Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Gyólyavárók!

Remélem, mindenkinek nagyon jól telt a hosszú hétvége!

Mishi, Pati!
Üdvözlet körünkben!!! Kép

Jázmin!
Nagyon örülök, hogy végül is ilyen jókat hallok feloled! Kép Azért még vigyázz magadra, jó?

Ancsi!
Millió gratula neked! Kép Kép Kép És várunk a friss kismamák topcjában is!

Pusssssz: Laura
Laura

Lányok!
Növesztek magamnak kezeket, hogy mindenki kis kacsóját meg tudjam fogni, és magammal vinni a kismamák birodalmába!

Gyertek mindannyian! Kép

Mamacica,
lásd az én tüneteim, úgyhogy van remény!!!Kép Kép

Remélem, hogy tényleg nincs semmi gond, mert nem érzek túl sok mindent, de majd ha a doki megnézett, akkor nyugszok meg.

Mikor menjek hozzá???

Éva!
Az az átjárhatósági vizsgálat az, amelyik nagyon fáj?
Mert szerintem próbáld meg egy harmadik orvosnál is, kezdd elõlrõl, vajon õ mit mond.
Lehet, hogy sokkal egyszerûbb a dolog, mint gondolnád.Kép

Ancsi
Ancsi
Ancsi

Köszönöm a gratulációkat,
remélem tényleg nem lesz semmi gond! Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi,
hát érdemes volt nyaggatni téged a teszteléssel!Kép
GRATULÁLOK!KépKép:-*
És milyen igazam volt a betéttel kapcsolatban...;)Kép

Szonja,
dolgozol már? Írtam hétvégén neked, majd írj.Kép

Katus,
a dokim Arany Antal, de ez neked már szerencsére nem aktuális!Kép

Zsófi,
kedves vagy, hogy érdeklödsz. Igen teljesen meggyógyultam.Kép Nagyon remélem, hogy ez a két napos intenzív betegség nem okoz sok gondot.Kép
Örülök, hogy nálad is a szerelem nyert, annak drukkoltam!Kép

Képzeljétek úgy fájt a jobb petefészkem, amiben volt a 3 tüszö, hogy végül elmentem orvoshoz. Elöször szombaton kezdett el fájni, a tüszörepedéskor, aztán vasárnap, hétfö..és kedd reggel ügyeletbe elmentem. Sajnos az én dokim nem volt, aki nézte az meg össze vissza beszélt. Ilyet szól, bevéreztek a tüszök! Kérdezem mind a 3, azt mondja igen.KépKépKép Nagyon elszomorodtam, hogy nem repedtek meg, csak nölnek és be is véreztek. Erre negyed órás faggatás után kiderült, hogy a helye vérzett be, mindhárom megrepedt és ettöl teherbe lehet esni. Aztán kérdeztem, hogy látja-e a sárgatestet ( a menstruációsat), hogy rendes volt-e a tüszörepedés, azt mondja sárgatest csak terhességnél látszik, de még ahhoz is korai.:-/ Nem értette, hogy nem egyröl beszélünk. Úgyhogy mikor kimentem a párom érdeklödésére nem tudtam sokat mondani, gözöm sem volt, hogy most jó vagy rossz dolgokat hallottam. Úgyhogy holnap megyek a sajátomhoz.
Jázmin

Ancsi,

Szerintem mehetsz a dokihoz, mert pl. nekem azt mondta az enyém, hogy ha elmarad a mensim akkor várjak egy hetet, csináljak tesztet és ha poz. akkor menjek hozzá.
Szal jelentkezz a dokidnál szerintem.

Mamacica
Mamacica

Ancsi,
az én dokim azt mondta, ha a menzim elmaradt 10 napja, akkor már mehetek UH-ra, úgyhogy gondolom, akkor már teljesen látszik a terhesség. Ha kb 32 naposak a ciklusaid, akkor a 42.nap körül mehetsz már.Kép Ahogy számolom, az neked vasárnapra jön ki, úgyhogy hétfön már tuti ltszik minden.Kép

Laura,
örülök, hogy örülsz, de milyen jó híreket írtam? Azt, hogy meggyógyultam? Mert az tényleg jó.Kép Más jó nincs.:-/
Jázmin

Lányok, Ancsi, Laura, .... kismamák

Folyamatos mellbimbó feszülés és sötétedés a tüszörepedés óta jó jel lehet?
Ilyen sötétek még nem volta soha. Nálam a tüszörepedés körül megszokott dagadni, aztán elmúlik és menzi elött újra megdagad, de most folyamatos.
Volt valakinél hasonló?
(Figyeljétek, már kezdek reménykedni!KépHa belendülök állítsatok le.)
Jázmin

Jázmin!
Látod, látod! Mindig így legyen igazad! Kép
Az orvosok mennyire különbözõen tudnak beszélni!
Még ilyet sem hallottam, hogy bevéreznek a tüszõk!
A saját, jól bevált doki az igazi!Kép

Mamacica!
UH-n kimutatható már ilyenkor valami?
Lehet, hogy jövõ hétre bejelentkezek.

Ancsi
Ancsi

Jázmin!
Hogy jó jel-e????
Miazhogy!Kép
Nekem ugyan nem sötétedett, de feszült, és nem a bimbó, hanem az egész mellem.

GYEREEEEE!!!!Kép

Ancsi
Ancsi

Kedves Ancsi,
akkorát nevettem.:-D "Hogy jó jel-e?Miazhogy!"-Utána kiderül, hogy neked abszolút nem ilyen tüneted volt, nekem sötétebb, dagadtabb mellbimbóim vannak, neked semmi színváltozás és az egész melled dagad.KépKép De azért jó, hogy jó jelnek veszed így is.KépKép
Ezért küldök egy nagy puszit :-*

Az elsö UH-ot az 5.héte vége fele, vagy a 6.hét elején szokták megejteni. A 6. azért biztosabb, mert már a szívhang is hallatszik.Kép
Jázmin

Sziasztok!
Sajnos egésznap "döglodik" a netem, igy nem tudtam még elolvasni a lemaradásomat.
Csak egy életjelet szeretnék adni magamról: múlthéten pénteken éjszaka úgy begörcsölt a vesém, hogy elájultam + hánytam a görcsöktol Kép Kép Kép Szombaton reggel elmentem az orvoshoz: hólyaggyulladás + húgyúti fertozés. Ma reggel óta barnás folyásom van, szóval hamarosan megjön. Ma este megyek a nogyógyászomhoz megbeszélni a vérvételek eredményeit, és a további teendoket.
Jázmin! Sajnos ma már nem tudok irni, de holnap bepótolom, igérem!
Puszi, Szonja
Szonja

Sziasztok!

Ancsiiiiiiiii! Millió gratula !KépKépKépKép
Áruld el, hogy csináltátok...Kép
A párod tudja már?
Nagyon vigyázz magatokra!

Képzeljétek! Ugye a számítás szerint nekem jövö héten lenne az ominózus nap. Erre most írja a férjem, hogy egy baráti pár MEGHÍVOTT minket arra a napra....És nem is egy estéről van szó... Kép
Jajj nekem!

Rita
Krita

Jázmin!

A jelek, szerintem teljesen jók. Nagy esélyes
vagy a babócára. Bár nekem is ilyen tüneteim
lennének.
Neked mikor nem kell megjönnie?
Te méred a hõd?

Ancsi!

Nem tudom, hogy a petevezeték átjárhatósági
vizsgálat fáj-e, de engem ez már nem is érdekel,
csak az hogy végre legyen valami eredmény.
Valami, ami bizonyítja, hogy mi a baj velem,
vagy valami más, ami azt bizonyítja, hogy
minden rendben.
Tudod, nem nagyon akarok még egy harmadik
dokit mostanában, mert hát mi a garancia arra
hogy õ is nem egy fél éves várakozást fog
javasolni? Vagy akár a negyed, vagy ötödik......

Erika!

Mi egy napon tartunk a ciklusnapot illetõen.
Veled mi újság?

