Sziasztok!
Dorcsi
Annyira sajnálom!
Tudom, ez most nem vigasztal, de van remény! Ha egyszer sikerült, akkor sikerülni fog újra!
Gyászold meg a babát és lépj túl minél hamarabb a szomorú időszakon.
Mi is leghamarabb májusban tudunk próbálkozni. Majd türelmetlenkedem veled, jó?
Gröni
A tünetfigyelésekhez egy sztori.
Egy barátnőm mesélte, az anyósával történt meg:
Mondták neki, hogy méhszájsebe van, majd telt az idő és teljesen elfelejtkezett róla, amikor is kb. 3 év múlva egyszer csak eszébe futott, hogy bakker, hát neki méhszájsebe van. Ezután elkezdett neki fájni, az orvoshoz már alig tudott elmenni, olyan pokoli fájdalmai voltak.
Ekkor az orvos mondta neki, hogy semmi baja.
Mire ő: - dehát doktor úr, higyje el, hogy még fáj is.
Én is szeretném ezt a titok c. könyvet vagy filmet. Honnan tudom beszerezni?
Gröni
Az a baj, hogy már mindent csak tudományosan tudunk megközelíteni. Képesek vagyunk kiértékelni bármilyen hormoneredményt, spermaképet. Látjuk "orvosi" szemmel, hogy elég vagy nem elég a megtermékenyüléshez, megtapadáshoz, kihordáshoz..... stb.
Csak már lassan elfelejtünk ösztönösen élni és hinni.
Megtanultuk, hogy mi kell a fogantatáshoz, így most már tényleg tudjuk, hogy az élet egy igazi csoda.
Annyi minden együttállása szükségeltetik hozzá, hogy egyáltalán csoda, hogy még születenek gyerekek.
Csak közben elfelejtettünk hinni ebben a csodában.
Hagyd a számokat, a statisztikát, a valószínűségszámítást és a miérteket!
Most tanulj meg magatokért élni és tanulj meg bízni saját magadban!
Mi is ezt tesszük. Fogamzásgátlós időszakot kihasználjuk arra, hogy megtanuljunk egymásért élni és pusztán a szex miatt szexelni, mert egy idő után már ez sem megy.
Bumi
Le a kalappal!
Magadat fogod szúrni....... brrrr.
Tapedli
Jók ezek a tornák.
Én 1-szer
aviváztam és mikor kiderült, hogy olyan helyen is vannak izmaim ahol nem is gondoltam, nagyon meglepődtem.
Jó kis ugra-bugra torna - gondoltam.
Aztán 10 perc múlva azt kerestem, hogy hová kellene leülni.
Tea
Ezekhez az eredményekhez nem tudok sajnos hozzászólni.
Az fsh/lh aránynak valóban 1 körülinek kell lenni NŐK-nél, de ez nem biztos, hogy férfiakra is igaz.
Rólunk:
Nem kapok metet. A lombikot nem vállaltuk be egyelőre.
Apa meg kiskatona számlálásra (még nem tudom mikor).
Amíg apa eredményei nem javulnak én szedem a Diane35-öt.
Addig pihennek a petefészkeim és utána jöhet a stimu.
Ez jól hangzik, el is kezdtem szedni a Diane-t, csak éppen borsózik a hátam a tudattól, hogy fogamzásgátlót kell lenyelnem.
Utálom a gyógyszereket!!!
Fogamzásgátló, amikor babát szeretnénk...... ez borzasztó.
Képes egyáltalán befogadni a szervezetem, ha tudatalatt ennyire ellenkezem a gyógyszer ellen? Még ma is barnázom (6. cn.)...... normális ez?
Eltettem minden könyvet, ami babára emlékeztet.