Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A biztonság kedvéért kapok hormont, mert az előző terhességemnél sokat véreztem, és ezt jobb megelőzni. Vagy valami ilyesmi. Olyan hormont kapok, ami terhesség esetén amúgy is jelen van a szervezetben. Nekem ezek a dolgok annyira kínaiul vannak... :oops: De a doki biztos tudja
faul

Faul: nagyon drukkolok neked az uh-ra!!! Én is kaptam Utro kúpot...

Zsúka: ne is mondd!! Már alig várom, hogy jövőhét legyen...

Kacsa: Timcsa szobácskája nagyon helyes! Most már tényleg jöhet a kishölgy! Jó, hogy tudsz infókat Pankáról és Emiliről :D

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Hétfőn mindenképpen rakok képeket! Már a tesztet is meg akartam mutatni, de még mindig nem tudok kicsinyíteni...Megoldolm...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Nárcisz!
Gyönyörűek a lányok!!! :D "És most ezt nem kötelezően mondom"!
Nagyon jó olvasni a boldogságodat! ( úgyhogy, amikor csak időd engedi, írj légyszi! :wink: )
Elhiszem, hogy imádjátok minden porcikájukat! :D

CsHeni!
Büszke is lehet Magára!!! :wink: A mai világban nagy kincs az ilyen eredményesség...
Kilók : tegnap mértem magam... 5 kg-nál járok..., de most jön még a java!!! :wink:
Köszi dícséretet... :oops:
Hiába mondom, hogy ne parázz... nekem sem lehetett megmagyarázni a dolgot... :oops: És ez biztos így is van rendjén azoknál, akik nehéz dolgokon mentek keresztül... De a rossz dolgoknak vége!!! Elmúlt!!! :wink: :D
Azért a drukk megy...

Angie!
Köszi Neked is... :oops:
Most már még nagyobb pocakom van! Komolyan mondom! Kép
Igazából nem is csodálkozom, mert el kell férnie vhogy odabent... :lol: Látnád milyen pózban van... :lol: Hihetetlen...
Meghívást köszönöm, élni fogok vele! :wink:
Lassan Te is meglátogathatsz minket! Ápr.1-től úgyis nagyon ráérsz majd... Kép

Zsúka!
Lekéstelek...
Mindegy most már... a pihi bármikor jól jön! :D
Ott van, hidd el! :D

Kacsa!
Tábla teteje... 17 nap... nem rossz! :wink:

Monyo!
Sajnálom az anov. ciklust... :(
A PCO-nál annak is kell örülni, hogy jól reagáltál a gyógyszeres stimura. ( szerintem )
Metformint szeded?
Hajrá következő hónap! Férjed eredményeit nézték már? (ne haragúdj, de nem emkékszem... :oops: )

Junko!
Tegnap kifelejtettelek, pedig nem akartalak...
A meleg ellenére azért jól éreztétek Magatokat, és ez a lényeg! :D
Ne feledd, Évi is fog még utazni... :wink:
Neked sincs okod panaszkodni a fazonodra! Láttam, amit láttam... :wink:
Nagyon drukkolok Nektek a spontánhoz, tudod! ( a vitaminok mellé a cinket ajánlanám azért... :mrgreen: )
Felújítás : tegnap felkerült a karnis Apa jóvoltából... a függönyt megvarták... úgyhogy már "csak" a visszapakolás van hátra... Mindent kimosni, mert a zsákok nem tettek jót a holmiknak...
Aztán jó sokáig látni sem akarunk felújítást...!!! ( remélem, nem most látjuk meg álmaink házikóját... :lol: :lol: :lol: )

Jucmuc!
Köszi.
Nemsokára Te gyönyörű és legfőképpen boldog kismami leszel! :wink:
Mindjárt mentek megint konzira!

Faul!
Péntekre drukk! :D
Várunk a hírekkel!

Aniko!
Holnapra Kép
Remélem oké lesz az a fránya cukor!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Faul!

Aha, akkor progeszteront fogsz kapni, Duphaston-t vagy Utrogestont.
Igen, ez termelődik a terhesség alatt, ez védi a terhességet, lazítja pl. a méh izomzatot. Sokan szedtük már itt is. Pl. én is.

kacsa14

Heni!

Köszi!

Tényleg jó, hogy itt vannak Pankáék 2 em-el feljebb! Legalább, ha bármi kínom lesz majd Timcsával, csak felszólok és jön a segítség!

Meg olyan édes a kiscsaj! Épp felébredt, mikor fent voltam és valószínűleg kakilt, mert nagyon feszengett. De hogy milyen pofákat vágott közben! Hihetetlen! :lol:

Nekem, azt hiszem, nem azért nem lesz semmire sem időm Timcsa mellett, mert annyi gondozást követel, hanem mert naphosszat csak nézni fogom, gyönyörködni benne és nevetni a furi pofijain!

Brill!

Ha eddig 5 kg-nál tartassz, nem biztos hogy olyan sokat szedsz még föl! Én sem húztam jobban bele a végén sem!

