sziasztok!
most csak 1 kézzel pötyögök.
köszönöm a jótanácsokat.
a helyzet a következő:
én úgy látom, hogy jól teszem mellre, elég sokat bekap a bimbóudvarból is.az a baj, hogy harap is, nemcsak szív.
a jobb mellbimbóm teljesen szét van nyílva középen8ezért dől belőle a tej, amit mellkagylóval fogok fel ez legalább távol tartja ruhától is, és nem dörzsölődik).ebből csak lefejve tudom adni neki a tejet, a balból szoptatok, de megkapja az előzőleg lefejtet is.sajna nem mindig van elegendő, főleg, ha nem bírja ki a a 3 óráét, akkor nincs annyi tejem, kap pótlásnak tápot is.
nagyonbánt a dolog, rengeteget sírtam már ez miatt.
dehát éhen nem maradhat.nagyétkű is, 70-80 gokat simáb bevág, és utánna is csak nézelődik,nem alszik el, és 2 óra múlva megint követeli a magáét.próbáltuk hogy kivártuk a 3 órát, addig ringarjuk, stb., de letenni nem lewhet, hogy addig én is aludnék, így már elég féradt vagyok.éjjel is 2 óránként kel, a fejéssel etetéssel, tápoltatással elmegy1 óra, így csak 1 óra marad nekem aludni.
fáj a pocakja is időnként, arrainfacolt kap talán hatásos.figyelek én is a kajákra,hogy miket eszem.ma jön a védőnő, és megbeszélem vele a dolgokat.
timika!
köszönöm neked is, próbálom leválasztani ha csak cumizik, de nem sok sikerrel, mertz azonnal felébred rá, és üvölt.
bocsi, hogy eddig nem kerestelek, de csak most jutottam géphez, hogyírjak is.most az aventtel kenem, kicsit már javulgat ahelyzet.
csibe!
kösönöm!
utólag is sok boldog szülinapot kívánok!
rolly!
köszönöm a mailt,nagyon megható volt!
norwell!
köszi neked is!a honlapot nem tudom megnézni, azt írja ki, hogylejárt az időkorlát.hová kell kattintani?gratulálok kendének, akkor mostmár futhatsz utánna!
tegnap voltunk sétálni először!hát én nagyon élveztem, és emili és igégig szunyált, csak akkor ébredt, ha nem toltuk a kocsit.
nagyon jó volt kimozdulni, nem sokáig bírom a szobafogságot.
szerencsére már jobban vagyok a hsam lapos, a súlyom esik, úyhogy erre nincs panasz.
csak a cicim gyógyulna már be!tudom, hogy nerm jó, de ez nagyon stresszel, és biztos hogy ez is hatásal van a tejtermelésre.
emilinek húsvétkor lesz a keresztelője, remélem addigra megygyúgyulok.
zebrásoknak nagyon drukkolok, remélem minden rendben van veletek!