Új privát üzeneted érkezett!

Szia Picur!!!!!

De jó, hogy már megint jó hírt hallunk! Kép Kép Millió gratula neked, Kép nagyon jó egészséget kívánok mindkettotöknek, Kép legyen örömteli a terhesség és könnyu a szülés!!! Kép Kép És várunk a friss kismamák topicjába IS!!! Kép

Pusssssssssz: Laura
Laura

Húúúúúú, Ancsi, akkor most reménykedés van ezerrel!!!! Kép Kép Kép
Hány napra szokott megjönni?

Szorítok nagyon: Laura
Laura

Ancsi, szija! Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Szerintem ha holnap reggelre sem jön meg, és a hõd még mindig fent van, akkor az már jelenthet valamit! KépKép SzorítokKép
cupp, Beja
Beja

Laura, Beja!
32-33 naposak szoktak lenni, tegnapra, mára nemvártam a mensit.
Most olyan furcsán érzem magam, lázasnak (!)
és a lufi a pocimban nem szûnik.
Most úgy izgulok! Kép
Még beleférnék az áprilisi mamaesõbe!??

Lányok, ettõl a barna izétõl félek ám! Tavaly is így kezdõdött és nem lett jó vége! Nagyon nem! Kép

Szerintem nem bírom ki, délután veszek egy tesztet és a hosszú hétvége valamelyik napján megcsinálom...

Annyira köszönöm, hogy szorítotok!Kép

Ancsi
Ancsi

Mariann!
Akkor jól feladtam a leckétKép, pedig nem akartam. Eredetileg csapdája akart lenni (bár gondolom most már te is beazonositottad). Ennyire eddig még sosem voltam oda, itt bóbiskolok az iróasztalnál. Pont azon gondolkodtam, hogy bezárjam-e az ajtót és úgy szundítsak egyet, vagy menjek le az autóba aludni. Asszem elöbb megpróbálok sétálni egy kicsit, hátha az segít. Elég bután nézne ki, ha most, miután meg lettem jutalmazva a munkámért, rám nyitna valaki ahogy az asztalra borulva alszomKép.

Ancsi!
Nagyon szorítok!!!

Orsi
Orsi

Sziasztok Lányok!

Én is vettem a férjemnek azt a perui készítményt. Még csak egy hete szedi, így sajna nem tudok az eredményrol referálni. A neve: Maca Vabe Az ára itt Szegeden 4500-tól 6000-ig terjed. 100 szem van benne és napi 3x1-et kell bevenni.
Remélem segítettem.
Mindenkinek sok szerencsét!
Névtelen

Anna,
NAgyon sok GRATULA, vigyaz magatokra. orulok, hogy sikerult neked Kép Kép Kép Kép

Ancsi,
Ne legy meg elkeseredve, amig meg nem jon teljesen.Kulonben hogy tudjatok, en annak az eredmenye vagyok, hogy edesanyamnak jart a mensije a terhesseg alatt, es akkor maradt el amikor mar megmozdultam, igy nem tudtak utnak engedni,pedig az volt a terv. Es itt vagyok.Tehat a barnas izere,meg nem kell alapozni.

Szonja,
Nem akarlak elkeseriteni, de amiota a gyogyszert szedtem nekem is felidoben mar fajt a hasam ugy mintha megjonne. Es sajnos meg is jott. De ez nem biztos, mindenkinel mas es mas.

Puszi
Erika

Erika!
Hát épp ez az, amit nem akarok: hogy megjöjjön.

Még mindig reménykedekKép

Egyébként a barnás izé reggel óta nem volt!Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Ugyanezt erzem 3 napja. Mintha lazas lennek, es a hasam akkora mint egy 5 honapos terhesnek. Meg szellentgetek is de (bocsanat ezert a reszletert).

Tesztelj, nagyon szurkolok neked!

Anna
Ann

Anna!
TÉNYLEG UGYANZET ÉRZED????
Hát ez biztató! Kép Kép

Lehet, hogy holnap merészelek tesztelni!
(de félek, hogy csalódni fogok)

De azért nagyon köszi!!!!KépKép

Ancsi
Ancsi

Anna!

A szellentgetés egy nagyon fontos részlet, és nagyon örülj neki, mert a sárgatesthormon (ami ilyenkor ugye termelodik ezerrel) lassítja a bélmuködést. Ennek következtében székrekedés alakulhat ki, ami nálam úgy tunik, meg is történt. (De ma 3 nap után SIKERÜLT!) Kávét inni meg nem merek, meg nem is kívánom.
Úgyhogy töltsön el örömmel eme nem is olyan apró részlet.

Pussssssz: Laura
Laura

Sziasztok Lányok!

Csak most tudtam jönni, nem volt jó a gép.

PICUR!

Ezer gratulaaaa! Sok boldogságot kívánok és
nagyon vigyázz magatokra. KépKép

Ancsi!

Ha nem jelentkezett újra a barnás izé,
akkor szerintem nem lehet baj. És a hõd se
esett le. Ez biztató.
Még ne keseredj el.!!! Még nincs miért.

Puszi

Éva
Éva

Szia Éva!
Rendes a gépedtõl, hogy végre megjavultKép

Szóval a barnás izé nincs azóta se, folyamatosan járok a budira, ellenõrizni, hogy ilyen vagy olyan színt látok-e.
Sehol semmi...Kép
A testem pedig olyan meleg, mint egy vulkán...Kép
Ez se rossz.

Egyre jobban bízok benne)))
(lehet, nem kéne ennyire, mert a végén akkorát
koppanok, hogy a Richter-skála is kimutatja)

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Bizakoggy,kulonben semmi ertelme az egesznek!KépKépKép

Lanyok!

Tegnap voltam dokinal,a hormonjaim rendben vannak,most apanak kell mennie vizsgalatra.Egesz jol fogadta azt hittem,hogy kiter a hitebol,erre siman belement.Az en parom eleg hiu(mint az osszes tobbi ferfi)ezert felteteleztem,hogy negativ lesz.Viszont!En ma vettem egy tesztet,reggel megcsinalom,hatha megis lakik ott valaki,ma delelott picit emelyegtem+olyan gyengenek ereztem magam,bar ez mensi elott is igy van.Sajna a hom az eleg vacak most 46. napon is csak 36.7KépKépKép

Koszi,hogy meghallgattok(olvastok)

Puussssszzz Kriszti
kriszti

Ancsi!

Végül is tesztelsz holnap? Jössz dolgozni? (Vagy legalább is gépközelben leszel?
Úgy izgulok érted!!!

Pussssssz: Laura
Laura

Hát én eddig bírtam! Most szépen eloldalgok haza! Mindenkének szép, hosszú hétvégét!

Sziasztok!

Orsi
Orsi

Laura!
Olyan ari vagy! Kép Kép
Jövök dolgozni, és azt hiszem, reggel megcsinálom a tesztet, ha addig nem történik valami negatív.

Tisztára remegek, annyira izgulok!

Ancsi
Ancsi

Szia Ancsi!

Évici vagyok, ide még nem írtam, a Mikor jöjjön az első baba topicot én indítottam el, szóval 22 vagyok és év vége felé nekivesekedünk a párommmal az első babának (próbálkozásnak).
Olvasom ezt a topicot is, és így, mint csendes résztvevő DRUKKOLOK NEKED!!!!!
Nagyon jó úton haladsz, a tested BABÁT AKAR!

Évici
Évici (Évic

Ancsi!!!!!

Egyutt tesztelunk!!!!!!!!!!!!!KépKép

Kriszti
kriszti

Kedves Évici!
A lelkem is! Kép
Már olyan mondatokat írtok, hogy nem lehet más, csak pozitív!!
(csendben és halkan jegyzem meg: ÉRZEM!)

Kriszti!
És együtt szülünk???? Kép
Ancsi
Ancsi

Ancsi draga!

En nem vagyok oly kecsegteto mint te,en szinte csak a biztonsag kedveert tesztelek,mert hetvegen buli van kinezoben.De erted nagyon szurkolok!KépKépDobsz egy SMS-t ha pozitiv vagy?vagy jossz meg holnap?En jovok!!!

Kriszti
kriszti

Kriszti!
Sajna nem tudom a telcsiszámod, különben dobnék egyet!)
(vagy majd egy hátast, ha negatív lesz!)

Ja, úgy van még, hogy jönni kell holnap, de hátha kegyesek lesznek hozzánk...

Neked hány naposak a ciklusaid, ilyen hosszú, vagy már ilyen régóta késik???

Ancsi
Ancsi

sziasztok, rohannom kell!
Holnap, vagy szerdán találkozunk!

Gondoljatok rám holnap reggel!!Kép

Pussz,
Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Ez ne legyen akadaly!

209-323-882

Es te most UGY erzed magad?????

Nekem nincsenek ciklusaim abszolut nem ugy mukodok mint egy `rendes` no,ugy tunik egyre hosszabbak a ciklusok,most mar ott tartok,hogy a Clostival sem jon meg.2 hete vizsgalt meg a doki akkor nem erzett semmit,bar akkor meg (ha van)nagyon pici terhesseg lehetett,de realisan nezve kb 1/2% eselyt latok erre.

Puussszzz Kriszti
kriszti

Lanyok!

Hazamentem,holnap jovok

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!!

Micsoda termes par nap alatt, hihetetlen!!!!

Eloszor is GRATULA Annanak es Picurnak!!! A legjobbakat kivanom a kovetkezo honapokra!!!

Eva,
E hulyesegnek tartom a "meg varjon fel evet" Errol mar tobbszor kifejtettem a velemenyem, de en ugy gondolom, ha mar masfel eve probalkoztok nem kell meg egy fel evet varni. Keress olyan dokit aki hajlando komolyan venni a problemadat es foglalkozni veled.
Ezen kivul ahogy a tobbiek is irtak, probalj meg masra is koncentralni. Persze konnyu mondani...

Jazmin,
Nagyon drukkolok. En a ketnaponkenti szexben hiszek. Minoseg a mennyiseg elott Kép Kép Kép A spermak eseteben minoseg es mennyiseg!!!

Linda, Evici
Udv a korben!!!!

Linda,
Igen mar en is tobbszor propagaltam a folsavat. En terhesseg elott 2 honappal mar szedtem. Amugy otthon Magyarorszagon is kaphato folsavas kenyer: Taltos kenyernek hivjak.

Ancsi,
Terhesseg alatt nyilvan nem hasznal senki tampont Kép Amugy szerintem ennek is mint sok mas mindennek vannak szabalyai amit be kell tartani:
-nem szabad 8 oranal tovabb egy tampont hasznalni
(ezert en nem is tanacsolom ejszakara)
-mindig a megfelelo nedvszivokepessegu tampont kell hasznalni

Erika,
Mikor lattal. Nagyon regen meg a tervezgetes idejen irtam a medlomba.

Kellemes hetveget

Udv
PK
petrakovacs50

Sziasztok!

Nem győztelek benneteket elolvasni! Így jár az ember lánya, ha másfél napig nincs ideje titeket olvasni. És micsoda hírek vannak felétekKép

Anna és PicurKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szívből gratulálok a babákhoz, nagyon boldog terhességet kívánok!

Anna! Ugye megmondtam!!!!! Nem véletlenül hiányoltalak itt napokigKép

Jázmin!
Szuper híreid vannak. Mindent bele a babuciért!

Én nem osztom a többiek véleményét.
Szerintem (és az orvosok szerint is) kimondottan rossz a naponkénti akciózás. Uis hiába van ondó, nem tartalmaz elegendő spermiumot, hiszen nincs idő elegendő termelődéshez. A spermabankok és a meddőségi központok is 3-4 nap önmegtartóztatást követelnek a pasasoktól, mert csak így biztosított a jó minőség.
A tanácsom az, hogy 2 v 2.5 naponta legyetek együtt, és így tuti lesz a sikerKép

Ancsi és Kriszti!
Tesztelj! Tesztelj! Tesztelj! Tesztelj!KépKép
Rajtatok a világ szemeKép

Mamacica!
Nálad vannak + jelek?

Van egy fura kérdésem.
Mi van akkor, ha reggel pl. 36.5 a hőm ovul. előtt(?). Tegnap este csak úgy kíváncsiságból megmértem, és 35.8 volt? És ilyen alacsony nekem reggelente soha nem szokott lenni. Ma reggel meg már 36.85 volt.
Lehet, amikor annyira alacsony volt, akkor volt a peteérésem? Lehet ez napközben, este is? nem csak reggel lehet észrevenni a hőből?
Mert ugye estére fel kéne menni a hőnek, nem pedig lefele?

Tudtok ez ügyben mondani valamit?

Pussz!
Bocs, hogy ennnnnnnyit írtam, na de ez másfél nap terméseKép

Zsó-fi
Zsó-fi

Sziasztok!

Vagyok én is, hébe-hoba, és olvasgatok mindenkit!
Igy nagyon gratulálok a két legfrisebb zebrásnak, Annának és Picurnak!
Velem semmi különös nincs, a költözés és a pakolás teljesen lefoglalja az idömet, igy ide is csak néha jutok be. Már alig várom az uj helyet, mert biztos ott fog összejönni a baboca! A férjem is azt mondogatja, hogy egy ilyen uj házba bizony már "kell" a baba.. szoval, mi meg is teszünk érte mindent, amit csak a szerelem kiván...Kép
Tudom,hogy ma már volt lista-frissités, de én valahogy el vagyok egy nappal maradva, igy most önhatalmulag kijavitom, remélem nem baj.

Kriszti: 8 c 47 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 33 cn Adács 27 év
Mónika: 7 c / 9 hó 28 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 26 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 24 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 19 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 17 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 17 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 170cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 16 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 15 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 15 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 10 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 4 cn Nyíregyháza 26 év

Mindenkinek minden jot kivánok, legyetek ügyesek, és zebrások minél elöbb!!
Barbi
Barbi

Sziasztok!
Gratula a "frisseknek"!!!!

Éva, Rita írtam e-mailt!!!!
Üdv:
cincerke
cincerke

Zsó-fi,nekünk a harmadik ciklusra jött össze a baba.Elso ciklus:2 naponta-eredmény semmi.Második ciklus:2 naponta-eredmény semmi.Harmadik ciklus:EREDMÉNY!!!Nos,lehet,hogy nem ezért jött pont most össze,de elég nehéz meggyozni,mivel az elso baba elso próbálkozásra egybol,homéro nélkül ugyanígy naponta próbálkozva jött össze.Elég egy kisfickó.

Mariann
Mariann

Anna, Picur! Gratulálok Nektek, egészséges és szép terhességet kívánok!
M.
Mónika

Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a gratulaciot, kedves szavakat! Nagyon aranyosak vagytok! Kép

Anna! En meg nem voltam dokinal; csak internetes szuleskalkulatorral neztem meg az idopntot es dec. 17-21 jott ki... Karacsonyi baba lesz Kép
(amikor elment a baba tavaly, szomoruan mondtam a paromnak, hogy a kovetkezo Karacsonyt is egyedul toltjuk... es most remelem megsem ... Kép

Kulonben nekem is fajdogal a hasam - bar mar ritkabban - es nagyon almos vagyok!