Hát igen, táblicsku teteje, 17 nap ... Sőt, még túlhurcolás esetén is legkésőbb 1 hónap múlva kint a csajszi! Bár nem hurcingálnám odáig. Fáj a hátam, lassú vagyok, mint egy csiga + már jó lenne babázni!!!

kacsa14

Brill!

Jaj ezt mindenki mondja, hogy az utolsó harmad a legvészesebb, pedig nem is. Narco is megmondhassa!

Narco!

Nagyon édikék a lyányok! Mi az, hogy Nóci egy külön világ?

tjuca

Sziasztok!

Húú, nem is tudom, hogy hol kezdjem annyi minden történt amíg nem voltam...

Panka, Emili és Emili Apu!
Gratulálok :D , nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok Nektek :D !!!
Emili nagyon csodaszép kislány, olyan kis harapni való baba :D

Zsúka!
Gratulálok Neked is :D Napról-napra erősödő teszttel és Pöttyöcskével a pocidba nem kell aggódni, minden rendben lesz :D

Faul!
Gratulálok :D és nagyon boldog, problémamentes pocakoskodást kívánok Neked :D !

Judit!
Nagyon sajnálom :( , nem erre számítottam, de persze Te sem és senki sem...
Nagyon drukkolok a fagyibabókhoz! és 23-a már mindjárt itt van!

CsHeni!
Ezekszerint dupla öröm lesz :D ez igen akkor mégegyszer gatulálok, hiszen 2 babóhoz 2 gratuláció ár :D :wink:

Henik!
Utólag, de annál inkább, nagyon boldog névnapot kívánok Nektek :D !

Timika!
Kristóf babának s nagyon oldog 1. névnapot kívánok így utólag :D !

Évi, Brill, Anikó, Panka, Tina, Virág, Szheni, Csheni, Rolly, Angie, Timika, Annácska, Judit!
Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat, nagyon jól esik, hogy gondoltok rám :D

Virág!
Köszi, remélem is, hogy gyorsan fog telni az idő.
Nálatok mennyi volt a kiskatonaszám?

Syry!
Sajnálom, hogy Máténak már ilyen kicsiként ilyeneket kellett átélnie. Remélem már jól van a szemecskéje.
Igen, ilyenkor tényleg ólomlábakon jár az idő :? bár ez a pár nap Kőszegen és környékén gyorsan elröppent :D
A hiszteroszkópia méhtükrözést jelent. Egy kis kamerát vezetnek fel a méhbe, és azzal nézik meg, hoy milyen a méhal, nincs-e valami elváltozás rajta, ami miatt nem tud megmaradni a baba.

Angie!
Köszi az érdeklődést, nagyon jó volt a kis pihi, és Kőszeg és környéke nagyon szép, tiszta, rendezett, nyugodt. Nagyon sokat sétáltunk és túráztunk. Csak sajna haza kellett jönni :wink: :(
Én benne lennék egy ösznépi taliban, de csak du. vagy hétvégén jó nekem :? .

SzHeni!
13-án 10.30-ra mentünk a Kaéliba, de valami forgatás volt az Intézetben, így 3/4 órával később jutottunk csak be. Kár, hogy nem találkoztunk.
Ti kihez jártok?
Ha látok egy gólyát, ígérem, hogy beszélek Vele mindkettőnk érdekében :wink:

Tündi!
Remélem már jobban vagy, és elmúlt a vérzés. Vigyázz nagyon Magatokra, és pihengess sokat!!!

Anita!
Üdv. közöttünk :D ! és mielőbbi pocakosodást kívánok Neked :D !

Junkó!
Köszi!
Én is nagyon drukkolok ám Értetek, hiszen eléggé egycipőben járunk. De meglásd egyszerre leszünk babások is, és remélhetőleg ez nincs már olyan messze :D .

Kacsa!
Nagyon előre ugrottatok Timcsával :D Nálatok is izgi kezd lenni a helyzet :D

Brill!
Tényleg nagyon édes a kis Pufóka :D , persze az Anyukája is nagyon csini kismami :D

Nárcisz!
Nagyon helyesek a Lányok :D , és tényleg nagyon sokat nőttek.

Na befejezem, mert velem lesz tele az oldal :oops:

Jó éjt Mindenkinek:

dido
dido

Jó reggelt!

Brill: próbálok nem parázni, de nagyon nehéz...Annak örülök, hogy a doki a méhemben látta a petezsákokat, ez egy fokkal megnyugtatóbbá tette a várakozási időt jővő hétig...De még sajnos minden lehet, szóval nem akarok előre inni a medve bőrére...Köszi a drukkokat!

Az 5 kg az szupre...Hogy csináltad? Ezek szerint nem voltál/vagy kívánós? Most már mindjárt itt a vége....

Dido: mégcsak halkan köszi...A hétfő döntő lesz! Nagyon félek miatta....

Szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Dido!

Köszönöm szepen! Olvastam a masikon, hogy elutaztatok egy kicsit.
Remelem jol telt es sokat pihentetek! :)

Brill!

