Új privát üzeneted érkezett!

Jobb reggelt!

Monyó...... :cry:

babszika

Sziasztok

monyó nagyon sajnálom:(

Én csináltam ma is tesztet és ma már erősebben látszik a csík. sajna nem tudtam tegnap feltenni, mert apa bent hagyta amunkahelyén a notbook táskáját, és abban volt a kábel amivel fel kell tölteni a képeket, úgy hogy majd ma, de akkor már a maival együtt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi gratulalok megegyszer.

Kép
monyo83

probalom a pozitiv oldalat neznia dolgoknak.
a closty nalam hat ez mar biztos,lett tole tuszom csak az volt a gaz hogy szerintem lekestuk.
mivel nem kezjuk ujra az iden igy szilveszterre olyat partyzunk hogy csak na(mar ha ugye nem jon meg akkor).
az idei ev volt eletem legszornyubb eve,es meg hatra van egy ket dolog ami nem lesz kellemes.szoval inkabb bizom a 2008 as evben.

Kép
monyo83

Sajnálom én is kedves monyo!
igen emlékszem erre a hónapotokra, elképzelhető ,hogy lekéstétek, de hát nem vagyunk gépek, azért ez az időzített szex nem semmi....
egyébként ez tényleg pozitív ,ohgy a closty hat, mert sajnos van ekinek ettől sem lesz normális tüszője.
egyszerűen szerencsére is szükség van ,én már hányszor leírtam, orvosunk aki férjem barátja is, minden lézező vizsgálatot megcsinált, minden tökéletesen rendben van, closty hat, időzített együttlét, és eddig nem....
doki mondja még így egy ciklusban 25-30 % az esély...
tehát szükség van a szerencsére.
persze ezek a százalékos adatok egy ciklusra vonatkoznak ,tehát ahogy nő a stimulált és egyéb ciklusok száma az esély is nagyobb..
k.vanda

Monyo

Nagyon sajnálom :cry:

Képzeljétek,reggel voltam uh-on.
ÉÉSSSS ma a 11cn-on van egy 11mm es tüszőm a bal oldalon :lol:
Nyálkahártyám az 3.7mm-volt dokimnak ez nem nagyon tetszett.
Pénteken megyek megint.
Végre,egy kis remény :lol:

Kép

Kép
edinka

Edinak,

Ez jó. :D Ebből még minden lehet.

Monyo, igazad van. Jővő nyár végén jobb szülni. :D

Gabi én is gratula mégegyszer. :D

Vandus, ez tényleg nagyon idegesítő, hogy minden klappol és mégsem, de én már ismét bízom ebben a hónapban. Meg kell lennie. :D
gmelcsi1

hát igen, de most nagyon reménykedem. ma a 26. napon vagyok, egyenlőre az ég világon semmit nem érzek.
ha addig nem jön meg, vasárnap a 30.napon tesztelek egyet.
akkor már tutira mutania kellene valamit.
edinka sajnos a 3.7 mnyh. nagyon vékony, closti sajnálatos mellékhatása,hogy vékomyítja...
viszont ez naponta vastagodik, de tudom nálam is nagyon csóválta az első clostis hónapban a doki a fejét, amikor 5.7 mnyh. látott.
k.vanda

Sziasztok,

monyó, én is nagyon sajnálom. :(

Melcsi, drukkolok, hogy tényleg összejöjjön ebben a hónapban.

Vandus, tényleg nagyon idegesítő, hogy nem jön össze a dolog.

Pinkiné, felhívtam a családtervező központot. Egyrészt szörnyű időpontban van az ügyfélfogadásuk, másrészt ez pedig egy 5 alkalmas szeánszot jelent. Én még csak-csak el tudnék menni ilyesmire, de a férjemnek ez 5 nap szabit jelentene. Ezen kívül 2 alkalommal csak védőnővel beszélget az ember, semmi nem történik. Védőnőhöz pedig a terhesség alatt volt szerencsém, nem szeretnék még külön 2 alkalmat velük. (Egyébként is rossz véleményem van a védőnőkről. Semmi felelősségül nincs, csak az ember idejét rabolják. Gabi, Te biztos másképp gondolod az EÜ. Fősuliról) Így lemondtam a Családtervező kp. látogatásról. Inkább máshogy megoldom a vizsgálatokat.

