Sziasztok!
Drága Lányok!
Jázmin, Rita, Laura, Zsófi,Éva, Petra, és mindenki aki gondolt rám! Nagyon köszönöm a jó kívánságokat! Hát, rám is fér azt hiszem! Tegnap megvizsgált a nogyogyim és kiderült, hogy azért görcsölök még mindig mert be vannak gyulladva a petevezetékeim!
Most nagyon megijedtem, mert ha nem gyógyul meg rendesen, akkor nagy a veszélye annak, hogy összetapadnak a petevezetékek...
Azért jó hírem is van: a vérvétel eredményei nagyon jók lettek, tehát mehet tovább a Closty. A dokim azt mondta, hogy ha meggyógyulok minden adott a teherbe esésre: jó spermák, jó peteérés, átjárható petevezetékek. Valami olyasmit mondott, hogy 4,5 hónapon belül sikerülnie kell!
megkérdeztem tole, hogy a 3 naponkénti akció jó-e, de o azt mondta, hogy a másnaponkénti a jó. Most megpróbálok a pozitiv dolgokra koncentrálni, bár ennyi rossz hír után elég nehéz...
Drága Ancsi, és Picur!
Fogadjátok megkésett, de annál inkább szívbol jövo gratulációmat!!!
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Zsófi! Remélem igazad lesz és most már ez után a hólyaghurut és egyéb gyulladások után jön a baba!
Ildikó!
Sajnos most nem lett igazad velem kapcsolatban, de jó lesz egy hónap múlva is, okci?!
Éva!
Ne félj az átjárhatósági vizsgálattól! Sajnos már nem emlékszem mikor, de leírtam az élményeimet ezzel kapcsolatban, próbáld visszakeresni! Tényleg nem olyan borzasztó, és utána megnyugodhatsz, hogy tudod mi van veled! A babáért ez igazán nem nagy áldozat!
Kriszti!
Te hogy vagy, mi újság veled?
Sok puszi mindenkinek, Szonja