Köszönöm kedvesseged! Igen, tudom, hogy elöbb-utobb sikerülni fog csak ki kell varni! Holnap indulunk haza! :)

Zsuka!

Köszönöm Neked is! :)

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Tudtam, hogy kimarad valami :oops:

Csibe!
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked :D

Angie!
És Neketk milyen volt Mátraházán? Jól emlékszem, hogy ott voltatok a hosszúhétvégén?

CsHeni!
Csakis halkan :wink: , de annál jobban drukkolok Mindhármótokért!!!

Judit!
Igen, elmentünk egy pár napra és nagyon jó volt, sokat pihentünk bár azért lett egy kis izomlázam a hegyi utaktól. A Káalisba még nem írta este már nem volt rá erőm, majd ma este megpróbálom.

Lányok!
Tényleg nagyon jó volt kikapcsolódni, és érdekes, hogy ott nem gondoltam annyit arra, hogy mikor költözik már be hozzánk egy pocaklakó, olyan evidensnek tűnt, hogy úgyis jönni fog a kis albérlő. (Most már nem vagyok ilyen magabiztos) Persze azok a pillanatok amikor fiatal párt láttunk kisgyerkőccel, és láttam a Férjem tekintetét, ahogy nézi őket az nagyon rossz volt :( De tudom, hogy mi si fogunk majd hármasban vagy négyesben nyaralni, csak az út nagyon hosszú odáig. :D

dido
dido

Ezek az emotikonok nem akarják amit én, összevisszaugrálnak...

dido
dido

Sziasztok!

Zsúka!
Hol tartunk? Hát sehol. Várjuk a kontrolt, közben meg gyűrjük magunk alá a napokat. Ja de te már otthon pihensz, nem tudsz olvasni...

Dido!
Teljesen úgy érzek mint te. Míg síeltünk tényleg a legritkábban jutott eszembe ez az egész. És annyira el tudtam hinni, hogy sikerülni fog. Most itthon megint nem. Főleg hogy ellőttem tegnap egy LH tesztet és 14 cn-en semmit nem mutatott. Egy halványcsík sem volt. Múlt ciklusban sem volt csak nagyon halvány. Nem megy ez nekem, így azért nehéz optimistának maradni...

Lányok!
Lehetséges ez? Hogy volt rendesen pé-m és már az sincs? Lehet ez idegi alapon? Vagy most mi van? :shock:

Brill!
Ja hogy már csak a bepakolás? :roll: Az már tényleg gyerekjáték. Fazonom sajnos dagadozik, de jövőhéten belevetem magam a szegedi fitnesz termekbe.
Cinken már én is agyalok, de nem merem azt is bevetni.Tényleg nyugdíjas éveinket vetíti elő, ahogy reggel tálcán viszem be a sok bogyót.
Vendég

Dido, Junko,

Teljesen megertem amit ereztek, sajnos mi is igy vagyunk vele.
Baromi nehez optimistanak maradni de sajna maskepp nem megy. Neha azert belefer egy kis depi is.

Dido,

Orülök, hogy jol telt az a par nap meg ha van egy kis izomlazad is.

Junko,

egyszer-ketszer kimaradhat az ovulacio evnte az meg teljesen termeszetes. Az is lehet, hogy mar tul vagy rajta. Ha jol emlekszem Neked nagyon rövid ciklusaid vannak. Probald meg elöbb elkezdeni az LH tesztet. Mondjuk a 12. nap körül. Csak egy ötlet...

Kép
Kép
jucmuc

Most csak gyorsan:

Akkor holnap tali nálunk! 9 után már nyugodtan jöhettek, ébren leszünk :)
Annácska, már csak rólatok nem tudom, hogy jöttök-e.

De várom már!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dido, Junko!

Ugyanebben a cipőben járok én is. Próbálok optimista lenni, de néha nem megy. Mostanában többször nem megy, mint amikor igen. :cry:
Engem hétfőn befenyített a doki, hogy ha májusig ennyire semmi, akkor kivizsgálás lesz! :shock:
Ezek az LH tesztek nekem sem mutatnak soha semmit. Már annyit csináltam, de egyik hónapban se lett 2 vonal. Még halványan se :cry:

Remélem, rájövünk, hogy hogyan kell nem görcsölni, és akkor végre sikerül :)

eszter82
Budapest

kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, és hogy gondoltatok rám!
Szüléstörténet majd ezután, a képekkel.
Most visszaolvasok.

Tündi!
Nagyon remélem, hogy nem lesz gond, és már jobban vagytok!

Jucmuc!
Nagyon sajnálom! :cry: Legközelebb sikerülni fog, tudod a gólyámmal meg van beszélve! :wink:

Annácska!
Utólagosan is sok boldog szülinapot Annamarinak!Kép?

Juca!
Nagyon jó a megvés kép!Kinga is nagyon vagány csajszika már!

Faul!
nagyon nagyon gratulálok!Boldog pocakos hónapokat kívánok!
Kép

Zsúka!
gratulálok Neked is!Remélem minden rendbenlesz!Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!

