Új privát üzeneted érkezett!

Várjál lehet hogy a zsálya az nem fű Kép. Na mindegy a cickafark az tuti KépKép.

Azt hiszem fel kellene már ébrednem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Írtam még délután, csak nem bírtam egy istennek sem elküldeni. Kép Szóval annyit írtam, h nekem az anyósom Margit és nekem is mindig nagyon oda kell figyelnem, h ne Gallás hangsúllyal ejtsem ki a nevét. És állandóan röhögök is ezen. Vagyis inkább csak magamon. Kép

Beuka,
Neked is az Ádám tetszik?! Kép

Hajni,
Én amennyire emlékszem (tudod, ebben a korban... Kép) sosem zavartak az ilyen megbotránkoztatós témák. Én mindig szívesen hozzászóltam az ilyesmihez, főleg, amikor már nem csak beszéltem róla! KépKépKép
És tudod, mi a furcsa?! Nagyon sok pasihoz volt néminemű közöm (lehet, h pont emiatt a kissé szabadszájúságom miatt), de igazából hosszabb távon senki sem akart kikötni mellettem. KépKép Tehát utólag én azt mondom, h mindegyiknek birizgálta a fantáziáját, h én egy ilyen csajszi vagyok, de hoszzú távon maga mellé nem ilyet képzelt el... De szerencsére megtaláltam a pasimat, akivel nagyon egy hullámhosszon tudunk lenni minden témában. Kép És Őt nem zavarja (vagy legalábbis nem annyira, mint az elődeit...) a "sötét" múltam. Kép Mondjuk én mindig azt szoktam mondani, h azokat a dolgokat meg kellett tennem, h most ilyen lehessek, amilyen vagyok. Kép És most pl. már eszembe sem jut, h megcsaljam (pedig régen nem ez volt a jellemző rám... Kép).
Az a nyúlós vmi nem akkor van, amikor péd van?!

Kata
kata1977
Hatvan

Kata teljesen értelek Kép.
A nyúlos valami akkor van, de nekem nem szokott ennyi lenni Kép. Biztos azt monta, ha eddig nem vettél észre rendesen akkor most jövünk KépKépKép. Különben még véletlenül sem egyezne a PG-vel Kép. Talán ennyire még soha nem volt nem páfrányos Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Nicolategnap elfelejtettem írni, hogy nekem a tabletta abbahagyása után (még fél évig és még most is) olyan rendszertelenné vált a mensim, mint még soha: 6 hét, 5 hét...
Aztán a closty-s hónapban "percre pontosan" 28 napra jött meg. Aztán closty nélkül megint 35-re. Szóval az enyém teljesen rendszertelen. Jó lenne mostmár ha beállna, vagy teljesen leállna "valami" miatt Kép

Kép
Kép
beuka

Hajni lehet hogy "valaki" jelez odabentről????
Remélem nem kell ma menned melóba és pihenhetsz és gyógyulhatsz!!
Nyúlós lehet még a kívánástól is Kép mi volt reggel???

Kata igen nekem az Ádám nagyon tetszik!!
Csak az a baj, hogy apárom vezetékneve elég rövid.

Kép
Kép
beuka

Szóval azt mondod kívánós vagyok Kép. Ezzel csak az a probléma, hogy én középidő körül csak az akció utáni 10 percben nem vagyok kívánós akkor is azért nem mert alig kapok levegőt és az összes izmom remeg, nem tudok mozogni KépKépKépKép.

Tényleg Kata, nekem még tankönyvem is van már. Te/Ti olvasgattok ilyeneket? Az enyémnek ESZO a címe és én imádom. Tök aranyos gyakorlatok vannak benne Kép

Kép

Kép
vkhajni

Beuka,
Az enyém párom vezetékneve is rövid... És még tucatnév is! KépKép
Max. teszünk hozzá még egy keresztnevet. Kép Mert az Ádámból én nem engedek! Kép

Hajni,
Szerintem biztos ami biztos akciózzatok jó sokat! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

