Új privát üzeneted érkezett!

Szóval én is írtam reggel, csak nem tudtam elküldeni, aztán meg meglepetésszerűen hazaértek a fiúk és már nem volt időm.

Proone, a könyv talált süllyedt. Meg azt akartam még, hogy emlékezz amit az MSN-en beszélgettünk, a párjaink rokonairól. Légy te az okos, egy kis időt kibírsz ott, és mégsem te leszel a haragtartó a párod szemében. Sokat számít hidd el.

Kata, ESZO= Elnyujtott Szexuális Orgazmus. Fél órás órás orgazmusokról ír a könyv.

Sajna szkennelni nem tudok, mert elromlott. Majd írok be részleteket, meg gyakorlatokat. Bár mi nem csináljuk végig az egészet, mert sajna itt nincs időnk, de kiragadunk részleteket, és átalakítjuk magunknak. Meg vannak benne olyan dolgok amit én nem annyira csinálnék meg, sajna nem sikeredett az össze gátlásomat levetkőzni.

Pocika, én is sajnálom a vizsgádat. Nagyon jó a kép a profilodban, örülünk neki, de én azt hittem, hogy pocakosat kapunk Kép. Szólj nyugodtan, hogy ne legyek telhetetlen KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Kata, neked akartam még, hogy ha megvan a könyv, akkor tanulmányozd át, szerintem megéri. Meg ha van többféle ilyen könyvetek, és találsz köztünk jót, akkor lécccci írj címet Kép. Én valami olyat szeretnék, hogy elővesszük, hogy na akkor mit csináljunk ma, és kinyitjuk valahol. Szóval értitek. Elég kényelmes vagyok mi?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok.

Vissza tértem.

Kép
Kép
incike

Szia, mi a helyzet veled? Hova tűntél?
Kivettelek a táblából, mert már nem is számítottunk rád, de ha megírod mi van veled, visszateszlek azonnal Kép

Kép

Kép
vkhajni

Semmi jó. Amikor utoljára itt voltam akkor nagyon elkezdett fájni a hasam és éjjszaka a szülészeten kötöttem ki.Vagy 1 hétig fájt a hasam rosszúl voltam. Az orvosom nem fogadott mondván, hogy nem jelentkeztem be hozzá és a hónapban már nincs szabad helye. Szerintünk akkor ment el a baba és más ismerős és orvos szerint is elvetélés volt.Kép
Szóval röviden ennyi. DE NEM ADTUK FEL!
TI Se Adjátok Föl.Kép

34/2

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Hajni! Kérlek írj át az 1. napra! Kép
Olyan boldog vagyok, mintha minimum egy zebracsordám lenne! De végre megjött.
Holnap megyek a dokihoz, kapok "pete" gyógyszert és vasárnap el is tudom kezdeni. FELCSILLANT A REMÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Lola! Sajnálom, hogy megint előjöttek a gombáid (máemint el sem mentek)! Használsz valamilyen intim mosakodót? Mert nekem a Lactacyd Femina használása közben is voltak gombáim, majd áttértem egy magyar termékre (Sába- aromaterápiás), s azóta szerencsére meg sem közelítenek. Nem tudom, hogy attól- e, de szerencsére elmúlt. És még a cickafarkot javasolták. Lehet inni is, de ülőfürdőnek is nagyon hatásos állítólag.

Zafír! Gyógyulj meg!

Proone! Mi is állandóan eljátszunk a baba nevével. Jelenleg ha fiú: Marcell Olivér. ha lány: Jázmin Gréta
Mindenképp két nevet szeretnék, mert a vezetéknév nagyon gyakori.

Andi
1/...

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Nem is szabad feladni Kép. Még ha az is volt a baj, akkor legaláb tudod, hogy lehet babátok. És legközelebb lesz is Kép. Tudom sovány vigasz, de a jó oldalát kell nézni. Remélem az ovosodat lecserélted.

Holnaptól visszaraklak a táblába. Örülök, hogy azért jól vagy Kép

Kép

Kép
vkhajni

Már lecseréltem.
Köszi szépen a vigaszt.

Kép
Kép
incike

Incike!

Sajnálom ami történt, borzalmas lehetett, főleg, hogy az orvosodban is csalódnod kellett! De a lényeg, hogy most már jól vagy! Kép
És a fő a pozitív hozzáállás! Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Kijavítottalak mindkettőtöket Kép.
Remélem tényleg vigasz volt, és nem sértettelek meg vele, mert így visszaolvasva nem teljesen az a hatás amit akartam Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nem sértettél meg.Szó sincs róla. Hesegesdd el ezt a gondolatot gyorsan abból a kis okos fejedből.
Látod a humorérzékem is meg van még. Kép
NEM SÉRTETTÉL MEGKépKépKépKép)

Kép
Kép
incike

Köszi Szandi.
..,ha hívhatlak így?

