Új privát üzeneted érkezett!

Gyancsi,
Zsu szerinzem pesti, én meg zalai. Úgyhogy az nekem messze lenne.
Hétfőn megyek, igen :roll: .

Lucuzs,
reméljük lesznek szép tüszők, én drukkolok :D .

Időjárásjelentés :arrow: :D
Nálunk egész nap szakad a hó, igaz 1-2 fok van. De annyira esik, hogy mind nem tud elolvadni. Most már kezd hidegebb lenni, meg feltámadta szél is.

Kép

Kép
ranita1979

Ancsu :D ,

Kép

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Gabi
kék-narancs lesz, felső fele narancs, plafon egy árnyalattal halványabb narancs, alsó fele kék (ez sem sötét). A bordűr, ami középen lesz macis macik ülnek, állnak rajt, és festik a falat :lol: :arrow: (ez ilyen citrom-narancs alapszínű), a felső bordűr kék alapon narancs holdak, napok, csillagok.
A plafon tele lesz kisebb-nagyobb foszforeszkálós csillagokkal, meteorokkal, holdakkal, napokkal, bolygókkal....amitől este úgy tűnik, mint egy csillagos égbolt. (ebből van több, mint !800! db)....úgyhogy sztem szép lesz. :wink:
Örülök, a jó híreknek, várjuk a holnapi jó híreket is++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita
akkor ICSIznek, mikor Api eredményei nem kielégítőek....legalábbis nálunk ezért volt, de általában ezért is szoktak.
És ahogy Zsu is írja, ha kevés pete van.
Szép az akvárium nagyon :wink:

Lucuzs
akkor tudtatok élni fetrengve a kanapén :lol: :lol:
Nem baj, ilyen is kell :!: :wink:

Zsu
hogy vagy kismami :?: :wink:

Angyli
a profilodba kell beilleszteni az aláírás rublikába az URL kódot.
Utána automatán odateszi az írásaid alá :wink:
Tüszőrepesztő szurihoz sok sikert++++++++++++++++++ :wink:

Gyancsi
ma tesóméknál voltunk, úgyhogy felülések elnapolva :lol: meg másért is...azt majd minyá írom, mi újság.
Szüli felibe már a 6. évad közepén tartunk mi, ugyanis van egy oldal, (nem torrent), ahonnan le lehet húzkodni a részeket, és ahogy lenyomnak az USA-ban egy részt, másnap már fent van :lol: Le kell húzni, és ki kell csomagolni, ennyi, azt nézheted is :lol:
Itt az oldal, ha érdekel, az eddigi összes rész fent van (ahol most tartanak a magyarok, addig szinkronnal van, az újabbakhoz tesznek feliratot)
http://sorozatokingyen.webatu.com/page.php?137
Jah, és itt az összes mindenféle sorozat megtalálható, lehúzható :wink:

Nálunk egész nap esett a hó reggeltől...most is esik...minden fehéééér :lol:
Nna, és a nagy hír: 16 cn.-en megjött piri :twisted: hogy miért, hogy, merre, meddig, fingom nincs...hétfőn hívom a dokit :!: :roll:
Esetleg vélemények :?: :idea:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, köszi jól vagyok! Nagyon szép lesz a szoba, majd, ha kész lesz akkor légyszi rakj fel képet!

Ranita, akkor tényleg messze laksz...én pest mellett lakok, kb 20 km-re.Drukkolok Neked hétfőre!

Gabi, hogy vagy?

Kitaláltam, hogy mit kérek majd névnapomra a férjemtől... asszem annyira nem fog örülni :D A múltkor voltunk egy kisállatkereskedésbe, és ott láttam tündéri törpenyuszikat...remélem rá tudom venni.. :D Bár azt még nem tudom, hogy a két boxer kutyussal hogy jönnének ki :roll:

Na megyek aludni...jó éjt mindenkinek!
Vendég

Zsu
majd mindenképp rakok, ha kész :wink: Jó éjt :!:

Szuzy
Elfelejtettem írni neked :oops: :lol: Gyönyörűséges a hőd 8) :wink:
Tisztán kivehető, hogy tegnap volt pé-d, látom jól a lovak közé is csaptatok :lol: :lol:
Szorítok nagyon a spontán babóhoz++++++++++++ :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jah, Zsu
még annyit akartam, hogy nem biztos hogy most jó ötlet neked a nyuszi :roll: bár annyira nem értek ehez, de én ha kismami lennék, nem vennék...

betty615

Jó reggelt lányok!!!

