Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi
Még bármi lehet inszemig... :wink: miért ne nézegethetnétek :?:

Betty
Ebben a hónapban nincs hormon nálam,ezért, ha meg van, akkor meg azért van kavarodás hormon téren :!:
Mi a pontos neve a "csillagos égboltnak" :?:

Ancsu
Már megbeszéltük a pszichos dolgot :!:
Lefotózod és felrakod a gépre és onnan a képekből meg feltöltöd :!: vagy lehet Én nem értem a kérdést :?: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

file:///G:/===ANCSA===/-==SONY%20K%C3%89PEK==-/2010.02.08/minden.jpg talán bejön ide beilletszteni nem bírtam

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

hát nem jön be

Ancsu

ancsuka

Ancsu
A mellékletből tallózd ki :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy, igen veled megbeszéltük.

A képet meg úgy gondoltam feltenni, hogy egyből ide vagyis a sz.gépről megnyitom a képet és egyből ide beteszem, de nekem az nem megy, mert a "kép" hez link kell

Ancsu

ancsuka

Ancsu,
az mi a plafonon :roll: ?

Kép

Kép
ranita1979

Szuzy
glowstars van írva amit Angliába vettünk, de a többit meg már kibontottuk, papírt meg eldobtuk, mert beletettük egy zacsiba, ne foglaljon akkora helyet.
Mi a vaterán foszforeszkálós csillag-ra kerestünk rá, úgy hiszem, de ha pár szóhasználatot megpróbálsz, bizti kidob valamit.

Ancsu
na végre sikerült :lol: azok holdak nem :?: Vagy nemtom. Ez tapéta a plafonon egyébként ez a kék :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy,
na már addig eljutottam, hogy commander kép kiválasztás/ jobb egér/ társítás/ mozzila/ és ez jön be amit be is likeltem.
Egyszóval hülye vagyok hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

Plafon:
Igen holdak egy a hol alján egy csillag, kékre le van festve a fal, majd fehér diszperzitve egy formát belenyomtam és rá a falra ilyen nyomda szerű valami.

Betty, csak úgy sikerült, hogy a piccaso webre feltöltöttem és onnan bemásoltam :?

Ancsu

ancsuka

Betty
köszi, keresem :!: most teljesen felcsigázódtam erre a csillagokra és addig nem nyugszom meg tudom, amíg nem találok olyat, mert az nekem kell :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na meglesz ez, ranitával megoldottuk

Kép

Ancsu

ancsuka

na megvagyok, sikerült

ezt a sütit tegnap csináltam

Ancsu

ancsuka

Suzy,
játék boltban is lehet venni ilyen csillagokat :roll:

Kép

Kép
ranita1979

1000 db, 2070 ft

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
És maradt-e belőle :?: nagyon fini lehet, jól is néz ki :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
köszi a tippet :!: :wink: megyek és veszek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen van még, gyere gyorsan.... suzy

hol találtad a csillagot? ez nagyon jó áron van.

Ancsu

ancsuka

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, ari vagy köszönöm.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
most köllött folyatni a nyálamat :?: Megint törölgethetem a billentyűzetet :lol: :lol:
És ezt a nyomdát honnan szerezted :?:

Szuzy
látod, már meg is találtad álmaid csillagjait :lol: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Én már letöröltem egy párszor, de még mindig folyik... :lol:

Veszek is... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szu
hiányol Csip a 2009-esben :wink: nézz át hozzá..ha akarsz :lol: :wink: épp most olvastam arrafelé...

betty615

betty, festékes boltban vettem. Ha szeretnéd szívesen elküldöm. Majd csinálok közeli képet egyről, hogy lásd milyen.

Ancsu

ancsuka

Betty
Már megtettem :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ez a nyáltörölgetés tessszik. :lol: :lol: :lol: :lol:
csorogjon is mert nagyon finom tényleg, de a blogban benne van a recept, tök egyszerű.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Még mondod is...hát meg kell csinálnom valahogy, mert ez annyira jól néz ki, ha elakadok hívlak :!: :lol:

Nagyon ötletes ez a nyomdás dolog :!:

Nagyon munkás a süti, mert akkor hozzá se fogok, nem vagyok egy sütő bajnok :!: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
ok :lol: 8)

Ancsu
majd akkor egy közelebbi képet, ha dobsz, megsasolom :lol:
Gondolom nem vészes árban, ha lehet kapni egy sima festékesboltban, csak még ne láttam ilyet.

betty615

lányok most megyek majd este jövök.

Ancsu

ancsuka

ne=nem

betty615

Ancsuka
menjél, majd este gyere :lol: :lol:

betty615

betty, sima festékboltban vettem, de le volt árazva mert a kutyának nem kellett, gondolom, csak nekem :lol: :lol: :lol: rám várt az édes.
Nézz majd szét ha tetszik és ha nem találsz szívesen elküldöm ha Este felteszem a képet, most sajna nem tudom mert a fényképező aksia lemerült és töltenem kell.

