Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz, gyerkőcök itt is édesek :D Jó, hogy ilyen gyorsan hazaengedtek titeket.

Bri, mikor is jöttök haza? Csak hogy egy kb. dátumot is tudjunk a talihoz rendelni...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Laptetű :D

allegrobarbaro

Szabina
Nagy drukk!
Debrecenben nagyon szép, okos gyerekek készülnek ám! :wink:

Puszedli
Tali engem is érdekelne, de most kihagyom :wink:

Nyulasz
De jó, hogy otthon lehettek! :lol: :lol: :lol:

Vizkrisz
Fájásokkal bementünk, akkor már 2 ujjnyira nyitva volt a méhszáj. Tanakodás, hogy most szüljünk, vagy próbálják leállítani a fájásokat. Aztán Imola döntött...megrepedt a burok... akkor már mese nem volt, szülünk...
EDA-val szültem. Szépen, lassan, kivárva... nagyon kevés oxytocint kaptam csak. A lényeg az volt, hogy végig jó állapotban volt a baba.
Megszületett, felsírt...megkaptam.... :lol: :lol: :lol:
Az első éjszakát töltöttük csak külön (hogy aludjak én is)...
(anesztes doktorok Debrecenből járnak ki Barcikára :wink: )

Kisbuta
Tudja Katica, hogy mikor kell megszületnie :wink:

Árnika
Igen... nála...
Egy vv-re, egy UH-ra nem tudsz kimenni?
(méhenkívüli gyanú miatt nem ártana)
Vendég

Dezsikém, még semmi sem tuti, nem siettetem a dolgot az biztos... Most lesz vége az első Avandametes ciklusomnak, úgy tűnik ez a gyogyi lesz a nyerő, szóval jó lenne még 2 hóanpot adni az Avandametnek mielőtt lombikra megyek, de majd meglátjuk mit mond a Tanár úr: augusztus végén vagy szeptember elején hívom majd! Te meg halassz csak nyugodtan, nem kell elkapkodni a dolgokat kell egy kis kikapcs! Közben megnézethetnéd az IR-t is!;-)
Vendég

Nyulasz
Kép

Vkrisz
Szerintem is bar konkretan nem mondta hogy az ott gatolt volna engem de ahogy elmondta azt vettem ki a szavaibol akar gatolhatta is :roll: Neked anyossal regen is ilyen volt a helyzet vgy csak mostansag? :roll:

Hajnoca
No para tudod mondtam raer nem sietek :wink:

Kisbuta
En is ebben remenykedem :roll: bar nem hinnem,hogy ezektol nem jott volna eddig a baba de ki tudja :roll: viszont nem tudunk spontankodni mert oktoberig szedem a gyogyot :roll: Oldoszerek mennek :!: epp akartam kerdezni,hogy te mikor szulsz :lol:

Arnika
A progi kitolhajtja nekem se akkor jott meg mikor kellett volna a progi utan :roll: a mehenkivulinel is van pozi teszt :roll:

Dezsi
Nekem ez az otletem mar eleg regota megvan :lol: csak apacskaban kellett tudatosodjon,hogy ez tenyleg igy lesz a legjobb :roll:

Alle
Olyan Oktober 8korul tervezem a hazamenetelt...15-ere van idopontom...parom meg jon olyan 25utan valahogy :roll: az a baj nekem ha ott van a parom akkor nehezkesen tudok majd ellogni :oops: eloszor jon M.orszagra es nem tudom,hogy tudnam elcsalni egy bnetes talira amit raadasul meg nem is ert :shock: szal nekem jo mielott jon miattam nem am felboritani mindent :roll: az a baj semmi nincs fixalva meg...mert mi itt oktober 1korul meg koltozunk is :? azt meg megvarom aztan pakolni kene...akkor jon hajoval a teli cuccok meg amugy is minden car...en 8-ara gondoltam,hogy tutira le ne kessem a konzit 8) azert gondolom itt sokmindenkivel kell majd egyeztetni kinek mikor jo :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
A párod milyen nemzetiségű?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Felig Japan felig Angol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akkor angolul tudunk vele kommunikálni, ha jön a talira.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi
Ari vgy :lol: most jot kacagtam nem am rajtad csak ahogy elkepzeltem,hogy o ott ul es Magyar bnetes csajokkal dumalgat :lol: :lol: :lol: Hat figyu meglatjuk de o nem olyan...bar jofej.Masnem ha nem tudom ravenni max felajanlom neki menjel a gymbe le 2orara amig en elsunnyogogk csak magara nem akarom hagyni :roll: eloszor jon es mar annyira vartam,hogy vegre eljojjon megismerje az en hazamat...nem tudom mit szolna ha magara hagynam kicsit mert en a bnetes csajokkal talizom :oops: de lehet tok jol venne nem tudom...epp nagy izgulasban is leszunk :roll: azert mondtam nekem jobb ha mielott jon akkor talizunk de mint irtam ha ugy jon ki hogy o mar ittvan majd megprobalom megoldani :roll:

