Új privát üzeneted érkezett!

Judy!

32.napon vagyok most :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Andi: Ja, igen, bocs, azt kihagytam, hogy a vérzés is kimarad, bár a 15-20. DPO-n ez már magától érthetőtő. Ilyenkor már érdemes tesztelni, persze. :wink:

Panda: még mindig mosolygok a virsliket. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy ikreid lesznek egyszer. Mondjuk hármas??

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
Ikrek jöhetnek de csak kettő hármat nem tudnék az alkatom miatt kihordani.Mondjuk vannak is ikrek a családban és ezek a mesterséges dolgok is ikreket eredményezhetnek páromat már felkészítettem erre :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Heni! NAgyon nagy gratula babához!!!! Remélem jövő hétre a másik is ott lesz!!!
Kép

Vanda! Nem akarlak elkeseríteni, de én reménykedtem a múlt hónapban nagyon, de sajna a 48.nap megjött! :twisted: Most a hétvégére nem várom, hogy megjöjjön.
Egyébként a negatív teszt még nemjelenti azt, hogy nem vagy terhes. CSodákra képes az emberi szervezet. A nőké meg fura dolgokat művel!

Lányok! Ti aztán tudtok jókat álmodni! :lol:
Én mikor terhes voltam Manóval, de még nem tudtam hogy az vagyok, megálmodtam, hogy babám van. Biztosan így akart üzenni nekem, hogy anya! nem vagy már egyedül én is itt vagyok! :lol:
Azt is megálmodtam anno, hogy sikerült a nyelvvizsgám. Maratoni szóbeliző voltam. :oops: Inkább a vizsgára mentem 2 havonta, mint magántanárhoz.

Jaimee! Neked mostanában lesz a pé-d!? Akkor mindent bele!!!

Nekem még fent van a hőm ez a 28. napom.

Pusza Mindenkinek!!!
Vendég

Krisztinka: Igen, mostanában. :wink: Tegnap lement 36,2-re, ma felment 36,5-re....Bízom a további emelkedésben. :D

jaimee

Most olvasom, hogy Heninél végre látták a picurit :-) gratulálok!

Andi szorítok hogy kellemes meglepi érjen!

Én meg próbálom elemezni a hőmet, nem tudom mikor volt pém... mármint sejtem, fura az ember hője... szerintem a lázmérőm kevesebbet mér a valósnál, de gondolom a viszonyítás a lényeg

Kép
mercure

Mercure (druszám)!

A lázmérő az olyan, de az is számít, hova dugod :P :P :P :P :P :P :P :P
vedresandi

Krisztinka: Maradjon is fenn az a hő!

jaimee

Lányok, Omnia jelentkezett már? Asszem csütörtökön megy dokihoz??? De hómező az agyam. Úgy fáj a fejem, hogy csillagokat látok... :?

jaimee

Szép napot mindenkinek!!!Kép
Gyabi: Nagyon sajnálom a kiskutyusodat Kép3éves... még nagyon fiatalka volt, de biztosan nagyon jó gazdái voltatok!!! Hamarosan érkezik hozzátok is a gólya - ezzel kárpótolja minden vesztességetKép

Az álmok... Terhességem alatt nagyon gyakran arról álmodtam, hogy szülök, de nem egy csecsemőt, hanem egy felnőttet :shock: Kép :shock: Ez nagyon de nagyon gyakori volt. A virslis nagyon tetszett...Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Lányok..... Kép ....minenkinek!!!!!!

Mondhatom szépeket almodtok, volt itt minden úgy látom...virsli..stb.

Kép
Kép
gyablonka

Andi végülis mindegy a hőfok csak maradjon fenn :D

Jaimee akkor nem tegnap volt pé elvileg?

Kép
mercure

Heni
Csináhatok már külön pocakos táblát mert erre még nem válaszoltál.
Vendég

Mercure (drusza)!

Annyira nem vagyok otthon a hő mérésében, csak annyit tudtam, jó ha fent marad.Sztem ma mértem utoljára :roll: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Szerintem mindent össze lehet kombinálni álmunkban, de sokszor van alapjuk! Legalábbis nálam sűrűn bejönnek..Sajnos a rosszak is! Van amikor kígyókkal álmodom, akkor tuti, hogy rossz dolog fog történni..

Most a babónál én még nem tudtam, hogy állapotos vagyok, de egy egészséges gyönyörű kisfiút tartottam a kezemben...És tudtam, hogy az enyém...Tudjátok mi a furcsa? Hogy a kicsi kincsem napra pontosan 1 évre rá fogant, hogy a kislányunkat elvesztettük...Úgy látszik a Jóisten adott egy másik babát!! Remélem ő végig velünk marad!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandácska: elnézést :oops: igen, megköszönném :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Kövi adatokat kérem szépen: terhességi heted, mióta próbálkoztatok hogyan sikerült, szülés várhatő ideje, van-e tesó és valami aktuális pl mész laborba
Vendég

Mercure: De, gyanítom tegnap volt. :wink: Lassan meg is nyugszom, nem tehetek már semmi az ügy érdekében. :D :D

Olik: Láttam az egyik oldalon Zoli babát egy naposan....Jaaaj, de aranyos volt.... :D :D :D Ilyenkor döbbenek rá igazán, milyen is lehet, amikor baba születik. Várja az ember, várja, aztán egyszer csak kibújik, ott lesz....Fantasztikus lehet... :D

jaimee

Heni,

Most csak arra gondolj, hogy jó helyen van a babóca/cák, és 8 hónap múlva már a kezedben tartod őt/őket, és nagyon boldogok lesztek. Ja meg arra, hogy sokat pihenj, ne idegeskedj, vigyázz magatokra nagyon. :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:
Felejthetetlen élmény, az biztos!!! Hamarosan minden topiklakó átéli ezt az érzést ( na meg én is ÚJRA!!! :D )

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Úgy legyen! :D Remélem, a Jóisten is olvas mindket.

jaimee

Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!!!!

