Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Most azon kezdtem el gondolkodni, hogy ugy mi marhára figyeljük a pé-t, mikor teherbe lehet esni. De akkor hogy lehet, hogy mások a ciklus első és utolsó napjaiban is teherbe esnek (sőt a mensi alatt is)? Biológiailag ez hogy van? Nem tudja valaki?

krévi
krévi

sziasztok :D

Noan

Én is pcos- vagyok :cry: ,és most volt az első clostis hónapom :wink:
Elégé féltem én is elkezdeni szedni,de mégis adtam neki esélyt.
Úgy néz ki "hatott" a closti.
Ma is voltam uh és már egy 19mm tüszőm van.
Nyálkahártya meg 8mm-es.

Nálam ilyen tünetek nincsenek,hogy szőrősödé stb.....
"csak" a LH/FSH arányom lett roszz,illetve mindkét petefészkemben apró ciszták vannak. Épp ma kérdeztem rá a dokimra,hogy a closti nem csinált-e több cisztát,de azt mondta,hogy szerencsére nem :wink:

Nekünk már van egy kislányunk aki Áprilisban lesz 3 éves.
Tudtommal amikor fogant 2004-ben akkor még nem voltam pcos :lol:
Csak most.....

Mi juniustól probálkozunk a kistesóval és augusztusban mentem el a dokihoz,hogy nézzen meg mert valami nem stimmel.
És milyen jól éreztem :cry:

Azzal kezdődött,hogy nem jött meg a mensim.
Aztán már 2szer norculottal kellett meghozni.
na,meg ott van a labor is :cry:

Reméljük minnél előbb beköltözik a baba a pocinkba.
ne keseredj el,mindig van remény.
A pcos-nak is IGEN lehet babája,csak tovább tart össze hozni,mert ritkán van peteérés.

Kép

Kép
edinka

Sziasztok

Gabi nagy-nagy gratula :lol: :lol: :lol:
Vanda várom a híreket , neked is akarok gratulálni :wink:

Én ma voltam dokinál, és igazoltan pcos vok. Kaptam rá metet. Remélem segít, és sikerül összehozni egy babót spontán. Nálam már ez is jó hiogy végre diagnosztizálva lett.

Már elfelejtettem a sorrendet de úgy látom Gabi szófogadó. Én is az leszek :wink:

Monyó sokat gondolok rád! Sajnos tudom hogy mit érzel. De fel a fejjel.

Atv-ben hallottam egy jó mondatot Hasonló pároknak szól mint mi:
Nem gyereket csinálni, hanem szeretkezni kell!!! és akkor sikerül. Van benne valami.

jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

köszönöm a bíztatásokat, beszéltem a dokimmal, de érthető módon ő sem tudott sok újat mondani.
a tesztekkel kapcsolatban szerinte is befolyásolhatja a choragon, de 3-4 nap alatt annyira kiürülhet,hogy nem egyértelmű,hogy attól lett pozitív....
szóval totális bizonytalanság, holnap este megyek a magánrendelésére.....
k.vanda

Sziasztok Csajok,

Vandus nagyon szorítok. Szerintem ennek babónak kell lennie. :D

Árnika, Hát tényleg nagyon sajnálom, de ahogy te is mondtad, legalább diagnosztizáltak.

Edinak, nagyon jó eredmények. Most már csak el kell kapni apát, és hajrá.

Krévi, erre én is kiváncsi lennék!?
gmelcsi1

Sziasztok Lányok!

köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, nagyon aranyosak vagytok:)
Én is szorítok mindenkinek ,hogy minél előbb érjetek el a kívánt célokhoz!!
Nálam a helyzet változatlan, ma a 32. napon vagyok este megyek a dokihoz.
szépen használom az utrogestant és várakozok.
azóta annyi mindent olvastam erről a choragonról és testre gyakorolt hatásáról, de csak a bizonytalanság maradt.
egyben bízok esetleg,hogy több helyen azt olvastam,hogy gyenge pozitív tesztet csinálhat főleg 72 óra után, nálam viszont igen erős volt a második csík...
na de ez is csak "önbíztatás"
szerintetek ma este a doki mit tud csinálni ?
Ilyenkor milyen vizsgálatból tud valami biztisat mondani ?
hiszen ha esetleg terhes is lennék, az max .16 napos terhesség
k.vanda

Sziasztok

Vanda a terhességet legkönnyebben a hcg mutatja! Kérj eggyet a dokidtól, pozitív, ha a 12-14nap 100 körül van a hcg. Utána 1,5-2 naponta duplázódik. remélem nálad is így van. :lol:
Én amúgy nagyon reménykednék . Igaz nekem nem is volt még soha kétcsikosom, de nem is nagyon szoktam tesztelni.

