Új privát üzeneted érkezett!

Éva!
Én holnapra nem várom, pontosabban most már várom a mensimet. Azért köszönöm a szoritást! Még valami: miért foglalkozol te ilyen dolgokkal, hogy ugyan mit gondolnak az emberek ha elmész erre a vizsgálatra? Komolyan mondom nem értelek! Ne haragudj meg érte, de nem kéne ilyen butaságon törni a fejed hanem el kellene dönteni, hogy kell-e neked az a babuci, ha igen akkor tessék küzdeni érte!! Irgum meg burgum! Kép
Kriszti!
Nekem sem volt még petevezeték gyulladásom, de ezt most én is biztosan érzem, hogy az! Pénteken amikor ismételten begörcsöltem, mondtam a férjemnek, hogy keresse meg a könyvünkben a méhenkivüli terhesség jeleit mert én kifejezetten a petevezetékeimet érzem, hogy fájnak. Pontosan olyan volt mint amikor a petevezeték átjárhatóságin túl voltam, akkor is éreztem oket. Most olyan érzésem volt, hogy mindjárt szét durranak a petevezetoim, nem kivánom senkinek ezt az érzést. Annyira féltem! Kép Komolyan mondom, hogy az átjárhatósági vizsgálat ehhez képest kellemes volt! Ha attól félsz, hogy el vannak záródva a petevezetékeid, egy percig se gondolkozz, csináltasd meg a HSG-t! Én annnyira megkönnyebbültem amikor túl voltam rajta, hogy sirtam örömömben! Én is nagyon féltem, hogy el vannak záródva, mert nagyon sok nogyógyis gyulladásom volt már, volt olyan évem, hogy havonta mentem a dokihoz, még a szerelmeskedés is fájt Kép Szóval, menj el, és gyozodj meg róla hogy nincs semmi baj! Kép
Jázmin!
Nagyon szoritok neked!!! Kép
Szonja
Szonja

Szonja!

Igenis kell az a drága kis babóca!!!!!!
És le fogom gyõzni félelmeimet! Legalábbis remélem.

Az irgum-burgum teljesen jogos volt a részedrõl.

Köszi

Éva
Éva

Szonja!

Koszi a biztatast,most meg el kell mennie a ferjemnek is spermavizsgalatra,de utana azonnal megyek HSG-re.Kivanom,hogy minel hamarabb meggyogyulj es kopogtasson nalad is a babuci.

Eva!

Gondolj arra,hogy par szaz eve mit vallaltak a nok,hogy gyerekuk szulessen,ahhoz kepest mi el vagyunk kenyeztetve.

Pusssszzz mindenkinek Kriszti
kriszti

Kriszti!

Igazad van. Lehet hogy egy idõben megyünk HSG-re?

Ki tudja?!

Pussssz

Éva
Éva

Szonja!

Sajnálom a dolgokat, kívánom, hogy mihamarabb felépülj, és maradandó problémák nélkül kilábalj ebbõl a dologból! Mindenesetre ha túl leszel rajta, akkor ne felejts el a 7-8 nap körül is akciózni!

Ildi
Pethes Ildikó

Ildiko!

Mi van veled?????

Eva!

en kb.1-1.5 honap mulva tervezem megejteni a HSG-t.Nagyon felek tole!!!KépTe menj minel hamarabb ha kell hat csinalja a regi orvosod.Ja es ne felj mert ugy latom kiseroid is lesznekKépKép

Kriszti
kriszti

Éva!

Részemrol egyrészt szintén irgum-burgum, másrészt viszont tökéletesen megértelek. Habár én Budapesten lakom, itt is nottem fel, szerencsére a külvárosban. Ennek régebben volt egy falusias jellege, annak a hátrányaival is. Tökéletesen megértelek, hogy mit érzel, tudom, hogy milyen, amikor "szájára vesz a falu". (Itt most a kollégáidat értem.) De hát Nyíregyháza nem olyan kicsi, hogy ne tudnál valamilyen más kórházat találni, vagy igen?
És különben is, kinek mi köze hozzá????????
És férjnél vagy, nem? Így azért minden könnyebb (mármint a külvilág felé).

Vegyél erot magadon, gondolj a babócára!

Pusssssssssssssz: Laura
Laura

Kriszti!

Köszönök mindent. Te miért csak 1-1,5 hónap
múlva tervezed a HSG-t? Bár ha én is esetleg
beteszek a nadrágba, akkor lehet, hogy én
még késõbb érek oda.
De próbálok határozott lenni, bár eddig nem
úgy tûnt hogy az lennék, igaz?
Cuppp neked.

Laura!

Neked is köszi mindent.
Tudod itt Nyíregyházán csak egy Szül-Nõgyógy.
van. Nem tudok máshová menni itt a környéken.
Pesttel meg még várnék.
Köszönöm a megértésed, cuki vagy.

