Új privát üzeneted érkezett!

Mostmár értem. Érdekes dolog ez is, amíg Puregont kaptam, nekem is ilyen brutál hosszú volt egy cikluson 37-48 nap, most a Merionallal, 27 nap lett. Lesz baba, lesz tudom, tudom :?

Egyébként a borocska már otthon lapul a szekrényben :D Egy a böki a férjem nem szereti, de lehet hogy ökör leszek és magamban iszom, vagy kitalálok valami más búfelejtőt.
bbilona

Ilona :)
Én a vörösbort simán meginnám egyedül is. Régen főzés közben (ha kellett a kajcsiba bor) előfordult, hogy iszogattam, de nálunk nincs baj, mert mind a ketten nagy borosok vagyunk. Sajnos most csak nagyon keveset ihatok, de azért 1-1,5 deci vörösbort meg szoktam inni társaságban. Jól esne több is, de hát majd eljön annak az ideje is.

Kép
Kép
tiza

BBilona!
Nekem az utro miatt 34-35 napos szokott lenni a ciklusom, ami egyébként 29-30 nap. Kopa dokihoz fog menni a párom, az andrológiára. Már beszéltünk vele és nagyon szimpi volt. Azt az egy vizsgálatot meg simán ki lehet bírni. Gondolj csak bele, nekünk mennyivel kellemetlenebb minden.

Tiza!
Nem tudom, pontosan, de azt hallottam, hogy ilyenkor csak a mennyiséget és mozgást nézik. Ezer más baj is lehet még a srácokkal. És most tényleg úgy gondolom, ez a vizsgálat ártani nem fog.

Csak a cicim ne fájna már, meg a hasam is szórakozik. De mi végre?!

Köszi Reni! Kicsit jobb a simitől.....

Kép
Kép
Kép
zel

tiza, akkor lehet mégis nekiveselkedem annak a palacknak :wink: Hogy mi lesz holnap így velem, azt nem tudom de legalább jót alszom.

ok, ha nem a Kovácshoz mentek akkor megnyugodtam. A vizsgálatok tényleg túlélhetőek, nekem a 1,5 éves antibiotikumos kezeléésel volt bajom, úgy hogy azz eredmények nem javultak, nem is romlottak, hanem össze-vissza változtak. Nekem meg már megvolt a műtéthez az időpontom, amikor előtte 3 nappal közölte mégsem folyik vissza a vizeletem a vesémbe, nem kell a műtét. És mindezek után, egy köv. vizsgálat alkalmával megkérdezte tőlünk, ismerjük mi egymást, mert van neki egy magánrendelője is. (Akkor még nem tudtuk, hogy a havi 20-30e forint antibiotikumra nem is olyan nagy kiadás), szóval bicskanyitogató volt az egész, nem is beszélve az őrült sok várakozsáról.
Ezt már régen meséltem, de nem győzőm kifejezni a felháborodásomat, úgyhogy megkapjátok mégegyszer :evil:
És tényleg örülök, hogy nem ő a kiszemelt doki, egyébként meg ha így bizonyosságot szereztek róla, hogy biztosan minden ok, akkor szerintem menni kell orvosról orvosra.

Ismerőseinknek is a 6 inszem után sikerült az 1. lombik, én ebben bízom, ha más nem marad. De őszintén szólva rettentően félek a hármas ikrektől, a komplikációktól stb. Gyagya vagyok, mert nagyon előre gondolkodok :wink:
bbilona

Bbilona! :D
Én speciel nagyon szertenék ikreket! Bár ezt nem én fogom ugy sem eldönteni,hanem a szervezetem!Végül is teljesen mindegy csak egézséges legyen!

Bár megint van jocskán tüszőm!
Bár ugye ami azt illet,nagyon sok munkát igényel!De én már azt sem bánnám!! :D
m. reni

Csajok !
jut eszembe ,volt aki Fostimon Hp injekciót kapott?
Mintha ez jobban tetszene a szervezetemnek mint a menopur!
m. reni

Ilona!

Melyikőtöket kellett az antib.-mal kezelni? Nekünk a doki, amikor beszéltünk azt mondta, a zárójelentéseim alapján, hogy velem egyelőre nem is foglalkozik, mert szerinte tök alaposan, jól vagyok kezelve. És ő mondta azt is, hogy egy sokkal alaposabb spermavizsga kell, mert az, hogy sokan vannak és sokan mozognak jól, az csak egy dolog, de még lehet bármi más hibájuk is, ami miatt nem tudnak megfelelően "szerepelni".
Viszont tök szemétségnek tartom, ezt a hat inszemes baromságot. Miért nem dönthetem el én, hogy mit szeretnék. fizetem a tb-t Nem?! szívesen mennék lombikra.( Én már az ikrektől sem félnék! Sőőőt!) Ennek a játéknak már nem nagyon látom értelmét. Tudom, most sokkal rosszabb a hozzáállás is, mert volt egy baromi pofon reggel az élettől.

De azért feladni nem fogom!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Reni!
Mennyi és mekkora tüsződ lett?

nekem ebben a ciklusban 3 db 17 27 28 mm-es, és 12 mm-es nyálkahártya. Nagyon bíztam. erre nem sikerült.

De neked most naggggyon szorítok, meg Sapénak és drága Kicsiborcsámnak is!
Törjétek meg végre ezt a nega tesztes k.... jeget! Rajtatok a világ szeme!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

5db tüszőm volt!
18mmés 20asok 2-nappal ezelőtt!
endom9,8
Megmondom öszintén én nem nagyon bízok a sikerben!
Tudom,hogy rossz felfogás de így érzek!
Eddig mindig bíztam,de hijába! a egyik nem sikerült a 2.kat pedig leállították,mert bevéreztem!Mindig ugy volt,hogy műteni kell,de a ciszta magától mindig eltűnt! Azt mondta a kaális dokim,hogy nekem több inszemet ,nem javasol!
m. reni

reni, jó kilátások, de ilyen szép tüszőkkel sikerülnie kell. Ikrekre nagy esélyed van. Lehet hogy most nem vársz semmit és az vezet eredményre :wink: Ügyesek legyetek holnap :)

zel, mindkettőnket megvizsgált. A férjemnél gyulladást talált, őt azzal, nálam a vizeletben bacikat engem azzal kezelt. Úgy jöttem el hogy bacis voltam. Majd elmentem egy doktor nőhöz ahol akupunktúrával és talpmasszázzsal kezeltek. De a kúra előtt elküldött egy teljes vér és vizelet vizsgálatra, hogy legyen viszonyítási alapunk- ilyen volt -ilyen lett. És tudod, már az elején minden OK volt a vizeletemmel, a kúrát azért végigcsináltam, biztosan nem ártott.

Az én férjecském is kapott egy kis talpmasszázst, majd jött a BMC, és láss csodát nála is minden ok.

Ne bosszankodj drága zel, ha sikerül az inszem nem kell végigcsinálni a nagy kezelést a lombikhoz, az sokkal nagyobb macera és bár nem beszélünk róla sokat (talán úgy gondoljuk, velünk úgysem történhet meg), de komplikációk is felléphetnek itt ott nagyobb eséllyel mint inszemnél.

katata, jucmuc, itt csukjátok be a szemeteket :roll:
Én most látom a lombikos ismerősöket, mit küzdenek a porontyaikért, én azt senkinek sem kívánom!

Olyan lelkes voltál, ne add fel, sikerülnie kell, és punktum, a kutyafáját :x

sapé, kicsiboris koncentráljatok! Szurkolok!
bbilona

Ilona!

Én voltam lelkes?
Tudom, hogy sikerülni fog. Ezt nem lehet feladni. Te is tudod.
Sőt, ha nem bánod, még egy pár napig egy picike reménykét is hordok magammal. Tudod, olyan kis naívan, hogy korai volt a teszt... De ezt most csak neked mondtam el! :lol:
beszéltem a férjemmel az előbb telcsin és hallotta a hangomon, hogy valami nem OK. Nem mondtam el neki, hogy ma tesztelni akarok. De rögtön tudta. És abban viszont biztos vagyok, ha este hazajön, akkor azt fogja mondani, hogy "nem lehet, hogy kicsit korai volt a teszt? Hiszen még meg sem kellett volna jönnie!"
De most elmegyek a postára, van egy csekkem, amit már hétfőn fel kellett volna adni, de nem volt kedvem. És akkor adok fel egy lottót is. Milliomos még lehetek ebben a ciklusban! Az is jó buli.

De jó, hogy itt vagytok! Már kicsit ki is szontyologtam magam. A bugyis-zoknis fiókok felett. Hogy mik voltak benne? De most kiszanáltam!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel :)
Elhiszem, hogy el vagy keseredve és most borúsan látod a világot. A második sikertelen inszem után én is már legszívesebben lombikoztam volna. Úgy voltam vele, hogy gyorsan zavarjuk le a kötelező inszemeket, aztán irány a lombik. Viszont azt ne felejtsd el, hogy a teljesen egészséges pároknál is 4-6 ciklus az átlag a teherbeesésre. Tulajdonképpen az a 6 inszem ilyen megvilágításban normál. És nem mindig a legjobb eredmény mellett sikerül, erre itt vagyok példának én.

Ilona :)
Ne félj az ikrektől. Nekem van több ismerősöm is, ahol lombikkal többes terhesség jött létre és nagyon boldogok. A férjemnek van egy törzsvendége, akiknek hármas ikreik lettek és azt mondja, hogy egyáltalán nem bánja és el nem cserélné őket semmi pénzért. Mondjuk panaszkodott, hogy milyen bunkók az emberek, mert az utcán ilyen megjegyzéseket tesznek, hogy "részvétem" meg hasonlók.

Kép
Kép
tiza

zel, igen te voltál lelkes (nem keverlek senkivel).
Én is reméltem, a ma reggeli teszt után is, azért görgettem még az Utrot. De nekem gyorsan kiderült, hogy újra játszunk.
Jó buli, zokin-bugyi parti. A lottó sem rossz, de jobban kívánom hogy a köv. inszemmel legyen szerencsések!

tiza, nincsenek ellenemre az ikrek, és az ismerőseim is boldogok, hogy végre sikerült és van saját lurkójuk. Különben is igazad van, minek előre stresszelni, ráérünk majd akkor, ha esetleg oda jutunk.
Az emberek bunkók, lehet; de főleg tudatlanok, irigyek, és rosszindulatúak sajna. Aki pedig részvétet nyilvánít 3 egészséges kisgyerek láttán, annak elég sivár lehet a lelke, és az élete.

Anya gyógyszertárban dolgozik, a szomszédjuk lombik programban vesz részt, őszerinte biztosan hormon problémája van, mert annyi hormont ír fel neki az orvos. Mikor ezt mondta először felbőszültem, hogy ekkora butaságot, aztán jöttem rá hát honnan tudhatná, hogy mindannyian hormonkezelést kapunk, hát elmagyaráztam.

Ma szómenésem van.
bbilona

Kép

zelem, kamill, ilonka, nagyon sajnálom...este még írok...vígaszt
kicsiboris

Csajok!

A véremet adtam,hogy kiderítsék,hogy voltam-e hímlős! :oops:
Reméllem voltam!Azért jó dolog,hogy már ezt is megtudják nézni. :cry:

bbilona! Az nem baj ha szómenésed van!
legalább kibeszéled magad! :D
m. reni

reni, ez jó, legalább megnyugszol egy kicsit!
Szurkolok!
bbilona

ó csajok, írok gyorsan ( eddig itt ült a főnök :x )...
szóval nehogy bedepizzetek, zel gyorsan kiderítik a pároddal kapcsolatos dolgokat és aztán meglátod majd milyen hamar babás leszel megint :lol: jajjj zel, annyira érzem....én is pont így voltam, az ember lánya ilyenkor annyira elkeseredik, nem hisz semmiben, és újjjé ilyenkor kell lottózni, hátha..... szóval légy vidám újból! az olyan jó, akkor olyan sok minden jót írsz nekünk, na de milyen egoista vagyok hihihi, és nagyon köszönöm, szívből a drukkodat :lol:

ilonka, de jó, látom te már tavaszi vonalzóval megvígasztaltad magad :lol: csuda egy csaj vagy :!: neked is azt kívánom, hogy most ne add fel, és jöhet a sör-bor-pálinka :oops: :lol: :P

kamilla, higgyj a következőben, ezt azt hiszem (ahogy zel is írta) nem is lehet másképpen csinálni :lol:

többiek???? kata????odryka? babszim?? és a többi csajszi??
kicsiboris

Sziasztok Lányok,
kicsit eltűntem, de lekezdődött az egyetemen a második szemeszter és rögtön mélyvíz...
Nagyon sokat írtatok...

Ilona, Zel, Kamilla, :( A franc vigye el!! Nem szabad feladnotok!!!

Reni,
nekem is csinált a doki ilyen vizsgálatod,de sajna én nem voltam rubeólás, így be akart oltani, de mivel 3 hónap kiesést jelentene, inkább kihagytam...
Ja és Reni én Fostimont kaptam, meg majd azt fogok szurkálni, ha elkezdjük a lombikot. Miért kérded?

Puszi és kitartás Lányok! Egyszer mi is babásak leszünk, hinnünk kell benne! (Ez saját magamnak is szól :oops: , nem mindig sikerül nekem sem hinni)
katata

katám, hát mikor és hogyan lesz veletek?
Jól összekeverted az adatbázist a fejemben, 2. szemeszeter?. Te nem külföldön éltél, és jöttél haza a lombik kedvéért Mo-ra, mint jucmuc? Vagy ez egy korábban megkezdett suli, és most folytatod? Ez jó figyelemelterelő, ha szükség van rá.
Jó, hogy jelentkeztél :D , és persze feltápászkodunk, kiugrunk a gödörből, leporoljuk magunkat és csináljuk tovább, ami ránk méretett.

kicsiboris, egészen szokatlan, milyen keveset írsz mostanában. Küldd el a főnöködet síelni!

babszi, mikor lesz megbeszélés, lombik kezdés? Hadd halljuk!

lola, kedves hogy vagy?

andi, mi van azzal a huncutszemű kisfiaddal? Jól vagytok?
bbilona

Jól vagyunk köszönjük, bár ezt a rossz időt Petyka rosszul viseli, ezt meg persze én viselem rosszul. :lol:
Hamarosan rakok fel új képet róla!
Képzeljétek májusban megyünk nyaralni, ha minden rendben lesz! A gatyánkat is ráfizetjük, de hát még is csak most leszek 30 éves. ennyi talán kijár. Krétára mégyünk, kicsit be vagyok tojva a repüléstől, de azért már nagyon várom.

Ilona!
Én szívesen elborozgatnék veled, csak az a baj, hogy újjabban a borra is allergiás vagyok! :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, micsoda jó hírek. Utazni olyan élmény, hogy ha az ember gyermeke teheti, nem szabad kihagyni. A repülés nem olyan félelmetes, bár az én emberem is félt oda-vissza., inkább unalmas.

Mondják, hogy az alkohol felerősít mindenféle allergiát. Ha Utrozók, és iszom nekem is jönnek a viszketős kiütések.

Na leáll a szerverünk, pussz, örültem, nagyon :wink:
bbilona

Hát Ilona, ide járok egyetemre, franciára. Tervezzük, hogy hazaköltözünk, szóval nem a lombik miatt mennénk csak haza. (Majd júliusban, ha minden igaz) Mivel itt minden vizsgálat megvan, folyamatban van az ügyünk, így itt akarunk lombikozni. Bár, ha az árakra gondolok... Csak a két genetikai vizsgálat volt 300 ezer Ft. Nem tudom. Félek, hogy otthon kezdenének minden vizsgálatot előlről, abból meg elegem van. Pl.még egyszer nincs kedvem a msg-hez... :roll:

Ja, szép vonalzód van Ilona! :wink:

Puszi!
katata

Kicsibé!
Babás megint? Én? Még sosem voltam, de biztosan kipróbálom hamarosan! :lol:

Képzeljétek! A cicifájásom mellé még egy csomó apró pattanáskezdemény is megjelent rajtam.... Tele a bugyrom. sosem voltam ragyás! Most meg olyan a homlokom, mintha rizses csoki lenne a bőröm alatt, az állam meg a tükörképe.

Ne aggódj Kicsiboris! Találkoztunk, kb sejtheted, milyen vagyok. Az én jó kedvemet nem tudja sokáig letörni semmi. Ma kicsi depi, meg majd, ha megjön. De a többi időben nem hagyom ám magam a kétségbeesésnek! Az nem az én formám! Te csak a holnapra koncentrálj! Ezerrel! Sapé meg ma volt, ugye?

Most viszont azért szorítsatok egy kicsit, kérlek, hogy szombatig ne is jöjjön meg, mert nem akarok a keresztelőn tampont a zsebembe! meg máshova. :oops:

na, pusszancs...

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Lanyok!

Gyorsan atfutottam a termest, nagyon sokat irtatok. :)

Zel, Kamilla, Ilonka, nagyon sajnalom! :(

Boriska, jo, hogy ilyen optimista vagy, masnak is eröt adsz! :)

Kata,

Mi minden vizsgalatot itt Olaszorszagban csinaltunk es a Kaaliban mindent elfogadtak! Nem kellett ujbol kezdenünk semmit.

Most megyek mert holnap reggel indulunk haza.

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
láttam, hogy nem sikerült az első. :roll: Annyira sajnálom! Pedig úgy izgultam én is értetek... Bízzunk, hogy most jött el az időtők!! Én nagyon szorítok!

És persze mindenkinek!!

Puszi!
katata

Megkísérelem feltenni a képeket. Kép Kép
A nagy csikizés.

Kép
A legfrissebb, ébredés után.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Megjöttem a dolgozóból.
Hát nem erre számítottam.
Hármunk közül, azért egynek igazán sikerülhetett volna.

Ilona az tényleg fura, hogy neked progipótló mellett megjött.
Én most Zelhez hasonlóan taktikázom. Úgy számoltam, hogy holnap még kéne szedni, és neked kb. harmadik napra jön meg, miután abbahagyom és akkor pont húsvét előtt lenne inszem, ami tök jó, mert lehet utána sokat pihizni. Viszont ha túltaktikázom, akkor a húsvét pont bekavar.

Vörösbor, csoki megvan. Bár csokit nem fogok enni, nem nagyon szeretem. Inkább a borocska.

Andi! Nagyon aranyos kisfiad van. Borsó fiú lesz, vagy lány?

Hát akkor mi hárman most megint együtt izgulhatunk a köv. ciklusban. Addig meg természetesen drukk az friss inszemeseknek.

Egyébként nekem ez most az 5. lesz. Szeptemberre már be vagyok írva lombikra. De az nagyon nem szeretném. Így is nehezen viselem a hormon-adagokat, hát még akkor!

Kép

Kép
kamilla306

Szia Kami!

kamilla, Ilona! Lányok! nem is írtam, sajnálom, hogy a ti tesztetek is nega lett!

kamilla! Te stimuzol ? Nekem most pihis hónap következik. Nem is bánom! Már félek a szuritól.....

Azért a köv. hónapban is rádolgozunk! Hátha! És most csak mi leszünk ott!

Pusszancs...

Kép
Kép
Kép
zel

Zel! Én Merionalt szúrok, de csak 5 ampullát. Amióta elkezdtük (okt vége), azóta csak egy pihis hónap volt, amikor a férjecském németországban volt pont akkor, mikor kellett volna menni. Na, akkor spontán esélyem se volt. Egyébként meg a dokik szerint minden esélyünk meg van a spontán babára is, mert "ismeretlen eredetű meddőségem van"
Én már csak egyet tudok elképzelni, hogy a spermiumok valami miatt, nem tudnak áthatolni a petesejt burkán. Állítólag ilyen is van, de erre csak a lombik a megoldás.

Ti miért hagyjátok ki a következő ciklust?

A pattanás ismerős téma, de képzeld el, nekem valahogy a "hormon-kúra" jót tesz. Amióta stimuznak, mintha szebb lenne a bőröm, bár azért így se az a húdeszép, de elviselhető szinten vannak a patik. (Bár lehet, hogy semmi összefüggés a kettő között, csak most lett vége a pubertás koromnak...:) )

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Szomorúan olvastam a csupa negatív tesztről a beszámolókat...

Pár gondolat.
Nekem az Utro mellett mindkétszer megjött. A 2. inszemnél még tesztelés előtt... Szerintem ez ugyanolyan egyedi dolog, mint kinek hány napos a ciklusa, és hány napig tart.
Nekünk pont abban a hónapban sikerült, amikor abszolút nem koncentráltunk rá, és a férjem s.száma se lett valami hűde fényes, 11-12M, és alig akart felmenni. Nem is számítottam rá, hogy sikerülni fog. Az endo miatti szurikúra lebegett a szemem előtt. És tessék.
Mindegyikőtöknek azt tanácsolom, hogy próbáljatok az inszemen "túl nézni", és ne rágodni azon, hogy mi lesz akkor ha nem sikerül, meg stb. Ne görcsöljetek! Pl az nagyon jó Kamilla, hogy szeptemberre már be vagytok írva lombikra. Legyen az a szemed előtt, és ne foglalkozz az inszemmel. Ugye értitek mire gondolok?

Velem semmi extra, már a 27. hetet taposom. Tavaly pont ilyenkor volt a műtétem. Álmomban sem gondoltam volna akkor, hogy egy év múlva babás leszek!

moni

katata, így most már a helyén van minden. Teljesen abban a tudatban voltam, hogy itthon próbálkoztok. Vajon miért? :roll:
Ugye jó kis vonalzóm van, végre ez is sikerült.

zel, én is kíváncsi vagyok, miért hagyjátok ki a következő ciklust?

kamilla, mi az hogy "szeptemberre már be vagyok írva lombikra", hová jársz.
Nagyon egy cipőben járunk, nekem is az 5. lesz, és most én is Merionalt kapok. Bár nekem még nincs lombik időpontom, de nem is szeretnék.

Célozzuk be ezt az 5-et utolsó, és egyben sikeres inszemnek.
(Minket nagyon megvisel (biztosan mást is). :cry:)

Szép napot lányok!
bbilona

megjöttem inszemről, nem voltak jók a skaccok... :roll:

mindenkinek szurkolok, bocsi, majd bepótolom, de annyira el vagyok havazva....

zelem, láttam, hogy elírtam, már gépelni sem tudok,...bocs..
kicsiboris

móni, aranyos vagy. Köszönjük a jó tanácsot! 27. hét, húha hogy megy az idő. Mindjárt megszületik Ramóna Gerda, miért ez a két név? Miért kettő? Azt hiszem én nagyon hamar megöregszem, kíváncsi vagyok mint a csuda.

kicsiborcsám, mit jelent, hogy nem voltak jók a skacok? Hogyan lehet ilyen gyorsan megjárni az orvost?
És akkor most mi lesz? :shock:

sapé, jól vagy?
reni, jelentkezz!

jucmuc, nem eltűnni ám, várjuk a beszámolót a holnapi megbeszélésről!
bbilona

no amíg nem vagytok elszórakozgatok a vonalzómmal, de hol vagytok :cry:
bbilona

Sziasztok!

Azért hagyjuk ki ezt a hónapot, mert a stimu megterheli a petefészkeket és a dokim minden 3. hónapra pihit mondott. Nem akarja, hogy a sok stimutól valami más baj legyen....

Még nem jött meg, de hőm már kezd lefelé menni. Remélem, kibírja szombatig. Vasárnap már jöhet.

Móni, köszi a tanácsot. Igazad van. Talán én sem omlok pont ezért most annyira össze. Mármint nekünk is van egy megbeszélt időpontunk egy spermavizsgálatra.

Kamilla! Nekünk is azt mondta adoki, hogy spontán is lehet babánk, csak nekem is az jutott eszembe, mi van ha srácok kis fejecskéje nem tud a petébe menni.

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, hát nem egyszerű ez a fogantatás :shock: nem elég, hogy mindketten egészségesek vagytok, vitamin, injekciók stb. után sem jön össze, akkor még elképzelhető az is, hogy a srácok feje, vagy más 'testtája nem az igazi :evil: szóval elég bonyolultra találta ki ezt a természet, de ha összejön akkor meg minden olyan egyszerűnek tűnik...fel a fjjel, pihizz sokat, aztán irány - darány az újabb próbálkozás, és hiszek is benne, hogy te nem olyan csajszi vagy aki feladja :lol:

ilona, sajna kevés volt a srácokból és még kevesenn a célirányos aktivitásúból... :cry: a doki azt mondta, esély mindig van, de ne éljem bele magam....meg elmondta (nagyon jó fej volt, kedves), hogy inszem előtt 3 nappal, vagy utazzunk el valahova, vagy pihenjünk, kiránduljunk, együnk jókat és lazítsunk mert a stressz mindent áthúzhat...hát ez van...neked viszont úgy látom nem is kell erőt küldenem :lol: :lol: klassz vagy!

móni, neked is azt mondták, hogy nem jók a skaccok?? akkor reménykedem, de jó, hogy ezt leírtad :lol: :lol:
kicsiboris

kicsiboriskám, sokan mesélik, hogy amikor a legrosszabb volt az eredmény akkor érte őket leginkább meglepetés, hogy sikerült. Kívánom nektek!
Tényleg kedves az orvos, ezzel a rápihenős módszerrel. Úgy tűnik megvan benne az együttérzés, és ez tényleg nagyon jól esik. :)
Azért ha van fölös erőd azt elfogadom, de tény ma már sokkal jobban állunk jókedvvel. Tegnap volt a világvége,de túléltük.

zel, kíváncsi vagyok arra a sperma morfológiára, remélem nem lesz túl nagy a fej-, farokhibásak aránya! De erre az eredményre még várni kell egy kicsit. Milyen jó az időzítés, a következő inszemhez már lesz plusz infótok a srácokról!

Őszintén be kell vallanom csajszik, szeretek itt levelezgetni, úgy megnyugtat :D Lehet, hogy keresnem kéne egy pszichológust?

További szép napot mindenkinek!
bbilona

ilona, én nagyon szeretem, hogy mindig a topikban talállak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyan jó, hogy te ilyen aktív vagy :D nehogy elmenj gyagya-hangya-pszichós-dokihoz :idea:
csak elrontana téged :oops: köszi, nagyon édi vagy az ilyen kedves gondolatokkal, és én pedig őszintén írigyellek, amikor nekem megjött teljesen kakattantam...de te nagyon okosan csinálod ezt :!: így is van, majd a következő!!!
kicsiboris

boriskám, size=9]megsúgom nagyon halkan, én is egyre nehezebben viselem.[/size] De szerencsére gyorsan túlteszem magam rajta.
Aranyos vagy, mindannyian túléljük ezt is.
[color=darkred]És csúcsszuper szülők leszünk, csúcsszuper gyerekekkel.[/color]
bbilona

Sziasztok!

Megvolt a cső sex!
Apával próbáltunk rádolgozni,de eléggé fáj a hasam a tüszők miatt!
Holnap reggel adunk az élvezteknek!Elég sok tüsző van,amiatt fáj ennyire!
Elég sok gyógyszert kell szednem,ennyi gyógyszer a világba sincs!
Megkérdeztem a dokit a himlőről azt mondta,hogy akkor fertőző ha még nics leszáradva!
Ha ez em sikerül akkor mehetek lombikra!!

puszi nektek! megyek lustizni!
m. reni

Sziasztok!

Borcsam, Bbilonam!

Koszi erdeklodest, velem semmi nincs. Angliaban voltunk a parommal 6 napra - meglatogattam a sogornomet, akirol sokat meseltem. Nos, miota utoljara irtam, egeszen mas lett. Halal komolyan mondom, el vagyok ajulva tole. Lehet a gyerek megvaltoztatta. Ha meg nem, de kibirta velunk ilyen szepen ezt a par napot, akkor kit erdekel az ev tobbi napjan milyen...
Megdajkaltam a 4 honapos babajat. Lanyok, hogy milyen tunder!!!! Elsirtam magam egyik alkalommal egy bevasarlokozpont kellos kozepen a gyerekkel a karomon, hogy nekem nem lesz ilyen gyonyorum. :((( Alig tudtam visszafolytani, hogy a sogornom ne lassa meg, mert nem akartam, hogy tudjon a bajaimrol.
A kedvezo napok is az angliai utra estek, igy ha megfoganna elmondhatnam, hogy angliai baba - es teljesulne az almom, decemberi baba lenne.
Bbilona - kerdezted tolem, hogy mikor lesz lombik. Egyelore elhataroztam, hogy lesz a nyaron, ha minden igaz. De hogy valoban lesz-e... Meg par mutet var majd ram. Meglatom mikor, es akkor irok. Lehet nem varok a nyarig.

Puszi mindenkinek!
babszi

Sziasztok!

Kicsibé! ne aggódj, elég egy sperma a babához! az meg úgyis a legügyesebb!

Reni! Tessék komolyan venni a rádolgozást! nincs mismásolás! na jó reggelig pihenhetsz!

Babszi! ő az, ugye, aki bagózott a pocakban lévő babával? Van nekem egy barátnő, akivel amikor először találkoztam, nem jutott más eszembe, csak hogy "jaaaaaj"! Azóta minden megváltozott. Férjeink nagyon barátok lettek, és mi leszünk a kislányuk keresztszülei. Szombaton. Őt is nagyon megváltoztatta a baba. de őt már a terhesség idején. Ne haragudj, de nem emlékszem, milyen műtétek várnal még rád. Légy kedves, ne sírj, mész lombikra nyáron és még gyönyörűbb babád lesz!

Ilona!
Nem csak te viseled egyre nehezebben. Tegnap este elég rendesen kiborultam. Még bort sem bontottunk. a párom meg már nem tud hogyan vígasztalni. Neki sem könnyű.

Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk a vizsgálat eredményére. Remélem, nem lesz semmi baj, vagy ha igen az csak annyira picike, amit erős rágondolással is orvosolni lehet és akkor a májusi inszemünk végre sikerül.
jaa, és május közepén elmegyünk egy hétre nyaralni anyósomékkal, ami tök jó lesz.

Egy barátnőm küldte ezt acikket. Olvassátok el, nagyon aranyos, és bármelyikünk írhatta volna.

Puszika mindenkinek...

http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=42

És majdnem elfelejtettem! Négyesem van a heteslottón! 800 Ft-ot nyertem! Naaaaaaaaaaaa????

Kép
Kép
Kép
zel

zel, nem irígylem tőled az anyósos, apósos nyaralást, de ahogy korábban írtad jó a viszonyotok, így biztosan jó lesz az út is.
Mi az ősszel voltunk együtt, de ha lehet akkor soha többet.
Biztosan jó kis keresztmama, papa, lesztek, azt hiszem jól választottak.
Ez a cikk, igen jól leírta, magára ismer az ember lánya, majdnem megsirattam magunkat, olyan szomorú :cry:

babszi, a hideg ráz, veled semmi nem történt (tele van utazással az életed) , mi az hogy pár műtét vár rád? Tele vagyok kérdésekkel.
Szurkolok erősen, hogy a kiruccanás legyen eredményes, és hamar elfelejthessétek ezt az egész sz..ságot, és pár hónap múlva már csak mosolyognod kelljen, azon hogy a lombikot tervezgettétek. :)

reni, jó pihengetést! Kezdődik a körömrágás :wink:

Szép napot drágaságok!
bbilona

babszi, dejódejódejó, hát akkor most izgulhatunk érted, bárcsak..... :lol: és biztosan mi is meg fogunk változni amikor babánk lesz, nekem mindegyik barátnőm sokkal odafigyelőbb lett a
gyermekáldás után :P hát sok sikert a hónapra :!: :!: :!: :!:

zel nagyon köszönöm a bíztatásodat, pláne most, amikor neked sem egyszerűek ezek a napok...

ilonkám, így van!!!! szuperek leszünk :lol: szép napot :!:

többiek?????
Kép
kicsiboris

cSAJOK!

Valamelyikőtök írta,hogy neki is szájon át kEll szedni az utogestant?

Nekem eddig hüvelyiként kellett alkalmazni,de most szájon át!
kicsit soknak tartom a mennyiséget!
Ha elolvassátok miket kell szednem,rosszul lesztek!
na figyeljetek!
utogestan3x2,elevit napi1,Magne b6 3x1,bromorictin napi 1, e -vitamin,Medrol napi1,kálium r, bár a szteroidot,csak 1hétig ell szednem!
Nem gyenge mi?
Én aki rosszul vagyok mindenféle gyógyszertől!
A férjem szerint sikerülni fog! Én egyáltalán nem hiszek benne!
Ítéljetek el érte,de nem tehetek róla! :cry:
Eddig mindig hittem,de mindig rossz vége lett! : :wink:

Merre vagytok,
sapé,?????????????
m. reni

Csajszik!

Nekem tud valaki ilyen szép vonalzót csinálni??
m. reni

Helló Csajok!

Képzeljétek itt tiszta tél van, 30-40 cm-es hó. :roll: Minden csupa fehér. Télen bezzeg nem volt hó! Iderakok egy képet is mindjárt.

Reni,
www.TickerFactory.com, itt tudsz vonalzót csinálni! Ha létrehoztad a kódját kell bemásolnod itt a babaneten a profile-odba.
Miért kell ennyi mindent szedne?
Egyébként maximálisan megértelek, hogy nem hiszel benne. MÁr én sem. Én is annyiszor, de annyiszor bíztam már és mindig koppantam. De állítólag, nem kell bízni,mert ez pusztán biológia. Aztán meg ki tudja??? :roll:
katata

Kép
katata

Reni, megkerestem neked, ahol leírtam Borisnak pontosan, hogyan kell vonalzót alkotni! :wink:

[quote="katata"]
írta:
katataBoris,
ment el err az oldalra: http://www.tickerfactory.com
Ott balra, kicsit lent kattints erre: Trying To Conceive
Aztán jelöld be a Ruler/Slider és utána kattints a Next-re.
Itt kiválaszthatod, hogy milyen legyen a vonalzód háttere. A More Designs-nél lapozhatsz és nézelődhetsz még több háteret. Ha meg van ami tetszik akkor jelöld be és Next-re kattints. Itt azt választhatod ki,hogy milyen figura haladjon előlrébb ahogy telnek a napok. Itt is van lehetőség továbbiakra. Ha meg van ami tetszik, jelöld be és Next. Itt meg kell adnod a mensid első napját. Az alatta lévőbe azt kell beírni, hogy hány naposak a ciklusaid. És az ez alatta lévőbe beírhatod, hogy hanyadik napon szokott lenni az ovulációd. Ezután pontosítani kell a mai dátumot, és órát,hogy jól váltson a számlálód. Ha ez is megvan akkor Next. És már készen is van a vonalzód. A vonalzód alatt lesz egy bbCode felirat és az utána következő kis téglalapba zárt jeleket kell belemásolnod ide a babaneten az aláírásodhoz (Profile-odban van). És ennyi. :) Ha túl részletes voltam bocsi, ha meg még nem világos valami kérdezz bátran!! :wink:
katata

reni, miért ez a sok bogyó? A vitaminokat ne számítsd gyógyszernek, az azért kell, hogy ne kapd el az aktuális betegségeket. Azt szednéd akkor is ha spontán akarnátok babát :? , gondolj erre. (Tudom nem egészen igaz, hiszen Magne B6, meg e-vitamin,kálum nekem nincsenek a repertoárban, de a te orvosod úgy látszik tutira megy)
Ha az Utrot hüvelyen át alkalmazod (azt írták a csajszik, ha visszaolvasol, hogy úgy is tökéletes), akkor már alig marad a gyógyszernek nevezettekből. Számításom szerint marad 3. Minek kell a szteroid?
Jól megvigasztaltak? Erős csaj vagy a cél érdekében simán, mi ez a szurikhoz képest :wink: Koncentrálj a pihenésre, és magatokra!

kata, szép kis tavasz. Olyan jó kis olaszos mediterrán hangulat, csak a hó eltakarja :D Nekünk ne küldj belőle mi nem kérjük! Bár itt most lejtett valaki egy kis esőtáncot (szerintem a gazdák lehettek, a vetéshez kell a csapadék), mert szakad egész nap az eső.

Szép, nyugodt hétvégét lányok!
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?