Akiknek nem szabályos 28-30 napos a ciklusuk azoknak csúszhat el a pé vagy a ciklus első, vagy második felére.

Tegnap nekem a doki azt mondta hogy pconál már nem is nézik hanyadiknap a lh-fsh arány, mivel ha vkinek nagyon szabálytalan a ciklusa akkor nem lehet tudni mikor volt pé.
Bocsi, remélem érthető

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok,

Vandus, kiváncsi vagyok én is, hogy mi lesz a köv. lépés? Hogy hogyan tudják megállapítani a terhességet ilyen korán nálad?

Melcsi, akkor nem csak én gondolkodom el azon, hogy hogyan lehetséges a ciklus bármelyik napján a teherbeesés. Az unokatesóm, akinek 3 gyereke van, azt mondja, hogy ő esküszik arra, hogy a mensi után esett teherbe mindhárom gyerekével. A felvilágosító kampányokban is ezt mondják a tini lányoknak.
De a ciklus első 12 napján nincs pete nemhogy pé, de mégis lehetséges a teherbeesés. Hogyan?

Megy a drukk mindenkinek ++++++++++++++++++++++++
Én is reménykedem, hogy karira baba költözik a pocimba. Én már el is kezdtem terhességi tüneteket produkálni, de nálam ez nem nagy szám. Ez van 1 éve min. :)

krévi
krévi

Szia Krévi,

Terhességi tüneteket én is tudok produkálni, minden mensi előtt. :D
Szerintem csak annak van a ciklus elején vagy végén pé-je, aki nem figyeli. :D
Nekünk csak azért abba az egy napban van, mert mi nagyon akarjuk. Ha nem akarnánk, fogadom, hogy minden nap lenne pé. :D

Vandus, még mindig megy a drukk.+++++++++++++

Monyó, merre vagy?

Árnika, remélem már nem vagy elkeserdve??

Árnika,
gmelcsi1

Monyo asszem szoknyát ment venni:)

én már csak szenvedek a munkáimmal, és várom ,hogy fél hétkor ott legyek a dokinál.
azt mondta a magánrendelés végére menjek, esetleg ebből arra gondolok ,hogy csinálni fog egy UH-vizsgálatot.
mensti nem jött meg, de hát ez sem támpont hiszen használom az utrogestant....
k.vanda

Sziasztok!

Csak olvastalak eddig Titeket. Én is Closty-t szedek, illetve szedtem. Ez az első hónap...

Ami miatt írok....

Gmelcsi!

A szívemből szóltál!! :lol: Tuti, ha nem tudnánk, hogy egy napon múlik a boldogságunk, és nem lesnénk AZT a napot, akkor biológiailag megmagyarázhatatlan és logikátlan napon esnénk teherbe! :lol: :lol: :lol:
fóci

Szia Fóci,

Pontosan. Lehet tényleg el kell jutni oda, hogy nem foglalkozni ezzel a témával. JElen pillanatban nekem ez lehetetlennek tűnik.
Addig pedig méregetünk, figyelünk, gógyszert szedünk, hátha elkapjuk azt a pillanatot.
Mióta próbálkoztok?

Vandus gyere egyből a hírekkel.
gmelcsi1

Sziasztok!

Bocsi, az eltűnésért, megindult nálunk az átalakítás, dolgoznak az emberek ezerrel. :) Az ablakokat kicserélték már, holnap a belső munkákkal a villanyszerelő is készen lesz, holnap reggel pedig már jönnek a kőművesek is. Szóval haladunk ezerrel. :)
Jövőhét hétfőn már a festő jön, elvileg 3 nap alatt készen lesz, úgyhogy jövőhét végére talán már bepakolva készen is leszünk, bár addig még csomó mindent meg kell venni :)

Tegnap voltam uh-on (doki váltás miatt). Mellékelek egy képet Manócskáról, aki már 3 cm. :):):):)
2 hét múlva megyünk 3D-s nyakiredő mérésre.
Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Lányok!

