Új privát üzeneted érkezett!

Angel még nem írtam le ezt a ciklust, de nem úgy állok hozzá ahogy eddig. Nem bizakodok már hogy majd most ikerült. Eddig is hasonló esélyek voltak, akkor miért éppen most sikerült volna. Én vagyok a megtestesült pesszimizmus. Nem akarok már pofára esni, elég volt.

Monyoka látod én is erről beszélek :) de örülök hogy te ilyen pozitív vagy
kokusz

Monyókám :D

Hogy te milyen tündér vagy! :oops: :lol:

Látod, én meg azt se tudom, mi lett a tüsződdel, vhol ott tartottam, hogy növögetett! :oops: :oops:
Ticker alapján 3 nap múlva kiderül! +++++++++++++++++++++

Majd ha nyitunk egy száni topicot, jössz te is! :wink:
angel37

Kókusz,
:(
Szerencsére a sikeres ciklus független a pesszimizmustól :wink: Persze megértem, az ember nem tudja elképzelni, mitől lenne más a következő próbálkozás... :roll:

Mondjuk ha esemény van irtóra fel tudok dobódni, és úgy veszem, a beülti utáni két hét boldogság v. képzelgés v. hívjuk bárminek, az jár!!! Legalább annyi! :)
angel37

angel.megnott 22mm re a nyalkahartyam 12mm :lol:
repesztettunk,aztan masnap ejfelkor apaval almos szemekkel neztunk egy felnotteknek szolo filmet :oops:
angel remelem vasarnap kiderul hogy nem leszek szani:)

kokusz,hat en is eleg negativ voltam.nekem abbol lett elegem.
ha en nem bizom abban hogy sikerul akkor ki tegye ezt meg helyettem.?muszaly biznom,maskent nem tudnam ezt tovabb csinalni.
sok csalodas ert,azt hittem vege az eletemnek,nem birom tovabb,aztan felaltam est ujra keztem az egeszet.
egyszer sikerulnie kell es kesz.

Kép
monyo83

Angel

Igen ez igaz :) az előző ciklusban amikor feszült a mellem meg egy napot késett már totál be voltam hülyülve és olyan jó érzés volt. Na aztán másnap reggel egy jó nagy vödör hidegvíz ...
Úgyhogy a mostani mellfeszülésnek sem tulajdonítok nagy jelentőséget, meg a méhnyálkahártya méretének sem. A puregontól van.

Elhiszem hogy feldobódsz :) és legalább abban a várakozós két hétben boldog lehetsz :) Nem is ezzel van a baj hanem ami utána jön ...
kokusz

Monyó,
jaaa, 18 karikásat? 8)

Drukk a vasárnaphoz, hogy Monyó asszony ne legyen száni! :wink:

Sajna én mindjárt megyek, hétvégén nem leszek, de hétfőn izgulni fogok, mikor kinyitom a fórumot! :oops: :D ++++++

A meghívás állna ám a lehetséges száni topicba, majd beleírjuk, hogy volt szánik is jöhetnek ill. "a többiek" is! :lol:

Na jó, kezdek fáradni már magamtól. :roll: Úgy látszik egy jó kis stimus szurizáson kívül már csak a sületlenség tud feldobni! :mrgreen:
angel37

Monyóka

Komolyan irígyellek ... és nagyon szorítok hogy mostmár minden rendben legyen.
kokusz

Tlidi, akkor hajrá kilövés: 10, 9, 8... és bumm, baba a láthatáron!
:lol:

Robcsi, itt is drukk neked!

Tonti, pont a NG-os sima Élet az anyaméhben c. filmjében hangzik el az, hogy az ikres terhességnél "a kissé hamarabb bekövetkező szülésnél más szövődmény nem fordulhat elő"! Szóval nyugizz már, és örülj nagyon a duplacsodádnak! Amúgy meg csak akkor örökölhető az "ikerség", ha az anyai ágon kétpetéjű ikrek vannak/voltak. Ezt is onnan tudom. Jó tévézést, és csak akkor bőgj, ha örömödben teszed! Vili? Na puszi!