Neked is nagy cupppp.

Éva
Éva

Eva Kedves!

Nekunk meg el kell mennunk a spermavizsgalatra,bar van 2 gyerkocunk 9 ev alatt barmi tortenhetett.Oda kb.2 het mulva megyunk,ha az negativ akkor gondolom a HSG-re is idopontot kell kerni,ami alt.2-3 het a tapasztalataim szerint.Ezert gondolom,hogy nem fog ez ripsz-ropsz menni.Most kilogok taposni a konditerembe,mert fogyozok am ezerrel.Kb. 1 ora mulva visszajovok

Pusssszzzz Kriszti
kriszti

Szonja!

A HSG-t altatásban végzik, vagy csak valami
érzéstelenítõt adnak és végig ébren leszek?
És beöntés és hasonló kellemetlenségek vannak?

Bocs,ha esetleg már ezt is leírtad valahol.

Éva
Éva

Éva!
Van akinek altatásban végzik a HSG-t. Van aki ébren van, de adnak neki nyugtatót és fájdalomcsillapitót is. Engem nem altattak és nem kaptam se nyugtatót se fájdalom csillapitót, mégis azt mondom, hogy a mensi ennél sokkal fájdalmasabb és az hosszab ideig is tart! Én a két pici lábamon sétáltam át a nogyógyászatról a radiológiára a katéterrel a pocakomban, igy ugye már elhiheto, hogy nem olyan vészes a dolog? Az a lényeg, hogy elotte pontosan mindent beszélj meg az orvosoddal, hogy nyugodt legyél! Nincs beöntés és hasonló kellemetlenségek! Ez nem egy mutét, csak egy vizsgálat! Biztos voltál már rákszurésen, ahhoz tudnám egy kicsit hasonlitani. Egy kacsa segitségével felhelyeznek egy katétert a méhedbe (az én esetemben ez egy ici-pici gumicso volt)majd a katéteren keresztül egy zselésanyagot fecskendeznek a médbe és aztán megnézik egy röntgen segitségével, hogy hogyan áramlik a folyadék a petevezetékekben. Az oda-vissza sétával együtt kb 15-20 perc volt az egész! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Éva!
Van akinek altatásban végzik a HSG-t. Van aki ébren van, de adnak neki nyugtatót és fájdalomcsillapitót is. Engem nem altattak és nem kaptam se nyugtatót se fájdalom csillapitót, mégis azt mondom, hogy a mensi ennél sokkal fájdalmasabb és az hosszab ideig is tart! Én a két pici lábamon sétáltam át a nogyógyászatról a radiológiára a katéterrel a pocakomban, igy ugye már elhiheto, hogy nem olyan vészes a dolog? Az a lényeg, hogy elotte pontosan mindent beszélj meg az orvosoddal, hogy nyugodt legyél! Nincs beöntés és hasonló kellemetlenségek! Ez nem egy mutét, csak egy vizsgálat! Biztos voltál már rákszurésen, ahhoz tudnám egy kicsit hasonlitani. Egy kacsa segitségével felhelyeznek egy katétert a méhedbe (az én esetemben ez egy ici-pici gumicso volt)majd a katéteren keresztül egy zselésanyagot fecskendeznek a méhedbe és aztán megnézik egy röntgen segitségével, hogy hogyan áramlik a folyadék a petevezetékekben. Az oda-vissza sétával együtt kb 15-20 perc volt az egész! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Elnézést az ismétlésért!
Szonja

Drága Szonja!

Köszönöm. Megnyugtattál. Bár eddig se a fájdalom-
tól féltem, hanem a szégyentõl és a pletykás
dolgozóktól, végleg eloszlattad a kételyeimet.

Örök hála érte.

Éva
Éva

Jázmin!

Kérlek jelentkezz!

Mi volt a dokinál???

Csupa fül (szem) vagyok.

Éva
Éva

Éva! Kép Kép Kép
Régebben én is nagyon sokat foglalkoztam azzal, hogy mit gondolnak rólam mások ezért ebbol a szempontból megértelek. De ez a vizsgálat nem egy szégyelni való dolog, szerintem. Ha valaki ezt mégis igy gondolja akkor neki kellene elszégyelnie magát; és akkor meg ugye kit érdekel egy ilyen buta ember mit gondol rólam?!
Pusz, Szonja
Szonja

Sziasztok!

