Új privát üzeneted érkezett!

Szonja,nekem éppen így fájt.Elotte egy héttel,meg még egy kicsit utána is.De nem jött azóta semKép
SzorítokKép

Mariann
Mariann

Szani!

Nektek miért kellett 4 évig várni?
Jártál kezelésre, orvoshoz?
Mi volt a baj?
Mikor összejött a baba, akkor csak úgy
magától sikerült vagy valami segítség kellett?
Mennyi idõ múlva mentél orvoshoz elõször?
Bocs a sok kérdésért, de most ebbe tudok
kapaszkodni csak, hogy ez a másfél év nálam
még nem jelent semmit. Lehet, hogy talán
még évekig várni kell, de majd akkor végre
bekopogtat hozzám is a babóca.

Puszóka

Éva
Éva

Anna !

Gratulálok Neked, fantasztikus érzés terhesnek lenni igaz?

Előre is boldog szülinapot! A legszebb ajándékot kapod az élettől, sok boldogságot hozzá!

Puszi: Lia.

Lányok!

Az mitől van, hogy a ciklus második felében liftezik a reggeli hőmérsékletem? Ilyenkor magasan kéne, hogy maradjon! Hogy lesz ebből kistesó gyerekek??!!!
Lia

Lányok! Itt a mai lista. Remélem nem rontottam el.
Annát már nem írtam be, mivel õ már kétcsíkos lett, vagyis pocaklakója van. Jó lesz így?
Ha nem, nyugodtan javítsatok bele.

Kriszti: 8 c 46 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 32 cn Adács 27 év
Mónika: 7 c / 9 hó 27 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 25 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 23 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 18 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 16 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 16 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 15 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 14 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 14 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 8 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 3 cn Nyíregyháza 26 év

Cincerke!

Várom az imélt!

Puszi

Éva
Éva

Szani!

Nem jellemzo,hogy jarnek Godollore,kivevejovo heten es ra kb.2-3 hetre,ugyanis ott veszunk autot.Ja es tervezem,hogy megnezem a kastelyt belulrol is.De eleg jopofa varos.teccik.Szivesen koltoznek oda csak a telekarak nem az en kategoriam.Bocs az OFF-ert,lanyok!

pussz kriszti
kriszti

Lia!

Az a lényeg, hogy a ciklus második felében
a hõ 37 körül legyen, de legalább 36,9.
Ha néhány tized fokot le-fel változik az
szerintem még nem baj.

Pusszancs

Éva
Éva

Éva!
Add meg az e-mail címed és részletesen leírom.
Már több topicban leírtam és a többieknek már unalmas lenne!
Puszi Szani.
szani

Szani!

E-mail címem: kpm@josa.szabinet.hu

Várom ott is leveled.

Éva
Éva

Kriszti!
Képzeld a kastélyt még én sem láttam .
Amikor idõnk lett volna rá ,hogy megnézzük épp zárva volt igy elmaradt.
Jó vásárt!
Puszi: Szani
Szani

Mariann! Kép Kép Kép
Ez komoly? Akkor még mindig reménykedhetek? Persze a remény az ami utóljára hal meg... Kép
Neked folyamatosan fájt a pocid vagy csak "hullámokban"?
Puszi, Szonja
Szonja

Anna!

SZUPER!!!!! Ez igazán jó hír! Gratulálok! Kép) Ird meg, mit mondott a doki! S most az a legfontosabb, hogy NYUGI !!!
És tessék elmesélni, hogy mit szólt a kedves!!!
(ha tudja...)

Csajok! Egyre kevesebben maradunk a topicban! Kép)

Jázmin!
Szerintem (de ez egyáltalán nem biztos) úgy lehet lemaradni az UH-ról, hogy a doki azt látja ugyan, hogy volt-e peteérés, de a tüszö nagyságából tud következtetni sok mindenre. Tehát azért szoktak általában 14. napot mondani, mert ilyenkor még nincs kilökődés, a tüszö viszont a lehetö legnagyobb. Ha kilökődik a petesejt, a tüsző "összeesik", akkor a méretére nem lehet következtetni utólag. Mert van pl.olyan, hogy valakinek csak részleges a peteérése.
Ebből láthatja a doki, hogy a hormonokkal nem minden ok. Szerintem. (?)

Éva
Hááát, nem tudom, a jelek szerint már megvolt a tüszőrepedésed. A doki ezek szerint mást látott?
A hőmérséklet emelkedés jó viszonyítási alap, de el is tolódhat, tehát nem szabad csak erre támaszkodni. ( Lásd Anna babája. Kép)
Azért este húzzatok bele még egy kicsit!

Lia!
Apuci már nagyon várja, hogy összejöjjön. Most szeretném nem az orrára kötni, hogy mikor is lenne az a bizonyos nap, de már most kérdezgeti, pedig csak most kezdtem új hónapot. Majd kiagyalok valamit. Kép
Először egyébként én voltam az, aki várni szeretett volna a babával. (ez tavaly volt)

Cincerke!
Megkaphatom én is a pesti doki adatait, elérhetőségét? Végszükség esetén. Kép
foldvari@freemail.hu

Rita

Rita
Krita

Sziasztok!!!Kép

<U>Fantasztikus híreim vannak!!!</U> KépKép

Most jöttem meg UH-ról és ez történt:
Semmi különlegesre nem számítottam, úgy voltam vele, hogy vagy megrepedt már, vagy még nem. A doki mondja, hogy
"Most nem is mondok semmit, maga már ki van müvelve, látja, hogy mi van itt" és mutat a képernyöre. Öszintén szólva csak kriksz-krakszokat láttam, mondom hát nem nagyon tudom. Erre Ö, ez 3 érett tüszö, 20mm-esek, 2 napon belül várható, hogy megrepednek!!Kép
Az én dokim nagyon öszinte, egy évvel ezelött megmondta, hogy ne ringassam magam illúzióba,hogy hamar sikerülni fog. De most kérdeztem töle, hogy mikor jöjjek vissza, válasz:
"10 napra rá, hgy késik a menstruációja és úgy hány, mint egy lakodalmas kutya." !!! Ennyire biztos benne?Kép Búcsúzóul pedig azt mondta:
"Ebböl most gyerek lesz!"KépKép

Mit szóltok?

Annyira elkezdtem izgulni, félni és örülni egyszerre, hogy csak na. Szerintetek most inkább naponta legyünk együtt, vagy mit csináljak, hogy ezt a jó esélyt ne szúrjam el?

SEGÍTSETEK!!KépKépAnnyira félek.

Na, most vissza is olvasok, de ezt rögtön le kellett írnom.Kép

Puszi
Jázmin

Jázmin!!!!! Kép
Hú, ez nagyon szuper! Máris irok neked emilt (hacsak megint nem lesz áramszünet!)
Pusz, Szonja
Szonja

Szonja,ha jól emlékszem,hullámokban,de elég gyakran.Meg a derekamban is éreztem a tipikus mensi elotti tompa fájdalmat.Tiszta olyan volt.

Jázmin,ha rám hallgatsz:most NAPONTA!!!!!!

Mariann
Mariann

Hát volt mit olvasni!Kép

Anna,
nagyon gratulálok!Kép Hát ha ezt a hónapot ki akartátok hagyni, akkor nem jött össze!!KépKép

Rita,
az biztos, hogy a méretéböl sok mindent megállapíthat, de igazán nem értem miért fonots ez. Ha valami nincs rendben, akkor nem lesz rendes tüszörepedés, ha minden o.k., akkor pedig látja a sárgatestet, szerintem ezt nem kell túlspilázni.
Ez az utóbbi nem rád vonatkozott, hanem álatlánosságban, neked köszi, hogy elgondolkodtál rajta.Kép

Éva,
ha látta a tüszöt, akkor még nem repedt meg. Ha csak sárgatestet látott volna akkor repedt meg. Azért az UH "enyhén" szólva megbízhatóbb, mint a hömérözés.
Úgyhogy akció halmokra fel, most seikerülni fog!Kép

Picur,
ne idegelj!KépKép Tessék már tesztet venni!Kép
Jázmin

Mariann,
rád hallgatok!KépKép

Másnak mi a véleménye?

Puszi
Jázmin

Jázmin,még eszembe jutott:nekem a 14.napon volt 20mm-es tüszom,majd a 19.napon már egy újabb 15mm-es.Tehát a ketto ido között útrakelt a 20mm-es.Akció:14,15,16,17.napokon.Szóval ne bízd a véletlenre,és a tüszoidet hamarosan kisbabának fogják hívni.

Mariann
Mariann

Jázmin!!!!
Hát ez annyira SZUPER!!Kép Kép Kép
De édes ez a doki! Minden elismerésem az övé..
ja, meg a tüszõidé....KépKép

Egyébként, ha az én véleményemre hallgatsz, akkor
higyj Mariannak!! Kép
Action: naponta!!!
Erõsítõtabletták apucinak, és hajrá!

Itt most már tényleg MINDENKI TERHES LESZ!!!Kép Kép

Olyan jó kedvem lett, Jázmin!!!!!

Ancsi
Ancsi

Jázmin, hajráááááá KépKép Szerintem: eksön hegyekKép
Újabb babaesõ várható, úgy érzem...Kép

cupp, Beja
Beja

Jazmin!

sex kifulladasig!!!KépKépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Na,de lányoook?!KépKépKépKép
Mariann
Mariann

Mariann!
No, ne légy szégyenlõs!Kép Kép Kép
hát nem: Te is fiam Brutus?)))

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ancsi

Szonja!
Nekem is pont ilyen tüneteim voltak (akárcsak Mariannak és Bejának, ha jól emlékszem)! Nem fájt folyamatosan, hol jobban, hol kevésbé. Teljesen olyan volt, mintha meg akarna jönni. Én is csodálkoztam, hogy mit akar már egy héttel korábban, de szerencsére azóta sincs sehol semmiKép! Szorítok nagyon!!

Jázmin!
Nahááááááát igazán beindult a szervezeted! Látod, milyen jó, hogy ránk találtál! Szorííííítok nagyon! Én a másnaponkénti akció híve vagyok, de ha rám hallgatsz, akkor akciózzatok, amikor jól esik!

Picur!
Mikor akarsz tesztelni? Holnap csak miattad jövök dolgozni, ne hagyj cserben!

Én mára el is köszönök, mert lelépek háromkor!
A holnapi viszont olvasásra!

Orsi
Orsi

Húú, de beindultunk! Mindenki az én tüszöimre hajt?KépKép

Mariann, Ancsi, Kriszta, Beja KÖSZI!KépKépKép

Szonja kedves, írtam neked máris.Kép

Ancsi,
szerencsére megy a dolog minden erösítö nélkül is, most aztán még mennyire fog, hogy ilyen jó híreket kaptunk, azóta arra várok, hogy végre hazaérjen!;) KépKép
Örülök, hogy feldobtalak.Kép
Jázmin

Orsi! Nagy cupp neked! Kép Remélem nem fogok nagyot koppani, ha mégsem jót jelent a hullámokban rámtöro has és derékfájás... Kép
Szonja
Szonja

Orsi,
én is azért vaciláltam, hogy napi legyen-e, hogy véletlenül se szalasszuk el, vagy 2 napi, hogy jó minöségüek legyenek a "srácok".
Nekünk mindeig kedvünk van, csak idönk van kevés egymásra, na de majd most!Kép

Mit szóltok a 1,5 napontához? (Napontához- ez aztán ám a szó!!)
Jázmin

Lányok sziasztok!

Uszom a munkában mostanság, de azért én is itt vagyok!!!!

Anna! KépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Látod, végre összejött a Picur! Annyira örülök Nektek, nagyon vigyázz magadra! Az antibiotikum még nem árthatott a babának, mert még mostanság ágyazodik be, ugyhogy ne aggodj. Kép De ha biztosat akarsz, kérdezd meg a Babanet orvosait. Szedj vitamint, FOLSAVAT, ami nagyon fontos néhány betegség kialakulása ellen.

Mamacica!

Kérdezted, hogy vagyok: Minden ok, néha nagyon gyenge émelygésem-hányingerem van, de nem ez a meghatározo. Szombaton megyek az elsö uh-ra, nagyon kiváncsi vagyok RÁ.
Ha most vagy a 17. nap körül, akkor még nem érzel semmit, az tuti. Nekem a tünetek a menzi elmaradása körül kezdödtek, elég alapos cicifájással.: Párom nagy vigyorgásai közben, mert észrevehetöen nöttek, és nagyon meg van elégedve az eredménnyel. Utána pár nappal jön a farkaséhség, amikor ég a hasad kaja után, ami átcsapott nálam étkezés után ujboli éhségérzetbe. Most már éjjel is 1x fel kell kelnem kajálni (most vagyok az ovulácio utáni 5. hétben), és elég nehezen férek a gatyeszokba.

Szoval, kedves Mamacica, Ancsi! Biztos vagyok benne, hogy neked Kép is Kép összejöttKép a Kép Baba Kép. És mindannyiotoknak, akik küzködnek, hadakoznak, és annnyira szeretnétek, meglátjátok, nemsokára itt lesz a Kispocak. Ez az április annyira jol indult, szeretném, ha mindannyian be is csikozodnátok hamar!

Sziasztok, ne busuljatok, itt lesz a három napos ünnep, tessék kihasználni az alkalmat....Kép

Pusz,

Niki
Niki

Jázmin! Nem kaptam meg a leveled, elküldenéd mégegyszer?
Szonja
Szonja

Lanyok!

En most elindulok a dokihoz,holnap referalok!!!!!!

Kriszti
kriszti

Jázmin!

Ez nagyon izgi. Szerintem minden nap
akciózzatok. Akkor tuti lehet a siker.Kép

Õrülten izgulok érted.

Cupppp

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

Csak két napig nem voltam veletek, és mennyi minden történt!

Lia!
Üdvözöllek körünkben! Kép Kép És gratulálok az elso babócához!

Erika!
Nagyon szorítok neked!

Ancsi!
Én is hallottam a tampon káros hatásáról, foleg majd terhesség alatt nem kéne használni. Én is csak akkor használtam, hogyha nem tudtam megoldani "pelenkával".

Jázmin! (Késobb Picur!)
Köszi a híreket Picurról, nagyon szorítok neki!

Éva!
Teljesen megértelek, de én is azt javaslom, hogy próbáld meg a lelked minél nyugodtabb állapotba helyezni.
A párodnak pedig millió gratula: az enyém "parancsra" sohasem "teljesített". Csak és kizárólag szerelembol.

Anna!
Millió gratula neked!!!!!!! Kép Kép Kép Nagyon örülök, hogy ez történt, így te vagy most a megtestesült példa, arra, hogy: nem akarunk terhesek lenni!

Ancsi!
Nagyon szurkolok neked!!!!

Én amúgy jól vagyok, eddig a dokik miatt voltam szabin, elkezdodtek a kivizsgálások. (Vér- és vizeletvétel, EKG, fogászat, háziorvos, stb.)

Puszilok mindenkit: Laura
Laura

Éva,
köszi.Kép

sZONJA,
Elküldtem újra. Kb 20x.KépKépKép

Megyek csbítani!;) Kép

Puszi
Jázmin

Anna!
Még nem alakult ki az összeköttetés te és a babóka közöttetek, úgyhogy most még nem ártott az antibiotokum, de azért rohanj el a dokihoz, és kérdezd meg, hogy ezután milyet szedhetsz. Úgy örülök a jó hírnek még mindig!!!!! Kép Kép Kép Ilyenkor valahogy úgy érzem, egy kicsit átélem azt, amikor a dokim azt mondta nekem, hogy ez bizony egy tavaszi terhesség!!!!! Kép Kép Kép

Jázmin!!!
Húúúúúúúúúúúúúú, ez óriási!!! Kép Kép Kép Tiszta jó ez a nap!!! Kép Ennyi jó dolog! Kép Nagyon szurkolok érted is, hogy mi lesz tíz nap múlva!
Én egyébként inkább 2 naponként akcióznék, pontosabban inkább akkor, amikor a szerelem vezérel. Az a legjobb.

Puszi mindenkinek: Laura
Laura

Sziasztok kedves babára vágyók!

Engem Lindának hívnak és egy ideje nyomon követem a topicot szép csendben:-)Mi is szeretnénk babócát,de egyel&#337;re még túl korai(nem az életkorunk miatt)túlságosan megkavarná az életünket.De nem is emiatt írok.A minap láttam Czeizel Endre m&#369;sorát,amelyben az általatok oly sokszor emlegetett folysavról esett szó.Gondoltam kötelességem megosztani veletek a hallottakat,számomra döbbenetes volt.
Szóval szervezetünk a fehérjét lebontja,de a sok hasznos anyag mellett méreg is képz&#337;dik az ún.homocisztein.Ezt a szervezetünk lebontja,ha termel&#337;dik egy enzim(a neve nagyon kacifántos),amelyért viszont egyik génünk felel&#337;s.Ha rossz a gén(az emberek magas százalékának márpedig rossz,nem is tud róla),akkor nincs enzim,nincs méreglebontás.A homocisztein pedig a legsúlyosabb csecsem&#337;rendellenességek okozója.
A folysav vagy más néven B11 vitamin a hibás gént képes korrigálni és így a folyamat többi része is megvalósul.Ezért rendkívül fontos,hogy már a terhesség létrejötte el&#337;tt folysavat fogyasszon az ember lánya.Amikor a legtöbben észlelik a terhességet,akkor már kés&#337; a folysav szedésére.Kérdezhetnétek,akkor mi van a véletlen terhességeknél?Nos,az amerikaiaknál ezért tették kötelez&#337;vé e magzatvéd&#337; vitamin lisztbe való bekeverését,így lényegében élelmiszerrel együtt fogyasztja mindenki.Természetesen ez nem csak a leend&#337; gyermekekért van,hiszen a homocisztein felel -sok egyéb között-az érrendszeri problémákért és a szívinfarktusért is.
Elnézést,hogy ilyen hosszú voltam.Ha már egy valaki most hallott err&#337;l elöször már megérte,hogy írtam nektek.
Mindenkinek babócákban gazdag szerelmes májust kívánok!!-Linda
Névtelen

Sziasztok lányok !
Nagyon jó benneteket megint olvasni,legaláb egy kicsit felvidulok a jó hirekt&#337;l.
JÁZMIN!
Nagyon szorítok neked és remélem sikerülni fog!!!!

Én ma vagyok a 16. napban a 14. napon a höm leesett 36,3 ra aztán felment 36,9re és az utolsó két napban 37 re ,muszály felmeni a hönek 37 fölé ha megvolt e peteérés?

Mindenkinek további hajrá / föleg aki egyidöbe van velem/!
boglárka
Boglárka

Jaj elfelejtettem valamit kérdezni, természetes az hogy a 14. nap óta görcsöl a hasam?Olyan mint miel&#337;tt megjönn, és a jobb petefészkem is fáj.
Mi a véleményetek err&#337;l?
boglárka
Boglárka

Erika!
Ha nem tul indiszkrét leirnád a párod vizsgálatának eredményeit? Nekünk ui. azt mondta a dokim,hogy annyira kevés a mozgo sejtecske,hogy inszemmel nincs esélyünk és pestre küldött lombikra.
Anna!
Kép Kép Kép Vigyázz magatokra!

Nadin
Nadin

Sziasztok!
Kép Kép Kép Kép
Zebras lettem! Ma megcsinaltam a tesztet - igy Orsi, nem mentel hiaba dolgozni Kép Es egyertelmu konrollcsik!

Anna!
Nagyon, nagyon gratulalok Neked es kivanok nagyon boldog terhesseget!

Boglarka!
Nalam ebben a cikulsban az volt a furcsa, hogy mar kozepidotol menzis gorcseim voltak, ami eddig egy cikulsban sem volt jellemzo... es most Kép

Mindenkinek drukkolok! Koszonok megegyszer minden biztatast! Picur Kép Kép
Picur

Picur!GRATULA!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Mariann
Mariann

Picur és Anna!

Nagyon-nagyon gratulálok mindkett&#337;töknek a babócához! KépKépKépKépKép
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! KépKépKépKépKépKép

BGabi
Bánhidi

Picur!
KépKépKépMillió GRATULA neked!KépKépKép Tényleg nem jöttem ma hiábaKép, pedig reggel olyan rosszul voltam, hogy komolyan gondolkodtam az otthon maradáson. Váunk a friss kismamák topicba is!

Niki!
Megnyugtató, hogy nem csak én küzködöm az émelygéssel. Ez nálam az igazi 22-es csabádaj: ha kajára gondolok rosszul vagyok, viszont amig nem eszem, émelygek. Lassan a szekrény mélyére rakhatom a 38-as gatyóimat! Most nem jönnek rosszul a régi nadrágjaim, melyekból tavaly fogytam kiKép.

Jázmin!
Szerintem jó ötlet a 1,5 naponkénti akció, de remélem nem stopperrel fogjátok mérni az idötKép! Szorítok ezerrel!!!

Szonja, Boglárka!
Reméljük a legjobbakat! Nagyon szorítok nektek is!

Orsi
Orsi

Sziasztok Lanyok!
A tegnap nem voltam munkaba, de ma irok nektek husegesen.KépKoszonom, hogy biztattok, meg foglalkoztok velem, olyan jol esett ma reggel.

Eva,
Nem adom fel, csak valahogy nem hiszem, hogy sikerulne ebben a honapban.Talan a kovetkezobe.

Szonja,
koszi szepen, hogy a gyogyszer utan neztel. Ez hormon tabletta, mivel a clostit abban kellett haggyam, mert tulstimulacio jott letre. Allitolag ez is olyan keszitmeny,mint a clost , csak performansabb,ujabb es mereg draga.

Ancsi,
Ez csak ram vonatkozik, vagyis a ferjemre, hogy csak rovid ideig elnek a spermai. De remelem az inszeminacioval lesz babam.

petrakovacs,
Lattam a neved a Medlomba, reg,hogy oda irsz?

Jazmin,
Koszi szepen , olyan jol esett Kép,hogy irod,hogy segitettel volna, csak nem volt ilyen eseted. Az jo,mert akkor tudod, hogy csak veled van problema, de amikor mindkettonkkel?? Bar a suly, ami nyomott, hogy miattam nem lesz gyerek, most megoszlott, es nincs olyan nagy buntudatom.
Atmegyek a babavaroba,hatha talalok valakit, akinek mar sikerult.

Eva, jo neked legalabb biztat a doki, hogy turelem, de nekem mindig azt mondja, hogy varjuk,megjon vagy sem a mensi.

Szani,
nnagyon koszonom a segitseged, de en Sepsiszentgyorgyon lakom, es a szomszedos varosba jarok kezelesre, mert az itteni orvosok nemsokat torodtek a problemammal. Nagyon jo szakember ez a doki akihez jarok, csak nincs felszerelese. Pl a peteerest sem tudja megnezi, csak homerozes alapjan, hogy melyik nap volt. A clostival ilyen homersekleteim voltak, hogy 37.6,37.8, szoval tul magas. A dostinextol eleg alacsony, ma volt36.8 ,a tegnapi 36.1-hez gondolom,hogy pont ma van a peteeresem. Sajnos de delre haggyjuk az akciot, mert 1 orat az agyban kell maradjak, es ez jott volna ossze.
Neked miert volt szukseged inszeminaciora? es miert vegzodott rosszul?
Ha kedves vagy,e-mailre is valaszolhatsz, itt a cimem: conico@cosys.ro
Puszi mindenkinekKép
Erika

Anna és Picur!!

Gratulálok nektek! Kép

Remélem olyan felhötlen lesz az elkövetkezö 8 hónap mint amilyenröl álmodtatok.

ha belegondolunk, hihetetlen szinte, ami most tavasszal történt. Milyen sokan lettek babásak azok közül, akik ide jártak, nem?

Remélem, mindannyian azok leszünk hamarosan.

Sziasztok.
lotti

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

PicurKépKépKép Nagynagy gratulaaaaaaaa NekedKépKép A babazápor folytatódik, nagyon helyesKép Úgy örülök! Vigyázz nagyon magatokra! Várunk a friss kismamás topicban IS!!!

Boglárka, szija! A hõd teljesen jól alakul, ezek szerint a 14. napon volt ovulációd. Nem, nem kell 37.0 fölé menni a hõnek, ha 36.7 fölött van, akkor már jó. Ha ez megnyugtat, nekem max 36.9 volt a hõm ov. után, 37.0 soha, csak akkor mikor beköltözött a pocaklakó. Remélem, voltak akciók rendesen a 14. nap körül! Kép

AnnaKismama, hogy vagy?????

cupppantás mindenkinek!
Beja
Beja

Rémes, hogy miket írtam össze-vissza! Asszem tényleg haza kéne mennem. Utólag is és elöre is bocsika a sok helyesírási hibáért, és elírásokért!

Orsi
Orsi

Orsi,én meg azt hittem,hogy a "csabádaj" valami baranyai szleng.KépGondolkodtam is,hogy mi lehet ez?KépKép

Mariann
Mariann

Anna, Picúr!

Nagy nagy gratula nektekKépKépKépKép
Lassan én is újra optimista leszek ennyi kismama láttán.Kép
Bár én úgy néz ki ezt a hónapot kihagyom, mert a kis piszok petécskéim nem akarnak éregetni. Na nem baj, majd legközelebb.

Mindenkinek szép idõd, és jó pihizést a hétvégére!

Ujka
ujka

Sziasztok!!

Elsö: Picur! Neked is gratula, tartjuk a kapcsolatot, egyszerrre fogunk szülni. Nekem az örvos Januar 2 -t mondott.

Lanyok!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a jo kivansagokat, meg hogy örültök nekem, annyira jol esik.
Tegnap voltam az örvosnal, teljesen megnyugtatott, mert 11.-en volt peteresem es 10.-en szedtem be az utolso antit. Mondta, hogy nem is lettem volna terhes, ha valami baj lenne. 2 het mulva kell visszamennem a baratommal, akkora remeli hogy mar valamit latni lehet. Faj a hasam es borzaszto faradt vagyok, de nem baj.
A legjobb az, hogy 15.-en kezdtem az uj munkahelyen, es fönök lehet hogy ki lesz akadva. De ez az elet. A 12. hetig nem mondom el senkinek, az orvos mondta, hogy meg kell varni hogy intakt-e a terhesseg. De elhataroztam, hogy küzdök ezert a gyerekert, mint az oroszlan. Amikor az elsö szeptemberben meghalt, a baratom azt mondta mikor kijöttünk a korhazbol, hogy most itt hagyunk valamit ami a mienk, de visszafogunk jönni es valamikor elhozzuk. Remelem most elhoztuk.

Mindenkinek millio puszi,

Anna
Anna

sziasztok lanyok!

Picur!

Gratulalok,nagyon szep 8 honapot kivanok neked!

Szonja!Es mindenki akit erdekel

Megvan hol lehet azt perui csodabogyot megvenni,sajna a nevet meg most sem tudom,de a boltban tuggyak mirol van szo,ha ugy kered,hogy ami a Fokuszban volt.Cim:Ujpest,Centrum fsz.a Plus-al szemben van egy gyogynovenybolt,allitolag nagyon segitokesz elado csajszi van.Kb 5500 Ft az ara.Ja a 3-as metro vegallomasanal van.

Kriszti: 8 c 47 cn Galagamacsa 29 év
Ancsi: 4 c 33 cn Adács 27 év
Mónika: 7 c / 9 hó 28 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 26 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 24 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 19 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 17 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 17 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 170cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 16 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 15 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 15 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 9 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 4 cn Nyíregyháza 26 év

aze mindenki ellenorizze le nem vallalok felelosseget magamert!

pusssszzzz Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!
Elõször is Picur, ez fantasztikus! GRATULA!KépKépKép

Tiszta kismama-esõ ez az április!!!KépKépKép

Kedves Linda!
Téged is nagy szeretettel üdvözlünk ebben a
kitûnõ csapatban!Kép
Én most olvastam errõl a folsavos, lisztes dologról. Mindenesetre nagyon érdekes.
Ha tudsz még ilyen kismamás információt, akkor
légyszi oszd meg velünk!Kép

Lányok!!
Képzeljétek mi volt reggel!
Elõször is arra ébredtem, hogy fájnak a cicijeim.
Aztán kimentem a vécére, és azt hittem, hogy megjött. A papír kicsit barnás lett, mintha olvadt tejcsoki lenne. Szomorúan elkönyveltem magamban, hogy megint nem sikerült. Aztán rájöttem, hogy ez mégsem lehet mensi, mert nem volt több ilyen váladék. Azóta sem, pedig percenként járok vécére.
A hõm 36,8 volt, tehát nem esett le 36,4-re, ahogy ilyenkor szokott.
A hasam pedig olyan feszes, mintha egy lufi lenne benne.

MOST AKKOR MI VAN???????
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Ma vagyok a 33. napon.

Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?