Heni!
Ikrek??Wow! Akkor a gólya duplán fordult!
:wink: :lol:

Brill!
Nagyon csinos vagy, és hát akis trónörökös is nagyon cukipofi! :D

Nárcisz!
fantasztikusak a babák!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás?

De. jól megsétáltattam magam, tiszta fölöslegesen! :evil: Terhesgondozásra mentem elvileg, ami 10 körültől takar egy védőnős vérnyomi mérést + pisi leadást, majd 11-től dokibácsis (körzeti nőgyogyi) szívhanghallgatást. Viszont helyettesítés volt, így a nőgyogyi rendelést áttették 11-12. Utána a helyettesítő doki ment a saját terhesgondozására és majd csak azután jött volna hozzánk, ami kb. fél 2 körülre esett volna ...

Na hát mi meg nem úgy készültünk, hogy ott töltjük a fél napot, ráadásul ebédidőben! Úgyhgoy szépen eljöttünk, se pecsét, se semmi. Visoznt lehet menni jövőhéten újra!

Még ha jó idő lett volna + nem szakadna szét a derekam, még jólis esett volna a séta, de így ...

Ráadásul a lüke védőnő reggel itt kezdett Pankánál és cseszett volna beszólni, hogy később menjek + helyettesítésre készüljek ...

Mindenesetre tőlem már a védőnő + egy másik kismamitárs is úgy köszönt el, hogy "reméljük, hogy nem talizunk már". :)

Hát kivi vagyok nagyon, hogy mikorra lesz belőlem gyerek! Annyi már tuti, hogy KOS lesz! :) Úgyhogy Apa jól meg lesz áldva 2 makacs, akaratos és hisztis KOS nőszeméllyel! :lol:

Most megyek, felfalom a hűtőt, mert álommanó mellett az éhség-rémség is rámtört már napok óta. Ráadásul ez a "most azonnal ennem kell" fajta éhség!

kacsa14

Panka, tünder vagy köszönöm! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Csak egy gyors benézés, mert hulla fáradt vagyok...Állandóan csak aludnék...

Anikó:köszi! Bízom benne, hogy most már a zebrából babás képet is kapok a nevem mellé jövőhéten!!!!

Zsúka: tudom, hogy csak hétfőn leszel, de gondolok Rád!

Faul: veled mi újság?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziaztok!

Nagyon örülök, hogy a gólya ilyen gyorsan dolgozik, vigyázzatok lányok, mert zebra eső várható!!! :wink:

Még egyszer köszönöm a jókívánságokat!

Szóval akkor most szüléstörténet:

Reggel 7kor ment el a magzatvíz, de ezt még akkor meg is írtam.
9kor értünk be a kliniára, jött a szülésznő is, megvolt a szokásos borotválás, beöntés.Egyik sem volt vészes.
Utánna ctg, amin eleinte nem volt jó a szívhang, de csak mert a hátamon feküdtem.
Felvételkor bő 1 ujjnyira voltam kitágulva, ami dél körül még nem sokat változott.Mivel elfolyt a víz, ezért kaptam 8 órát, hogy megszüljek, különben császár. :evil:
Meg antibiotikumot is kaptam később ez miatt.
Szóval kora du. még mindig nem tágultam, ezért előbb jött az oxitocinos infúzió, meg a fájások, is, amik addig nem voltak vészesek, na de utánna...!!!!!!!!!!!!!!!
De csak nem tágultam tovább, így kértem az edát , mert már nem nagyon bírtam afájdalmakat, meg tudtam, hogy az segíti atágulást is,ami be is vált.Csak a toló fájásokra múlt el a hatása.
De enélkül elfogyott volna az erőm is, így mindenféleképpen jó volt, hogy kértm.
Csak az anesztes nő vhogy nem talélta el elsőre, így 2x is hátba döfött!! :evil:
A férjem csak ekkor volt rosszul, ő tartott engem mozdulatlanul.
Egyébként végig bent volt, és nagyon "élvezte", nem bánta meg, hogy bejött.Szülés után ő hozta vissza nekem Emilit, miután ellátták őt.
Szóval a tolofájások kezdete után kb. 1 óra múlva született meg Emili.De még 1x lebegett a császár pallosa a fejem felett, mert majdnem nem fért ki a buksija a symphysisemen(szeméremcsonti ízület).De csak meglett, jó nagy vágással a popómon.De azóta is fáj ez az ízület, ez miatt nehezen tudok menni, de nemvészes annyira, majd elmúlik, azt mondták.
Hihetetlen volt, mikor először magamhoz öleltem Emilit!!!!!Nagyon nagy boldogság, de akkor olyan hihettlennek tűnt az egész.
Nem is nagyon tudtam felfogni, csak néztem őt, ő meg engem. :D
Már akkor felsírt,mikor még csak a feje volt kint. :D
A férjem premier plánba nézte végig az eseményeket, a szülésznő félve nézett rá a gátmetszéskor, mire aférjem bólogatott, hogy csinálja csak! :evil: :evil: :lol:
Hát a varrás sem volt semmi, végig ordítottam az egészet!Kb. 1 óráig hemztek, 2 doki is, kb. 4 féle öltéssel.Mondtam is nekik, hogy ha lehet ne rajtam gyakorolják az öszes hímzésfaját!!!
De túléltem azt is.

Miután kitoltak az örzőbe, megkjaptamEmilit, jött egy csecsemős nővér, aki segített mellre tenni.De az első 2 órában véresre szopizta mind a 2 bimbómat. :cry: Nagyon fájt, még most is sebse egy kicsit, de már megtanultam szoptatni, és a 3. nap óta van is tejem elég.Szopizás közben csöpög a másikból, fürdés után meg tejben fördök. :wink: :lol: :oops:

Szóval nem volt semmi, minden nővér csak érdezte, hogy hogy lehet ekkora fejjel megszületni???? :roll: :shock:
Mondom mehezen!A fekkörfogata egyébként 35 cm.
De nem volt nagyon összenyomódva a buksija, aszemén van egy kis bevérzés, de mondták, hogy az majd elmúlik.

5. napon jöhettünk haza, akkor indul meg a súlygyarapodása.Szerencsére én felszívódó varratokat kaptam, így alig volt varratszedés, nem is nagyon éreztem.1 varratot még bent hagytak, az majd felszívódik.Belül csak 1 biztonsági öltést kaptam.

A kórház tűrhető volt, csak az első este bktam ki, mert az éjszakás nővér nem akart enni adni neki, mondván szoptassak!!ok, mondom, de még nincs tejem, a gyerek meg éhes, remeg az alacsony várcukortól, ezt ráadásul ők mondták.Emili meg csak ordított, én meg tehetetlen voltam, így betoltam hozzájuk éjszakára, hogy tudjak aludni, mert szülés utáni éjszaka nem tudtam, föl voltam spannolva.Nme is bírtam felkelni 2 óra múlva, mert majdnem elájultam, mivel, egész nap ne ettem, nem ittam, hátha csáészár lesz, meg nem is bírtam volna egy idő után.
Visszatérve, az éjaszakás nővér azt mondta, hogy ő nem adhat neki pótlást, ha nem bírom, akkor vigyem b, majd ő vigyáz rá!Na reggel úgy hozta vissza, hogy 2x adott neki éjjel enni!!! :twisted: Ja, hát kérem, ha az ő fülébe ordít, akkor az más! :twisted:
Na utánna már nem volt gond, híre ment, hpgy Emili egy Zabamári :lol:
Azóta is csak ezsik, és alszik, 3-4 óránként ébred, éjjel 2x ébredt.Nem sír, csak nyöszörög, ha ébredezik,akkor kapja is a cicit, így nincs gond, utánna mély kóma :wink:

Ma volt a védőnő, és a gyerekorvos is,minden rendben van velünk.

A férjem míg bent voltunk a kórházban jött minden nap 2x is,videózott, fotózott.utánna itthon 3x is megnézte a dvdket, nem tud betelni vele. :D
Nagyon büszke apuka!
Egész nap csak nézegettjük Emilit, anniyra kis gyönyörűség, tündérvirágszál! :D
Azt hiszem ennél jobban nem is lehet szeretni!
És ahogy tud rám nézni!Meg kell zabálni, olyan édes.Nagyon jó érzés szoptatni is!
Az anyaságnál nincs is csodásabb dolog, erre tényleg csak ilyenkor jön rá az ember, ezt nem lehet szavakkal leírni!
(most meg is vagyok hatódva :oops: )

Lányok!
MINDENKINEK kívánom, hogy egszer átélhesse ezt a csodát!!!
Én a gólyának átadtam a listát, hogy hová is kell ababákat szállítani, remélem mielőbb "kézbesít"!!! :wink: :D

Pár kép:
Kép Kép Kép

Kép
pankaa

Ami lemaradt:
nem a kiságyban alszikm hanem velem a nappaliban :D A kórházbn is mellettem aludt, és már nm tudnék nélküle aludni. :wink: Annyira jó ézés mellette lenni, nincs szívem egy ilyen kis csöppséget külön tenni.Este próbáltam, de nykkent egyte, és én meg rohantam, hogy mi van vele.Így majd csak nagyobb korában próbálkozunk kiságyban altatni, remélem nem lesz késő. :roll:

Olvastam, hogy írtátok a bimbóvédőről. de csak 1 napig használtam,utánna jött egy drnő a kórházban, és megmutatta, hogy kell helyesen szoptatni.Még most is sebes, nehezn gyógyul, de már nem fáj annyira.

