Sziasztok!
Írtam még délután, csak nem bírtam egy istennek sem elküldeni.
Szóval annyit írtam, h nekem az anyósom Margit és nekem is mindig nagyon oda kell figyelnem, h ne Gallás hangsúllyal ejtsem ki a nevét. És állandóan röhögök is ezen. Vagyis inkább csak magamon.
Beuka,
Neked is az Ádám tetszik?!
Hajni,
Én amennyire emlékszem (tudod, ebben a korban...
) sosem zavartak az ilyen megbotránkoztatós témák. Én mindig szívesen hozzászóltam az ilyesmihez, főleg, amikor már nem csak beszéltem róla!
És tudod, mi a furcsa?! Nagyon sok pasihoz volt néminemű közöm (lehet, h pont emiatt a kissé szabadszájúságom miatt), de igazából hosszabb távon senki sem akart kikötni mellettem.
Tehát utólag én azt mondom, h mindegyiknek birizgálta a fantáziáját, h én egy ilyen csajszi vagyok, de hoszzú távon maga mellé nem ilyet képzelt el... De szerencsére megtaláltam a pasimat, akivel nagyon egy hullámhosszon tudunk lenni minden témában.
És Őt nem zavarja (vagy legalábbis nem annyira, mint az elődeit...) a "sötét" múltam.
Mondjuk én mindig azt szoktam mondani, h azokat a dolgokat meg kellett tennem, h most ilyen lehessek, amilyen vagyok.
És most pl. már eszembe sem jut, h megcsaljam (pedig régen nem ez volt a jellemző rám...
).
Az a nyúlós vmi nem akkor van, amikor péd van?!
Kata