Cuppppp

Éva
Éva

Szonja,
ez borzalmasan hangzik.Kép Akkor egyikönknek sem sikerült valami jól a múlt hét vége. Gyógyulj ki minél hamarabb ebböl, bár Annának is ilyen esetek melett kukkantott be egy baba.Kép
De most az a lényeg, hogy kigyógyulj.

Éva,
nem mérem a hömet, mert múltkor is 37,3 is volt és sehol baba, úgyhogy most nem dölök be neki. Vagy sikerült vagy nem, ezen a hö nem nagyon változtat.Kép
Az hogy mikor kellene megjönnie ez fogas kérdés. Nekem nem rendszeres a menzim, úgyhogy gözöm sincs. Általában csúszni szokott, múltkor 34.napra jött, elötte viszont 23-ra, úgyhogy nálam nem lehet tudni. 37.napon tesztelek, ha addig nem menzizek. Múltkor is már majdnem hagytam magam rábeszélni a tesztelésre, aztán megjött, késön, de annál erösebben.Kép Úgyhogy 37.napnál elöbb nem reménykedek.
Jázmin

Rita,
tegnap írtam neked egy egész litániát a sárgatest elégtelenségröl, elolvastad?
Jázmin

Jázmin!
Hát ezen én is jót derültemKép)))))
Azért írtam azt, mert tünetként írják, hogy
feszül a mell és sötétedik a színe..
hát nekem ehhez képest nem sötétedett semmit.
Azért írtam, hogy jó jel, mert az TÜNET!

Kép)))))))))))))))))))

Rita!
Nem tudom, hogy az használt-e, hogy nemcsak a fontos napokon akcióztunk, hanem utána is. Elõtte talán egy hetes pihit tartottunk.
Egyébként tudja már, nem éppen eredeti módon mondtam meg neki, mert itt olvastam valakitõl, hogy rajzolt egy babafejet a pocijára és ráírta, hogy szia, apa!
Hát ez nagyon tetszett, én is így tettem.
Azóta egyfolytában a hasamat puszilgatjaKép

Ancsi
Ancsi

Kedves Szonja!

Nagyon sajnálom. Kívánom, hogy mielõbb
gyógyulj meg. Milyen kezelést vagy gyógyszert
javasolt az orvos?
Vigyázz magadra!!

Szia

Éva
Éva

Eva,
Te erzel valamit? En az egvilagon semmit. Talan ez a jo,mert idaig mar felidoben, nagyon fajtak a melleim meg rosszul voltam. Most jol vagyok, semmi tunet, lehet Baba sem. Milyen hosszuak a ciklusaid? Az enyem kb.32-33naposak. En ez alkalommal nem eltem bele magam,mintha lemondtam volna.Sok volt a csalodasbol.
Puszi
Erika
Erika

Sziasztok!

Ancsi!
Nagy-nagy GRATULA!!Sok boldogságot kivánok!Kép

Erika!
6 Inszemi után kezdik el a Lombik-programot!
Küldök e-mailt is !

Üdv.Szani
Szani

Sziasztok!

Jázmin!
Jelentem, litánia elolvasva! Köszi! Kép
Olvastam régebben is, amit írtál, de most egy kicsit megnyugtattál, tehát nincs veszve minden. Milyen gyógyszert szoktak ilyenkor felírni? Olvastam valamilyen kúpról is.
Jó lenne, ha a dokim világosan látná a helyzetet. Mit tehetek szerinted? Kérjek hormonvizsgálatot? Hanyadik napon érdemes?
A dokimnak szinte már rendelnie se kell, olyan felvilágosult leszek. Kép

Alig várom a jövö hetet, hogy egy kicsit felgyorsuljanak az események. (doki, akcióhegyek Kép, bár most hétvégén is igencsak gyorsultak Kép)

Ancsi!
Én már növesztgetem a karjaimat, ránts át engem is abba a másik topicba!
Vagy az is jó, ha szólj a feletted körözö gólyának, hogy Nyíregyházán is nagyon várják már ökelmét! Kép Ugye, Éva?

Szonja!
Hát ez nagyon rosszul hangzik! Gyógyulj meg hamar! Kép

Rita
Krita

Szani,
Kosz, varni fogom!
Puszi,
Erika
Erika

Ancsi!