gratulálok Kedves pinkiné:))
Én is szeretnék hamarosan ilyen Uh-képet.
Én most voltam Uh- vizsgálaton, és most vagyunk aztán igazán bizonytalanok.

doki azt mondja valamire nagyon felkészült a szervezete, a méhnyálkahártya igen vastag 16mm-es.
aztán azt mondta ,hogy ne örüljek még, meg hogy nem száz százalék....
én nem is örültem csak ültem és figyeltem:))
azzal ,hogy azt mondta ,hogy nem 100 %, pont hogy igazából bíztatott, hiszen én már akkor is bizakodnék ha azt mondja,hogy 30 % a terhesség....
na mindegy,bocs,hogy össze-vissza írok, nagyon sűrű napunk volt...
a 16mm-es mhny. talán ami igazán bíztató
k.vanda

Sziasztok

Kvanda

16mm-es endometrium,engem is bizakodóvá tenne.
Sőt :D :D

Pinkiné

Gratulálok :wink:

Monyo

merre vagy???

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Sajnos elég durván sok a munkám, de megpróbálom átolvasni az írásaitokat.....

Vanda!
Egyetrétek veled, én is bizakodnék!!!! Szurkolok, h babó legyen!!!!! :wink:

Pinkiné!
Gratula!
Jó is az átalakítás!
Nálunk építkezés van, de már nagoyn fáraszt. Dolgozom 7től este 6ig, utánna rohanás a házhoz, 10re haza is érek..... megerőltető, de látni az eredményt: mindent megér :wink: :roll:

babszika

Ez így van Babszika, amikor elkészül a ház hihetetlenül jó érzés lesz, és a sok munka és idegesség is megszépül.
Ez olyan ,mint pl. az egyetem. én amikor csináltam (jogot végeztem), rengeteget szenvedtem , de most már jó érzés vissza gondolni.
nekünk tavaly volt nagyon durva évünk, építkezés és esküvö......
gondolhatjátok!

na szóval én ma a 33.napon vagyok, tesztelnem felesleges hiszen holnap kapok még egy choragon szuri.
hihetetlen milyen hosszan nézte tegnap a doki a hüvelyi ultrahangot és azt hajtogatta,hogy a szervezet nagyon felkészült valamire.(halkam megjegyzem ez lehet a menstruáció is..)
ami még bíztat, hogy éjjel kétszer pisilnem kell ami soha nem volt és úgy feszülnek a melleim ,hogy kék erek rajzolódnak ki.
bár tudom ilyenkor az ember mindnből szeretne terhességi tünetet kreálni....
k.vanda

Vanda!
én kussolok, de az erek...... jó jel :wink:

babszika

sziasztok.

edinka na mi volt Uh-an.?

babszika kapd el apat,hatha most sikerul.

vanda en csendben szoritok .....remeljuk nemsokara gratulalhatunk.

lekattanas.asszem nalam ez most tokeletesen mukodik.azt se tudom hanyadik napon vagyok pontosan,mert most nem erdekel.

Kép
monyo83

Monyó!
tegnap is megvolt (sztem ráérzett) :wink: :lol:
de örülnék, ha a Miki pé-t hozna, a Jézuska meg bébit :wink:

Na, már mennem is kell!
Legyen szép napotok!

babszika

Sziasztok!

Gmelcsi,

mi lassan másfél éve gyártjuk a gyerkőcöt, de semmi :roll:
Igaz, nem ér panaszkodnom, mert már van egy 3 éves kisfiúnk. És azért is éreztem magamhoz közelinek a véleményed, mert Matyi számolgatás nélkül jött össze. Pontosabban számolgattam, de úgy gondolta, hogy akkor nem eshetek teherbe, amikor élesbe akcióztunk. Szerencsére tévedtem :lol: :lol:
Mondjuk már akkor téma volt a kisbaba, úgyhogy nagyon örültünk neki!! De nem előzte meg semmi számolgatás, görcsölés, nagyon akarás. Lehet, ez volt a szerencsénk.
Most speciel úgy érzem, hogy a megfelelő időpont eltalálása olyan, mintha tűt keresnék a szénakazalban.... Kissé ijesztő gondolat, hogy majhogynem órákon múlik a boldogságunk. Nem tudom jól megfogalmazni, de tuti értitek mire gondolok.... :roll:
fóci

monyo

Holnap megyek reggel uh-ra.
Tettem fel görbét a "megint megjött" topicba.
Szerinted megvolt már a pé??