Kép
Kép
incike

Úgy örülök, mert tök jó kedvem lett hogy vissajöttél, és nem akarom hogy miattam megint elmenj ilyen sokáig Kép. Látod, csak Andi néz be időnként hozzám. A többiek mindig eltűnnek ahogy én megjövök. Nem értem mi lehet a probléma KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Persze, hogy hívhatsz így, de egyébként Andi vagyok.

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

De hallgatok mindenre. Kép Kép Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Na, csajok legyetek jók, mentem "aludni", majd egyszercsak jövök. Holnap nem tudom, hogy hogy, mert reggel megyünk ki a telekre, és nem tudom mikor érünk haza. Csináljuk a villanyt KépKépKép.

Puszi mindenkinek. Holnap is csak este lesz tábla. Bocsi.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Incike!!!!!!!!!Nagyon-nagyon-nagyon örülök hogy visszajöttél!KépKépKépKép
SAjnálom ami veled történt de tudod a remény hal meg utoljára...
Andi!Örülök hogy Te is itt vagy sorstársam.Most én vagyok a tábla tetjén mert nem akar megjönni, ugy vagyok mint Te. Én max. az 50. napig várok aztán irny dokihoz!!
Te voltál dokinál??
Rendszertelen szokott Neked lenni??Szedtél valaha fogi tabit.
Én miota abbahagytam másfél év szedése után nem jön meg egyszerűen.

Irjatok sokat!!!!KépKép
nicola79

<font color="0000ff">Jó reggelt! Ma egész napos leszek a suliban. Kép Nem nagyon tudok jönni.

Kép Incike! Én is örülök, hogy visszajöttél! Kép

Annyira szeretnénk most babát, és úgy érzem, sokat tettünk ennek érdekében, hogy (biztos pszichésen) folyton furcsa érzések vannak a pocakomban... Kép Nem szabadna ennyire beleélnem magam, ugye..? Férjem már néha úgy köszön, hogy Sziasztok Babáim! Kép
Azért remélem, összejön. Persze nem élem bele magam. Csak olyan jó ezt eljátszani... Kép Az elején így ven mindenki..? Vagy mi vagyunk abnormálisak..? KépKépKépKépKép

Megyek a gyerkőcökhöz! Jó szórakozást!</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff"> Utóbbi napokban így változott a reggeli hőm:

36,3 12cn
36,6 13cn
36,4 14cn
36,6 15cn
36,4 16cn
36,7 17cn

Normális????</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Incike,
Én is örülök, h újra itt vagy! Igaz, jobb hírekre számítottunk, de fő, h nincs Veled semmi gond! Hogy lehet vki orvos létére ekkora tapló?! Kép Ez melyik kórházban is volt?

Andi,
Juhéjjjjj! Ez viszont jó hír! De most már aztán tessék gyakrabban jönni, hogy naprakészek legyünk Belőled! Kép

Hajni,
Én jönnék esténként is, de a pasim elvitte a laptopot, így maradt a napközbeni netezés... Akkor meg Te tűnsz el állandóan! Kép
Majd szétnézek, h milyen könyveink is vannak, aztán beszámolok! Kép

Andi,
Örülök, h nem csak én vagyok olyan 'szerencsétlen', h tucatnevű pasiba szerettem bele. KépKépKép

Proone,
Én nem értek a hőhöz, de szerintem szexeljetek, amikor csak lehet, abból baj nem lehet! Kép

Kép
Kata
kata1977
Hatvan

Ma sincs itt senki?! Lassan nekem is üldözési mániám lesz, mint Hajninak... Kép
kata1977
Hatvan

Sajna este elég ramatyul érezte magát a kedves apukajelölt, úgyhogy nem volt babagyártás. Kép Majd kigyógyítom. Kép

KépKépKépKép
proone

Óóóóó, mindegy, ami késik, nem múlik! Kép
kata1977
Hatvan

Nicola,
Ma Te sem dolgozol?! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Hazaugrottam a fiúknak ebédet főzni. Már fel is raktam a paprikáskrumplit, úgyhogy annyi időm van míg megfő Kép.

Gyorsan megcsinálom nektek a tálbát aztán jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Carlottát is kivettem, hátha ezzel sikerül visszahozni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szóval rólam is egy kicsit Kép. Készül a villany, apu meg öcsi húzkodja be a vezetékeket, mi a párommal a lépcsőt hegesztgetjük. Vagyis én hazajöttem főzni, azóta lehet hogy kint söröznek és nem csinálnak semmit KépKépKép.

