Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Beuka, részvétem a nagypapád miatt.Kép Tudom, hogy ez hülye vígasz, de ha valaki elmegy a családból, akkor hamarosan új családtag érkezik a babona szerint. A férjem aznap született, mikor a nagypapája meghalt...

Hajni, mennyire haladtok! Tök jó lehet látni, ahogy egyre közelebb a cél. Kép

Tegnap elmentem a férjemmel a műterembe, modellfotózások voltak, náluk pedig kihallt a cég (mindenki influenzás) nem volt aszisztense. Olyan édes babák jöttek fotózásra, tök jót játszottam velük!Kép De volt fiú és lány fehérneműs fotózás. A lány nagyon csinos volt, szóval jó, hogy ott voltam. KépKépDélutánra annyira kimerültem, hogy amint elment az utolsó modell kidőltem a kanapén és aludtam fél órát. Még nagyon nem vagyok 100%-os. Kép

Este volt egy pici véres folyásom, de azóta semmi...Kép Jó lenne, ha még pár napig nem jönne meg, most megyeünk a Bükkbe, arról volt szó, hogy ott aztán szexhegyek lesznek.Kép Baba -ügyben amúgy se nagyon reménykedek. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Beuka,
Részvétem! Kép
És örülök, h tetszenek a kis képek, amiket Nektek szánok! Kép
Az viszont tök jó, h mégis megkapjátok a pénzt! Kép És mivel sikerült ezt elérni?! Kép

Proone,
Tényleg aranyos ez a kép Rólatok! Kép Ez egy buli után készült?! Kép

Tök jó h Hajniék is és Beukáék is ilyen jól haaldnak a házikóval! Kép

Proone,
Te egy mázlista vagy a mai nappal! Kép Kicsit irigykedem! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Na, csak gyülekezünk Kép

Zafír, szokott máskor is ilyened lenni, hogy úgy csinál mintha meg akarna jönni, de nem?

Tényleg jó látni, hogy ennyire haladunk, ha már nyár lesz, még többet kint leszünk, hétvégén ott is alszunk Kép Úgy várom már. Majd lavorban fogunk fürödni, és csak kávéfőző lesz kint Kép. Jól elképzeltem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Zafír,
De jó lehetett Neked tegnap! Kép Bár, lehet, h inkább pihenni kellett volna még, nem?! Kép
Aztaaaa, és milyen jó 7végétek lesz! Remélem, ilyen időtök lesz:
Kép
És szorítok, h lehessen szexelni! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Zafír,
De jó lehetett Neked tegnap! Kép Bár, lehet, h inkább pihenni kellett volna még, nem?! Kép
Aztaaaa, és milyen jó 7végétek lesz! Remélem, ilyen időtök lesz:
Kép
És szorítok, h lehessen szexelni! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ez a gép hülye! Hibát jelez, aztán mégis elküldi... Ráadásul kétszer! ... Bocsi! Kép
kata1977
Hatvan

Így legalább jut mindenkinek a mapsütésből! Kép
kata1977
Hatvan

A mapsütés, az persze NAPsütés... Nem megy ez ma nekem... Kép
kata1977
Hatvan

Kata ez a két napocska csak bemelgít egy kicsit, Kép mert még mindig pocsék hideg idő van.
Te jutottál eszembe, hogy múltkor milyen jól elhúztad a mensidet, remélem most nekem is sikerül.Kép
Most megint egyedűl vagy?

De pihenni kellett volna, csak nem bírtam ellenállni a csábításnak, meg unok már itthon feküdni egyedűl.Kép

Hajni, még nem volt ilyen. Eddig, ha volt egy kis vér, akkor utána már jött is a többi. Most is azt hittem, hogy éjjel megjön, de azóta semmi. Fura...

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír, tényleg elég fura, de szerintem mi már ezt a tudatalatt befolyásoljuk a menzit olyan magas szintre fejlesztettük, hogy semmi nem meglepő KépKép

Na, én megyek felmosni Kép. Semmi kedvem hozzá Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hát igen...a babát miért nem tudjuk így tudat alatt befolyásolni?
Én is takarítok most,Kép ebédre átjön Apukám.KépElájul.ha meglátja mi van itt.

Z.

Kép
Kép
zafír

Hajni, nekem most van az hogy tegnap volt egy kis barnás vérzés, és azért mondtam hogy megjött...
De most meg semmi.
Szóval nem értem...Kép
Én már csak szerdán leszek legközelebb, majd akkor megmondom mi volt...Kép
De megjöhetne már normálisan akár 37 naponta....
nicola79

<font color="0000ff">Mindenki takarít...? Nekem meg rendet kell rakni, még mindig költözős állípot van a szobában, semminek nincs helye. Kép

Nekem szokott úgy megjönni, hogy előző nap barnázok, aztán csak másnap délután vagy este felé jön csak meg.
Ezen kívül a gyógyszer abbahagyás után már másodszor csinálta, hogy 2 napig megvolt, egy napra elmúlt és 4. napon megint véreztem. Ki érti ezt..?

Megyek lassan ebédelni, kilyukad a gyomrom! Főztem rizst és konzerv - zöldséges aprópecsenyét eszek hozzá. Meg anyu sütött tegnap palacsintát, annak a maradékát kell befalnom. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Zafír,
Igazából nem tudom, hogy csináltam ez 'eltolást', de jól jött, az biztos! Kép Szorítok, h Neked is sikerüljön! Kép
Igen, most is szalma vagyok, de kedden már itt lesz a pasim! KépKépKép Már nagggyon várom! Kép De minden nap felhív a kis édesem! És olyan jó hallani a hangját (pedig egy csomószor recseg-ropog a vonal, alig hallok valamit, de jó így is!). Kép
Sajna hétvégén én sem tudok jönni... Hogy fogom kibírni Nélkületek?! ...

Nicola,
Neked (és persze a többieknek is)
Kép

Igaz, én még vagyok 4-ig. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Proone,
Asszem, palacsintáért én is föláldoznám magam... Kép
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Kata a profilos kép a mostani nyaraláson készült.
Mindjárt keresek és rakok még fel... Fürdőrucis sajna nem lett, nem vittük usziba a fényképezőt.</font>

KépKépKépKép
proone

O.k. Proone még rakjál fel most és akkor még ma meg tudom nézni!!Kép
Ja finom a zöldséges aprópecsenye én is szoktam venni ha egyedül vagyok itthon és nem kell főznöm a párom nem szereti a konzerv kaját...
Egyébként a köhögésem nem múlik nem tudom mi lesz...Kép
Száraz köhögésre mit ajánlatok???
Fáj a fogam is tegnap fogszabályzón voltam...
Hajni, dolgozol ma??
nicola79

<font color="0000ff">Bátyám és férjem boxmeccset néznek...
Kép

Én és a ló
Kép

Téli úszómedence
Kép

Hóangyal-készítés
Kép

A kis csapat
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Tök szupik a képek és olyan jó lehetett neketek!!
Nyáron is mentek valahová??Én most keresgetek hova...
nicola79

Raktam fel én is egy képet!!Igaz még mindig esküvői.......
nicola79

Proone,
És ott nem lehetett bulizni?! Kép
Jók amúgy a képek! Kép Olyan fürdőszobában csendben szexelős nincs?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Itt vagyok egy picit megint. A felmosás majdnem kész, már csak a konyha van. A tésztát is csak ki kell főzni, csak már felmondta a szolgálatot a hátam.

Nicola, akkor most jól csináltam mindent a táblában? Te akarsz lenni Kata után a következő problémás táblalakó KépKépKép.

A másik gépen már van fent egy két esküvős kép, már csak lelki erő kellene hogy feltegyem nektek. Ígérem hamarosan jön KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, még ma!!!!!!
Igen én mindig probléás vagyok!!Kép
majd szerdán többet tudok, vagy ha kimegyek a WC-re!!!KépKépKépKép
nicola79

Oké, így már értelek. Kép Ma egy picikét nehéz a felfogásom, úgyhogy mindent körülményesebb elmagyarázni nekem KépKép. Ne legyél problémás, mert akkor téged is azzal foglak szekálni Kép. Na, most jól megijesztettelek?

Kép

Kép
vkhajni

aha meg is ijedtem!!!
De a képeket amit beígértél várom!!
Ti hétfőn dolgoztok??
nicola79

Hajni,
Ahelyett, h örülnél, h dolgoztatunk (és nem hagyunk unatkozni otthon... Kép), szekálsz itt bennünket a problémáinkkal?! Kép

Mi nem dolgozunk 7főn, majd szombaton ledolgozhatjuk... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mi nem dolgozunk szomabaton sem, én én kevés szabimmal a cég rendelkezik teljes egészsében!!
Nyáron 3 hét leálls!!Az 15 nap, most kettő, mert a húsvét előtti pénteket kiadják, meg karira kell négy nap és el is fogyott a 21 nap!!!Kép
nicola79

Nicola,
Ez hogy van?! Milyen cég, ahol az EGÉSZ szabiddal a cég rendelkezik?!
Ez egy kissé ellenkezik a Munka Törvénykönyvével, nem?!

Kata
kata1977
Hatvan

Itt azzal nem foglalkoznak
Na sziasztok mindenkinek jó hétvégét!!
Ne legyetek jók szerdán talizunk!!
Sok pusziKép
nicola79

<font color="0000ff">Örülök, hogy tetszenek a képek.
Kata! A fürdőszobában nem a fényképezéssel voltunk elfoglalava. Kép

Én is olyan cégnél dolgozom, ahol az egész szabadságommal a cég rendelkezik. Úgy hívják, hogy Általános Iskola. KépKépKépKépKép
Bár ott soron kívül el lehet menni továbbképzésre, temetésre, lehet cserélni a kolegákkal, hogy elmehessek Hévízre... Úgy látom, arany életem van ott! Kép Csak ne készülnének ki az idegeim...</font>

KépKépKépKép
proone

Nicola! Nagyon aranyos menyasszony voltál! Kép Nekem is hasonló volt a csokrom, csak kék rózsából. Kép

KépKépKépKép
proone

Van hőgörbém is. Érdekesen néz ki... Kép

Kép

KépKépKépKép
proone

Proone,
Azért igazán gondolhattál volna ránk is... KépKép
És lehet időzíteni is a fényképezőgéppel, nem?! KépKépKép
Szerintem is arany életed van! Kép (mostanában én is azzal szoktam fenyegetőzni itt a munkahelyemen, h visszamegyek inkább tanítani... Kép)
A görbédhez meg még mindig nem értek... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata! Neked tanári végzettséged van..? Nem is tudtam! Na mesélj! Kép Pedagógusgyereked lesz neked is...? Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Apósom-téma.
Most csöngetett át az apósom, egyből görcsbe rándult a gyomrom, mert tudtam, hogy ő csörög, éppen előtte zárta az ajtaját. Mentem, kinyitottam, kérdezte, hogy anyu nincs-e itthon, erre én mosolyogva mondtam, hogy nincs, barátnőzik. Adott egy tányért, rajta egy kolbásszal, hogy küldi anyunak, köszöni a palacsintát. Mosolyogva közöltem, hogy jó, átadom, elköszöntünk, én becsuktam az ajtót és elment!
HUH!
Jól csináltam mindent? KépKépKépKép
Csak a görcs maradt meg a gyomomban...</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

A héten mindenki lebetegedett,Kép így tegnap is ügyeletes voltam. Szerencsére -még- nem kapott el az influenza, bár a betegek mindent megtettek, hogy ez másként legyen.Kép
Bea, nagyon sajnálom a papádat, remélem, már egy kicsit megnyugodtatok.Kép
Tök jó, hogy ilyen jól haladtok a házzal és gondolom nagyon kellemes meglepi volt,hogy mégis megkapjátok a várt összeget.
Zafír, remélem már jobban érzed magad és holnaptól lesz egy szuper hétvégéd kettesben a Férjeddel és Kép Kép
nolina

Proone,
Igen, az én gyerekem is a legjobb helyre csöppen majd! Kép Tanítóképzőt végeztem + matek szak. Kép

Ügyi voltál apósoddal szemben! GRATU! Kép

Nnnna, lassan én is búcsúzom! Majd szerdán jövök!
Legyen ilyen kedvetek hétvégén:
Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Zafír, bocs, hogy előbb ilyen kis szemtelen képet szúrtam be, de a helyetekben nekem is csak a romantikus estéken járna az eszem. Mi is akarunk egy hétvégére menni vhova, csak lenne már jobb idő. Én azért már szorítok nagyon,hogy ne is legyen több menstr.-ügyileg!Mikor jöttök haza, hú, de jó lenne,ha akkor már jó hírrel jönnél

Poci, de jó ,hogy írtál! Remélem azóta kicsit jobban vagy! A vizsga biztos nagyon rosszul esett, de akkor már a pocidban volt a baba és tuti nem hagyott úgy koncentrálni, ahogy amúgy tudtál volna, én se tudtam volna másra gondolni, csak álmodozni. Mikor mehetsz legközelebb? Hogy vagytok? Mennyit híztál már? Légyszi írj magadról pár sort,ha van időd!!!!Nagyon jó a hajós kép, biztos csinos kismama lehetsz! Kérnék egy ilyen képet is : Kép

Kata, utólag is boldog szülinapot! Remélem szereted a rózsát , mást nem találtam. Mire ezt olvasod, már a Párod is Veled lesz és gondolom a munkaszüneti napot jól kihasználjátok! Kép

Proone, tök jó a profilodban a kép! Tényleg aludtatok utána, vagy... Gratula az ügyes após-kommunikációhoz. Férjed tuti büszke lesz, hogy már milyen jól "elbeszélgettek".
nolina

<font color="0000ff">Nolina, mi után aludtunk..?
A képen ténylegesen aludtunk, nem emlékszünk, hogy lefényképeztek minket.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok

Végre vége a mai munkának. Már épp ideje volt. Este assszem hátmaszázs lesz Kép. Már csak a páromat kellene megfűzni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Köszi lányok a bíztató szavakat! Most már egész jól van mindenki, csak holnap lesz a temetés, az még bitos rossz lesz.

Hajni hú akkor nektek nem lesz valami nyugodt a hosszúhétvége, ha ottalvós vendégek lesznek. Elég sz.. napod lehetett, én utálom a hűtőt takarítani! Azért nem költözünk még be, mert nem akarunk annyi pénzt kiadni a fűtésre. Mondjuk mi így is egyedül lakunk, de nálatok érthető, hogy már ki szeretnétek szabadulni újra! A hétvégés ottalvós kávéfőzős ötlet tetszik!

Zafír tényleg hülye dolog ez a babona, de ha már így kellett történnie, akkor remélem nálunk is történik valami...A család nagyon boldog lenne az biztos. Te már biztos vagy abban, hogy most nincs babó?? De miért??Modjuk az a vérzés engem is nyugtalanítana. De Hátha összejött. Ha meg mégse, akkor nagyon szorítok hogy hétvégén még ne jöjjön meg! NAgyon jó lesz nektek a Bükkben!!!

Kata nem tudom, hogy mivel értük el, hogy mégis kapunk hitelt, ez számomra még relytély. Húú én nem tudom, hogy Te hogy bírod, hogy ennyit táávol van a "kedves"!!!

Proone nagyon jók a képek!!! És igen, jól viselkedtél az apóssal, gratulálok!!!Hát a hőgörbéd nem semmi!!! A vidámpark mintát vehetne róla! Kép kíváncsi vagyok, ha nem a hónaljadnál méred, akkor is ilyen lesz?

Nolina de jó, hogy megjöttél! Akkor nem lehetett könnyű heted! De még szerencse, hogy nem lettél beteg! Tök jó képeket szúrtál be!! NEkem nagyon tetszik!!!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Az én papám halála után nem sokkal mentünk el az anyakönyvvezetőhöz bejelentkezni, mert akkorra terveztük épp. Anyukám teljesen kiakadt, hogy most temetés van, akkor nem illik esküvőzni. Dehát 5 hónapra rá tartottuk magát az esküvőt...

Beuka! Majd leadom a vidámparkban a 'rollercoaster' tervemet. KépKépKép Hátha tetszik nekik. Bár kéne még bele 1-2 hurkot produkálni. KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

De azért csak látszik valami, a 36,3-ról 36,5-re emelkedett az átlagom... Kép

KépKépKépKép
proone

Nem is mondtam nektek, megint kaptunk papírt az önkormányzattól Kép. Most épp környezetterhelési díjat kell fizetni. Aki nem tudná, ezt akkor kell, ha ki van építve a csatornahálózat és nem vagy rákötve Kép. De azért megmondhatnák, hogy mit kössek rá. A pottyantós budit KépKép. Hihetetlen összeg ám 288 Ft Kép. Iszonyatos, hogy állandóan izgatnak minket valamivel, úgy alapból nincs is elég bajunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Csak azért jöttem, hogy elbúcsuzzak, most már csomagolunk, holnap reggel pedig indulunk, nem lesz már időm netezni. Azért egy kicsit fogtok hiányozni.. Kép
Szóval majd kedd este jövök, remélem jó hírekkel. Egyelőre még semmi vér, úgyhogy 4 napig a tábla tetején fogok trónolni...Kép

Nolina semmi baj, aranyos a kép. Kép Örülök, hogy Te nem kaptad el az influenzát, ma néztem szegény gyógyszertárosokat, hogy hogy bírják ezt a sok beteg embert...

Beuka, nem, egyáltalán nem vagyok biztos benne,hogy nincs baba, most megint elkezdtem reménykedni sajnos..
Remélem hamarosan Te is egy babó bejelentésével fogod megvígasztalni a családod. Nagyon sok erőt kívánok Neked holnapra és hogy ez legyen az utolsó megpróbáltatás.

Proone nagyon ügyes voltál. KépSzerintem mindenképp próbáld meg a békesség kedvéért ezt a társalgási stílust tartani, könnyebb lesz így mindannyiotóknak.

Hajni ekkora összegre érdemes papírokat kiküldeni. Szerintem többe kerül az adminisztráció...Kép

Lányok, mindenkinek hasonlóan szép hétvégét!!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Szia Zafír. Érezzétek nagyon jól magatokat. Úgy irigyellek hogy mentek pihizni Kép. Mi addig itt izgulunk érted, hogy ne is legyen több vér még egynéhány hónapig KépKép

Én is megyek tenti, holnap valamikor leszek. Legyetek jók addig is.

Jó éjszakát

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Zafír lehet, hogy már nem látod, de nagyon nagyon nagyon jó hétvégét kívánok Nektek!!!!!
Pihenjetek és .... sokat!!!! Kép

Hajni ilyen büntetést mi is kaptunk! Csak mi valamennyeivel többett kellett hogy fizessünk. EZ legyen mostmár a legynagyobb büntetésetek!!!!
Gondolom, hogy fáradt lehetsz egy ilyen nap után! Jó éjszakát!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Most érkeztünk haza a barátnőmtől. Kész hülye az a csaj néha... Kép Volt egy bartája 3 évig, aztán szakítottak egy évre, majd visszament hozzá 2 hónapja. Azóta nem meri a pasi hazavinni a barátnőmet, nem akarja, hogy megtudják a szülei. A barátnőm meg csak vár, vár... Ki érti..?
Közben az apja meg becsajozott, nem is titkolja. Úgyhogy kész káosz ott minden. Kép

Én meg a legkülönfélébb bizsergéseket és fájásokat meg mindenféle érzést tudok mostanában produkálni a hasammal... Kép Biztos pszichés, de azért még reménykedem, hogy van bent valaki. Kép Tiszta hülye vagyok.... Kép

Jó éjt, megyek füröd-alud!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Bea, ez nem büntetés, hanem bevallást is kell beadni. Mégha ilyen kevés akkor is kiakasztó Kép.

Ma nem sokat leszek szerintem, úgyhogy most teszek be egy táblát

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X