Hétfőn voltam uh-on,de akkor még meg volt a tüszőm.
19mm-es volt,endo meg 8mm.

Kép

Kép
edinka

Kedves edinka szerintem ez szinte tökéletes eredmény.
én novemberben a 13.napon 20mm-es tüszőre, 8mm-es méhnyálkahártya mellett kaptam a tüszőrepesztő szurit és akkor az orvos azt mondta,hogy ennél jobb nem is kell.
7mm felett a méhnyálkahártya megfelelő a beágyazódásra, 15mm felett pedig reményteli a tüsző.
lényeg szerintem ,hogy mikor voltatok együtt.??
remélem hétfő-kedd körül igen(vagy vasárnap)

én úszok a bizonytalanságban és közben baromira reménykedem.
volt ahol azt olvastam ,hogy 14mm feletti endometrium az már szinte tuti baba...
hát azért ez talán kis túlzás, bár úgy lenne...hiszen nekem tegnap 16mm volt
k.vanda

Vanda

KÖszi szépen,szerintem az együttléten nem múlik :oops: :wink:
Kép

Kép

Kép
edinka

edinka lehet megvolt ped,ha holnap nem, esik le a hod akkor igen.

vanda.szerintem ez a nyalkahartya vastagsag-terheseg osszefugges igy egyenre szolo.nekem pe napjan 13,5 majdnem annyi mint aki koraterhes.szoval ez is egyeni,de azert biztato a te nyalkaharytad.

Kép
monyo83

hát igen igazából ez is csak újabb és újabb kapaszkodó, de most már próbálom maga leállítani, mert eddig nem voltam egy pörgőgép ebben a babaprojekt témában,de most kezdek totál bepörögni...

igazából a vasárnapi pozitív teszt hozott lázba, de hát ugye előtte 72 órával choragont kaptam...
az pedig,hogy ma a 33.napon vagyok, megint nem jelent semmit, hiszen utrogestan kúpot használok, ami mellet elvileg nem jön meg..
persze ez sem feltétlenül igaz.
marad a reményteli várakozás, de azért lehet ,hogy ma este tesztelek egyet, hiszen holnap már egy hete lesz a choragon, tehát elvileg az már nem lehet totál álpozitív
na mégiscsak pörgök tovább:)
k.vanda

Sziasztok,

Vandus, tényleg reményteliek az eredményeid. :lol:
Még mindig drukk, drukk ++++++++++++++++

Van egy kérdésem: használt már valamelyikőtök ovulációs mikroszkópot? PG53 azt hiszem. Ha igen, mik a tapasztalataitok vele kapcsolatban? Jobb mint ovu teszt?
Ára alapján mindenképpen megérné, mert a mensi után ha elkezdeném nézni a pé-t, akkor ovu teszttel az egy vagyon lenne. De ovu mikroszkóppal nem. Azt csak egyszer kéne megvenni. Eddig én ovu tesztet használtam.

Most úgy gondolom, hogy fogom mensi után minden nap nézni a pé-t, hátha nekem is a ciklus első vagy utolsó felében van.

Mit gondoltok?

Krévi
krévi

vandus mindenkepp gyere a hirrel hogy pozitiv lett e a teszted.

krevi.a mikroszkop nem biztonsagosabb mint az ovu teszt,sot.
nekem is van de ossze vissza mutatta a pafranyokat.raadasul closty mellet nem is lehet hasznalni.
szerintem maradj az ovutesztnel az biztosabb.

Kép
monyo83

Monyó, biztosabb az ovu teszt? Akkor ezért olyan drága! Lehet, hogy mégis veszek, mert az ovutesztet inkább a "biztosabb" napokra hagyom, mikor valószínű a pé. Ciklus elején és végén, meg biztos ami biztos alapon, megnézem a pé-t a mikroszkóppal.

Tényleg olyan sokat lehet hallani, hogy nem a ciklus közepén van a pé, hogy én is kiváncsi lettem. Lehet, hogy én is abban az 50%-ban vagyok, akinek máskor van. Bár az ovu teszt eddig 2x is kimutatta a közepén a pé-t.

A vásárlással azért megvárom a mensit. Hátha nem is kell venni. :lol: Az ember mindig reménykedik.