Kata, jól nézz körül, kíváncsi vagyok az eredményre Kép. Nem is mindig szoktam eltűnni délelőtt, csak ha nem lehet írni, mert karbantartás van, és közben hazajönnek a fiúk. Onnantól kezdve nincs megállás, mindig van valamelyiknek valami nyűge KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hali!

Hajni,
Csak most vettem észre, h hibáztál (vagy én nem voltam egyértelmű?!): nem a napjaimat kellett átjavítani 28-ra, hnem az éveim számát! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Most tudtam meg, h az egyik kolléganőm (aki egy másik irodában van, de a mi osztályunkhoz tartozik) 10 hetes terhes... Pedig azt hittem, h én leszek az osztály első kismamája (mondjuk két idősebb kolléganőm és két pasi van... Kép). Egy kicsit most csalódott vagyok...
kata1977
Hatvan

Kép, Kata, akkor ezt sikerült jól kitalálnunk Kép. Néztem is a multkor hogy mit akarsz még hogy átjavítsak, mikor már megtettem Kép. Akkor most azt mondd meg, hogy hány volt a 28 helyett, mert azt már elfelejtettem KépKép. Eszembe nem jutott, hogy az éveid nőttek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi, nekem teljesen egyértelmű volt, h mire gondolok... Kép
31 volt a napjaim száma!
Az éveim meg szerencsére még így gépen keresztül nem látszanak! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
De bunkó vagyok, Kata boldog szülinapot!!!!!!!!
Hajni, jó a tábla...
Kata, ha babát akartok, akkor ne gumizzatok!!!!KépKépKépKépKép
nicola79

Kata csak azért mert mindig össze-vissza beszélsz KépKépKép. Mondom én hogy a múlt hétre már nem emlékszem KépKép. Akkor most már remélem minden oké nálad. Tudtad, hogy te vagy a legproblémásabb táblalakó? KépKép. Az se tetszik ha 64-re írlak, az sem hogy nem öregítelek, sőt még az sem, hogy lerövidítem a ciklusaidat Kép. Pedig én csak jót akarok neked KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Kép
Jólvanna! Annyira azért nem egyszerű a dolog! POnt ma reggel beszélgettem az anyósommal (elhoztam kocsival) és Ő is azt tanácsolta, h ne abba a házba szüljek... Ő csak tudja, Ő miken ment keresztül annak idején ugyanilyen szituban...

Hajni,
Nem akarok a legproblémásabb lenni! Kép

Kata Kép
kata1977
Hatvan

Én megint mentem telek. Este jövök. Azért godnoljatok rám időnként a jó meleg szobából Kép.

Kata, remélem most már minden ok, és nem leszel problémás KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Kitaláltam, hogy leszek legközelebb problémás: hármas ikreim lesznek!
Kép
És akkor majd töprenghetsz, h hogyan raksz be arra az icuri-picuri helyre 3 pici bébit! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Nnnna, puszi az esti műszaknak!
Holnap jövök!
Kata
kata1977
Hatvan

És ki van az esti műszakban? Rajtam kívül...? Kép

KépKépKépKép
proone

Tettem új képet a profilomba. Kép

KépKépKépKép
proone

Én megjöttem, de látom erre még a madár se jár Kép.

Proone, gyorsan megnéztem, hogy végre új kép rólad KépKép, de ezt mintha láttam volna valahol KépKépKép.

Kata, hajrá, a te kedvedér megnagyobbítom a helyet Kép. Csak rakhassak már be oda valamit, mert a kérdőjelen kívül nem sok mindent sikerült eddig.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

A legrosszabbal kezdem, ma éjszaka a nagypapám végleg elaludt Kép Kép Kép Nem azért írom, hogy sajnáltassam magam, hanem hogy megértsétek a rosszkedvem okát. Nem volt beteg, csak már eljárt felette az idő. Anyukám apukája volt. Ő és szegény mamám elég rosszul vannak.
Reggel tudtam meg, nem ittam kv-t és egész nap majd szétrobbant a fejem.
Ma mentem volna dokihoz, de mégsem mentem. Majd hétfőn. Volt a napokban valami furcsa folyásom. Na mindegy rólam ennyit.

Inci de jó, hogy megjöttél újra! Jól ránk ilyesztettél, és úgy fest nem oktalanul, sajnálom, hogy ez történt Veletek Kép

Hajni szegény, biztos jól átfagytál odakinn. De legalább kész lett az áram?