ESZO?! Én még sosem hallottam róla... Milyen gyakorlatok vannak benne? Kép És egyáltalán minek a rövidítése az ESZO? Tényleg, ne írd még le, mindenki tippeljen már, mint a múltkor Proone apósának rejtvény-levélkéjén. Kép (Az én tippem: Eszményi SZex Otthon KépKépKép)
A pasimnak vannak vmi könyvei, de nem nagyon szoktuk használni, a múltkoriban is scak a képeken röhögtünk jókat. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!
Mégis itt vagyok,nem mentem dolgozni,mert le betegedtem.Hánytam éjjel,meg lázas voltam.Most kicsit jobban vagyok,ki kell kúrálnom magam holnapig,mert csütörtökön munka.
Hajni
Szerintem is a peteérésnél van ilyen.Lehet még nem volt eddig ilyen intenzív,hogy észre vetted volna.Milyen gyakorlatokról csevegtek????
Zafír
Remélem már jobban vagy!!!
csanita

Jó, nem írom le. A feltevésed nem talált. Különben én már rongyosra olvastam a könyvet. Csak az vele a baj, ha végig akarod csinálni a gyakorlatokat, akkor egy-két óra kell hozzá és ugye nem mindig van ennyi idő Kép. De ha egyszer nekilát az ember, és szórol-szóra végigcsinálja, nagyon ....... (nem is találok rá szót)

Különben szerintem nem fogja kitalálni, aki nem ismeri a könyvet, szerintem elég hülye cím Kép De próba cseresznye Kép

Kép

Kép
vkhajni

Csanita,
Elkaptál vmit? Kép Gyógyulj meg!

Hajni,
Mi ez a ............. ?!?!?! Teljesen izgatott lettem! Kép Találj rá szót! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, nem tudok oda szót Kép Olyan élmény amit csak átélni lehet Kép.

Nem is szóltatok rám, hogy nem küldtem táblát Kép.

Ja, ma sem megyek dolgozni, sőt mostanában egyátalán nem megyek Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Tegnap voltam háziorvosnál, hogy kiírassam magam, erre közölte, hogy ő valami zörejt hall a tüdőmben, lehet, hogy ráhúzódott az influenza, elküld röntgenre. Mondtam, hogy röntgenre most még nem nagyon mennék, mert nem kizárható, hogy terhes vagyok... erre teljesen bepörgött, könyveket szedett elő, hogy ilyenkor mit kell csinálni, felírta a törzslapomra, hogy terhes vagyok, alig bírtam leállítani, hogy csak igen csekély az esélye... Végül elmeséltem mi velem a helyzet, mert mindenféle keresztkérdéseket tett fel, hogy hány napot késik, meg ilyenek. Totál lebaszott, hogy miért hagytam abba a duphostan szedését. Szerinte ilyen korán még a betegség meg a láz nem befolyásolja a terhesség kimenetelét, "még nem vagyunk összekötve" a babával, és bármi lehet... Most megint szedem a duphostent és imádkozom, hogy ne menjen a tüdőmre ez a szar. A röntgen azért jobban megnyugtatott volnaKép

Hajni, amit leírtál egyértelműen peteérés szerintem...szóval ne tétlenkedjetek.. Kép A pg-t én már elsüllyeszetettem, nekem általában értelmezhetetlen homoksivatagszerű izét mutat...

Z.

Kép
Kép
zafír

Anita látom Te is beteg vagy Kép Gyógyulj meg hamar!!! A torkod nem fáj?
Pihenj sokat és szedjél c vitamint!!!
Most már tényleg valami nagy jónak kell velünk történni hamarosan ennyi szar után... Kép
Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír, akkor most sikerült megkutyulni jól a dolgokat Kép. Remélem nyertesen jössz ki ebből a csatából Kép.
Nekem a PG most egyértelmű nincs pé-t mutat Kép. Szüval, nektek hiszek és ma is beiktatunk egy fejezetet, legalább így gyorsabban tanulok KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Zafír
Kicsi köhögök,már nem hánytam ma,de elég gyenge vagyok!Csak fekszem reggel óta,meg néha be kukkantok hozzátok.Nehogy lemaradjak valamiről.Anyira együtt működünk,hogy csak na!!Remélem ezek után tényleg a következő a baba /babák/lesznek.Tök jó lenne egyszerre szülni.Te melyik korházba is fogsz??

Hajni csak így előre!!Azért én is hallanám azt a bizonyos szót.De meghagyom neked.
csanita

Én is beteg vagyok köhögök nagyon a párom szerint már 4 éve, tüdőszűrésre is el kéne mennem mert már nem voltam egy jó ideje...
Most még dolgozom de nem tudom meddig...Kép
nicola79

Hajni,
Mi az, h mostanában nem mész dolgozni? Majd szólnak, ha kell újra menni? Vagy hogy van ez?!

Ajjjjajjjjj, itt akkor most mindenki beteg lesz lassan?! ... Kép Nem szeretem a betegségeket! Kép

Gyógyuljatok meg gyorsan csajszik! Kép

Hajni,
Majd átírsz 28-ra is?! Kép

Zafír,
Nem lehetett semmi ez a doki! Szerintem azért jobb, h nem mentél a röntgenre! Jobb a békesség! Kép De remélem, azért akcióztatok vmennyit! Kép Én szorítok! Kép

Hajni,
Ma melyik fejezet jön?! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni, akkor mentek a telekre dolgozni???
Én kezdem magam rosszul érezni azt mondta a doki ha lázas leszek irassam ki magam táppénzre.

Proone!!Várjuk a képeket!!
Én is most kaptam itt a cégnél XP meg laposmonitort.Kép tök szuper!!
nicola79

Akkor nincs már itt senki sem?! Kép
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Sziasztok!

Ma az a hír fogadott itt a suliban, hogy az egyik kolleganőm 5 hetes várandós. Kép
Igyekszem a nyomdokaiba lépni. Kép

Majd otthnról írogatok még. Most indulok haza.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok Lányok!!!

remélem BOLDOG NŐNAPOTOK van!!!! Kép
Én azért szeretem a nőnapot, mert kapok sok virágot, és mire elhervadnának jön a névnapom Kép nagyon szeretem a virágot!!!

Anita sajnálom, hogy megbetegedtél Kép de úgy látom nem tart sokáig a pihi, ha már holnap mész.

Zafír hát ez elég durva lehetett az orvosnál! Jól tetted, hogy elmondtad neki! Ja és nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg lettél Kép abban remélem igaza lesz a dokinak, hogy ilyenkor a baba még nincs kapcsolatba Veled, így nem lehet baj.

Hajni mi történt a munkáddal?? Elfogyott?? És mikor mehetsz újra? ELtűntél! Kinn vagytok a telken??

húú nekünk ma mondták meg, hogy mennyi lett a konyhabútor. Hát nem piskóta Kép

Proone remélem hamar utóléred az a kolléganődet!!!

Kép
Kép
beuka

Nicola jó kis nőnapi ajándék Kép nagyon irigyellek, nekem sem XP-m sem lapmonitorom nincs Kép
KEzdessz megfázni, vagy mi?? Tessék kúrálni magadat!! Mi az, hogy már 4 éve köhögsz, és nem voltál tüdőszűrőn????Cigizel?

Kép
Kép
beuka

Szia Beu!!

Ezer éve!!!!!Még holnap nem megyek majd csütörtökön.De most már jobban vagyok,csak kicsit fáradtnak érzem magam.De te,hogy vagy????Láttad egymás alatt vagyunk a táblán???Most szeded a clostit???Én azon gondolkodom meg mutatom egy másik dokonak a leleteimet.Kiváncsi vagyok mit mond.
csanita

<font color="0000ff">ESZO

Én nem szeretek találgatni, úgyhogy csaltam, és rákerestem. Kép Ez az a könyv, de a rövidítést nem árulom ela többieknek, talán van kedvük találgatni. Kép
Brauer és Brauer: Szerelem mesterfokon. ESZO. Bp. 1998.

Jól megtaláltam, Hajni? Kép Ez érdekelne engem is. Kép Főleg a férjemet. KépKépKépKépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Sőt! Találtam róla bővebben is írást. Hajni, nem tudnád esetleg bescannelni, ha van scanneretek...? Kép

Itt az írás róla: Írta: dr. A. P. és D. Brauer

A szerzők meglepő dolgot állítanak: a nemi kielégülés pillanatai másodpercek helyett hosszú percekre nyújthatók, s a közben érzett örömérzés az eddig megszokottnak akár a többszöröse is lehet. Ennek hogyanja mellett a szexuális problémák megoldásának kitűnő módszerét is ismertetik. A rajzokkal illusztrált mű hangsúlyozza: a lelkileg is tartalmas kapcsolatok kialakulásához kulcsfontosságú a kölcsönösen örömteli szexuális élet.
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Nincs ma este senki? KépKépKépKép

KépKépKépKép
proone

Képeket most nem tudok még küldeni, mert a másik gépen van. Majd próbálom szorgalmazni, hogy át legyenek hozva... De ma após mosógépét javítgatja a párom. Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Jo regota nem jartam erre, ne haragudjatok, eg miatta a pofamon a bor rendesen...
Ha mentsegeket akarok keresni, hat eppenseggel vannak, nem tul jo hirek Kép
Talan emlekeztek volt egy hulye gyakorlati vizsgam januarban, na hat most jott meg az eredmenye, meghuztak Kép Leszamitva az autovezetest, soha eletemben mas vizsgan nem buktam meg meg...

A masik, hogy mar egy hete beteg vagyok. Lazam szerencsere nincs, de folyton kohogok es nem erzem tul jol magam. A baba miatt rendes gyogyszereket nemigen szedhetek, ugyhogy marad a mezestea, negro es hasonlo nepi praktikak...

Remelem Ti jol vagytok, Zafirnak es Lolitanak gyors gyogyulast kivanok! Nolina ha jol ertem Te is beszedtel vmi gombas fertozest? Remelem hamar meggyogyulsz Te is!

Vegre raszantam magam es tettem egy kepet a profilomba Kép

Puszi,

Poci
pocika

<font color="0000ff">Pocika!
Úgy látszik az USÁba is eljutott a betegségjárvány..? Kép A gyerekek is dőlnek ki, ma is ketten hiányoztak a 8-as létszámú osztályomból. Én múlt hónapban voltam beteg, remélem, most megúszom!!!</font>

KépKépKépKép
proone

Anita akkor jó, ha holnap még pihenhetsz, ígyál sok teát és feküdj sokat!!
szerintem is jó ötlet, hogy megmutatod a leleteidet egy másik dokinak!
Igen egymás alatt vagyunk a táblán, és ha jól megnézzük, akár együtt izgulhatunk!
Én holnap megyek dokihoz, mert íratok megint costy-t (hátha ez elretteni a szervezetemet és befogadja a kiskatonákat).
Ja és ráadásul ma nagyon fájt a hasam és este észrevettem ,hogy volt ma valami folyásom, ami ráadásul kicsit barna is. NEm volt még ilyen soha, nem tudom mi lehet Kép.

Proone Te aztán szorgalmas és kíváncsi vagy. De most aztán teljesen felkeltetted az én érdeklődésemet is! Hol lehet ilyen könyvet venni????? (gondolom az O orgazmust jelent Kép )
Lehet, hogy már írtad, de hogyhogy csak 8-an vannak az osztályban? AZt hittem ez csak vidéken a kistelepüléseken gond, hogy nincs elég gyerek.

Pocika sajnálom a vizsgát Kép mikor lehet újra menni??
Vigyázz nagyon magatokra!!!Jobbulást!!!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Beuka!
Nem azért vannak 8-an, mert nincs elég gyerek, hanem azért, mert ez direkt kislétszámú osztály. (12-en lennének mx, de csak ekkora a terem, hogy 8-an férünk el kényelmesen.) Tanulási zavaros gyerekek vannak itt (dyslexia, dyscalculia, beszéd és megértési zavarosok. Meg sajnos be-be tesznek hozzánk enyhe értelmi fogyatékosokat is. Kép Azok szüleit meg nekünk kell 'elintézni', hogy megértsék, mi is vana gyerekükkel. Egyébként ma reggel írt már egyik anyuka, hogy nem jön egy kisfiú, mert beteg lett. Hurrá, már csak 5-en leszünk legjobb esetben...</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Hajni,
Mostanában nagyon eltűnsz... Kép
Mondok egy nagyon vicceset: szerintem az én pasimnak is megvan ez a könyv... Kép Mert úgy emlékszem, h mesélt róla. De lehet, h az egy másik könyv. Majd utánanézek. Persze ettől én még nem tudom, h mi a rövidítés... Kép De úgy látom, a csajok érdeklődését nem nagyon keltette fel a játékra invitálásom.. KépKépKép Hát hiába akarok én kreatív lenni?! Kép

Pocika,
De jó, h jelentkeztél! Kép És nagyon tetszik a kép is, amit betettél. Kép Ez hajón készült, ugye? A vizsgádat sajnálom, de ne keseredj el! Tudod, az a kismanó a hasadban érzékeli a hangulatváltozásokat! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ja Proone,
Írni akartam már Neked, de mindig elfelejtettem, h a legjobb barátnőm is fejlesztőpedagógus! Kép
kata1977
Hatvan

Proone ez igen!! Kemény, de n agyon szép munkád van!! nagyon nagy kitartásod és erőd lehet!

KAta milyen játékra gondoltál??? A rövidítés kitalálására?? Mondtam, hogy szerintem az "O" biztos orgazmust jelent!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Poci, tök jó, hogy jelentkeztél, bár sajnálom a rossz híreket.... Kép Azért ez nem olyan vizsga volt, mint az egyetemen...gondolom sokaknak nem sikerül elsőre. Gondolom most egy darabig nem mész neki újra, vagy igen?
Vigyázz a babára és pihenj sokat!!!
S gyere gyakrabban..Kép

Anita, nem akarlak elkeseríteni, de én csütörtök este óta fekszem, mindig azt gondoltam, hogy még egy nap és oké leszek, és még most is nagyon gyengének érzem magam. Ezt a betegséget ki kell feküdni, s most mindkettőnknek az a legfontosabb, hogy a következő hónapnak egészségesen indulunk neki. Ha meg tudod oldani, szerintem ne dolgozz a héten!!
Még fogalmam sincs hol szülök, a mostani dokim a Szent Istvánban vezet szüléseket, dehát nem biztos, hogy ragaszkodom hozzá. A kórháztól meg pláne nem vagyok elájulva...

Proone Te melyik kerületben tanítasz? A kolleganőmmel, aki fejlesztőpedagógus most átvettünk egy alapítványt, és szeretnénk ilyen "problémás gyerekek" oktatásával foglakozó iskolák segítésére írni egy eus pályázatot és keresünk együttműködő tanitókat.

Z.