krévi
krévi

Krévi, sajnálom hogy nem tudnak neked úgy segíteni, ahogy szeretted volna. Remélem valahogy sikerül megoldanod a dolgokat, hogy megcsinálják a vizsgálatokat.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

krévi az a helyzet, hogy sajnos nagyon ritkán lehet kifogni a jó védőnőt.
Az a baj, hogy csak nappalitagozaton van, én speciel nem engednék olyat védőnőnek akinek nincs legalább 1 gyereke, mert a könyvből saját tapasztalatot mondani igen nehéz. A könyvet meg bárki elolvashatja.
Én védőnői szakra akartam menni, de sajnos mivel csak nappalin volt azt nem tudtam volna bevállalnia gyerekek mellett, főleg hogy Rékával itthon voltam.
Így maradt a diplomás ápolószak.

Kép

gabi1

sziasztok.

gabi tartozol meg nekunk tesztkeppel :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok!

hogy vagy Monyó?

babszika

babszika voltam mar jobban is,de elmegy.
(olvasd el a szani topik utolso par hozzaszolasat es megerted)

Kép
monyo83

Nagyon sajnálom....... húúúú, ez eszméletlen. megértem, h most nagyon dühös vagy a dokkerekre! (én már megütöttem volna, az tuti az illetékest)

egyébként pedig hajrá 2008.!!!!! :roll:

babszika

Sziasztok!

sajnálom monyo:(
most kicsit értetlenkedek...
ma vagyok a ciklus 27. napján és ma is kaptam egy choragon injekciót, és még jövő csütörtökön is kapok egyet, ha persze addig nem jön meg.
érdekes akkor ezek szerint ez a choragon nemcsak tüszőrepesztésre jó, hanem a feltételezett terhesség támogatására is:::???
k.vanda

Vanda!
ebben én nem tudok segíteni, mert én csak pé segítéssére kaptam.

Viszont mennem kell... :(
Legyen napsütéses szép napotok!

babszika

vanda szerintem igen,bar en nem hallottam meg ilyenrol,de bizti igy van.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Gabi, ez a védőnő dolog tényleg nagyon nehéz. Az igaz, hogy 1 gyerek nélkül az EÜ fősuli védőnői szakára senkit sem engednék be.
Hogy vagy így a várandósság elején?

Monyó, én is kiváncsi lennék, hogy mit rontottak el a dokik nálad. Hol lehet megtalálni a "szani topicot"? Vagy az sem rossz, ha itt leírod, vagy bemásolod.
Akkor most nem csak szomorú vagy hanem dühös is a dokikra?

Én most vagyok a 15. napon, de még nem volt nagy hőesés, sőt az ovutesztek is sorra neg-ak lettek. Lehet, hogy megint nem lesz peteérésem? Azért apával próbálkozunk, hátha becsúszik egy gyerek. :D Így hogy lehet eltalálni, hogy mikor lesz peteérés? Minden nap ovutesztet csinálni egy anyagi csőd. Viszont nyák volt. Lehet, hogy korábban volt, mondjuk a 10. napon a peteérés? Akkor viszont lemaradtunk róla.

Igen, 2008-ra fel, de azért 2007-ben ezen kívül még lesz egy pé-em. Legalább is remélem, nem húzódik el ez a ciklus.

krévi
krévi

krevi a lap aljan van a topik.

Kép
monyo83

Monyó, még a gyomrom is összeszorult, ha belegondolok ebbe. Remélem nem kerül rá sor, de én is letagadnám a férjem. Apukád én is szívből sajnálom, és jobbulást neki.
A 2008-as év csak jobb lehet.

Vandus, nagyon szorírok neked. Hétvégén pozitiv tesztet kérünk. :D

Apropó, pozitív teszt, Gabi, merre vagy a képekkel?

