Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Látom mindenkinek nehezen indul a hét. :lol:
Nálam semmi változás, várom a hétvégét, remélem addigra okosabb leszek. :roll:

Veletek mi van?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

sziasztok.

latom jo nagy pangas volt a hetvegen,mi kint logtunk szinte egesz nap estere meg csak bedoltunk az agyba.
ma kezdem a clostyt :lol:

mokica szep gorbe,csak igy is maradjon.

meli milyen emilcimmel reggeltetek :?: nekem nem fogadta el a sem a serbiai sem a magyar emilcimem,nem kaptam oda az aktivacios szamot.igy csinaltunk egy .com os emilcimet es az mar jo lett.

syl sajnalom :cry:

lucuzs franya piri :cry: nekem mikor kiirjak hogy kezdjem el szedni altalaban masnap harmadnmapra megjon :roll: mar egy eve megvan a menzihozo bogyom de meg fel sincs bontva.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Jó hétfőt!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/12f6a1735caa811eeea6d70e8449fc62_090215_090316_1237161600_.png
Hoztam nektek egy görbét.

Lucuzs, szerintem is lassan meg kéne hozattatnod a mensit, kezd hosszú ciklusod lenni és még nemvolt péd....
mókica

mókica

Mókica! Görbe szép! És érzel valamit? 13.dpo- hányadikon akarsz tesztelni?

Igen, én még konzultálok az orvosaimmal aztán eldöntöm mi legyen, jövő héten kiderül.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

hőm kb. stagnál, utólag értékelve sztem. nem volt korai pé, de ma megyek este UH-ra, kivi vagyok mit látnak (remélem szép érő-félben lévő tüszőket). :D

Most így állunk, ebből még semmi nem derül ki, sztem. eddig csak a closti zavarta kicsit feljebb a hőm:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 61600_.png

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Kép

Tényleg jó nagy pangás volt itt a hétvégén :shock: .Nekünk iszonyúan indult a reggelünk.

Nocciola,
akkor mennek a drukkok a dokihoz, reméljük szép tüszőket láttok majd és jó sokat :D .

Móki,
13.dpo :D :D :D :D Kezd izgalmas lenni :D És a hőd is jól alakul :D

Többiek merre vagytok?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! A te hőd mit mutat ma? Feljebb ment?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita,
mizujs, miért indult iszonyúan a nap?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,
a Hannának tegnap óta hasmenése van, tegnap még hányt is. Ma reggel úgy kelt, hogy fáj a feneke meg a nunija. Nem láttam rajt semmit, de a gyerek kb 1 órán keresztül visított, sikítozott, sírt ,hogy neki mennyire fáj. Ilyennek én még sosem láttam, szörnyű volt :cry: . Már indultunk az orvoshoz, mikor megint hasmenése lett, azóta nincs semmi baja :shock: , nem fáj semmije. Nem értem, de nagyon megijesztett.

Lucuzs,

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4
Végre feljebb mászott. Most szerintetek mikor lehetett a pé??? A ciklus olyan hülye helyre tette, nem tudom azt miből gondolta. Ott többet nem vezetetem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 61600_.png

Kép

Kép
ranita1979

Monyo:Én is ma kezdtem el szedni a Clostit 2x1-t!Te?
Akkor már hányan is clostizunk?

Meli:Küldtem privit! :wink:

Csajok most akkor a retard met a jobb vagy a sima régi? :roll:

Kép

Kép
syl100

Ranita:Én a 16.napra tippelnék,de akkor lenne tuti,ha jelölnél nyákot is !Lh tesztet nem csináltál véletlenül!?
Az a lényeg,hogy megvolt e pé-d! :wink:

Kép

Kép
syl100

ranita en a 16ik napra tennem pet.elkezdted szedni az utrot?
ranita jobbulast Hannanak.

syl dejo,closty tarsam :) en 3*1et szedek.te clostys honapban nem szoktal tobb folyadekot inni?en holnap kezdek el vedelni hogy szep nagy tuszom legyen es vastag nyalkahartyam.

nocciola drukk az esti UH hoz.