Ancsu

ancsuka

Ancsi
oks :!:

Gabi már bizti túl van rajt....amíg mi itt őrültködtünk, Ő megkapta a gyerekeit, és már kismami :lol: :lol:

betty615

Angyli
neked is ma volt UH-d :?: Hun vagy :?:

betty615

Betty
Épp most gondoltam Gabira Én is, hogy már biztosan boldog :wink: drukk Gabi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Majd jössz :!: :wink:

Angyli
:?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
Te mit csinálsz :?: főzöl, mosol, takarítasz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most én is el kell lépjek :roll: be kell keverni a szinet :lol: :lol:
Megpróbálok ma még jönni, de nemtom sikerülni fog-e :roll:
Mindegy, Szuzy neked írok sms-t, mit mondott a dokker, aztán majd kiírod, ha szépen megkérlek ugyi :?: :lol:
Bár sokat nem fog sztem mondani, én 9.cn.-re szeretném az UH-t :oops: , mert ha nincs ciszta, akkor 10. cn-en mehetnék Uh-ra a lombikos klinikára :lol: Szal valahogy nekem kell irányítanom a dolgokat most.. :mrgreen:
Puszkó :!:

betty615

Menjél csak "kavarni" :lol:
ok, Én meg megírom, ha küldesz sms-t, várom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Már nagyon izgulok Gabiért, még nem írt üzit, de már biztos, hogy túl van rajta.Remélem ír minél hamarabb!

Betty, igazad van az ajándékkal kapcsoltaban!! :D

Én egyébként azért voltam netmentes a beülti után, mert már a tüneteket kerestem, hogy mi is kéne éreznem, és ha valami nem úgy volt ahogy le volt írva, akkor kezdtem begolyózni.És jobbnak láttam nem jönni! :D
Vendég

Zsu
Megértem, hogy miért nem jöttél :!: :wink:
Nagyon izgulok Gabiért Én is :!: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Na én is vagyok! Ma elég sűrű napom volt. Reggel Bogi vittem oviba, aztán mentem a városba jelmezhez venni alapanyagot, DM, Spar, posta, aztán meglátogattam a nővérem és a 6 hetes unokaöcsémet. :D
Viszont képzeljétek, útközben, pont a nővéremék előtt, próbáltam leparkolni, mikor hátrafelé menetben leállt a kocsim és már nem is indult el többé. A kocsi eleje még kilógott az útra :oops: , még szerencse, hogy azért elfértek mellettem (egy sáv, nem nagyon volt hová kerülgetni). Úgyhogy hívtam a párom, 10 perc alatt ott volt, megnézte, azt mondta aksi. Betolták, aztán elmentünk az akumlátorboltba és vettünk egy újat. Bár a srác mondta, hogy próbáljuk meg feltölteni, de nem akartunk rizikózni, a holnapi Tapolca miatt sem.
Ezek után kocsibapattantam és elmentem a nővéremhez. :D
Fura, hogy nem is lettem sík ideg, pedig én mindig mindenért parázok. :oops: :wink:

Gabi! Drukkoltam délelőtt!!! Gondolom már kismami vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Ranita! Szuper, hogy indul a stimu!!! És, hogy nincs ciszta!!! :lol: :lol: :lol:
A héten van a Török, nem tudod?

Bogi szobájáról majd rakok fel képet, ígérem! :D

megyek rendetrakok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok :!:

Köszönöm a drukkokat lányok viszont megy Értetek is ++++++++++++++++++++++++++++++

5 db tüszőtt sikerült dokibának leszivnia, majd holnap 10h körül kell érdeklödnöm, hogy mennyire kezdtek el osztódni, valszeg csütörtökön lesz a ET.
Remélem,hogy minden rendben lesz továbbra is :wink:

Ranita :!:

Megy a tüszőnövelő drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Pihenj ezerrel, sok fehérjét és folyadékot fogyasszál :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Spontán babóhoz mennek a drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Nem raktam fel vonalzót, bár köszi a segitséget rájöttem, hogy kell de nem találtam aktuálisat csak olyat ahol már a baba nevét is kéri az meg korai még nekem.

Megy a drukk a mielőbbi beültetéshez+++++++++++++++++

Ma volt a punkcióm :wink:

ancsuka :!:

Mielőbbi gyógyulást a családnak :!:

gyancsi :!:

Köszi a drukkot drága :wink:
Már csak 3 hét és kezdel Te is, nagyon örülök neki :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal,
5 szép petike :D . Az jóóóóóó :D . Drukk, hogy szépen osztódjanak. Hogy vagy? Hasad nem fáj?
Ma elkezdtem az aspirint. Te a punkció előtt hány nappal hagytad abba?

