Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Nyulasz
Jó, hogy ide is bemásoltad a fejleményekt...de azért látom többre is futotta egy szopi közben. :D Nagyon ügyi vagy. :D

Mi még nem voltunk ma sehol, épp alvásból ébredezünk.Én ma szétpihentem magam mert 10-12-ig is aludtam. :D Most a 2. alvás apa miatt volt, ő dőlt ki, én meg mellé szolidaritásból. :lol: Alexandra bezzeg most volt a legaktívabb eddigi életében:pörgött, forgott, rugdoskódott akárhogy feküdtem...haláli volt. :D

Nem tudom nálunk van-e EDA.Majd jól megkérdezem. :D

Pusz

Kép
vizkriszisback

Szép hétvégét, Lányok! :P

Szezso,
igen, maradt (bár ez nem az én döntésem), végül sikerült feloldódnia kicsit. Holnap jön! :P :P :P
Te hogy vagy? Voltál már NST-n?

Kata,
kovács P-né Margitka :P Neked?

Eda: nekem nem volt remegés :roll: (csak szülés végére 38.5 láz. Bizonygatnom kellett, hogy mindig belázasodom stressz hatására :roll: )

Nyulasz,
"tandem etetés" :lol: :lol: :lol:

Szabina,
ET+5-ön pozitívat teszteltem, csak hogy lássak ilyet, de tudtam, ez még a tüszőrepi. ET+6 csont nega lett!
ET+7-en lett ismét 2 csíkos, de valszeg az ikerterhesség miatt mutatta ilyen hamar...szóval: VÁRJ MÉG!!!!!++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska :P
már hiányoltunk!!! :D Hajrá Kisfiú!!!!! (így van: mindegy, mennyi idő, de már látszik a vége!!! :wink: )

Dezsi,
nagyon szép medence!!! :D

Bridget, Puszi,
jó nyaralást! :D

(Off. férjem uncsinővére 48 éves. 4 éve ment férjhez. Most említette, hogy lassan náluk is indulhat a babaprojekt :shock: - hiába, ez már a 21. század! :roll: )

tillidian

Skrisz
Jó az avatarod! :lol:

ET+8-nál tartok ma :oops: (csak eléggé érdekes smájli lett a végén) :wink:
Így már nem annyira korai a teszt :cry: :cry: :cry: :cry:
(kedden megyek vérvételre)
És semmit nem érzek most....

Nyulasz
Gratulálok és legyetek nagyon boldogok!
Kitartást a mindennapokhoz!
Vendég

Szezso,
próbaovi! Kell. Lassan megint fősulli. Szoknom kell a gyűrődést!:-)

Nekem spinális volt császárkor. ... és volt pár órás remegésem is a szer kiürülése miatt. ... nagyon jó érzés volt friss koronákkal a számban!! ... nekem vagy 6 órán keresztül nem volt szabad megemelni a fejemet, mert akkor fejgörcsöm lehetett volna.
Ügyeltem is erre. ... de a lábamat azért mozgattam amennyire tudtam, hogy legyen erőm majd felkelni. :-)

Nyuszkó,
az lehet a tejcsid erősségétől. ... próbálj kímélő ételeket enni. Nem fűszerset. ... el fog múlni majd, ha megszokja.:-)
Ügyik vagytok a tandemszopiban. Van valami krém amivel kenegetheted, hogy ne sebesedjen ki vagy esetleg bimbóvédővel is szoptathatod őket, ha elfogadják.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz
Én a pelenkázón bekencézem a fürdetőkenőccsel Mollit, és kicsi vízben lemosom... (nagyon nem kell őket sikálni, nem koszolódnak annyira...a kenőcsöt nem is kell nagyon lemosni...)

Vizkrisz
Lehet, hogy van EDA Barcikán... DOTE-s anesztesek járnak ki :wink:
Vendég

MAbe
Nálunk még gáz is van. :) De az eda-t majd megkérdem... :D

Én ma éjszakai fürdőzést néztem ki a Tapolcai Barlangfürdőben, most 4x van egy héten...de ma épp senkinek sem volt kedve velünk jönni, de majd a jövő héten. Így ma csak vásárolni voltunk sok finomságot, többek közt egy 13 kilós dinnyét. :D

Rakok fel esti képet...szépen felöltöztem a TESCO-záshoz...meg máshoz is. :oops: :wink: A pocakom még dinnye nélküli (azt nem tesco-ban vettük mert hát olcsó húsnak eddig mindig híg volt ott a leve..remélem ez jó lesz)...estére már nem vállaltuk be, így is fel kell kelnem pisilni éjszaka...hát még úgy. :lol:

Kép

Szép jó éjt!
Babásoknak kellemes éjszakai szopit! :D

Kép
vizkriszisback

Látom, itt Mindenki alszik még :lol:
(én 12.35-kor ébredtem :shock: - na jó, addig óránként pisilni :oops: )

Vkrisz,
nagyon csini vagy!!! :P (gondolom, Te majd most húzol bele a pocaknövesztésbe! :wink: - én ilyenkor már bálna voltam :roll: )

Megyek készülök, jön Vackorkám! :D

tillidian

Sziasztok!