Proone sajnos velem is megeseik, de már megtanultam, hogy a fiúk előtt nem szabad sirni, mert Ők nem olyan érzékenyek mint Mi és ők ezt hisztinek veszik és idegesíti Őket. Nagyon jó a kép a profilodban. Olyan édesek vagytok rajta!!

Zafír úgy sajnállak, hogy még nem sikerült kikeveredni ebből a rohadt betegségből.

Nolina beszippantottak a nőnapi virágok a virágboltban??

Kép
Kép
beuka

Andi de jó, hogy megjött, és főleg, hogy ilyen jó kedved lett!!!

Kata nagyon feldobják az oldalt ezek a beszúrásaid!!! Tök jók!

Kép
Kép
beuka

Szia Bea, úgy sajnálom. Jól összejött most neked. De kitartás, mást nem tudok mondani.

A vezetékek nagy része be van húzva, de még nem tudunk villanyt kapcsolni Kép. Azért ma nem volt olyan nagyon hideg, különben is a házért és a babáért mindent Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni nem is kell mondani semmit Kép
Mikor fogtok belülről vakolni? Vagy mi lesz most a következő lépés nálatok?

Kép
Kép
beuka

Belülről vakolás a következő lépés. Nemsokára kész a villany, és utánna már megy is. Közben csináljuk a lépcsőt hogy nehogy nagyon unalmas legyen az életünk KépKép. Aztán jön a pénz, és jönnek az ablakok. Szóval most eléggé beindult a dolog, már csak egy kis jóidő kellene.

És ti, még nem költöztök, vagy veletek mi van? Kell még valamit csinálni?

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi, hogy eltűntem, de nem tudtam beírni. Húú akkor most jól beindultatok! Már én is nagyon várom a jóidőt!!
Mi már szinte be is költözhetnénk, csak melegvizünk, meg gázunk nincs. Ja meg függönyök, de azt egy nap alatt le lehet rendezni.
Kivűlről kell még a teraszokat lebetonozni, meg szépre bevakolni a házat. Úgyhogy mi is nagyon várjuk a jóidőt. A festéssel várun kegy évet, hadd száradjanak a falak, meg kitapasztaljuk, hogy kell-e szigetelni majd. Hétvégén nagytakarítást tartunk.
Képzeld fehívtak bennünket, hogy mégis megkapjuk a pénzt, amit kértünk. Most, hogy úgy beosztottunk a rendelkezésr álló pénzt! Na mindegy így talán lesznek új bútorok, meg új számítógép nekem Képmeg törlezsthetünk jó pár évig.
Bocsi de most lelépek, mert megyek aludni, nagyon kimerültem ma. De holnap reggel visszaolvasok, úgyhogy ítj bátran sokat!

Jó éjt és jó szórakozást mindenkinek estére!!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Beuka! Részvétem. Kép Nekem tavaly halt meg a papám, de ő kórházban. 8 évig rákos volt. Kép

Hajni! Örülj neki, hogy először Neked mutogatom meg a képeimet! Kép Majd azért teszek fel néhányat, amit te sem láttál még!

Tegnap órákon át fájt a hasam, olyasmi módon, mintha meg akarna jönni. De ez még elég korai lenne. Remélem, fészkelődik ott bent valaki! Kép Olyan jó lenne a jövő félévet nem elkezdeni itt a suliban..! Kép

Ma csak két órám van, az első márc. 15-i ünnepély lesz. Nem sok dolgom lesz ma. Kép

Pussz!</font>

KépKépKépKép
proone

Beuka!Kép SajnálomKép
Hajni!!Átjavithatsz 1 cn, és 37 nap!!
Köszike!

Proone!Jó a kép, de a nyaralásról nincs???Kép
nicola79

Halihó, megjöttem.

Proone, én örülök neki, hogy én látom először, tartsd meg jó szokásod Kép.

Nicola, átjavítottalak Kép.

Bea, olyan jó nektek, nagyon irigyellek ám Kép. Én már tuti beköltöztem volna. Főleg amilyen most itt a helyzet.
Apu most is kint van, és csinálja nekünk a villanyt. Én meg itthon hűtőt takarítok. Ugyanis leolvadt a fagyasztó része, nem vettük észre és iszonyat büdi az egész. Átmostam hipos vizzel, meg nyitva hagytam, remélem kiszellőzik. Aztán felmosok, meg krumplis tésztát főzőcskézek. Hétvégén jönnek ittalvós rokonok, és rendbe kell szedni a lakást. Úgyhogy ma nem sokat leszek, de azért időnként benézek. Mindjárt dobok is egy táblát Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?