Sziasztok!
Bocs a hosszú távollétért,de a lányom sok időmet lefoglalja.Kívánom,hogy mindenki hasonló okok miatt legyen távol
Már napok óta csak olvasgatok.Jó sok lemaradást kellett behoznom.És örülök,hogy jó hírek is vártak,nem csak rosszak.
Tontica!
Hatalmas gratula.Vigyázz magatokra,és kívánom,hogy legalább az egyik kislány legyen,tudom,hogy mennyire vágysz rá
Okr!
Neked is gratulálok,és szorítok,hogy minden rendben legyen.
Kókusz!
Annyira vártam,hogy pozitív vége legyen.(gondolom te mégjobban)Sajnálom,de jó látni,hogy nem törtél le.Apa jó fej
Athiz!
Grat. a vizsga miatt,na meg persze a kukishoz.Legalább Szili ruháit tudja majd hordani.Én egyből láttam a képen
Angel!
Kitartást a maradék 5 ciklushoz.Remélhetőleg azok is pecsétmentesek lesznek.(a szomszédunkban is a 4.beültetés lett sikeres,úgyhogy hajrá.)Jó látni,hogy ennyit jössz,írsz mostanában.
Junko!
Remélem párod már felépült,és hamar meglesz az eredmény.
Bee!
Örülök,hogy ilyen jó híreket olvastam rólatok
Moni!
Drukkolok,hogy áprlisiban be tudjatok költözni.Látom munka az van bőven
Robcsi!
Aranyos kis pocit növesztettél.
B.Ildi,Zsazsóka!
Ti hogy álltok a nevekkel?
Tényleg nagyon fiús korszak van most.
Bali!
Nándi baba nagyon édi.Kibújt a fogacska,ami múltkor nyügössé tette?Hány hónaposan jött ki az első foga?Vagy ez volt az első?
Anyapoc!
Irigykedem a Római kiruccanás miatt
Nagyon jók a képek,látszik,hogy szép időtök volt.Jó,hogy ilyen aktívan és tartalmasan töltitek a szabadidőtöket
Megnéztem a táncos videot,először egyszerünek tünt,de jobban megnézve
Ügyik lesztek,ha megcsináljátok.Farsang megvolt már?Arról nem raktál képet.Pedig kíváncsi lennék Villöre Vilma jelmezben.
Bulcsú kezének jobbulást.A félévhez,meg kitartást.Apa meddig lesz itthon?Gondolom utána nehezebb lesz.Gyerekek hogy szokták viselni?
Akit kihagytam elnézést,de tényleg annyit kellett visszaolvasnom,hogy zsong a fejembe a sok infó.
Rólunk:Gerda tegnap kapta meg a 2hónapos oltást.Étvágyával nincs gond(ez meg is látszik rajta:5180g),szerencsére van tejem is.
Már mosolygunk,és gügyörészünk,ja és 2x átaludtuk már az éjszakát
Teszek fel pár képet,ha nem bánjátok:
alvás séta után:
Már nagyon éhes vagyok
így formálom a hangokat
ez van,ha Apa vigyáz rám
Mosoly alvás közben