Éva,Szonja,Móni és Rita
köszi a szorításért!Kép

<U>Rossz hírek:</U> Mivel mütött a dokim csak 11-re mentem és fél egy után kerültem sorra.:-/ Mindenkit behívtak elöttem, pediérkezési sorrend számít. Bent összevesztem az asszisztens növel, hogy mire jöttem. Mondom UH-ra, azt mondja ez tág fogalom... utána meg azon, hogy miért nem adom oda a beutalót. Közöltem vele, hogy nyilván azért, mert nincs. Szóval csodásan indult minden. A dokim ahogy észrevett nagyon kedves volt, hasit csinált és tényleg látott bevérzett tüszöt. Sajnos mindkét petefészkemben van egy-egy bevérzett és van folyadék a hasamba a tüszörepedéstöl, de ez majd felszívódik.
<U>Jó hírek:</U> két tüszöm megrepedt szépen egy-pár napja, és a méhnyálkahártyám nagyon jó, 12mm-es. Aztán megkérdezte, hogy a növérem hogy van, mondtam, hogy 37.héten, izgul és már becsomagolt, erre Ö, "Akkor tessék szépen Öt követni!"Kép Mondtam rajtam nem múlik.KépÉs megint azt mondta a végén, hogy akkor bö 2 hét múlva találkozunk, mert addigra látszani fog a petezsák, reméljük.KépKép

Megnyugodtam egy picit.

Móni,
kérted, hogy írjam le szó szerint a leletet, úgyhogy írom.Kép Különben kivételes eset, hogy ad, mindig csak megjegyzi.Szóval:
Méh nagysága: 7,4 X 3,6 cm
Méhüreg alakja, nagysága: norm.
Endometrium: 12mm, endo-myometrialis határfelület éles
Petefészkek: mindkét ováriumban 1db bevérzett tüszö; 2db postovulációs tüszö

Ennyi a lényeges a többihez az van írva, hogy normális. Van valami hasonlóság az UH-jaink között? Mármint a két bevérzett tüszöt leszámítva, mert olyan csak nálam van most. Írd meg te is.Kép

Szonja,
nekem is csak petefészek szokott begyulladni, de gondolom ez is valami hasnló borzalom lehet.Kép Csinálj kamillás öblögetést, nekem az használt.
Megkaptam a levelet, nemsokára írok.Kép

Puszi
Jázmin

Kedves JÁzmin!

Húúú! Nagyon izgultunk ám érted!

De úgy látom rendben vagy. Két tüszõd is
megrepedt, ami meg is termékenyülhetett.
És a nyálkahártya vastagsága is szuper.
Van miért reménykedned.
Az asszisztensõvel meg ne foglalkozz, nem
érdemes, ha valaki ilyen durva mint egy pokróc.

Látod, minden halad a maga útján...... a baba felé.

Cup-cup

Éva
Éva

Kriszta, ha rám gondoltál a kérdéseddel, nos velem semmi különös. (olykor eltûnök napokig, olyankor meló van). Ja, láttam 7 személyes autót, ill. olvastam is ilyenrõl. Kezdek benne bízni, hogy tényleg van olyan, ami autó forma, nem busz, de mégis befér több mint 3 gyerek. (de nem aktuális a dolog)
Ildi
Pethes Ildikó

Lányok!

Mentem haza. Holnap jövök.

Puszi mindenkinek

Éva
Éva

Éva,
kedves vagy.Kép Jó is volna, ha egyenes lenne az az út!Kép
Te hogy érzed magad? Ebben a ciklusban is eléggé együtt haladunk, mint múltkor. Jövö héten már izgulhatunk!Kép

Szonja,
próbáltam elküldeni egy párszor a levelet, de azt hiszem nem sikerült. Megpróbálom az egonról is.
Jázmin

Ildikó,ha aktuális lesz,gondolj az Opel Zafirára.Hét személyes.

Mariann
Mariann

Sziasztok!!

Jazmin,
Orulok, hogy vegul jol mentek a dolgok. Szoritok Neked is.

Udv Mindenkinek
PK
petrakovacs50

P. Ildi!

Már csak azt a hat-nyolc milkát kell összeszedned és egybol aktuális lehetsz. Kép Kép Kép

Jobb ajánlatom is van:
Opel Movano abba a csomag is elfér és nem drágább a Zafiránál.
bigacsiga

Éva!
Szerintem ne érdekeljen, hogy ki mit gondol. Nem hiszem, hogy mindenki a Te vizsgálataidat figyelné, (miért ne mehetnél nogyógyászhoz?, titoktartás is létezik) aki viszont erre negatív megjegyzést tesz, az csak ot minosíti. Szóval csak bátran!

Szonja! Én úgy tudom, hogy a kamillás fürdo is segíthet, és napi 2 l kamilla tea ivása.