Ja, Monyo, most szívemből szóltál! A többi száninak inkább nem merek írni, nehogy a lelkülbe tapossak a vígaszszavaimmal. Úgysem hisznek nekem. De drukkolok nektek, és puszi!
Vendég

Angel :) kellemes hétvégét!
kokusz

angel koszi. 8) igen:)

kokusz.te hanyadik dpon is tartasz?ha jol emlekszem neked is voltak szep tuszocskeid :wink:

Kép
monyo83

Kókusz,
az esetleges megtévesztés sajna elkerülhetetlen, mert a "szerek" előre megkreálják azokat a körülményeket, amit normál (természetes) esetben a terhesség okozna! :?

A bizonyos két hét után jövő hideg zuhannyal úgy vagyok, hogy basszus még akkor is rosszul bír esni, ha számítottam a negatív eredményre! :shock: Ha meg pofára esés így is úgy is van, akkor inkább "kitombolom" magam abban a két hétben!

Naaa, mi ez, ha nem optimizmus! :mrgreen:
angel37

Angel :lol:

Fene a hormonokba :)
kokusz

Athiz,
nagyon kedves, ha vigasztalsz, mert nyilván, más nem tudsz ugye tenni! :)

A lélekbetaposás azért ettől távol van! :roll:

Hogy nem hiszünk neked, az nem temiattad van :) , egyébként meg másnak sem hiszünk! :wink:
angel37

Monyoka nekem ma van a 8. dpo. 3 db tüszőm volt, mind megrepedt. De ez semmit nem jelent :)
kokusz

Kokusz: dehogy nem jelent, azt hogy akar harmaskreid is lehetnek! :lol: Kerjuk meg Anyapocot hogy josoljon Neked is! :lol: Nagyon drukkolok es hiszek benne helyetted is hogy egyszer osszejon, talan most!!! :D

Az uram tarsanak a feleseg most szul! :D :D Vagyis mar beadtak Neki az oxitocint mert nem voltak megfeleloek a fajasai. Lombikkal jott Nekik ossze. Hurra!!! :D

Angyal: szani temahoz mar nem tudok mit hozzaszolni csak azt hogy sajnalom hogy Te igy erzel!!!

Monyo: nagy, nagy drukk, mikor akarsz tesztelni? A masikon irtad egyszer hogy tudod a trukkjet hogyan esel teherbe! Na??? :wink:

Athiz: koszike! Azert emlekszem am Rad az elso 3 honapban Te is nagyon feltel!

Elolvasta valaki a linket amit beszurtam? Olyanokrol szol akik tuleltek a terhessegmegszakitast. :shock: Nagyon erdekes! Az en barinom is 2 hete vetette el a babajat! :cry: :cry: :cry: Borzalom, sosem fogom en ezt megerteni! :?

Ma 3 napja hogy nincs pecset, akkor ma mar szexelhetunk szerintetek nagyon ovatosan? :lol: Apa miatt kerdem, ma mar szolt hogy jo lenne mar valami ... Ja, es mondta ha megszuletnek a babok komyolyan el kellene gondolkodnunk valami alapos vedekezesi modszeren, szerintem O a veglegesre gondol :? engem meg kiraz a hideg ha csak vegigfut az agyamon ez a lehetoseg.

KépKép
KépKép
tontica

Csajok, ez mar tobb a sokknal!!! :shock: Ez a terhesseg ki fog engem nyirni! Most meg az allergia jon ki rajtam, holnaptol megint viszketni fogok! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Szánikáim
Megértelek benneteket,számtalanszor átéltem uezt. :( :( Ebben a hónapban pont a 2. év,hogy babát akarunk/tunk. :wink:
Fel a fejjel,sikerül,hamarabb,mint gondolnátok! :)

Tontica
Sajnálom az allergiát!Apa nálunk is éhes :D ,mióta dolgozom igen hamar elalszom. :oops:

Jujj,másnak is akartam írni,és tiszta lyuk az agyam.Leszívják meloban :oops: Na meg Ada.. :shock:
Annyit még leírok,hogy ma újra rózsaszínezem.Hát nem tudom mi lesz ebből így??!! :x Hőt ma már nem mértem,gondoltam nem idegesítem már vele magamat.Holnap még tesztelek egyet,meglátjuk mit mutat.
A görbémet még feldobom,mert asszem vki kérte:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Okrisz,
köszi, én kértem.És hát igen, asszem ezt hívják tankönyvinek :shock:

Jelentkezhetek én is a száni klubba?