Szerintem minél hamarabb menj el a dokihoz! Az olyan jó, amikor UH-on látod a pici petezsákot...

Jázmin!

Én most annak örülök, hogy meggyógyultál. Olyan rossz volt a szomorú soraidat olvasni... Kép
Egyébként lendülj bele, a mellbimbó és udvar elszínezodése naggggyon jó jel!!! Kép

Éva!

Szerintem csináltasd meg az átjárhatósági vizsgálatot az elso dokidnál. Hiszen azt írtad, hogy o (mármint a doki) is akarja, nem? Hát akkor, min töprengsz még?

Szonja!

Olyan kár, hogy ilyenek történnek veled... Kép Gyógyulj meg minél hamarabb!

Pusssssz: Laura
Laura

Rita!

Nagyon jól beszélsz, a gólyát már én is
nagyon várom, hogy az ölembe pottyancson
egy babát.

Erika!

Nekem 26 naposak a ciklusaim, tehát
hétfõre nem várom a mensit.
Fentebb már leírtam, hogy mik a jelenlegi
tüneteim, de a te kedvedért újra leírom.
A többiektõl elnézést kérek.
Semmi jó. A hõm leesett 36.7-re, a melleim
nem érzékenyek, és fáj a hasam, úgy mint
mensi elõtt szokott.
Hát lehetne jobb hírem is, ugye? De hát ez van.

Szani!

Köszi a levelet, majd írok.
Puszi

Éva
Éva

Szonja!
Hogy fokozzam az életkedvedet, elárulom Neked, hogy az elõzõ két hónapban nekem is gondjaim voltak a vesémmel, kórházban is voltam miatta, a múlt hónapban (vagyik márciusban) megint begörcsöltem és magas lázam is volt.

Nagyon féltem, hogy emiatt nem sikerül majd a baba, de úgy látszik tévedtem...Kép

Rita, kedves!
Már üziztem a gólyának, hogy az ország minden részén várják õt!

pussz,
Ancsi
Ancsi

Kedves Laura!

Lehet, hogy megadtad a megfelelõ
elsõ lökést ahhoz, hogy visszamenjek
az elsõ dokimhoz és megcsináltassam
azt a vizsgálatot.
De még gondolkozom, nem tudom mi lenne a helyes.

Köszi

Éva
Éva

Eva,
Bocs, olvastam fenebb,es megis megkerdeztem.
Szerintem egyaltalan nem biztos jel,hogy megjon.Meg ne aggodj.
Puszi

Szani,
Mar nagyon varom,hogy irj.
Puszi
Erika
Erika

A gólyáról jutott eszembe, hogy hétfön kirándulni voltunk az Égervölgybe és odafele menet egy gólya körözött felettünk!!KépKép

Ancsi,
akkor ezt jól megbeszéltük!KépKépCsak legyen igazad!Kép

Laura,
hát annak tényleg lehet örülni, hogy meggyógyultam!KépÉs értettem, "belendülök"!Kép

Rita,
Semmi sincs veszve!KépHa csak a hormonnal van baj, az még a legjobbak közül való, könnyü kezelni.
Szerintem mindenképp kérj hormonvizsgálatot, onnantól 100%-ig a dokidra bízhatod magad. Szóval Ö mondja meg melyik nap menj, leveszi a vért és jó hosszú idö múlva, de megjön az eredmény, hogy melyik hormonszinted hogy áll. Akkor már tiszta lesz a kép.Kép Szóval az egész nem nagy cucc, jobb ha túlesel rajta, ha ennyire aggaszt, akkor legalább tudni fogod mi a helyzet. Csak bátran!Kép
Jázmin

Éva!

Most min gondolkozol?

A második dokiddal az a baj, hogy nem akar fél évig semmiféle vizsgálatot csinálni.
Az elsovel pedig az, hogy átjárhatósági vizsgálatot akar csinálni.

Már megbocsáss, de nem veled van a baj? Kép (Persze meg ne haragudj!)

Pussssssz: Laura
Laura

Erika!