Kép
monyo83

Syl,
hát én már nem tudom, melyik a jobb. Az én háziorvosom azt mondta, hogy szerinte a merckformin xr a legjobb most.

Én a 17. napon éreztem azt a bizonyos pé-es fájdalmat, amit szoktam, de a hőm meg akkor már fennt volt :roll: . De utána való nap is volt még olyan nyújthatós nyákom. Nem tudom egyszerűen, mindegy, nem is agyalok rajta, az tuti, hogy valamikor volt. Azért ez a hő sem olyan megbízható, szerintem.Láttam már rá példát.

Kép

Kép
ranita1979

Monyo,
igen elkezdtem, a 17. napon, napi egyet. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy lesz e tőle barnázás.

Igyatok jó sokat, 2,5-3 litert :!:

Kép

Kép
ranita1979

ranita szedd csak a progit szorgalamasan.

napi 2.5-3liter :shock: na abba halnak bele.
holnap megprobalok meginni ket liter asvanyvizet,meglatjuk menni fog-e.

Kép
monyo83

Én annyit ittam. Pár nap után hozzászoksz ám, aztán iszol, ha kell, ha nem :D . Esetleg igyál még aspirin c-t.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,
jajjj szegény, ez nagyon szívfájdító lehetett! Remélem gyorsan elmúlik neki.
Monyo,
köszi a drukkot, zsebre vágtam :D . Majd tudósítok utána, mi volt.
Syl,
én is clostiztam most, napi 2 szem a 3.naptól, ma UH. Korábban clostitól is később szoktam csak beindulni (16-17.cn. körüli pé), de hátha most látszik már vmi...

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita,

melyik progit és milyen hatáserősségűt szedsz? Elvileg pé. után nekem is ad majd a dokinő...

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

ranita magyarazott valami aspirint a doki,majd meglatom mit mond.
probalok inni,de en amugy is nagyon keves folyadekot iszom.

nocciola,gyere majd es tudosits.

ma kiserem el anyut a nogyihez,rohadtul nincs kedvem mert szar ido van,meg pont elkeruljuk egymast a parommal :cry:

Kép
monyo83

Férjecském is megy ma spermatogrammot csináltatni. Remélem most is minden ok vele is.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Meli: nézted a spam-ok között az e-mailt, mert nekem oda ment elöször? egyébként amikor nem enged regizni akkor van ott egy üzi, forget the password...arra kattints és újra elküldni a jelszavad...remélhetpleg megérkezik.

Mókica: szép a hőd, de még mindig nem értem azt a 2 alacsonyat :) de azt hiszem ez még nem a te időd a tesztre....várjunk csak türelmesen :)

ma elég jól vagyok, hányi is csak kicsit jött :) lehet alakulok :)

Üdv.
Aisha
aisha

Monyo,
küldök arra napsütést, itt kicsit felhős az ég, de általában ragyogva süt a napocska. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Aisha,

szia! Hogy rohan az idő, már jól benne vagy a 9.hétben! Lehet lassan végleg elmúlik a hányis időszak.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

nocciola,most egy pillanatra kisutott a nap,ideert :lol:
hideg van mert fuj a szel mint a hulye,izgi lesz a varosban koszalni mivel nagyon hamar beerunk anyuval es kesobbre van idopontja.

mar nincs nap,ennyi volt. :?

Kép
monyo83

Ranita! Az aspirin-c-t mire iszod?

Nocciola! Drukk az uh-hoz! :lol:

Szia Aisha! De jó neked, lassan még jobb lesz! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nálunk csúny felhő van, fúj a szél, süt a nap, meg néha esik :roll: .

Nocciola,
duphaston. Milyen hatáserősségű :shock: ? Az mit jelent? Mit kell nézni olyankor?
Most napi egyet szedek, de a másik dokim 2*1-et szokott mondani. De most úgy döntöttem teljesen erre a dokira fogok hagyatkozni. Ha esetleg ennyitől barnázok, akkor majd megpróbálom a 2*1 -et.