Mikor olvastam amit a parod mondott a korhazbol tarto kijovetelnel nagyon meghatodtam, a szemem is konnybe labadt (amugy is extra erzekeny vagyok most) - tiszta szivembol kivanom, hogy ezuttal 8 honap mulva elhozhassatok aranyos, egeszseges kisbabatokat a korhazbol! Kép

Ancsa!
Nagyon drukkolok, hogy zebras legyel!!!! Kép

Mindenkinek tovabbra is nagyon drukkolok! Kép
Megegyszer koszonok minden kedves szot!
Picur
Picur

Sziasztok Lányok!

Cincerke!
Köszi az imélt, küldtem én is Neked.

Lányok és Kedves PK!

Tudjátok, az új orvosom azt mondta, hogy
valószínûleg minden rendben van velem meg
a párommal is, de a petevezeték átjráhatósági
vizsgálattal még várjunk fél évet.
PK szerint nem érdemes várni fél évet, vagy
bármennyit is. Én is így gondolom, hogy nem
akarok már várni, de most akkor mit csináljak?
Az elõzõ orvosom bármikor szívesen megcsinálta
volna ezt az átjárhatósági vizsgálatot csak
én vonakodtam még. Azért mentem át ehhez a
másik dokihoz, hogy hátha õ okosabb lesz és
hamar kideríti a bajt. De õ meg az idõt húzza.
Bár kétségtelenül sokkal jobb szakember hírében
áll mint az elõzõ dokim.
Szóval összevetve:
Maradjak itt az új dokimnál, aki bár nagyon
profi, de még várakozást javasol?
Vagy menjek vissza az elõzõ dokimhoz, aki
máris megcsinálná nekem a vizsgálatot?
Azt még tudni kell, hogy mikor szerdán az
uh.-nál az új dokit vártam, a régi dokim
odajött hozzám és megkérdezte, hogy várok
valakire? Én meg mondtam, hogy várok. Ebbõl
szerintem tudta, hogy nem Õrá várok, hanem
valaki más orvosra. Így meg elég kínos
visszamenni megint hozzá. Nem?

Kérlek, adjatok tanácsot!

Kriszti: 8 c 48 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 34 cn Adács 27 év
Mónika: 7 c / 9 hó 29 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 27 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 25 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 20 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 18 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 18 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 17 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 16 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 16 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 11 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 5 cn Nyíregyháza 26 év

Ancsi, Kriszti!
Mi újság a tesztel? Ugye pozitív? KépKépKép

Remélem, ma nem fog vacakolni a gépem, most
reggel egybõl beengedett.

Na most már biztos nagyon untok, úgyhogy megyek.
De olvaslak ám benneteket és majd írok is.

Mindenkit puszilok

Éva
Éva

Kedves Picur!

Nagyon boldog 9 honapot neked es sok sok oromet az utana kovetkezo evekre.

Napocska
napocska (napocska)

Sziasztok!

Picur!!! Most olvasom csak! Nagyon-nagyon örülök Nektek!!! Kép Kép Kép De azért még visszajársz hozzánk is, ugye?

Ancsi! Kriszti!
Nagyon szorítok Nektek! Ugye dolgoztok ma? Nem bírom ki szerdáig! Kép

Éva!
Hát ez nem könnyű döntés. Nem értem, hogy Fábián miért akar várni, végül is a másfél év az már elég hosszú eredménytelen időnek számít ahhoz, hogy megnézze az átjárhatóságot. Most az a kérdés, hogy ha kérnéd, akkor megcsinálná-e? Mi lenne, ha megmondanád neki, hogy téged nagyon magnyugtatna, ha ezt a dolgot is ki tudnátok szűrni, mert úgy érzed, hogy ez az állandó várakozás, reménykedés nem tesz jót neked, és nem szeretnél tovább várni egy percet se.
Ha megcsinálja, akkor szuper, kiderül mi újság. Ha továbbra is várni akar, akkor vagy visszamész az elözö dokihoz, legalábbis egy vizsgálat erejéig. (végül is várhattál Te akárkire ott a rendelőben, pl. barátnőre is)Kép
Vagy pedig irány Budapest. Ott tényleg nem szaroznak...

De szerintem várd ki a ciklus végét! Kép

Rita
Krita

Zsó-fi!

+ jel nincs, de nagyon fáj a cicim. Ami nem jelent semmit mert mensi előtt egy héttel mindig fáj. Mondjuk nem ennyire....

Puszika,

Mamacica
Mamacica

Lanyok!

negativ!!!!!!
de tulajdonkeppen nem is vagyok letorve,majd osszejon.Mostmar sikerult nyugisabbra vennem a format.Tuggyatok apa megy kb. 3 het mulva,megnezik a kisfickokat,mert ugye mar van 2 gyerkocunk,de barmi tortenhetettt azota.Ha az OK,akkor jon a petevezetek atjarhatosag,NNa attol kicsit felek.Ja es azt almodtam,hogy megjott,de megsem.Lanyok!nekem meg mindig nem akar a hom 36.7 fole menni,mikor fogok en uj ciklust kezdeni?Tegnap eszembe jutott,hogy mielott elkezdtuk volna a babaprojektet atestem egy ronda vesemedencegyulladason es Mr Spock szerint ettol nagy valoszinuseggel zarodhat el a petevezetek.KépKép

Ancsi!!!!

MI VAN MAR????????

Eva!

Szerintem probald meggyozni az uj orvosodat,hogy ejcse meg a vizsgalatot mihamarabb.Talan megtudnad gyozni,hogy hozza elobbre.

Bocs,hogy ilyen sokat irtam!!!

kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Fura dolog történt tegnap: délelött néhány csepp pecsételö vérzést tapasztaltam. Üzentem az orvosnak, hogy lehet-e a múltkori uh vizsgálattól (hüvelyi),mert igencsak mélyre dugta azt a nyavalyás eszközt, még fel is szisszentem. Vagy esetleg más bajom lett?

Nemsoká jött az sms: Lehet, hogy még jót is jelent.

Nekem 26-28 nap között szokott megjönni, elötte 1-2 nappal már lehet barnás váladék, de ennyivel elötte nem volt még.

Hát ez történt. Van vmi tapasztalatotok?

Köszönöm, üdvözlök mindenkit.

Lotti
lotti

Picur
GRATULÁLOK!! Most minden rendben lesz, hidd el!!KépKép

Laura, Boglárka, Orsi, Petra(PK), Zsófi,
köszi a tippeket és a szorítást!Kép

Orsi,
azért nem olyan "vészes" a helyzet, hogy stopperrel mérjünk.;) Nekünk bármikor kedvünk van összebújni, mert imádjuk egymást.Kép

Erika,
Az Indexen a topic neve nem Babaváró, hanem Babavár és ott már a kismamák vannak, akiknak spontán hosszú évek után, inszemmel, ill. lombikkal sikerült. Úgyhogy ott sok segítséget fogsz kapni!Kép

Ancsi, Kriszti,
EREDMÉNY????KépKép
Jázmin

Jazmin draga!

Ma megirtam,hogy negativ,de erre is szamitottam.Irtam egy fel regenyt az iment.

Lanyok!

Most egy kicsit nagyon kell dolgoznom,de jovok meg

pussssssszzz Kriszti
kriszti

Kriszti,
most olvasom és sajnálom.Kép De látom, téged sem kell félteni és máris bizakodó vagy!Kép Így minden jobb lesz! Figyeld meg, mire megjönne a párod eredménye, már nem is lesz fontos..KépKép

LÁNYOK, el vagyok keseredve!
Képzeljétek tegnap éreztem, hogy megtörtént a tüszörepedés, reggel a höm 36,4 volt, ma reggel pedig 36,8, úgyhogy gondolom tényleg megtörtént. Elötte délután együtt voltunk, úgyhogy ez még jól is alakulhatna, de MEGBETEGEDTEM!!!Kép Este már kapart a torkom, ma reggel már nem tudtam beszélni és kezdtem érezni a lzat is, a fejfájást, ezért gyorsan bevettem egy Coldrexet. De szerintem tök mindegy, mert sem a gyógyszer, sem a betegség nem kedvez túlságosan a sikerhez. Egy éve már nem voltam beteg, pont most kellett!!!KépKép

Másik bánatom, hogy lehet, hogy csak a betegségtöl ment fel a höm és még nem történt meg a repedés, csak ma vagy holnap fog, de mi tegnap is együtt voltunk, nem számltam semmit, csak így alakult. Aztán olvastam, hogy mennyien írjátok, hogy lhet, hogy ez gyakori és visszaszámolva kb 28 óra telt el és akkor lehet, hogy semmit sem ért és lemaradtam.

Tudtam, hogy ez lesz, ezért is féltem. A doki szinte biztosra ment, hogy most sikerül, mert minden optimális volt, erre elszúrom. Túlságosan rajtam áll minden.Kép Most ne írjátok azt, hogy nyugodjak meg, meg a stressz nemhasznál...én is tudom. De képzeljétek 2 év óta elöször látta a doki az esélyt és ilyen biztosan, erre ez történik. Logikusan átgondolva lehet egyáltalán még esélyem szerintetek?
Jázmin

Jázmin,

Esélyed, mint a tenger! A közös izzadás pedig gyógyítja a náthát!

Bizakodj!

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Kriszti,
igen olvastam, csak akkor még írtam, amikor megírtad a hírt és addig nem láttam.
Jázmin

Jazmin!

En nem hiszem,hogy azert nem eshetnel teherbe mert faj a torkod es picit beteg vagy,szerintem most alaptalan a felelmed.

Kriszti
kriszti

Lotti!

A barnás váladék ügyében sajna nem tudok neked segíteni, még egyáltalán nem volt ilyen tapasztalatom.

Éva!

Én is azon a véleményen vagyok, hogy az újdokidtól szerintem kérd az átjárhatósági vizsgálatot! Meg kell mondani neki határozottan, hogy neked már eleged van ebbol a várakozásból, és igenis segítsen abban, hogy MINÉL HAMARABB kisbabátok lehessen.
Legyél határozottabb!!!

Kedves Jázmin!

Mennyire vagy megfázva? És vírusos? (Remélem, nem!) Azért kérdezem, mert nem hiszem, hogy egy ilyen torokkaparós nyavalya annyira befolyásolja a teherbeesést! Volt lázad is?
Tudom, hogy távolból nehéz megítélni, de szerintem ennek most nagyobb a füstje, mint a lángja. Tehát most azért nagyítod fel az esetleg enyhébb megfázást, mert nagyon rosszkor jött. Lehet, hogy máskor meg sem éreznéd, mint ahogy a szervezeted sem törodik vele annyira, mint a lelked.
Nagyon hamar gyógyulj meg, vigyázz magadra, izzadjatok közösen, és ne keseredj el! Kép

Pussssssssz: Laura
Laura

Jázmin!

Csak a lényeget felejtettem el megírni: azért ilyen nagy a szám, mert nekem ugyanilyen tüneteim voltak, amikor 7 hetes pocakos voltam (most 9 vagyok). Halálra idegeltem magam, aztán rájöttem, hogy ha olyan "súlyos" ez a megfázás, akkor úgysem marad meg a baba. De azóta jól vagyunk, szerintem én is csak nagyon megijedtem.

Pusssssssz: Laura
Laura

Köszi a biztatást!Kép

Sajnos én nem nagyon szoktam dolgokat felnagyítani, bár csak azt tenném.Kép Reggelre elment a hangom, lázas vagyok, szédülök, fáj a fejem és valószínü, hogy vírusos, mert a beteg barátnömmel voltam most az elmúlt 3 napban itt-ott és töle kaphattam el.
Szerintem ez úgy van, hogy nem sikerül a baba, ha a szervezet valami bajt érzékel, hogy megvédje a rendellenességtöl, ami a betegségtöl lehet.
Persze bizakodok, de alig élek, olyan ramatyul vagyok, úgyhogy le is fekszek.Annyira sajnálom, hogy ez történt.Sokkal nyugodtabb lennék, ha most semmi bajom nem lenne, annyira jó lenne, ha holnapra elmúlna. Szurkoljatok!!
A Coldrex tabletta nem árthat (már amit bevettem)?

Annyi jó is van a dologban, hogy a mellbimbóim megdagadtak, így még valószinübb, hogy megtörtént a tüszörepedés, de azért az összebújst nem hagyjuk ki, ha jobban leszek.Kép

Olyan jó, hogy vagytok, mindeig lelket öntötök belém!Kép

PusziKép
Jázmin

sziasztok,

mishi vagyok, de meg nem talaltam meg, hogy hol kell regisztralni, tehat nevtelenkedem.

petrakovacs ajanlott titeket, hatha tud nekem valaki tanacsot adni. magamrol annyit, hogy 21 eves vagyok, 16 eves koromban az orvosom kozolte velem, hogy annyira visszafejlodott a mehem meg a ket petefeszkem, hogy valoszinuleg soha nem lehet gyerekem. akkor meg annyira fiatal voltam, hogy egyreszt annyira nem erdekelt, masreszt pedig nem igazan fejtette ki az orvos, hogy mit is jelent ez.

most mar lassan 5 eve probalkozunk mindenfele gyogyszerekkel, de segitseg nelkul egyaltalan nincs peteeresem. ciklusom sincs, mivel ha nem szedek semmit, egyaltalan nem jon meg. most eppen 3x1 clostylbegitet kell szednem, de ettol a loadagtol is csak egyetlen egy petecske erett meg felig.

a volegenyemmel mar nagyon szeretnenk babat, de nem sikerul. borzasztoan el vagyok keseredve, es foleg azert, mert meg nem talaltam sorstarsra, akivel esetleg megbeszelhetnem a tapasztalataimat.

ha tud valaki segiteni, szivesen vennem.

mishi
Névtelen

Mishi!

Udv a korunkben!Azert meg egy csomo lehetosegetek van,ott a lombik,az inszeminacio es meg kituggy mit tud manapsag az orvostudomany.Szerintem minel hamarabb jelentkezzetek a Kaali intezetben,ok nagyon profik.Sirni pedig jarj ide kozenk,asszem mindenki konnyebben viseli amiota itt csacsog.Budapestiek vagytok?

Kriszti
kriszti

Először is Mishinek szia!!!!!

Üdvözöllek a babát akarók csapatábanKép

Barátnőmnek hasonló gondja volt, két éve azt mondta neki a dokija, hogy olyan fejletlen a méhe, mintha 16 éves lenne, ekkor ő 23 volt. Persze rendszertelen ciklussal, volt hogy 3-4 hónapig nem jött meg neki.

Tavaly kezdte el a hormonkezelést, és most van a 20. hétben, kisbabát vár, és erről csak a 2. hónap végén bizonyosodott meg, hiszen addig azt hitte, megint csak nincs ciklusa.

Szóval ne add fel, keress egy jó specialistát, s ha nem is azonnal, de tuti neked is lesz kisbabádKép

Jázmin!
Ne szomorkodjKép lehet a csöppség mégis csak most akar jönniKép
És az is lehet, a tüszőid közül csak az egyik pattant eddig ki, a többi meg elosztja magát a ciklusodraKép
Úgyhogy csak ne légy pesszimista, légysziKép
Látod Anna kicsije is fütyült a hólyaghurutra meg az antibiotikumokra!!!!!!!!!KépKépKép

Fogsz te még remegő kézzel tesztelni a ciklus végénKép

Pussz! Mindenkinek nagyon jó hosszú hétvégétKép Kiránduljatok nagyokatKép
Zsófi
Zsó-fi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?