Tudod, mi jutott eszembe?
Persze lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem lehetne a párodat "meggyógyítani"? Nem lehet tudni, hogy miért csak 3 óráig életképesek az úszóbajnokok? Nem lehet, hogy eros dohányos, vagy a munkája kapcsán nem éri valami káros anyag? Ez egyáltalán miért alakult ki nála? Tudom, hogy ez egy csomó buta, laikus kérdés, csak számomra olyan furcsa, hogy tul. képpen benne van a hiba, és te jársz orvoshoz, nem? Csak úgy sajnállak, hidd el, nagyon együttérzek veled!
Egyébként o ezt hogyan dolgozza fel lelkileg?
Már bocs, ha faggatásnak érzed a kérdéseimet.

Puszillak: Laura
Laura

Laura!

Tudod, azért tétovázok, mert ez az elsõ
dokim látta azokat az 5 cm-es tüszõket,
ami eléggé valószínûtlen a Lányok szerint.
Meg az is van, hogy most, hogy elmentem
egy másik dokihoz, és ezt az elõzõ is sejti,
hogy menjek most vissza hozzá (az elsõhöz)?
Úgy szégyellem magam emiatt.
Most az milyen, hogy vagyok egy dokinál,
otthagyom, elmegyek egy másikhoz, utána pedig
amikor nem megy semmi a másodikkal visszamegyek
az elsõhöz.
Lelkiismeretfurdalásom van.
Megértessz?
Bár továbbra is várom okos tanácsaidat/tanácsaitokat.

Puszi

Éva
Éva

Ancsi!
Millió gartula a kis pocaklakóhozKépKépKépKépKépKépKépKép
Annyira örülök, hogy ilyen hamar sikerült ez a kis lurkó!Kép Nagyon boldog és problémamentes kismamaságot kívánok!

Szonja!
Gyógyulj meg mihamarabb, és gondolj arra, hogy ilyenkor szoktak összejönni a kis manók. Annának is hólyaghurut után lett a babája, meg nekem is tavaly pont utána sikerült. Szóval csak ne szontyolódj elKép

Mamacica!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek! Én is állandóan a terhességi tüneteket keresem magamon, és néha már úgy érzem, hogy totál bebeszélem magamnak. Remélem egyszer valahára nem így leszKép

Ancsi!
Engem is vigyél kézenfogva! Ne hagyjatok itt egyedül!Kép

Jázmin!
Jó amit a sárgatestelégtelenségről írtál. Írnál arról is, hogy mik a tünetek! Engem vélhetően nem érint ez a probléma, de érdekelne, és a neten nem találtam normális írást ezzel kapcsolatban.Kép
Előre is kösziKép
Ja és nemsokára mi is kezdhetünk izgulni meg tesztelni!!!Kép De most még olyan baromi hosszúnak tűnik a hátralévő kb. 12-13 nap, nem? Ugye neked is kb akkor fog nem megjönni? Ha most összejönne nekünk a pocaklakó, akkor egy időpontra lennénk kiirva szülni. De jó lenne!!!!!!!!!!KépKép

Pussz!!!! Zsófi
Zsó-fi

Éva!

Teljes mértékben megértelek. De ne szégyelld magad! És lehet, hogy az elso doki tévedett az 5 centis tüszok ügyében, de lehet, hogy más vizsgálatokban nagyon jó.
Arra gondolj, hogy mi lenne akkor, ha tényleg valami miatt nem lenne átjárható a petevezetéked. És csak vársz, csak vársz, csak vársz még 6 hónapot, mert szégyelled magad?
Az, hogy visszamész hozzá, szerintem inkább jót jelent a szemében! Max. arra gondolhat, hogy mégsem találtad olyan jónak a kollégáját.
Szerintem menj vissza hozzá, legalább egy átjárhatósági vizsgálat erejéig!

Pussssz: Laura
Laura

Laura!

MIndent köszönök. Puszi érte. Cuppppppppp!Kép

Drága Lányok!
Mennem kell haza, így is majdnem fél órával
tovább dolgoztam.

Holnap jövök, remélem jó lesz a gépem.

