Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Hullllllaaaaaaaaa vagyok!

Viszont ma van a második évfordulónk! :D :D :D , úgyhogy megyek enni, az ünnepi vacsit!

Kép
anda81

anda laptetőd van!!!!!!!!!
jóétvágyat az ünnepi vacsihoz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anda: Jó étvágyat nektek és sok boldogságot még sok-sok-sok évig nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita, Zsuzska!
Nagyon köszönöm! :D

Kép
anda81

Anda!

Érezzétek jól magatokat a második évfordulótokon! Sok boldogságot kívánok!

Kép Kép Kép
datolya

Datolyám:
Köszi neked is! Sajnos ma semmi olyanról :oops: :oops: nem lehet, szó, de ami késik az nem múlik! :lol: :lol:

Kép
anda81

Sziasztok most értem haza elmentünk anyáék utánna meg rohanás haza mert párom mamája beteg lett és be vitték a kórházba ma egész nap leltároztam tiszta fáradt vagyok ez az egész dokis dolog már nem fárasztom magam vele mert minnél többet gondolok rá annál rosszabb ezért elhetároztam hogy meggyógyulok iszom a cickát meg szedem a clostit napi 4 szem hát ez nem semmi adag sajnos na de majd meglátjuk segit-e
Arikon megnézet a doki uh val és kedden megint mennem kell vissza hogy megnézze van e változás azt mondta nincs vltozás a multhónapoz képest a nyh11mm és ez jó csak nincs peteérés nem tudom mi lesz és miért van ez
Puszi mindenkinek
Csucsu mi ujság?
többiek remélem ti is jól vagytok :lol:

Kép
bévi

Bévi: Jó a hozzá állásod, hogy elhatároztad azért sem keseredsz el és meggyógyulsz. Hidd el nemsokára össze jön a babuci.
:) Idd a cickát :)

Anda: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt Lányok!

Csucsu,
mizu Veled? :wink:

Bévi,
csak semmi keseredés, szerintem tuti, h. használni fog a gyógyszer és a cicka, bár lehet, h. ha gyógyszert szedsz akkor a cicka nem is kell, mert már túl sok a kettő együtt. Az a vicces, h. amikor nekem hozták meg a menszim duphastonnal, akkor az én dokim is clostit írt fel. Én azonban elbizonytalanodtam, mert a ciszta mint mellékhatás nem volt túl kecsegtető, ráadásul uh-on sem nézett volna. Szóval én inkább nem szedtem be, hanem elkezdtem inni a cickát, amitől 30-32 naposak lettek a ciklusaim. Nos azt ugyan nem tudom, h. van e pém, de eldöntöttem, h. megrendelem az lh-t és azon majd látni fogom...vagy nem :roll: :D

Anda,
így utólag nagyon boldog 2. évfordulót!
Vendég

Arikon: Ma reggel a teszt már szuper erős volt:)
Ja és itt a babaneten van eg ylány Huncutka: tőle is lehet rendelni LH tesztet meg HCG-t is. És utánvéttel lehet fizetni. 1nap alatt itt volt nekem is. Ja és az első alkalommal mikro rendeltem szóval az első hónapban össze is jött. Kívánom neked is ugyanezt:)

Kép
csucsu05

Bévi:ha a dokid nem néz uh-n closty közben, akkor ne menj bele vagy válts dokit azonnal.Csak halkan mondom, hogy a napi 2 is elég kemény volt nálam, a napi 4...hát, én nem merném bevállalni.És a cickát mellette ne idd!!!Vagy ez, vagy az. :wink:
Vendég

Na ezért mondtam az Évinek, hogy kérdezzen Babszitól vagy tőletek. Én ezt nem tudom, hogy van de ti már kijártátok ezt az utat.

Kép
csucsu05

Csucsuuuuu! és ezt csak így írod!!! Azonnal tessék feltenni a tesztet!!! GRATULAAAAA!
Vendég

Arikon: Délután felteszem addig meg várom a párom merta fényképező vezetékét ő csomagolta el. Kerestem már reggel is de sehol nem találom.
Hiába költözünk teljes a káosz:)
A fúra , hogy amikro a lányomat vártam akkoris babás voltam. Az élet ismétli önmagát. Megint költözünk és babás lettem. Meg is beszéltük a férjemmel többször nem költözünk:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Rendben így megbocsátom! :lol:
Gondolom boldogság ezerrel!! :wink: Nagyon örülök Neked!! Mikor mész dokihoz?
Vendég

Arikon: Jövő héten csütörtökön 3/4 5 re megyünk dokihoz:)

Kép
csucsu05

Szia Csucsu,

Benéztem egy pillanatra, látom, épp jókor: HATALMAS GRATULA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Többieknek is drukk hegyek!

Pussz,

Bien

Kép
bienvenue

de jó neked csucsu!!!!!!!!!!
gratula!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok benéztem egy kicsit nagyon jó hirek vannak Csucsu gratulálok nagyon jó legyen minden nagyon nagy drukk neked puszi majd remélem rakod a tesztet és este beszélünk:)
Köszi a biztatást csajok Nóri Arikon nézi uh-val a doki csak ugy szokta hogy előbb elkell szednem a gyógyszereket és utánna járni uh-ra nem tudom ez igy nem helyes?Én is megietem a napi 4 szem clostitól de reménykedem segit bent valamit vagyis helyesbitek megfogok gyógyulni :lol: Akkor most hogy legyen csajok igyam a teát vaGY NEM mert megkérdeztem a dokit is és azt mondta ihatom nyugottan még akkár szelemileg is segit nem tudom szerintetek?????????????????

Kép
bévi

Évi: ha az orvos mondta kkor higyj neki. Hisz biztso nem mond rosszat. ha meg néz uh-al akkor nincs baj.

Kép
csucsu05

csucsu babás vonalzót nemteszel ki???? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu,
gratula!!! :lol: :lol: De jó! Gyere majd a másik topicba is!
sirkici

Évi:ne idd mellé a teát!És szerintem nem utólag kell uh-n nézni, hanem KÖZBEN!!!Ez fontos, mert cisztákat okozhat a closty... :?
Vendég

csucsu most elméletileg lepihent a csajszijával! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na Nóri most tanácstalan vagyok nekem a multkor is a gyógyszer után csinálta az uh-t a doki na most végkép nem tudom mi legyen na csajok most legyek okos :( :shock: nem tudok okos lenni

Kép
bévi

Évi:hogyhogy utána?
Nekem 3. napotól kellett szednem és közben többször nézett uh-n, pl:10.12.14.18.napon...és közben mikor kellett, akkor kaptam tüszőrepi injekciót is.
Figyu, ez csak az én tapasztalatom, de szerintem fontos, hogy közben nézzen.De ha visszaolvasol, nemrég Andival vitattuk ezt meg, és a Babszi és Jaimme-mami is ugyanezt mondta...szóval csak jót akarunk.
És végülis logikus, hogy közben nézzen uh-val, hiszem csak úgy tudja, hogy hogyan hat a closty, nem???(hogy nő a tüsző, melyik oldalon, hány db...stb)
Vendég

Szép napot mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Remélem, azért hiányoztam egy kicsikét......ha én nem, de a vicceim.....:
Bírósági jegyzőkönyvek

Az alábbiak szó szerinti idézetek bírósági jegyzőkönyvekből.

Kérdés: Maga szexuálisan aktív?
Válasz: Nem, én csak ott fekszem.

K: Mikor van a születésnapja?
V: Július tizedikén.
K: Melyik évben?
V: Minden évben.

K: Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?
V: Igen.
K: És milyen módon befolyásolja a memóriáját?
V: Nem emlékszem.
K: Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamiről, amit elfelejtett?

K: Hány éves a fia, aki magával lakik?
V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosa.
K: Hány éve lakik magával?
V: Negyven.

K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?

K: Szóval a teherbe esés napja augusztus 8?
K: És maga mit csinált ez alatt?

K: Szóval van három gyermeke, igaz?
V: Igaz
K: Hány fiú?
V: Egy sem.
K: Hány lány?
K: Hogy végződött az első házassága?
V: Halállal.
K: Kinek a halálával?

K: Tudna egy személyleírást adni az alanyról?
V: Közepes magasságú, szakállas.
K: Nő vagy férfi?

K: Tehát azt mondja, hogy a lépcső lefelé vezetett a pincébe?
K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcső felfelé is vezetett?

K: Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
V: Minden boncolást hullákon végzek.

K: Kérem, hogy minden válasza legyen normális, rendben? Milyen iskolába járt.
V: Normális.

K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezdődött.

K: És Kovács úr halott volt ebben az időpontban?
V: Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott, hogy miért boncolom.

K: Doktor úr, mielőtt elkezdte a boncolást, ellenőrizte az egyénen a pulzust?
V: Nem
K: Ellenőrizte a vérnyomást?

K: Ellenőrizte a légzést?
K: Tehát lehetséges, hogy az egyén életben volt, amikor elkezdte a boncolást?

K: Miért olyan biztos ebben?
V: Mert az egyén agya az asztalomon volt egy vegyszertartályban.
K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
V: Igen, lehetséges, hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált valahol.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Hiányoztál ám na meg a vicceid is:)

Évi: Mondjuk ha logikusan végig futattjuka dolgot igen ha közben uh-oz akkor látja , hogy hat a gyógyszer. Kérdezz rá szerintem a dokinál.

Kép
csucsu05

Na csjok megjottem 8) Koszonom mindenkinek kipihentem magam bar minden nap alandoan almos voltam :? Piri mar hetfo este ijezgetett es utazasom napjan kedden el is ontott :? Igy a gyogyfurdokbe nem mehettunk be :( Szal a ciklusom most 29napos :shock:

Bevi
Nori jol mondja nekem is igy volt...az ultrahang es vervetel egyuttesen ment nekem is es ugye peteereskor az injekcio :idea:

Zsu
Viccek :lol: :lol: :lol: Latom uncsiztal itt magadban :? De most mar itt vgyok 8)

Anda
Piri monnyon le :!: :evil: :evil: :evil: es gratula a 2.evfordulotokhoz :wink:

Csucsu
1000+1gratula :P :P :P :P Tesztet kovetelunk :!: A pocaktalihoz kapcsolodnek en is 8) De majd ebben a honapban ragyurok 8) Ird meg mit hasznaltal ami szerinted elosegitette esetleg az idozitest vgy akarmi,hatha segitessz ezzel vele nekunk :roll: Vgy egyszeruen csak koltozzek :?: :lol: :lol: :lol:

Kata
Veled mi zu?Kepet kerumk :!: :wink:

Gabi
Jaj mar 8hetes vgy el se hiszem :lol: en meg emlexem ra mikor itt paraztunk egyutt :lol:

Arikon
Hibatlan :?: :!: Nagy-nagy gratula :wink: :!: :!: :!:

Nita
Matol babaprojekt? 8) En is rahajtok a honapban 8)

Sirkici
Van mar izgulas igy az uccso heten :?: 8)

Szoszke
Uvd es mielobbi babasodast :wink:

Datolya
Zebra farm :lol: ez tetszett :wink:

Sonny
Jaj nekem is mindig ez tortenik vgyis soxor...megirom aztan elszall :evil: Mostansag a nappalibol irok ezert is 8) Jo,hogy elokerultel :P mar ugy elvgy tunve mostansag :?

Mikor irtam epp akkor toppant be parom is :P :P :P :P Meglepett es nem holnap hanem ma jott :P Nagy az orom megyek is akciora felkeszulni 8) :lol: :lol: :lol: Holnap jovok :wink: Jo ejt :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Az jó ha a ciklusod 29napos lett. Mert 25-35ig van peteérés.. Tehát annál rövidebb vagy hoszabb idő után állítólag nem lehetséges a teherbe esés.
Én nem hittem benne sosem de ebben a hónapban kipróbáltam az LH tesztet és bevállt.
Na meg most kezdtem megnyugodni, hogy végre elköltözünk. Biztos az idegesség sem tesz jót.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Arikon! De aranyos vagy, hogy felkutattál! Igen nem nagyon jöttem, se ide , se amoda, csak újabb topikbaba született és azt nem hagyhattam ki.

Én most próbálok türelmesen várni, hogy mit hoz a ciklusom vége. Igaz még addig van egy kis idő, mert jövő szombaton lesz a NKM!

Egyébként bocsi, hogy nem írta, de nagyjából olvasgattalak benneteket, ogy olvasóüzemmódban vagyok. Kicsit belefáradtam ebbe a 19 hónapba és elnézést, hogy nem jöttem. :oops: :oops: :oops:

Kedves Új topiklakók! Üdv. közöttünk és mihamarabbi babásodást kívánok mindenkinek!

Csajok! CSodaszép fürdőszobákat építettetek, nagyon tetszik mind! Mi is nem régen azaz 1,5 éve újítottuk fel a miénket.

Babszi! Látom nagyon jó lesz új melód! Sok sikert Neked!

Arikon! Nagyon ügyi voltál a vizsgán olvastam ám!!!

Csucsu! Neked itt is halk GRATULA!!!

Nóri! Hogy álltok az esküvőszervezéssel???

Bocsi, hogy nem írtam Mindenkinek! :oops: :oops: :oops:

Millió puszi! És igérem jövök gyakrabban.
Vendég

Na sziasztok ha végig gondolom ugy a logikus ha elenőrizük uh-val a clostyt szedéstől kezdve na de leirom nektek hogy csinálta a mult hónapba 5 naptól kellett kezdenem 2x1-vel és mikor elszedtem minden második nap uh-ra mentem hogy néze növekedik e tovább vagy nem.Szóval a multkoriról ennyit a mostani meg azt mondta szedjem 2x2-vel a clostit ez kitart hétfőig és kedden menjek uh-ra megnézük mit erdményez a clostimert azt mondta ha megtudnánk inditani a tüszőérést az jó lenne mert akkor már lenne ciklusom mert most nincs egyáltalán tüszőérésem nem tudom minek mondta igy.
Nóri neked meg köszönöm a tanácsot nem veszem én ezt tolakodásnak azért jötem ide hozzátok hogy tanácsokat kapjak és adjak és te csak segitesz köszi hogy segitesz :lol:

Kép
bévi

Csucsu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: TESZTET :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Bridg: Akcióra és apára fel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Legyen már valami eredménye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Bocsi, h eltűntem, de nagyon hulla voltam tegnap is.

babszika

Csucsukám!

Szégyeld magad, h ezt csak így írtad!!!!!!!!!!!!
Tessék büszkélkedni és azonnal tesztet rakni nekünk!
ÉN IS AKAROK VELED ÖRÜLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Szia Babszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nevet keresek a mosógépemnek...... ötletek :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Krisz!

Pont tegnap gondoltam rád!
Ráéreztél... vagy én.... vagy izé :lol: :lol:

Csajok!
köszi, h írtatok a munkámmla kapcsolatosan! Jól esik!

babszika

Név eldőlt: Mucika lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Évi lett a keresztanyja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nevet?
Gizike, Rozi, Etka ...... :roll:

babszika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi fogja javítatni, ha elromlik???
És Évi fogja örökölni, ha elmentek :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Én megjavitom szivesen bár nem hiszem hogy annyira értek hozzá de a MUCIKA az ari név nálunk mindenkit igy hivnak :lol:

Kép
bévi

Babszi! Nagyon szépen alakultok az esküvőszervezéssel!!! Szoktam ám nézegetni!
A babaprojekttel leálltatok, vagy hogy álltok most vele az új meló miatt?
Vendég

Biza, Évi fogja szerelgetni, meg mesél neki távolról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na menek fürcsizni, megyünk a Forgácsba a vérvételeim eredményéért és megbeszélni a kezelésemet :roll: :shock:

Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én feladom. Nem sikerül képet felrakni. Azt irja Hiba
[/img]

Kép
csucsu05

bridget igen 1-től indult a babaprojekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszi: Erősen szégyellem magam:( majd a doki után el is hiszem:)

Kép
csucsu05

csucsu szerintem már most elhiheted!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Elis hiszem. De akkornyugszik meg mindenki amikor a doki mondja jó helyen van minden oké.

Kép
csucsu05

csucsu ebben igazad is van!!!
deee te mondtad nekem ,hogy rosz után már csak a jó jöhet!
Én hiszek neked!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?