Új privát üzeneted érkezett!

edinka nekem rogton volt inzulinvizsgalatom,ezzel kezdtuk a dokival.
nagyon ici pici elteres van csak az inzulonommal.A papariron a tartomanyok kozott van de akinek cisztai vannak annak maskent nezik vagy mi,ezt pontosan en se ertem.igy van egy kicsi elteres.

szedem a metet amiota megvolt a vervetel,azaz februar ota.

elofordulhat hogy valakinek vannak cisztai es nincs IR-je de szerintem a tobbsegnek van.

a teherbeesessel nalam nincs gond nalam a megtartassal van problema.A pcosoknal nagyobb a veteles lehetosege.nalam mar megtortent egy parszor.amikor terhes voltam meg nem szedtem a metet es a doki szerint nagy a valoszinusege hogy ez miatt ment el.

az en cukrom:
0perces:5,10mmol/l
a terh:3,66mmol/l

Kép
monyo83

Sziasztok

Krévi nekem még nincs egy babám sem. De tuiti hogy úgyis összehozunk apával min. eggyet. :lol:

Nekem a 0perces inzulinom!! nem vércukor( az más) 12,9 a 120perces pedig 45,18. Plusz magas a prolaktin, a TSH, és a tesztoszteronom is.
A dokinőazt mondta hogy van olyan pcos is akinek nincs cisztája , nem IR-es és mégis Pcos. Én is abban reménykedtem hogy mivel nincs cisztám ezért nem vagyok Pcos, a francokat.

Monyo te voltál mostanában controlon a Pcoddal. Úgy értem, hogy teljes kivizsgáláson?? Ha febr, szeded a gyógyit akkor már tökélynek kell lennie az eredményednek.

Szerintem a closti megváltoztatja a hőt, és ha még UH-al is néznek vkit akkor szinte felesleges, no mindegy.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok csajok!

Én holnap este fogom kezdeni a 2. clostis hónapom, napi 1 szem clostival .
Nem tudom minek tudható be, de a kezeimen , a lábamon meg a cicimen is előjöttek úgy az erek, hogy szabályosan látni az összeset.
A mensim megvan ,igaz a szokásoshoz képest kevesebb.
Teszteltem de jó nagy------- lett. Pedig olvastam, hogy a kék vérerek lehetnek koraterhességi tünetek, de nálam úgy tűnik ez más.

Hurrá már csak 3 óra és mehetek haza a melóból, holnap szabin leszek , alig várom. :roll:
nanoca

arnika eleg magas az inzulinod :cry:
nekem:
0perces.11
a 120 perces 21 volt es erre kaptam a metet.te is Ir es vagy sajnos,pluszban nekem is magas a tesztom 4,5 :cry:

Kép
monyo83

Monyo ezt neked a met szedésétől számítva mikor mérték??

árnika

arnika ezt a met szedese elott mertek.azota nem voltam kontrolon.

nanoca hajra clostys ciklus.

Kép
monyo83

edinka te privatul jarsz UH-ra?

Kép
monyo83

Árnika, bocsi, akkor nem tudom, hogy kivel kevertelek.

Monyó, sajnálom a neg. tesztet. De majd a köv. hónapban biztosan sikerül.

krévi
krévi

Sziasztok,

Pesti csajok adjátok már meg valami jó andrológusnak az elérhetőségét, mert apa menni akar vizsgálatra. LEhetőleg olyat, akinél nem kell heteket várni.

Előre is köszi.

Kivel, mizu?

Monyó, gabi???
gmelcsi1

gmelcsi: Hőmérőzök, de nem rendszeresen, mert szerintem még nálam ez korai. Tegnap a szokásoshoz képest 3 tizeddel feljebb volt a hőm, de tojásfehérje nem volt és a mikroszkópon sem láttam semmit. Mondjuk azon még sosem láttam semmit. :? Apa a Krió nevű magánrendelésre ment Zuglóba. 10.000 Ft és csinálnak valami különleges vizsgálatot (több felé osztályozzák a mozgásuk alapján), meg másképp számolják meg őket. Ha gond van, akkor andrológus is van itt. Ez egy sejtbank egyébként, köldökzsinórvért is lehet velük tároltatni.

monyo83: Ehhez a 14 naphoz már kezdek hozzá szokni, mert kamasz koromban is így volt, de mostanában 9 nap alatt abbahagyta, bár most volt még előtte 4 nap barnázás. A görbémből sajna nem túl sok látszik.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky79 Ti mióta próbálkoztok ? Volt nálatok már valamilyen vizsgálat?

Nálunk is apa mostanság készül katonavizsgálatra, de mi ugye Sopron környékén vagyunk, egy kicsit odébb van Budapest.

Holnap kezdem a 2. clostis hónapom , mellékhatások kerüljetek!!!! :twisted:
nanoca

Melcsi, mi a Családtervezési Központban voltunk, zuglóban, a Bolgárkerék utcában a Lantos doktornál. Sima háziorvosi beutaló kellett, meg a vizit díjat kellett kifizetni. Mi ott helyben adtuk le a mintát (van rá külön kis helyiség) és 20 perc múlva megmondták az eredményt.

Ha gondolod, priviben megírom a telefonszámot, ahol eléred a központot.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

nanoca: Én pcos-es vagyok, elég erős IR-rel (terh. inzulin 115! volt)és cisztákkal. Tulajdonkéen rám minden tünete igaz. Tavaly dec. óta szedem a metet és tavaly januárban már nem szedtem a dianét. Lassan egy éve próbálkozunk. Apával minden rendben.
vicky79
Budapest III. kerület

Úgy látszik Budapest spermaközpontja zugló! :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi szépen csajok. :D

Nekem is egyből ez jutott eszembe, hogy zuglóban van sperma rendesen. :D :D

Pinkiné, megköszöném nagyon ha elküldenéd priviben. Hogy vagytok a törpivel??? :D

Vicky, akkor csak az ovulációs tesztet használod?
gmelcsi1

Vicky, mi az a diane. Amit szedtél a met mellett?
gmelcsi1

gmelcsi: Mától megint hőmérőzök rendesen és ez a mikroszkóp. Szerintem nálam (mivel pcos-es vagyok és mindig magas az LH-m) a ovus teszt nem igazán működne, de lehet, hogy lassan mégis veszek, mert ez a PG53 még sosem mutatott pé-t.
vicky79
Budapest III. kerület

A diane35-t szokták adni pcos-eseknek, ha nem akarnak még gyereket. Ez fogamzásgátló és ez rendben tarja a ciklust.
vicky79
Budapest III. kerület

Basszus, amikor én megkerestem a dokimat, hogy több mint egy éve próbálkozunk, akkor feírt nekem 3 havi dianet, hogy szedjem, azt mondta ha elfogy akkor kezdjem el a clostit. Minek írt fel nekem ilyet, én vagyok pcos?
Nem értem a dokit.
gmelcsi1

A diane beállítja a ciklust és ezáltal kitisztítja a petefészkeket. Nekem is csak utólag mondták, hogy akkor rögtön kellett volna próbálkozni, de mi vártunk utána. Nem volt rossz ötlet szerintem a diane.
vicky79
Budapest III. kerület

Monyo

Igen,én mindig privátba megyek :shock:

Kép

Kép
edinka

Vicky, lehet jó ötlet volt a diane, csak utánna két hónapig nem engedte, hogy próbálkozzunk. Na de mindegy.
A PG53-at használtam én is, de hormongyógyszer használata alatt nem értékelhető. Egyfolytában páfrányos volt. Remélem a hőmérőzés meghozza a gyümölcsét, bár mi sokszor nem is alszunk 5 órát, és túl korán mérem.

Monyó, gabi teszt?
gmelcsi1

sziasztok.

enyim teszt nega es a hom is esett ket tizedet.

huha edinka akkor te jo sokat fizetsz az UH-kert :shock: mert nem dumalod meg a dokiddal hogy ne keljen ennyi UH?

Kép
monyo83

Szép jó reggelt mindenkinek.

Én csodás reggelre ébredtem, hőm 37,1 esett a hó, bár én nem nagyon szeretem, de most ennek is örltem.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS nézzétek csak a vonalzómat?

Én el sem hiszem, mikor megcsináltam a tesztet azt hittem rosszul látok, gyorsan csináltam még egyet, egy gabriel, egy clear blue, mind kettőn ott a halvány csíkocska.

Annyira boldog vagyok hogy azt elmondani sem tudom.

Apának még nem mondtam mert úgy is azt mondaná hogy halvány, úgyhogy majd a holnapi már tuti erősebb lesz.

Monyo nagyon sajnálom, de látod nekem is esett tegnap két tizedet a hőm, és ma újra job lett, még semmi nincs veszve.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabiiiiiii gratuuuuulalok.ez nagyszeru hir igy kora reggel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kepet nem tudsz feltenni?

Kép
monyo83

Sajna nem, mert én béna vagyok nem tudom feltölteni, de igérem hogy apának szólok, de nem ma, mert ma még nem akarom elmondani neki csak holnap, amikor erősebb lesz a teszt.

Köszönöm.

Kép

gabi1

es rogton kijott a csikod?mennyire eros?messzirol is latszik?

Kép
monyo83

igen rögtön kijött, de még annyira nem erős, de látható.

Kép

gabi1

jo gabi.akkor most ird le hogy hogy jartal az UH an hanyadik nap stb.
edinkanak ez nagy remenyt adhat hisz neked se latott a doki tuszot :wink:

Kép
monyo83

ok leírom.

Edinka én is clostyt szedek, nekem az előző hónapom 47 napos volt closty mellett, így hát ebben a hónapban előre hoztuk a ciklus 3. napjától, és 3x1-et szedtem. A 12. napon mentem uh-ra, és egy darab érett tüszöm nem volt, nagyon elkeseredtem.

És akkor még is éreztem a 17. napon hogy fája hasam, meg folyásom is volt.
És lám itt a manó a pocakomban. szóval tényleg ne keseredj el, mert simán lehet hogy neked is csak később lesz ovud.

Kép

gabi1

Jó reggelt.

Gabi

Ez,most nagyon jó esett.
Köszönöm szépen

Kép

Kép
edinka

Gabi

Én vaksi,most láttom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tiszta szivből gratulálok neked :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Gabi1!
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!

Én is már egész jól vagyok. Egyfolytában csak azt érzem, h töltődöm fel reménnyel. :roll:

babszika

Gabi1!

Szívből Gratulálok!
nanoca

babszika izgalmas a gorbed :lol: :lol:

Kép
monyo83

Gabi, nagy-nagy gratuláció Nektek :) Mi is halovány teszttel kezdtük, tuti meg fog erősödni :)

Melcsi, törpi biztosan jól van, ma éhgyomorra epét hányatott anyával. :oops: Lehet, hogy a reggelire felvetett menü nem tetszett neki, pedig én nagyon megkívántam :) De egyébként nem olyan vészes, most már az egész napos émelygés és mérséklődött úgyhogy meg tudok néhány dolgot csinálni :) Lehet, hogy hat az a rengeteg magne b6, amit a doki szedet be velem :)

Monyo, sajnálom nega teszt, de ne add fel. Amíg nincs piri, addig van remény. :) Vagy van piri is? :evil: Ha igen, monnyon le :wink: :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

pinkine piri meg nincs.

Kép
monyo83

Monyó!
Ugye? :lol: :lol: :lol:

babszika

Sziasztok cSajok,

Gabi, nagyon nagy gratula. Ügyik vagytok. :D :D :D

Így van Pinkiné piri monnyon le. Bárcsak én is émelyegnék már. Persze csak a babától. :D

Monyo, én még mindig szorítok.
gmelcsi1

Sziasztok

Gabi de jó, nagy-nagy gratula Kép

lányok úgy örülök hogy benéztem, szeretném ha minden nap ilyen hírekkel jönnétek :lol: :lol:

Én is akarok vukkot!!! :lol:

Monyo sajnálom, de ne keseredj el, és különben is ez akkor biztos ha jön az a dög piri.

Én most próbálom magam kúrálni, nagyon elkapott a megfázás, és ilyenkor utálom is magam. :twisted:

árnika

Árnika, ne magad okold, hanem a megfázást. :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Gabi, GRATULÁLOK!!!! Nagyon ügyesek vagytok.

Mi nagy "munkában" vagyunk apával, mert most vagyok peteérés környékén. Tegnap neg volt az ovu teszt, ma még nem csináltam, de fogok. Azt viszont nem tudom, hogy nem túl sűrű-e a kiskatonák szempontjából a minden napos szex? Persze csak pé-kor.

Mit gondoltok?

krévi
krévi

sziasztok!

sok szeretettel gratulálok Gabi:))

krévi ez a kiskatona dolog tényleg dilemma, mert igazából a 3-4 napos a legjobb, de ilyenkor peteérés idején célszerű naponta együtt lenni.
szerintem erre az a jó megoldás, hogy pl. 14. napon (már persze ha akkor szokott peteérés lenni) együtt lenni,de akkor 3-4 napos spermával(de max.5napos,több ne legyen), utána viszont naponta együtt leni a 15.16.17.napon.de mivel a spermium 72 óráig megtermékenyítő képes és a petesejt 24 óráig megtermékenyíthető a kétnaponta szex is tökéletes!
k.vanda

Sziasztok,

Vanda, köszi a tanácsokat. Ma vagyok a 13. napon. Akkor azt hiszem, a mai napot kihagyjuk. Utána úgyis megint nagyüzem lesz. + egyébként is neg lett az ovu tesztem ma is. Remélem azért egyszer csak poz lesz.

Pinkiné, milyen egyéb vizsgálatot végeznek még a Családtervezési központban, amely a teherbeesés szempontjából fontos lehet. Pl. átjárhatósági vizsgálatot csinálnak? Lehet, hogy mi is elmegyünk.

Csajszik, hogy is van a teherbeesési sorrend így, hogy Gabi kiesett? :D Bekerülhetek én is a listába valamilyen módon?

krévi
krévi

gmelcsi1: Nekem még sosem volt rajta páfrány még most em, hogy szedem a clostyt.

gabi: Nagyon nagy gratula! Aztán holnap lássuk azt a tesztet.
vicky79
Budapest III. kerület

hali.

mindenkinek mennek a drukok akinek kell.
mi eldontotuk hogy nem kezdjuk most ujra a stimut,mjad januarban.

Kép
monyo83

SZiasztok Csajok,

Vicky, pont ezért írja, a tájékoztató a PG/53-ban, hogy gyógyszer szedése mellett téves eredményt mutat. Szerintem ezen ne idegeítsd magad. Egyébként már kérdezni akartam, hogy a clostisok, akkor mivel nézzék a pé-t. Ha hőmérőzés sem valós ilyenkor?

A sorrend velem kezdődött, de Gabi beelőzőtt. :D
gmelcsi1

Krévi, ezt nézd meg, itt megtalálod, hogy miket csinálnak.

http://csaladtervezes.uw.hu

Bár mi itt nem voltunk, de biztosan jó.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, köszi szépen a számot.

Monyo mi ez a január. Meg jött, vagy lemaradtam valamiről?
gmelcsi1

sziasztok a hom leesett es nyilvanvalo hogy meg fog jonni.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?