Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

ne haragudjatok, de most csak olvasó vagyok.Rám tört a pesszimizmus és így nem akarok közétek jönni, mert úgy se vagyok valami jó társaság ilyenkor.
Pusza nektek!
Vendég

Loviné! :cry: Gyere, ha beszélgetnél a bánatodról! Mi várunk! Olvass legalább, ha írni nem is akarsz, mi azért majd folyton hiányolunk, zargatunk! :wink:

Neked is ajánlom: vannak új sztorik a pcos-portálon!!! Érdemes elolvasni! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kép

Nálunk is hétágra süt a nap, kíváncsi vagyok meddig.

Loviné :cry: ,
ne légy pesszimista, az a legrosszabb, amit tehetsz. Mondd el inkább mi a bánatod!

Kép

Kép
ranita1979

Szia Ranita! Hőd?

Mókica! Tiéd hő? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
semmi különös, úgy látszik most meg erre állt be :roll: :

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4

Kép

Kép
ranita1979

Hoztam egy mensis görbét. Ebből az lesz pár nap múlva. Holnap vagy holnapután jön vérnéni...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 48000_.png

Loviné, mi a baj?
mókica

sziasztok.

lovine ne busuly gyere kozenk,mi nem csak azert vagyunk hogy oruljunk egymasnak,a rossz gondolatokat is meg lehet irni.

mokica :cry: ez tenyleg zuhanorepulesbe ment,sajnalom :cry: kovetkezo honap megint closty?

nocciola,szupi kis tuszod van,en eselyesnek tartok hogy megnol megegy.meg siman lehet.

ranita csucs mar 5dpon vagy,meg egy het es kiderul hogy lakik e bent valaki

:o

Kép
monyo83

Jaj lányok, igazából nem is tudom mi lehet a baj.Tegnap tört rám a sírógörcs, na meg eszembe jutott az elmúlt 6 év sikertelensége.Ma meg az elvesztett angyalkám miatt sírtam.Nem volt semmi olyan dolog ami kiváltotta ezért nem is értem az egészet. :oops:
Vendég

lovine biztos oszejottek a dolgok.nalam is van ilyen hogy nem tudom megmagyarazni hogy mi a bajom csak piszkosul roszul erzem magam lelkileg.annyi hogy en nem tudok sirni.
par nap es helyrejossz.

Kép
monyo83

Loviné! Ismerem az érzést, mikor az okát nem is igazán tudom meghatározni, csak feszít belül a sírás, a rosszkedv, mikor hivatlanul beállít a pesszimizmus. :cry:
Nálam épp a hétvégén volt, kb szombaton, és valahogy vasárnapra el is múlt, kialudtam vagy mi, pedig már be is jelentettem a páromnak, hogy érik már egy nagy sírás. :roll: Hát elhalasztottuk... :lol:
Jó is ha kisírod magad, és persze ha kibeszéled magadból! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs latom csak nem akar felmenni az a franya ho :roll: :?

Kép
monyo83

sajnos nem :? , úgyhogy már várom a pénteki orvost, kiváncsi vagyok mit mond, mi legyen!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné,
gyere csak közénk nyugodtan a bánatoddal is!
Mi megértjük a fájdalmadat, sajnos hasonló cipőben jártunk már mindannyian! :cry:

Mókica,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs,
ez a fránya hő tényleg nem akar feljebb menni!Pénteken doki?
Kíváncsi vagyok, mit mond!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

lucuzs kuldjek neked menzit?azert jobb lenne egy spontan menzi nem?hatha megjon magatol.

melinda most latom a fogyis vonalzodat.menyit sikerult leadni?

Kép
monyo83

Loviné,
sajnos teljesen természetes, h. a sok-sok küzdés közepette néha elfáradunk, és akkor ránktör az elkeseredés. Mindannyian vagyunk így időnként, ezek egy nőnek nagyon kemény megpróbáltatások. De szerencsére van remény, hiszen végre kezelve vagyunk, így előbb-utóbb nekünk is sikerülni fog. Pár nap mélypont után én is mindig újra remélek, és ezzel te is így leszel.