Az idezeted meg elloptam a masik topikba :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Till,
ilyen tempóban hamar megvan a 15 fő. :lol:

Dezsi,
mi is azon vagyunk, hogy neked gyereket csináljunk. :wink: :D :lol:

Mabe,
gyorsan lezavartátok a szülést, de így mindenkinek jó és könnyű volt. ...legalábbis a soraid ezt éreztetik.
Sok sok tejcsit ... Nyulaszéknak, Skriszéknek is.

Bri,
tudom. Ne is mond. Mire belekezdtem volna 'elfogyott" a netem. :twisted: Holnap megint nővéreméknél leszek, mert jön végre haza.

Zsani,
pesztráltam a nővérem gyerekeit. :D
Igaz ... Bó engem is rendesen lefáraszt.
Ma a kisasszony bepótolta az alvásigényét. Majd 4 órányit aludt délután. :) :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Átlóban olvastam csak, ezer bocsánat. :oops:

Talira időpont javaslat: október 10. szombat VAGY oltóber 11. vasárnap ????

Jönne:

Alle
Bri
Szalai Heni
Tücsi
Hajnoca
Puszedli

Hmmmmmm???????

Üdv az itthon lévő friss kismamiknak, várjuk a fotókat, sokat-sokat!!!! :D

A drukkok is mennek, akiknek kell!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bri,
csak hogy tudd maximalista vagyok és oroszlán.
Vagy most vagy rögtön és azonnal. :D :wink:

Rajta vagyok a témán csak időm és .... netem legyen. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
En is igy voltam vele de mar lemondtam rola :roll: vegulis ugy jo ahogy van a lenyeg a fontos :wink: Holnaptol en sem ngyon vgyok utazunk szerdan jovok majd megint persze azert nap mint nap benezek majd 8)

Puszi
Asszem Bumi is jonne :roll: gondolom nem telon akart beszelgetni angolul a parommal :lol:

Meg talan az ujdonsult anyucik is addigra erore kapnak es siman johetnenek babastol 8) Nekem a 11vasarnap jobban hangzik :wink: de mind2nap jo :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mabe
Na most latom volt egy gyors szules osszefoglalo csak Vkrisznek cimezve ezert atsiklottam rajta :oops: EDA-rol egy kicsit mondhatnal meg par szot...neked jo volt segitett,fajt,utana volt mellekhatasa? :roll: na nem mintha mar ott tartanek de en sem vgyok olyan bator,hogy annelkul szuljek ugyhogy tervben van :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,
mennek a mai drukkok!

Bri,
esetleg rendezzünk egy külön pasitalálkozót párhuzamosan :?: (Enyém apa tud magyarul és jól beszélni angol, de azért ölég nehezen képzelném el egy ilyen "csajos" társaságban). Sok(k) lenne neki... :lol:

Tegnap nagypakoltam, mostam, takarítottam, de a mai ctg is tökéletes, úgyhogy kedden kell legközelebb menni, ha addig nem gondol egyet a kiscsaj. Végülis, ha azt nézzük, hogy még csak most van finisben a költözés, minden nap ajándék, de azért egyre inkább az a helyzet, hogy most már nélkülem sem történne katasztrófa, legfeljebb egy lelkes segítő mindent máshova pakol ki, mint ahova én tenném, de hát ez legyen a legnagyobb baj.

Pusszancs

Kép
kisbuta

sziasztok!

:D
dezsina

Szia Dezsina!

:D

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Szia Dezsi! :lol:

Talira időpont javaslat: október 10. szombat VAGY oltóber 11. vasárnap ????

Jönne:

Alle
Bri
Szalai Heni
Tücsi
Hajnoca
Puszedli
Bumi

Kép

Kép

*puszedli*

Nekem már azt hiszem sulim van szombatonként akkor így lehet jobb lenne a vasárnap. ... de ha a többségnek jobb a szombat akkor megoldható a lógás!!! :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Puszikám, Magikat kihagytad a tali listából!;-)
Vendég

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy minden rendben velünk! Kitti folyton rohangál, úgyhogy már nem sok időm van gép előtt ülni.

A babák csodálatosan szépek! Mindenkinek mégegyszer gratulálok!

Bridget: Kérdezted, hogy mikor kezdünk: Hát talán október-november környékén, de lehet, hogy nem is megyünk az 5. lombikra. Majd meglátjuk!

Drukkolok mindenkinek és szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Puszedli,
nekem a suli miatt a vasárnap jobb lenne.

allegrobarbaro

Csak átpörgettem, bocsika. :oops:

((((((((((Árnika))))))))))

Bri, én teljesen azt hittem, párod magyar... :shock:

Puszi, elviekben engem is érdekel a tali, de sztem ne írj fel a listára, mert én okt 12-én szülök! :D :wink:

Nyulaszkám, nem tudom, hogy gratuláltam-e már, vagy csak akartam, de sok boldogságot és egészséget nektek! És elismerésem, könnyedén és elegánsan csináltátok végig az egészet! (Példakép vagy nekem is, csak nehogy túlságosan zavarba jöjjél! :wink: )

Pusssz mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget,
EDA: én úgy voltam vele, hogy nem kérek, de aztán olyan szintű fájások jöttek, hogy meggondoltam magam: maradjon erő és emberi méltóság a szüléshez is :wink:
Így kértem! Onnantól még 1 óra volt a vajúdás, de azt már alig éreztem. Viszont ugye az a tű végig bent marad, így tolófájások előtt leállították az adagolást, tehát magát a szülést "élőben" Te csinálod! Nem igaz, hogy meghosszabbítja a kitolást: 2 tolófájásra megvolt a kölök, hajnal 2-kor, és 6-kor már sétáltam a folyosón! Se mellékhatás! (ja és szülés után újra nyomják a gyógyit, így a 90 perces varrást sem éreztem, ami nem mellékes :oops: )
Bocsi, ha hosszú lett! :P

Rana,
gyönyörűek a választott nevek! :D A Kaálisban olvastam :wink: - jöhetnél oda is néha :roll:

pusza Mindenkinek, drukkok az Akciósoknak!!!++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Kisbuta
Ezek szerint te is feljonnel Szegedrol :shock: Mar csak 6nap 8)

Csome
Szerintem meg 1probat meger :wink: hatna olvastad a kis bekas tortenetet :wink:

Puszi
Kisbuta szavai is ugy hangzottak mintha jonne :oops:
A friss kismamik is talan addigra pont regeneralodnak 8)

Rana
:lol: :lol: :lol: :lol: akkor gondolom most sokkent ert a tudat,hogy nem az :lol: :lol: :lol: Gyere l te is masnem onnan mesz szulni...a nagy izgalomban meghozzuk neked :D

Till
Koszi az infot :wink: Hat vegulis agyvizet vettek mar tolem de az nagyon gaz volt utana meg majd meg haltam :oops: csak azert kerdem mert ez is atajekon megy....aztan bevgyok tojva :roll: pedig meg hol van a szules :oops: :lol: :oops:

Tenyleg kik akcioznak :roll: tobbiek?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sikerült végre visszaolvasnom. Köszönöm a sok gratulációt és aggódást. Babim behozta nekem kinyomtatva a topik hozzászólásait. :D

Szabina üdv itt, és nagy drukk neked!

Bri, látom veled aztán mindig történik valami. Nem pocsékolod az időt.

Petne, kislányod még mindig egy tündér.

Rana, Szezso, gyönyörűséges már a pocitok.

Kisbuta, én is küldök oldószert. :wink:

És itt az én kicsi lányom:

Kép

skrisz72

Skrissz: dönörűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!! :D

Talira jönne: (október 11. vasárnap)

Alle
Bri
Szalai Heni
Tücsi
Hajnoca
Puszedli
Bumi
Magi
Kisbuta

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz
Hat muszaj kitennem magamert ha en is olyan szep babat szeretnek,mint Eszter :D es Baba milyen kis szorgalmas volt es kinyomtatta a dolgokat neked de jooo :P

Puszi
Lassan te megint kezdessz nem :roll:

Csajok en megyek bepakolok mert mar fel 11 es fel 2kor meg indulunk :shock: meg sehol nem vgyok :oops: persze meg benezek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Skrisz,Nyulasz,Mabe!
Gratulálok! Babák gyönyörűek!

Julcsi! :D
Gratula a szívdobogáshoz!!!

Árnika,Bébike,Dezsi!
:( Sajnálom!!!

Májuska!
Gratula az új álláshoz!!! :D

Bridget!
Örülök, hogy jól sikerült a hystero!! Idehaza majd szépen bebabásodsz!!!!!!

Szabina!
Üdv itt!!!

Till!
Tábor! :evil: Ez valahogy emlékeztet a keresztlányom tavalyi élményeihez. Az idén már kézzel-lábbal tiltakozott ellene. Nem is ment el.....

És akkor a kaális kép 6+1
Kép

Persze hétfőn már voltam a saját nőgyógyászomnál. UH is volt. Már 18 mm a kis bébi juhar. Képet ott sajnos nem kaptam. Védőnénit is letudtam. Sajnos a sajátomat még nem ismerhettem meg, mert szabin volt, de a helyettesítő is nagyon aranyos volt. Jővő héten terhesgondozó. Vuk úgy néz Tőlem már kezd pakolni. 4 napja nem hánytam, persze hányinger és émelygés még van.
A nőgyógyászom adott vérvételes genetikai szűrésről ismertetőt. Kombinált vérvételen gondolkodom. Valaki csináltatott ilyet?

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Juhar :P :P :P
Micsoda edes kis Juharod van :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Juhar: gratulálok MiniJuharhoz!!!! :D

Bri: igen, köv. ciklusban. :P

Kép

Kép

*puszedli*

Hali!

Mabe
Köszi a szüléstörit. :D

Skrisz
Jaj de szép Eszter! :D

Juhar
Nekem a hányinger csak ilyenkor kezdődött. :lol: De én végül nem hánytam.Gratula a 18 mm-eshez! :D

Puszedli
Majd megkérdem apát mikor s kell Pestre mennie megint 3 napra...vmi ilyesmi rémlik...ha igen, akkor tali. :D
Bridget:Apum is jól tud angolul. :D

Kisbuta
Drukk a gyors és fájdalommentes szüléshez!!!+++

Bridget
Alapból nem volt anyóssal gond...kedvesen fogadott be a családba.Baja mindenkinek van vele baja néha- szóval ez nem vmi anyós-meny viszáj- mert hajlamos rá, hogy a rosszat feltételezze mindenkiről, meg a depire, néha rosszindulatú. Ennek sztem főleg az az oka, hogy apóssal nincsenek jóban...aztán minél rosszabb otthon a helyzet, ő annál negatívabb minden szinten. :? (Meg ehhez jön még a boltbeli konfliktusunk alkalmanként.)

Ma annyira nem volt kedvem a boltozni. :? Nem aludtam jól:babóca túl aktív volt :D , meg vmi fájdalmas húzódást is okozott már éjjel is, meg de. a boltban is éreztem néha. Tegnap estétől meg én is érzek lent vhol a farok vagy csípőcsontnál olyan alkalmi becsípődésfélét. :shock: De van jó hír is:sztem nem híztam mostanában :D ...legalábbis a mi mérlegünk szerint nem.Jövő hét kedden megint védőnő. :)

Kép
vizkriszisback

Juhar :D
gratulaaaa! :D

Bridget,
az EDA más! nem szúrják olyan mélyre, ha jól tudom! (Nekem pl, volt spinális érzéstelenítésem is térdműtétnél, ezt mélyre szúrják. Utána 1 hétig majd meghaltam, olyan fejgörcsöm volt...semmivel nem lehetett csillapítani :oops: - de EDA után semmi!

Skrisz :D :D :D :D :D

tillidian

Till!
És miért nem csak a lábad érzéstelenítették?vagy olyan régen volt a műtét?

Bumi

bumi1979

Gyönyörrűűűűűűűűűűűűűek a gyerkőcök, istenem, de szép látni!!!! :D :D :D :D

Juhar, Kisjuharkát is megcsodáltam, és tudod, együtt kezdtünk, aztán én sajnos lemaradtam....

A munkahely sajnos kész átverés show, de itt sajnos senki nem hozza a pezsgőt a végén :evil: :shock: :x

viszooooooooooont: újra felpörgött az örökbefogadási ügyintézésünk,jól belátható időn belül lehet határozatunk már, istenem, hihetetlen érzés a rég áhított KISFIÚNK-ra várni még ha 9 hónap helyett akár 1-2 év is lesz ez a várakozás :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mindenkinek sok boldogságot :D :D

Kép
majuska

Skrisz
Eszter gyönyörű! :lol: :lol:

EDA: a gerincvelőt burkoló hártya köré adják az érzéstelenítőt. Ennél nem szokott fejfájás lenni, mert nincs agyvízcsorgás.
(egy vékony műanyag katéter marad benn, nem a tű...lehet adagolni a gyógyszert folyamatosan, vagy szakaszosan)
Spinál: a gyógyszert az agyvíz-térbe adják... ennél szokott utóhatásként fejfájás lenni. DE ez is kivédhető, ha vékony tűvel szúrják...(császárnál inkább spinál szokott lenni)

Juhar
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Májuska: kisfiúra vártok? Lány szóba se jöhet?

Holnaptól Balcsi, de elvileg lesz netem, így nem szabadultok tőlem! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

tegnap elektromos gondok voltak nálunk, a gépemet se mertem bekapcsolni... :cry: :cry: :cry: :cry:

Gyönyörűek a babák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsina
Jó a medenceépítéses leírás. A párom nevetett, hogy egy női fórumon mi minden szóbakerül! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbuta
Oldószert küldök már nektek. És kilakoltatási parancsot :wink:

Árnika
Hogy vagy? Mi újság veled?

JUhar
Gratulálok!
Én befogadnám a Vuk-ot :wink:

Nekem negatív a tesztem (ET+8) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szép jó reggelt!

Ma nem dolgozom. :D
Párom kimegy egy házhoz 10-re, de ennyi. Tegnap már végre volt egy kis sikerélménye:kötött egy megbízást és két megbízást hétfőn véglegesít. :D Persze ebből pénz majd akkor lesz ha el is adja a házakat...de beindulni látszik az ügy.
Remélem ma és holnap du. lesz időnk mindenfélére...kicsit csavarogni stb. :D

Szabina
ET+6? Van még esély!!!+++ :D

Puszi
Jó balcsizást! :D Mi majd jövőre pótoljuk az elmaradt fürcsizéseket.

Májuska
Tök, hogy jó hogy felpörögtek az események.Reméljük hamarosan így vagy úgy ill. így és úgy sikerel jártok! :lol:

Kellemes hétvégét!!!

Kép
vizkriszisback

Juhar! Gratulálok Minikédhez!

Nyulasz:édesek az ikrek, kár, hogy lemaradtam, de örülök, hogy azért beszéltünk.

Skrisz:édes! Mennyit nőtt!!!(Jó a kép.Én nem tudtam feltenni, aztán meg úgy döntöttem, Te úgyis jobb képet csinálsz :wink: :lol: )Puszi a családnak!

babaimádó
Kép
babaimado

Szabina,
mennek a mai babaragacsok +++++++++++++++++++++++++
ET+6-on nagyon-nagyon korai a teszt, nehogy elszomorodj. Én csak ET+11-en vagy 12-őn mertem először. És még Skrisznek is csak ET+8-on volt először pozitív, de olyan halványan, hogy én azt magamtól negatívnak néztem volna...

Skrisz,
édes a kicsi Eszter. Már alig várom, hogy így lássam Katicát is...

Bridget,
érezzétek jól magatokat! Hova mentek?

Puszi,
bizony, lehet, hogy megyek, de ez még sokmindentől függ. Apácska októbertől Bp-en dolgozik, lenne szállásom, de nem garantálom, hogy épp akkor hol leszek, szóval 100%-ra nem mondok semmit...
És jó nyaralást!!!

Juhar,
nagyon-nagyon szép a bébijuhar! :D :D

Baba,
te egy topikangyal vagy :arrow: még arra is marad energiád, hogy kinyomtasd a hozzászólásokat Skrisznek :shock: .
Igazán várom, hogy valaki neked vigye be a hozzászólásokat. Bárcsak, bárcsak... (Ugye neked csak az egyik petevezetőddel van baj?)

Vkrisz,
drukk a párodnak, hogy sikerrel járjon. Mi is ügynökséggel adattuk el a lakásunkat :D

Nyulasz,
puszi a kisnyuszik hasára. Nem hiszem, hogy ikrek mellett sok időd lesz mostanában jönni, de azért majd várunk szüléstörténetet, meg képeket. (Egy ikres apuka azt mesélte, hogy ő nem is érti, hogy élte túl a felesége az 1. évet, mert az ikrekkel egy horror. De persze mindent megérnek :D )

Kép
kisbuta

Jaj, tudtam, hogy elfelejtek valakit!

Mabe drága, ne haragudj! Óriási gratula nektek, sok boldogságot Imolához.

Juhar, nagyon édi a kicsi babád!

Szabina, nagyon korán van még a teszthez! Nyugi!

Szia Babim, küldöm ám az sms-eket időnként, remélem nézed a másik telcsid is néha.

skrisz72

Sziasztok!

Bemásolom amit a Kaálisba írtam,bocsi,de még nem sok mindenre van időm...szoptatásból áll a nap :shock:

Megy a tandem szopizás is,már a kórházban megleptem vele a csecsemősöket,hogy harmadik nap,tök egyedül,szopipárnával cicire dobdtam őket,de a melleim romokban,erre nem is gondoltam,hogy ennyire fájdalmas lesz,persze nálunk minden szopinál minden cicire szükség van,nem tudom felváltva használni,max a gyerekeket cserélem meg rajta...de holnap jön egy "aranykezű" néni,a sotén dolgozik,ő megmaszírozza,meg megmutatja,hogy mit hogyan csináljak.

Viszont sokszor külön szopiznak,mert ha valamelyik alszik,azt képtelenség felébreszteni,így inkább már nem is küzdök vele...csak így még kevesebb idő marad,gyakorlatilag megállapíthatom,lehet 3-4 óra alvással élni,azt is 3-4 részletben :lol:

A kórházban az éjszaka második felére leadtam őket,mert javasolták,hogy tudjak kicsit pihenni,és így kb éjféltől reggel 5-ig aludtam...és állítólag ők is,de már nem hiszem,szerintem hagyták őket ordítani,pedig azt mondták,ha ébrednek,hozzák őket enni.

Tegnap küzdöttünk,délután 4-től folyamatosan ordítottak,nem tudtuk mi bajuk,kézben először picit jó volt,de aztán ott se igazán,anyósom szerint a poci fájt,lehet benne valami,mert egyfolytában olyan görcsbe húzták magukat,mint mi,ha fáj.vettünk édesköményteát,Balázsnak már nem adtunk,mert fürdés után lett kaki,és nyugi,de Noncsi kétszer is kapott belőle,de szinte az egész éjszakát evéssel,és sírással töltöttük...aztán reggel valamikor megtelt a pelus,azóta nyugi van nála is.

Balázsnak elég száraz a bőre,szerintetek jobb lesz a helyzet,ha este a fürdetéskor nem csak a vízbe teszünk a fürdetőkrémből,hanem picit rákenünk a bőrére,és onan próbáljuk lemosni?Mert a védőnő ezt tanácsolta...ja,és Balázson kijöttek kiütések,pici,fehér a közepe,és körülötte piros,olyan mintha a pattanást és a szúnyogcsípést kereszteztük volna...Állítólag az anyatejtől van,és nem kell aggódni... :roll:

Átlag 20-25-30-at szopiznak,és van,hogy ez 10 perc alatt,van hogy közel egy óra alatt,csak tudnám,olyankor mit csinálnak :shock: Viszont fejni nem tudok,szerintem ez a 30 a mellem kapacitása,mintha kiürülne,de lehet csak én vagyok béna.

...ja,most is a cicimen lóg az egyik :lol:

Juhar,gratula :D

Bridget,dejó,akkor jössz a dokibácsimhoz :D :D :D szuper...esélyek miatt ne aggódj,az amcsiban,és japánban is ugyanannyi lett volna...nekünk sem adtak ám több esélyt :roll:

Dezsinám,akkor pihi?Öööö...a múltkor itt többen ,hogy az IR-t nézesd meg...a szabid alatt akartad...őszintén,voltál??? :roll:

Baba,és is örülök,hogy beszéltünk,de nyugodtan rámnyithattad volna az ajtót,Till is így csinálta,meg én is amikor Skriszhez mentem,mert ő is le volt halkítva,mint én...azt nem mondom,hogy majd legközelebb,esetleg fordított felállásban,hogy én megyek hozzád :D

Rana :oops:

Skrisz,Mabe csodás Kiscsajok :D

Árnika :( :( :(

Bébikével mi van?

