Betsy: automatikusan adnak képet! Mondjuk én most az Istenhegyi Klinikán voltam, az eleve fizetős...Az első terhességi uh 5.000.- ft...Viszont a létező legprofibb gép van ott és én ezt megfogadtam, hogy csak ilyenbe megyek..A sima uh gépnél nem vették észre, hogy a kislánykám szíve beteg... A doki is nagyon rendes...Ma beszéltem azzal az orvossal, akinél várhatóan szülni fogok, ő a Kútvölgyiben van....Délután kérek időpontot és szerintem 2 hét múlva lesz a következő randi, mert el kell hoznom a labor beutalókat! Az uh szerinti időpont az nálam napra pontosan egyezik a mensi szerinti időponttal... Most már (nagyon optimista módon) mertem vonalzót csinálni...
Jaimee: köszi a drukkokat!!! Annyira jól esik! Én kisfiúsat csináltam, mert teljesen olyan érzésem van, hogy ő egy csudahelyes kispasi lesz! Álmomban már láttam!
Omnia: Azt konkrétan nem mondta a dok, hogy mennyi idő alatt szívódik fel, csak azt mondta, ha nem lesz benne senki, akkor sem kell vele semmit sem csinálni...Gondolom azért, mert van mellette egy élő terhesség.....
Babszi: háát, bizony....Együtt kezdtük...Remélem minden a legnagyobb rendben alakul!!!
Egyébként: 2007. november 19-ére vagyok kiírva...Pont anyukám névnapja...
Christell: apuka nem volt benn sajnos, mert dolgozott! Majd a következő uh-ra eljön biztsan..De már most szerelmes a babánkban...Egyfolytában a képet nézegeti!
Olik, Pandácska: neketek is nagyon köszönöm a drukkokat!!
Gyabi: mérhetetlenül sajnálom a kutyust!!! Én is vesztettem már el kisállatkát és szomorú nagyon!!! De próbálj másra gondolni, ha megy...Például: mi itt vagyunk neked mindig!