Új privát üzeneted érkezett!

van egy kérdésem:amikor a hőgörbéhez viszek be adatokat, de a hány napra szokott megjönni kérdéshez nem írok semmit, (mivel mindig máskor szokott...sajna...)akkor is jelezni fog nekem h. szerinte mikor leszek termékeny?mondjuk érdekes lenne..hiszen így honnan tudná?...köszi a válaszokat
ui:és ha csak a hőmet rögzítem a váladék milyenségét meg a kedvem..stb..azt nem....akkor is ok? :shock:

Kép
winona

winona, a ferty nem előre fogja neked jelezni a peteérés időpontját, hanem a hőd alapján utólag teszi be. Szerintem írj be egy átlagot, hogy hány napra szokott megjönni.
A váladék mennyisége és milyensége nagyon befolyásolja a fertyt a peteérés megállapításában, úgyhogy ezeket érdemes beírni.

Kép
Kép
robcsi03

SZiasztok!

Ezt a rengeteget, amit írtatok, nem bírtam rendesen végigolvasni :oops:

Monyóka,
azt hitttem jó kis csíkos eredmény fog itt várni... de ami késik, nem múlik! :wink:

Katica,
egy hormonvizsga nem ártott volna, de a Clostyzást mindenképp követni kellene UH-val... ez a doki nincs a helyzet magaslatán... :?

Ha új dokihoz mész, szt is egész nyugodtan füllents neki egy évet! :wink:

Kriszta,
Szurk, hogy minden rendben legyen!!! Jó ötlet a vizsgálat, amit írtál! :)

Most értük el a 2 évet mi is, amire kapásból rájön min. még egy fél... :cry:

Anyapoc,
köszi! :)
Á, a kalapevést velem összefüggésben hagyjuk... holnap máris ehetnél egyet! :roll: :mrgreen:

Kókusz,
úgy döntöttél csütörtökig húzod? :wink:
+++++++++++++++

Céges bál a Hiltonban? Mi a szösz! :lol: És nem mondod, hogy nem volt jó a kaja? :shock:
angel37

Sziasztok!

Nem volt nagy sürgésforgás ma.... :? Na jó,nekem sem ment a babanet egy darabig :wink:!

Angel

Na,akkor majd holnap :mrgreen: ....

Monyoka

Akkor talán ne csodálkozzunk,hogy nega lett a teszt :wink:!

Robcsi

Hát most mondd meg!Még jó,hogy nem életkor szt adják a vizsgák számát... :mrgreen:
tényleg Te sem vagy a bodybilder alkat :wink:!Rajtad is látszik,ha lenyelsz egy cseresznyemagot? :D
nálunk is azt mondják a dokik,hogy egy alapos UH jobb,mint az AFP... :roll:

Kriszti

Köszi :).
Akkor lehet,hogy én is adagolhatnék Bulcsúnak rutascorbint?Utóbbi időben kétszer is vérzett csak úgy az orra... :roll: Vagy adjak neki olyan kaját,amiben van? :roll:

Egy érdekesség

Képzeljétek,szombaton a suliban beszélgettem egy csoporttársammal,szülésről ,meg mindenféléről és azt mondta,neki van egy elmélete,miszerint a babák leginkább akkor szeretnek születni,amikor a szülinapjuk az anyukájuk vagy apukájuk szülinapja közelébe esik...
Nézelődött a családon belül és az ismeretségi körében is és az esetek döntő többségében bizony -főleg a nehezen sikerült babák esetén-valamelyik szülő szülinapja közelében szültett a várvavárt jövevény.
Elmesélte,hogy egyik ismerős pár nagyon régóta próbálkozott lombikkal,már 3 sikertelen volt nekik,amikor elmesélte ezt az elméletét nekik...a következő lombikot úgy időzítették,hogy a várható születési idő egybeessen anyukáéval...A doki furin nézett,de megtette,amit kértek és ikrek születtek belőle :).

No,persze vannak céfolatok biztosan,ez csak egy amolyn kis érdekesség,de biztosan van benne valami :wink:!

anyapoc

Ja,Kokusz

Párom volt mostanában a várban levő Hiltonban,hát hasonló tapasztalatai voltak... :?
nagyon "lezüllött" hotel lett :(....

Akkor pár kép,amit ígértem,nem csak Thomas fun-oknak :D:D:D!

Kép

Kép

Közelekedési Múzeum örök emlékei:
Kép

Kép

Budapest a libegőről :):
Kép

Az amerikai autócsodák :):

Kép

Kép

Kép

Kép

És az önálló gyerekek így sütnek palacsintát :D!

Kép

anyapoc

Anyapoc, nagyon jók a képek.

Az elmélet amit írtál érdekes, én május 12-én születtem a papám szülinapja 13-án volt (bár én kotonszökevény vagyok :D )
A tesómék most már majdnem 1 éve próbálkoztam, és a baba kb. 2 héttel a szülinapja után fog megszületni.

Egy mai kép, hogy látszik-e a cseresznyemag :D

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Anyapoc,
Méééér vagyok én a cáfolat??? :roll: :oops:
Most utánaszámoltam, eszerint mindegyik beültetésemnek eddig sikerülnie kellett volna... :?

A születésem is elég távol van mindkét szülőm szülinapjától, viszont anyu névnapjára sikeredtem! :D
angel37

robcsi:
Hu de szep poci!!!! :D

anyapoc:
Huuu a palacsintas kep a kedvencem! :P Micsoda autok!!! Hol van ez a kiallitas? A nyaron Zamardiban is volt egy, ahova a vegen nem jutottunk el. :?
Az elmelet nalam mukodik... Eddig ez a terhessegem esik a legkozelebb a szulinapomhoz. 6 nap kulonbseg csak kiiras szerint. Most ezt jo omennek veszem. :lol:

baratodildi

Na sziasztok!
Jók a képek,Ada el van varázsolva. :D

Ma "összefutottam" a dokimmal.Gratulált,és UH nélkül el sem engedett.(pedig én tiltakoztam kicsit :oops: )Az derült ki,hogy még semmi sem biztos.3 mm petezsákszerű képlet,de a méh üregében folyadékcsík.Azt mondta biztos ezért pecsételgettem.Egyenlőre semmi "babamegtartó " gyógyi,majd a pénteki controll után.
Asszem nálam már elképzelhetetlen,hogy rendeben mejenek a dolgok :( :( :( Egy igazi,és hamisítatlan száni vagyok.

Ja,és semmi emelés! :shock: :shock: ezt ugye egy ilyen munkahely,és a gyerekem mellett nem lehet betartani. :? :x

KépKép

KépKép
okr

Okr, hát remélem, azért mégiscsak rendben lesz minden, és nem maradsz száni! Nagyon drukkolok!

Anyapoc, tündériek a gyerkőcök! :)

Holnap lesz a kreszvizsgám délután, ha tudtok, kérlek, drukkoljatok! Előre is köszi!

Puszi, és íme jelenleg az én pocakom:
Kép
Vendég

Kriszti, pénteken remélhetőleg minden rendben lesz, bízzál magadban és a babóban!

Athiz, gondolni fogok rád holnap délután és majd értesíts bennünket ok?

Baratodildi köszi :D

Kép
Kép
robcsi03

Hmmmmm, milyen helyes pocik :lol: :lol:
Csinos mamik vagytok! :lol:
katica_75

Okr, remélem pénteken minden a legnagyobb rendben lesz, addig meg próbálj megnyugodni!

Anyapoc, nagyon jók a képek! És elgondolkodtam az írásodon és arra a következtetésre jutottam, hogy a következő hónapban leszek terhes mert az van a legközelebb a saját szülinapomhoz, meg apukáméhoz!( egy nappal van később apukámnak mint nekem!) :D

Kép
kata05

Hali csajok!

Okr szurkolok nagyon .... !!!!

Anyapoc, jók a képek :) hát a hiltonban a kaja nekem nem jött be. Farkas éhesen jöttem haza. Dehát van ez így.

Angel ja remélem tovább is aztán majd meglátjuk mekkora lesz a pofáraesés. Elvileg az lesz a 14. dpo.

Ma mértem egy hőt, 37 volt. A cicik fájnak eléggé. :roll:
kokusz

Sziasztok!

Robcsi,tuti a pocak :wink:!Jóóó,nagy cseresznyemagot nyeltél le :D:D:D!
Kotonszökevény :D:D:D....na de látod,ez elmélet :lol: Ennyire működik :).Pláne tesódéknál :).

Athiz

A Te pocid is édi :).És már mekkora :shock: ...bár írtad,hogy a Tied Szilivel is nagy volt :).
Drukk megy mindenképpen,tuti sikerülni fog :)!

Angel

Hát mittudomén :D:D:D!Miért,mondta neked valaha valaki,hogy normi vagy? :wink: :twisted:
Na de komolyan...hát nem tudom :roll:.... Akkor nektek úgy kéne,hogy minél távolabb essen...vagy apáéhoz közel? :roll:

Bildi

miért is a palacsintás? :wink: tippem van :D:D:D!
Ez a kiállítás a Camponában van, a legtetején,szt még most is,folyamatos.Jó borsos a belépő,már nem emlékszem,de olyan 2ezer Ft :?...Érdemes megnézni :).
Vedd is jó ómennek :)!!!!Minden rendben lesz :)

Kriszti

Hát ha a doki aszongya,ne emelj :twisted: ...jó,tudom,tudom...
Folyadékcsík :(...hát majd eláll...azért még elég fiatal ez a terhesség.Nekem ennyi idősen petezsákot sem láttak :shock: .Nem lesz itt semmi gond!
Tegyek fel a fiamról is képet még? :wink:

Kata

A szülés legyen közel a Te szülinapodhoz,vagy a párodéhoz!Ha így értetted,akkor minden OK :).Persze nem tuti a tipp :roll:,de megéri megpróbálni :).

Kokusz

Nem lehet,hogy másért jöttél haza farkaséhesen? :wink:
A férjem sem volt elájulva,pláne, a martinit törött pohárban szolgálták fel,a sörnél simán otthagyták az előző poharat és egy fél szendvics is 2500 FT :shock: :shock: :shock:
Na de a lényeg... a hőd csúúúúcs,maradjon is így.A többi jelről nem beszélünk,mert bmi lehet... Kép

anyapoc

Anyapoc, igen én is úgy éretettem csak lehet rosszul írtam! Én jan.5-ei vagyok!

Kép
kata05

Sziasztok

Aszem nem lesz csütörökön tesztelés, mai hőm 36,7 :cry:
kokusz

kokusz:
:( Hat... mig menzi nincs, addig van remeny.

Athiz:
Huu mekkora a pocid! :shock: Jol elfer benne a pici fiu :wink:

okr:
:shock: Mi az a folyadekcsik? Ezt meg nem is hallottam. :shock: A 3mm szerintem viszont jo meret ehhez a korhoz... Penteken mi fog eldolni, mert szivhangot meg tuti nem lathat akkor? :roll:

anyapoc:
Hat ez tenyleg elegge huzos ar. :shock:
A palacsintasrol az jut eszembe, hogy hu, de ennek egy palacsintat. :lol: Na meg nekem is van a gyerekkorombol ilyen kep, ahol palacsintat keverek ki. :P

baratodildi

Sziasztok!

Kriszta :)
nagyonnagyon szorítok neked péntekre! ++++++++++++++++++++++++++++

Mi az a folyadékcsík?

Kókusz,
a hőd miatt még ne ess kétségbe!
Főleg egy műciklusban! :wink:

Anyapoc,
Tudom én, hogy nem vagyok normi! :mrgreen:
Off: és tudod, bizonyos probléma hiján még kevésbé értelmes ill. műveletlen is vagyok! :roll: :roll:

A legutóbbi beültimből, ha lett volna valami az épp apa szülinapjához lett volna közel :?
angel37

Bildi hát nem mára várom illetve nem várom a menzit ... ma 12. dpo van.

Angel, azt mondod ne foglalkozzak vele? Vagy legalábbis ne tulajdonítsak nagy jelentőséget neki ... nem is akartam megmérni csak aztán mégis ...
kokusz

Sziasztok!

Kriszta!
Továbbra is szorítok!

Kokusz!
Tudom mit érzel. Én 18 cn-en mértem hőt, és máris feladtam. Bizonyára rosszul teszem, de ez van.
Azért várjuk meg nálad a holnapi hőt.

Anyapoc!
Jajj és nem féltél, hogy a lányod magára boríjja a tálat? :)
Klasszak a képek.
Hát ebben a szülinapos dologban én nem annyira hiszek. Három év alatt már 6* volt olyan hónap amikor össze kellett volna jönnie...de hát egy próbát persze megér.

Robcsi, Athiz!
Micsoda pocakok. :shock:

Monyó!
Olvastalak. pedig úgy szorítottam. De legalább valami történik nálatok, hátha legközelebb...farncba de elcsépelt duma ez. :oops:
Vendég

Hello!

Csak annyit hogy az en fiam egy nappal az apja szulinapja utan szuletett. :lol: Ha ezek a babak megszuletnek /az ikrek altalaban koraszulottek/ akkor Ok is kb. abban az idoben fognak vilagra jonni.
Az elozo baba februarra esett volna amikor senkinek sincs se szulinapja se nevnapja. Csak ennyi mert a fiam nem hagy. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kata

Akkor jóvan :)!Hajrá :)!

Angel

Akkor nem sértődtél meg ... 8) ...szupi...nem csak száni... :D:D:D:D
Na,ez is csak vicc volt...
Off:értem :mrgreen: ...de ez csak természetes :wink:!Én is,énis :D!

Folyadékcsík:szt azt látja a doki,amiből rózsaszínezik Kriszti.Vhol ered a vérzés és folyik kifelé... :roll:

Bildi

Palacsinta :gondoltam :wink:!És Apa nem sütött azonnal????
Akkor volt egy kis nosztalgia :)!

Junko

Nem féltem,mert nem voltam ott :mrgreen: ..Apával sütötték,ő meg ugya,mint minde Apa,bátor :D:D:D...vagy vakmerő? :roll:
Hát persze,hogy megér egy próbát :).Ez az ismerősöm is mondta,hogy nem mindenkinél tuti,de nagy átlagban bejön...szl lehet,hogy van benne valami :wink:!

Kokusz

Nyugi,amíg nincs mensi :).Na meg akármitől is mehet kicsit lejjebb a hő :).Pláne,ha nem mérted végig,nincs is viszonyítási alapod :roll:...Várjunk :)!

Athiz

Nagy drukk mára!!!

Kriszti

Mizusj????
Drukk megy péntekre :)!

Monyo

Nem olvastam még odaát,de :(....

Tontica???? Néha azért jelentkezz be,mert ilyenkor kezdek beparázni!!!!!!

anyapoc

Na,végszóra 8)

anyapoc

Monyóka,
én is átnéztem miattad:
:( :( :(

Kókusz,
műciklusban tessék elfelejteni a hőmérőt! A progipótlás úgyis felnyomja! Ha jó magas azt a szerek művelik, ha nem... azt is! :wink:

Junko,
szia! Mi van veletek? 8)
Hol tartasz? :oops: Mikor volt ez a 18. nap?

Anyapoc,
má mé sértődtem volna meg? :roll: :lol:
A száni meg nem is vicc! :D

Tudom, hogy nem új, de nekem nagyon tetszik ez az állatfejes ticker! :wink: Tegnap este eszembe jutott :shock: és azon gondokodtam, kinek is van ilyen!
angel37

Angyal!

Asszem most vagyok 19. cn-en.
De ma már nem is mértem...
Egyébként nincs velünk semmi extrém.
Disznót vágunk a hétvégén, arra készülök lelkileg.
Veletek?
Vendég

Junko,

elvileg esélyes a ciklus? Úgy értem volt eksön! :wink:

A hétvégi program akkor adott... Még sose voltam.

Velünk u.ez a semmi, disznóvágás nélkül! :roll:
angel37

Micsoda helyes pocakok!!! :D Csak tessék tovább növeszteni!

Bildi
Nem tudom mi lehet az a folyadékcsík,de tuti nem kellene ott lennie.Persze azzal nyugtatom magam,van akinek egy nagy haematómája van.....,de sajnos nem is láttam a képernyőn,így azt sem tudom az egész méhre kiterjed,vagy "csak " egy kissebb helyen.Olyan ideges voltam,pulzusom biztosan volt 200. :oops: De az a gyanúm nem csak nekem. :wink: Utóbbi UH-s tapasztalataim miatt asszem érthető is. :oops:
Pénteken sztem az fog eldőlni,hogy nő-e a petezsák,és szabályos alakú-e ,meg a csíkkal mi a helyzet.szívhang még tuti nem lesz,ezért nem is akartam a 7. hét előtt menni :oops: El sem tudjátok képzelni,hogy parázom a vizsgálatok előtt. :oops:

Kokusz
Ez a hőesés nem is rossz.Progi mellett,ez beágyazódás gyanús!Azt olvastam a 6.-12. napont történik az ovu után. :) 3 nap múlva tesztelhetsz!!!Drukk++++++++++++++++++++++++++

Monyo
Sajnálom :( :( :(

Junko
Hamar feladtad a mérést!De nem baj,attól nem leszel babás.sak apától!Ő már jól van?

Angyalka
Akkor gyorsan csinálj egy állatfejes tickert! :)

Anyapoc
Köszike!Rózsaszínt rutascorbin elfújta (kop-kop-kop)
Várom a képeket! :)
Péntekre begyűjtöm a drukkokat!!!!!
Ada sem született szülinap környékén,és most sem úgy vagyok kiírva,hogy lenne szülinap,sőtt májusban sem született senki a családból.Vagy 1 hónap eltérés nem számít? :?:

Zsóka
köszike!Veletek mi újság?

