Sziasztok!
Valami elkeserdö hatásút írtam? Mert írjátok, hogy sajnáljátok és hogy ne adjam fel, és hogy lehet még esélyem, pedig azt hiszem most elégedettebb vagyok, mint valaha!
Szóval semmi gond, bizakodó vagyok!
Móni,
öszintén szólva annyi, de annyi UH-on voltam én már, szinte hetente, hogy nem emlékszek volt-e 8.napi. Írtam, hogy a doki nem szokott papírt adni, minden a fejében van, föleg azért, mert soron kivül szokott általában vizsgálni(kivéve az utolsó 2 UH, akkor rendelési idöben mentem, vártam is órákat :-/) és akkor nincs ott asszisztensnö, aki megírná. A legutóbbi 14.napira viszont emlékszek, 20mm-esek voltak. Remélem ez azért segített.
Boldog névnapot!!
Zsófi,
biztos látta a sárgatestet, mert onnan állapítja meg, hogy megrepedt-e. A hömet írtam, hogy nem mérem, mert múlt hónapban nem ment le 37 alá, volt 37,3 is, erre sehol baba, úgyhogy nem engedem újra átverni magam. 2 napot mértem a tüszörepedés miatt, a 15.napon 36,4 volt és 16.napon már 36,8, úgyhogy gondolom ott történt meg a tüszörepedés.Neked hogy alakul, hogy aggaszt?
Erika,
ha kijelölöd a listát, aztán megnyomod Ctrl és a C gombokat, aztán a hozzászólás kockába kattintasz és megnyomod a Ctrl és a V gombokat, akkor az oda bemásolódik a lista és ki tudod javítani az adataidat, ha rosszak. Vagy tudod frissíteni az egész listát.
Lehet, hogy idöközben valaki már megcsinálta a frissítést, de azért íme:
Kriszti: 8 c 54 cn Galagamacsa 29 év
Jutka: 36 c 33 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 31 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 26 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 24 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 24 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Erika: 13 c 23 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 22 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 22 cn Pécs 22 év
Mishi: 2év/6 c 21 cn Budapest 21 év