Koszonom lanyok, hogy bevettetek a tablaba es mehetek talizni veletek.

Nyulasz!
Nagyon buszke vagyok rad es minden elismeresem a tied. (tandem szopi) Szuper anya vagy, hogy igy birod az ikrekkel.
Ezt neked kuldom, majd te is keszitesz ilyen kepeket!

Kép

Kép

Mabe!
Nagyon szepek vagytok, igazi kis csalad!
Anya, Apa, Molli :lol:

Vizkrisz!
Nagyon csini vagy a kepek! Kicsit irigykedem is. :oops:

Tobbieknek nagyon drukkolok tovabbra is!

Magi
Vendég

Szezso, szerintem senkire sem hasonlít. :D Legalábbis én nem látom. :oops:

Kata, nagyon jó fej volt Adrienn.

skrisz72

Csak felületesen olvastam vissza.

Kisbuta: azt mondták, minden rendben, átjárható vagyok, stb. Aztán mégis méhenkívülim lett a vezetékben tapadt az embrió, így kivették az egyik vezetéket. Majd a következőp inszem vagy biokém vagy méhenkívüli lett (valószínűleg biokémiai), mondta a dokim, hogy lehet, hogy nem működik jól az az egy vezeték és akkor tértünk át a lombikra. Az a fura, hogy 2 inszemből mindkettővelk eljutottunk valamedddig, az 5 lombikból meg csak 1 volt, ami (ugyan biokémiai) valamennyire "sikerrel" járt, csak ugye elment. Szóval én ezt nem is értem.

Skrisz: a másik mobil nem használom ám, csak néha Téged hívlak róla, míg le nem fogy róla a pénz, aztán kidobom a kártyát. :wink:

babaimádó
Kép
babaimado

Csak lejelentem az igazolt eltavombol,hogy minden rendben megerkeztunk ep megyunk a bicsre 8) majd hetfon tudok jonni akkor apacska megy dodozoba :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulasz,
hajrá, így kell ezt nyomni ikrekkel. :D
És végül császárral szültél, vagy jöttek maguktól?

Szabina,
azért még ne add fel, korai, hidd el!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
:cry: Azt reméltem, csak az egyik petevezetőddel volt bibis, és a másik tök jól szuperál. Mert nagyon drukkolok, hogy legyen csodabébitek. Azért, amíg benn van a másik, addig én nem adom fel, és szurkolok neked.
Sajnos nekem is mindkettő átjárható volt, de amikor megkukkantották a klinikán, gyorsan ki is vették mindkettőt, mert azt mondták, ezekkel minden spontán terhességem méhen kívüli lenne, valamiért roncsolódtak a szöveteik, és nem voltak alkalmasak a bébi továbbítására a méh felé.
De tényleg rejtély, hogy neked miért csak spontán sikerült, és lombikkal miért nem???
Vizsgálták esetleg a méhed is?

Mi ma átadtuk a régi lakásunkat, egy gonddal kevesebb, bár ácsorog itt még pár bontatlan doboz... No, majd apránként.
Ma éjjel egyedül leszek, remélem, semmi nem fog történni.

Pusszancs.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Gondoltam Rátok nézek! :lol:
Minden szuper a Balatonnál, az idő is, ma egész nap strandoltunk, holnap Badacsony, kedden hajókirándulás,... a továbbiak még nincsenek megtervezve.

Drukkok mennek az akciózó Lánykáknak, mindenkit puszilok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Puszi,nagyon jó nyaralást kívánok! :D

Bridget,hű,neked is... beach? :D merre?