Jázmin!
Sajnos, nekem nem valami jó az eredményem, igazából arra voltam kiváncsi, hogy milyennek kellene lennie. A 26. napimon csak ennyi van:
"Az uterusban vaskos nyálkahártya. Mko. r. nagy ovarium, benne kis összeesett folliculusok."
Nem vitte túlzásba az UH-s doki. Arról nem is beszélve, hogy eléggé fájt a vizsgálat, és egyszeruen paraszt volt. (A várakozási ido alatt a novét csak arról beszélt, hogy minden doki utálja az UH-t....)
Ma beszéltem tel a dokimmal, azt mondta, hogy várjuk még meg egy 8., 14., 26., napi UH eredményét, és akkor beszélünk.
Neked nézték már a 8. napon a peteérést? Ha igen, mekkora volt akkor a tüszo?
Nagyon szorítok, hogy két hét múlva tényleg örömhírekkel gyere! Kép

Lányok!
Ti mit szoktatok mondani, ha baba ügyben érdeklodnek nálatok? Nekem már kicsit elegem van ebbol, és már eléggé unom a "rajta vagyunk a dolgon; jön, amikor akar, már nem teszünk ellene;" stb. típusú válaszokat. Van valakinek valami jó ötlete? Akár családi udvarias válaszra, vagy kevésbé fontos személy leépítésére..?
M.
Monique Mónika

bocsi, novet=novér
M.
Monique

Kriszta!
Majdnem elfelejtettem! Az intenzív fogyókúrával nagyon vigyázz, mert lehet, hogy pont ez okoz problémát. Nekem jelentosebb súlyfeleslegem van, de a dokim még így sem tanácsolta.
M.
Monique Mónika

Sziasztok LÁnyok!

Kedves Monique-Mónika!

Elõször is Isten éltessen sokáig. Sok boldog-
ságot kívánok és azt, hogy minél elõbb
sikerüljön összehozni a babócát, és jó egész-
séget.

Másról.... Hát az nálunk is eléggé gyakran
feltett kérdés, hogy mikor lesz már baba?
Ilyenkor azt mondjuk, hogy még nem tudjuk.
De tényleg nagyon nehéz kitérni ezek elõl a
kérdések elõl, hisz az ember nem akarja
minden ember orrára írni, hogy hát mi nagyon
szeretnénk, de sajnos nem sikerül.
Úgy, hogy e témában én is várom segítségeteket.
Mit lehet ilyenkor mondani?
Az unokatesóm, aki szintén nem tud a mi
sikertelenségünkrõl, csak azt hiszi, hogy még
nem akarunk gyereket azt mondja mindig, hogy
"csak nehogy kifussatok az idõbõl" meg hogy
"mindenkinek lehet gyereke csak akarni kell".
Hát ilyenkor a sírás kerülget, mert ezeket
épp úgy mondja nekünk, mintha mi lennénk azok
akik nem akarják a babát.

Na eldugultam.

Majd jövök.

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

Kedves Monique-Mónika!

Elõször is Isten éltessen sokáig erõben,
egészségben. Boldog névnapot kívánok, kívánom
hogy mielõbb összejöjjön a várva várt baba.

Nálunk is sokszor feltett kérdés, hogy mikor
jön már a baba? Mi ilyenkor azt mondjuk, hogy
még nem tudjuk. Úgy, hogy lányok várom én is
segítségeteket ebben a témában. Mit kell ilyenkor
mondani?
Az unokatesóm, aki szintén nem tud a mi
sikertelenségünkrõl, csak azt hiszi, hogy még
nem akarunk babát, mindig azt mondja, hogy
"csak nehogy kifussatok az idõbõl" meg hogy
"mindenkinek lehet gyereke, aki akarja".
Hát ilyenkor engem a sírás kerülget, mert ezeket
éppen úgy mondja nekünk, mintha éppen mi lennénk
azok akik nem akarják a babát.

Majd még jövök.

Puszi

Mónika: köszi a választ, a tanácsot.

Éva
Éva

Lányok!

Már megint szórakozik a gép.
Ezer bocsánat az ismétlésért.

Még egyszer bocsi.

Cuppantás mindenkinek

Éva
Éva

Sziasztok!

Jázmin!
Megnyugtattál. Kép
Az asszisztens nálunk is bunkó, soha egy mosoly nem hagyja el a száját, csak a dokira vigyorog, a betegekkel pedig akár egy pokróc.
De a történeted további része reménykelt&#337;...Kép
Pihenj sokat!

Ma nem leszek, mert a gépemet fejlesztik, aztán még az internetet is be kell l&#337;ni.
De gondolatban Veletek vagyok!
Velem nincs semmi különös, számolom a napokat, mérem a h&#337;met, tervezgetek, álmodozom, szóval ,ami ilyenkor szokás.

Puszi Mindenkinek!

Rita
Krita

Sziasztok!

Nos a "mikor jön a baba" kérdés nálunk most nem aktuális, mivel külföldön vagyunk, így senki nem "piszkál" ezzel minket.
De tavaly nekünk is elég kellemetlen volt. Eleve mikor összeházasodtunk, mindenki azt leste, hogy a baba miatt tesszük-e, mintha manapság csak ezért kötné össze 2 ember az életét. Szóval meg tudom érteni a helyzeteteket.

