Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi,
hozom én, amint lesz! :wink:
Addig sajna csak 1cn-ekkel fogom tudni a topic idegeit borzolni! :lol:
angel37

Igenis értettem Robcsi őrmester asszony! :lol:

Angel, azért csak elviseljük ezeket a híreket is, amíg nincs jobb! De azért csak igyekezz a zebrakergetéssel! :D Na meg persze a többiek is, akinek még nincs külön bejáratú zebrája! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocs a hosszú távollétért,de a lányom sok időmet lefoglalja.Kívánom,hogy mindenki hasonló okok miatt legyen távol :D Már napok óta csak olvasgatok.Jó sok lemaradást kellett behoznom.És örülök,hogy jó hírek is vártak,nem csak rosszak.

Tontica!
Hatalmas gratula.Vigyázz magatokra,és kívánom,hogy legalább az egyik kislány legyen,tudom,hogy mennyire vágysz rá :D

Okr!
Neked is gratulálok,és szorítok,hogy minden rendben legyen.

Kókusz!
Annyira vártam,hogy pozitív vége legyen.(gondolom te mégjobban)Sajnálom,de jó látni,hogy nem törtél le.Apa jó fej :)

Athiz!
Grat. a vizsga miatt,na meg persze a kukishoz.Legalább Szili ruháit tudja majd hordani.Én egyből láttam a képen :)

Angel!
Kitartást a maradék 5 ciklushoz.Remélhetőleg azok is pecsétmentesek lesznek.(a szomszédunkban is a 4.beültetés lett sikeres,úgyhogy hajrá.)Jó látni,hogy ennyit jössz,írsz mostanában.

Junko!
Remélem párod már felépült,és hamar meglesz az eredmény.

Bee!
Örülök,hogy ilyen jó híreket olvastam rólatok :D

Moni!
Drukkolok,hogy áprlisiban be tudjatok költözni.Látom munka az van bőven :roll:

Robcsi!
Aranyos kis pocit növesztettél.

B.Ildi,Zsazsóka!
Ti hogy álltok a nevekkel?
Tényleg nagyon fiús korszak van most.

Bali!
Nándi baba nagyon édi.Kibújt a fogacska,ami múltkor nyügössé tette?Hány hónaposan jött ki az első foga?Vagy ez volt az első?

Anyapoc!
Irigykedem a Római kiruccanás miatt :) Nagyon jók a képek,látszik,hogy szép időtök volt.Jó,hogy ilyen aktívan és tartalmasan töltitek a szabadidőtöket :D
Megnéztem a táncos videot,először egyszerünek tünt,de jobban megnézve :roll: Ügyik lesztek,ha megcsináljátok.Farsang megvolt már?Arról nem raktál képet.Pedig kíváncsi lennék Villöre Vilma jelmezben.
Bulcsú kezének jobbulást.A félévhez,meg kitartást.Apa meddig lesz itthon?Gondolom utána nehezebb lesz.Gyerekek hogy szokták viselni?

Akit kihagytam elnézést,de tényleg annyit kellett visszaolvasnom,hogy zsong a fejembe a sok infó.
Rólunk:Gerda tegnap kapta meg a 2hónapos oltást.Étvágyával nincs gond(ez meg is látszik rajta:5180g),szerencsére van tejem is.
Már mosolygunk,és gügyörészünk,ja és 2x átaludtuk már az éjszakát :D
Teszek fel pár képet,ha nem bánjátok:
alvás séta után:Kép
Már nagyon éhes vagyok Kép
így formálom a hangokat Kép
ez van,ha Apa vigyáz rám Kép
Mosoly alvás közben Kép

KépKép
takido

Na hali :)

Angel akkor kezet foghatunk ... :) seregszemle meg tényleg nem árt ... sose lehet tudni.

Junko :) jaja én is ezt gondolom ... dehát túl szép lett volna, nem akartam még a szánik táborából távozni :) mer olyan jóóóóó

Robcsi most ez van ... :roll:

Athiz szurkolok a vizsgához.

Takido ez a kiscsaj tündéri :)

Voltam dokinál, ő is kiakadt :lol: csinált uh-t, ciszta nincs, ez is valami. Ez a ciklus spontán ciklus lesz, se szuri se bogyó. Kíváncsi vagyok mennyire lesz maratoni. Bár van egy doboz clostim de nem akarok kalózkodni ... Apa anyagát meg pénteken viszem népszámlálásra.
kokusz

Köszi a szurkokat, rám fér!

Kókusz, na hátha majd most spontán összejön!

Takido, Gerda annyira szép és édi, juj de szívesen babáznék egy lánnyal, na de nekem úgy tűnik, csak pasik jutnak. De legalább tudom, hogy buknak rám! :lol:
Örülök, hogy szépen fejlődik!

Pusza
Vendég

Takido, tünemény ez a kiscsaj!

Athiz, most látom, hogy a tickereden öcsibaba helyett Alen babánk van? Ez lesz a neve? Sikerült meghozni a nagy döntést? :D

Kép
Kép
robcsi03

Kokusz,Angyalka
:( :( :( :(
Azért szuper lenne egy egyenzebra 28 nap múlva! :)

Athiz
Gratula avizsgádhoz,és drukk a következőhöz!!!!!!!!

Takido
Remek kiscsaj!Olyan édes!Van még szopi?

Bali
Akkor majd megírom,bár gyanítom gyászos lesz! :?

Tontica
Te vagy a példaképem,elöljáróm,úgyhogy légyszi melengesd a babákat,és a barnát küld messzire ,de lehetőleg nyugat felé!

Anyapoc
Azt hittem még van több kép! :oops:
Sajnos most rózsaszín helyett itt a barna.Reggel,délben ....és biztosan este is. :(

Zsóka
Akkormost már 100% fiú?!Gratula!

Csajok:az üzemorvos vizitdíjmentes.minden általa kiírt labor,és bármilyen más vizsgálat is!

KépKép

KépKép
okr

Robcsi, igen, sikerült dönteni, legalábbis úgy fest. De nálunk nem lehet tudni! :lol:
Már csak 2 név maradt, végül ezt választottuk, de azért bizonytalanság gyötör. De Szilinek is ez tetszett! :)

Okr, köszike!
Vendég

Na, jo sokak kellett visszaolvasnom, es Junko utan szabadon:

Kokusz, Angyal: ajaj!!! :lol: es :cry: Na, de szerintem tok jo a hangulat, es nagyon eros csajszik vagytok Ti hogy ezt ilyen humorral kezelitek. Le a kalappal es csak igy tovabb!

Angyal: 5 menzi? Hu, az k..a sok! De eltellik az is egyszer! Majd elmesz nyaralni a nyaron, lebarnulsz, elvezed az eletet aztan hipp-hopp itt az augusztus.
Koszi az utros valaszt, nekem mar minden bajom van, semmi sem segit, ujra kellene gyartani! :lol:
A kezem, labam, hatam, fejem total pikkelysomoros lett (a terhesseg irtora kihozta) a hasam, hatam meg plusszba pottyos az allergiatol, a fejem pattanasos ugyhogy pottyosebb vagyok a turo rudinal. En is lehetek szani? :lol: :lol: :lol:

Athiz: tetszett a parzasi rituales szoveg, majd elkuldom Apat addig mashoz! :roll: :lol: :lol: Na, meg csak az kene! Multkor azt almodtam hogy megcsalt es elhagyott es egyedul maradtam 3 gyerekkel. :shock:
Alen Delon! :D Jo kis macho lesz ez a kissrac! :lol:
Nekem ezek a fiunevek tetszenek: Alex, Diego, Adrian /de nalunk fontos hogy spanyolos legyen/ es ezek a lanynevek: Silvia, Sofia, Rosa.

Takido: DE ORULOK NEKTEK!!!
En is ilyen babat akarok!!!! :cry: :lol: :D Rozsaszin manias lettem, ha megint fiam lesz szegeny kenytelen lesz rozsaszinben jarni! :roll:
Gyonyoru ez a babi es jol ertettem csak szopizik? Irto ugyes vagy, nekem nem sikerult a fiammal. Gratula a ket ataludt ejszakahoz de ne szokj hozza tulsagosan! :lol:

Okr: peldakep, eloljaro? :lol: :mrgreen: Ezen jot nevettem! De legyen ugy, most aztan mar vigyazzunk a babakra hogy ne kelledjen rossz dolgokban is egymas utan jarnunk!!!
Amugy nana hogy nem latszott meg semmi, szerintem az a 3 mm. mar szuper az O kis korahoz! Rozsaszin utan jon a barna ne felj, aztan sarga, kek es zold! :lol: Majd elmullik, en mar nem tojok be tole!!! :D Ma kitakaritottam az egesz lakast es semmi bajom csak jol elfaradtam. :roll:

Csajok, akar hiszitek akar nem akkora a hasam mint az elozoznel a 3. honap vegen, 4. elejen.
Nesze: :lol:
Kép
Ti is latjatok vagy csak en kepzelem oda? :oops:

KépKép
KépKép
tontica

Athiz
Alen,és mi a másik????

Tontica
Én csak azt nem értem,hogy pár nap szünet,és kezdődik elölről a pecsét. :evil: :evil: Na mindegy.Nekem még most kellene egy kicsit takarítani,meg hajat mosni,és stb.Szerencsére a főzés már kiikszelve.
A pocakod nagyon cuki.Nekem is van ekkora,most alapjáraton :oops: ,úgyhogy Te nagyon vékonyka vagy eredetileg.Ugye?! :D

KépKép

KépKép
okr

Okr, miért, ez nem tetszik? :lol:
A másik név, és ez Tontinak is szól, az Alex lenne, de két problémám is van vele, az egyik az, hogy gyakori név, a másik meg az, hogy becézni Lexinek lehet, de az meg olyan kutyás! :lol:

Tonti, nekünk is rögtön Alain Delon bácsi jutott eszünkbe! :D
Amúgy félreértettél, nem máshoz akartam küldetni apusodat, hanem más módszert ajánlottam a vágyai kielégülésére, de veled! Talán így érted! :wink:
Ari poci, jobb ha hozzászoksz a bálna méretekhez! :lol:
Vendég

Köszi lányok!
Majd a pocis kép is jön. Bár nem olyan óriási a hasam.
Zs-betűs neve lesz a babámnak.

Kokusz!
Sajnálom! De jó, hogy kiskatona-vizsgálat lesz.

Angel!
Miklós itt van. Azért csak telik az idő!

Kép
Kép
zsazsóka73

SZiasztok!

Képzeljétek, tuti felfedezést tettem: már csak 4 vérzés! 8)
Mondjuk a két utolsó ciklus maratoni műciklus lesz, és augusztus azért csak augusztus, de egy kicsit jobban hangzik, nem? :oops:

Kókusz,
te viszed be a cuccot? :) Ki ne boruljon a táskádban! :shock:

Kriszta,
az egyenzebra szép lenne... :oops:
De azt hiszem elég, ha Kókusz zebra lesz, sajna én tuti nem. :(

Tontica,
Egye fene, lehetsz száni! :)
Ezzel a pikkersömörrel jó szarul jártál akkor :? na ebbe bele se aakrok gondolni, hogy még az is kijöhet majd rajtam is! :roll: Mondjuk olvastam már olyat, hogy valakinek épp terhesség allatt javult...

A hasat nemcsak te képzeled oda! :wink:
angel37

Sziasztok!

Takido

Nagyon egyszerre gondolkodtunk :).Hazafelé mentemben írtam az üzit és amikor bekapcsoltam a gépet,már itt volt a hsz-ed :).
Micsoda gyönyörű nagylány már Gerda!Nagybátyó dicsekedett,hogy milyen ügyin eszik :):).Nagyon jók a képek!Lefejt tejet is kap? :roll:
Megnéztem a táncos videot én is megint,hát nem egyszerű,de amint láttam,van egy alaplépés,amit tudni kell nagyon, a többi ezt variálja...Hát majd meglátjuk :D!
Farsang hétfőn lesz,mert sok a beteg gyerek,de rakok fel képeket!De Villő Enikő lesz,nem Vilma... :oops: :oops:
Köszi mindent,Apa még másfél hétig lesz itthon,utána szalma leszek jó időre,mert kb másfél hónap múlva tudunk találkozni...Úgyhogy amint lesz egy kis szabadidőm és Nektek is jó,megkukkolom Gerdát nagyban :D!Na meg Téged is :).
Oltás :).Nem viselte meg? :)

Athiz

Drukk,de lehet,hogy már túl is vagy rajta :)!
Név :)...nekem furi,de én már csak olyan maradi vagyok :lol:....
Egyébként tényleg sok ALex van...de mi lenne,ha nem becéznétek?

Kokusz

Népszámlálás :),ez tetszik :D!Apa nagyon hősies :).Drukk,hogy nem is tudom...rendben legyen? :roll: Gondolom,azért cska az lenne a jó,aztán meg persze a (nem létező) türelem :?...

Kriszti

Barna :twisted: :twisted: ...lehet,hogy elállt bent a vérzés és még jön ki,ami bent maradt,nem? :roll: Jaj,de izgulok a holnap miatt!
Tegyek még képeket? :wink:
Üzemorvos :D!Na,ez is valami... De miért? :roll:

Angel

(és persze Kokusz is),nem vigasztal senkit tudom,de fej fej mellett haladunk :lol: :lol: Legalább is ,ami Mikit illeti :? :?...
4 vérzés,azért az jóóóóó!Miért csinálják maratonira a műciklust? :shock:

Tontica

Ari poci :).Látszik ám :wink:!
Húúú,de durván nézhetsz ki :shock: :shock: ...És apának még van kedve? :lol: :lol: (bocs,idióta vicc :oops: )
8)

anyapoc

Sziasztok!

Angel, a 4 vérzés már sokkal jobban hangzik :wink: Ja, és én viziális típus vagyok, úgyhogy szépen el is képzeltem, hogy Kókusz táskájában kifolyik az anyag :D Ne írj ilyeneket :D

Kókusz, bocsának az előbbiért, nem tehetek róla :D

Tontica, neked ennyi nyűg után a szülés már fel sem fog tűnni :wink:

Anyapoc, akkor még jól használjátok ki ezt a másfél hetet. Most mennyi ideig volt itthon apa?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Várjatok nem is ez a slusszpoén :) mégha a táskámba folyna. Az asszisztens csaj mondta hogy jó lenne ha megőrizné a testhőmérsékletet az anyag amíg odaérek vele. Kérdeztem mégis hogyan? Mondta hogy rakjam be a melleim közé, ott tuti helyen lesz. Na most elképzeltem ahogy esetleg megállít a rendőr :lol:

Angel, 4 ciklus, az már 1-el kevesebb mint az 5 :)

Anyapoc, tündéri férjem van. Én nem is mondtam neki semmit ő kérte tegnap hogy beszéljem meg a dokival hogy nézzük meg újra a népeket. Tudod ha nem lenne rendben legalább találnék okot arra miért nem sikerült az elmúlt két stimus ciklus amikor voltak szép tüszőim is. Szóval nem tudom mi lenne jobb.
Sajnálom, hogy megint szalma leszel, hős vagy én nem bírnám.

Okr nem vagyok benne biztos hogy 28 napos lesz ciklusom szerintem kizárt. Ha egyáltalán így minden nélkül lesz peteérésem, szerintem még az is csoda lesz.
kokusz

Na Robcsi,
a poén fokozódik! :lol: :wink:

Kókusz,
Jópofa az asszisztens!
Tudnék az anyagnak tuti testmeleg helyet, és még a tégely se kéne! 8)

Anyapoc,
Apapoc megint távol lesz :?

Villő hajába csontot is kötsz? :P

2x35 szemet fogok szedni. A doki azt mondta, hogy a németek esküsznek erre a módszerre, sztem pedig csak aranyos, és el akar szórakoztatni augusztusig! :D
Ha április végén elkezdem szedni, akkor ez egy hét szünettel is kevés lenne júli végéig, így gondolom lesz ez kicsivel több szem is... ez a része egyelőre csak saját kútfőből következtetés! :oops:

Ja, azt is mondta, hogy majd úgy csináljuk, hogy nyaralásra semmiképp ne essen vérzés, mert még megesz egy cápa! :mrgreen:
angel37

Angel :) ja a férjem is a másik verziót javasolta ...

neked meg jó fej a dokid :)
kokusz

Angel, poénos doki :D

Kókusz, a tesómék mikor vitték az anyagot vizsgáltatni, nekik azt mondta a doki, hogy tegye a zsebébe, mert ott testmeleg marad.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi ja az is egy megoldás :) de úgy elég nehéz vezetni :) túlméretes az "edény"
kokusz

Kókusz,
te lábasban viszed? :shock: :lol:
Párom is egyszer kapott tégelyt, emlékeim szerint az pici, nem sokkal nagyobb, mint egy diafilmes doboz...
angel37

Sziasztok!

Épp most regisztráltam közétek. :D
Jó, hogy megtaláltam ezt az oldalt, és titeket. Már teljesen kilátástalannak tűnt a baba-projekt, de most újra reménykedni kezdtem.
Rólam annyit, hogy már 7. hónapja próbálkozunk, de még nem akart eddig összejönni a pöttöm. :cry: Hőmérő, meg minden...
Majd biztosan fogok kétségbeesett kérdéseket feltenni! :lol:
Próbálok nyugodtan hozzáállni ehhez a gyerek témához, de nem olyan könnyű nem mindig arra gondolni, hogy mikor lesz már lakója a pocimnak... :lol:

eszter82
Budapest

sziasztok!
ismét egy kérdés! a fertilityfriends.com-on elkezdtem vezetni a görbémet, de az elején nem töltöttem ki, hogy hány naposak szoktak lenni a ciklusaim?hogy tudom ezt pótolni?
légyszi írjatok,
előre is köszi

Kép
winona

Sziasztok!
Bocsi, de csak átfutottam a tremést.

Tonti!
Nem, nemcsak te képzeled oda! :lol:

Takido!
Nagyon helyes baba Gerda!

AThiz!
Elég különös név az Alen, de jobb az ALexnél!!!

Ma voltam 4D-n! Tuti, hogy kislány lakik odabenn! Csatolok egy képet, és Vikiről is. Remélem ti is észreveszitek a hasonlóságot!

Kép

Kép

moni

Sziasztok!

Robcsi

Most kb 4 hónapot volt itthon folyamatosan.Általában így is szokott lenni...7-8 hónap a szezon,aztán egy kis pihi.Ha rövidebb,akkor mennie kell télen is,most ledolgozta előre :?...

Kokusz

Nekem is volt ismerősöm,aki anyagot szállított :D:D:D!...Ráadásul kemény télen :shock: ...kesztyűben a kezében fogta,persze nem kocsival ment....
Férjed tényleg tündér...na meg intelligens.Sok pasi nem is hajlandó beszélni a dologról :?...
POnt ezért nem tudtam,mit írjak,amit Te is írtál...hogy most mi is lenne jobb,legyen vmi,vagy sem :?... Viszont a gyogyi nélküli ciklusodra nagyon kíváncsi vagyok!!!!
Hős... :oops: megszokás kérdése :).

Angel

Ja,ja bezony...
Igen,lesz csont,már megvettük,ki is próbáltuk.Na nem igazi,kutyás boltban vettem,olyan kutyacsemege :).Jobb nem jutott eszembe :?...
Értek mindent,csak azt nem írtad le,hogy mit fgosz szedni.És ha a német dokik esküsznek rá,akkor mi is!!! :D:D:D Sose lehessen tunni... :D
Cápa :shock: :shock: ...nem hegyekbe mentek? :wink:

Athiz

Vizsga????

Moni

Nagyon édi a kép :).És persze,hogy hasonlít :wink: :wink: :wink:

anyapoc

Sziasztok!

Ti mit gondoltok a magzatvédő vitamiokról?
Elvileg ugyebár a terhesség előtt 1 hónappal el kell kezdeni szedni, de néha olyan híreket hallani, hogy nem jó egy csomó összetevő ami benne van.
Meg aztán mi úgy terveztük, hogy a terhesség előtt 1 hónappal kezdem el szedni, de a természet nem így gondolta... :(
Hallottam már olyat is ismerőskörben, hogy valaki szedte egy éven keresztül, mielőtt teherbe esett, és több mint 5 kg-val született a baba. Emiatt - legalábbis ők állítják, hogy ez volt az oka...
Szóval, szerintetek most akkor szedjem az Elevitet, vagy ne? Minden nap valami új info derül ki ezügyben , és már nem tudom, kinek higgyek. :?

eszter82
Budapest

Helló!

Köszönöm a drukkokat, a vizsgán átmentem.

Nekünk tetszik az Alen név, bár igaz furi, de szerintem csak azért, mert nem sokan használják.

Anyapoc, a becézéssel úgy vagyok, hogy Szilárdot sem akartam becézni, de én becézgetős típusú csaj vagyok (tetszik vagy sem :lol:

Üdv az újaknak!

Eszter, szerintem ezzel a vitaminnal nem lehet gond, én szedtem az előző terhességemnél is, előtte is, közben is, és teljesen normál súllyal született a fiam. Most is szedtem, igaz, nem oly intenzitással, mert én nem akartam meghízni, és a baba, teljesen jó súlyban van, sőt, én még keveslem is! Szóval szedd csak, legfeljebb ne minden nap, csak 2-3 naponta! :wink:

Winona, volt, hogy én sem állítottam be, hogy hány napos lesz a ciklusom, a programban mégsem okozott felordulást. Meg az első vezetéses ciklus után magától be fogja állítani a dolgokat, hidd el. Úgyhogy emiatt ne izgulj, csak vezesd szépen. Sajna a peteéréseket csak utólag jelzi kb. 3 nappal, de ha többet szeretnél erről tudni, vehetsz esetleg LH tesztet, az előre jelzi a peteérést!

Móni, nagyon szép a csemetéd, és tényleg hasonlítanak. Akárcsak Szili és Leni, ha megnézed a mi tickereinket, ezért is tettem fel mégis a két képet. :D Nagyon meglepődtem, és örültem, amikor megláttam a 4D-n Lenit, hogy mennyire úgy néz ki, mint a tesója! :shock: És egyben nagyon örülök is! De jó, hogy végre egy kislány! És szép lesz a neve is! Amúgy akkor minden okés vele, ugye? A súlya mekkora?

Na most megyek, puszi mindenkinek, drukkjaim a tiétek, már akinek kellenek! :lol:
Vendég

köszi athiz a választ :)

Kép
winona

Sziasztok!

Kutyacsemege? Ez jó! :lol:
És persze sokkal jobb, mint egy többnapos csirkecsont! :shock:

Rigevidont fogok szedni.

Tenger mellé mennénk, a doki is tudta, csak ezért vette figyelembe a cápát! :lol:

Eszter,
Magzatvédő ügyben esetleg kérdezd meg a dokidat! Sokan híznak tőle v. székrekedést csinál, de ez egyéni.
Én nem szedek. Majd a lombikkal fogok külön folsavat és MgB6-ot szedni.
angel37

Kriszta írt:
"6mm-es szabályos petezsák, folyadékcsíknak nyoma sincs!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Athiz, gratula, most már jön a vezetés, vagy ez halasztódik?

Bali, köszi az értesítést! Kijött kicsi fiad foga?

Kriszti, óriási gratula! vigyázz magatokra! :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Megvolt a népszámlálás. Én vagyok a hunyó továbbra is :( Embert eladhatnám tenyészbikának. 68 millió/ml, 58% gyorsan mozog és a többi is mind jó. Örülök neki legalább vele minden oké, csak tényleg nem értem miért nem esek teherbe :( Hát hiába száni vagyok ....
kokusz

Athiz ügyes vagy :)

Okr, vigázz magadra, gratula :)
kokusz

Sziasztok!

Kriszti

Szupeeeer! (Bali,köszi :))

Kokusz

Akkor örülünk is,meg nem is :wink:!.Minden esetre kíváncsi vagyok,mi lesz ebben a ciklusban :roll:....

Angel

Pedig erősen gondolkodtam a csirkecsonton,csak ritkán ezsünk csontos húst :roll:...
Szóval a doki jólinformált...Hát akkor olyan helyre menjetek,ahol David Husselhof ott lesz :D:D:D!

Athiz

Tény,hogy az a lényeg,nektek tessen... :roll:...ha tetszik,ha nem...
Ügyes vagy,jöhet a vezetés még gyorsan :).

Eszter

Erről szt mindenkinek más a véleménye és tapasztalata.Az én dokim pl. azt mondta,az első 3 hónapban fontos,amikor a szervek kialakulnak,utána már lehet kevesebbet szedni.De ha kiegyensúlyozottan táplálkozol (pláne nyáron),akkor elég a plussz folsav is.A babák súlya pedig elég erősen genetika is.
Tény,hogy én nem szedtem egyikkel sem túl intenzíven,nem bírtam a hányások miatt,de nem lett baj sem és nagyok sem lettek,pont a normál súly :).
Azért felkészülni nem árt a terhességre,az biztos :).

Tonti

Te mikor mész UH-ra????

anyapoc

Kriszta,
hurrá! :D
Balinak köszönjük a hírt! :)

Kókusz,
Akkor a melegentartást sikerült megoldani! :wink:
Apának gratulálunk, azért inkább ne add el! :D

A miérteket fokoznám, hogy 3 "készen" beültetett embrikéből vajon miért nem marad meg egy sem? :roll: :cry:
angel37

Anyapoc,
Teljesen jó a kutyacsemege, tuti ötlet! :D Csak kutya ne legyen a közelben! :wink:
Remélem D.H. nem lesz ott, mert akkor futnak a pirosfürdőruhás csajok is! :roll: És nem egészen abban a méretben, mint én! :lol: :oops:
angel37

Kokuszka!
Az igen. Irigykedem picit.
Hidd el, örülj neki, hogy vele nincs gond...én már csak tudom.
Hajrá bogyómentes ciklus!!!

Kriszta!
Szuper-szuper!!!!

Angyal!
A sós víz jó hatással van a pé-re. :wink:

Bee!
Örülök a jó eredménynek!!!

Takido!
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Álomszép a kislányod!

Tontica!
Én is látom a pocakod. :)

Anyapoc!
Csak ámulok mennyi mosolygós fej van az üzenetedben.
Otthon van az urad? :)

Eszter!
Szia!
Én nem szedek semmilyen vitamint. Egyszer szedtem elevitet, se attól koksz lett ami ilyesztő :shock: így abbahagytam.
Vendég

Anyapoc, meg ne sértődj! Egyátalán nem úgy írtam! Csak annyit, hogy én szeretek becézgetni. Ha nem becézek, akkor szidás miatt van! :lol: Meg igazából anyóséknak nem fog tetszeni, de nem igazán érdekel, mindenki olyan nevet ad a csemetéjének, amilyet akar, nem? Sajna M.országon ez még nem így van! Amerikát sok mindenben majmoljuk, de toleranciában a béka segge alatt vagyunk. Bocsi tényleg, nem akartalak megbántani!

Amúgy köszönöm, de sajna a gyakorlatra nem mehetek, de ez hosszú história! Majd szülés után, ha rá tudom hagyni a csemetéket valakire, de csak legalább fél év után!

Okr, tudtam én, gratulálok, és nagyon örülök, meg hogy Bali ezt megosztotta velünk (köszi)!

Kókusz, ez csak annyit jelent, hogy hamarosan csatlakozol a NEM szánik klubjába! Én örülök, te is tedd ezt légyszi! :wink:
Vendég

Anyapoc, jaja de inkább örülünk. Az előző se volt neki rossz de ez ahhoz képest is csillagos ötös. Én is kíváncsi vagyok, remélem egyáltalán lesz peteérésem ... :roll:
Kiscsaj biztos cukipofa lesz :)

Angel, igen sikerült, igaz lekopott eg picit az írás a tégelyről, és a mellemen látszik, le sem bírom mosni. Igazad van .... a miérteket illetően ..... :oops:

Junko, örülök :) komolyan. Csak valahol nem értem ... én nem igazán bízok ebben a bogyótlan ciklusban. Nekem gyógyszer nélkül nem nagyon van peteérésem sajnos.
kokusz

Angel

Kutyákat kititltjuk)de hülyén néz ki leríva ez a szó... )...de gyanítom,Villő sem fogja sokáig elviselni :roll:...
Jó,akkor maradjunk annyiban,hogy talán Spielnerg sem ott go forgatni :D:D:D!

Junko

Nekem fel sem tűnt...tényleg sok? :roll:
Apa még itthon van másfél hétig... Aztán másfél hónapig tutira nem látjuk... :cry: :cry:
Nem értem,mi bajod lett a vitmaintól? Nem tudok a sorok között olvasni :D!

anyapoc

Anyapoc!

Igen, ebben az üzenetedben tűnt fel a sok vidámság- de ez jó!!
2007 Március 01 Csütörtök - 11:10

Koksz=szén=végtermék
Nem akartam leírni azt hogy feketekaka. :)

Kokusz!
Akkor majd én bízom helyetted. :wink:
Vendég

Athiz

Dehogy!!!Én azt hittem,Te sértődtél meg :oops: :oops: :oops: ...
Kéne tolerancia,de valahogy nekem bizonyos nevektől feláll a szőr a hátamon,annyira nem illenek a mi kis világunkba ...Itt most kifejezetten a sorozatnevekre gondolok (bár ezt mi is megkaptuk Villő révén :D)....Amikor Bulcsú született,volt melletünk egy Luis Armando (vagy hogy kell írni :roll)....Végül Armand lett.Gondolom,nem kell megírnom,milyen volt anyuka... :? Szl kell némi szabadság a régi hagyományos nevek mellett,ebben teljesen igazad van.
De az Alen anyakönyvezthető nem????
Ja,látod,az agyam ( ,tényleg írtad,hogy nem vezethetsz :(....
:evil: )

Kokusz

Akkor Apának jár most a kényeztetés :wink:!Jól produkált :).Na Te meg ügyes voltál a száttítással!De nem árultad el,végül hogy is történt? :D:D:D!
Meddig próbálkoztok így?

anyapoc

Sziasztok!

Kriszti: de jo!!! Gratula! Akkor most elmarad a kozos barnazas? :( :lol: Amugy mar en sem barnazok. :D

Anyapoc: nem tudom mikor megyek uh-ra. Szerinted? Itt a vedono elkuldott a bus-ba vagyis majd jelentkezzek be ha mar visszaertem Mo-rol /14 hetes leszek/ addig meg figyeljenek ott. Most vagy elmegyek itt meg a jovo heten a korhazba es kitalalok valamit amiert megneznek vagy otthon megyek uh-ra /ami k..a draga/ vagy mindketto. Nem tom! Nem 12 hetesen nezik a nyakredo vastagsagat?

Kokusz: akkor a melleid koze raktad oket? :lol: Biztos jo helyuk volt ott. Orulok hogy Apaval minden ok, lehet Veled is csak varni kell.

Moni: gratulalok a kislanyodhoz! Irigy, irigy!!! :D He, nekem tetszik az Alex nev bar en inkabb Alexandernek hivnam a fiam es Alexnek beceznem. Vagy legyen inkabb Juan vagy Antonio vagy Pepe? :lol: A Te kislanyodat hogy fogjak hivni?

Tobbiek bocsi mennem kell pakolni meg vasalni. :evil: :x

Ja, vegre elkezdtek noni a melleim ugy istenigazabol! Hurra! Ujra bogyos leszek! :lol: Azt is lefenykepezzem Nektek? :mrgreen:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, de bugyi vagy! Na hajrá, kérek bögyösmaca képet! :lol:

Anyapoc, én nem sértődök meg! :D Anyakönyvezhető persze, semmi bonyodalom, névnapja szept. 8. Legalább akkor nincs senkinek semmilye! Az Armand nagyon tetszett nekem is, csak apának nem. Amúgy semmi közöm a kisebbséghez, ha erre gondoltál. :lol: Csak ilyen őrült nevek tetszenek. Amúgy pl. a színész miatt tetszett meg (Kautzki Armand, de tuti rosszul írtam!).
De az Alen név ritka, érdekes, és annyira nem gúnyolható, bár aki akar, úgyis csúfol valamiért. Szóval nem hiszem, hogy a gyerek ezért utálna majd. :D
Vendég

Junko köszi, aranyos vagy :) mi szánik tartsunk össze

Anyapoc a cuccot a melleim között vittem ... persze nem úgy natúran :lol:
Hogy meddig azt nem tudom ... most kezdek gondolkodni ezen ai immunológiai összeférhetetlenégen .... szerinted? Mennyire gyakori ez? Azt még nem nézték.

Tontica, hát ja várni .... :lol: az már jól megy. Örülök, hog jól vagy és nőnek a cickóid is :) Fotó ... háááát :lol:
kokusz

Kókusz, ehhez az összeférhetetlenséghez nem értek, de az talán a fogamzás után jelentős nem?

Mindenesetre kérdezzed meg a dokidat.

Kép
Kép
robcsi03

Junko,
Jaja, csak hát a pé-m amúgy is OK! :wink: Meg fogis ciklusban leszek, úgyhogy nehogy! :roll:
Vagy apának fog csinálni egyet? :shock: :lol:

Kókusz,
az előző turbózott ciklusból maradhat némi hatás a bogyótlanra! :wink:

És mi a felirat? 8)

Anyapoc,
pedig Enikő csonttal az igazi... Nem létezik csont formájú csat?

Ne is forgasson senki, akkor inkább a cápa! :P

Tontica,
igen, ciciket kérünk! :lol:
Hadd érezzem magam még szánibbnak! :wink:

Kókusz feliratos cicijeit is kérjük! 8)
angel37

Robcsi, én nem arra gondolok, hanem amikor a nő szervezete ellenanyagokkat termel a spermiumok ellen és elpusztítja őket. De nem igazán találok semmi adatot róla
kokusz

Angel :) a férjem neve van a bal mellemen :) Legalább tudja majd hogy az övé :) de azé nem fényképezném le
Gondolod hogy kihat valamennyire még a puregon? Úgy legyen ... te nem tudsz valamit erről az immunológiai meddőségről?
kokusz

Kókusz,
az összeférhetetlenség elég ritka, van doki meg is kérdőjelezi, hogy egyáltalán van-e ilyen...

Postcoitalis vizsgálattal nézhetik, esetleg kérdezz rá a dokidnál.
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?