Mindenkinek szorítok aki most nem várja.

Puszillak Benneteket.

Éva
Éva

Cincerke!

Átjött a mail, csak most néztem, köszi!
Még megvárom a 8-át, akkor megyek dokihoz, aztán meglátom hova tovább.

Éva!

Szerintem is vagy KÖVETELD Fábintól az átjárhatóságit, - vagy ha úgy ítéled meg, hogy ragaszkodik a félévhez - mintha mi sem történt volna kedvesen és mosolyogva menjél vissza Péli T. J-joz. Ha fontos neki a beteg, akkor úgyse kérdezősködik, ha meg nem, akkor ez ki fog derülni, akkor meg hiába kérnél bármit tőle.
Szerintem próbáld meg!

Rita
Krita

Sziasztok lanyok!

Ancsi,
Itt is nagy GRATULA!

Jazmin,
Fura egy diagnozis en sem ertenek belole egy szot sem. Majd szamolj be, hogy mit mondott a te dokid.

Szonja,
Nagyon sajnallak. Remelem mar jobban vagy!

Rita,
Mi a problema? Ott fogtok aludni? (Vendegsegben is lehet szexelni Kép ) Vagy keson jottok haza? (Reggel is lehet szexelni Kép )

Sziasztok
PK
petrakovacs50

Cincerke!
A cimem patimama@freemail.hu

Pati
pati

Sziasztok lányok!

Először is
Ancsi nagyon örülök, hogy sikerült és remélem lassan mi is a nyomdokaidba léphetünk!!!!

Lotti
Ha igaz akkor egy időben vagyunk, ma vagyok a 23. napba és kb. egy hete folyamatosan tömöm magamba a kajcsit,egykét nappal ezelőtt feszült a mellem és nagyon érzékeny volt , de a bimboim még mindig érzékenyek.A höm 31,0 és 37,2 között ingadozik.Reménykedek de nem élem magam bele, mert ha mégsem akkor meg csak csügedek.
Már csak 5 nap és kiderül van-e valami.
Sziasztok!
boglárka
Boglárka

Petra (PK),
holnap csak délután érek haza és csak akkor tudok írni, mert orvos után rögtön kezdödnek az óráim. Örülök, hogy érdekel a helyzetem.Kép

Zsófi,
az a "legszebb" az egészben, hogy nincs tünet. A barnás folyás a ciklus bármelyik szakaszában erre utal, de valakinél ez sincs. Szóval ez csak vérvétellel derül ki. Ezért is kezdik a meddöség kivizsgálását a hormonnal, mert nincs mindig tünet és ha valamelyik hormonnal bibi van, az önmagában ok lehet a sikertelenségre, ha itt minden rendben csak akkor lépnek tovább a vizsgálatokkal.
Én szivesen irok olyanról, amit tudok.Kép Amit nem, arról csak mélyen hallgatok..Kép

Holnap jövök a doki után, úgyhogy légyszi 10-töl 12-ig szorítsatok, hogy az én dokim mindent rendben találjon, föleg a sárgatesttel!!!Kép

Puszi
Jázmin
Jázmin

Sziasztok!
Nevet váltanék, mert van más Mónika is, nem szeretném, hogy keveredés legyen. Talán új név, új ciklus, új remények... Így módosítom a listát.

Kriszti: 8 c 52 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 38 cn Adács 27 év
Jutka: 36 c 31 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 29 cn Budapest 27 év
Pati: 6 c 25 cn Budapest 22 év
Mamacica: 1 c 24 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 22 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 22 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Erika: 13c 21 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 20 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 20 cn Pécs 22 év
Mishi: 2 év / 6 c 19 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 15 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Monique: 8c/10hó 1cn Budapest III. 27 év

Ancsi! Gratulálok! Kép Kép Kép

Éva!
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha visszamész a régi dokidhoz. Nem kell mondani, hogy voltál másnál, akkor sem, ha tudja.

Jázmin,
szorítok, írd majd meg az eredményt! (Ha lehet, pontosan írd le, hogy mi van a papírodon, szeretném összehasonlítani az én 26. napi UHmmal)

Monique (Mónika)
Monique Mónika

Sziasztok Lányok!