Kép
Kép
zafír

Lányok itt brutális hószakadás van KépKép
Milyen tavasz az ilyen? KépKép

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Lukas órám van.
Este összekaptunka férjemmel, pontosabban nézeteltérésünk volt, ami miatt ő ideges lett, én meg kiborultam rajta. Kép Az a legnagyobb baj, hoygha én bőgök, attól még jobban felkapja a vizet. Én meg még jobban kiakadok, hogy miért nem ért meg engem. Este ilyen szomorúan aludtam el, aztán 2 órára rá felébredtem, még minidg a gép előtt ült. Akkor meg azon akadtam ki. Kép Szóval elég nehéz estém volt, de reggel kibékültünk, megölelgettük egymást. Mindketten bocsánatot kértünk. De azért mégis szomorú vagyok a tegnap miatt. Kép
Ja, az volt a gondja, hogy én miért nem megyek át vele az apjához, miért mérgesítem jobban a helyzetet. Én meg azt gondolom, hogy nem vagyok odaát szívesen látott vendég, csak szítanám a feszültséget azzal, ha átjárkálnék. Ennyi a nagy nézeteltérés. Fáj neki, hogy így alakult, és most lázadt fel ez ellen a helyzet ellen.
Ti átmennétek 'haverkodni' az apóssal, aki letahózott, aki anniyra irritál a puszta jelenlétével, hogy fel akarsz robbanni..?</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Budaörsön tanítok, nem Budapesten. Így lehet, hogy nem is érint minket a pályázat...?
Egyébként nem fejlesztő pedagógus vagyok, csak 'sima' tanító. Már amenyire sima tanító lehetek ilyen gyerekek mellett... Ez a második évem. Tavaly mint napközis kerültem ide, de a szintén újonnan felvett tanító az első nap lelépett, így átvehettem a helyét. Kezdőként a legmélyebb vízbe... Szerintem eléggé el is szúrtam az első félévet. Olyan módszerrel kellett tanítanom, amit csak októberben kezdtem el tanulni, hogy hogyan is kell azzal tanítani. Meg volt két nehéz gyerek, akik a magatartásukkal minden energiánkat lekötötték. Szinte nem lehetett tanítani mellettük. Ha babás leszek, még az is lehet, hogy megpróbálom kiíratni magam betegállományba, mert elég idegterhelő ez a munka. Sokat stresszelek miatta. ...bár tavalyhoz képest ez semi..!</font>

KépKépKépKép
proone

Beuka,
Igen, csak a tippelősdit gondoltam játéknak... KépKép De mindegy. Majd Hajni elárulja a megfejtést. Vagy Proone.

Zafír,
Nem túl jó hír, h azóta is beteg avgy! De tényleg nincs erre jobb megoldás, mint hogy 'kifekszi' az ember...

Proone,
Háááát, nem is tudom, lehet h mégiscsak át kellene menned apósodhoz, csak a férjed miatt. Aztán ha megint bunkózna após, akkor mondhatod a férjednek, h Te megpróbáltál normálisan viszonyulni, aztán megint mi lett a vége... És akkor lehet, h már a férjed is jobban elfogadná, h nem akarsz oda menni.
Sajnálom a tegnap estéteket! Kép Én úúúúúgy utálom, ha este vitázunk vmin. És nem is tudok úgy lefeküdni. Nekem oda kell bújnom Hozzá! Kép Nem bírom ki! Kép De asszem, nem is nagyon akarom. (világéletemben az volt az egyik legnagyobb hibám (?), h nagyon könnyen megbocsátok azoknak, akiket szeretek). Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nem müködik már megint!!??

Hajni, lesz tábla??
nicola79

Szia Nicola!
Úgy tűnik, végre újra műxik ez az izé. Kép
Annnnyira ráértem volna pedig ma itt pletyizni! ... Mindegy, egy csomó édeset letöltöttem így a netről. Kép Majd adagolom! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

O.k. várjuk!!

Hajni ma mi van Veled??Lazítassz nagyon, vagy ennyire dolgozol??

Többiek is nagyon csöndesek ma...
nicola79

Nicola,
Szerintem nem csöndesek a csajok, max elunták, h 1/2 10 óta semmit nem lehetett a babanettel kezdeni...
kata1977
Hatvan

Kezdetnek egy édeske:

Kép

Hátha idecsalogatja a csajszikat... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hát igen, miután írtam utoljára, még egyszer írtam, de azt már nem küldte el. Itthon is próbáltam, de nem ment a net. Nem lehet fél óránként nézegetni. Csak kiábrándító, hogy még minidg nem megy... Kép Kép

KépKépKépKép
proone

Kata! Az átmenéssel csak az a gond, hogy nem fog a szemembe bunkózni. Soha nem mondott nekem semmi sértőt. A tahózást se nekem mondta, csak hallottam. Szóval szemtől szembe jópofi és mindenkit a háta mögött szid. Undorító! Kép

KépKépKépKép
proone

Na! Senki nincs? Kép

KépKépKépKép
proone

Én is írtam egy csomót reggel Proonenak meg Katának, de csak nem tudtam elküldeni, most meg nincs már meg. Kép
Miért ilyen szar mostanában a babanet?

Kép
Kép
zafír

Először itt a tábla

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: