Sziasztok lányok!
Tegnap miután elköszöntem egyre rosszabb volt minden. Teljesen felment a lázam, alig bírtam nyelni, bedugult az orrom és borzasztóan rossz volt a közérzetem. Nem nagyon bírom a lázat, olyan kicsit kómás és hallucinálós vagyok.:-/
Aztán jött a párom és fözött nekem egy olyan, de olyan zöldséglevest, hogy csak na!
Azt mondta, hogy gyógyító-szerelem leves, és nagyjából be is jött.
Csinált banán turmixot, meg kiwivel tömött, hogy legyen bennem vitamin, lázcsillapítót sem szedtem be, hátha...
Este jobban lettem, de az éjszaka rémes volt, nagyon felment a lázam és zihálva fetrengtem végig, iszonyatos volt, de nyakig felöltözve betakaróztam csak azért is, egész nap ki sem mozdultam és reggelre jobban lettem és lement a lázam is!
Igaz, hogy elég intenzív, de rövid volt, úgyhogy remélem nem okozott nagy gondott, csak az az idegesítö, hogy pont a tüszörepedéskor kellett ennek történnie.:-/ Csak az bánt, hogy magas hömérséklet (láz) nem a legjobb a sejteknek.
Laura, Kriszti, Mamacica, Zsófi, Rita, Boglárka Nagyon kedvesek vagytok!
:-*
Rita,
én is abban reménykedem, hogy még semmi "kapcsolat" nincs még köztünk és nem lehet baj. Viszont nem is igazán a beágyazástól tartottam, hanem, hogy egyáltalán nem termékenyül meg, mert nagyon nem optimálisak a feltételek, beteg vagyok és lázas. És hogy a szervezet megóvja a babát a rendellenességtöl, amit a kórokozók okozhatnának és nem történik meg a megtermékenyülés sem. De most örülök, hogy jobban vagyok és reménykedek.
Ancsi,
csináltál tesztet? Már nagyon izgulunk érted!
Mishi,Pati
Üdv nálunk!
Végre korombeliek is vannak, és nem én vagyok a lgfiatalabb!
Bele is raktalak titeket a listába:
Kriszti: 8 c 49 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 35 cn Adács 27 év
Mónika: 7 c / 9 hó 30 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 28 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 26 cn Budapest 27 év
Pati: 6 c 22 cn Budapest 22 év
Mamacica: 1 c 21 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 19 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 19 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Erika: 13c 18 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 17 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 17 cn Pécs 22 év
Mishi: 2 év / 6 c 16 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 12 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Mishi,
az azonosítóhoz írd be a neved és jelszó nem kell és akkor nem leszel Névtelen.
Bocs a hosszúságért, de úgy örülök, hogy máris kezdek kilábalni.
Puszi mindenkinek