Vkrisz,bombakismami vagy! :wink:

Kisbuta,csaszi volt.Ajaj,asszem te következel :D :D :D :wink:

Magika,de édes vagy :D
Vendég

Szabina,drukk! :wink:
Vendég

Kisbuta:az inszem sem spontán :cry: , meg ugye 1 lombikkal is volt pozitív teszt. Én csak azt nem érte, miért álnak le a fejlődésben. 2-3 napig éreztem őket most is, 4.és 5. nap jött a görcsölés és szerintem ott lett vége. Én bevallom nektek, kezdem feladni. Belefásultam, elfáradtam, 13 éve ez tölti ki az életem.Nem is éltem még, pedig lassan öregnek számítok. Az egész életem csak babáért és egyéb komoly küzdelmekből állt (amiket itt nem részleteznék), egész egszerűen elegem van. Most is csak nyugtatókkal tudtam össeszedni magam, így ennek nem látom értelmét.
Tegnap lementünk a Balatonra fürdeni és egyszercsak mögémült egy 8 hónapos terhes csaj BIKINIBEN!! Ez nem is zavart volna anynira, ha nem a magamutogatásról szól és arról, hogy hangosan a terhességéről beszél és mutogtaja magát. Az egész gyomorforgató volt. Mellette a pasija cigizett. :cry: Sírni kezdtem, nem bírtam tovább. Majd elment kajálni, amihez egy nacit és egy retikült vett fel, felsőt nem is. Nos, engem ez (csűnyán hangzik) nagyon zavart és fájt fájt fájt.. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Hoztam két képet:

Kép Kép
Vendég

Lánykák, mennek a drukkok mindenkinek!

Babim, vedd úgy, hogy megsimiztelek.

skrisz72

Sziasztok! Gyönyörűek a fotók, egyik baba szebb, mint a másik, nagyon jó nézegetni őket! Még egyszer gratula mindegyik Anyukának, sok-sok tejcit és boldogságot! :lol:

Bridget, olvastam, hogy megvolt a hisztero, azért ezzel is egy lépéssel előrébb vagy!

Magika, annyira jó a kép, nagyon viccesek a gyerkőcök!

Babaimi: nagyon fájhatott a strandos jelenet :cry: uuuutálom az ilyen kismamám mellett cigizős barmokat. Az utcánkban nemrég szült meg egy nő, és hónapokig azt néztem, hogy ő és a pasija is bagóznak az utcán - hogy van képük hozzá? :twisted:

Én egy barátnőm többszöri rábeszélésére elmentem Fülöp Istvánhoz a Róbert klinikára (neki ő "csinált" babát). Nagyon komolyan vette minden leletemet, és egy csomó egyéb vizsgálatot is megcsinált (és itt a vizsgálatok meglepétsre mind tb finanszírozottak!! - csinált genetikai -összeférhetetlenségi vv-t és újabb hormonképet, egy csomó mindenre nézett hüvelytenyésztést, amire eddig még máshol nem (ki is derült, hogy mi okozza a folyton visszatérő hüvelyi fertőzést (különböző bélbaktérium-telepek :cry: ) és csinált IR vizsgálatot is, szóval ezek alapján neki egyértelmű, hogy PCOS a diagnózis. Ezt még sehol senki nem mondta ki, egyszer utaltak arra a laparnál, hogy PCO szerű a petefészkem, de az inszemeknél se foglalkoztak ezzel és az IR-rel sem foglalkoztak máshol. A 3. napi vv alapján kétszer akkorra az LH szintem, mint az FSH, ez is pco-ra utal, és ahogy visszanéztem, eddig is ilyen volt mindg a 3. napi vv eredménye, de sehol nem mondták, hogy ez PCO-ra utal. Ez megmagyarázza állítólag azt is, hogy miért votl minden egyes inszemnél az, hogy az elején rengeteg sok tüsző van, mindhárom alkalommal ez volt, aztán nagy nehezen egy- vagy két petesejt lesz csak belőlük, hiába a stimuk. Bocsánat, hgoy hosszú voltam, de végre másfél év után valaki konkrétumot mondott, hogy mi a probléma.
bébike4

Véletleünl elküldtem :D Szóval a nagy hír, szeptemberben indul a lombik, végül is akkor itt, a RK klinikán. végre, harmadik nekifutásra most úgy érzem, hogy megbízok ebben a dokiban!

Vkrisz, nagyon csini a pocid!

Till, sajnálom a tábort :cry: de az jó, hogy a végére egy kicsit feloldódott! Milyen nagyfiú már! MEgkérdezhetem, hogy ő hogyan élte meg a lombikozást? MEnnyire avattátok be?
bébike4

Sziasztok!

Ebédszünet. Kicsit álmos vagyok...de még le kell mennem nyitni a boltot...remélem már nem sokáig leszek lent mert váltanak ahogy tudnak, csak van egy kis fennforgás. Mostmár ahogy babóca nődögél, egyre inkább nyom itt nyom ott, na meg persze akkor aktivizálja magát amikor aludnék.Ma éjjel is felkeltem...De nem baj. :D Imádom.Fogok én még kevesebbet is aludni. 8)

Ma megkérdezte tőlem az egyik szállító a boltban, hogy muszáj nekem ekkora hassal dolgozni, meg hogy mikor jön a baba...mondom az még arrébb van, nov 24 körül.Ő meg jól megdöbbent, azt hitte nemsokára szülök. :shock: :D FÉRFI! :D Tuti nincs gyereke még.

Nyulasz
Jaj ezek a bébik! :D Édik!!! :D

Bri
Jó beach-ezést! :D

Baba
A természet néha kiszámíthatalan.Nekünk meg volt 5 inszemünk meg 3 beültink...mégis spontán lett babó.Fene érti? :shock: De kitartást nektek!És remélem majd jön a babó, amikor már nem is számítasz rá. :D

Magika
Nagyon szuperek ezek a képek. :D

Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Babim,
nagy meleg ölelést küldök.
Én félannyin se mentem át, mint te, de még ma is, mindenórásan, hanyatt homlok menekülök a sima kismamáktól, túl sokmindent kavar fel bennem is. Pedig egy szavam se lehet, nekem legalább így sikerült.

Bébike,
hajrá szeptember! (És ezekre a telepekre kaptál valamit, hogy ne csináljanak hepajt?)

Nyulasz,
gyönyörűségesek!
Igen, remélem, most már én jövök. :D Ma már külön meg kellett paskolnom, hogy visszarúgjon és életjelet adjon, remélem, ez már a szülés előtti csend...

Kép
kisbuta

Kisbuta, néha attól van hányngerem, hogy azt sem tudják, mekkora szerencséjük van.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok és anyukák!

Nagyon gratulálok a szép babákhoz! Eszter, Imola, Noémi és Balázs gyönyörűséges!!!

Nyuszi minden elismerésem az egyszerre-szopihoz 8) .

Bridge hajrá otthoni lombik!!!

Juhar gratulálok kis Juharhoz!

Majuska szupi hogy haladtok a baba felé! Nem sokára anyuka leszel!!!

Zsófi ügyesek vagytok nagyon a babáiddal, hogy ilyen szépen megnőttek és szupi hogy már együtt vagytok! Mikor mehettek haza? 2 kg a határ vagy 2,5?

Vkrisz csini vagy nagyon!

Baba fel a fejjel, de teljesen megértelek... nekem egy barátnőm köremailben közölte az egész baráti társasággal (ahol egyébként többen küzdünk babáért), hogy elsőre és rögtön sikerült a baba (persze tudjuk, hogy nem védekeznek évek óta, de ő úgy adja tovább, hogy eddig NEM akarták igazán...) hát nekem ez is fura... most akkor majd gratulálunk kell ahhoz, hogy milyen termékenyek a férjével :shock: ? (Persze a babához gratulálunk, de ilyet minek hozzátenni, nem? - Főleg, hogy nem igaz, egyébként meg ez (lenne) a természetes.... :? )

Nyaralóknak jó nyaralást, medanszié tulajdonosoknak jó medansziézást :wink: .

Puszi mindenkinek, bocsi akiket nem említettem név szerint!

Vanili
Vendég

Nyulasz, nagyon szépséges a vegyespáros :D

Baba, ölellek és annyira értem, amit írsz! Néha én is ordítani tudnék, máskor meg csak csendben kínlódom és nem szólok és ..... Sokan nem tudják, milyen adomány az, amikor gyermeket várnak, mert könnyen megadatott, nem is becsülik meg (persze ez nem általánosítás, mert tudom,vannak akik tudják akkor is, ha elsőre sikerült), és mindent, ami rossz lehet a kicsinek, megtesznek....De ez ellen nem tudunk tenni, sajnos.

Bébike, örülök, hoghy ilyen +++ vagy, drukk, a szeptember mindjárt itt van.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulasz!

Mint két cukorfalat :) Olyan puszilgatni valóak! :)

Vkrisz!

Nagyon csini kismami vagy! :D

Bri!

Remélem jól érzed magad a Beachen ,és legalább kikapcsolódsz egy kicsit! :lol:

Baba!

Nagyon sajnálom a strandos jelenetet,tudom mit érezhettél :cry:
Azért ha lehet a nyugtatókat mellőzd mert az sem tesz jót! :(

Till!

Remélem kisfiad már melletted van ,és kiderűlt hogy nem is volt olyan rossz az a tábor! :D
Vendég

Annmari, homeopátiás cucc. Az orvos mást írna, azt meg én nem akarom.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Sorstársak! :P

Babám,
de még mennyire átérezzük, min mégy keresztül!!! :oops: Nem akarok semmi okosat írni, úgyis tudsz Te már mindent!!!
(én bízom benne, hogy újra felállsz és jön az a babó!!!!!)

//okóberis fórumban volt már téma pl. a terhesség alatti bagózás. Az egyik kismami lazán közölte, hogy ő "ezért" (terhesség) nem hagyja abba a cigizést, mert "mi jó a mamának, az jó a babának" :shock: :shock: :shock: elfelejtettem megkérdezni: nem akar véletlenül narkózni is???!!! ((meg tudtam volna nyakalni :twisted: :oops: )
Persze az "ilyeneknek" leül a párjuk az ágy szélére és jön a gyerek :evil: - bocsi :oops: //

Baba, Ti öribabáról hogy vélekedtek?

Bébike,
nagyon szuper, hogy végre kiderült a bibi!!!!! Hajrá előre!!!! :P
(Vackor nem tud semmit sem a 6 éves tortúránkról, sem a lombikokról. - talán egyszer beavatjuk őt is és a húgát is :roll: - de ugye nálunk a család előtt ezt szigorúan titkolni kell (szerintük a lombikbaba nem ember, hanem "csinált lény" :evil:- a többit le sem írom... ), és tartunk tőle, hogy véletlenül elkottyantaná, olyan őszinte :roll: ) mindenki tudja: munkahely, barátok, szomszédok. Csak a család nem :oops:

mennek a drukkok, Lányok!!!+++++++++++++++++++++++++

tillidian

Annmari,
pusszantlak :P

és természetesen Mindenkit!!!! :P

tillidian

Till:beszélgettünk róla, de nincs döntés. Egyenlőre minden babás témában döntésképtelen vagyok/vagyunk. Meglátjuk K.P. mit mond szeptemberben.

babaimádó
Kép
babaimado

Till
Nem semmi, hogy a család előtt tikolni kell. :roll: :(
Hát a hasam már "bazinagy" :D ...de hogy menniyre látszik függ a rucitól meg a képebeállítástól. 8)

Én is látok itt kismamát aki cigizik...engem is végtelenül dühít az ilyesmi. :evil:

Szép jó éjt!
Vége a C.S.I.-nak és alszom is...végüls 4ig güriztem a boltban, azt hittem már sose jönnek váltani. :roll: Így nem aludtam du. és még tanítottam is.Na majd holnap szunyálok. :D

Kép
vizkriszisback

na itten vgyok kicsiket bar meg mi is "nyaralunk csutortokig :!: Az ido pompas bar a bicsen huvos szello fuj ami nem a legjobb ha ha nem kozvetlen a tenger mellett setalgatsz eleg kellemes 8) este meg jol lehul a levego mivel sivatagi eghajlat van itt vgy mi :roll: szal olyan 15fogik is lemegy a nappali 28-30utan igy kisruciban tok gaz elmenni vacsizni mert tuti szarra fagyok,mint pl teganpa is :? De amugy minden kasa kaja jo vezettem is tok elveztem vegre mar :P

Puszi
Akkor most nem ugy kezdtek,mint a multkor,hogy meg az elozo ho vegen mar indul a szuri 8) Jo nyaralast :!: Kép

Szabina
Azota teszteltel? :roll:

Kisbuta
Koszi...Los Angeles 8) Te meg 2in1 :?: :idea: :roll:

Skrisz
Neked is nadon jo az uj avatarod 8) mindenki lecserelte a kepere lehet egyszer en is bevallalom :wink: mondjuk majd ha anyuka leszek vgy kismami 8) :lol: :D Es koszonom,hogy meg ilyenkor is van energiad bekukkantani hozzam :wink: Jah es a vonalzid is tok klafa :!: Nalad is remeges :shock: ajajj :roll:

Kata
koszi bar vegulis nem volt nehez :lol: azt hiszem szerencsem volt :wink: ugyanis a "kulfoldiekkel ok foglalkoznak ketten (Krizsa es K.P.)K.P. szabin volt es bar az email eloszor hozza jutott el o mondta,hogy menjek Krizshoz ugyhogy igy talan mashoz nem is kerulhettunk volna :) Neked is o csinalt babat :?: mar elfelejtettem ne hari :oops:

Szezso
Lassan te vgy soron :!: Gondolom mar izgulsz 8) tenyleg telelesz babaval a topik :D Igen orulok,hogy megvolt ez is es most mar meg nagyobb az esely 8) Hogyhogy sima szuleshez nem lehet kerni :shock: bar azt hallottam nem mind1ik korhazban van EDA mert a speckos aki beadja ne minden korhazban van... :roll:

Bogi
Pont epp 3kismamink is szult mondjuk az eletkort nem is figyeltem :oops:

Nyulasz
Le a kalappal elotted is :arrow: en is ikrekben remenykedem bar meg nem tudom felvgyok-e igazan keszulve a dolgokra te viszont 5*-re vizsgaztal :wink: A tejpottyok minden ujszulotnel vannak :lol: Es koszonjuk a szep beszamolot is 8) ciciztetes kozben irtal :shock: huuuhaa tiszta profi :lol: Igen megyek a dokibacsitokhoz hatha nekem is csinal egy szep ikerbabakat :lol: vgy akar egyet azzal is teljesen elegedett leszek :wink: %-ok nem aggasztanak mert tudom ha majd latja,hogy is mukodok marmint a leleteim ilyesmi mar pozitivabb lesz es a %-aim is majd nonek :wink: Mitol jott a remeges :shock: Uj vonalzit kerunk!! 8) bics in L.A. 8) Miss Nyulasz ngyon kis csecse es az a keztartas :lol: Bazsi is jol durmolt :P jaj meg nyugodtan hozzartok am kepeket :!: :!: :!:

Bebike
Igen vegulis en is orulok neki,hogy megvolt :wink: Ezt meg enis tudom,hogy a magasabb LH a FSH-hez kepest pco gyanu :? kihez jartal te eddig....nem ertem...de annak viszont orulok,hogy vegre kezelve leszel megvan a baj es rendbetesznek utana neked is jon a baba :!: Mar szeptemberben lombik :shock: hat nem raknak elobb kicsit rendbe vgy igy mehet :roll:

Csoki
Koszi veletek mizu ngyon hallgatsz 8)

Annmari
Nana,hogy jol minden szupi bar matol egyedul vgyok :roll: mondjuk igy legalabb tudok netezni kicsit 8) Te hogy vagy?

Baba
Teljesen megtudom erteni a fajdalmad bar en meg nem szenvedek olyan regota,int te de mar most ngyon fajnak a hasonlo esetek :? Neked a lobikok ICSI-vel voltak? :roll: Nagy oleles neked nem tudok semmi biztatot irni Kép

Vrisz
Szupi az uj avatarod 8) Hat igy mar akkor ertem az anyos dolgot...azert is mondtam mert nem hallottalak en panaszkodni ra elotte csak most ez a kis konfliktus ota :roll: remelem azert minden rendbe jon foleg ha a parodnak mar meglesz az a masik jo kis helye na meg jon az unoka is talan valtoznak kicsit a dolgok :roll: Micsoda szupi fotot hoztal megint :shock: milyen csiniben nyomod :D

Till
Koszi akkor megnyugtattal 8) Mert mondom nekem meg ano vettek agyvizet mert kullancsgyanus voltam eleve eros fejfajassal mentem be ami mar kinzott egy honapja :shock: na utana es szegyen ide vgy oda se sirtam a fajdalomtol mert egyszeruen nem akart elmulni...meg 2hetig volt utan :roll: es minden csak fekve ment :oops: Ha jol olvasom Vackor hazaert tegnap...mit melest :idea: 48evesen van neki meg petije :shock:

Hajnoca
Huuhaa nem vgy te sem semmi akkor :shock: lehet en megsem szeretnek szulni csaszarral :oops: Hova van eltunve meg mindig nyitva az ovoda nalatok :P Meddig ovoneniskedsz :idea:

Majuska
Sok sikert az orokbefogadashoz :!: Majd hozzal kepet es meselj ha van fejlemeny :P

Mabe
Neked is tok jo az uj avatarod 8) es neked is koszonom a reszletes leirast :!: Milyen luke vgyok ilyenekkel foglalkozok mar de most,hogy szultetek felmerult bennem a dolog,hogy milyen is azert kerdeztem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ujdonsult anyukaktol meg-meg fotokat :!:
Kismamiktol pocifotot :!:

Kinek kell szurkolni?Szabinan kivul van meg valaki most elesben :idea: :?:

Varakozoknak meg(mert abbol sajna vgyunk egy paran :twisted: ) kuldok egy kis feludulo koktelt 8)

Kép

Na meg Ranaaaa te merre vgy :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, nem ICSI-s, mert simán megtermékenyülnek. Most is pl. 16 psejtből 14 embrió lett.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Nagyon szépek a babók!