Szerintem a családnak simán meg lehet mondani az igazságot, hiszen &#337;k a legmegért&#337;bbek, és ha megtudják, hogy biza ti mindent megtesztek a babáért, akkor még tapintatosak is lesznek.
A többieknél én mindig azzal "csaptam" vissza, hogy miért, nálatok mikor lesz?
Erre mindig észbekaptak, hogy akár kellemetlen is lehet ez a kérdés!

Jázmin!
Örülök, hogy te is meg a dokid is optimista ezzel a ciklussal kapcsolatban. Nagyon jó hir, hogy akár már a babuci útban is lehetKép
Látott sárgatestet a doki?
Neked hogy alakul h&#337;d? Azért kérdezem, mert én febr. vége óta mérem, de most nagyon furán alakul.
Hátha megnyugtatszKép

Szonja!
Szuper a n&#337;gyogyis hiredKép Akkor jöv&#337; hónapban mindent bele és ott lesz a babuci bennedKépKép

Éva!
Ne félj a "szégyent&#337;l", nem is értem miért hivod igy ezt az érzést???
Ha beszélni akarnak valamir&#337;l az emberek, úgyis találnak témát. Akár arról is képesek pletykálni, hogy mit ettél a büfében, mi van rajtad, mit csinálsz éppen.
Ha már n&#337;gyógyászati vizsgálatra elmész (ez sem kevésbé pletykatéma), akkor nem értem a félelmedet? Hiszen ez is hasonló vizsgálat! Uaz a doki csinálja, nem?
Szóval! Bátorság és kitartás, és jön a babuciKép

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok,
A tegnap, sehogy nem tudtam bejonni hozzatok, de most bepotoltam.
Jazmin,
Nagyon sajnalom, de szerintem fog sikerulni neked meg van ra az eselyed.Kép

Evaval vagyok egy cn-on, javitsa at valaki, megkerlek.

Laura,
Szoval, tenyleg igy van,ahogy irod. A ferjemmel van baj es en jarok orvoshoz, meg kezelesre, stb. Adott kezelest a ferjemnek is, (mi adtuk be szepen az injekciokat) csak a kov. sperma vizsgalaton, de mutatott jobb eredmenyt, sajnaKép
Ebbol a szempontbol egy kicsit megnyugodtam, mert bantott az,hogy meddo vagyok es nem lehet gyerekunk miattam. Most,hogy igy all a helyzet, az inszemre alapozok,hogy osszejon a babucink. Es kepzeld: nem dohanyzik, soha nem is dohanyzott,alkoholt nem fogyaszt, eddig sem. Vagyis megkostolja, de egy poharnal tobb nem szokott lemenni a torkan. Es eleg nyugodt, nyugodtabb,mint en. DE gyerkkoraban volt lelki problemaja a szulei miatt. Talan ez az ok. Nem nagyon akar beszelni rola, tudja,hogy mi a helyzet meg tesz mindent. Viszont azt vettem eszre, hogy amiota tudja, spontan szeretkezni nem akar, de amikor "receptre" van felirva, akkor megteszi. Szerintem ha osszejon a babank,akkor vissza jon az eletkedve a szex utan. Nem is nyaggatom, varok.

Kriszti,
Az etkezeseket azert ne hagyd ki. Mennyit akarsz fogyni? Kulonben en is jarok szaladni, de eszem rendesen. Vagyis nem is ennek, csak mivel varom,hogy babam legyen igy nincs koplalas.

Puszi
Erika
Erika

Monika, Eva

En is hasonlo cipoben jarok, hisz mind kerdezgetik, hogy mikor jon a baba? Meg nem jo oreg anyukanak lenni, szoval.....
hasonloan kellemetlen, mind amikor mind kerdezgettek,a parom elott,hogy mikor megyek ferjhez? Ha nem visznek, hogy menjek???Kép Ezen atestunk, de itt a masik kerdes.Eddig a lakasra tettuk a problemat, de most nem sok ok van.
En azt szoktam mondani, hogy tervben van , es kesz.

Javitsa at valaki az en ciklusnapomat is. EVAEVAL egyforma.

Puszi
Erika
Erika

Jo reggelt Lanyok!

annyira jo kedvem van ma reggel,ecceruen gyonyoru az ido,imadom a ferjemet,tunderiek a gyerekeim...mi gondom lehet?Bocs,hogy omlengek de telleg nagyon szep napunk van.

Monique!

Sok boldog nevnapot kivanok neked!KépKépKép

Nem fogyozom drasztikusan,eszem 3-szor,csak tobbet mozgok es probalok nem edessegezni,nalam azal van a baj.Azert nagyon jol esik,hogy igy vigyaztok ram.

Lanyok!

Sajna a csalad megnyugtatasahoz nem tudok tanacsot adni mert en 17 eves koromban lettem terhes.Mindenesetre ne mongyatok el,hogy mar komolyan rajta vagytok az ugyon mert kiszekaljak a lelketeket.

Jazmin!

Ne add fel!!!!KépKépKépKép

Pethes Ildi!

Igen rad gondoltam,orulok,hogy jelentkeztel.

oriasi puszi mindenkinek

Kriszti
kriszti

Lányok!
Megújítottam a listát, ha valakiét elírtam
volna az szóljon!

Kriszti: 8 c 54 cn Galagamacsa 29 év
Jutka: 36 c 33 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 31 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 26 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 24 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 24 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Erika: 13c 23 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 22 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 22 cn Pécs 22 év
Mishi: 2 év / 6 c 21 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 17 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 6 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 3cn Budapest III. 27 év

Erika, így jó lesz?
Puszi

Éva
Éva

Lanyok!

kicsit kenyes temaban kerem a segiccsegeteket.Mint az lathato mar eleg regen mensiztem,vannak jelek mar 1 hete,hogy keszulodik megjonni de sehol semmi,tegnap este szeretkeztunk es elkezdtem verezni de csak egy picit.Orultem is mert emlekeztem,hogy Ildi eccer kifejtette,hogy a sextol meghohet.Viszont azota sincs semmi egy csepp se.Van ilyen iranyu tapasztalatotok?Kerlek osszatok meg velem!KépKép

Koszi es puszi Kriszti
kriszti

Eva,
Kosz, hogy atjavitottad, mert nem akarok lemaradni toled. Mikor tesztelsz? En ebben a honapban nem szamitok tesztelni!Lehet nem is lesz szukseg ra.
Erika

Sziasztok lányok!

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép
Tegnap nem tudtam fellépni a babanetre. Kép
Ami pedig a kérdéseket illeti babaügyben: Mi is átestünk ezen, nálunk nem tudják még, hogy küzdünk az ügy érdekében. Akik nem könnyen sértdõnek meg, azoknál mi is a rögtön visszakérdezést alkalmazzuk, érdekes módon utána sohasem feszegetik a témát. Kép Valamint hangoztatom a "jó munkához idõ kell" felkiáltást is. Ha pedig a rokonságból kérdezik, nemigen van gondunk, mert az anyukám sohasem kérdezne rá, a férjem meg eléggé késõi gyermek, így azon az ágon elég erre utalni, és már le is állították magukat.

Mindenkinek szép napot és hétvégét!

Ujka
ujka

Sziasztok!

Autó ügyben köszönöm a tippeket, a Zafirát én is olvastam a Metróban, azóta jött meg ezügyben a lelkesedésem, úgyhogy ez már van, csak pénz nincs még sehol.

Lányok, nagyon eretnek leszek, mint másik oldali személy. Én is azok közé tartozom, akik kérdezgetni szokták baba nélküli ismerõseiket, hogy mi a helyzet. Volt olyan a rokonságban, akiknél egy idõ után már senki nem mert kérdezni, a szüleiket kérdezgettük, hátha õk többet tudnak, de már õk se merték megkérdezni a családot. Immáron tizenegynéhány éve házasok, közben itt-ott dolgoztak külföldön, alakult a család anyagi helyzete, és már végképp nem mertünk kérdezni. Erre tavaly született egy babájuk. Most meg azt nem meri (merte) senki megkérdezni, hogy végül is, most hogy is volt, akarták és csak most sikerült, nem is akartak egyáltalán, vagy mégis mi van. Pedig mindenki piszok kíváncsi lenne rá.
Tulajdonképpen azt kéne tisztázni, hogy mért érezzük (érzitek) cikinek, kellemetlennek azt, hogy nem jött még össze. Most nem úgy értem, hanem hogy mások elõtt. Végül is az intelligensebbje tudja, hogy bizony ez elég gyakran elõfordul. Persze, gondolom ilyenkor mindenki jön a tanácsaival. Én õszintén megmondva a babanetet, meg egyéb hasonló oldalakat, illetve az innen összeszedett infókat ajánlgatnám ilyen ismerõseimnek, ha nem lenne ennyire tabu a téma. Nem bizti, hogy mindenki bántani akarna benneteket érte! Valahol társadalmilag szerintem baj, hogy ez (is) tabutéma.

Kriszti, orvos mikor látott utoljára? (bocsi, biztos kiderülne, ha célirányosan elolvasnám az elmúlt napokat-heteket) Szóval, hogy egyáltalán mi a helyzet most neked odabent, mi az, ami reálisan várható? Sajnos épeszû tippjeim nincsenek, nálam ezek egyelõre kimaradtak.

Ja, valaki valahol írt 21 napos ciklusról. Errõl az jutott eszembe, hogy külsõ tényezõk totál felboríthatják a ciklust. Én pl. kifigyeltem anno magamnál, hogy ha elmentem táborba, pláne sátras táborba, akkor mindegy hol voltam épp a ciklusban, a tábor kezdete után kb. 6-7 napra tutira megjött. Akkor is, ha ez kb. két hetes ciklust jelentett.

Ildi
Pethes Ildikó

Ildi!

Kb 2 hetente jarok orvoshoz,a hormonok jok tehat teljes az ertetlensegem.Aszonta a dokim ,hogy egyaltalan nem nagy baj ha nem jon meg honapokig,ebben Mr Spock is megerositett.Csakhogy nekem problemakat okoz,heti 1/2 kilot hizok,csupa ragya az allam(sohasem voltam pattanasos)fel vagyok hetek ota puffadva.
Remeltem,hogy valaki tud valami okosat mondani.Azert kosz a segiccseget.OFF!Tegnap megrendeltuk az autot,a Zafira pedig telleg nagyon jo!!

pussssszzzz Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Valami elkeserdö hatásút írtam? Mert írjátok, hogy sajnáljátok és hogy ne adjam fel, és hogy lehet még esélyem, pedig azt hiszem most elégedettebb vagyok, mint valaha!Kép
Szóval semmi gond, bizakodó vagyok!KépKép

Móni,
öszintén szólva annyi, de annyi UH-on voltam én már, szinte hetente, hogy nem emlékszek volt-e 8.napi. Írtam, hogy a doki nem szokott papírt adni, minden a fejében van, föleg azért, mert soron kivül szokott általában vizsgálni(kivéve az utolsó 2 UH, akkor rendelési idöben mentem, vártam is órákat :-/) és akkor nincs ott asszisztensnö, aki megírná. A legutóbbi 14.napira viszont emlékszek, 20mm-esek voltak. Remélem ez azért segített.Kép
Boldog névnapot!!KépKép

Zsófi,
biztos látta a sárgatestet, mert onnan állapítja meg, hogy megrepedt-e. A hömet írtam, hogy nem mérem, mert múlt hónapban nem ment le 37 alá, volt 37,3 is, erre sehol baba, úgyhogy nem engedem újra átverni magam. 2 napot mértem a tüszörepedés miatt, a 15.napon 36,4 volt és 16.napon már 36,8, úgyhogy gondolom ott történt meg a tüszörepedés.Neked hogy alakul, hogy aggaszt?

Erika,
ha kijelölöd a listát, aztán megnyomod Ctrl és a C gombokat, aztán a hozzászólás kockába kattintasz és megnyomod a Ctrl és a V gombokat, akkor az oda bemásolódik a lista és ki tudod javítani az adataidat, ha rosszak. Vagy tudod frissíteni az egész listát.

Lehet, hogy idöközben valaki már megcsinálta a frissítést, de azért íme:

Erika: 13 c 23 cn Erdély 27 év
Mishi: 2év/6 c 21 cn Budapest 21 év
Monique: 8c/10hó 3 cn Budapest III. 27 év

Ellenörizzétek, hogy jó-e.

Puszi
Jázmin

Kedves Monique-Mónika!

Ezúton kívánok neked névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot, örömöt, és azt, hogy a vágyaid valóra váljanak!!! Kép Kép Kép

Gömbölyu puszi: Laura
Laura

Kriszti!

Bocs, hogy ilyen értetlenke vagyok, csak totál nem vagyok járatos az esetedben. Odáig tudom, hogy rég nem jött meg, meg elõtte is sokára. Amit ehhez nem tudok, hogy ilyen esetekben a ciklus ugyanúgy rendben lezajlik, van peteérés, megvastagszik a méhnyálkahárty stb. vagy vannak eltérések a folyamatban? Azaz, mért normális, ha nem jön meg hónapokig, olyankor mi marad el, mi van meg belõle? Szégyellem magam, de be kell lássam, totál káosz van a fejecskémben. Hozzárakva a fog. gátlók esetét is, amik ugye megakadályozzák a petesejt megérését, de ekkor még a nyálkahártya megvastagszik, és a tablettamentes napokban távozik. Ugyanakkor esetleg ez kevésbé van, és ezért a tablettás idõszakban az embernek enyhébbek lehetnek a mensis napjai. Szóval nálad kb. most mi lehet, van egy megvastagodott nyálkahártya, ami nem akar leválni és lelkesen várja a petesejtet? Vagy nincs is, és ezért nem várható, hogy legyen vérzés? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, csak az örök kíváncsiságom.
Ildi
Pethes Ildikó

Ildi draga!