Jázmin!

Nagyon szorítok Neked!
Ha megjössz a dokitól írd meg mi volt.

Éva
Éva

Sziasztok,

Hű de friss vagyok! A lista:

Kriszti: 8 c 53 cn Galagamacsa 29 év
Jutka: 36 c 32 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 30 cn Budapest 27 év
Pati: 6 c 26 cn Budapest 22 év
Mamacica: 1 c 25 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 23 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 23 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Erika: 13c 20 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 21 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 21 cn Pécs 22 év
Mishi: 2 év / 6 c 20 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 16 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Monique: 8c/10hó 2cn Budapest III. 27 év

Ha valakié nem jó, sikitson! Kép

Ancsi, utólagos engedelmeddel kivettelek. Ugye nem haragszol? Ha haragszol feltétlenül írd meg!

Jutka, Szonja éreztek valamit?

Puszi és kellemes napot!

Mamacica
Mamacica

Ancsinak gratulalok ezerrel!

Kepzeljetek, nekem megjott vasarnap, azaz 21 napra, pedig legalabb 26 naposak szoktak lenni a ciklusaim, es nem is emlekszem arra, hogy valaha ilyen hamar megjott volna. Szerintetek ez mitol lehet?

Ennek megfeleloen a modositott lista itt van:

Kriszti: 8 c 53 cn Galagamacsa 29 év
Jutka: 36 c 32 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 30 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 25 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 23 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 23 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Erika: 13c 20 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 21 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 21 cn Pécs 22 év
Mishi: 2 év / 6 c 20 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 16 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 5 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 2cn Budapest III. 27 év

Puszi mindenkinek
Pati
pati

szijasztok lanykak!

Talan ma tobb idom lesz veletek fecsegni,bar velem semmi erdekes nem tortenik.Meg mindig nem jott meg de mar ugy nezek ki mint egy kirugyezett fa.

Eva!

Ajanlom figyelmedbe a Mr Spock-kal folytatott levelezesemet,vszleg nalam is a petevezetek elzarodassal lesz gond.

Jutka,Szonja,Mamacica,Pati!

gorcsben van mar a kezem ugy szoritok nektek!

Jazmin!

Figyelemre melto tuneteid vannak!!!!!KépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok!
Drága Lányok!
Jázmin, Rita, Laura, Zsófi,Éva, Petra, és mindenki aki gondolt rám! Nagyon köszönöm a jó kívánságokat! Hát, rám is fér azt hiszem! Tegnap megvizsgált a nogyogyim és kiderült, hogy azért görcsölök még mindig mert be vannak gyulladva a petevezetékeim! Kép Most nagyon megijedtem, mert ha nem gyógyul meg rendesen, akkor nagy a veszélye annak, hogy összetapadnak a petevezetékek... Kép Azért jó hírem is van: a vérvétel eredményei nagyon jók lettek, tehát mehet tovább a Closty. A dokim azt mondta, hogy ha meggyógyulok minden adott a teherbe esésre: jó spermák, jó peteérés, átjárható petevezetékek. Valami olyasmit mondott, hogy 4,5 hónapon belül sikerülnie kell! Kép megkérdeztem tole, hogy a 3 naponkénti akció jó-e, de o azt mondta, hogy a másnaponkénti a jó. Most megpróbálok a pozitiv dolgokra koncentrálni, bár ennyi rossz hír után elég nehéz...
Drága Ancsi, és Picur!
Fogadjátok megkésett, de annál inkább szívbol jövo gratulációmat!!! Kép Kép Kép Nagyon vigyázzatok magatokra!
Zsófi! Remélem igazad lesz és most már ez után a hólyaghurut és egyéb gyulladások után jön a baba!
Ildikó!
Sajnos most nem lett igazad velem kapcsolatban, de jó lesz egy hónap múlva is, okci?! Kép
Éva!
Ne félj az átjárhatósági vizsgálattól! Sajnos már nem emlékszem mikor, de leírtam az élményeimet ezzel kapcsolatban, próbáld visszakeresni! Tényleg nem olyan borzasztó, és utána megnyugodhatsz, hogy tudod mi van veled! A babáért ez igazán nem nagy áldozat! Kép
Kriszti!
Te hogy vagy, mi újság veled?
Sok puszi mindenkinek, Szonja
Szonja

Szép reggelt!Kép
Csak egy beköszönés erejéig jöttem hozzátok,
mert meló lesz..(

Akik mostanra nem várják a mensit,
nagyon szorítok,
ne legyek már olyan egyedül a lista alján
odaát...Kép Kép

Remélem májusban is kismama-esõ lesz!