Voltam ma dokinál és nagyon nem volt partner a petekukucskában :cry:
Viszont ez a 6 hónap a mániája lett! Most felírt nekem 3 havi closty-t és újabb fél évre ítélt minket.
Nem kellett volna hormonvizsgálat vagy valami?????????
(Fél éve ugyan voltam, akkor minden rendben volt és a hőgörbéim is jelzték a pé.-t de mikor volt az már..)
Én a non plus ultra hogy felírt nekem stresszoldót...ideggyenge lettem?!? És ez ki is derült 10perc alatt??? :oops:
Tuti ki sem váltom.Kapott valaki hasonlót?

Kriszti ugye te is szedtél Closty-t?Nagyon megnyomja a petefészkeket?Mellékhatások?
katica_75

Katica
Szívesen!
Sztem menj el egy másik dokihoz,mert a closty kukucska nélkül semmit sem ér.A stesszoldó majd a baba lesz(és egyben stresszkeltő is :D ).Legfeljebb ha már új dokihoz mész 1 év sikertelenséget említs! :wink: + az eddig vizsgálatokat,és eredményeket.

KépKép

KépKép
okr

okr:
Progipotlast a rozsaszinre kaptal? :roll: Szerintem kene. :roll:

Mindenkitol bocsi, de rohanasban vagyok epp...

baratodildi

sziasztok!
ezek a hőgörbék nagyon jók!
honnan tudok ilyet leszedni?segít az értelmezésben is???tehát előre fogom tudni, hogy melyik napok lesznek jók?
várom a válaszaitokat,
előre is köszi

Kép
winona

Ildi
Még a dokimnak nem szóltam. :oops: Majd talán,ha ajövő héten is lesz,akkor.A rutascorbint azért megpróbálom. :)

Winona
Az alattunk lévő topikban le van írva,honnan,és hogyan töltheted le.Jó méricskélést!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kicsit le vagyok lassulva,ma már suli volt,tömték az agyunkat :? :? :?...
Szl előre elnézést,ha összevissza és hülyeségeket írok :D!

Athiz

Örülök,hogy minden rendben :)!

Tontica

Azért Apa nem semmi nálatok :shock: ...meg Te se :).Én már elküldtem volna melegebb éghajlatra! :)
Egypetéjű ikreknél sem mindig van közös burok és lepény :)

Nem mindegy, hogy az ikerterhességben hány magzatburok, méhlepény keletkezik, illetve a beágyazódás ideje sem lényegtelen.

a) A korai, néhány órán belüli változások alatt még nem különülnek el az embrioblaszt és trofoblaszt sejtek. Ilyenkor két külön magzatburok és két méhlepény fejlődik ki. Tehát az egypetéjű ikrek külön burokban fognak fejlődni, és külön méhlepény táplálja őket. Ez az esetek 40%-ában fordul elő.

b) Ha a kettéválás kicsit később következik be, amikor már elkülönültek az embrioblaszt és trofoblaszt sejtek, közös méhlepény, de külön magzatburok alakul ki.

c) Amennyiben az embrioblaszt sejtek kettéválása a beágyazódás előtti vagy utáni órákban történik, mind a méhlepény, mind a magzatburok közös lesz. Ebben az esetben már előfordul a torzképződés.

Na meg az NG féle film sem tökéletes,én néztem az első részét anno(egyik kolléganőm lánya fordította),és voltak benne ...hmmm...sületlenségek.Nem tudom,hogy a fordításból adódan,vagy az eredetiben is,de nekem kedvem szegte :(...de azért élmény volt látni ilyesmit :).

Angel

Nyugi,nyugi,tőlem lehetsz száni is :wink:!De kalapot nem eszek
:twisted: :twisted: !

Kriszti

Naná,kikészít a meló,mi? :D
Szt is kéne progipótlás... :roll:
Mikor mész dokihoz????

Betti

Nem hinném,hogy a teszt tévesen jelzett volna.Valami elindult,de nem úgy fejeződött be,ahogy kellett volna... :roll:
Azért kíváncsi vagyok, a doki mit fog mondani :roll:...

Kokusz,Monyo hajráááá!

Angel,Junko: pussz :)!

anyapoc

Tontica

Jaj,az idézett szöveg utolsó sora nem idevág,mert az eredeti téma nem ez volt,ahonann vettem :)...

anyapoc

Mai tesztem jó erős pozitív,rózsaszín még nem volt eddig (kop-kop-kop)

Anyapoc
Úgy gondoltam a 7. hét előtt nem megyek dokihoz.Addig nagyon bele sem élem magam dologba.Apa izgul,fél hogy megint vmi baj lesz.Asszem igazán a 20. hét után fogjuk elhinni,hogy sikerült(ha eljutunk odáig :wink: )
Egyébként most a 12.héten megcsináltatom azt a 4 markeres vizsgálatot,ami most elmaradt,vagy pedig a chorionboholy mintavételt.Amelyiknek több értelme van,majd azt.

Suli :wink: hogy bírod??Gyerekek jól vannak?

monyo
Nem tesztelsz véletlenül mostanában??????Drukk megy+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kokusz
Hozzád is mega drukk++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor tesztelsz????

Bildi
Csak óvatosan rohanj!Progit nem szedek,de nem is akarok.Ha vmi nem stimmel inkább most legyen vége,mint később.Ezen most nem is izgatom magam. :)

Angyalka
Kellemes hétvégét!!!

Robcsi
Olvastam,hogy nem volt UH :( Mikor kell visszamenj?

Tontica
Na,elkapott apa? :D :D

Bali
5-től NYh-n vagyok.Majd megbeszélünk egy talit jó?

KépKép

KépKép
okr

Helló!

Bocsi, csak röviden:

Tonti, hogy vagy? Remélem, nem viszketsz, és ne is félj! Láttad akkor az ikres filmet tegnap? Sajna én nem láttam, csak egy-két részletet belőle, hála a férjemnek+Szilinek. :roll:

Okr, nagyon örülök, hogy minden rendben megy!

Katica, válts dokit! Én a helyedben meddőségibe mennék! Igaz pénzes, de biztosabb, mint a drága időt pazarolni.

Anyapoc, köszönöm. :D

Bocsi, de csak ennyi most, rengeteg dolim van! Pusza
Vendég

Sziasztok!

Kriszti: de jo!!! Szuper!!! En meg a 20. het utan sem leszek nyugodt :roll: hanem majd a szules utan! :lol:
Miert nem rakod fol a teszteket? Szerintem egyszeruen csodallatos hogy ilyen hamar osszejott gondolom ezt Apa is igy gondolja!
Ja, elkapott az Uram tegnap! :lol: Nem lett belole semmi baj.

Athiz: igen megneztem de oszintem szolva nem az volt amire vartam meg hanyingerem is volt hogy milyen csunyak ezek a babak! :oops: Mostanaban mindentol hanyingerem van.
Jol vagyunk koszike!

Anyapoc: ennel melegebb eghajlatra mar nemigen tudom elkuldeni Apat! :lol: Koszike, nagyon erdekes, szoval akkor lehet hogy csak szulesnel derul ki hogy egypetejuek vagy nem. Szerintem nem! :lol: Jaj, csak ne ket fiu legyen!!! :shock:

Katica: :evil: Hulye orvos! Keress masikat!!!

Megyek mert tenyleg nagyon sz@rul vagyok! :roll: :evil: Azt sem tudom mi a fenet egyek!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
:D :D :D Akkor most happyk vagytok! :D
Tesztet nem tudom feltenni,mert nincs itthon a fényképezőgép,a telóról meg nem tudom felrakni.Egy hetet erre várni kell. :oops: Akkor tudja apa hazahozni a gépet. :wink:

Sztem egy fiú,egy lány!A lányok csinálják ezt a nagy hányingert! :) Sztem rágjál ropit.Bildi írta ,hogy neki használt.