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
elvileg vastagítja mnyh-t.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, szerintem is a 16. nspon volt péd...
Hannának jobbulást!

Nocciola, én is kérek a napsütésből.....

Aisha, én se értem azokat a hőleeséseket... Teszt még tuti nem lesz..... Volt már rá példa, hogy a 16-17. dpon zuhant meg....
mókica

lanyok mi a kulombseg a duphazon es utro kozott?

ranita irja rajta hogy hany mg-os.enyem utro 100mg os.

Kép
monyo83

Én kb.2 liter ásványvizet szoktam meginni ,de most megpróbálok többet én is!
Én is ezen agyalok,hogy mit kéne szednem a mnyh vastagítására??! :roll:
Holnap hívom az sztk-s dokit időpontért ,mert menni akarok én is középidős kukucsra%!Mert ugye, a magándokim nem rendelt vissza arra!Nem baj így legalább ingyen lesz!Csak tök ciki,hogy 2 dokihoz megyek!
Meg majd ennél is be próbálkozok,hogy ad-e tüszőrepit?!

Kép

Kép
syl100

Ranita,
bocsi, :oops: hatáserősség=hány mg-os a hatóanyaga, de Duphastonból asszem csak 1féle van. Kivi vagyok nekem mit írn majd megelőző pótlásra és mennyit.

Jajj, elküldtem az összes napsütést, most itt nem maradt... :(

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Syl,
egyáltalán nem ciki, h. 2 dokihoz jársz, az borzasztó ciki, h. a doki closti mellett nem rendel automatikusan UH-t!
Most én is másik dokihoz megyek, mert az előző dokim (bár alapos, jó dokinak tartom) nem híve az automatikus pé utáni progi pótlásnak, csak ha kimutatta a terhességet, én meg az előzmények miatt attól félek, h. akkor már késő. Most pár ciklusban megpróbálkozom ezzel a módszerrel.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Akkor a progi pótlás az az Utró???
Mikortól érdemesebb szedni, :?: pé-től vagy a pozi teszttől?

Kép

Kép
syl100

Ranita:Mert most nekem is a házi dokim ajánlotta,hogy inkább írjon-e fel nekem receptre Retard metet,mert az jobb!
De én egyenlőre maradtam a réginél!Nem tudom,hogy jól tettem-e???

Kép

Kép
syl100

syl neked vekony szokott lenni a nyalkahartyad?
halottam hogy a mehpempo is jo erre.
nekem a nyalkahartyammal eddig nem volt gond.
nem ciki UH ra menned meg hatha kapsz tuszorepit is.
progi igen az utro,meg a duphason is valaki pe tol valaki a pozi tesztol szedi.
ugylatoma tobbseg pe tol.

nocciola visszakuldom a napot,itt mar ez nem segit,a szelet nem keri valaki? :lol:

Kép
monyo83

Meli
Feldobsz engem is a táblára?

Princzike
Kor: 29
Mióta: 2007.07.
Ciklus: 28-30
Utolsó Mensi: 2009.03.03.
Met: 2008. dec
Segédanyag: Bromocriptin
Gyerek: nincs

Köszi

Kép

Kép
princzike

Hát, lányok, a duphaston az csak 10 mg-os. Akkor sokat ne várjak tőle???

Syl,
Én is kettő dokihoz járok, igaz most magánba nem voltam, egyenlőre nem is tervezem. De azt, hogy magánba járjak uh-ra, azt nem fizetem meg, ha egyszer sztk-ba is megtehetem. Csak azt nem tudom mi lesz, ha egyszer esetleg terhes leszek. Mert ez az sztk -s doki is nagyon normális, barátságos, segítőkész. Akkor nagy dilemmában leszek.