Húúú itt hatalmas hó van,nagyon durva!

Ranita!
Na így látszik igazán milyen szép az akvárium.

Betty!
Biztos csodaszép lesz a szoba.Én még mindíg nem tudom milyenre csináljuk,1-2 elképzelésem van,de.....
Megjött piri??? :shock:Erre nem tudok mit mondani.

Zsu!
Szerintem se lenne jó most a nyuszi.Én se vennék.
Köszi,jól vagyok,tök jó kedvem van.Már várom a holnapot.

Gyancsi!
Nekünk is van pár dolog ami szerelésre vár.Néha azon gondolkodom,h felrakom én őket.

Csajok szerintem tegnap nagy izgalmamba megint nem figyeltem eléggé a biológusra és így utólag vissza gondolva azt mondta,h 1-et még pénteken term.meg,3-at meg tegnap reggel és így vannak 4-en.
Jaj mindíg megfogadom,h jobban figyelek ilyenkor,lehet kéne egy hangrögzítős telefon nekem.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty! Nagyon szép lesz a szoba! Tényleg kérünk majd képet!!! :D
Esetleg én is rakok majd Bogiéról. :wink:
Hát 16.napon piri elég fura! :shock: Hőt nem mérsz? Lehet a felülésekkel elérted, hogy megjöjjön... fene tudja...

Zsu! Én is azt ajánlom, hogy mindenképp nézz utána, hogy milyen állatot szabad tartani kismaminak! Sok állat ürüléke, alma hordoz olyan baktériumokat, ami veszélyes lehet rád!

na most ennyi, mrt apa már puffog... :oops: , majd még jövök!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok :!:

gyancsi :!:

:D :D :D

Már csak 3 hét 1 nap és indul a mandula+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Drukk a keddi UH-ra, sikerülni fog az inszem++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Nagyon szép az akvárium :wink:
Drukk++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Biztos nagyon szép lesz a szoba, várjuk majd a képeket :wink:
Drukk a mielőbbi beültihez+++++++++++++++++++++
Köszi a segitséget mindjárt megpróbálom megcsinálni a vonalzót :wink:

Suzy :!:

Megy a drukk a beágyazódáshoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Egyetértek a lányokkal, a Te állapotodban nem kellene most semmilyen állatkát venni a fertőzés veszélye miatt :!:

Gabi :!:

Megy a drukk a holnapi ET-hez++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok lányok!

Ne hari, de a családom beteg… Apának nagyon folyik az orra, köhög, Vivi is elég taknyi volt tegnap ma már szinte alig van baja.

Zsu, ne hagyd magad, de az imei, hogy hogy nem stim? mikor vetted nem nézted meg? Nézz utána a neten szerintem, se neked se a bébinek nem tesz jót a nyuszi én úgy tudom sok bacit terjeszt a nyúl, de lehet hülyeséget írok, de jobb ha utána nézel. Nem akarlak lebeszélni se, de inkább gondold át 2* is.

Betty, tényleg jól vagyok, pontot tettem magamban az í-re. 23.-án megyek pszichológushoz is, na nem azért mert hülye vagyok, bár lehet az sem lenne egy hátrány… akit érdekel priviben megírom. Nagyon szép lesz a baba szoba, nekünk a Vivi szobája van megfelezve, mert olyan nagy, hogy két szobát lehet belőle csinálni, de a tesó részét simán lefestettük fehérre, babonából nem csináltuk meg majd ha már a pocakban lesz. Hol vettél ilyen világítós égboltot és főleg mennyi volt? Mert én vettem Vivinek azt hiszem talán 25db, de 500FT volt. Ha kész a szoba egy fotót kérhetek? jöhet priviben is.

Gabi, ez jó hír akkor 4db megmarad? És osztódik is? ezt Ranitától tudom, hogy osztódni is kell, vagy az még ez után derül ki? Kettőt kértek majd vissza?