Athiz,Robcsi
Babák mocorognak sokat?

Mindenkinek köszi a drukkot,péntekre elspájzolom.Balinak tudok írni sms-t,vizsgálat után,ha elvállalja,hogy ide megírja :oops: ,mert én cak este érek haza munkából :(

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Hát persze, Drága! Várom az sms-t!!!!! Drukkkkkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Kriszti elhiszem hogy felsz minden egyes vizsgalat elott bizony en is. Nem tudom ekepzelni mi lehet ez a folyadekcsik de nem hallatszik olyan remisztoen. Ezek a babak olyan erosek es annyira elni akarnak ugyhogy biztosan nagyon jo hireket fogsz kapni penteken!

Anyapoc: tok jok a kepek, megmutizom majd babunak biztos oda meg vissza lesz Thomastol. En is palacsintat sutok ma du. :lol: Mindenkit megfertoztel!

Junko: disznovagas! Phujj! :lol: :oops: Nagyon nem szeretem bezzeg a hurka-kolbaszt azt igen! :lol:

Zsazso: :cry:

Kokusz: egy kis optimizmus legyszike!!! :D A 12. dpo-n meg korai a menzis csokkenes nem? Nagyon drukkolok!!!

Angyal: milyen allatfejes ticker? :shock: Hol?

Athiz: jo nagy pocid van, en mar lattam a masik topikon! :D

Tobbiektol bocsi de var a palacsintasutes!
Megint barnazom, mi a fenetol lehet ez? Nem ver vagyis nem piros ver hanem barna de eleg rendesen meglatszik a beteten. Nem fekszem, nem tehetem meg hogy hetekig, honapokig fekudjek es ugy gondolom ha menniuk kell menjenek minnel hamarabb ha pedig elni akarnak akkor is megmaradnak ha aktiv eletet elek.

Egy "erdekesseg" Anyukammal beszeltem ma, mar regebben beszeltunk rola hogy nem jon meg neki, mivel 48 eves gondolta hogy ez a valtozo kor de figyelmeztettem hogy ismerek olyat aki szinten ezt gondolta aztan szult egy kisfiut. :shock:
De Anyukam; ah, ereznem ha terhes lennek(5 gyerek utan) erre ma mondja hogy megjott Neki es egy tenyernyi akarmi jott ki Belole ami irto gusztustalan volt. Na vajon mi lehetett?! :roll: :oops:
Ezek utan remelem kicsit odafigyel, meg a vegen lesz megegy tesom! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti!
Nagyon drukkolok neked és kívánom, hogy minden rendben legyen!

Anyapoc!
Az én babám várható születési ideje az én szülinapom után két héttel van. Lehet ebben valami.

Nálam tegnap megvolt a genetikai UH. Kisfiú a babám! :lol:
3,5 cm a talpa és nagyon mozgékony. Hosszú végtagjai vannak, azt hiszem magas lesz. :wink:
De vajon miért kell feltétlen konzultálnom az orvosommal azért, mert a hasfal felől tapadt meg a méhlepény? ( ha jól értettem )

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazso: GRATULALOK A KISFIADHOZ!!! :D
Akkor minden rendben van ugye?! Szupi!!!

Csajok, ezt olvastam a Noklapjacafen a szakerto valaszol rovatban:

"A barna az régi vér, öblitse ki, 3x1 Mg, folytassa az utrogestant, én 3x2-t szoktam adni! És sok pihi."

Minek kell a magnezium? Nekem csak 2*1 utrot irtak fol /utrogestan 200/ nem keves ez szerintetek?

"Nem feltétlenül baj a barna, de az UH dönti el, rendben van e minden. Addig sokat pihenjen, szedjen magnéziumot."

En nem ertem miert kell pihenni, valaki elmagyarazza ennek a logikajat?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok

Junko, és akkor most nálad mi van? Disznóvágás jóóó ... sok finomság.

Anyapoc, de jó hogy te legalább ilyen optimista vagy :)

Angel igenis értettem :)

Okr nagyon nagyon szurkolok neked, minden rendben lesz én érzem.

Tontica azért pihenjél is bár igazad is van valahol. Anyukád nem semmi, mi lehetett? :roll:

Zsazsóka gratula a kicsifiúhoz :)

Csajok délután azt hittem leszakad a derekam, és az egész medencém fájt. Mi a szösztől? :shock:
kokusz

Helló!

Megjöttem a vizsgáról, sikerült! :D

Zsazsóka, gratulálok a kukishoz, úgy látszik, szinte mindenkinek mostanában fia lesz!
Nekem Szili volt úgy, hogy a mellső falon tapadt meg, és sokkal érzékenyebb is volt ezáltal a terhességem, de szerintem nem jelent feltétlenül veszélyeztetettséget. Most megnyugtattalak? :lol:

Tonti, szerintem azért kell pihizni, mert ha netán a méhlepénynek vált le egy pici darabja, akkor lehet, hogy újra valami által (emelés, megerőltetés, hirtelen mozgás, vagy bármi) elindulhat egy lepényleválás, ha pedig nem kicsi válik le, akkor bizony elvetélsz. Ennyi, szerintem. Ezért mindenképpen pihenés kell, legalább addig, amíg teljesen el nem múlik a vérzés. És akkor is kímélő életmód!

Okr, szerintem nem lesz gond nálad, legalábbis ezt remélem. Sajna az utóbbi 2 napban szinte semmit nem mocorgott a babám, bár valószínűleg azért, mert idegeskedtem a vizsgák miatt. Sajna még csütörtökön kell mennem a vöröskeresztesre, nem tudom, hogy éljük túl. Most is olyan ideges voltam.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, drukkokat! Puszi
Vendég

Athiz ügyes csaj vagy :) meglátod a kölök majd milyen hamar megtanul vezetni :)
kokusz

Sziasztok!

Angel

Akkó jóóóvan :D!Má aszittem :wink:...
Na neee,hogy a szániság,nem vicc? :shock: .... :)

Kriszti

Örülök,hogy nincs rózsaszín :):)...
Képeket feljebb látod :).
Bulcsút elvittem megint dokihoz,azt mondta,minden rendben van,semmi vészes nincs,ez nagyon gyakori probléma,így megnyugodtam.A körzeti dokinkkal közösen találtunk neki megfelelő vitamint is :).
Szülés időpontja:akkor Ti is kivételek vagytok :D!Bár szt az 1 hónap még belefér :roll:...
pénteken izgulunk :)!

Zsazsó

Gratula a pici fiúhoz!Szuper,hogy minden rendben :).És hogy magas lesz?Tuti pasi lesz :D!

Tontica

Szt neked lehet barnázás most az utrotól.Legfőképpen azért,mert feldugod (már bocs) és ott simán sérülhet a szövet.Meg mintha írták volna valahol,hogy talán mar is egy picit :roll:...de ebben nem vagyok biztos.Tehát ez a barnázás nem valószínű,hogy a méhedből jön!Kérdezd meg a lombikos topikban,ott vannak szakértők!Vagy Angel? :roll:
Fekvés:Vannak dokik,akik azt a nézetet vallják,hogy fekvéssel megelőzhető a vetélés,mert a vérzések a vetélés jelei lehetnek.
Magnézium szt azért kellhet,hogy az esetleges méhösszehúzódásokat kivédjék... :roll:
Az Utro mennyiségét meg a doki tudja,talán az ikerterhesség miatt és a kis vérzés miatt kaptál,de nem azért,mert bizonyítottan alacsony a progid.
Na ez okoskodásnak is simán elmegy,ezek az én elméleteim :D:D:D!
Anyukád :shock: :shock: ...szép babavárás lenne....egyszerre jönne tesó és unoka :D!Hát azért lehet,hogy nála ezek már jelek ám a menupauzára :roll:.
Egyébként régen nekem is volt olyan,hogy késett a mensim,de éreztem a jeleit (tutira nem lehettem terhes :D:D:D) és később alvadt vér jött belőlem elég sokáig...már bocs :oops: ...én ezt úgy értelmeztem(ami lehet,hogy hülyeség),hogy ugyan megtörtént a méhnyálkahártya leválás,vérzés is volt,de nem tudott kiürülni,ezért lavadt meg bent és így jött ki...
Amúgy ilyen dolgokat én is olvastam már :wink:!

Junko

Jajj,de régen voltam disznóvágáson :):):)...de szép is volt,mamáméknál...mi sokáig aludtunk,mire felkeltünk,már szét volt kapva a disznó...és ettük a finom pecsenyét ebédre,hagymás -tojásos sült vért... Hmmmmm.... 8)

anyapoc

Athiz

Grat

anyapoc

Kokusz

Naná,legalább én :wink:...bocs,az előbb nem láttalak... :?

anyapoc

Anyapoc semmi gond ...

Ezzel a disznóvágással látom mindenkinek vannak jó élményei. Most tökre éhes lettem, pecsenye ... milyen jó az frissen, csemegeuborkával.
kokusz

Sziasztok!

Anyapoc! Párom leszédült a székről, mikor meglátta a libegős képet :lol:

Szépek ezek a pocik!

Bildi köszi szépen!

Egy gyors helyzetjelentés: 22,5*15-ös petezsákom van, 2*1 Duphanstont kaptam (csak ezért mentem el ilyen hamar dokihoz), s táppénz, pihi, meg fekvés. De nincs semmi gond!

Tontica ha nőttek akkor nincs gond!

Bee
beebeey

Kokusz:
"Csajok délután azt hittem leszakad a derekam, és az egész medencém fájt. Mi a szösztől?"
"Most tökre éhes lettem, pecsenye ... milyen jó az frissen, csemegeuborkával."
Szoval faj a derekad es kivanos vagy!? :lol: :lol: :lol:
Csak nem? :D

Athiz: koszi, ez a mehlepenylevallasos dolog tenyleg esszeru, de nem emelgettem (max. a fiamat :roll: ) nem dolgoztam (az egesz lakas romokban hever) azt hiszem a szexrol tenyleg lemondunk egy idore mert az bizony volt tegnap este. :oops: :oops: :roll:
Kis babuci csak lusti, orulj neki, ha megszuletik nem lesz orditos, ideges bebi. :lol:
Vizsgahoz drukk!!!

Anyapoc: es vegul mi van Bulcsuval? En az ilyen borpirektol mindig megijedek hogy jaj, csak ne pikkelysomor legyen! De nem az, ugye?!
Igen, valamelyik topikban irtak hogy az utro follazithatja a mehnyakat es az verezhet. Lehet hogy ez a "baj" remelem!
Tehat mg. nekem nem kell mert nincsenek gorcseim es ugy nez ki pihiznem se kell mert egesz du. palacsintat sutottem meg fol-le maszkaltam es megis elallt a barna. :D
De azt hiszem a szexet tenyleg fol kell fuggeszteni mert ma reggel vettem eszre hogy egy-ket ici-pici verfolt volt a lepedon. :roll:
Apa es fia most pusztitjak a palacsintat, en mar 3-at megettem. :lol:
Anyuval kapcsolatban pedig lehet eppen azert nem erezte Magat terhesnek mert elhalt a pici eleg koran de csak kesobb jott ki vagy mit tudjam en, ez mar nem fontos. Az uram mindig azt mondja hogy az en csaladomban a nok jo "tenyesznyulak" :lol: mert hipp-hopp mindenki terhes lesz es mindenkinek egy csomo gyereke van.
:lol: :lol: :lol:

Bee: ezt nem ertem: "22,5*15-ös petezsák" nekem itt mm-be adtak meg. De gratula es vigyazz Magatokra es rakjal tickert legyszike!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kokusz

Nekem is gyanús vagy :wink:!De lehet,hogy csak a tavasz teszi ? :roll:

Bee

Gratula!Szuper,hogy minden OK :)!
Akkor ezt most a párodnak :):
Kép

Egyébként a libegős kép csak durvának néz ki,de nem mentünk magasan :).Kb 2 m-re a föld felett,sokszor házak kertjeiben :shock:

Tontica

Húúú,3 egész palacsintát bevűgtál? :wink: Neghogy elcsapd a gyomrod :D!
Én aszondom,így az elején,amikor most minden elég bizonytalan,legyen kicsit türelemmel a férjed.Pláne,hogy nem tudni,mi miért van nálad... :roll: Aztán középidőben hajrá!!! :)De tényleg csak óvatosan :).
Bulcsú:nem ,neki cinkhiány miatt ilyen a keze,elég csúnya,de most megnyugtatott a doki,hogy ez elég gyakori és a kicsik bőre nagyon érzékeny... :roll:
Ti tenyésznyulak :D:D:D!Jüfej :wink:!

anyapoc

Tontica nemtom ... de reggel tuti nem mérek hőt, legalább az illúzióm legyen meg :)

Anyapoc ja lehet :) A libegő tök jó, én egy időben rendszeresen jártam. De ez az utóbbi kép azért durva ...
kokusz

Sziasztok!

Tegnap apával kirándultunk, ő melózott mi meg mentünk vele.

Zsóka, gratula a kisfiúhoz :D

Athiz, gratula a vizsgádhoz, hidd el az elsősegély egyáltalán nem nehéz.

Bee, örülök, hogy minden ok. veletek.

Kókusz, ugye jól emlékszem, hogy holnap lesz a nagy nap? Mennek a drukkok :wink:

Tontica, nekem a védőnő adott egy kiskönyvet, abban az van, hogy ikerterhességeknél és ha előzőleg történt vetélés, akkor az első 12 hétben nem árt tartózkodni a házasélettől. (nekem a 12. heti uh-n derült ki, hogy rossz helyen van a méhlepény, mert fedi a méhszájat és minket akkor tiltott le a doki :( )Ezért akartam a múlt héten apa érdekében csináltatni uh-t, de a hülye doki azt mondta úgyis lesz 3 hét múlva. :evil:

Köszönöm, a pocidícséreteket. Nem tudom ki kérdezte, hogy mennyit mocorog Zsebibaba, hát ahhoz képest, hogy még csak 16 hetes szerintem sokat, a kezemmel is érzem ha a hasamra teszem.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Jól éreztem én a dolgokat, ma 1 cn. Megyek a dokihoz. A férjem reggel azt mondta újra meg akarja nézetni a kiskatonáit mert lehet nála van valami baj. Tavaly áprilisban csináltak neki, akkor minden oké volt. De azért jólesik, hogy felajánlotta.
Nem vagyok elkenődve hálistennek :)
Délután majd írok és azért köszönöm a drukkokat.
kokusz

Sziasztok!

Kókuszka,
:( :( az viszont jó, ha nem vagy elkenődve, egy kis seregszemle meg sosem árt! :D

Ha nem bánod csatlakozom! :wink:

Én is egy 1.cn.

Az éjszaka beállított miklósbácsi! Így már "csak" 5 vérzés! :roll: Viszont ismét pecsét nélkül! :wink:

Kriszta,
Nagyonszurk holnaputánra!!! :) +++++++++++++++

A 200-as szívverés abszolút érthető :wink: és ismerős :roll:
Anno a hsg előtt szépen ki is hangosították, na onnantól lettem még idegesebb! :oops:

Tontica,
a pecsételgetés valóban lehet az Utrótól, mert kimarhatja a hüvely falát! :roll: ) (én spec. csak irtóra viszkettem tőle :shock: ) Természetes ciklusban elég ennyi pótlás. És tényleg, ahogy Anyapocunk is mondja, nem is feltétlen alacsony a progid! :wink:

A Mg a méhizomzatnak jó, görcsök ellen.

Állatfejes ticker: Anyapoc Búlcsújának a tickerje! 8)

Zsazsó,
gratula a kis pöcsöshöz! :lol:

Athiz,
gratula a vizsgaeredményhez! :)

Beebeey,
szuper, hogy minden rendben! :)

Anyapoc,
ettől az utóbbi libegős képtől én is beszédültem! :shock:
angel37

Kokusz!
Ajj. :(
Vendég

Hallali!

Hát kérem, már megint mi ez a Mikulásos dolog? Nem szabad ám utánozni egymást Kókusz és Angel! Azért olyan jó lenne, ha már nektek is beütne a krakk, ahogyan régen mondta a párom, ha baba költözött a csajszi pocijába! :lol:

Köszönöm a gratukat, remélem, holnapra is kijut majd belőle!

Robcsi, tök jó, hogy sokat mocizik a bébid! Engem amikor mozog a babus, nagyon megnyugtat! Imádom!

Kókusz, édi egy párod lehet!

Anyapoc, klassz kis képecske! Lehet, hogy betojnék ott fenn? :lol:

Tonti, jobb lenne tényleg, ha picit hanyagolnátok a párzási rituálékat az első időben, a 12. hétig legalább!!! :lol:
Persze csakis a bébik érdekében mondom ezt, addig más módszerekkel kell csillapítani a pasik vágyát! :wink:

Bee, örülök nektek, akkor csak pihizzgess szorgalmasan! :)

Puszikálok mindenkit, főleg, akinek most nem írtam!
Vendég

Athiz,
ezt kizárólag a topictársak idegesítésére csináljuk! :lol: Ja, és persze saját szórakoztatásunkra is! :lol: Igaz, Kókusz? :wink:

Holnap is vizsga? :? Na rajtam ne múljon! +++++++++++++

Junkóm,
nem is tudom, volt-e már ennél szűkszavúbb hozzászólásod... 8)
angel37

Angel, a topictársakat fel lehet ám izgatni 2 csíkos tesztekkel is ok? :D

Kókusz :(

Athiz, holnapra is egy kalappal, de aki a kreszt megcsinálta, az nem fog az elsősegélyen elhasalni.Vili? Ehhez tarts magad :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?