Athiz
Engem sem hagy Ada mostanában írogatni,sem TV-zni,sem mást. :? Már most is besokkalt! :evil:

KépKép

KépKép
okr

Én nem értem estére miért van mindig rózsaszín????????? Kép Adával is volt mondjuk,és uígy.Viszont utóbb meg nem.Ki érti ezt????

KépKép

KépKép
okr

Okr, lehet, hogy szereti ezt a színt a szervezeted! :shock: :lol:
Á, biztosan nincs gond, Adával sem volt, nem?
Vendég

Athiz
Az már igaz,hogy Ada megszületett,rózsaszín ellenére,a kisfiunk meg nem.Ha így vesszük ,akkor még jó is,hogy van! :wink: Csak pozitívan!Apa szegény lerágja a körmeit,úgy izgul,mi lesz?!

KépKép

KépKép
okr

okr:
A progiszint nem fugg ossze a bhcg-vel :roll: Szerintem a pecsetelesre azert egy progi szint nezest kene csinalni. Nem fugg ossze a progi szint avval, hogy a baba egeszseges e. Az csak a sargatest allapotara utal sajnos. Ha annyira beteg a baba, akkor a progi sem segit. Ahogy meg lathattuk mar, a beteg baba is meg tud maradni progi ide vagy oda. :cry: A PCO egyik velejaroja lehet a progi hiany az elegtelen sargatest fejoldes. Nekem most is esett a progi szintem, de most pecseteles elott elkaptuk. :wink:
A 7. het nem tul sokara van? Hogy birod ki addig?
Persze megertem totalisan, azt is amit irtal... Bennem is volt ilyen gondolat sokaig. Akarhogyis nagyon nagyon drukkolok nektek!

Tontica:
Hat azert apa jo lenne, ha kicsit visszafogna magat, nem lesz konnyu ot visszatartanod ezt mar latom :wink: Bennem van egy elegge eros felsz meg most is az elso vetelesem miatt, pedig a doki nekunk meg engedne is. :roll: A herpesz elmult mar teljesen?

baratodildi

Kriszti: en sem ertem mi ennek a logikaja de en is mindig estefele kezdtem el verezni, reggel barna es keso du. ver. Szedsz reggel vitamint? Mert en arra gondoltam hogy a c vitaminra mondjak hogy osszehuzza az ereket es talan estere mar nincs annyi c vitamin a szervezetben de lehet hogy ez hulyeseg. Vagy du-ra kifarad az ember, talan tobbet kene pihenned /na persze munka mellett... :roll: /
En kivetel nelkul az osszes eddigi :wink: terhessegem alatt rozsaszineztem. Azert en szednek a Te helyedben utrot, artani nem arthat!
Elhiszem hogy a ferjed nagyon izgul gondolom Te megjobban, az enyem is kibukott nagyon amikor verezgettem de olyan edes mar tisztara ugy beszel a jovorol hogy majd ha megszuletnek az ikrek igy meg ugy! :lol: Remelem nem kell csalodnunk, mar ugy beleeltuk magunkat pedig nagyon nem akartam.
Akkor egy honap van a csemeteink kozott? En oktober Te november.

KépKép
KépKép
tontica

Szia Ildi!

Elmult a herpesz szerencsere legalabbis nincs tunetem. Nem akarom Apat visszatartani szerintem ha nincs semmi panasz akkor siman lehet hazaseletet elni vegig a terhesseg alatt persze nem durr bele modjara. Azt olvastam ikreknel csak az utolso harom honapban tilos a koraszules miatt. De sima terhessegnel ahol nincs semmi baj vegig lehet csak finoman. A fiamnal semmi baj nem lett belole es a masik sem emiatt ment el hanem a fertozes miatt.
Te jol vagy?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Örülök hogy rendeződtek a dolgok nálad :lol:

Igen, nézek valami új dokit,a mostani kitünő szülész de a meddőséggel kapcs. nem az igazi... Úgy döntöttem addig nem szedek be semmit addig.
katica_75

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eltűntem, de pénteken is későn értünk haza, tegnap meg elmentünk anyuékkal vásárolni és úgy elfáradtam, hogy csak feküdtem utána.