Majd igyekszm jönni, de most a férjem itthon lezs velünk 2 hétig, így ő bitorolja agépet. :twisted:

Szép estét!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Pankaa :) Szívből gratulálok mégegyszer, olyan jó volt olvasni a szüléstörténetedet!!! :lol: Nagyon ügyesek voltatok!!! Éjszakás nővér no comment :x :x :x Fejkörfogata Kristófnak is volt ekkora, azt hiszem 36cm volt. Ez nagynak számít???
Tudod, mi is együtt alszunk Kristóffal, nemsokára akarok majd neki egy nagy matracot rendelni, amin aludni fog, szerintem egy ekkora gyereket kínzás nélkül már nem lehet visszaszoktatni a kiságyba. De őszintén szólva nem is érdekel :) :wink:
Sebes mellbimbóra nekem nagyon nagyon bejött az Avent mellbimbó krémje, tudom, elég húzós az ára, de nekem semmi más nem segített, se a Bepanthen, se a Purelan, se önmagában az anyatej. Meg tudnám még ajánlani szintén az Avent tejgyűjtő kagylóját, ha szopizás közben nagyon csöpög a másik ciciből a tejci. (Ja, és nem az Aventnak dologzom :twisted: :wink: )

Kacsa :) Nem is tudtam, hogy egy házban laktok Pankaával, tök jó :lol: :lol: Sajnálom, hogy feleslegesen kellett ma elmenned terhesgondozásra :(

Dido :) Köszi szépen neked is a szülinapi jókívánságot!

Csheni, Zsúka, Faul :) Továbbra is mennek a drukkok!!!

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Pankaa!
Hatalmas Gratula, és üdvözletünket küldjük Emilinek, nagyon aranyos kiscsaj, majd megyünk udvarolni (minden lányos anyukának ezt a szöveget nyomom :D).

Még mindig azon ámulok, hogy van akinél már a kistesóprojekt előkészületei zajlanak!!! Mi egyenlőre 4-5 év korkülönbséget tervezünk, de ez még a jövő zenéje...

Közben meg ég a pofám, hogy alig bírok néha netközelbe kerülni, és nem nagyon tudok visszaolvasni, és ha jövök is mindig csak magunkról írok, lőjjetek le ha így nem akartok látni.

Szóval velünk zajlik az élet és egy ilyen kis örökmozgó mellett nehéz is bármit csinálni. Ha a férjem nem főzne, már rég éhen haltam volna.
Brill! Jó a szakács a családban ;)

Egy új élet naplója - 14. rész
2007.03.21. - Másoktól is lehet tanulni...

Képpel illusztrálva:
Kép

Négykézlábazni is tud a kislegény, egyenlőre csak megtartja magát, még nem így halad
Kép

kancellárka

Panka!

Nagyon gratulálok mégegyszer! :D
Nagyon jó volt olvasni a történetet!
Élvezzétek ki minden pillanatát egymásnak, mert nincs csodálatosabb ennél... :D Aztán meg maholnap felnőnek ezek a kis pöttömök, és el akarnak költözni a párjukkal, ... :D :shock:
Nagyon örülök nektek, és gyönyörű Emili. :D

eszter82
Budapest

Jó reggelt!

Kérnék tippeket az utolsó hetek túléléséhez!
Fizikailag semmi jel nincs. Viszont már tele a hócipőm.

Ma reggel még ki se tettem a lábam, de már 2-n is felhúztak. Apa is közölte a kazánszerelővel, hgoy jöhet a jövőhéten, mert akkor úgysem szülünk. De én akarok!!!!!!!!!!!!!!!!

Úgyhogy perpill most rámtört a depi és ha így folytatom elsiratom a gyerek fölü a vizet.

---------
Tudom, hogy ez most irtó hülyén hangzik, főleg azoknak, akik már mindent megadnának egy babáért és mégsem jön össze, de szerintem mindnekinél van/lesz egy pont, amikor már tele lesz a hócipője a terhességgel és már csak szülni AKAR menni ...

kacsa14

Panka!

Köszi a szüléstörténetet, tök jó volt olvasni. Szép nagy okos fejecskéje van Emilinek, Dórinak 34 centi volt, és így is alig fért ki.

Kacsa!

Tök hülyén fog hangzani amit most írok, de én már csak a szépre emlékszem. Nem tudom felidézni, hogy milyen nyűgös voltam az utolsó napokban, és hogy hogy viseltem. Ugyanígy a szülés leggázosabb részeire sem emlékszem, és arra sem, hogy milyen volt éjjelente többször kelni :) Biztos nem volt egyszerű... Csak annyit tusok mondani, hogy tarts ki. Bár ilyen jó tanácsokkal gondolom a gugád tele van :)

Én is ledöbbentem kicsit ma reggel... Bejelentkeztem a dokinénimhez, és ápr. 21-re kaptam időpontot... Az ráadásul szombat, eszméletlen sok betege lehet, ha ennyire be van táblázva. Na mindegy.

Lassan elkezdhetnének szállingózni a talis csajok, mert sehol senki :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Évi!

Hát ez az! Hogy utána már senki nem emlékszik, hogy ő is mit szenevedett és szépen magára marad a szenvedő ...

Na, de mind1! Már jobban vagyok kicsit. Mindjárt kezdek vmi. hasznos dologba, hátha az eltereli a gondolataimat!

Nektek jó talizást!!! Irígy-irígy!

kacsa14

Kacsa!

Azért nagyon együttérzek ám! De gondolom ettől nem lesz neked sokkal jobb :wink: Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy egyedül maradtál a gondoddal, nem így értettem :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Én sem úgy értettem ám!!!

Sejtem, hogy baba mellett már teljesen más az élet!

Csak most kipotyogtak mellőlem a pocakosok, másik fórumon is már csak én vagyok egyedül egyben és így picit magányosnak érzem magam ...

De már az is sokat lendít a kedvemen, hogy vki. (mint most Te) gondol rám és együttérez velem!!!

kacsa14

Sziasztok!

Kacsa: bár én még sosem voltam 38 hetes kismama, azért nagyon gondolok rád, hogy a kívánságod szerint alakuljanak a dolgok! Biztosan már alig várod, hogy Te is a kezedben tarthasd Timcsát!! De most már csak pár nap!!!!!Próbáld inkább másik szemszögből nézni a dolgot! Ezek az utolsó alkalmak, amikor úgy mesélhetsz neki, hogy a pocakodban van...Érzed Őt belülről, stb...Használd ki :D

Sok erőt kívánok! És soha nem vagy egyedül...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Evi! Juca! Wish! Nagyon jo volt veletek a tali. Dorika es Kinga nagyon edesek, es mar milyen nagy lanyok. Unique! Igazan sajnalhatod hogy nem jottel. En sajnalom hogy ismet nem ismerkedhettunk meg. Juca! Lesul a kepemrok a bor, hogy szemelyesen meg meg sem koszontem a szopisparnat. Total kiment a fejembol, es indulaskor Evitol kellett hasznalati tanacsokat kernem. Ezer bocsanat!!
Vendég

Evi! Juca! Wish! Nagyon jo volt veletek a tali. Dorika es Kinga nagyon edesek, es mar milyen nagy lanyok. Unique! Igazan sajnalhatod hogy nem jottel. En sajnalom hogy ismet nem ismerkedhettunk meg. Juca! Lesul a kepemrok a bor, hogy szemelyesen meg meg sem koszontem a szopisparnat. Total kiment a fejembol, es indulaskor Evitol kellett hasznalati tanacsokat kernem. Ezer bocsanat!!
Vendég

Vendég

Vendég

Vendég

Evi! Juca! Wish! Nagyon jo volt veletek a tali. Dorika es Kinga nagyon edesek, es mar milyen nagy lanyok. Unique! Igazan sajnalhatod hogy nem jottel. En sajnalom hogy ismet nem ismerkedhettunk meg. Juca! Lesul a kepemrok a bor, hogy szemelyesen meg meg sem koszontem a szopisparnat. Total kiment a fejembol, es indulaskor Evitol kellett hasznalati tanacsokat kernem. Ezer bocsanat!!!![/quote][/i]
Vendég

Evi! Juca! Wish! Nagyon jo volt veletek a tali. Dorika es Kinga nagyon edesek, es mar milyen nagy lanyok. Unique! Igazan sajnalhatod hogy nem jottel. En sajnalom hogy ismet nem ismerkedhettunk meg. Juca! Lesul a kepemrok a bor, hogy szemelyesen meg meg sem koszontem a szopisparnat. Total kiment a fejembol, es indulaskor Evitol kellett hasznalati tanacsokat kernem. Ezer bocsanat!!!![/quote][/i][/b]
Vendég

Tiszta hulye ez a telefon! Bocsanat!
Vendég

Tiszta hulye ez a telefon! Bocsanat!
Vendég

Heni!

Köszönöm a szavaidat!

Igyekszem a jó oldalált nézni, de közben azon jár az agyam, hogy hogy lehetne megsürgetni a folyamatokat ... :wink:

Anyukám is hívott du., mert megszült a kolleganője és muszáj volt elújságolnia, hgoy emnnyire is édes egy bébi! Na, mondom, mostmár ezért van rajtam is itt a frász, mert ugye én is láttam most friss bébikét!

kacsa14

Sziasztok!

Nagyon-nagyon hiányoztatok!!! Tele voltam rengeteg kérdéssel, de rossz volt a gépünk :evil: és kórházban is voltam :(
Ici-picit véreztem, de borzasztóan megilyedtem :( 5 napig voltam bennt. Most itthon pihengetek, mert nem szeretnék vissza kerülni, csak a végén :)
Uh képet már nem rakom fel, mert hétfőn lesz új :lol: már nagyon várom!
12-én jöttem haza a kórházból és akkor volt a drágám 1,07mm.

Nagyon lemaradtam mindenről :( az utolsó táblából informálódtam.

Zsúka! Cs.Heni!

Kép
Gondtalan pocakodást kívánok nektek!!!

Panka!

Gratulálok Emilihez, gyönyörű-formás baba!
Élvezz ki minden pillanatot, a barátnőm midig azt mondja Kép

Kép
Kép
Ági279

Kacsa!

Kitartás nem sokára te is a kezedben tartod a picidet!

Kép
Kép
Ági279

Rosszul írtam :oops: CRL: 1.07 cm

Kép
Kép
Ági279

Pankaa
Óriási gratula, nagyon ügyesek voltatok és Emili gyönyörű, az a kis csókos szája zabálni való.

