Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betty üzent:
"Ahogy számoltam is jövőhéten kell mennem uh-ra :!: "majd akkor tud bővebben beszélni a dokijával :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
Nem irigyellek, csoda akkor, hogy nem lettél ideges :!: :roll:
Várom a baba szoba képet, biztosan nagyon szép :!:

Angyli
Örülök, hogy jól vagy és az 5 pete nem semmi, reméljük, hogy sokan megtermékenyülnek, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyomassad azt a rengeteg mindent :!:
Jó pihit, vigyázz magadra :!:

Ranita
Hogy mik vannak felétek :!: :roll: ilyet még nem is hallottam :!: :wink:

Ancsi
Jó vezetést Neked, vigyázz magadra :!:
Nem rendeltem meg, de sugalltam a kis családomnak, hogy esetleg, ha nem tudnak mit venni névnapomra, akkor ennek nagyon tudnék örülni :!:
Nekünk egy 26 éves Audink van, de nagyon jó állapotban :shock: :wink:

Gabi
Mennek a babatapaszok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, pihizzél sokat!

Zsu
Köszi,hogy megírtad mi van Gabival, hozzon neki szerencsét a névnapunk :!: :wink:
Hogy vagy?érzel-e valamit az álmosságon kívül :?:

Betty
Hogy halad a festés :?:

Meli
Dolgozol :?:

Ancsu :?: :?: :?:

Ancsyka :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Mi a neve a sütinek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na lányok, most öntötte el a sz@r az agyamat :evil: . Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megint velünk történik :evil: .
Írtam ugye, hogy apa ma vitte el az autót, hogy megcsinálják az oldalát, anyósét meg elkérte..... Jön haza, megy előtte egy autó....Azelőtt átfutott egy kutya, az autó befékezett, apa meg szépen beledurrantott Kép
Persze jól összevesztünk, még ajtócsapkodás is volt :oops: :evil: . Komolyan mondom, ott fönnt mostanában nem szeretnek minket :cry: .

Gabi,
ügyik voltatok!

Lucuzs,
jók voltak az utak, Sümeg meg Tapolca között volt havas meg jeges, de nem vészes :roll: .

Angyal,
azt mondják azért kell abbahagyni, mert az aspirin vérzékenységet okoz :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Ezt nem hiszem el, ez durva, mintha nem lenne hova kiadni azt a sok pénzt :shock: sajnálom nagyon :!: most kijut nektek a jóból azt hiszem :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

SZIASZTOK!!!
Na ennyit a netmentességről!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat és,h gondoltatok rám :lol:

Jól kiveséztétek a csillagokat,mostmár én is akarok ilyet :) Meg nyomdát is.Meg mindent :lol:

2 körül kerültem a műtőbe.Láttuk mi is a babukákat,kis aranyosak. :lol:
Fekszem ezerrel,még jó,h laptopom van. :lol:

Angyal!
Megy a drukk az 5-nek++++++++++++++++++++++++++
Pihenj te is.

Gyancsi!
Én már régóta nézegetek baba holmikat.Ágy-babakocsi-hordozó.....olyan szépek :lol:

Ancsu!
Nagyon szeretem a házi sütiket,jól néz ki nagyon.

Lucuzs!
Kocsival mi tavaly jártunk így,nagyon bosszantó :twisted:
Mi lesz Bogi farsangkor?Lehet,h már írtad :oops:

Ranita!
Drukk a tüszőknek,h nőjenek+++++++++++++++++++++++++++++++++++
És húzogasd azt a csomagot a gólyán :wink:
Hát nem hiszem el ezt a kocsi dolgot,de másban már szerencsésnek kell lennetek,ennyi rossz után :wink:

Betty!
Nagyon drukkolok,h a ciszta ne legyen már ott mire mész uh-ra.Jó festegetést!Ti keveritek a színeket?

Suzy!
Vegyél ki pár napot,ha teheted! :wink: És nem csillagokat kell nézegetni,ha nem tudsz aludni,hanem Kép

Vajon kit hagytam ki?

Kép
cukigabi
Budapest

Szia Gabi!!!! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy pihenéssel egybe tudod kötni a netezést!!! Hajrá babák!!! :lol:

Ranita! Ez tényleg hihetetlen!!! :shock: :evil: Nagyon sajnállak titeket! De Gabinak igaza van, most jön a ti szerencsétek, meglásd!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

sziasztok!

Gabikám ez angyon jó hír, örülök neki, hogy vére megvannak és nálad vannak, kívánom, hogy maradjanak is ott ezt kívánom.

Suzykám, a süti bounty szelet.

Ranitám, ne már ezt nem hiszem el... szegény ti!

Bettym, a képet küldöm ahogy ígértem.

bocsi csajok, de mennem kell mesét olvasni Vivinek, ti is nemsokára már mesét fogtok olvasni!!! Kép

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

tudtam, hogy valakit kihagyok aki most fontos, na jó mindenki az, de nincs időm... :oops:

Angyalom, szívből kívánom, hogy mind az 5petike (ranita ezt teszik) meg is maradjon.

A többieknek egy nagy
Kép

Ancsu

ancsuka

Kép

Ancsu

ancsuka

Kép

Angyal!
Remélem teló után jó hírekkel jössz!Drukkolok!!!

Kép
cukigabi
Budapest

szép jó reggelt mindenkinek!

Hol vagytok lányok?

Ancsu

ancsuka

Kép

Sziasztok!

Már fél 7 óta nyomom a melót :!:

Gabi
Hogy vagy :?: veled vagyunk és drukkolunk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Helyzet :?: szuri lesz :?:

Angyli
Várunk a jó hírekkel :wink:

Többiek :?:

tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Köszi,jól vagyok,pihenek.Apa kiszolgál! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Angyal, Lucuzs,
mennek a drukkok, gyertek a jó hírekkel!!!

Gabi,
hogy vagy? Hány sejteseket kaptál vissza? Nem mintha számítana....
A nagy méregbe tegnap csak az jutott eszembe, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk, mi minden összejön, de igazad van, ezután már csak jó dolog jöhet :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Nem is mondtam nektek eddig, de képzeljétek, már csütörtök óta fáj a fejem..De hiába is veszek be gyógyszert- ami nekem egyébként 20 perc alatt hatni szokott-nem használ. Tegnap este is majd szétrobbant a fejem, de már nem mertem bevenni gyógyszert, de szerencsére reggelre elmúlt. Délután, este meg majd kezdődik előlről. :evil:

Kép

Kép
ranita1979

suzy, igen most is megyek a szurira délben. De komolyan már nagyon unom ezt a járkálást. Még hétvégén is mennem kell megint az ügyeletre, de most megmondom a házidokinak írjon fel fecskendőt mert a múltkor is valami ló fecsivel adták be.
Tudom mindent a cél érdekében, nem is avval van a bajom, hanem az ügyelet is csak po...zik, hogy ez nem az ő dolguk lenne, ááá komolyan.

Na de szép és boldog napot mindenkinek!

Ancsu

ancsuka

Ranitám, te szegény, nem lehet ez a hülye idő miatt van?

Ancsu

ancsuka

Ranita!
Egy 3 naposat(8 sejtes)
Egy 2 naposat(4 sejtes)
A 2 napos miatt ráakart beszélni a biológus,h 3-at kérjek vissza,mert még gyenge.De így elsőre,nem tudom.....nem mertük :?
Bár nem értem miért nem lehetett ma a transzfer. :roll: Akkor már az is erősebb lenne.
Jaj remélem minden ok lesz!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Nálam nagyon sz@r@kodik a babanet :shock: az előbb írtam és oda minden :evil:

Gabi
2 béjbid is van :?: :roll: :lol: ez szuper, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita
Sztem a hormonok miatt van a fejfájásod :!:

Ancsu
Hova szoktál menni beadatni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi,
szerintem jó a 4 sejtes is.
Én múltkor egy 8 sejteset és kettő 5 sejteset kaptam vissza. Akkor én abba a hibába estem, hogy azt hittem, ez egy nem jó eredmény (az 5 sejtesek)és magamban egy kicsit leírtam a dolgot. Aztán egy csajnak, aki meg kettő 5 sejteset kapott vissza, annak meg sikerült :roll: . Sőőőt, a Tapolcás fórumon már nagyon sok olyan példa volt, hogy a 4 sejtes sikerült.
Úgyhogy most már tudom, teljesen mindegy hány sejteset is kapok vissza, mindegyiknek drukkolni kell :D :D :D .

Suzy,
én is arra gondoltam, de múltkor nem volt ilyen :roll: .

Angyal,
:?: :?: :?:
10 óra elmúlt!

Kép

Kép
ranita1979

Rani
Mostanában sokat is idegeskedtél+hormon :arrow: így Én ezen nem csodálkozom, hogy fáj a fejed :shock: :!:

Angyli
:?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Ranita :!:

Sajnálom, hogy ez a rossz történt most Veletek, de hála Istennek, hogy a párodnak nem lett semmi baja :!:

Kérlek ne idegeskedj :!:

Én szedem továbbra is az ASPIRIN-t nekem a tegnapi zárón is fel van tüntetve a szedése és betartom a doki utasitását.
Ő tudja, hogy mit csinál :wink:

Gabi :!:

Pihenj ezerrel megy a további drukk a beágyazódáshoz+++++++++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Köszi a drukkot :wink:

Suzy :!:

Kevés melót :wink:

Megy a drukk a spontán beágyazódáshoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :?:

Zsu :?:

Melinda :?:

lucuzs :!:

Gyere a jó hirekkel az UH-ról+++++++++++++++

Nemrég telóztam a kaáliba az 5-ből egyelőre 2 termékenyült meg, kettő érett, 1 nem volt jó, holnap kell ujabb telefont megengednem :wink:
Egyelőre ennyit tudok lányok :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok csajok!

Én is itt vagyok ám folyamatosan és mindent olvasok, csak azon kívül, hogy szorítok mindenkinek akinek kell, most nagyon mást nem tudok írni :)
én most spontánkódni próbálnék, de ez a nyomorult LH teszt soha nem mutat semmit, még csak halvány csíkot sem, pedig ez már a 14. nap lesz :roll: Amilyen szerencsém van, még ez sem fog nálam működni :twisted:
ancsyka

ancsyka :!:

Továbbra is csak pozitivan, meglásd sikerülni fog+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Zsu
beülti után majd ha lesz, megpróbálok én sem jönni, mert úgy veszem észre, ez a legjobb stratégia :!: :wink:

Angyal nagyon-nagyon drukkolok neked továbbra is, 5 tüszi nagyon szép teljesítmény :wink: ++++++++++++++++++
Na most olvasom a híreket, hogy mennyi lett eddig, de jóóóó :!: :wink: Örülök neked nagyon :!: :wink:

Luczus
ez az autómizéria :twisted: hát én tuti sík ideg lettem volna, lehet bele is rugdostam volna ott az út szélén :lol: :lol:

Ranita
húzd meg a gólyát :lol: biztos segít :wink:
Háát Api koccanása nem éppen szívmelengető történet, de azért ne veszekedjetek :!: Sajnálom... Sok baja lett az autónak egyébként :?:
Még az a szerencse, hogy a párod megúszta ép bőrrel :!:

Gyancsi
te meg csak vezetsz, és vezetsz mindig....

Zsu
köszi a híreket Gabiról... :D a névnapod bizti szerencsét hoz neki :wink:

Gabi
a netmentesség mi :?: :?: :!: :lol: :lol: Én is így voltam :lol: De látod, Zsu is kibírta :lol:
Igen, mi kevertük a színeket, jobbanmondva én, mivel férjecském színtévesztő :lol: :lol: és nem akartam ráhagyni ezt a munkálatot :lol: igaz, tegnap elküldtem a praktikerbe, mert nem volt elég a paszta, és hogy hozzon még szint, :!: de sárgabarackot :!: :lol: , hát persze, hogy felhívott, a pult előtt állva, hogy tuti jó színt hozzon :lol: Remegve jött haza (persze képletesen), hogy ugyanaz-e, mint volt, én meg jól kiröhögtem, mikor mondtam, hogy nnna ez az, és kifújta a levegőt megkönnyebbülve :lol: :lol: :lol:

Ancsu
jó ez a dekor nagyon, bár nekünk csak a csillagok lesznek, mert én raknék ilyesmit is, de úgy meg már sok...

Szuzy
tegnap este 10-kor végeztünk, még ma is elmegy a nap ezekkel a szarokkal, hogy bordűrt kimérni, felrakni, csillagok (vettem pill. ragasztót, mert ahogy Ranita írta, lehet, hogy egy idő után a saját ragasztótól lepotyog.).....aztán még takarítás, meg mittudomén...szal ma még necces, de sztem holnapra végzünk :wink: Egyszóval : faszkivan :lol: :lol:

Ahogy Szuzy is írta, jövő hét hétfőn megyek UH-ra, aztán majd meglássuk mi lesz...az lesz a 10 cn, ha esetleg ciszta nincs, aznap felhívom a klinikát, és 11 cn.-től kezdjük az UH-t....

Puszilok mindenkit :!:
Szép napot :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsyka
nyugi nyugi, jönni fog az a babó meglásd :!: :wink:
Jó a vonalzid 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty :!:

Köszi a drukkot Érted is megy drága ++++++++++++++++++++
Hiszem, hogy nem lesz ciszta és mihamarább tudtok kezdeni :wink:
Vendég

Szisztok! Voltam Tapolcán. Hát nem vagyok boldog. :( A jobb oldalon semmi, a balon egy 11 mm-es tüsző, a mnyh 6 mm. Inszem hétfőn. Hát nem tudom addig meg bír-e nőni...
Most elszomorodtam, mert ez már a 3. inszemes ciklusom, és egyre szarabbul reagálok a clostyra. Először 3, amjd 2 és most csak 1 tüsző, és méretben is egyre kisebbek. :( Mi lesz így velünk???
Én már vagy hormonos inszemet, vagy lombikot akarok! Mert így olyan reménytelennek látszik. :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, Most esik le! Ranita! Akkor hétfőn talizhatunk!!! :lol: Legalább valami... :roll: :wink: :lol: Mi 9-re megyünk, akkor még intimszobázunk... :oops: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Angyal,
jó lesz ez, mennek még a drukkok!

Betty,
múltkor nézegettem a pozitív teszteket és láttam a tiédet is :roll: . Mi történt, hogy mégsem lett belőle baba?

Az autónak nem lett olyan nagy baja, anyósék meg egész jól fogadták. Hanem ami bosszant, hogy lehet nekünk kell kifizetni a másik kárát, holott nem apa hibája volt. Csak éppen ő ment hátul, ő csúszott bele, ahogy az hirtelen lefékezett. Ez azért nem igazságos :twisted: :twisted: :twisted: .

Lucuzs,
nem rossz az a 11 m-es :roll: .

Lehet, hogy akkor találkozunk :roll: . Nem tudom mi mikor megyünk. Török azt mondta 8-ra , még lesz vv is. De a Hannának meg aznap lesz a farsang és én szerettem volna vinni oviba meg beöltöztetni, úgyhogy nem tudom..... Apának meg sietnie kellene vissza dolgozni... Úgyhogy nekem a hétfői nap még egy nagy kérdőjel :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Nem kérdeztél semmit a Töröktől?

Kép

Kép
ranita1979

Hello Lanyok!!

Csak villam latogatoban, mert most ertem haza, aztan mindjart mennem is kell a masik meloba ( repter) :?

Angyal- Nagy szurkok neked, hogy meg egy-kettö beinduljon, gratula a 2 szep megtermekenyülthöz!!! :D

Gabi- Ujdonsült kismamink, nagyon ügyes voltal!!!Jo, hogy jöttel es nem hagytal itt minket "logva" :D Babok tessek nagyon kapaszkodni Anya pocijaba!!!!!!!! :wink:

Lucuzs- Remelem az az egy tüszö meg megnö, tudod 1 is eleg a gyerekhez!!! :wink:

Csajok ezek a csillagocskak nekem is bejönnek, en is akarooook :D

Betty-Remelem a hetföi Uh-n minden okes lesz, jo lenne ha mihamarabb tudnatok kezdeni!!! :wink: A szobarol kepet!!!!!!

Ranita- Nagyon sajnalom az auto dolgot, ti meg nalunk is " szerencsetlenebbek" vagytok :oops: De a lenyeg, hogy a parodnak nem esett baja, es hogy Anyosek is jol fogadtak!!Most mar tenyleg szerencsehullamnak kell jönnie :D

Suzy- Nalad mi ujsag??Sok a melo?Hogy vagy mostanaban?Remelem jol!! :wink:

Ancsu. Megertelek, azert ha lehet valasztani en is a kisebb tüt kernem, de ki nem?? :wink:

Ancsyka- Nekem most 10 napot kesett a pe-m, az LH teszt szerint, ugyhogy ne add fel!!!!Mar en is elvoltam keseredve!! :wink:

Zsu es Suzy- Akkor egy harmas buli???Nektek nevnap, nekem szülinap??Hmmmm???? :D De jo is lenne.... :roll:

Melike- Remelem jol vagy!!

Csajok ma vezettem, szerencsere nem volt ho, csak bazi hideg, holnap csak este kell mennem melozni, de föznöm kene,meg takaritani, tesomek jönnek penteken, 2 baratjaval meg az unokaöcsemmel!!! :wink:

Csajok mindenkinek drukkhegyseg, kinek mihez kell!!!

Holnap jövök hosszabban!!

Puszmak

KépKép
gyancsi

lucuzs :!:

Ne idegeskedj, az az egy lesz a befutó, meglásd :wink:
Kitartás :!:

Ranita :!:
Köszi, remélem a legjobbakat :wink:

gyancsi :!:

Köszi a drukkot, ari vagy :wink:

Már csak 2 hét és 6 nap :wink:
megy a drukk+++++++++++++++++++++

Jó főzést, takaritást :!:
Vendég

nem kérdeztem semmit...

vagyis mégis, a 11 mm-nek annyira meglepődtem, mert egyszerre mondta: hétfő inszem, na akkor visszakérdeztem, hogy 11? :shock:

Mert ugye múltkor 10.cn-on 12 és 13 mm-esek voltak a tüszőim és akkor meg azt mondta, hogy még nem tudja meghatározni az inszem napját, menjek vissza mégegy uh-ra. Erre most meg 11-re így rávágta. :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
én is furcsállom, hogy nem hívott vissza még egyszer. Lehet, hogy a múlt haviból ő le tudta már szűrni, hogy milyen ütemben nőnek.

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs, én ezt nem nagyon értem, simán csak a costit kapod semmi mást? de ha ilyen "rosszul reagálsz rá, persze egy tüsző is baba lehet, szóval nem értem miért nem azt kapod amit én is, nem járok káliba sima nőgyógyászhoz merionál injekció és costi 9-9,5mm méhnyálkahártya és 3-4-5 20mm fölötti tüsző.

suzy, házidoki adja be hétköznap és hétvégén meg az ügyelet felnött ügyelet ló méretű tűvel, de sajna a házidoki meg nem tud felírni, ami meg nekem van tűm arra azt mondták a múltkor hogy az inzulinos, amit nem értek mert az ismi aki ápoló régen ő adta be mentem hozzá, de elköltözött ha szóval ő evvel adta be az állítólagos inzulinos tűvel.

lányok majd jövök, bocsi de csak ennyire jutottam, de mennem kell Viviért mert szomszédol. puszi mindenkinek

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
nem értem én ezt a tű problémát.....
Én is kaptam merionált és a doki mondta, hogy a gyógyitárban kérjek hozzá tűket. + ott is megkérdezték, hogy szeretnék e hozzá tűt. Kettőt adnak, egy hosszú, vastagot, felszívni a cuccot + adnak még hozzá vékony, rövidet, azt pedig a szúráshoz.
Nézd, ekkora az egész, meg sem érzed, mikor beléd megy

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Így jobban látod a különbséget, az egyik a felszívó tű, a másik amivel beadod.
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Szép estét!

Csak gyors leszek, mert iszonyúan fáradt vagyok, Én nem tudom, hogy mi van velem, de mostanában léptem nyomom el tudnék aludni, holnap hosszús vagyok fogászat is lesz és ma időben ágyba akarok bújni, természetesen apácskával :!: :wink:

Lucuzs
Én is csak Clostit kaptam, de ha ennyire rosszul reagálsz már rá, akkor valóban érdemes lenne a dokidnak váltania, de sztem tudja Ő ezt, hogy mikor kell :!:
Merionalt nem lehet PCO-nál, Én Puregon inj. kaptam azt lehet :!:
Drukk az inszemhez, azért még bármi lehet, nőni fog a tüszőcskéd biztosan :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Miért nem mész a nőire a 2. emeletre, a nőosztályra :?: ott is beadják :!:

Ranita
Hogy vagy :?: fejed :?:

Angyli
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi
Tőlem mehet a buli :!: 8) mikor és hol :?: de egy kikötés, ha lehet M.o-on legyen :lol: jó munkát :!:
Te egy héten hány órát dolgozol :?:

Betty
Halad a munkálat :?: piri :?:

Mindenkinek egy hatalmas ölelés és egy nagy adag cupp-cupp :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka
Szép a vonalzid, nyugi van, spontánkodáshoz megy a drukkom+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++tudod sose lehet tudni kinek, mikor fog sikerülni :!: bízni és reménykedni, tudom, hogy nagyon nehéz :!:

Ezzel az idézettel kívánok nagyon szép estét, jó éjszakát!
KITARTÁS Csajok!!!

"A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás."

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bocsi Csajok, most csak Lucuzsnak reagálnék!
A clostyval énis ugyanígy voltam, ahogyan Te!
3.Ciklusban akkor lett csak tüszőm, mikor már 3x1et ettem, ami nem valami jó!
Szóval szerintem pco-ban nem a legjobb a clostys stimu!
De kívánom azért persze, hogy megnőjjön ez a tüszőcske, és meg is fog, ne aggódj!
Simán lehet ebből baba, ne aggódj!
Higgy benne, mert az már fél siker!

Mindenkinek sok puszi, és millió drukk!++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Lucuzs
mikor csinálnak hormonos inszemet vagy lombikot, ha így reagálsz a clostira :?: :roll: Vagy nem mondták :?:

Ranita
mert az volt az első hónap, amikor clostilt szedtem, és tüszőrepiztek :lol: aztán benyaltam a tüszőrepis pozi tesztet :lol: :lol: Azéé volt pozi :lol:
De legalább elmondhatom, hogy már láttam olyat :lol: :lol:
Casco-tok nincs :?: Vagy a kötelező elvileg fizet nem :?: Csak a bónusz pontjaitokból vesztetek egy párat :roll:

Gyancsi
engem kihagytál a szaknévsorból :roll: nekem is névnapom lesz :lol: :lol: 18-án 8) akkor egy 4-es buli :?: :lol: :lol: Online :?: :lol:

Szuzy
piri még itt van, cn. 4-en vagyok, ilyenkor már csak pitty-putty ( :lol: ) szokott lenni, de most még mindig piros vérzés van :shock: azééé remélem nem vérzek eee :lol: :lol:
Nagggyon találó az idézet :wink: tetszik :!:

Nna, akkor jöjjön a plafon vak sötétben:
(Vazze délután 3-tól este fé 10-ig ragasztottam) Kép de az eredmény azt hiszem magáért beszél 8) :

Kép
Kép

Csajok :!: Csillagokra fel :lol: :lol: :!:Kép

A falról nappal készítek majd képet, és felteszem :wink:

Pussz mindenkinek, jó éjt :!:

Kép
Kép

betty615

Még azt elfelejtettem, az alsó képen látszanak a legapróbb csillagok is :wink: a felsőn csak a "nagyobbak".

betty615

Szép jó reggelt!

Betty
Ez nagyon szép, annyira tetszik, na Nekem most már még jobban kell ilyen, egyszerűen csodálatos, a férjemnek is meg mutizom, mert már Ő is be van tőle zsongva...Ő még többet tudja majd nézni a "csillagos eget", mert sokáig szokott olvasni és utána bámulhatja :!: :wink:
Akkor csillagokra fel... :lol:
Várom a további képeket, jól kidolgozhattad magad :!: :?: :roll: de amúgy készen van a szoba :?:

Reméljük azért abba marad a vérzés :shock:

Igen 18-án Betty névnap van ám... :lol: jó lenne egy közös buli :wink:

Mindenkinek nagyon drukkolok és remélem hamarosan egy újabb kismami fog pozi tesztet hozni+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Én azért még kíváncsi vagyok a pozi tesztedre, ha meg tudod oldani, lééégggggggggysziiiiiiiii :wink:

Angyli
Gyere a jó hírekkel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Betty!
Nagyon-nagyon jól néz ki a csillagos égbolt. :lol:
Már nekem is kezd alakulni a tervem a kisszobával kapcsolatban,de ez még változhat :?
Csillagok viszont lesznek,az tuti! :D

Mindenkinek puszi & ölelés! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Pihizzél és drukk hegyek mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++babatapasszal együtt :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Kösz!
Pihizek rendületlenül! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Jó reggelt mindenkinek!

Suzy,
tegnap este is fájt picit a fejem, ma még nem. De mindig délután kezdődik :roll: .

Betty,
pozi teszt :arrow: értem :cry:
Nagyon jó a plafon, hú, de tetszik :D .

Tegnap apát felhívta a srác, hogy ez is eltörött az autón, meg ez is ,meg ez is, úgyhogy mi lesz., a kár kb 100-150ezer forint. Mondanom se kell, megint jól összevesztünk. Reggel beszéltem egy rendőrrel, azt mondta ezt buktuk, teljesen mindegy ki volt a hibás, apa ment hátul, ő ment bele.... Azért mindenesetre ez f****
Casco nincs. Bementem a biztosítóhoz, 3 bónuszt esnék vissza, ami jól meglátszana a negyedéves díjunkon. Viszont van egy kiskapu,amit ide nem írok le,mert csalás ( úgyhogy ha egyszer eltűnök, akkor lecsuktak minket :? ) és az nekünk nem kerülne egy fillérünkbe sem. Apa munkatársa már egyszer megcsinálta, de nem lett belőle gond. Úgyhogy ha valakinek ilyen gondja van, forduljon hozzám bizalommal :D :evil:

Angyal,
drukk mára, gyere a jó hírekkel!

Gabi,
neked is megy a drukk rendületlenül :D

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?