Ancsi, na akkor nem tudom már milyen az 51cm, mert a miénk is az a téglalap, de most mértem meg 55cm. Ja-ja nekünk is 17’-os volt a régi, de nagyon jó eladtuk ezt meg nagyon jó áron vettük.

Lucuzs, megy a drukk keddre.

Suzy?

Ranita, az egyik metilénkék, xantakridin
az utobbi, vízcserénél, új halak telepítésénél ajánlott a másik álltalános fertőtlenítő. Mind a kettő elég olcsó max 200FT/db
Azt tudnotok kell, legalábbis itt szinte mindenhol rá akarnak beszélni mindenkire főleg ha látszik, hogy nem biztos a dolgában a SARA termékekre, a legdrágább, van amiben jobbak, de amiket most leírtam az szinte teljesen mindegy milyen márkájút vesztek a lényeg u.az. mind a kettőből 10ml kell 50liter vízhez.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Nagyon, de nagyon fáradt vagyok...holnap már megint menni kell dógozni :evil:

Nincs kedvem semmihez, most nagyon nyűgös vagyok, nem is leszek sokat, nem akarok rossz hangulatot kelteni :?

Ranita
Örülök, hogy nem is kellett a dokinak menni Hannához, remélem azóta már sokkal jobban van, és az ia nagyon jó hír, hogy megjött hozzád piri, akkor holnap tudsz dokihoz menni :!:

Ancsi
Ha túl mély volt a tömés, sokat kellett rajta dolgozni a fogásznak, akkor, ha kiment az érzéstelenítő hatása fájhat a fog kb. 3 napig, ez normális, de ha utána fáj az nem jó, nyugodtan vegyél be ilyenkor fájdalom csillapítót :!:
Mi fogfájásra Flestor Ep nevezetű f. csillapítót szoktunk írni, mert az 10 perc alatt elmulasztja, nagyon hatásos :!:
Nagyon szép a fehér tömés valóban, de sajnos nem olyan tartósa, mint egy arany tömés (arany in-lay), nekem van, már több,mint 10 évesek és nagyon szeretem :!: na, nem akarok itt fogászati előadást tartani a tömésekről, csak úgy megjegyeztem, ha valakit érdekel megírom bővebben :!:

Gabi
Nagyon szorítok neked holnapra és örülök, hogy sikerült a megtermékenyítés :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Köszi a drukkot, Neked is küldöm csokorba szedve :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs
Drukk az inszemhez, reméljük sikerrel jártok :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Hogy vagy :?: tudsz aludni, nem vagy nagyon izgatott :?:
Sztem sem lenne túl jó ötlet a nyuszi, mert elég sok minden nyavalyát össze lehet szedni, és azt most nagyon nem kellene Neked :!: :roll: de majd eldöntöd :wink:

Betty
Hát ez a piri :?: :roll:
Szép lesz nagyon a szoba, már el is képzeltem, hogy milyen lehet a leírás alapján...ügyik vagytok :!: :wink:
Holnap akkor hívod a dokit :?: nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani, reméljük a legjobbakat :!:

Ancsu
Engem érdekelne a privis dolog :!:
Gondolom, hogy nem vagy jól lelkileg és ezt szeretnéd egy kicsit helyretenni :!: :?:
Megjött már :?:

Bri
Örülök, hogy jössz haza, ha van időd gyere erre is egy kicsit!!!puszi

Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsi :!: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, megy a privi.
de nem lelki okokból megyek, mondjuk lehet arra is ráférne, de már sokkal-de sokkal jobban vagyok.
Dehogy is keltesz rossz hangulatot, örülünk vagyis én biztos ha jössz.
Igen megjött még pénteken.
Dokinál is voltam csütörtökön, olyan rendi volt a magánba mentem és képzeljétek csajok egy fillért nem kért. Csak lestem. :shock: :shock:

Puszi lányok

Ancsu

ancsuka

Ancsu
ok, köszi :!:
Van, hogy az Én dokim sem kér pénzt,még vannak rendes orvosok :!: :wink:
Kövi inszem lesz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, igen lesz, már a costit ma elkezdtem és kedden megyek az első merionált is beadatni.
ha jól számoltam 16.-án megyek a 12napos uh-ra. Szerintem tuti meg is kapom a tüszőrepit és szerdán 17.-én inszem, de ez még változhat.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Sok sikert és kitartás Neked/Nektek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!!!!!