Májuska,szuper :D Kívánom,hogy egy gyönyörű kicsi fiatok legyen :wink:

Akciózoknak nagy drukk,várakozóknak kitartás,kismamiknak pocaksimi,anyukáknak sok tejcsit :D

Ja,nekem eda volt,és már "összerakás"közben jött a remegés,és még tartott majdnem egy órát,mindenki takargatni akart,de mondtam,hogy nem fázom,csak elvonási tüneteim vannak...

...most hirtelen ennyi,remélem mindenki jól van :wink:
Vendég

Ja,és persze köszi mindenkinek a drukkot és gratulációt :D :D :D
Vendég

Nekem is EDA volt, ugyanaz a remegés... :?

Lányok, egyébként Nyulasz állati jól nyomja a tandem etetést. Én láttam élőben. Csúcsszuper!!! :lol:

skrisz72

Skrisz,ja,tényleg :oops: :lol:...de most csak egy lóg rajtam...a másik már alszik...
Vendég

Skrisz, gyönyörű Eszti baba!!! És az avatarod is jó!! Szülésznő milyen volt?

Nyulasz, gyönyörűek a te gyerkőceid is!! Ügyes vagy a tandem szopival. Ha jól olvastam van segítséged?! Pihizz amennyit csak tudsz, bár gondolom időd nem sok. A piros pöttyök Balázson tuti tejkiütés, majd el fog múlni szépen.

Bridget, gratula h bejutottál Krizsához!

Juhar, gratula a babácskához!

Puszi, jó pihenést!! Aztán minden energiádra szükség lesz! :wink:

Till, ki lesz a szülésznőd? (már lehet h kérdeztem :roll: ).

Kép
kata05

Sziasztok!

Skrisz: Eszter gyönyörű :-D jó, hogy avatart cseréltél, így meg tudom állapítani, hogy hasonlít Rád :wink: vagy csak a hasonló beállítás miatt látszik úgy? :-)

Nyulasz: édesek a Bogyók, Balázs nagyon huncutnak néz ki, Noémi olyan kis nyugisnak :-D ügyi vagy a szoptatással.

Mabe: Imola kis cukorfalat! :-)

Boldog 1 hetes fordulót mind a 4 bébinek! (Eszternél késtem 1 napot, talán megbocsájtja :wink:

Puszi: jó Balcsizást :-D pont múltkor akartam kérdezni, mikor mentek, de ezek szerint most :-D

Zsófi: nagyon ügyik vagytok, remélem minél előbb mehettek majd haza, nagyon hosszú ideje vagytok már kórházlakók...

Petne: Julcsi mennyire szép a vörös hajával! :-D kis göndörcsajszi lesz :-)

Dezsi: szuper a medansziétok!!!! :-D

Bridget: nagyon jó, hogy túlvagy a hiszteron, és a doki rendberakott odabent. Így a tuti nekiindulni az itthoni lombiknak. :-)

Hajnoca: próbaovi? :wink:

Árnika: mizu, van valami fejlemény? :roll:

Szabina: nekem először ET+9-en volt pozitív tesztem, az is 10-es érzékenységű volt, tehát nagyon :wink:

Zsani: Te is lassan félidős leszel :-D

Kisbuta: mizujs, hogy vagy?

Juhar: gratula a bébihez! :-D

Vkrisz: ügyi vagy, hogy tartod a súlyod :-D (így a végén jobban elengedheted magad :lol:

Majuska: hát, sajnálom a munkahelyet :-( de az örökbefogadáshoz hajrá!!!! :-D

Tegnap megvolt az NST, minden oké, Bendegúz mocorgott is, pedig délelőtt nem nagyon szokott. Kedden megyek újra.

EDA: a védőnő azt mondja, itt sima szüléshez nem lehet kérni :cry:
de majd a dokimnál is rákérdezek...

Szép hétvégét mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Till: Vackor maradt végülis a táborban? (Lehet írtad, csak nem emlékszem :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?