Lucuzs,
autó :evil: :evil: :evil: :evil: .
A mienket meg a viszi apa, cserélik az ajtót, amibe múltkor belementek, úgyhogy a héten nem is lesz autónk :roll: . De már kölcsönkértük anyósét :D .
Török lesz a héten, drukk, hogy holnap szép tüszőket lássatok!

Kép

Kép
ranita1979

Gabi,
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
ma hallottam valamit.....
Tudod, a váróban van egy gólya,a plafonon és lóg ki belőle egy kis csomag vagy mi. Azt meg kell ám húzni és szerencsét hoz :D . Biztos nálam eddig ez volt a bibi, most majd meghúzom :D

Kép

Kép
ranita1979

Angyli- Gratula az 5 petehez :D Kivanom, hogy mind szepen megtermekenyüljön es osztodjon :D

Ancsu- Nagyon jo ez a plafon, nekem nagyon bejön :wink: Elolvastam a privi üzidet, minden vilagos, jelentem :D

Betty- Varom nagyon a hireket rolad!! :wink:

Suzy- Te hogy vagy ma???Meg is rendelted a csillagjaidat?? :D

Zsu- Jol tetted, hogy beülti utan kicsit netmentesittel :wink:
Varjuk a hireket Gabirol!!!

Lucuzs- Mi is csereltük iden telen az egyik kocsin az aksit, ugyanezt csinalta nem indult...Mondjuk mar jo öreg is, 12 eves, ugyhogy nem csoda :wink: Ilyennel jobb nem rizikozni, föleg mikor ilyen fontos ut all elöttetek :D

Ranita- Sajnalom a kocsi dolgot, de kifizeti a kart aki okozta, ugye??

Lanyok holnap nem fogok tudni jönni, mert megint vezetek, mar baromira unom :roll: Utalom ezt a szemet telet, persze csütörtökön megyek megint vezetni, na mit mond az idöjaras elörejelzes??Tipp??Igen, termeszetesen havat :evil: :evil: :evil:

Mindenkinek nagyon szep delutant es estet kivanok!!
Azert meg bekukkantok Gabi miatt!!

Pusszantas mindenkinek!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Ranita :!:

Köszi a drukkot, hála Istennek nagyon jól vagyok, hányingerem nincs, minimális hasszurka van de nem vészes :wink:

Örülök, hogy elkezdted az ASPIRIN-t szedni és annak is örvendek, hogy a GONALf-t is kezded már szurni :wink:

Az ASPIRIN-t abba ne hagyd én is zsinórban szedem.
A zárómon fel van még tüntetve KÁLIUM másnaponta, Medrol napi 1 szem, Doxycylin azt csak 3 napig kell szednem 2x1, nehogy fertőzés lépjen fel, UTRO 2x2 sz hüvelytabi, FEMIBION-800, E-vitamin, buzacsiraolja-kapszula + reggelente egy 1/2 szem LETROX a PM-re.
Igazi lódag de a cél érdekében muszáj :wink:

gyancsi :!:

Köszi. ari vagy :wink:

Holnapra jó vezetést kivánok vigyázz az uton :!:
Sajna tartja a minusz magát, sőt szerdára nagy havazást ir a net.
Én szeretem a havat, telet de jóból is megárt a sok :!:
Vendég

Angyal! 5 petike!!! :lol: Szuper!!! :lol: Drukk, hogy mindenki elkezdjen fejlődni!!! :lol:

Ranita! Helyes, hogy van a Török! Olyan rég láttam!!! Szinte már hiányzik! :wink: Meg az egész PRI, úgy szeretek oda menni!!! :lol: Lehet hülye vagyok... :oops:
Igen, a gólyás sztorit ismerem! Rájöttünk, mert annyian húzogatták. :lol: Lehet most én is elrepítem!!! :wink:

Gabiról nem tud senki semmit?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs :!:

Köszi :wink:

Gabi sztem pihen mintha elébb olvastam volna, hogy kevesebbet fog most feljönni :!:

Megy a drukk a holnapi UH-ra++++++++++++++++

Puszi lányok!

Ma már nemigen leszek de holnap megirom a fejleményeket :!:

További kellemes estét jó éjt Mindenkinek :!:
Vendég

Ranita! És milyenek az útviszonyok Tapolca felé? :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok

Hírek Gabiról!!! Elég későn kerültek sorra, a babók a pociban vannak!Nagyon szépen osztódtak! 2 megy fagyioviba, de ezért holnap telefonálnia kell. Február 19.-én kell vv-re mennie! Még azt írta, hogy nem volt kellemes, de kibírható!

Remélem szerencsét hoz neki a névnapom!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?