Babim!
Sajnálom, hogy padlón vagy. Okosat írni én sem tudok. Mert nálam is változó, hogy épp hogy érzem magam. Én már a kismama undoron túl vagyok, de azért még mindig nem szívesen látom őket, de már az árokba azért egyet sem löknék.
A kisbabákat viszont egyre jobban szeretem.
Azt is elhatároztam, hogy igenis lesz 3 gyerekem, csak még azt nem tudom, hogy hányat fogok ebből én szülni.

Ma megyek cisztanézőbe. Sajnos nem igazán bízom benne, hogy elmúlt, és most nem is nagyon van kedvem menni a Kaáliba.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Bridget,
irigy, irigy. :D Élvezd ki minden percét a nyaralásnak és vigyázz magadra L.A.-ban egyedül...

Szabina,
nagyon drukkolok! Van valami fejlemény?

Bumi,
cisztaűzőket küldök!

Nálunk a női klinika egyik szárnyában van a Kaáli, mindig ott megyek el, mostanában hetente kétszer. Ma összefutottam a román tolmáccsal is, nagyon kedves nő, tök sokat szurkolt nekem is, pedig semmi közünk egymáshoz, és nagyon örült, hogy így lát végre.
És mindig sokat gondolok az ott várakozókra. Nekem is rossz volt nézni néha a kismamikat besétálni a klinikára...

Ma voltam ctg-n, Picikém alig hagyta magát felébreszteni.
ÉS végre a belső méhszáj is kinyílt 1 ujjnyira!!!! Csütörtök reggel 7-re kell mennem terheléses vizsgálatra, amiről nem tudom, micsoda. Addig szabadlábon vagyok: végső előkészületek ideje. Remélem, a tüzijátékot már nem 2in1 nézzük (vagy hallgatjuk...)
Kérek még oldószereket, légyszi.

Pusszantás.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Kisbuta: http://209.85.135.132/search?q=cache:tz ... clnk&gl=hu

Oldószerek mennek :wink:

Bridget: Örülök, hogy jól telik a nyaralás :-D Itt is van EDA, de csak császárhoz adják. Sima szüléshez nem lehet kérni :roll: valamilyen fájdalomcsillapítást lehet kapni, de nem EDA-t, sajnos.
Izgulok már, meg félek is :oops:

Puszi: jó időt fogtatok ki, élvezzétek :-D

Bumi: drukkolok, hogy csak hűlt helye legyen a cisztának :wink:

Szabina: mizujs?

Bébike: nagyon jó, hogy találtál egy szuper dokit, jól hangzik, hogy ennyi mindent megnézett nálatok. Ez az a doki, aki az nlc-n a meddőségi szakértő, ugye? Szoktam olvasgatni, nagyon profinak tűnik már a válaszaiból is.

Voltam ma is NST-n, Bendegúznak nagyon nem tetszik a műszer, amit a pocakomra raknak ilyenkor :-) először csak azt piszkálta, majd a végefelé hatalmas derbit rendezett, mondta is a néni, hogy most már leszedi rólam a műszert, mert szétrúg a gyerek :-D

Dokim szerint nem fogok mostanában szülni, jövő kedden újra NST.

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bridget,jujj,lehet irigykedni? :oops: Egyébként itt is olyan idő van,nappal 30 fok felett,éjjel 15 fok körül...

Kisbuta,oldószerek mennek :lol:

Szezsó,ismerős,Balázs sem hagyta sose békén a tappancsokat a hasamon :lol:

Bumi,kívánom,hogy mindhármat te szüld meg :D ...na jó,nem muszály egyszerre :wink:
cisztamentes szép napot :D

Rana nagyon eltűnt...meg Dezsina is...meg még sokan...mindenki nyaral? :roll:
Vendég

Sziasztok.

Tudnátok nekem kicsit segíteni?
Lehet cisztától barnázni mensi időben??? Sikertelen lombik utáni hónapban nem jött meg és uh-on a dokim vagy cisztára vagy méhenkivüli terhességre vagy sárgatest maradványra gondolt uh-on.Nem tudta biztosra.Aztán megjött 54napra rendesen.Most viszont csütörtöktől barnázok és idegesít.Pedig kezdenénk a lombikot.
Szedtem pedig cickafark tablettát cisztára.Teszt negatív. :cry:

Kép
Kép
melánia

Bumi:cisztamentes napot kívánok én is!!!
nyulasz:gyönyörűek vagytok!!! És még a fórumra is van időd,nahát!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

kisbuta:Kaális fórumon hiányolunk!!!

