Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Jaimee!!! :wink:

babszika

Gyabi: Részvétem, tudom, mit érzel, temettem el már kutyust...Jobban zokogtam, mint amikor családtagot temettünk, úgyhogy... :cry: :cry: Mi az az összefüggés a kutya é a gyerek között?!?! Küldök vígasztaló energiát, attól majd kivered a buksidból a hasonló butaságokat.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt!

Gyabi:Sajnálom.Nekünk az elmúlt másfél év alatt a két kaukáusi aludt el, ők idősek voltak.Tudom ez milyen.
Tavaly a párommal találtuk egy kocsiból kirakott 3 hónapos kutymót,befogadtuk :lol:

Babszi:Egyet értek a felkeléssel....holnap ünnapélye munkaszüneti napot rendelek el!!!
vedresandi

Nem működik a számlálóm!!! :x :x

jaimee

Jamiee!

Szerintem a tegnapi kétszeri leállás miatt megkergült a rendszer.
vedresandi

Szia Andi!
Az jó lesz!!!! Megadjam a csop. vezem számát? Csak hogy ő is tudjon róla?! :lol:

Hogy vagy egyébként??????

babszika

Babszika!

Majd adj egy fax számot, hogy igazolhassam a távolléted! :lol:

Köszönöm kérdésed, jól.Tegnap kisírtam magamból mindent.
Jól vagyok.Változatlanul nem jött meg,de nem tesztelek.Ha a héten sem jön meg, felhívom a dokimat hétfőn, vagy bevonulok a pszichiátriára Kép
vedresandi

Ismerem ezt az érzést.
Az ember azt kívánja, h legalább jönne akkor meg.... :?

Tartok tőle, h a pszichiátrián nem nagoyn fognak tudni veled mit kezdeni, ezért azt mondom, h inkább a dokidat hívd. :lol:
Remélem, h behív és egy babót fog találni!!!!

babszika

Babszi!

Én már nem tudom.Tegnap megkaptam valakitől, hogy a tünetket magamnak produkáltam.Hát talán ez okozta a kiborulást.
Olvastam erről én is, de furcsának tartom.Tekintettel arra,hogy már van gyerekem,és még soha egy percet sem késett a mensim.
Na mindegy.
Tavasz van süt a nap,és ez jóóóóóóóóó!!!!!!!
vedresandi

Ha szabad ilyet mondani, akkor azt mondom:
talán a kiborulás arra volt jó, h a feszültséget oldottad magadból!!!
Én még mindig szurkolok!!! ++++++++

babszika

Sziasztok!

Andi: Nekem sem akar megjönni , pedig már a 35. napon vagyok.
viszont én tegnap teszteltem és sajna negatív lett.
Persze tudom ,hogy ettől még bármi lehet...
Az a baj, hogy én nagyon stresszes napokat élek meg mostanában és sajnos nekem ilyenkor így reagál a szervezetem.
Általában 30-34 naposak a ciklusaim, járok orvoshoz és minden rendben van, de egy komoly stresszhatás miatt rögtön akár 45 napra tolódik a menstruációm.
Elmúlt évben 10 hónapban normális volt , egyszer viszont 47 napos volt és volt egy 41 napos...
k.vanda

Babszi!

Köszi,édes vagy.
Valóban a feszültség tényleg kijött belőlem.
Arra volt jó, hogy most tiszta a fejem, bár szőke vagyok, és folytatom tovább.Dolgozom, mert rengeteg a munka,elfoglalom magam,és annyiszor rántom magamra apácskát,ahányszor csak akarom :lol: :lol: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
vedresandi

Sziasztok!
Napok óta nem voltam, mint tudjuk reménytelen visszaolvasni akkora mennyiséget kellene :D
Azt látom hogy Andi neve számomra új: Üdv!!! Van egy druszám, "civilben" én is Andi vagyok :D

Valaki írna pár sort a fontos történésekről???? Köszi!

Kép
mercure

Na most még utoljára megmutatom Nektek, Ő volt Angie....

Kép

Aztán le is zártam a témát, mert ugye ez a fórum nem ezért van.

Az én számlálóm sem számlált, azért váltottam....

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt Lányok!

Gyabi!
Sajnálom a kutyust. Mi 1 hónapja temettük el a miénket. Sajnos ő nem csak szépen elaludt, szörnyűbb halála volt. Ezért örülhetsz, hogy a tiéd legalább nem szenvedett. Nehéz ezt feldolgozni, de majd sikerülni fog. Ne mondj ilyet! Hamarosan jön a gólya..