Ancsi
Ancsi

Szonja!

Örülök, hogy jók a vérvételi eredményeid,
a nõgyógyászod szerint nagyon reménykeltõ
a goldolat, hogy 4,5 hónapon belül sikerülhet
a nagy ÁLOM!
A petevezetékeid pedig meg fognak gyógyulni.
Nem tehetnek Veled ilyet, hogy amikor
(reméljük) minden adott lesz a babához,
akkor éppen õk zavarjanak be.
Én nagyon, de nagyon szorítok Neked!

Mikorra nem várod?

Pusz-pusz

Éva
Éva

Pati!

bocs,csak azutan jelent meg nalam az uzeneted miutan elkuldtem az enyemet.Azert szoritok tovabbra isKép

Szonja!

A petevezetekek gyulladasarol meg sosem hallottam,lehet,hogy buta vagyok de az milyen?Kulonben nekem is volt egy vesemedencegyulladasom 1 eve es attol is konnyen lehet elzarodas.Mindent bele pozitiv gondolkodas.Gyogyulj meg mihamarabb,bar Annanak bejott a holyaghurut.sajna en most eppen azzal kuzdok,szerintem az en petevezetekeim ettol meg jobban elzarodnak.Hu de negativ vagyok,bocsanat.
Neked mar volt atjarhatosagi vizsgalatod?majd en is utana nezek mit is irtal errol.

Pusssszzzzz Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Petra!
Lehet ám! Előtte, utána, alatta...KépCsak az a baj, hogy szerettem volna egy nyugis hétvégét. A munkahely ugyanis eléggé stresszes minden nap, szerintem ezért is vannak nálam gondok a hormonokkal. Kép
De lehet, hogy elhalasztjuk. Mármint a vendégeskedést, az akciót a világért se. Kép Még nem tisztzódott le pontosan, de kb. 1 napos lenne a dolog késő estig...Most folynak a tárgyalások...

Jázmin!
Ökölben a kezem érted! Mindent mesélj el!

Boglárka!
Nocsak, nocsak, kezdesz gyanús lenni..

Éva!
Döntöttél? Ha akarod, elkísérlek! De komolyan!

Rita
Krita

Anna!

Eltuntél, pedig milyen jó lenne tudni, mi van az egyik legfrissebb kismamával!!!
Remélem, minden rendben van nálatok.

Pussssssz: Laura
Laura

Rita!

Kedves vagy, hogy el akarsz kísérni.
De még megvárom a mensit, és utána is nagy
lelki erõre lesz szükségem ahhoz, hogy
tényleg rászánjam magam. Nem a fájdalomtól
félek, attól már rég nem félek.
Hanem.... tudjátok.....itt mindenki ismer engem.
A mûtõsnõk, az asszisztensek, az orvosok,
a beteghordók. Ez olyan égõ!!
Mert, ha egy mandulamûtétrõl van szó, az ugye
senkit sem érdekel, de egy nõgyógyászati mûtét
mindenkinek elindítja a fantáziáját, és mindenki
rólam pletykálna, hogy így meg úgy nem esik
teherbe ez a lány.
Látjátok milyen hülye vagyok?

És Rita!
Semmilyen programnak ne hagyd, hogy elterelje
a figyelmeteket az akciókról. Pont akkor!!!!

Jázmin!

Szorítok. Már 10 óra elmúlt. Biztosan a dokinál
vagy.
Feltétlenül jelentkezz, ha visszajöttél.

Puszilok mindenkit

Éva
Éva

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?