Krisztálygombát akarok venni, talán már kedden fel is adják postán.
Régen ittuk és jó volt, de valahogy ráuntam a csinálásra.

Aki nem ismeri belinkelem, mi is ez.
Nagyon gyorsan szaporodik, így ha lesz már felesleges szívesen küldök, talán még a postaköltséget is megtudom oldani, de ha nem akkor nem vészes az ára.

http://www.freeweb.hu/morzsak/kristalygomba.html
http://www.terebess.hu/tiszaorveny/teagomba.html#kristaly
http://wick.freeblog.hu/archives/2008/03/11/Kristalygomba/

Nézzétek meg, szívesen küldök.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!
Már megint csak kevés időm van!
Nem győzök a bocsánatotokért esedezni!
Tényleg bocsi.Amire emlékszem:

Suzy,
nagyon szép a hőd!Gratula hozzá!Holnap már tuti megkapod a keresztet is!

Ranita,
mennek a drukkok ezerrel!
A doki azt mondta, hogy legyen megint fogigátló!Még nem tudom, hogy hány napig kell majd szednem.Telefonon beszéljük majd meg a márciusi vérzéskor!
Most azt mondta a dokim, hogy majd a petécskéim felét icsi-vel akarják csinálni, hiába jók apácska eredményei, hogy tutira menjenek.Hát, én nem tudom!
Te mikor is mész Tapolcára?Hanna hogy van?

Lucuzs,
drukk az uhu-hoz!
Most tuti, hogy szép tüszőcskéid lesznek! :wink:

Zsu,
kisállatokkal tessék vigyázni! :wink:

Gabi,
gratula a sikeres randihoz!
Drukk a beültihez holnapra! :D

Ancsu,
drukk a következő inszemhez!És egyben az utolsóhoz!

Betty,
a ciszta végülis eltűnt?Bocsi, nem emlékszem! :oops:

Gyancsi,
azért az inszem előtt most spontánkodtok, ugye? :wink:

Angyal,
Ti most hol tartotok?Bocsi, de kicsit elvesztettem a fonalat mostanában! :oops:

Akit kihagytam, annak egy plussz ölelést küldök!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
Téged hagytalak ki :oops: bocsika :!:

Köszi, remélem sikerrel járunk :wink:

Drukk a fogyáshoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, látom kitűzted a cél vonalzót :wink: kitartás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
igen!
Bár az indulósúlyomhoz azt írtam le, amennyi még másfél éve voltam, mert akkor kezdtem a fogyást, csak volt benne 10hónap szünet! :roll: :? De a végcélt remélem nemsokára elérem!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Köszönöm mindenkinek a drukkokat,nagyon jól jön.
Megmondom őszintén én is elhatároztam,h nem bnetezek ET után,így nem tudom mikor jövök,de azért ne felejtsetek el.
Lehet,h nem tudom betartani,majd meglátjuk!

Holnap 11-12 óra körül tessék rám gondolni :lol: De lehet,h előbb,nem tudom. :roll:

Puszi mindenkinek :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Gabi, nagyon drukkolok, hogy holnap minden rendben menjen!!!

A nyuszkóval kapcsolatban tényleg igazatok van, erre nem is gondoltam! :( Sebaj, akkor majd legközelebb! Most akkor ki kell találnom valami mást.... :D

Suzy, köszi jól vagyok, egész nap tudnék aludni :D , a jövőheti uh miatt izgulok nagyon, mint ahogy izgultam a vv miatt is :oops: de szerintem ez már így fog menni, mindig lesz miért izgulni! :D

Mindenki pusza és ölelés!!
Vendég

Gabi, ha gondolod írj üzit és szívesen leírom a csajoknak, hogy mi újság veled!!! ok?
Vendég

Zsu!
Ok! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Megjöttem. UH volt, ciszta, tüsző nincs. Mától fél decapeptyl + 150 egység gonal. Hétfőn UH.

Visszaolvasok!

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Melida, márciusig fogigátlót kell szedned? Köszönöm drukkot, remélem valóban az utolsó lesz.

Gabi, én nagyon szurkolok érted…..

Zsu, kövesd Ranita példáját legyenek halak.

Ezen én is gondolkoztam, hogy lehet nem jövök gép közelbe, de nem ezen fog múlni szerintem. Egy biztos semminek nem kérdezek utána és nem nézelődök, mi miért kinek hogyan. A végeredményről úgyis szolok akár pozitív akár negatív. Tesztet nem csinálok legalább a 28.-napig. Hát ezek az elhatározások és majd látjuk mi sül ki belőle.

Ancsu

ancsuka

Ranita, legalább ciszta nincs....
Tüsző meg majd szép nagyra nőőőőőő :D

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Mindenkiért nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Ahogy gondolod, majd jössz, ha úgy érzed :!: :wink: ügyik legyetek, de jó lesz Neked ma :!: :roll: :wink: utána meg 2 hét múlva :!: :wink:

Zsu
Ha ír Gabi, köszi előre is a tudósítást :!:
Igen, mindig lesz miért, kiért izgulni, de reméljük a legjobbakat és hamarosan lehet majd szívdobogást és petezsákot is látni az uh-on :!: :wink:

Ranita
Hanna baba :?:
Hogy hogy nincs tüsző :?: az jó hír, hogy nincs ciszta :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu,
nem hívtalak, mert csak egy darab decát írtak fel, annyiért nem érdemes postázgatni :roll: .

Gabi,
mennek a drukkok, Zsu-tól várjuk a híreket!

Angyal,
neked is egy nagy kalappal mára Kép

Betty,
16 cn- en mensi??? Biztos az a hülye ciszta kavart be :evil: . Kíváncsi vagyok mit mond a doki :roll: .
Szobáról kérjük majd a képet!

Suzy,
szép görbe :D
Olyan keveset vagy mostanában, de ugye nincs baj???

Lucuzs,
drukk a holnapi uhu-hoz, kíváncsi vagyok mikor lesz az inszemed :roll: . Hátha most nem kerüljük egymást :D

Ancsu,
köszi a tájékoztatást a szerekről :roll:

Szerintem semmi nem múlik azon, most jön e valaki vagy sem. Csak egyszerűen nem szabad agyalni és a babaneten kívül -azon belül is a lombikos topik :D - sehova sem szabad rákattintani!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Jó gyorsan megjártad a dokit, magánba voltál :?:

Ancsu
Majd úgy is fogod tudni és érezni, hogy mikor kell jönni, de azért nagyon ne tűnj el légyszi :!: :wink:

Betty
Várlak :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
Hanna jól van, oviban van, hétvégén már egy ördögfióka volt :D
4. napon vagyok, nem is hiszem, hogy kellene lennie tüszőnek. De amúgy meg le van állítva a petefészkem, úgyhogy majd csak a szuriktól lesz :roll: . Ugye most nem írtam hülyeséget :D :roll: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Suzy,
tőlünk Tapolca fél óra. Már negyed 8-kor ott voltunk, még a roló is le volt húzva a recepción :D . Érdemes korán menni, mert csak egy doki van és ha megkezdik a leszívásokat, akkor órákat kell várni :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Nincs semmi baj, csak a munka miatt nem szoktam jönni, meg most érzem magamon, hogy nagyon fáradt vagyok és lehet, hogy egy-két nap szabi jó lenne :!:

Ezzel Én is egyetértek, hogy nem ezen fog múlni, hogy valaki jön vagy sem, majd érzi mindenki, hogy meddig mehet el és mi jó neki, de tény és való, hogy sokat a google-ben keresgélni nem tanácsos :wink: a lombikos topik meg nem csak babatémákra való, hanem lehet hülyülni is, ha persze van kedvem, kedvetek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
Igaz, tényleg a ciklus elején vagy, hiszem most örültünk pirinek :oops: :oops: :oops:
Örülök, hogy Hanna nem lett beteg :!:
Aki korán kel... :wink: sokszor érdemes :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
rakj fel Bogi szobájáról képet, ha tudsz :!: :wink:
Majd ha kész, én is mindenképp rakok :!:
Drukk a holnapi UH-dhoz++++++++++++++++++++

Angyli
látom, még vonalzit nem raktál...