Ezt mindenképpen le szerettem volna írni, bocs, hogy most többet nem.
Megint beteg lettem, vírusos torokgyulladás, tegnap 39 fokos lázzal, amit csak a hűtőfürdő vitt le hajnali 3 kor. Elég vacak éjszakánk volt..és most is nyomorultul érzem magam...aggódom, remélem a láz nem csinált semmi galibát.

Puszi
Fleur

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Jobbulást Neked!!!

Ajánlanám a hársfateát, pocakos könyvben írták, kifejezetten torokgyuszira, izzasztó hatású is, úgyhogy jó melegen inni, után be az ágyikóba!

És, ha lázas vagy és a hűtés nem segít, akkor inkább vegyél be egy lázcsillapítót, mert az még mindig kisebb galibát okozhat, mint a láz! Bár megjegyzem, a hűtés nekem is bejött a múltkor.

Próbálj meg nem aggódni babó miatt! Elég nagy már ahhoz, hogy ne legyen baja!

Ági!

Te pedig pihizz!!! És Te se aggódj! Most az a legfontosabb!!!
Babócák jól kapaszkodnak, csak bízni kell bennük!!!

kacsa14

Sziasztok :)
Nárcisz :)
Nagyon örülök, hogy a sok nehézség mellett ilyen boldog vagy :D Jó látni ezt a képen is :)
A csajok nagyon édesek :)

Juca :)
Klassz, hogy ilyen macsót fogtatok ki :D

Brill :)
Nagyon szép pocakod van :)

Heni :)
Ikrek :D Nem semmi :)

Zsuka :)
Nyugodj meg minden rendben lesz :) Jövő héten már hallani fogod a kicsi szívverését :D
Látszik a kis fekete pöttyöcséd :D

Panka :)
Isten hozott újra itthon :)
Kép
Köszi, hogy megosztottad a szüléstörténetet velünk :)
Nagyon szép a kisasszony :)

Niki :)
Nagyon édes Zalán :)

Kacsa :)
Tudom,hogy nehéz a várakozás és úgy érzed csiga tempóban haladsz előre, de a lényeg, hogy haladsz :)
Kép
Tarts ki! Mindjárt te is a kezedben tartod Timcsát :)

Évi :)
Sajnálom, hogy ma nem tudtam ott lenni a talin :( De egy másikra voltam hivatalos. Igérem legközelebb mi is megyünk a talira :)

Szép álmokat Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

A mai napot anyósoméknál töltöm, akiknél van net.:) Igyekszem visszaolvasni és boldogítani Benneteket egész nap.:)
Tegnap reggel be kellett menni a kórházba, mert reggel egy kis vérzésem volt.:( Szerencsére leválásra utaló jelet nem látott a doki. 2 nap alatt abból a pöttyből egy 10mm-es petezsák lett és azt is láttuk, hogy valaki már lakik odabennt.:) Nagyon boldog voltam.:)
A dokim nem ad progi pótlást, neki az az álláspontja, hogy szedjem a vitaminokat és ágyban fekvés. Azt is mondta, hogy általában azoknak a babáknak van valami bajuk, akik az első 12 hétben elmennek. Úgy döntöttem, hogy én már nem kételkedek az orvosok szavaiban, hiszek nekik és úgy fogok mindent csinálni.
Tiszta ideg és para vagyok, továbbra is félóránként járok pisilni, hogy nézem mi a helyzet és ráadásul nincs étvágyam és tegnap este 11-ig hánytam, és ma reggel folytattam az émelygést. Semmi nem megy le a torkomon.
Igyekszem visszaolvasni és mindenkinek írni.

zsúka
zsúka

Jó reggelt Lányok!

Ági: azt a részét sajnálom, hogy kórházban voltál, viszont rettentően örülök, hogy már ilyen "nagy" a babád :D Pihenjél jó sokat!!

Zsúka: látod? Mennyit nő a picike akár már 2 nap alatt??? Te is sokat pihengess!!!Most már én izgulok, mert nekem az utolsó képem még mindig a petezsákocskák....Róka koma engem is nagyon kerülget, bár hányásig még nem jutottam... Az állandó alvás viszont rám tört...Tegnap délután 3 órát aludtam, majd este 9-től ma reggel 8-ig...

Fleur: jjjaaajj ez a fránya torokgyulladás!! Tessék szépen ágyban maradni, és teázgatni...A pici jó helyen van, neki nem lesz semmi baja!!Gyorsan gyógyulj meg!!!

Faul: mesélj majd, hogy mit mondott a doki!

Annácska: az ikrek még nem biztos, mert a doki ugyan 2 petezsákot látott, de a nagyobbikban még nem kukkantott senkit....A kisebbikben látszott foltocska...Szóval majd hétfőn kiderül. Nekem csak az a lényeg, hogy 1 egészséges pici fejlődjön jó helyen...Annak örülök, hogy már péntek van és a hétfő hamar eljön...De félek a rossz hírektől....

Pnaka: mégegyszer csak gratulálni tudok!! Olyan jó volt olvasni a történetedet! Fantasztikus babázást!!

Puszi mindenkinek.:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?