Krévi, nagyon szorítok a pé-hez, lehet meg volt csak lemaradtatok, vagy még előtte vagy. Nem mindenkinek esik le a hő pé-kor, egyszer csak megemelkedik, és onnan tudod, hogy meg volt.

Árnika, vizsgálatok? Mi újság?
gmelcsi1

Sziasztok

Monyo olvastalak :( sajnálom de fel a fejjel, minden rossz után jó következik

Melcsi ari vagy köszi az érdeklődést. Én megfáztam, nagyon sz...ul voltam, de már jobb.
Hétfőn kell mennem a dokihoz, már készülök van egy jó pár kérdésem :roll:

Gabi ééééén is szeretném látni a képeket.

Többieknek drukk

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok

Itt vagyok, ne haragudjatok hogy nem jelentkeztem de közbe jöttek családi ügyek:( Most már minden ok, le is fényképeztem, bár nem tudom látszani fog e rendesen, de akarok még egy tesztet csinálni, most hogy ma vagy holnap kellene nem megjönnie, már biztos erősebben látszik. És akkor egyben feltszem illetve feltetem a párommal, mert én béna vagyok hozzá.

Amúgy jól vagyok, néha van egy kis émelygés, de kibírható. És őrülten kívánom a fokhagymát.

Mindenkinek nagyon drukkolok hogy hamar babás legyen, és találkozzunk az augusztusi babák topikban.

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok,

Monyó, olvastalak. Rettentően sajnálom. :( Remélem a körülményekhez képest jól alakul minden.

Melcsi, tegnap már poz volt az ovu tesztem. :D Ma azért még tesztelek egyet. Azért már áttértem a málnalevélről a palástfűre. A hőm még mindig nem esett le. Mikor kell leesnie elvileg a nagy könyv szerint? A poz ovu teszt előtt vagy után?

Most apával nagyon rajta vagyunk a témán. A januári nőgyógyászlátogatásig még 2 ciklus van hátra. Hátha addig történik valami jó is..... Ha nem, irány a meddőségi kp. A BMC-ről egyébként lebeszéltek, azt mondták a Kaáli jobb. Ti tudtok erről valamit? A Kaáliban 60,000 Ft egy inszem. Jó drága, de nem kell várni, csak a ciklus elejét kivárni. Ez is egy szempont. Addig pedig spórolás.

Gabi, én is szeretném látni a képet ám....

Vandus, drukkolok +++++++++++++++++ Melyik napon tesztelsz? Akkor sűrűbben benézek.

krévi
krévi

Sziasztok

Na itt a kép. A clear a legeleső teszt, és a másik féle pedig rá egy napra Kép

Kép

gabi1

Ez egy kicsit nagyobban. Kép

Kép

gabi1

Sziasztok Csajok,

Gabi, ez nagyon király. Tökre látszik. Ha már három is van, nem adnád nekem az egyiket. :D Mégegyszer nagy gratula.

Krévi, szerintem, amikor pozitiv az ovuteszt, akkor kellenne leesnie a hőnek. Mert mikor vége van a pé-nek, akkor megy fel. Szerintem apára fel és lesz ami lesz. :D

Árnika, örülök, hogy jobban vagy. Hidd el, hogy meg fog nyugtatni a doki. És ismét csak a babaprojectre koncentrálhatsz. Gyere sűrűbben.

Az inszemig, milyen vizsgálatokon kell átesni? Vagy ha valaki odamegy, hogy több mint egy éve próbálkozunk, itt van 60000 ft, akkor megcsinálják?
gmelcsi1

sziasztok

Igértem irok ha voltam uh-on.
Most értem haza nem rég,szóval van a bal oldalamon egy 15mm-es tösző. szerdán még csak 11mm volt.
Endometrium is belehúzott az is már 7mm.
Szerán meg 3.4mm volt.
Megérte azt a sok folyadékot inni :D
Dokibácsi hétvégére megadta a programot.
Hétfőn kell mennem utolsó uh-ra.

mindenkinek köszönöm a biztatást.

