Új privát üzeneted érkezett!

andi, amikor bébiszittyó voltam a német kislányoknak volt egy mesekönyvük Kariusról és Baktusról akik élvezetttel lyukasztgatták a mosatlan fogakat, fájdalmat okozva ezzel a kisgyereknek. Meglepő módon szerették, és hogy ezért-e nemtudom de szívesen mostak fogat. A nagyobbiknak (4 éves) volt elektromos fogkeféje is.

Jó hogy mindenbe belekotyogok, ez egy nagyon jó tulajdonságom nekem :wink:

köszi sapé, én is nagyon remélem szerencsés lesz ez a 4. inszem. Itt a 8. napon van a 3.cn után uh. aztán ahogy alakul a helyzet, remélem most minden rendben lesz :? Hormonszintet néznek jó lehet, de remélem így is jó. Te mikorra várod a Mikulást?
bbilona

Köszi sapé és ilona!
Ilona! Én örülök, hogy mindenbe bele tudsz kotyogni. Én is néztem már ilyen könyvet, de úgy tűnik kiment a divatból, mert ezidáig nem találtam.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok Lányok! :D

Nagyon rendik vagytok, hogy szorítottatok nekem nagyon szépen köszönöm! :D

Minden rendben velem, túl vagyok a leszívásin, végül 11 tüszőt sikerült leszívni.
Pénteken vagy szombaton lesz a transzfer.
Most rohanok mert megyünk a Kaáliba az első progi szurit beadatni.

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
jucmuc

húúúú hajrá jucmuc :!: :!: :!: ez aztán a gyorsaság, nagyon szupi, végre történnek veled a dolgok :lol: 'jó transzfert' :lol: :lol: :wink:

andi én a munkácsy m utcában dolgozom, de tényleg érdekes..

zel okés!! akkor üvegtészta...én meg valami husi-sali egyveleget :lol:

még nem tesztelek...megfogadom a tanácsaitokat, és csak vasárnap fogok...

sapé, köszi!!!

kata a 2 hónap spontánt kivennéd? köszi!!!
és legyél optimista, okkés??
kicsiboris

Judit!

Jajj, de jó! Majd azért meséld ám el részletesen, ha lesz időd, hogy milyen is volt, fájt-e, fáj-e most. Meg mindent! :wink:

Puszi!
katata

Helló lányok!
Minden oké volt az UH-on. 53mm a kipocok. Egyfolytában ficánkolt, bukfencezett, mint a bátyus, ő is rengeteget mozgott a pocakomban. Most úgy érzem magam mint, ha egy hegyet bontottak volna le rólam. Olyan boldog vagyok, este apával együtt elmondjuk a Petykának, elegem van már, hogy azt hiszi beteg vagyok. :lol:
Remélem innentől már tényleg minden oké lesz. Köszi mindenkinek a lelki támogatást!!!
Holnap megyek a dokihoz, de az már sétagalop lesz ehez képest.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

ILona!
Ma vagyok a 28. napon, de nekem szülés óta 30-35 napra jön meg. Így szó szerint mostanában várható!Remélem jövő héten már tudok vérvételre menni.

Jucmuc!
Gratulálok a tüszőidhez!Sikeres Transzfert kívánok! :lol: :lol: Pihenj utána sokat!
sapé

Sapé, Boriska, Kata és mindenki! :D

Köszönöm!!!! Mostanra már tudjuk, hogy 6 petesejt termékenyült meg szabályosan, holnapra azt is megtudjuk mennyi osztódott. Remélem mindegyik! :)

Kata!

Nem fájt a leszívás, vénásan altatnak, nem érzel semmit. Utána egy kicsit kába voltam, és azóta azért érzem a petefészkeimet. Egy kicsit fáj de abszolút nem vészes. Simán ki lehet bírni. Ez a kicsi fájdalom is csak azért van mert végülis megszúrtak ott 11-szer.
Ez semmiség hidd el ahhoz képest, hogy mennyire vágyunk babára! Hamarosan ott tartasz Te is, hogy leszívják a petécskéidet és minden simán fog menni meglátod!

Mindenkit puszilok!

Kép
Kép
jucmuc

Andi,
szuper! Gratulálok a kis izgő-mozgó babácskádhoz! Örülök,hogy minden rendben! Fantasztikus lehet most nektek! Majd írd meg mit szólt Petyka a kistesó hírére! :wink:

Jucmuc,
köszi a gyors választ. Örülök, hogy csak kicsit fájdogálsz, remélem hamarosan elmúlik az is. 6 megtermékenyült, hmm, azokkal már biztossan rendben lesz minden. :lol:
Azért ezen a ponton én el voltam tévedve. Én azt hittem, hogy ami petesejtet leszívnak, az már mind meg is fog termékenyülni. :oops: De ahogy írod te is Jucmuc, meg Coca is írta, kb. a fele. Ez egyébként a statisztika is? Hogy a fele termékenyül meg? Tudtok erről valamit?

Puszi!
katata

Sziasztok!

Jucmuc drukkolok nagyon, pihenj sokat.

Katata!

Nekünk azt mondta az embriológus, hogy 60% szokott megtermékenyülni.

Nálunk minden rendben van, az egyik baba 14,1mm a másik 14,5 és mindkettőnek szépen ver a szivecskéje. Megpróbálom feltenni a képeket, de nem sok látszik rajtuk, szétesett a kép, amikor megnövelte a felbontását.
Kép Kép Kép
tamaranna

tamaranna, ez nagyon klasz, igazán nagyok már a resók, lassan a nemüket is meg lehet tudni. Gratula!

andikám, látod nem szabad idegeskedni, Petyka biztosan örült a hírnek. Kíváncsi lennék rá hogy egy ilyen kisember hogyan érti meg ezeket a dolgokat :wink:

sapé, akkor hát a jövő héten te is belevágsz, jelentkezz hogy szurkolhassunk :)

jucmuc, ezek szintén nayon jó hírek, ügyes vagy jó hogy ezt ilyen könnyedén éled meg, hátha katata is menyugszik egy kicsit.

kicsiborcsám kitartás vasárnapig, aztán meg reméljük lehet örömköni, szurkolok.

Sajna bekrepált a cégnél a számítógépem, így nem tudok olyan sűrűn olvasgatni benneteket (most is a kolléganőm gépén garázdálkodok), mindenesetre remélem mindenkinél minden úgy halad ahogy kell.

málna, lesz a héten inszem?
zel, veled mi újság?
babszikám eredmény?
bbilona

Sziasztok!

Alig élek. Azt hiszem, a kishúgomtól kaptam el valamit. De nekem őt szeretgetni, puszilgatni kell!!!! 13 éves.
Most köhögök, fáj a torkom. Csináltam mézes hársfavirág teát, meg kell gyógyulnom, vasárnapra! Legkésőbb.

Ilona! Igazából semmi újság. A petefészkeimet érzem rendesen, és nagyon remélem, hogy nem futunk ki az időből, a 12. napi uh miatt. Eddig mindhárom alkalommal a 11. napon be kellett böknöm a repit.

Kicsibé! A telszámomat tudod? Hú de várom a hétfőt.

Lányok! MIÉRT nekem kell az autót a szerelőhöz vinni! Az nem a fiúk dolga?! De el kell vinnem, mert így nem lehet használni. A lengéscsillapító elszállt.

Tami! Szépek a babák, tisztára rád hasonlítanak! :lol:

Jucmuc! Remélem, mindegyik kis manójelölt szépen fejlődik!

Puszika mindenkinek!
zel

[quote="bbilona"]
írta:
bbilonajucmuc, ezek szintén nayon jó hírek, ügyes vagy jó hogy ezt ilyen könnyedén éled meg, hátha katata is menyugszik egy kicsit.

Ilona! :lol: Valóban jó hír volt! :wink:

Tamara,
hát ez fantasztikus! Nem is tudom elképzelni, milyen lehet ha egy babó van az ember lánya pocijában, hát még kettő!!! Nagyon édesek! Remélem te is megnyugodtál! :wink:

Puszi!
katata

Zel,
jobbulást neked! És ne idegeskedj azon, mikor van a szuri! A doki figyel rád, biztosan tudja mikor mit kell tenni! Bízz benne!!!!

Puszi!
katata

Sziasztok Kedves Lányok! :D

Ránk nagyon igaz a 60%. A 11-ből egy nem volt elég érett, így csak tízet termékenyítettek meg és abból hat termékenyült meg. :)

Ebből van egy három és egy négy sejtes ezeket kapom vissza holnap, a többi még csak kétsejtes de holnapra azok is többsejtesek lesznek és le lesznek fagyasztva.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a drukkokat lányok, óriási puszi Nektek! :D :D

Kép
Kép
jucmuc

zel, gyógyulj meg hamar :wink:
Az autót ápolni kell, pasi dolog, de ne keseredj el nálunk is én cserélem az izzót, töltöm az olajat stb.
Remélem azért veled foglalkozik néha, virág, cirógatás ilyenekre gondolok!

katata, ezt jó hallani, mindjárt letelik a 2. hét is, aztán jöhet a "móka"

Csók mindenkinek!
bbilona

[quote="katata"]K írta:katataöszi Lányok! :)

Cocáról tudtok valamit? Kezd kísérteties lenni a dolog. :? Tücsökbogár elment lombikozni, azóta semmi hír felőle. :shock: Most Coca is elment lombikozni, azóta róla sincs semmi hír. :shock:
Remélem Jucmuc te legalább nem fogsz eltűnni!! :roll:

Sziasztok,

rövid hír Tücsökbogárról. A lombikozás eredményes volt. Azóta otthon pihen.

Köszönjük mindenkinek, aki drukkolt nekünk.

Tücsökbogár nevében is, a férje.
tücsökbogár

Hali!

Megjavították az autót. Csak heggeszteni kellett, de közben majd rendelünk új lengéscsillapítót, mert ez ideiglenes megoldás. És fizetnem sem kellett!

Ilona! Kényeztetésben nincs hiány. Múltkor elment a drágám vásárolni, kérdezte, mit hozzon nekem? Erre én önfeledten: grillcsirkét, csokit. Mindet megkaptam. Tulajdonképpen az is érthető, hogy miért én vittem a szervizbe az autót. Hát én itthon vagyok, nem kell kéretőzni, szabit kivenni.

Jucmuc! Akkor legalább két babát kaptok vissza? De jó!

Tücsökbogár férje! Köszi a rövid hírt! Gratula! Hány babát vártok?

Puszika!
zel

Jucmuc!
Jajjj, de jó!!! :) Akkor hányat fognak visszarakni? Nagyon szorítok holnapra, biztosan minden rendben lesz!!

Tücsögbogár Apuka!
köszönjük ezt a jó hírt, :lol: gratula, vigyázz ám rájuk nagyon!! Azért nem tud jelentkezni, mert nincs otthon netetek? Ugye jól vannak?

Zel,
na látod, milyen ügyesen megoldottad ezt a szerelős dolgot. :lol: Én is gyakran viszem a kocsinkat. Múltkor volt egy érdekes eset. Téli gumi csere előtt, bementem a gumishoz délután, hogy le kéne cserélni a 4 gumit, de újak kellenének,mert a régi már elkopott. Jól meg is beszéltem, hogy 2 nap múlva reggel kell vinni a kocsit. El is indultunk reggel a párommal, kitett az egyetemnél engem, ő meg ment a gumishoz. Aztán délben mondja, hogy nagyon néztek a szervízben, mert hogy én nem is beszéltem meg velük semmit, de azért hagyja ott, kicserélik. Nagyon mérges voltam, hát mit képzelnek ezek, hogy letagadják, de nem is értettem mire jó ez nekik. :shock: Na, mikor mentünk a kocsiért kiderült, hogy nem is oda vitte, ahol én megbeszéltem. :lol: :lol: Ő a szervízbe vitte én meg a gumisnál voltam. Hát ez ciki volt! :? :lol:

Puszi!
katata

Gyorsan rakok is egy javított táblát újabb Zebrácskánkkal! :wink:

Kép
katata

Sziasztok!

Zel!
Gyógyulj meg!Nekem sokat segített a fekete retkes mézes lé. Ezt úgy kell csinálni, hogy a fekete retket megpucolod, megmososd, a közepét kivágod és ebbe teszed bele a mézet. Fóliába teszed, és be a hűtöbe. Reggelre levet enged és ezt kell meginni. Majd újra feltöltöd mézzel és be a hűtőbe. Nem rossz az íze.De az is jó, ha ezt nem szeretnéd, hogy a fekete retket megpucolod, megmosod felvágod, kicsit megsózod és megeszed.Ezeket kismamák is ehetik, és megelőzés céljából kiváló!
És hatásos még a glycosept oldat is, amit gyógyszertárba lehet venni.Ez torok és szájüreg fertőtlenítő, amit neked otthon magadnak kell elkészíteni.
Minnél előbb gyógyulj meg!

Tücsökbogár Apuka!
Örülök, hogy hallhattunk rólatok!Vigyázzatok magatokra, és jó egészséget!

Jucmuc!
Holnapra egy nagy kalappal! :lol: Vigyázzatok magatokra, és pihizzél sokat-sokat!De azért ha tudsz valami biztosat jelentkezz!szorítok holnap neked!

Tamaraanna!
Gratulálok! :lol: :lol: Remélem megnyugodtál, hogy láttad őket!Én is mindig akkor voltam nyugodt amikor az ultrahangon megláttam a lányom.
sapé

Sziasztok!

Sikeres lombikoknak örülök!! Vigyázzatok magatokra!

Ma voltam 4D-n, íme akép a kislányunkról:
Kép

moni

Ó Moni, gyönyörű! Nagyon szép kis arcocskája van! :lol: :lol: Fantasztikus ez az uh. kép is, olyan jól kivehetők a vonásai!
katata

Jaj de jó kis kép! Az ember lányának ad egy kis reményt.

Tücsökboár, miyen kedves hogy gondoltál ránk, vigyázzatok magatokra!

Ezt a retkes dolgot én is ki fogom próbálni, mert kapirgál a torkom.

Puszi lányok , szép napot!
bbilona

tamar:o)

hát milyen csodás..., már ilyen nagyok :lol:

moni, én is énisénisénis akarok ilyen képeket már :!: olyan édilllli mintha éppen vakarná a buksikáját :lol:

jaj ilonkám höszi a drukkot!!!
kicsiboris

csajok segítetek nekem kicsit :?: köszi mindenkinek aki ír nekem :lol:
szóval a 13. napon volt a tüszőrepim, a 14. napon az inszem és nekem 33 napos a ciklusom, ami miatt 20-22. napon szokott lenni az ovulációm.
azt kérdezném, hogy ha most 7 nappal korábban volt a repi, akkor a ciklusom is a normális (28) napos, nem?? mivel a progeszteron a tüszőrepi után 14 napig termelődik, utána meg leválika méhnyálkahártya, és állítólag ez a 14 nap fix minden ciklusban...?????
kicsiboris

Boris,

én úgy tudom, hogy nem a 14 nap a fix, hanem az fix, hogy a töszőrepedés után, mindig ugyan annyi nap telik el. Tehát ez egyénenként eltérő lehet, de az egyénnek fixen ugyan annyi nap és ami változhat egy cikluson belül, az a tűszőrepi előtti napok száma. Tehát neked, hormonkezelés nélkül mondjuk a 21. napon van a péd és a 34. napon jön meg akkor neked kb. 12-13. nap a pé utáni időszakod. De mivel hormonkezeltek lehet, hogy megkavarodott kicsit.
Én is sokat számolgattam ilyeneket, de rájöttem, hogy nem sok értelme van. Annyi minden változhat minden ciklusban, és tulajdonképpen egy nap ide vagy oda, nem is észrevehető. Például vegyük azt az esetet mikor délután jön meg a mensid? Akkor az most milyen nap? Már első? Vagy még nulladik? :? Szóval ilyenek miatt én már nem nagyon számolgatok "pontos" napokat.
Hányadik napon vagy?
Egyébként, ha lelkileg birod, sőt szükséged van rá, akkor tesztelj szerintem. De csak reggel!!!

Puszi!
katata

Kicsibé!

Az ovus szuri hatása kb 36-48 óra. Erre számolj rá nyugodtan 14-16 napot, ami a sárgatestfázis lesz. Ilyenkor szinte biztosan más lesz a ciklusod. nekem a sima hónapokban 29 nap, de a stimusban min. 33 napos szokott lenni, igaz erre az utro is sokat rátesz. Igaza van Katának, az ovuláció utáni időszakkal kapcsolatban. És sztem is jól számolgatta, hogy meddig kellene tartania! Viszont én is mindig számolgattam és a dokim azt mondta, nyugodtan legyek, mert ki kell várni a rendes mensi idejét!

Mikor is volt a szurikád? Azt számolgatod, mikor tesztelhetnél legkorábban? kaptál progipótlást is? Én azt hittem ma reggel teszttel a kezedben fogsz ébredni! :lol:

Kata! ha délután jelentkezik a mensi, vagy nem az igazi élénkpiros, akkor az nulladik nap. Ha pedig késő délután indul el igazán, az is nulladik nap lesz.

Pusszancs....
zel

kicsiboris, én már az elején elakadtam. Szerintem ne agyalj rajta ennyit, igaza van katának ha nem bírod lekileg tesztelj csak lazán ne görcsölj.
Tudod nem tesz jót sem neked, sem a babának ami esetleg a pocakodban keresi a helyét :wink:

Mindenkinek jó hétvégét!
bbilona

sziasztok, köszi!
nem kaptam progipótlást és szurikat sem, a 28. napon vagyok 15 napra a tüszőrepitől :shock: teszteljek?
kicsiboris

Szió Boris!

akkor számolj le a 15-ből két napot, mert annyi a szuri hatóideje. Így még csak 13 nap telt el, amióta a megtermékenyülés megtörténhetett. Egy érzékeny teszt már kimutathatná. Ha neked úgy jobb, holnap tesztelj, de ha negatív lesz, még ne keseredj el, hiszen korai! Én várnék még 2-3 napot. Mondom ezt én, aki szintén a 13. napon már tesztelt.....

Jaaaaaaaaa és mindjárt hétfő!!!!
zel

K.boris!
Nálunk úgy van(és szerintem ez igen egyszerű), hogy az inszemtől számítva 2 hét múlva kell tesztet csinálni!Ekkora már ki kell derülnie, hogy mizújs!Szerintem te már csinálhatsz egy tesztelést, de reggel ha kibírod addig!
Eredményt írd meg!

Jó hétvégét mindenkinek!
sapé

Laposkúszásban jelentkezem. Szégyenlem ám magam - látjátok? :oops:

Szóval: 27-én volt a beültetés, 3 kisröfit hízlalgatok a pocimban. Most már csak várni kell, és hinni abban, amiben hiszek.
A beültetés után készítettek UH-felvételt, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem maradtak a katéterben a röfik. Ez az eredeti:
Kép

Ez meg amit tegnap csináltam RÓLUK:
Kép

Mindenkinek azt kívánom, amit a legjobban szeretne!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Sajnálom, de rengeteg a dolog, így nem tudok írni....
Jól vagyunk, megvolt a 16 hetes vérvétel, aminek a vérképeredményemet tudom, JÓ.
" hét múlva egyek uh.ra és ha a bab is úgy akarja kiderül, hogy fiú, vagy lány. Nagyon várom már!!!
A házat építjük tovább és már majdnem kész.... hétfön csinálják a födémet. Szóval ezért vagyok eltünve. Nagyon fárasztó, de pihenek, ha csak bírok!

Coca!
Nagyon szorítok!!!! Jó az uh.os kép :wink:
Pihizzzzz!!!!

Kisboris!
Érted is izgulok!!!

Tücsökbogár!
GRATULÁLOK!

Kép

Kép
odry

SZiasztok!

Zölddi! Pihenj sokat! Nagyon aranyos malackáid vannak! :lol:

Kicsibé! Hogy' is leszünk hétfőn? Teszteltél?

Mindenki hétvégézik? Senki sincs itt?

Puszóka!
zel

Lányok!
Igazán szépek a babák!!! Nosztalgiáztam kicsit, olyan régnek tűnik ,amikor pocakos voltam, pedig csak 2 hónapja volt...:)
Mindenkinek drukk, coca édesek a kiscocák! :)
Majd rakok képeket !
Puszi!

Kép
Kép
Kép
mágnes

csajok! mindenkinek pussszkó..
velem ez történt, kérek mindenkit írjon, hogy most mi van..:
tegnap reggel úgy tűnt megjött (kis barna), aztán mivel pestre mentünk csak a vonaton tudtam 'megnézni, mi is az újság...és nem volt semmi, csak a hasam fájt ugyanúgy mint menzeszkor..
és aste sem jött meg..szerintetek? ráadásul mivel vacakul voltam és azt hittem megjött bánatomban ittam pár rövidet meg söröztem is, remélem nem okoztam bajt :roll: :cry:

zelem, nem kaptam szurikat, csak clostit szedtem, holnap akkor tali? árkád, 1/4 1 ó-kor? a telszámodat priviben elküldöd? köszi, én is megadom neked priv.-ben.
kicsiboris

Szépséges vasárnapot!Kicsiboris! Neked pájinkás jó reggelt!

A röviddel az a helyzet, hogy ha:
1. megjönni készül - remek búfelejtő
2. baba van a pocakodban, és barnázol görcs miatt - na, az én dokim pont tegnap mondta egy lombikos társamnak, aki barnázik, hogy így tegyen

...azért tesztelhetnél ám!

Kép
zölddisznó

coci, szia, hát köszi, kicsit megnyugodtam, most ezerrel iszom az ásványvizet, 100%-os narancslét, hogy 'áttisztuljak...
olyan gáz...azért nem teszteltem, mert nincs itthon tesztem :cry:
de majd megőrülök...holnap reggel üvegbenpipivel rohanok a gyógyszertárba ...

nagyon izgatott vagyok, szerinted lehetséges, hogy terhes vagyok?
kicsiboris

Halihó!

Kicsibé! Arany szívem, nincs otthon teszted? Ez tök poén. De lehet, hogy neked van igazad! Így nem fogsz korán tesztelni, az biztos! Miért nem ma ugrasz el egy Dm-be vagy Rossmannba? Akkor nem kellene reggel üvegbe pipilned!
Tali ok, küldöm a számom, aztán majd csörgetjük egymást, hol vagyunk. Juhéjj! 1/4 1-kor végreeeee!

Szia Zölddi! jól vagy? Hú, három malacka!

Puszika Mindenkinek!

Olyan szépen süt a nap, de a szél mindent elront!
zel

zelem, drága
tényleg...dm...na mindjárt megyek is :lol: igaz!!
húúú akkor reggel izgi lesz...
és igen, holnap akkor kereslek én is! dejódejódejó:o))
kicsiboris

Boris! Rettenetesen örülnék neki!
Még annyit hozzá, hogy a húgom 2* volt mata részeg (velem efgyütt) , mielőtt kidetült, hogy babás. Gyönyörű és okos fia már 15 éves, 190 magas.

Kép
zölddisznó

coci, okkés, akkor nem idegeskedem ...és nagyon jól esik, hogy így gondolsz rám, igazi jó coca :D

na teszteltem. igazából tudom, hogy du. nem az igazi...
a párom és és én is nagyon-nagyon haloványan láttunk egy 2. csíkot, de szinte nem is, de mégis. szóval eddigi teszteléseimnél akárhogy és akár mennyi ideig néztem a tesztet, nem láttam semmit. most meg látunk valamit...de iszonyúan alig látszik...
ez jó jel?
kicsiboris

Boriska! Hányadik napon vagy? Ha délutániból már látszik valami, akkor.... (((juhééééj!)))

Kép
zölddisznó

coci, 31. napon, 17 nappal az inszem után,
de tényleg alig van valami a teszten, szinte egyáltalán nem látszik, de ha sokáig nézem, meg kicsikét a fény felé tartom akkor igen...ja és a menzeszes 'tüneteim megszűntek.
reggel újra megnézem, és írok,....de most ezt még el sem akarom hinni
kicsiboris

Kicsibé!

Most hogy fogok aludni?!

Ráadásul reggel, mire te írsz, én már úton leszek Pécs irányába. Sebaj, majd személyesen megbeszéljük. Szorítok ezerrel!

Csörgök, ha végeztem Uh-n...

Pusza!

Többiek? Hooool vagytok?
zel

okés zel :lol: hát én is izgulok....
kicsiboris

Sziasztok!
Kicsiboris nagyon szorítok neked reggelre. Biztos ott van az a második csik különben nem is lehetne látni egyáltalán.
Odry szuper hogy minden eredményed jó.
Móni nagyon szép a kislányod.
Tamaranna nagyon gratulálok a kettő babyhez.
bgyöngyi

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a babó dícséreteket!

Kicsibé!
Nagyon nagyon szorítok netóktek! És az nagyon jó jel, ha a du. teszten van halvány csík!!! A reggeli csak erősebb lehet!

Zöldi!
Látom a humorod nem hagy el! Iylen jókedéjű anyukához biztos erősen ragaszkodnak a kicsi Mazsik!!!

moni

Köszi Móni! Aranyos vagy.

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?