Andi, Vanda!
Sajnálom. De fel a fejjel! Ez lesz a ti hónapotok... :wink:

Tegnap Apa olyan aranyos volt... :lol: Tegnap ráálltunk a babaprojectre élesben... Mielőtt elaludtunk, Apa hozzám bújt, megsimogatta a pocimat, és azt mondta : "Hajrá Kiskatonák!" Olyan édes volt... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gyabi!!!
Köszönjük a képet!!!!

A számláló sztem a tegnapi rendszer behalása miatt nem számlál sztem.

Mercure szia :lol:
vedresandi

Micsoda időeltolódás van... A hozzászólásainkat 2 órával előbbre teszi...

Gyabi!
Szép kutyusod volt..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chridstell
Bízom benne, bár nekem még mindig nem jött meg.
Nem baj azért áprilisban nekiveselkedünk Kép
vedresandi

Gyabi,

Sajnálom, tavaly mi is eltemettük a kutyusunkat, igaz ő végelgyengülésben halt meg, de tudom hogy érzel. Ott ültünk mellette, simogattuk amíg el nem aludt, hogy érezze mennyire szeretjük, és hogy nagyon hiányozni fog.
Idővel jobb lesz, főleg ha ott lesz a kisbabó veled. :P :P :P

Andi,

Én még mindig szorítok, hogy baba legyen. :P :P

Christell,

Nagyon aranyos helyzet lehetett, el tudom képzelni, ahogy simogatja a pocidat és drukkol a kiskatonáknak. Nagyon édes párod lehet.Sajnos az enyém ilyen téren túl férfi. Nem igazán egy romanikus alkat. De hát nem mindenki egyforma. :P :P

Pandi,

Áttennéd a táblázatban a rákszűrésem időpontját április 4-re??
Sajna holnap nem tud fogadni a doki, mert el van havazva kismamákkal. Ez az én szerencsém, most az egész tolódik egy hetet. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyabi: Ó, Gyabi....Még egyszer részvétem...Tündérbogár volt a kutyusod... :cry: :cry: :cry:

Christell: Hát igen, ennél jobbat én sem tudok mondani: Hajrá kiskatonák!! :D Van stratégiátok?

Na, akkor szerkeszthetem újra a vonalzómat...Ez már nem javul meg... :cry:

jaimee

Sziasztok Lányok!

Gyabi: Sajnálom szegény kutyusod. :(

Andi, Vanda: Nekem sem jött meg rendesen ebben a hónapban, pedig én nem érzem most magamon, hogy stresszelnék.

Rólam: Ma reggel megerősítettem a sejtésemet, teszteltem egy negatívat. Három napig barnáztam, kétszer pisiléskor volt egy kis piri is, de semmi görcs (pedig máskor az első napon szokott, nem elhanyagolható mértékben). Szóval ez nem volt az igazi mensi, ezért ha április 2-ig nem jön meg rendesen, akkor tesztelek még egyet. (Ha volt pém, akkor a 24. cn-kor volt, úgyhogy a mai teszt még nem mutatná a babót.)

A dec. 28-án kezdődő ciklusomban is úgy volt, hogy jan. végén teszteltem negatívat, aztán február 11-én elkezdtem vérezni, teszteltem, pozitív lett, mentem orvoshoz, nem látott terhességet, azt mondta, hogy valószínű korai vetélésem volt. :( Biztos akkor is késő pém lehetett.

Szerintetek indokolt, hogy én még reménykedem ebben a ciklusban? Vagy hagyjam a fenébe, és kezdjek egy új hónapot?
Kezdem már zizinek érezni magam..
Vendég

Hol van Panda, Kamilla, Bikka, Krisztinka, Heni és a többiek?

jaimee

No, vonalzó rendben. :D :D
Félig még magyar is lett.

jaimee

Gyabi,
Sajnálom a kutyusod de legalább 3 évig jó gazdija lehettél remélem most majd a ég kárpótol egy babával legalább!!

Lányok:
Én meg az álamaim...azt álmodtam hogy pocakos vagyok és valami szerkezettel gész éjszaka a babám szívdobogását hallgattam :( most egy picit szomi lettem ettől kár volt felébrednem
Vendég

Gyabi,
Sajnálom a kutyusod de legalább 3 évig jó gazdija lehettél remélem most majd a ég kárpótol egy babával legalább!!

Lányok:
Én meg az álamaim...azt álmodtam hogy pocakos vagyok és valami szerkezettel gész éjszaka a babám szívdobogását hallgattam :( most egy picit szomi lettem ettől kár volt felébrednem
Vendég

Jaimee,
jól esik hogy hiányoltál :wink:

Mano,
Amíg nem jön meg rendesen én reménykednék...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tegnap este már nem sikerült, de anyukám lekicsinyíti a bébiről a fotót és akkor felteszem...

Mindenkinek: nagyon nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok és velem együtt örültök!!! :D Nagyon próbálok vigyázni a drágaságomra, de látjátok, még náthás is lettem...De biztos minden rendben lesz a picivel.... Mindjárt vissza olvasok.....

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Még szép hogy drukkolunk! :D

Panda: Hmmm...Remélem, a jövőbe látsz.

jaimee

Jaimee!

Nincs startégiánk... Kellene lennie? Én kislányt szeretnék... Úgy néz ki a férjem is... Neki már van egy 6 éves fia az első házasságából. Mondtam neki, hogy ha fiúból ilyen elevent tud csinálni, akkor inkább legyen lány, hátha az jobban sikerül... :wink:
Nektek mi a stratégiátok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandácska!!!!

Az álmok nem hazudnak!!!!!
Kép
vedresandi

Lányok nektek kijelzi a babanet az új üziket azzal a sárga ki izével a topic neve mellett? Nekem nem
Vendég

Andi,
Nagyon sokszor álmodtam ezt az elmúlt két évben nem hiszem hogy bármit is jelentene...
Vendég

PANDÁCSKÁNAK!

Kép
vedresandi

Pandi,

Nekem kijelzi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Christell: Nem úgy értem, a mi stratégiánk pl. hogy minden másnap együtt vagyunk a kritikus napokon. Szóval egy kicsit odafigyelünk. Mondjuk hőmérőzök is, de inkább csak a dpo-k miatt. Vagy nem tudom, miért, mert két egyforma görbém még nem volt. Mániám lett. :oops: :oops:

Panda: Nekem sem...Álmokról: Már több mint egy hete minden éjjel babákkal álmodok. Andi: lehet, hogy együtt megyünk diliházba? :D :D

Heni: Jó a vonalzód!! :D :D Nekem is egy ilyet, nekem is!

jaimee

Betsy: automatikusan adnak képet! Mondjuk én most az Istenhegyi Klinikán voltam, az eleve fizetős...Az első terhességi uh 5.000.- ft...Viszont a létező legprofibb gép van ott és én ezt megfogadtam, hogy csak ilyenbe megyek..A sima uh gépnél nem vették észre, hogy a kislánykám szíve beteg... A doki is nagyon rendes...Ma beszéltem azzal az orvossal, akinél várhatóan szülni fogok, ő a Kútvölgyiben van....Délután kérek időpontot és szerintem 2 hét múlva lesz a következő randi, mert el kell hoznom a labor beutalókat! Az uh szerinti időpont az nálam napra pontosan egyezik a mensi szerinti időponttal... Most már (nagyon optimista módon) mertem vonalzót csinálni...

Jaimee: köszi a drukkokat!!! Annyira jól esik! Én kisfiúsat csináltam, mert teljesen olyan érzésem van, hogy ő egy csudahelyes kispasi lesz! Álmomban már láttam!

Omnia: Azt konkrétan nem mondta a dok, hogy mennyi idő alatt szívódik fel, csak azt mondta, ha nem lesz benne senki, akkor sem kell vele semmit sem csinálni...Gondolom azért, mert van mellette egy élő terhesség.....

Babszi: háát, bizony....Együtt kezdtük...Remélem minden a legnagyobb rendben alakul!!!

Egyébként: 2007. november 19-ére vagyok kiírva...Pont anyukám névnapja... :D

Christell: apuka nem volt benn sajnos, mert dolgozott! Majd a következő uh-ra eljön biztsan..De már most szerelmes a babánkban...Egyfolytában a képet nézegeti!

Olik, Pandácska: neketek is nagyon köszönöm a drukkokat!!

Gyabi: mérhetetlenül sajnálom a kutyust!!! Én is vesztettem már el kisállatkát és szomorú nagyon!!! De próbálj másra gondolni, ha megy...Például: mi itt vagyunk neked mindig!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Lányok,

Teljesen normális, hogy babákról, meg szülésről álmodtok, hiszen szinte az egész napotokat ez tölti ki.
Én tegnap az egyik kollágámmal álmodtam, írtó jó pasi. Na ez gáz.......... :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ha valaki megy diliházba az én leszek :lol: egyszer azt álmodtam hogy vajúdok és felkeltem de még félálomba maradtam. Azt hittem hogy tényleg szülök és éreztem is hogy görcsölök meg minden meg is ijedtem aztán magamhoz tértem és leesett hogy nem vagyok normális :oops: másik álom:volt pár kisbabám egyszer csak virslivé változtak tudjátok a csomagolt Orsi virsli és azokat babusgatam meg gondoztam és nagyon szerettem őket :oops:
Vendég

Jamiee:
Komolyan ,nem tudom mit godoljak magamról.Több cikket elolvastam az álterhességről.Elég vicces, de nem rám illettt:nem vagyok 40 egynéhány éves, és nem vagyok gyermektelen.Ez persze nej azt jelenti, hogy elítélem azt,laki ezeknek akritériumoknak megfelel!!!!Csak ez nem én vagyok.Tegnap már beültem egy kád jó forró vízbe.....
vedresandi

Pandi,

Én egyszer amikor terhes voltam, azt álmodtam, hogy 2 kiscsacsit szültem. Bár ez még talán elmegy a te virslis álmod után.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,
Nem csak az produkálhat tüneteket és mensi késést aki 40 felett van erre mindenki képes aki nagyon szeretne babát de mivel nektek ez volt az első próbálkozós hónap nem hinném hogy erről van szó te még nem görcsölsz.
Vendég

Judy,
:lol: :lol: hát igen nekem amúgy mindig fura álmaim voltak egész életembe teljesen mások mint másnak lehet nem vagyok százas szög :oops:
Vendég

Pandácska!

Való igaz, még nem görcsölök.
Persze tudat alatt nem tudom mit csinálok, de a tudat alattink sok mindenre képes.
vedresandi

Andi,
Az biztos esély van rá nálad is de azért remélem nem erről van szó. Hogy terveze tesztelsz még vagy dokihoz mész? Legjobb lenne a vérvétel az a legbiztosabb ha van valami az tuti kimutatja.
Vendég

Panda: :D :D :D Orsi virsli...Hát ez nagyon jó. :D :D Bár tudom, nem vicces, ha belegondolok. Bocsi...És hogy gondoztad őket? Virslivel és mustárral? Na jó, abbahagyom a nevetést...Judy kiscsacsijai sem rosszak. :D

Én csak babákkal álmodok simán. Egyszer Panda küldött egy képet, amin egy baba fekszik a pocakján, felhúzott lábakkal. Ez megmaradhatott, mert sokszor ilyen pózban álmodok a babámmal. Mármind nem ÉN vagyok ebben a pózban ,hanem a pici Tibi... :D

Sokszor azzal alszom el, hogy na, itt fog állni a kiságy mellettem...Jaj, mi lesz vele, ha mégsem...Én nem tudom....

Andi: Én is produkálok tüneteket, de már nem foglalkozom velük, nem amíg legalább a 15-20. DPO-n még mindig fenn van a hőm. Gyomorégés, gyakori pisilés, émelygés, szurkálás. Van itt minden. De már nem dőlök be, nem ám!! :D :D Az álterhességről én is olvastam, én sem ismertem magamra. Még olyat is olvastam, hogy valaki akkor is hiszi hogy terhes, ha az orvos mondja neki, hogy nem...Na itt nem szeretnék tartani....

jaimee

Pandus!

Igazad van.Nem tesztelné, csak hétvégén, ha addig se jön meg,hétfőn felhívom a doki bácsim.
vedresandi

Jamiee!

Én nem gondolom, hogy terhes vagyok, de ha éppen babára gyúrok, elmarad a mensim, logikusnak tűnik, hogy tesztelek, ami jó esetben pozitívnak kellene lenni.
Ez csak egy logikus gondolatsor.
vedresandi

Jaimee,
Fürdettem őket meg babakocsiba raktam betakargattam :lol: Lesz ott kiságy ne aggódj :wink:
Vendég

Panda: Á, fura álmai mindenkinek vannak.

jaimee

Andi,

Hát én megmondom őszintén, hogy most már nagyon kiváncsi vagyok, hogy , mi sül ki ebből a ciklusodból....... :D :D :D :D :D
Pontosan hányadik napon vagy most????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?