Pénteken nem csinált uh-t a doki, mondván minek 3 hét múlva úgyis lesz :shock: Levette a rákszűrést is azzal meg úgy megcsípett, vagy legalábbis megkarcolt.
Majd március elején megy a tesóm a dokijához, aki ahol szülni is akarok az osztályvezető főorvos, nagyon sokat van benn a kórházban, szóval van rá esélyem, hogy szüléskor benn lesz (hacsak el nem megy nyaralni)

Katica, szerintem válts orvost, aztán ha esetleg az se jön be, menj el egy Kaáliba, ahol ténylegesen foglalkoznak a problémáddal.

Kriszti, örülök, hogy most már erős lett a második csík :) Biztos, hogy a dokid/dokik sokkal jobban oda fognak rád figyelni. Szerintem menj korábban dokihoz és mond el neki ezt a rózsaszinezést. Baratodildinek igaza van, ha tényleg beteg a baba, akkor az progi pótlás mellett is elmegy. DE A TE BABÁD NEM BETEG!

Tontica hogy vagy? Megtalált az allergia? Szerintem azt meg kérdezzd meg a dokitól, hogy mennyire javasolja most a házaséletet.

Kép
Kép
robcsi03

Tontica!

Ma spektrum 16.30 neked szóló műsor! :wink:
Azért a többieknek is ajánlom! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bildi
Progit nem akarok szedni,vérvétel nélkül.Az meg a vizitdíj óta olyan bonyolult lett.... :evil: Egyszerűen nem tudok munkából órákra elszakadni,hogy elintézzem,és minden nap dolgozom a jövő héten is,kivéve vasárnap.
A dokihoz uebből az okból nem tudok elmenni.a du magánrendelésre meg azért nem,mert Adát nincs hová tegyem.Szóval ez elmarad.
Egyébként meg miért van a progikészítményekre ráírva,hogy ellenjavallat:terhesség,szoptatás????????????? :?:
Ja,el is felejtem,a rutascorbint elkezdtem szedni. :)

Tontia
Már nálam is jön az allergia. :D Nagyon tud viszketni. :wink:
Örülök,hogy már elmúlt a herpid! :)

Robcsi
Az előző babámmal nem volt semmi pecsét,sőtt "elmenni "sem akart,de ettől függetlenül beteg volt. :(

Dokid elég későn vett rákszűrést,nem?Nekem már a 12 héten volt anno.

Uh mikor lesz akkor???

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, Rékával nekem is levette a 12. héten, most nem tudom miért csúszott meg vele. Végül is szerintem tök mindegy.

Uh majd ha meglesz az AFP ereményem utána lesz, ez elvileg 2 hét, de ha rossz, akkor már a jövő héten megtudom.

Rékával nekem magas lett, de most is mondta a doki, hogy ne izguljak,ha esetleg rossz, a levett AFP-k 60%-a rossz eredménnyel jár és mégsincs semmi baj, mint ahogy Rékával se volt semmi, csak valószínűleg később vették le a vért.

Tontica, spanyolban van AFP?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Vége a sulinak,ma ennek örömére konyhát festettünk :shock: !
Apa most angolon van,én kivikszoltam a konyhát festés után és most csinálok magunknak ebédet... :? Kicsit megcsúsztam :oops: ...

A suli elég húzós lett,17 helyett 18 vizsgánk van.Ebben van gyakjegy is,de a legtöbb tanár simán írat ZH-t a gyakjegyért is :?....
Sőt,van olyan tárgy,amit két külön tanár tart,1 jegyet kéne belőle szereznünk,de mindkettő vizsgáztat :shock: :twisted: ....
Na meg már jönnek a beadandók sorban :?....

És a legjobb...lesz olyan napom,amikor reggl8-tól este 8-ig folyamatosan ott leszek :shock: :shock: ....

Na,nem panaszkodok :).