Van olyan közöttünk, akinek bizonyítottan nem a ciklus közepén van pé-e?

Viszont van egy másik kérdésem is: Valamelyikőtök nem használta a Gynex nevű készítményt termékenység növelésére? Ha igen, várnám a tapasztalatokat.

krévi
krévi

Sziasztok Csajok,

Vandus nagyon szép eredmények, csinálj este tesztet, mert nagyon kiváncsi vagyok. Úgy érzem tuti pozitív lesz. :D

Krévi, én használtam a PG/53-at. Nem rossz, de fele annyira nincs pontosm, mint az ovuteszt. Monyonak igaza van, hormon készítmény szedése alatt nem lehet használni. Én használtam a closti előtt, a ciklus közepén volt 5 napig páfrányos, tehát nincs konkrét nap. Jobb az ovuteszt, bár én most azt sem használom.

Fóci, ne aggódj én is így érzem. Olyan mintha esélytelen lenne eltalálni az időpontot. Ráadásul a környezetemben most mindenki terhes. A férjem nem persze. :D :D
De csak nem esélytelen, ha ennyi mindenkinek sikerül.
Miért kell clostit szedned? Volt valami vizsgálat előtte?

Monyo, ha a lekattanás a megoldás, akkor hajrá. Csak ne tünj el.

Babszika kívánom neked a pé-t és utánna a babt is.

Edinka, nagyon szépek az eredményeid. :D
gmelcsi1

Gmelcsi,

nem volt extra vizsgálat. Csak uh. A dokim azt mondta, hogy most 3 hó próbálkozás a Closty-val, és ha nem jön össze, akkor továbblépünk. Először apa kiskatonáit néznék meg.
Én igazán "csak" azért mentem el a dokihoz, hogy eltelt lassan másfél év, és nincs eredmény. Szerettem volna, ha megkezdődnének a kivizsgálások. De a doki másképp gondolta. Hát ennyi esélyt még éppen adhatunk neki. Aztán majd meglátjuk...

És körülöttem is terhes mindenki :lol: :lol: :lol:
fóci

krevi nekem 20-25 napon van pem de azert mert hosszuak a ciklusaim.
menzi utan ha pem lett volna akkor mar reg terhes lenek mert menzi utan mindig egyutt vagyunk.
ha biztosra akarsz menni hasznalj ovutesztet.
en ittam a gynex cseppeket egy honapig.lehet most ujra elkezdem,bar semmi valtozas nem tortent.closty alatt meg nem mertem inni nehogy bekavarjon.

foci jol tetted hogy elmentel a dokihoz.

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

most nemrég teszteltem egy negatívat...
hát mit mondjak, eddig nem izgattak nagyon a tesztek, de most szomorú lettem.
Persze tudom ettől nég bármi lehet, reggel megyek choragon szurira, de lehet értelmetlen.
Utrogestant tovább használom, így meg sem fog jönni...
szuper érdekes helyzet:)
A vasárnapi full pozitív tesztem tehát egyértelműen a choragon miatt volt...
k.vanda

Vandus, ez nem jelent semmit, hanyadik dpo?
Lehet a reggeli pisi, eredményesebb lett volna?

Fóci, az én dokim sem csinált vizsgálatokat, csak egyből felírta a clostit. Kiváncsi vagyok mi lesz az eredménye.
Nálunk még apát sem nézték meg.
gmelcsi1

vanda sajnalom a nega tesztet.akkor miert kapsz megint choragont?es hogy derul ki hogy terhes vagy-e?

Kép
monyo83

sziasztok!

azért kapok még egy choragont, mert a mensti nem jött meg, és mivel tegnap este voltam a dokinál ő már ezt előírta.
doki azt mondta,hogy jövő csütörtökön teszteljek, szóval ez privát akció volt, de azért lehetett volna pozitív.
tudom ,hogy már kicsit beketyóztam,de halkan megjegyzem egy igen halovány csíkocska azért megjelent....
jó mi?
k.vanda

vanda haynadik napon vagy peteeres utan.?

lanyok ki mit vesz a szuleinek karacsonyra?a noknek mar kitalatam az ajit de a fiukkal bajban vagyok.

Kép
monyo83

sziasztok!

BOLDOG MIKIT!!!!!

monyókám!
az én párom horgász-buzi :wink: , úgyhogy kap egy fejlámpát és tegnap vettem neki cipőt (titokban)
a szüleim egy fűnyírót kapnak, apósom főzős könyvet, meg egy króm késtartót

babszika

baszika,huha azok jo draga ajandekok :roll:

en iden szulinapomra kaptam a paromtol egy isteni pecabotot :lol:

anyukaink egy jenaitalat kapnak.a ferjemnek szeretnek magam kesziteni valamit.apossal vagyok bajban eginkabb :roll:

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

az én párom is nagy peca őrült:

monyo. 13. napon kaptam tüszőrepesztő szurit, tehát mondjuk 15.napon volt a peteérés.
ma a 34. napon vagyok ,mensti sehol, reggel megkaptam a choragon szurit..
doki most végre elmondta pontosan, ez a choragon szuri tüszőrepesztő elsősorban, de ilyen programozott hónapokban adni szokták repesztés után is a feltételezett terhesség támogatására, a hcg tartalma miatt.
tehát én duplán támogatom a feltételezett terhességemet, hiszen ezen kívül napi 3db. utrogestant is használok.
ha mégsem vagyok terhes, akkor támogatom a semmit:))

Egyébként ezekkel a tesztekkel is meg vagyunk áldva, elég ha csak beírjátok a google-ba,hogy pl. negatív teszt és terhesség, elképesztő sztorikat olvasni.
van akinél még az 5.héten is negatív, pedig már orvosilag megállapított, azt van akinél az egyik teszt pozitív a másik negatív...
na mindegy, keresi az ember lánya a kapaszkodókat...
k.vanda

sziasztok

Reggel voltam uh-on és már a doki nem látta a tüszőt.
Szóval szépen megrepedt. Azt mondta,kedden vagy szerdán repedhetett meg.Most azon gondolkozok,hogy akkor időben voltunk-e együtt :roll: :roll:
Remélem igen
Kép

mi a vélemyényetek??

Kép

Kép
edinka

vanda megmondom oszinten en nem hallotam meg errol a choragonos felhasznalasi modrol.marmint terhesegtamogatasra.
en pregnylt kapok tuszorepeszteskor.
huu akkor neked jol el lesz nyujtva a ciklusod :shock: persze aha babas vagy akkkor mindegy.

edinka szerintem jokor voltatok egyutt. a kisfickok mar vartak a petesejtedet.

Kép
monyo83

szerintem is jókor voltatok együtt:)
bár az mindig jó :oops:

igen monyo, mivel most tesztelnem egy hétig nem érdemes ,hiszen choragon miatt full pozitív lenne, viszont utrózok tovább tehát megjönni nem fog...
de ne is jöjjön:))
most még abban bízok ,hogy elég gagyi teszteket vettem(csak ez volt a hülye tescoban)., talán nem túl érzékeny.
jó lenne páran megerősítenének ,hogy negatív volt nekik kezdetekben és mégis terhesek voltak....
k.vanda

vanda en most anygon keszultem hogy tesztelek egy pozitivat a tuszorepi miatt viszont sajnos nem kaptam.arra keszultem hogy tesztekkel ellenorzom hogy hogyan urul ki a tuszorepi.en 5000egyseget kaptam volna illetve kapok majd januarban.hat annak kell ido hogy kiuruljon :roll:
en ugy tudom hogy a tuszorepit 10-12 napig kimutatja a teszt persze attol fuggoen hogy hany egyseget kapsz.
nekem ha terhes voltam rogton pozitiv lett a teszt,ha negativ volt akkor no terheseg.

Kép
monyo83

Ezt olvasva, még azért egy kicsit reménykedem:)

A tévesen pozitív eredmény szinte kizárt! A mai tesztek igen megbízhatóak. Előfordulhat azonban, hogy a terhesség korai szakaszában elhal az embrió, a vér HCG-szintje azonban nem nullázódik le egyik pillanatról a másikra – így a teszt még egy darabig terhességet jelez. Ilyenkor az embrió távozásáról egy megkésett, a szokásosnál erősebb menstruáció árulkodik.
Gyakoribb, hogy negatív teszt ellenére mégis babát várunk. Lehetséges, hogy túl korán kísérleteztünk, még nem volt egyhetes az embrió, ezért a vizelet nem tartalmazott elegendő HCG-t. Ez akkor is előfordulhat, ha túlságosan sok folyadékot fogyasztunk. Megbízhatóbb az eredmény, ha a reggeli első vizeletből veszünk mintát, ez ugyanis koncentráltabb.

6. A tesztlapocskán csak halovány a színváltozás. Mégsem vagyok terhes?
A tesztlap színezőanyaga fényérzékeny, ezért néha halványabb színt mutat a kelleténél. Bármilyen csekély színváltozás arra utal, hogy a vizeletminta tartalmazott HCG-hormont.
k.vanda

vanda remenykedni szabad,csak arra vigyazz nehogy elszaladjon veled a lo,mert igazan magasrol lehet nagyot esni.
ha nem kaptal volna choragont akkor mar gartulalnek.most szerintem varni kell mast ugysem tehetsz aztan jovoheten elvalik hogy sikerult-e.mindenesetre en nagyon szoritok+++++++

Kép
monyo83

Sziasztok,

Vanda, hű.... ez tényleg izgi. Mikor fog kiderülni vmi biztos? Jövő hét? Mikor mész legközelebb a dokihoz?

Monyó, ezek szerint Te szedtél Gynexet. Azt hiszem, én is fogok. De ezzel is, mint az ovu mikroszkóppal megvárom a ciklus végét. Potyára nehogy kiadjak 6,000 Ft-ot. Úgy olvastam, ezt apa is szedheti. A férfiaknak is jó. Megpróbáljuk.

Jónás módszerrel nem próbálkoztatok? Most én azt is megpróbálom.

Képzeljétek, érdeklődésképpen felhívtam a BMC-t (vagyis e-mailt írtam nekik), hogy megkérdezzem, hogy beutaló nélkül elmehetnék-e. Mert ugye az én dokim azt sem hajlandó írni. Na erre..... beidult a gépezet. Dec. 12-re már időpontot is akartak volna adni. Az e-mailben megírtam a telefonszámom, azóta a BMC-ből 2 nővérke és 1 orvos hívott, hogy nyugodtan menjek.

Én teljesen csodálkoztam. Azt hittem, 2-3 hónap a várakozási idő, és hogy ilyen állami intézményeknél teljesen letojják a fejed. Erre még ők hivogatnak.

Nincs betegük? Nem tudom, mi történt velük? Vagy megy a harc a meddő betegekért is? Mit szóltok?

krévi
krévi

igen én is hallottam ,hogy ilyen ott a mentalitás mostanában
üdvözlendő!

Lányok egy másik fórumból bemásololk, egy újabb önbíztatást, aztán befejezem:)

Roni 24:
A párom megjegyezte a Mciben, hogy mennyit eszek...:P... majd megkérdezte, hogy terhes vagyok?
Nevettem, de fel sem merült, hogy igaza lehet. Sőt, még az sem tűnt fel, hogy a menzeszem már két hete késett, mivel nekem mindig rendszertelen volt (az is természetesnek számított, ha egy egész hónapot kihagyott), + mindig védekeztünk a párommal.
Szóval késett, nem hittem hogy terhes vagyok, de az, hogy bizonyos ételek különösen jól estek és hogy sokat ettem, gyanús lett. Vettem egy tesztet és negatív lett.
Nevettem magamon, nem is értettem, hogy gondolhattam azt, hogy netán terhes vagyok. Eltelt újabb két hét, még mindig nem jött meg. Vettem egy újabb tesztet, már direkt úgy kértem, hogy a legmegbízhatóbbat. A gyógyszertáros azt mondta, ez a teszt a legjobb, már 2 napos terhességet kimutat! Hát mondom, ha terhes vagyok, akkor már legalább 3 hetes, úgyhogy biztos kimutatja! Megint negatív lett. Mondom, hát ez nem igaz. Jártam a városban és még aznap vettem még egy, 3. fajta tesztet. Azon épphogy kivehető volt a második csík... mint utóbb kiderült, 5 hetes terhes voltam akkor. :)) Szóval, ennyit a tesztek megbízhatóságáról... :P
k.vanda

Vandus, tényleg drukkolok. Hátha. Az ember lánya soha nem tudhatja.
Drukk, drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++
krévi

:!: Három doboz Clostilbegytem maradt, ugyanis az első hármassal teherbe estem (már 3.5 fél hónapos a baba). Bontatlan, még évekig szavatolt. Szívesen odaadom valakinek, mert nálam csak áll. :!:

Zsófi
k.zsofi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?