Kép

Kép
ranita1979

Syl,
ahogy Monyo is írta, 2 "iskola" van: vki. pé. után javasolja, h. már a beágyazódás támogatva legyen, vki. csak + teszt után (ekkor már túl vagyunk a beágyazódáson). Sajna PCOS-nál gyakori, h. a cikus 2. felében sárgatest elégtelenség áll fenn, és ez bizonyos dokik szerint beágyazódási zavart, korai vetélést okozhat. Hát nem tudom, eddig 2 clostis időszakom volt, amikor csak a + teszt után kaptam pótlást, most megpróbálom pé-től.
Azt tudni kell, h. ha bármi más oka van az esetleges vetélésnek, azt a progi pótlás sem tartja meg, tehát egyéb rizikója tudtommal nincsen a korai szedésnek.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita,

bár nehéz döntés lesz, de még az a kisebbik gond, ha van 2 jó doki, akik közül választanod kell. :)

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita:Már legalább ott tartanánk,hogy azon keljen gondolkodnunk,hogy terhesen melyik dokit válasszuk! :wink:

monyo:Nekem is jó szokott lenni a mnyh-m,de nem tudom,hogy a closti mennyire vékonyítja majd el!Most is a 14.cn-n 14mm-s volt a mnyh-m! :shock:

Már előre félek a closti mellékhatásaitól,..fejfájás és barátai... :?
Főleg,hogy a mettől még mindig szarakodok!

Kép

Kép
syl100

Móki
jól alakul az a görbe :)

Syl
Miért kellet, vagy akart a dokid retard-ot felírni?
Nekem mondjuk jót tett a váltás, mert nincsenek rosszulléteim....

Aisha
Szupi :) Jó, hogy jól vagy és hányi is nagyjából elkerül :)

Most lépek, mert ebéd időm van :)

Képzeljétek! Ma olvastam egy másik fórumon, ahova még írni szoktam, hogy barátnőmnek tegnap megszületett a kisfia :) pont múlt héten beszéltem vele szerdán, hogy majd megyek és meglátogatom a kórházban :) Ez azért nagy szám, mert neki is IR-e van és mindent végigcsinált már a babáért, amit én is. Csak neki van egy kis forrja :) Annyira boldog voltam.
Úgy hogy lányok van remény :)

Kép

Kép
princzike

Noccolia:Akkor neked tényleg a pé-től nagy szükséget van a progi pótlásra!Nagyon drukkolok neked! :wink:
Akkor megpróbálok majd az uh után kérni a dokitól utrós receptet is!Ha ad... :roll:

Kép

Kép
syl100

ranita
10 mg mikronizált didrogeszteron-ez van a duphasonban
100 mg mikronizált progeszteron-ez van az utroban.

a ketto nagyon ugynezem nem ugyanaz ugyhogy igy mg ra nem lehet oket osszehasonlitani.

Kép
monyo83

Ezeket találtam. Csak így belegondolva, szerintem kellett volna a 2*1. Na mindegy, majd a következő hónapban.

Kép

Kép
ranita1979

Princzike:Nekem ez a váltást csak a házidokim javasolta!
Gondolom most ez új és ezt kell ajánlani..de nem tudom!Ezért is kérdem,hogy melyik a jobb ,mert nekem sok mellékhatásom van a mettől amit szedek!

Kép

Kép
syl100

Monyo,
hogy te miket nem tudsz :shock:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,

a tájékoztató alapján akkor most elég az 1x 10mg/nap, ha terhes leszel, és kimutathatóan kell pótlás, akkor szükséges csak emelni.:

"Sokszor ismétlődő (habituális) vetélés: naponta 2-szer 10 mg didrogeszteron a terhesség 20. hetéig.
Terméketlenség (infertilitas): naponta 10 mg didrogeszteron a ciklus 14. napjától 25. napjáig. A kezelést legalább hat egymást követő cikluson keresztül folytatni kell. Tanácsos a kezelést a terhesség első hónapjaiban is folytatni a sokszor ismétlődő (habituális) vetélésre megállapított adagolással. "

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

ranita nem en tudom,a jo baratom a google :lol: :lol:

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?