Kb ilyen ertetlen vagyok en is.Asszem inkabb az lehet a gond,hogy nekem minden ciklusban van egy cisztam,amikor az eldurran akkor jon meg.Ezt UH-al lehetne nezni de nekem mar tobbszor volt ilyenem,a tesomnak is ilyen problemai vannak,ezert majdnem bizti,hogy megint ez van.Egyebkent a hajlam meg van bennem a cisztara,van egy eleg nagy a mellemben is.Mr Spock szerint lehet tobb peteeres is attol fuggetlenul,hogy nem jon meg.Na mit szolsz nem vagyok egy egyedi eset??Ollyan edes vagy,hogy erdeklocc.Azt mondd meg inkabb,hogy TE hogy vagy?A gyerkocok tuggyak mar a HIRT?

Puszi Kriszti
kriszti

Kedves ERika!

Én hétfõre nem várom a mensit.
De szerintem vasárnap este begörcsölök szépen
és hétfõ reggel már meg is jön.

Teszt? Arra nem hiszem hogy sor kerülne nálam.

És te mikorra nem várod?
Vannak tüneteid?

Éva
Éva

Eva,
en ugy gondolom, hogy 30-31 nap utan remenykedhetem, aztan meg egy hetet varok, de tesztelni nem fogok, mert ismet kiakadom, ha csak egy csik van. Nincs tunetem , talan jo, nem tudom. Egy kicsit erzem kozbe - kozbe a hasam.

Kosz, mostmar en is tudom.

Erika: 13 c 23 cn Erdély 27 év
Mishi: 2év/6 c 21 cn Budapest 21 év
Monique: 8c/10hó 3 cn Budapest III. 27 év

Kellemes hetveget mindenkinek, majd hetfon jovok
PusziKép Kép
Erika
Es varom a ketcsikosok hireit Kép
Erika

Éva!
Mi ez a negativ hang??????? Nem akarunk terhesek lenniKép, de azért még reménykedhetünk.
Légyszi izgulj továbbra is!

Jázmin!
Azért aggódom, mert mint már egyszer irtam, hihetetlenül alacsony volt a h&#337;m ebben a ciklusban, illetve eddig össze-vissza minden volt.
Tehát semmit nem tudok, mikor lehetett a peteérés, ovul. Amikor azt a bizonyos ruganyos nyákot éreztem, nem ment fel a h&#337;m, s&#337;t!!!
Eddig még az ún. magas h&#337;s napok sem jelentkeztek, legalábbis nem reggel, hanem nap közben éppen ma. Ma olyan furcsán érzem magam,állandóan melegem van (ja itt Finnországban nem a kánikula miatt), most mértem meg a h&#337;m, 37,2. Tehát éreztem. Ja reggel 36,34 volt.
Teljesen meg vagyok kavarodva, most már fogalmam sincs, mikor jön meg a mensim, elvileg jöv&#337; hét péntekt&#337;l bármikor.
Nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön most a baba! (babák?)

Pussz mindenkinekKép Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok, nekem rossz híreim vannak. Tegnap este "bejelzett" a mensim, tudjátok, kevés barnás folyás formájában.

2 napon belül megjön.

A többiekért én is szorítok. Mónika, boldog névnapot!

Sziasztok, Lotti
Lotti

Kriszti,
nálam is rengetegszer elöfordul cysta, engem is csak azzal "nyugtattak", hogy hajlamos vagyok rá.Kép Az hogy van peteérésed többször és menzi nem, ez azt jelenti, hogy a ciklus során nem megfelelöen érik a petesejted, ezért hosszabb idö kell hozzá, van, hogy több ciklus. Söt sokszor a petesejtböl alakul ki a ciklus második felében a cysta, éppen azért, mert nem megfelelöen érik. Azért tényleg hihetetlen a ciklusod hossza!:-O
A szex utáni vérzés jelezhet méhszájsebet, vagy valami erös gyulladást is, jobb lenne, ha alaposan megvizsgálnának. Leírnád nekem még egyszer, hogy eddig milyen vizsgálatokon estél át, mióta babát tervezel?

Zsófi,
Ezt tényleg nem értem. Az természetes, hogy felmegy a hö napközben, inkább az a furcsa, hogy nem ment fel a höd, hanem össze-vissza van reggelente. Lehet, hogy ebben a ciklusban nem történt tüszörepedés, ez gyakori. Bár a hövel már én is befürödtem, úgyhogy ne nagyon aggódj miatta, azért annyira nem pontos.

Lotti,
ilyen körül szokott megjönni? Biztos, hogy azt jelzi?

Éva,
ne is írj ilyeneket! Egyszerüen csak ne várd, aztán majd te lepödsz meg a legjobban, amikor se hétfön, se kedden, se szerdán nem akar megjönni és a következö pillanatban már a gyógyszertárban állsz sorba egy tesztért!Kép

Szonja,
hétfön én azért reménykedek valami jó hírben!Kép Mármint, hogy sehol semmi jele, csak a barnás maradt, aztán az is elmúlik és 9 hónapig nem lesz rá gondod.Kép

Puszi:
Jázmin
Jázmin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?