Monyo,
én örülnék neki, ha 2 tüsző nőne, és az ikreket se bánnám. Szeretnék 2 gyerkőcöt, de néha aggaszt, h. az idő szorít, és ha most sem akar sikerülni, ahogy telnek az évek, ugye könnyebb nem lesz... :( Na hess, hess innen rossz gondolatok. SIKERÜLNI FOG!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Meli! Pénteken endodokihoz megyek, ez a helyi orvos, őt is kifaggatom, aztán jövő héten meg nőgyógyász.

Nekem jöhet pé, vagy akár mensi is! Bármit szívesen fogadok, csak történjen már valami. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo,
most nem mértem magam, hogy mennyit fogytam.Igazából azért kezdtem el most ezt a rövid fogyókúrát, mert megtorpant a súlyom, és már egy jó ideje nem fogytam egy dekát sem.Úgyhogy úgy döntöttem, egy kicsit magasabb fordulatra kapcsolok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mókica,
:( :( :( Pedig szépen alakult a görbéd...

Lucuzs,
lehet neked még csak most volt pé (nyák miatt gondolom)? És lehet csak pár nappal később megy fel, ez amúgy is sokakra jellemző. De pénteken majd többet tudsz, az a tuti.

Én péntek reggel UH-n kezdek, kivi vagyok, remélem szépen megnő minden addigra. Most csinálok is egy kanna teát, h. ne felejtsek el inni.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola! Aranyos amit írtál, hogy az ikereket se bánnád. :lol: Tudod, én régen mindig azt mondtam magamnak, hogy csak ikerek ne legyenek, mert az nagyon nagy feladat. De most már inkább azt szeretnék!!! :lol: Mindig is sok gyereket szerettünk volna, és ennyi küzdés és várakozás után, azt hiszem bármennyi gyerekkel meg tudnék bírkózni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
akkor énis küldöm pirit! :wink:

Lányok,
kérdeztem már pár napja, de akkor nem kaptam rá választ!
Általában a mensim 3-4napos szokott lenni!Most viszont azt hittem, hogy soha nem lesz vége!Majdnem 1hétig itt volt piri!
Szerintetek ez mitől lehetett?
Lehet, hogy az emelt adagu met? :shock:
Vagy talán pucolódnak a ciszták?
Tapasztalatok?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Nekem egyáltalán nincs tapasztalatom, csak egy ötlet: a duphastontól nem lehetett? Vagy már máskor is szedted?

Nocciola! Igen, a nyákom az a napokban lett az igazi, de ha engem kérdezel, akkor még nem volt pé, abban reménykedem, hogy a héten még talán lesz. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

nocciola,siman lehetnek ikrek egy petebol is :wink: na jo inkabb ket petet kivanok neked,ahogy a dokim mondana tojast :lol:

izgi lesz hogy sokmindenkivel tortenik minden.lucuzs meg te penteken mentek dokihoz,mi meg sylel a jovo heten UH.

meli,ja azt hittem a 90 naposat csinalod.ertem.nekem megint lement egy kg am igy mostmar 69kg am vagyok :lol: :lol:

ikrek tema.mindig azt mondtam nekem nem kell,most is igy gondolom de ha igy alakul szertni fogom oket.a parom mostmar nagyon ikreket szeretne mert akkor egy eletre lezarul ez a babatema.

Kép
monyo83

meli lehet tenyleg a dupthason.
a met es elso menzimre sajnos nem emlekszem az mar nagyon reg volt.

Kép
monyo83

az en malacom beragadt a vonalzo vegen :lol: a napokat szamlalaja de o bizony makacs malac es nem moccan :lol:

Kép
monyo83

Lucuzs,
ugyanezt érzem (bár nekem még sajnos 1 gyermekem sincsen), de biztos megoldjuk a feladatot, már annyira rákészültünk a dologra. :D
Pont múltkor lelkiztünk a férjemmel, mondtam neki, h. számomra ez a babáért való küzdés életem eddigi legnehezebb feladata. Ne értsd félre, nem származom gazdag családból stb., de azért szinte minden sikerült, amit el akartam érni (persze nem voltak irreális álmaim), de összejött minden, ha kicsit is odaraktam magam. Csak a baba nem, már 3 éve. Úgyhogy, ha ez megoldódik végre, akkor majd nem ér sírni azért, hogy zombi lettem, mert 2 kisbaba testi-lelki szükségleteit kell ellátnom éjjel-nappal! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Meli,
én Norcolutot 2x kaptam eddig mensi hozó gyanánt: első alkalommal nekem is borzasztó erős, darabos, hosszú és fájdalmas mensim lett tőle. A második nem volt extrém.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola! :D :D :D Látom ugyanúgy érzünk! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hú, olyan gyönyörű idő van nálunk :D . Elmentünk a boltba, de hamar is jöttünk haza, Kép kell, nincs mit ennünk :oops: .

Loviné,
ismerős érzés, de pár nap és túl leszel rajta. Szerintem ez teljesen normális, az lenne a baj, ha soha nem éreznénk ilyent.

Meli,
hát, passz, nem tudom mitől lehetett most ilyen hosszú a vérzésed, de szerintem nem kell aggódni miatta :roll: .
Kivehetnéd a görbédből a mensi alatt mért értékeket, azt mondják akkor úgy sem kell mérni, és akkor tényleg szép lenne.

Nekem lehettek volna ikrek, ha a méhenkívüli is a jó helyre ér :cry: . Soha nem szerettem volna ikreket, biztos azért történt így :cry: :oops: . Apa mikor megtudta, hogy mi is lehetett volna belőle, nagyon felvillanyozódott, meg elképzelte, mi lett volna ha.... :cry:
De most már azt sem bánnám, ha ikrek lennének :D . Azért félnék a terhességtől nagyon.
Nekem 2 tüszőm volt, a jobb oldalon legalábbis. Remélem meg is repedtek :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Én azért nem értem ezt a vérzést, mert norcolutot kaptam már 3szor, akkor nem volt ilyen gondom!
Ezért gondoltam, hogy hátha a met miatt!
És ha eltűnnének a ciszták, akkor én nagyon boldog lennék!
Pénteken megyek uhura, remélem látunk majd valami kedvezőt! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszönöm lányok aranyosak vagytok!

Ti hisztek a gondolat teremtő erejében, és abba h ha bármi problémád van amit nem tudsz egyedül megoldani akkor egy barát vagy egy segítség odaszegődik melléd?
Na most pont így jártam!
Nézelődtem és olvastam itt a fórumok közt és egyszer csak az egyik fórumozó megemlitette a titok c. könyvet............és belöle egy idézetet:" ........élj úgy mintha már a tiéd lenne........"(és ez a fórumozó most tesztelt pozitivat 7 év után)
Rákerestem a neten érdekes kis könyv lehet.Imádom az ezoterikát és bizti, h müködik.
Szeretném megkérdezni, h van olyan akinek megvan a gépén ez a könyv letöltve?

Meli,
lehet, h nehezen tudtál ürülni ezért húzódott oly sokáig!

Mókica,
:cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs,
én akár hiszed akár nem amikor lombikra mentünk imádkoztam , h 3 maradjon meg.

Anita,
jó a görbéd.

Monyó,
annyira felhizlaltad a malacot h nem bír arrébb menni?? :lol: :lol:

Nocciola,
én is így vagyok ezzel minden sikerült nekünk eddig.még a babó várat magára.

Timcsi,
küld el a bacikat melegebb éghajlatra!
Vendég

Kép

Kép
ranita1979

Nekem nem jó. De miért így ír?

Kép

Kép
ranita1979

Anita,
a második is nekem szól?Mert ha igen akkor nem értem!
Vendég

Loviné,
az lenne elvileg a titok, csak le kellene tölteni. De én hiába töltöm, nem betűk jelennek meg, hanem mindenféle zagyvaság.