Monyó

Tényleg igazad volt :wink:

Kép

Kép
edinka

edinka na ugye,mondtam hogy ne keseredj el.semmi okod nem volt az aggodalomra.hajra mindent bele.
(a folyadek tenyleg csodakra kepes,nekem is ugy lett egy sutyi tuszom hogy vedeltem)

gabi szep a csikod.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Gabi, nagyon szépek a tesztjeid. Még egyszer gratula.

Melcsi, szerintem az alapvizsgálatokat megcsinálják, vagy viszed az eredményt, azt is elfogadják (hormon, átjárhatósági, citológia, pár uh). Utána pedig mehet a dolog, csak a megfelelő ciklusnapot kell kivárni. Még annak nem jártam utána, hogy az inszem milyen gyógyszer esetleg injekcióval jár. Ezt nem tudjátok röviden nekem leírni vagy bemásolni valahonnan? Most még nincs kedvem ezzel részletesebben foglalkozni. Ráérek akkor, ha arra kerül a sor.

Olyan nagy és látványos hőesést ebben a hónapban sem produkáltam, viszont az ovu teszt 2 napon keresztül + volt. Most viszont jelentősen emelkedett a hőm. Itt már nem lesz hőesés véleményem szerint. Szerintetek ettől még lehetett peteérés?

Edinka, szuperek az eredményeid. Most terminált együttlét a program? Te szedtél clostylt ugye?

Monyó, mi a helyzet? Apukád? Férjed?

Vandus, teszt?

krévi
krévi

Szia Krévi,

Szerintem 100%, hogy meg volt a pé, mert felment a hőd. Abban a két napban volt pé-d, mikor a teszt pozitiv lett. Nem az a lényeg, hogy leessen pé-kor a hő, hanem, hogy felmenjen utánna. Ez jelzi, hogy meg volt a pé. Tehát, ha együtt voltatok, akkor király. :D
Állítólag 4-5 tized fokot megy fel a hő. Nekem legalábbi is ennyit, ment fel.

A többiek, merre vannak?
gmelcsi1

Sziasztok Lányok!

Ma reggel 9-kor a 30.napon teszteltem egy pozitívat:)
A tesztcsík rögtön megjelent, majd kb. két percmúlva már halvány volt a controll csík.
Aztán még erősödött egy kicsit és már határozottan ott volt és van is!!

Azért még semmi elbizakodottság részemről, hiszen csütörtökön reggel kaptam choragon injekciót,ami okozhat ál-pozitív tesztet.
Igaz azt a szurit 72 órájakaptam kb. ,de hát megkavarhatja a dolgokat.
Szóval most ez a helyzet....
k.vanda

Szia Vandus,

Már nagyon vártam, hogy írj. Ez nagyon klassz. :D :D :D
Szorítottam nagyon. Mikor csinálsz még tesztet? Mikor nem kellett volna megjönnie?

Monyó merre vagy?

Csajok már két terhesünk is van. Mit szóltok? :D
gmelcsi1

sziasztok!

bocsi, hogy csak úgy bepofátlankodok, de elkeserédesem határtalan....
Nem tudom, hogy van-e köztetek PCOS beteg, de én az vagyok és 3. hónapja szedek rá gyógyszert, amitől ennyi idő után elég soknak összejön a baba.
Én hőgörbét is vezetek és egyértelműen látszik hogy valami nálam nagyon nem stimmel. A ciklusam 35-60 naposak, mindig barnázással kezdődnek.
Most vagyok a 28. napon, folyamatosan lennt van a hőm egész ciklus alatt, sőt 2 x nagyon leesett, már kezdtem örülni, hogy PÉ, de mivel lent is maradt a hőm , így nem az volt.
A következő ciklust még végig hőmérőzöm és ha nem lesz változás, akkor én is clostizni fogok.
Volt már így valaki?

noann
noann

Sziasztok!

igazából még ez a 30. nap, és nekem 30-35 naposak a ciklusaim.
szóval ebből még bármi lehet, főleg a csütörtöki choragon injekció miatt még inkább csak nagyon óvatosan örülünk.
Ez a szuri bizony okozhat álpozitív tesztet,hiszen hcg-tartalmú...
kérdés 72 óra alatt kiürült-e???
k.vanda

Mindenesetre, nagyon szorítok.

Noann, van pár pcos itt nálunk. Biztos válaszolnak neked, mert mind nagyon jártas ebben a témában. Sajnos.
Ne legyél elkeseredve, nagyon sok pcosnak összejött már a baba, neked is össze fog. Másnem kapsz más gyógyszert.
gmelcsi1

Sziasztok,

Melcsi, akkor én tévhitben voltam eddig. Azt gondoltam, hogy le kell esnie jelentősen a hőnek. De akkor nem. Inkább emelkednie. Hát, én már nem is merek még reménykedni sem, hogy sikeres volt ez a ciklus. Annyi ilyen ciklus volt már.
Te hogy állsz ciklusügyileg?

Vandus, abban nem tudok segíteni, hogy kiürül-e 72 órán belül. Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy sikerüljön.
++++++++++++++++++ Drukk, drukk
Ez most nagyon izgalmas. Dokihoz mikor mész? Mivel is sikerült eddig eljutni? Clostyl és injekció?

Noann, üdv köztünk. Én nem vagyok PCOs, legalábbis nem tudok róla, de minden megtörténhet. Neked milyen vizsgálattal derítették ki?

Monyó, jelentkezz!

krévi
krévi

krévi!

A PCOS egyik leggyakoribb jele, hogy rendszertelen a mensi ( nekem 35-70 naposak)+ mindkét petefészkem tele van cisztával.
Sokaknál szőrösödés, elhízás, hajhullás is előfordul.
4 hónapja próbálkozunk és rögtön vizsgálattal kezdtük, mert ugye sejtettem, hogy valami nincs rendben. A dokim rögtön clostit nyomott a kezembe, de sok helyen olvastam, hogy PCOS-ban nem ajánlatos szedni, mert cisztát csinál, + ny.h. vékonyítja el. Nekem meg ugye más sem hiányzik...
Ezért dokit váltottam és a PCOS elsőszámú bogyóját, vagyis a metformint szedem, már lassan 3 hónapja. Eddig semmi javulás a ciklusomban és most ahogy írtam hőmérőzök, és látszik, hogy katasztrófális a görbém. Semmi rendszer nincs benne, totál PÉ nélküli. Úgy gondolom, hogy a mjetformin valamit mégiscsak segíthet, ha várok januárig, a clostival.
Sajnos egyre kevesebb a türelmem és nem tudom, hogy lehet "nem állandóan ezzel foglalkozni", ahogy azt mindenki tanácsolja.
Egyébként egy hormoneredmény is totál igazolja vagy sem, hogy valai PCOS-e.
Ti mióta próbálkoztok?

noann
noann

SZIASZTOK.

ELEK MEG NYUGI:)

noan sajnalom a pcot en is az vagyok es februarban lesz egy eve hogy szedem a metet.nem mindenkinek hasznal 3 honap alatt.

vanda holnap csinalj tesztet es ha erosodika csikakkor terheseg ha halvanyodik akkor a choragon.szerintem nem urul ki 72 ora alatt,hany egyseget kaptal?

krevi.aput kedden mutik.ferjem jol van.

kinek kell mostnagyon szurkolni?

Kép
monyo83

monyo!

és ha nem hat a met, akkor mi a következő lépés?
Mióta szeded a clostit?
Neked is minden rendben volt "csak" PÉ nincs?
Én sajnos szinte mindig barnázom mensi előtt 1-2 napig, de legutóbb 6 napig. Ez megintcsak nem túl jó eredmény....

noann
noann

noann.nekem hatot a met.30-35 napos ciklusaim vannak a 40-60-90 naposak helyet.
aprilisban volt egy clostys ciklusom es most novemberben,a kovetkezo januarban lesz es meg sem allunk addig meg terhes nem leszek :lol:

az az erdekes hogy van pem,csak nem jo.ezt mondta a dokim.
en most barnazom menzi utan eddig ilyen nem volt :roll:

Kép
monyo83

monyo!

és mikor kezdett el hatni?
Milyen adagban szedted a metet?
Mert én 3 x 500 mg.

noann
noann

hat ezt igy konkretan nem tudom megmondani :oops: amiota szedem a metet azota rendeseka ciklusaim,okes neha van olyan hogy 40 nap de az a kesoi peim vannak.
en 1*850 et szedek mert nagyon kicsi IR-em van.
igy pontosan nem tudom megmondani mikortol kezdett el hatni.

ez is egyenenkent valtozo,valakinek 3 honap utan hat valakinek 6 valakinek 1 ev es van olyan is akinek soha.

Kép
monyo83

noann: Én is pcos-es vagyok és én 1 éve szedem, most 2*850mg-ban. A hormonok közül az LH/FSH arány mutathatja a pcos-t, de csak akkor, ha a 3. cn-en vették le és nagyobb az arány, mint 1 (az LH a magasabb). A tesztoszteron is magasabb lehet. Van egy másik fórum is, ott vannak babás és még nem babás pco-sok, nekem is sokat segítettek. Szerinte várd ki a fél évet. Ugyan nekem úgy néz ki, hogy a clostyval sem sikerül pé-t csinálni, de a múlt hónapban biztató lett a görbém. A closty van akinek hat, van akinek nem. Neked mennyi lett a terheléses inzulinod? Igazából a diéta és a mozgás segítené a legjobban a metformin hatását. Nekem ezek nem nagyon mennek. Ha gondolod írj a másik fórumba is és ha még eddig nem tetted volna, akkor nézd meg a pco-szindroma.hu honlapot.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vanda,
Nem szabad ilyen hamar tesztelni hcg szuri után mert bizony 3 nap alatt nem ürül ki sőt valakinek még 7-8 nap után is kimutatja a teszt. Drukkolok hogy baba legyen nálad ettől függetlenül :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Köszi pandácska a bíztatást, igen sajnos ez a szuri megkavarhatta a tesztet.
Ma a 31. napon vagyok, mondjuk a menstruációm eleve nem fog megjönni, hiszen 3X1-es adagban utrogestan kúpot használok és nekem csak akkor jön meg ,ha abbahagyom a kúpot...
beszélek majd a dokival, mert úgyis úgy volt ,hogy a héten keresem. egyébként csütörtökön kell mennem még egy choragon szurira.
kedves noann szerintem látogass el a pcos topicba, ott igazi profik vannak a témában és érdems visszaolvasni is:)
persze ide is gyere:)

szóval ami nálam most biztos az a totális bizonytalanság...
k.vanda

Vanda!

Én is csatlakoznék Pandácskához, a tesztelést illetően!! Én is kaptam már ilyen szurit,és mondták hogy 2 héten belül ne teszteljek mert az miatt is lehet pozitív a teszt!!

De azért nagyon drukkolok hogy a baba mutassa érkezését!!!!
csipcsab

köszönöm a tanácsokat:)
hát igen nagyon bizonytalan a helyzet.kiváncsi vagyok délután mit mond majd az orvosom.
a mellem annyira feszül,hogy szinte kirajzolódnak rajta olyan erek amelyeket még nem is láttam.
és feltünően nagy pisilési ingerem van.
de lehet,hogy ezeket is csak beszugerálom és különben is a mellfeszülés menstruációs tünet is lehet.
azért egy dologba kapaszkodom kicsit a choragon és a teszt esetében.
teszteltem én már choragon mellett is full egycsíkosat....
k.vanda

Vanda!

Megy a hatalmas drukk neked!
És délután gyere hamar az eredményekkel!!
Tök szép karitok lenne, ha ott lene a babó a pocidban! Már pedig ott van!!

Szia.
Szilvi

Kép
szilvia80

Noann, mi 21 hónapja próbálkozunk, mióta első gyermekünk megszületett.
Akkor elég egyértelmű jelei vannak a PCO-nak.

Vandus, nagyon drukkolok, hogy baba legyen a pociban.

Nálam jövő hét közepén derül ki, hogy sikeres ciklust zártunk-e. Ez a legnehezebb, ez az állandó várakozás nem? Hol a pé-re hol az eredményre hol a mensire. Szóval sok türelem kell.

krévi
krévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?