Sziasztok Lanyok!
A tegnap nem voltam munkaba, de ma irok nektek husegesen.
Koszonom, hogy biztattok, meg foglalkoztok velem, olyan jol esett ma reggel.
Eva,
Nem adom fel, csak valahogy nem hiszem, hogy sikerulne ebben a honapban.Talan a kovetkezobe.
Szonja,
koszi szepen, hogy a gyogyszer utan neztel. Ez hormon tabletta, mivel a clostit abban kellett haggyam, mert tulstimulacio jott letre. Allitolag ez is olyan keszitmeny,mint a clost , csak performansabb,ujabb es mereg draga.
Ancsi,
Ez csak ram vonatkozik, vagyis a ferjemre, hogy csak rovid ideig elnek a spermai. De remelem az inszeminacioval lesz babam.
petrakovacs,
Lattam a neved a Medlomba, reg,hogy oda irsz?
Jazmin,
Koszi szepen , olyan jol esett
,hogy irod,hogy segitettel volna, csak nem volt ilyen eseted. Az jo,mert akkor tudod, hogy csak veled van problema, de amikor mindkettonkkel?? Bar a suly, ami nyomott, hogy miattam nem lesz gyerek, most megoszlott, es nincs olyan nagy buntudatom.
Atmegyek a babavaroba,hatha talalok valakit, akinek mar sikerult.
Eva, jo neked legalabb biztat a doki, hogy turelem, de nekem mindig azt mondja, hogy varjuk,megjon vagy sem a mensi.
Szani,
nnagyon koszonom a segitseged, de en Sepsiszentgyorgyon lakom, es a szomszedos varosba jarok kezelesre, mert az itteni orvosok nemsokat torodtek a problemammal. Nagyon jo szakember ez a doki akihez jarok, csak nincs felszerelese. Pl a peteerest sem tudja megnezi, csak homerozes alapjan, hogy melyik nap volt. A clostival ilyen homersekleteim voltak, hogy 37.6,37.8, szoval tul magas. A dostinextol eleg alacsony, ma volt36.8 ,a tegnapi 36.1-hez gondolom,hogy pont ma van a peteeresem. Sajnos de delre haggyjuk az akciot, mert 1 orat az agyban kell maradjak, es ez jott volna ossze.
Neked miert volt szukseged inszeminaciora? es miert vegzodott rosszul?
Ha kedves vagy,e-mailre is valaszolhatsz, itt a cimem:
conico@cosys.ro Puszi mindenkinek