Kép

Kép
ranita1979

Ja értem!!!!!
Nekem jó csak az a furi, h 68 oldalas amit írnak róla az meg azt írta, h 110. :oops: :shock:
Lehet át kell a gépeden állitani valamit, mert neked a ciklusos linken se hozza fel a vonalat.
Vendég

Sziasztok!
Köszi, az együtt érzést. De fura, mert valahogy nem vagyok letörve, hogy hamarosan vérnéni jön látogatóba. Csak nem igazán örülök neki. Lesz egy 31-32 napos ciklusom, nem olyan rossz az.
Ikreket én se bánnám. Mert akkor tudnám , hogy teljesül az álmom a két gyerkőcről. :D
mókica

Mókica,
helyes, így kell ezt felfogni! Vérnéni>>>ez vicces! :D

Megnyugodva látom, h. a várakozás nem csak engem tett nyitottá, ikrekre ácsingózóvá... :D :D :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola, ezt nem is lehet másként felfogni: csak viccesen. Mikor tényleg mindent elér az ember lánya, csak a baba nem akar jönni. Ez pedig vicc.
Dolgozunk érte, mert nekünk nem pottyan az égből ajándékként. Ha tragigusan fogom fel akkor abba beleőrülnék. azt pedig nem szeretnék. Így is épp elég néha a férjemnek a sírásaim elviselni....
mókica

Mókica,
nagyon igazad van. :)

Kaptam még jó hírt mára (persze ezt vártam): férjem friss andrológiai lelete ismét szuper, rengeteg kiskatonája van, melynek 70 %-a igen fürge+még 5% progresszív lassú is van! Vitalitás 95 %!
Most már csak lesz belőlünk valaki! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola, ez igen szép eredmény! Hajrá!!!!!!!!!! :D
mókica

nociola akkor neked van egy sajat tenyeszbikad:)gratu a parod eredmenyehez,legalabb ezzel nincs gond.

mokica igazad van maskent nem lehetne elni,csak ha igy fogod fel.

lovine en nem hiszek az ilyesmikbe,nekem nem jott be.
nem hiszem hogyha nagyon akarok valamit akkor az az enyem lesz,ez nem epp igy mukodik.ha igy lenne mar lenne egy tucat gyerekem.

meli barcsak a cisztaid tavoznanak,ezt kivanom.

Kép
monyo83

Móki, Monyo,
Köszi! :D Most már csak összeszedem végre én is magam! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola! Ez nagyon jó hír! Szuper! :lol:
A párodat mikor nézték utoljára? A Lacit 2005-ben. Lehet megint kéne?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, én úgy tudom 2 évente nézik ezt. Persze ha gond van, vagy volt akkor talán sűrűbben.
mókica

2 évente. :shock: Huhh, akkor jól le vagyunk maradva. :?
Hogyan megy ez? Ki küldi be? Vagy nem kell beutaló? Már nem emlékszem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola,
ez jó hír Kép

Monyo,
teljesen igazad van én sem nagyon hiszek az ilyesmiben.

Nálunk apa nem volt ilyen vizsgálaton. Már volt időpontunk, de közbe jött a Hanna.

Kép

Kép
ranita1979

Nocciola,
gratula apácska eredményeihez!

Nekünk azt mondta a doki, hogy fél évente érdemes megnézni, hogy nincs-e valami baci, vagy gond apácska katonáival!
Úgyhogy ha most 3hónapig nem jön össze a baba, akkor újra megy apácska is vizsgálatra!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
2007-ben vizsgálták a férjem (akkor is jók voltak az eredményei), aztán tavaly volt 2 teherbeesésünk, most az újabb stimus próbálkozás előtt javasolta a dokinő, h. nézessük meg, mondván, h. ez nem invazív vizsg., ha én meg beszedném a gyogyikat, közben meg a férjemnél nem 100-as valami, annak ugye nincs sok értelme.
Ezt most magánorvosnál intéztük, 10 e volt a spermatogram (+ 8 e a konzi, de mi azt nem kértünk). A kiértékelést on-line dokitól is meg tudom szerezni, ill. a referenciatartományok is rajta vannak a leleten, így látszik, h. minden jó. Amúgy egy urológus-andrológust kérdezzetek meg, csak megcsinálják az sztk-ban.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Meli,
köszi. :D Mondjuk mi most tenyésztést nem kértünk, alapban nincs benne a vizsgálatban, és panaszunk sincs, dokinő se említette, ezért.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lucuzs, sima sztk-s andrológus is megtudja csinálni. Nem kell beutaló. Ugy tudom. Előtte 5 napig tilalom van.
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?