Kép
Kép
melánia

Szezso,
köszi a linket. Szóval készülünk a szülésre...
Na, hát Katicát nem izgatják a tappancsok, az egész ctg-t szabotálni szokta. - Pedig külön forgatnak, hogy most egyik oldaldt, aztán másik oldalt feküdjek, majd rázzák a pocakomat, végül trombitálnak neki. Ma is mondta a nővérke, hogy látszik, hogy reagál az ingerekre, de nem csinál nagy ügyet belőle, vissza is alszik rögtön.
Bezzeg mikor lekerülnek a tappancsok, azonnal feléled a kis csibész :D :lol:
Remélem, ez már a szülés előtti elcsendesedés...

Melani,
nekem az első méhen kívüli után, mivel a baba magától elhalt és nem volt műtét, alig akart megjönni. Folyamatosan barnáztam, mert babás ciklus szép vastag nyálkahártyájára ráépült a következő ciklus nyálkahártyája. A végén abrázió lett belőle, és örülhetek, hogy még mielőtt begyulladt volna a méh, mert akkor talán többé gyerekem se lehetett volna...
De ti lombikoztatok, nem? Ott azért, ha nem is kizárt a méhen kívüli, kisebb az esélye...
A lányokhoz majd benézek, de nekem csak egy nagyon régi gépem van, és irtóra köhög a babanet betöltésétől a sok kép és animáció miatt. És olyan elkeserítő, hogy odamegy az ember, kivárja, hogy betöltődjön az oldal, és látja, hogy a világon senki nem járt ott hetek óta. Tudom, hogy néha megélénkül, mikor valaki akciózik, csak ez annyira kiszámíthatatlan így, hogy feladtam, már csak ide írogatok, meg a Bromokriptinesek közé szökőévben egyszer. Bocsánat...

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Elmegyek nyaralni és születnek bébik?
Mabe! Nyulasz! Krisz! Nagy gratula!
Gyönyörűek a bébik!!!!

Baba! Nagy ölelés!!!

Tali! Ha nem baj, hogy keveset jövök, én is szívesen mennék.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

kisbuta:Májusban lombikoztam ahol volt 3 halvány pozitív teszt.Aztán köv. ciklusban nem akart megjönni a mensi.Teszteltem egy pár furát aztán uh és ezt a verziót mondták amit leírtam,majd mensi 54napra és most itt tartok a 29.napon a barnával.
Írsz privit hogy melyik dokinál maradtál szülés ügyben.

Kép
Kép
melánia

Hanna:puszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Ciszta még mindig ott figyeltelt, úgyhogy fogamzásgátlós ciklus jön.

Bumi

bumi1979

Bumi,
affene!!! :evil: Kitartás!!! Ciszta gyorsan monnyon le!!!!!

Melánia,
sztem lehet :roll: (bár mikor én elcisztásodtam, pár nap késéssel, de megjött :roll: )

Bridg,
tényleg ne aggódj! Az EDA-tól nem kapsz fejgörcsöt!!! (Spinálással én is így jártam, de EDA-tól semmi!)
Hogy van-e petije 48 éves unokanővérnek? Jó kérdés... :roll:

Kisbuta,
oldószer!!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

(én allergiával küzdök :? )

tillidian

Sziasztok!

A Zuram olvas, gondoltam addig gyors bekukkantok! De. hajókáztunk, nagyon jó volt! 8)

Mennek a petesejtnövelő, méhnyálkahártyavastagító, megtermékenyítő, randizós, megtapasztó, HCG és progi emelő,.................. oldószeres, szüléskönnyítő, allergiaűző, pocakfájásmegszüntető DRUKKOK, kinek, ami kell! :D

Talira jönne (okt. 11. vasárnap):

Alle
Bri
Szalai Heni
Puszedli
Tücsi
Bumi
Hajnoca
Hanna és Olivér

Ha vkit kihagytam, jelezze legyen szíves priviben, köszi. És a Többiek jelentkezését is várjuk, legyünk minél többen!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tilli, már nemtom melyik topikban írtad a családi titkot, de mindig kiakadok rajta. Nem értem, miért ilyen hülyék az emberek.... :roll:

Bumi, most már tényleg dupla adag cisztaűzőt küldök!!!!

Kisbuta, és egyébként hogy érzed magad így a 40. hét közelében? Fájások, vizesedés, miegyéb?

Szezso, ne is szüljél még, tessék csak kivárni az időt! Most már legalább minden hétre van programod.

Bébike, akkor sok szerencsét a szeptemberi kezdéshez!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?