Kicsit önző leszek....
Voltam uh-on, mert nagyon zavart, hogy napok óta szúrkál a baloldalam, néha a jobb is, mára elmúlt a bal, leesett a hőm, gyorsan elmentem uh-ra, hátha ellehet csipni valamit, ha esetleg megrepedt! Nem azt kaptam amire számítottam!
Jobb oldalon sok apró tüszőm van!
A balt nem sikerült megint látótérbe hozni hüvelyin, ezért megnézték hasival, nagyon homályosan látszott csak, csont üres volt!
Nincs domináns tüszőm csak a sok pici és baoladalon a petefészek megvan nagyobbodva! A szonográfus két dolgot mondott, vagy volt már ovu vagy nem is lesz! A sok picire nem mondott semmit csak nagyon sajnált, én hülye meg elérzékenyültem, ott sírtam, ráadásul még vizitbigyót sem váltottam, könnyes szemmel futkároztam a kórházban, majden feldöntöttem a festőt, aki épp a létrán álldogált!
Felhívtam a dokit és randit kértem tőle, most azonnal!
Az onkológián volt, nem volt pofám senki előtt bemenni, kivártam soromat, fél négyig volt rendelés, akkor jöttem ki tőle! Írattam fel vele clostit, írt beutalót uh-ra. Azt mondta ez nem pco, mert az mindkét petefészket érinti, nekem meg csak az egyikben van! Nem értette, megnézte a korábbi hormoneredményeimet, nem utalnak pco-ra, spontán lettek a terhességek semmi összefüggés nincs, azt mondja nem érti! És akkor megkérdeztem, hogy az e-vitamin lehet-e a ludas, azt mondta nem, de azért megkérdezte mennyit szedek, mondtam, hogy 400mg-ot, fogta a fejét és lehülyézett!
napi 10mg-ot szabad csak szedni, ha ennél többet szedek előfordulhat ilyen! Most verem a fejem a falba és nagyon sajnálom magam! De előttem van a következő ciklus és ez ad erőt, az sem érdekel ha ikrek lesznek, csak működjek már!