Ancsuka
remélem már gyógyulgat a családod. Az nem jó, ha mindenki beteg :roll:
Nagyon jó ötlet a pszichológus, és nagyon jó tudjuk, hogy nem azért mész, mert "hülye" vagy... Sokan járnak, és soknak segít is az ilyenfajta "terápia" :wink:
Jöhet a privi :wink:
A világítós égboltot "darabokban" vettük, úgy értem, mindig is ez volt az elhatározás, hogy a plafon ilyen lesz, és 2007-ben voltunk Angliába, na ott vettünk 2 csomaggal (1csomagban 350 db van), asszem 10-12 font körüli árban/csomag. A többit a vateráról rendeltük szaré-hugyé, pár száz forintos cuccok...esetleg nézz körül ott :wink:
Mire jó ez a krisztálygomba :?: :?:

Gabi
mára neked egy nagy kalappal....ha tudnál jönni, vagy üzenni valakivel, jó lenne...várunk a hírekkel :!: :!: +++++++++++++++++
Kép

Szuzy
hogy vagy :?:
Igen, ma hívom a dokit sztem 2 körül, mert délelőtt műtétek tömkelege, ilyenkor nem ér rá..
Majd üzenek, mert lehet, nem tudok jönni bnetre, tegnap is egész nap csiszoltuk a falat, azért nem is voltam :roll:
És mennnyé má a "nem akarok rossz hangulatot kelteni" dumáddal valahova eeee :lol: :lol: Ha rosszat akarsz kelteni, akkor is gyere :lol: (és különben is ez hülyeség) :wink:

Melinda
a ciszta végülis franc se tudja, hogy eltűnt e innen, menszi utáni UH-n kiderül :wink:
Jó a vonalzid :wink:

Zsu
nem kell sztem kitalálnod semmit, hisz ott van már veled, aki igazán kell neked :wink: :!:

Ranita
hányadik cn.-en vagy :?:

Akit kihagytam, bocsesz, és pusszantom :!: :wink:

betty615

Betty,
4.

Kép

Kép
ranita1979

Betty,
mivel rakjátok fel a csillagokat??? Mert nekünk is van a Hanna szobájában, de egy csomó lepotyogott, már nem tudjuk mivel rakjuk fel :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
jah, közben látom írtad, 4. cn.
Hát akkor az nem gond, még tüszinek nem kell lennie, hisz jól írod a deca leállítja a hormonrendszert, majd ha el kezdede a gonal-t :wink: akkor lesz sok szép nagy tüszid :wink:

betty615

Ranita
van köztük, ami maga matricás is, de a műanyagokhoz van ragasztó...bár lehet egy kis pillanatragasztót is odapöttyintünk, ha azt látjuk, hogy a ragi ami hozzá van, nem valami kóser...

betty615

Betty,
akkor mindenképp nyomjatok alá, mert ami van hozzá, az sz@rt se ér, le fog potyogni!

Kép

Kép
ranita1979

Betty
Én is szeretnék olyan csillagos égboltot a hálóba és a férjemnek is nagyon tetszik, majd Én is utána nézek, hogy hol lehet ilyet kapni :!: :wink: sokszor nem bírok aludni éjjel, majd bámulom a csillagos eget :roll: :lol:
Feszülnek a melleim, van egy kis pitty-putty barna(ahogy Te szoktad írni :lol: ), de ez nekem mindig van :!:
Jó munkát Nektek, biztosan szép lesz a szoba, várom majd a képecskét :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs,
kérjük majd a képet Bogi szobájáról. Imádok képeket nézegetni.

Majd rakok fel én is, bár a Hanna szobájára leginkább a káosz a jellemző, mert elég pici :roll: . Majd ha jön a tesóbaba akkor költözik a nagyobba. Csak azt még ki is kell alakítani, amihez nem nagyon fűlik a fogunk :D .

Kép

Kép
ranita1979

Hello Csajok!!!

Ranita- Az akvarium naooon szeppp :!: Nagyon jo, hogy nincs ciszta, tüszöket meg tessek megnöveszteni :wink:

Betty- Köszi az oldalt, egy Istennö vagy, mar töltök is lefele :D 16.cn es megjött piri???Hat az azert eleg erdekes :shock: Sikerült elerni a dokit??

Gabi- Drukkhegyseg+++++++++ :D Ha nem akarsz jönni akkor tenyleg ird meg valakinek sms-ben, hogy mi volt, nagyon kivancsiak vagyunk!!! :oops: :wink:

Angyli- Mega drukk a punkciohoz+++++++ :D

Ancsu- Ancsu, örülök, hogy magadban lerendezted a dolgokat!!Engem erdekelne priviben, hogy minek mesz a pszichomokushoz :roll:

Suzy- Remelem sokat spontankodtatok a hetvegen :wink: Köszi amit a tömesekröl irtal, mar szerencsere nem faj a fogam, csak az nap volt gazos, mikor megcsinalta, masnapra nyoma sem maradt es azota is jol van, kopp-kopp-kopp :lol:

Melike- Jo, hogy jöttel, ha keveset is, de legalabb itt vagy :wink: Persze, hogy spontankodunk, bar szerintem pont kihagytuk a pe napjat, Apjuknak nem volt kedve :roll: Na de azert bizom, hatha :wink: Nagy drukk nektek a marciusi-aprilisi kezdeshez!Az ICSI szerintem jo dolog, mert ugy könnyebben megtermekenyülnek a petek :wink:

Zsu- Azt a nyuszi dolgot szerintem se vallald be :roll: Drukk a 12-i Uh-hoz :wink:

Lucuzs- Drukk az inszemhez!!Mikor is mesz Uh-ra??

Nalunk semmi extra nincsen, ma megint 2.15-kor keltem es nagyon almos vagyok!!!Huzok is aludni!! :wink: Ja tegnap ne kerdezzetek milyen indittatasbol, babakocsikat nezegettem :roll: Hova ???? :roll: Kesz vagyok :lol:

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Gyancsi
mi is szoktunk babakocsikat nézegetni....miért ne :?: :lol:
Az oldalt szívesen :wink:

Szuzy
"sokszor nem bírok aludni éjjel, majd bámulom a csillagos eget " :lol: :lol: :lol: ez jó volt :lol: :lol:
Van pitty-putty :?: Akkor ez amolyan ovulációs pitty-putty :?: :lol:

Ranita
köszike a tippet, akkor ferrobonddal készülünk 8) :lol:

betty615

Persze jönni fogok, csak nem keresgélek mert annak értelme semmi. Komolyan mikor Vivivel terhes lettem fogalmam nem volt semmiről, hogy a vértesztem jó vagy sem, elég magas az érték vagy sem.

Betty, hát Angliába nem megyek azért, de köszi a tippet megnézem a tesz-veszen meg a vaterán. Drága bettym az egyetlen … a kristálygomba…… belinkeltem egy csomó oldalt nézd meg. :D

Zsu, Betty mondta el az igazságot és milyen igaz amit írt, ott van veled aki igazán kell neked.

Suzy, az jó ha feszülnek.., megy a drukk.

Hogy kell feltenni úgy képet, ha a neten nincs fent? értitek amit írok
:roll: vagyis csak simán a képen van, vagy akkor nem is lehet?
Megakarom mutatni Vivi szobájába a plafont.

Ancsu

ancsuka

ja és a pszihót félreértitek, mondjuk lehet lelkileg sem árt hozzá menni. :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

Betty
Remélem és nem más :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
elolvasom ezt a gombát akkor... :wink:
Képet simán kitallózod, ahol van pl.: melléklet feltöltése :arrow: tallózás :arrow: asztal (vagy ahol épp van a kép) :arrow: és ugyanúgy megnyitás, mentés.

betty615

Ancsu
akkor testileg mész hozzá :?:
Vagy mááá téllleg nem értem Kép

betty615

betty ment a privi

Ancsu

ancsuka

Betty, nekem ez nem megy, ilyen hü lennék?
majd még tényleg kell az a pszicho doki :lol: :roll:

total commendert használok, ott kiválasztom a képet, jobb egér gondolom, de ott nincs mentés :shock: :shock: :roll: :roll:
na mindegy felteszem egy weboldalra és onnan belinkelem.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?