Új privát üzeneted érkezett!

Okr
Annyira,de annyira örülök Nektek.....Hatalmas gratula! :lol: :lol: :wink:
Vendég

KRISZTI: sirok! :shock: :oops: :roll: :D ANNYIRA ORULOK, EZT NEM HISZEM EL!!! GRATULA!!! De gyorsan ment Neked is!!! :lol: Tenyleg igaz hogy a veteles utan konnyebb teherbeesni! Na, remelem Neked is ikreid lesznek! :wink: Rakjal kepet!!!!!!!!!! :lol:

Anyapoc: csalad irtora orul, a hugom azt mondta hogy ha tuleltek a herpeszt meg a verezgetest tuti nem lehet semmi baj! :lol: Csak Apa van egy kicsit kibukva (foleg azert mert nem szexelunk :lol: )

Figyu, csajok, a doki azt mondta hogy nyugodtan elutazhatunk haza 14-en mert az uton nem mullik semmi, azt mondta ami megtortenik szarazfoldon az repulon is es ami nem tortenik meg a szarazfoldon az a repulon sem. Szoval ugy nez ki hazautazunk ha addig nem kezdek el verezni megint. Mar megkaptam az idezest 16-ara! :roll: :evil: Elegge felek egyben viszont nagyon vagyom haza, mar fel eve nem lattam a csaladot.
Tudja valaki kb. mennyibe kerul egy ejszaka Becsben? Ismer valaki egy jo hotelt?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Okr,
nagyon örülök és gratulálok a kétcsíkoshoz. :D Kívánok zökenö mentes várandoságot. :D
Bocsi a betolakodásért.De ezt muszáj volt megírnom. :D

Kép
Kép
meliz

Timocska: KOSZI!!! :D Igen, ird meg nyugodtan! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

OKr
de jó :D Kép drukkolok, hogy minden rendben legyen +++++++++

Kép
gaby25

Hu, Kriszti, mennyien szeretnek es orulnek Neked!!! Megerdemled nagyon!!!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti, ez aztán az örömhír, látod, mondtam, hogy talán csoda történik! És lám, tényleg! Kép Nagyon boldog vagyok! És gratulálok, és ha lesz kép, tedd fel csodálatra!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Krisztiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
ELJEN,ELJEN,ELJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Huuuuuuuuu olyan nagyon orulok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kép

Vigyazz nagyon magadra!!

Kép
Kép
ancsa81

Kriszta,
GRATULÁLOOOOOOK! :D :D :D

Valaki már árulkodott a "babát szeretnék"-ben, hogy van itt egy zebra! Tudtam, hogy te vagy! :)

Nem is vagy már száni! 8)

Anyapoc,
ezt megúsztad! :lol:
angel37

okr:
Húúúúú, hogy én most mennyire örülök!!! Jajj nagyon nagyon klassz! Holnapra biztos még erősebb lesz! Éljen, éljen!!! :P :P :P :P :P :P

baratodildi

Sziasztok mégegyszer :)!

Angel

Én rájöttem,hogy az a mondet nekem szólt :).... Kizárásos alapon... :mrgreen: Szóval van szíved :) :roll:
Most csalódott vagy,mi? :mrgreen:

Betti

Kukkoltalak a másik topikban,és láttam,hogy mi történt,de ügyes és erős vagy :).Drukk megy,azért kíváncsi vagyok, a doki mit mond...Első vetélésed volt? :roll:

Kokusz

Jó az ovi,én is ezt mondom az eléegedetlenkedő anyukáknak :D...hogy én csak rosszabbakról hallok,pláne országos viszonylatban,de azért sokan kötik az ebet a karóhoz.Szt azért itt rendesen tele vagyunk programokkal,lehetőségekkel,de van,akinek ez sem elég... :? Persze az eléegedetlenkedés egyik oka az,hogy az általános iskolás követelményrendszere nincs szinkronban az ovival :(...
Mi a csuda volt ez a nagy görcs????Az mit jelent,hogy nem volt semmi?Tüszőrepi,vagy mi?

Tontica

Én osztom a doki véleményét,ez a kis repülőút szt nem oszt,bnem szoroz...Miért nem jöttök Pestre azonnal? A fapadosok közül tuti nem egy jön Pestre tőletek!!!!És akkor nem kell Bécsben éjszakázni...Nem tudom,mennyi lehet a szállás Bécsben,de keresd fel a szállás.lap.hu oldalt,hátha találasz vmit... :roll:
A képet rendesen is kérjük,mert én így nem sokat látok belőle :roll:...
Apa és a szex...Hát pedig egy időre tuti hanyagolhatja :lol: Szt ikreknél tilos :D:D:D:D!
Örülök,hogy a család örül :)!Nem semmi vagy :).

Kriszti

Még hogy furcsa szagok a melóhelyen... :mrgreen:
Én is így kezdtem anno...még papírom sem volt a terhességről,de már hánytam :D:D:D...és itt furcsa szagok sem mindig vannak :D!

Athiz

Túl a felén ? :wink: Szupi :).Nevet kérdeztem a múltkor.... :roll:Vagy csak akartam? :roll:

anyapoc

Tok jo kedvem lett Kriszti bejelentesetol, ugy orulok, most meg eltuntel Te kis hamis? Vagy dolgozol? :shock:
Furcsa szagok! :lol:

Anyapoc: mar novemberben megvettuk a jegyet, Alicante-Dusseldolf-Becs es keso este erunk Becsbe szoval jo lenne ott aludni. Majd megnezem azt az oldalt amit mondtal.
Apa elvitte a fenykepezogepet es csak 5-6 korul jon haza akkor majd csinalok kepet amgy tenyleg nem sok latszik rajtuk a baba egy feher paca a felvetelen. :lol:
Hat, ha tilos a szex akkor akar ala is irhatjuk a vallasi papirokat. :lol: :roll: Na, majd kifundaljuk mi legyen.

Angel: szani? :lol: Ugyanmar, itt senki sem szani!!! :P

KépKép
KépKép
tontica

Okr!

Hipp-hipp-hurráááááááááááááááá!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én tudtem... :wink: :lol:

...akkor az november, ugye? Írhattok egy topicba Tonticával... :lol:

Tontica!
Egyre szebb az a "szempár"! :shock: :lol: :lol:

rohanok.....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Anyapoc, még nem választottunk. De lehet, hogy már nem is kell. Jöttem fel Szilivel, nem figyeltem, és nyitva volt a WC ajtaja, én marha meg nekimentem a hasammal. Azóta úgy fáj! Baba nem mozdul, én meg teljesen kivagyok, hogy biztosan megöltem a magzatomat! Egyszerűen nem értem, miért nem láttam! És ma még mennem kell az utolsó egészségügyes órára az autóssuli keretén belül. Nem tudom, mi lesz! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Athiz!
Dehogy ölted meg!!! :evil: :evil: :evil: Neki az olyan mintha légzsákos autóval mentél volna neki a budiajtónak... Ezzel együtt, szerintem valaki majd elmeséli, mi volt az eü órán, a dokid meg nézze meg a lepényt, csak hogy megnyugodj. Nem mozdul? Na hallod, ebben az időben én is csak alig... :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Athiz: dehogy olted meg! Nyugi, de szerintem ha faj akkor menjel dokihoz mar csak azert is hogy megnyugtasson. Sipirc!!!

KépKép
KépKép
tontica

Je, ugyanazt irtam mint Bali! :roll: :lol: Bocsi! :oops:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok

Okr, gratulálok!

Tontica, örülök, hogy minden oké veletek, ne ijesztegesd itt a népeket többé :)

Anyapoc, értem. Dehát az má túl szép lenne ha még az iskolai követelményrendszer is szinkronban lenne .... vicces. Nem tüszőrepi volt, nem tudom mi volt. Már a 7. dpo-n vagyok ma. Megnézett uh-val a doki de semmi kórosat nem látott, nincs ciszta sem. Ma már nem szúrkált.

Junko, Angel beállhatok a szánik közé? :roll:
kokusz

Bali, Tonti, köszönöm, menyugodtam egy kicsit, meg így, ahogy Bali leírta, hogy budiajtónak ütköztem elég viccesnek hangzik. De tényleg nagyon megijedtem. Azért nem mondom, hogy már nem fájdogál, de már nem vészes, meg Öcsike is rúgkapál rendesen, úgyhogy csak nincs vész! Remélem! Köszi
Vendég

Athiz

Biztosan nem történt semmi baj,most megijedt a picur,azért nem mozog! A magzatvíz sokmindent felfog!!!Őt nem érheti sérülés,ha meg a lepénnyel lenne a gond,már jelentkeznének a tünetei!!!Azért menj el dokihoz,hogy nézze meg!!!!

Tontica

Csak nem átszállással mentek? :roll: Nincs közvetlen járat????
Ha nem tudsz utánanézni szállásnak,segítek :).Amúgy milyen árkategóriában?Most mondja a férjem: www.hrs.com Nemzetközi hotelfoglaló rendszer,nézz szét :).

Kokusz

Mááá Te is száni? :) :roll: És mit látott még a doki?Vastagodó mnyh-t? :wink:
Remélem,jobban leszel hamar :).Azért ez a szurkálás is jelenthet valamit :).Jujj,de izgulok :).Az viszont szuper,hogy nincs ciszta!!!!!

anyapoc

Kókusz, mi történt? Miért akarsz száni lenni?
Vendég

Athiz nyugi ... inkább menj el dokihoz hogy megnyugodj. Nem akarok száni lenni de már kezdem annak érezni magam ... ha jól számolom hármunkon kívűl itt már mindeki babás, vagy anyuka.

Anyapoc a mnyh tegnap 13,8 mm volt. Volt már hasonló nagyságú és abból sem lett semmi. A mellem is feszült az előző ciklusban is szóval ezekre már nem adok ... valszeg a hormonoktól van amiket szúrtam.
kokusz

Kriszta!!

Valaki irta a "babát szeretnék"-ben, hogy van itt egy zebra!

Krisztaaa!!
Hatalmas Gratulla

Sziasztok!!
Vendég

Lányok,lányok,nem is hittem,hogy ennyien drukkolnak/tak itt nekem! Kép Nagyon-nagyon köszönöm!!!Teljesen meghatódtam Kép -----Ez örömkönny!

Athiz
Ne izgulj,nem lesz baj!

Tontica
Hát igen,melozni voltam,azért tűntem el.

Szánikák!
Ti is ide fogtok jutni,semmi kétség!!Még akkor is,ha nem így gondoljátok most!Ezt nekem elhihetitek(meg Anyapocnak) Kép

Sajnos többet nem tudok írni,pedig szeretnék,de Ada már sír,hogy most ő akar írni.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Nagyon örülök és gratulálok Nektek !!!! :lol: :lol: :D
Feldobod majd ezt a "győztes" görbét még 1x? :wink:
katica_75

Ja, holnap reggel a dokinál kezdek szerintetek a 11.c.napon már érdemes ultrahangon a petéket nézni???- vagy ilyenkor még nem látszanak? (14-16.napon szokott pé.-m lenni)
katica_75

Sziasztok!
Jó régen jártam erre! Olvasni van időm, de írni... :oops:

Először is Tontica!
Hatalmas gratula az ikrekhez! Kívánom, hogy vegyes páros legyen!!! Örülök, hogy megállt a pecsételés! Háttérben sokat izgultam értetek! Minden nap jöttem a fejlemények miatt! És pihenj amennyit csak lehet!!! Nem lehet semmi baj!!! :lol:

Okr!
Neked is hatalmas gratula!!! :lol:

Magunkról röviden ennyit, hogy Viki már egy hete itthon van, köhög, és náthás. A náthája javult, de aköhögése nem annyira. Kedden Martin is csatlakozott hozzá, igaz ő csak fejfájással és hányingerrel, meg hőemelkedéssel, de az orvosunk kiírta a hétre! Örölt nagyon a pihinek! Pontam is neki, hogy ez csak kétoldali iskolaundoritisz! :lol:

Pocaklakó megvan, nem egy mozgékony, de Martin és Viki sme volt focibajnok a pocimban. Jövő héten megyek UH-ra, ha kapok képet, majd felteszem!

Élvezem az itthonlétet nagyon! Olyan jól érzem így magam!!!

Építkezésünk is szépen halad, eredetileg épr. végén költöznénk, de azt mondta az építő, hogy lehet hogy előbb is meglesz! Már tető alatt van, szerelvények készen, holnap ajlzatbeton, márc. elején ablakok, garázskapu, és utána jöhet a burkoló!!! Márc. végére lesznek meg a cserépkályha csempéi. Egyszóval jól haladunk.

moni

nagyon gyors leszek, mert most egyáltalán nem ott vagyok ahol lennem kéne..:

Kriszta!
Na nem is vagy te igazi száni. :)
Szivből gratulálok. Ilyenkor gondolom azt, hogy csak van valaki aki rendezi a dolgokat....
Puszillak.
Vendég

Helló!

Kókuszka, légyszi ne add már fel! Szerintem minden esélyed megvan arra, hogy hamarosan babás lehess te is, meg persze szánitársaid! Úgyhogy drukkolunk nektek, és tessék pozitívnak lenni, hogy a teszt is majd az lehessen! :wink:

Okr, édi a gólyád, és örülök!

Katica, szerintem nézesd meg a tüszőcskéket, abból gond nem lehet! :)

Móni, épp tegnap jutottál eszembe, hogy mi lehet veled, de írni már nem volt időm. Reméltem, hogy jelentkezel. Örülök, hogy minden okés, a beteg lurkókat leszámítva, de én is egész reggel prüsszögtem, meg folyt az orrom. Viszont ez már nálam a javulás, legalábbis annak veszem. :lol: Várjuk a képet!

Lányok, köszönöm az értem aggódást, végülis kutya bajom a pocimmal szerencsére, bár tegnap nagyon kétségbe voltam esve, meg ahogy odaértem az eü. órára, rámtört a szédüléses fejfájós rosszullét, de egy kis hidegvizes hűtés után jobb lett. Szerintem idegileg voltam ki. Ma annyit rugizott a bébim, hogy teljesen megnyugodtam, hogy nincs baja!

Pusza
Vendég

Okr!

GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Mert sunyiban olvaslak mindig!) És még apának is elmeséltem, hogy mi történik veled! :lol:

Anyapoc! Igen első, vagy nem is tudom, hogy vetélésnek nevezzem-e, hiszen végül is napra pontosan jött meg, úgy ahogy a görbém kiadja, és hát korán is teszteltem 12 DPO, a teszt is rossz lehetett, de majd a doki után hátha okosabb leszek!

Athiz! Most ide írok neked, örülök, hogy az ajtó után semmi bajod!

Kép
bettike
Eger

athiz:
Micsoda izgalmak. :shock: Orulok, hogy minden ugy nez ki rendben. Kepzelem mennyire megijedtel!

moni:
Javulast az iskolaundoritiszben szenvedoknek! :wink: nekem nagyon kis aktiv babam van, de igazabol csak este mozog mindig kiszamithatoan. napkozben sosem tudom mikor vagy egyaltalan mozog e majd...
A lakasepitest is jol idozitettetek. Mi bezzeg lehet csak osszel tudunk koltozni :cry:

katica:
Igen szerintem erdemes mar akkor petikeket nezegetni. Nekem 11 cn mar latszott a dominans tuszo, ami a 14 cn repedt.

kokusz:
Fel a fejjel! Meg ne add fel ezt a honapot! Tessek az utolso percig bizakodni! Lehet megis jot tenne neked egy homero, mert akkor legalab tudnank hogy allsz! :wink: Nezd meg Krisztat a ciklus kozepe utan o mar fel akarta adni, aztan megis zebra lett belole! :lol:

baratodildi

Tiszta hulye vagyok!
Megneztem hogy mikor adjak a nacional geografic-on az Elet az anyamehben-ikrek reszet es MA ESTE 9-KOR!!! :D
Beleneztem az elozetesebe es elbogtem magam! :lol: :roll: Ugy felek hogy valami baj lesz, egy retteges lesz az egesz terhesseg.
Csajok, lehet hogy egypetejuek vagy azt hogy hatarozzak meg? Mert mutattak hogy utban a meh fele vallik szet a petesejt vagy lehet ket kulonbozo pete volt. Tok izgalmas! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ja, egypeteju ikrek vannak a csaladban csak eleg messzi rokonok.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica!
Hogy vagy?Barnazas?Van segitseged?Apa?
Tenyleg nagyon meghato lesz!En lattam multkor,egy csomot bogtem rajta!
Lehet hogy en nem ertettem a lenyeget,de mivel az egypetejuek egy burokban vannak,neked meg ketto van igy szerintem ketpetejuek!De en ehhez sik hule vagyok! :oops: Biztos van valaki aki jobban ert hozza!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Athiz vigyázz magadra!

Tontica, szerintem a 12 hetes uh-n már meg tudják mondani, hogy egypetéjűek, vagy kétpetéjűek.
Egyébként most én is ezt mondogatom a tesómnak, hogy ikrei leszek, mert este 7-kor csinálta az első tesztet aznap amikor meg kellett volna jönnie, és olyan erős 2 csíkos lett neki, hogy csak na. Ő majd csak 2 hét múlva tud dokihoz menni, akkor lesz akihez jár.
Pontosan milyen tárgyalásra kell hazajönnöd?

Egy ismerősömnek is most lett 2 csíkos a tesztje, már nagyon régóta próbálkoztak (2 éve) és a férje ebben a hónapban akarta lefújni a babaprojektet, illetve pár évre elhalasztani (nekik van már 2 fiuk). Hát halasztás elnapolva.

Moni, a méhlepényed arrébb vándorolt?

Kriszti, nagyon szép a második vonalzód :D

Ma voltam AFP-n és ami a laborban eddig 15 perc alatt elinzéhető volt, az most több, mint 1 órámba telt. Éhgyomorra szuper volt. :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Jaj, délután dokihoz is megyek drukkoljatok, hogy csináljon uh-t és minden ok legyen. :D

Kép
Kép
robcsi03

Bocsánat, hülye kismama vagyok

Tontica, ha egypetéjűek 1 méhlepény van, ha kétpetéjűek 2. Legalábbis én valahol így olvastam.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: Most lehet hogy hulyeseget kerdezek de Ti ikrek vagytok a tesoddal? Nekem a masodunokatesoim egyperteju ikrek, csajok es total egyformak!
Hat, en nem tudom hogy nekem egy vagy ket mehlepenyem van, total nem ertek a temahoz. :oops:
DRUKK, DRUKK, DRUKK!!! De ugyis minden rendben lesz!
Drukk a tesodnak is!!!

Ancsa: koszike, jol vagyok, se barna se semmi mar ket napja, szuperul erzem magam mar pakolok, mosok es zenet hallgatok. Fiamat elvittek a rokonok 2-ig es delutan meg megy bolcsibe ugyhogy van segitsegem, mondjuk jol jonne ha jonne valaki vasalni! :lol:
Az ikrek temaban majd Anyapoc vagy Kriszti segit tuti! Gyertek mar!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica,Kriszti! Hatalmas Gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyetértek Ancsával az ikerügyben!

Nem is tudtam,hogy az Élet az Anyaméhben-nek ilyen része is van :shock: Én csak a sima alapot láttam! Van még valami amiről lemaradtam?

Robcsi drukkolok!

Ne szánizzatok már! :? Ez olyan száni! :wink:

Nálam visszaszámlálás van 8) Már egy hete kaptam meg az utsó szurit! :lol: És egyre jobban vagyok! Már alíg-alíg szurkálok néha! :lol: :lol:
Vendég

Tlidi de jo hogy irtal! Orulok hogy minden ok. Akkor hajra visszaszamlalas, nagy drukk!!!!!!!!!!!!! :D

Csajok ezt olvassatok, szornyu! Ezt is megsirattam! :cry:

http://www.communio.hu/meh/mv920102.htm

Robcsi, igazad volt, az egypetejueknek egy mehlepenyuk vagy a ketpetejueknek ketto.
Ketpetejuek:
Kép
Egypetejuek:
Kép

Azt is olvastam hogy meg mindig nagy az esely hogy az egyik felszivodik es hogy az ikerterhesseget 15 % nem jol vegzodik. Sokkal kockazatosabb mint egy normal terhesseg.

KépKép
KépKép
tontica

Akinek nem tetszik a szánizás, átugorja.

Bocsánat de én valóban annak érzem magam ebben a témában. Utálom, szar állapot, de így legalább el lehet vele viccelődni. Vagy írjam, hogy szerencsétlen? Az se aratna nagyobb tetszést, úgyhogy akkor majd az lesz, hogy semmit, mert pozitív fejleményekről sajna nem tudok beszámolni, és még egy jó darabig nem.

Kriszta,
még jó, hogy ennyien drukkoltunk! :wink: :D

Tlidi,
Örülök, hogy a visszaszámlálás vége közeledik! Drukkolok a továbbiakhoz :)
angel37

Tonti!

Kösz a drukkot! Csak jóra tessék gondolni!! :lol:

Nem is tudom megnézzem-e a linket. Nem akarok szomorú lenni.

ANGEL! MI VAN? MIÉRT? ÍRJ PRIVIT!
Vendég

Angyal szerintem itt Rajtad kivul senki nem gondolja hogy szani lennel! Ne meseld be Magadnak, nem vagy szani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miert Angyal a nickneved ha nem hiszel a csodakban? :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi,
ja, semmi új, csak az eddigiek! :)
angel37

Tonti,
Nem is arról van szó, hogy más tart annak! :roll: ÉN gondolom (orvosilag eléggé megalapozottan) és ez épp elég.

A csodákat már 1000X megbeszéltük, a nickemnek ehhez semmi köze. Ha csak annyi nem, hogy körülöttem sorba jönnek a zebrák! :lol:
angel37

Hát b...s!
Egy csomót írtam Angyal privibe és eltűt!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt nem hiszem el! Még egyszer nem tom' úgy megfogalmazni!
A lényege lesz babád és vésd a fejedbe.
Mikor talizunk? :lol: Jövő hétvége?
Úgy látom kell neked egy kis energiát adnom.
Vendég

Sziasztok!

Angelnek igaza van .... ezt kell mondjam. Azért előbb uóbb az embernek szembesülnie kell ezzel és egy nő nem igazán érezhet mást ha ez történik vele. :roll: Hogy körülötte sorban mindenki babás lesz és csak ő (meg még páran) maradunk magnak. És én még egy szót sem szólok, mert Angelhez képest még egész jól állok. Bár nálam meg épp az a legborzasztóbb hogy nem igazán tudnak okot mondani hogy miért nem sikerül. És a csodákban én sem hiszek.
Na bocsika de le kellett írjam. Aszem kéne nyissunk egy száni topikot :)
kokusz

Nahát :twisted:

Naná, azért le nem mondtam róla! :wink:

Csak szar, hogy augusztusig semmi (kikészítő ám!!! és közben az égivlágon nem javul bennem semmi), és az is "csak" egy esély, és ha nem jön össze, akkor kb ismét fél év múlva (lehet, hogy már csillagászati összegekért) egy következő próba. És a java még onnan ha már terherbeestem, de nem bánom, csak tartanék már ott! :roll:

A jövő hétvége speciel nem jó, de máskor szívesen! :lol:
angel37

Kókusz,
:)
nem is rossz ötlet az új topic! Ott majd kiszánizzuk magunkat, ide meg majd tartogatjuk a jó hírt, talán egyszer valamikor... :wink:

Te meg erről a ciklusról azért még le ne mondj! :wink:
angel37

sziasztok.

tonti orulok hogy jobban vagytok.

angel,kokusz,neha en is szaninak erzem magam.a babaprojekteseket is azert "hagytam ott"mert junko,dido es rajtam kivul szinte minden regi bebabasodott.
eleg nem jo erzes ez,de nem tudok mit tenni.remenykedek hogy hatha most sikerult es megmarad a babam.

angel.megmondom oszinten nem tudom aterezni hogy min mesz keresztul,nagyon borzaszto lehet.
nem irom azt hogy gyorsan elrepul az ido,mert ez nem igaz.
Sajnos az bizony messzze van.Csak annyit tudok tenni hogy nagyon nagyon drukkolok neked hogy atveszeld ezt a parkolopalyat,es hogy ne keljen tobbet varnos.
tudod hogy nagyon szeretlek :oops: :lol: :lol:

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?