Sziasztok!
Köszi lányok a bíztató szavakat! Most már egész jól van mindenki, csak holnap lesz a temetés, az még bitos rossz lesz.
Hajni hú akkor nektek nem lesz valami nyugodt a hosszúhétvége, ha ottalvós vendégek lesznek. Elég sz.. napod lehetett, én utálom a hűtőt takarítani! Azért nem költözünk még be, mert nem akarunk annyi pénzt kiadni a fűtésre. Mondjuk mi így is egyedül lakunk, de nálatok érthető, hogy már ki szeretnétek szabadulni újra! A hétvégés ottalvós kávéfőzős ötlet tetszik!
Zafír tényleg hülye dolog ez a babona, de ha már így kellett történnie, akkor remélem nálunk is történik valami...A család nagyon boldog lenne az biztos. Te már biztos vagy abban, hogy most nincs babó?? De miért??Modjuk az a vérzés engem is nyugtalanítana. De Hátha összejött. Ha meg mégse, akkor nagyon szorítok hogy hétvégén még ne jöjjön meg! NAgyon jó lesz nektek a Bükkben!!!
Kata nem tudom, hogy mivel értük el, hogy mégis kapunk hitelt, ez számomra még relytély. Húú én nem tudom, hogy Te hogy bírod, hogy ennyit táávol van a "kedves"!!!
Proone nagyon jók a képek!!! És igen, jól viselkedtél az apóssal, gratulálok!!!Hát a hőgörbéd nem semmi!!! A vidámpark mintát vehetne róla!
kíváncsi vagyok, ha nem a hónaljadnál méred, akkor is ilyen lesz?
Nolina de jó, hogy megjöttél! Akkor nem lehetett könnyű heted! De még szerencse, hogy nem lettél beteg! Tök jó képeket szúrtál be!! NEkem nagyon tetszik!!!