Tontica

Hát még küldd apát délebbre :):):)....Enyim egész megértő volt a terhesség alatt :wink:...pláne,miután kijött a szeméremtáji visszaerem :shock: !
Én is kétpetéjűekre tippelek :)...de majd meglátjuk :).
Szt is tuti van benne csaj,mert Villő engem is jobban megkínzott,mint Bulcsú :D!
Hányinger:állítólag a citrom és a gyömbér is nagyon jó rá.A gyerekeknek meg Traubit (ez gondolom nálatok nincs :roll:),meg ropit mondanak ... :) A lényeg,hogy szt mindig legyen vmi a gyomrodban :).
Ja,és ne aggódj,én is hánytam az embrió képektől :D:D.Kaptam egy tök jó füzetet a védőnőtől,és nem bírtam megnézni,mert egyszerűen nem bírta a gyomrom :D:D:D!

Kriszti

Nem örülök,hogy rózsaszínezel,bár ha Ada is ettől lett tuti :wink:!
Szegény párod,miket élhet át :shock: ...A psik úgy tudnak aggódni,az ember nem is gonolná... :roll:
Corionboholy nem veszélyes?Vagy vállalod? :)
Köszi,jól vagyunk,Bulcsú most lábalt ki egy kis náthából...
Ami aggaszt,hogy van a kezén egy hámlós rész (sajna egyre csúnyább :().Voltunk vele bőrgyógyásznál.Talán olyan 2-3 éves korában jött ki,egy pici seb volt,aztán néha elmúlt,aztán előjött és most nagyon intenzív lett.A doki azt mondta,hogy cinkhiány,gyakori ez a gyerekeknél.Erre adom ugye a cinket,meg kapott kenőcsöt.De sajna nem javul,sőt... :( Már az ujjbegye felett,tetején is van :(.Kicsit mintha terjedne.Persze volt már csúnya neki,de aztán elmúlt,de most megint nagyon előjött.Olvastam,hogy lehet ilyen intenzív növekedés időszakában,de remélem,nem valami nagyobb baj :(:(:(... Mindig az a kislány jár az eszemben,akinek az egész bőre ilyesmi :(....
Na,jól kipanaszkodtam magam :shock:
Hát ez van velünk :).

Kokusz?????

Na megyek,du teszek fel képeket mindeféléről :D!
Csak hogy ne unatkozzatok :)!

anyapoc

Anyapoc
Mi is ZH-t írtunk gyakjegyért! :wink: Piszkok! :evil: Drukkolok,hogy sikerüljön mindegyik vizsga+++++++++++++++++++++++++

Bulcsúnak nem izzad véletlenül a keze?Én már láttam ilyen hámlós dolgot,izzadós kézen.hintőporozás,napozás,és elmúlt. :) Remélem gyorsan rendbejön neki!

Szedem a rutascorbint,és várom az estét.Ha nem lesz rózsaszín,ez volt a hiba! :wink: Egyébként mértem hőt is :oops: :oops: 37.1 hajnal 1-kor.Azt hittem már 7 óra van,és mértem :oops: :oops:
Chorionboholynál úgy olvastam 2 % a vetélési kockázat.Van még az angliai integrált teszt,amit vérből csinálnak...nekem mindegy bármit vállalok,pénz sem számít csak tudjuk időben mi vár ránk.Most utóbb nem mentem vérvételre,pedig foglalkoztatott a gondolat,és nagyon megbántam.
Egyébként úgy vagyok,amelyiket a dokim tanácsolja ,azt csináltatom meg.Biztosan kell egyébként is genetikára menni. :wink:

Robcsi
Azért ha magas lesz véletlenül az AFP-d járj utánna!Mellesleg vékonyka nőknél mindig magasabb.
Drukkolok,hogy jó eredményeid legyenek++++++++++++++++++

Monyoka
Olvastam,sajnálom!Próbáld meg 2 nap múlva,mert a hőd tuti!Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal,Kokusz,Ildikók,Ancsa,Bali????????????????????????????

KépKép

KépKép
okr

Na sziasztok

Okr szurkolok, hogy megszűnjön a rózsaszín ... de a hőd az jó ...

Anyapoc látom megint nincs időd unatkozni .... elég durván hangzik ez a sok vizsga

Tontica, hát apával nem lehet egyszerű :) örülök, hogy a herpesz elmúlt és jól vagytok.

Többiek bocsi hogy nem írok mindenkinek de hulla vagyok, bálban voltunk és 4-re értünk haza, még most főzök de már félig alszom.
Rólam: pénteken megint volt egy olyan méhgörcsöm hogy azt hittem a falat levakarom. Kb 10 percig tartott és elmúlt. Amúgy jól vagyok. Nemtom mitől lehet ez.
kokusz

Kriszti

Nem izzad a tenyere és csak az egyik kezének középső ujjának végén (na ez jó lett :D) van ilyen... Hol nagyobb,hol kisebb,de csúnyább,mint régen volt...
Na de majd mond okosat a dokinéni :roll:...
Remélem,hogy a rutascorbin rendberak :).Hőd tuti,aszerint minden OK...
Én is drukk a Te vizsgáidho+++++++++z,majd összeborulunk vizsgaidőszakban :D:D:D...na meg 3 osztályban érettségiztetek... :?
Na majd a dokid megmondja a tutit,hogy melyiket érdemes megcsináltatnod.Az angliai tesztről is olvastam több helyen,hogy nem mindig állta meg a helyét.Ehhez képest a rendes genetika megbízhatóbb... :roll:

Kokusz

Szedj magnéziumot,hétha az segít!Az izomgörcsökre kiváló,aztán hátha okosabbak leszünk,mitől is van ez :wink:!Mikor kéne (nem)megjönnie? :)
Bál :shock: :shock: ...látom,Ti is bírjátok! :D

Monyoka

Én is olvastam odaát,azért szt még nyugi,13. DPO-n még semmi nem biztos :wink:...csak a hőd,de az tuti!!!!!

anyapoc

koszi a szurkalast itt is.

a tickerem csal,12dpon vagyok :oops:

Kép
monyo83

Anyapoc szerdán a magnézium jót tett, elég hamar elmúlt tőle ez a görcs, de pénteken amikor ellkapott nem volt kéznél. Elvileg csütörtökön kéne nem megjönnie.
Nekem volt céges bál a Hiltonba, nagyestélyi meg minden .... jó volt de a kaja :shock:
Hát én kész vagyok totál, olyan fáradt vagyok. Nem nagyon szoktunk ilyen sokáig fenn lenni.
kokusz

Anyapoc
Akkor májusban egymásban kapaszkodva vizsgázunk. :D
Bulcsúnak pedig mielőbbi jobbulást kívánok!!

monyo
Akkor még pláne ráérsz kétcsíkosodni kedden!Drukk+++++++++++

Kokusz
Sztem ketten vannak! :D Csütörtökön legkésőbb tessék tesztelni!Magnézium pedig mindig legyen nálad! :)

Tontica
Na mi újság nálatok??????Babócák????

KépKép

KépKép
okr

Okr

Hidd el már azt sem bánnám :) hát ha nem jön meg csütörtök reggel akkor tesztelek. Csak meg kéne érni ...

Monyoka te meg tényleg tesztelj két nap múlva .... :wink:
kokusz

Anyapoc 18 vizsga, az már korban is sok :D

Kókusz, én már most drukkolok neked csütörtökre! :wink:

Kriszti, az a rutascorbin amit szedsz mire való? Amikor Rékával magas lett az AFP-m, utána nagyon alapos volt a genetikai uh. Mondjuk a dokim akkor is azt mondta, hogy többet ér egy alapos uh vizsgálat, mint az AFP.
Most a 170 cm-hez vagyok 53,5 és már visszaszedtem fél kg-ot :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Kokusz
Akkor drukk :D :D ++++++++,legyen ahogy szeretnéd!!!

Robcsi
Vékonyka vagy az biztos!Remélem jó lesz az AFP-d! :D :D

Rutascorbin P és C vitamint tartalmaz,és a hajszálerek töredezettségét csökkenti.Hajszáleres vérzések,bevérzések kezelésére kiváló.(pl. orrvérzés)

KépKép

KépKép
okr

Nem tudtam jönni pár napig.
De micsoda hírek! :!: :!:

Kriszti!
Nagyon örülök! Vigyázz magadra!!! :D

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: