Sziasztok!
Angel
Akkó jóóóvan
!Má aszittem
...
Na neee,hogy a szániság,nem vicc?
....
Kriszti
Örülök,hogy nincs rózsaszín
:)...
Képeket feljebb látod
.
Bulcsút elvittem megint dokihoz,azt mondta,minden rendben van,semmi vészes nincs,ez nagyon gyakori probléma,így megnyugodtam.A körzeti dokinkkal közösen találtunk neki megfelelő vitamint is
.
Szülés időpontja:akkor Ti is kivételek vagytok
!Bár szt az 1 hónap még belefér
...
pénteken izgulunk
!
Zsazsó
Gratula a pici fiúhoz!Szuper,hogy minden rendben
.És hogy magas lesz?Tuti pasi lesz
!
Tontica
Szt neked lehet barnázás most az utrotól.Legfőképpen azért,mert feldugod (már bocs) és ott simán sérülhet a szövet.Meg mintha írták volna valahol,hogy talán mar is egy picit
...de ebben nem vagyok biztos.Tehát ez a barnázás nem valószínű,hogy a méhedből jön!Kérdezd meg a lombikos topikban,ott vannak szakértők!Vagy Angel?
Fekvés:Vannak dokik,akik azt a nézetet vallják,hogy fekvéssel megelőzhető a vetélés,mert a vérzések a vetélés jelei lehetnek.
Magnézium szt azért kellhet,hogy az esetleges méhösszehúzódásokat kivédjék...
Az Utro mennyiségét meg a doki tudja,talán az ikerterhesség miatt és a kis vérzés miatt kaptál,de nem azért,mert bizonyítottan alacsony a progid.
Na ez okoskodásnak is simán elmegy,ezek az én elméleteim
:D:D!
Anyukád
...szép babavárás lenne....egyszerre jönne tesó és unoka
!Hát azért lehet,hogy nála ezek már jelek ám a menupauzára
.
Egyébként régen nekem is volt olyan,hogy késett a mensim,de éreztem a jeleit (tutira nem lehettem terhes
:D:D) és később alvadt vér jött belőlem elég sokáig...már bocs
...én ezt úgy értelmeztem(ami lehet,hogy hülyeség),hogy ugyan megtörtént a méhnyálkahártya leválás,vérzés is volt,de nem tudott kiürülni,ezért lavadt meg bent és így jött ki...
Amúgy ilyen dolgokat én is olvastam már
!
Junko
Jajj,de régen voltam disznóvágáson
:):)...de szép is volt,mamáméknál...mi sokáig aludtunk,mire felkeltünk,már szét volt kapva a disznó...és ettük a finom pecsenyét ebédre,hagymás -tojásos sült vért... Hmmmmm....