Gratulálok ezekhez a csodálatos képekhez!!!!!!

Kép
vedresandi

Üdv. Mindenkinek!
Tegnap este meg volt itt minden mekkenve :lol:
Mi újság? Látok itt egy plusszos tesztet,gratuláció Heni!!!!
Bárcsak már én is látnék ilyet magam előtt :roll:
betty615

2 Óra eltolódás van??? Most nézem :?
betty615

Nincs itt senki sem,úgy látom.
megint magammal beszélgetek.
Én tényleg megőrültem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
betty615

Jaimee!
Nekünk is hasonló lenne a stratégiánk, de a férjem nem egyezik ki a minden másnappal, minden nap akar... :)

Heni!
Gyönyörűek ezek a képek. :wink: Remélem nem sokára nekünk is lesznek hasonlóak. :)

Betsyt ti sem láttátok még ma? Lehet, hogy kihasználják a jó időt, és kint játszanak Petivel a szabadban. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: Akkor a siker nem sokáig várat magára! :wink:

Heni: Hát igen. Ez az amire vágyunk valamennyien...

Betty: Nem tudom hol van ma mindenki... Nem jól jár a vekker, még a vonalzómat is frissítani kellett.

jaimee

húHeni, szeretnék Húsvétra egy olyat mint a képen van :D

Kép
mercure

Felhívtam ma megint a nőgyogyimat a cytologia eredményemért. Még mindíg nem jött meg. Az 1 héttel későbbi eredmények már rég megjöttek, csak a márc. 1-iek nem... Ez is csak velem fordulhat elő... :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hú, lányok, nem tudom, meddig kell szednem az Elevitet, mikor leszek babás, de hogy a körmeim gyönyörűek lettek tőle, az biztos!!! Nem ez a cél, de mellékeredménynek nem rossz. :D

jaimee

Christell: Türelemjáték ez, sok szempontból. :D

jaimee

Jaimee!
Nekem pedig épp az a bajom az Elevittel, hogy csak 2-3 naponta szedhetem... Félek, hogy az nem lesz elég...

Azokon a napokon, amikor nem szedem szedjek más vitamint? Lányok! Mi a véleményetek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jamiee!

Igen,ezt a köröm dolgot én is észrevettemazóta nem tudok írni, mert nem győzöm reszelgetni.
Ez a hajra is hat???(ha jól tudom)Lassan seggig érő hajam lesz a várakozástól!!!!
vedresandi

:D érdekes hogy ezt nem vettem észre... igaz hogy körmöshöz járok :D J
aimee nem gond ha nem mindennap szeded, én sem szedem minden nap, mert a pociban galibát okoz... max folsavat kellene nem?

Kép
mercure

mercure (drusza)!
Én is körmöshöz járok, de 2 hét alatt annyit nő, hogy beszorul a billentyűk közéééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Andi, most nézem hogy neked is nagy fiad van, az enyém is 11 és fél

Kép
mercure

mercure!

Igen óriásbébi.Éppen a kiskamasz kor meglepetéseivel küzdök.
Váratlan dolgokat tud produkálni a gyermekem!
Kezdte ott,hogy eldugta a félévi bizijét.
vedresandi

Így, hogy felhívtátok a figyelmet, tényleg! Nekem is gyorsabban nő a körmöm az Elevittől.
Én naponta szedem, de csak fél szemet (reggelente).
Vendég

Christell: Ne parázz, 2-3 naponta szedem én is! Elég. Egyébként szültek babát már magzatvédő nélkül is. :wink: Folsavat, e vitamint szedhetsz hozzá, de én személy szerint nem vagyok a sok bogyó híve, ha arra nincs tuti szükség...

Andi: :-))))) Hú, de jót nevettem, a többiek lesnek, hogy mi vicces van a kimutatásomban. Én is azon gondolkodtam a minap, hogy mire kismama leszek hosszú copfom lesz és 5 centis körmöm. Kezembe sem adjám majd a kisbabát, ápolhatja apa. :-))) Na jó, vicc, de tényleg, folyton reszelni kell a körmeim és eszükbe sincs letörni.

jaimee

No, kiderül, hogy a többség nem is naponta szedi ezt az Elevit nevű csodaszert. Hallod ezt, Christell? :wink:

jaimee

jamiee:
vizuális vagy Te is.Mi????
Ezzel számomra egy a baj, hogy nekem rövid a hajam.hetente fogok fodrászhoz menni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Egy kis nyelvtörő:

Nem minden csacsi csöcse csecse, csak a csecse csöcsű csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse volna, akkor minden csacsi csecse csöcsű csacsi volna.
Vendég

Jelentem én naponta szedem.
nő a körmöm, a hajam, a szemöldököm olyan mint megboldogult Major Tamásé,!!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Hallom!
És már nem is parázok annyira. Ha látnátok a lábam. Csupa seb. Nem merek szoknyát felvenni, mert biztos megkérdeznék, hogy mi történt. És mindez az Elevit nevű csodaszertől. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na jól nézünk ki.....lassan csubakkához fogjuk magunkat hasonlítani?????????????????????
Kép
vedresandi

A túl sok vitamin sem jó, mert olyan nagy lesz a baba tőle, hogy nem fér ki.
Vendég

Mano!
Nagyon aranyos ez a nyelvtörő! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én fontolgatom, hogy valami gyógyteát kellene iszogatni. Cickafark, palástfű. De még nem döntöttem, hogy megvegyem-e.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?