Új privát üzeneted érkezett!

Megint laptető??? :shock: :shock: :shock: :lol:
(mert túl sokat dumálok)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok lányok! Már harmadszorra futok neki az írásnak, és mindig bejön a főnököm valamiért. Épp most készítjük a jövő évi költségvetésünket. A béreknél olyan árulós érzésem volt. Beterveztünk ugye engem is 12 hónapra, de én augusztus végén szülök!!! ... remélem ... kicsit úgy éreztem becsapom, de elmúlt... :)
sz.veronika: képzeld a múlt hónapban én is így voltam. Hányingerem volt, ami sosem szokott mensi előtt... most meg igen... reménykedtem... de megjött. Szorítok az újabb akcióhoz.
mirci09: lehet, hogy még épp, hogy letapadt, és még nincs annyi HCG a testedben!!! Gondolj erre! Érzel valamit?
malna5: nem írtam húsos dologról, nem is emlékszem itt ilyenre. Nem lehet, hogy másik fórumon olvastad. Ha virslit eszel akkor nem eszel húst, mert abban az nincs... bár lehet, hogy angliában tesznek bele...
korenka
Szár

sz.veronika: végre nem én vagyok egyedül, aki képes teleírni egy egész oldalt itt! :lol: A laptetőhöz gratulálok, most már csak dolgozni kell rajta (megfelelő időben) ugye
só: napi 5 mg sóra minden embernek szüksége van, nem szabad megvonni a szervezettől. Ha nem ipari sót eszel persze.
korenka
Szár

korenka,
hát ez van, majd idejében meg fogja tudni a főnök. Nem baj, hogy betervezett plusz 3 hó fizut, azt majd úgy is oda kell adja valakinek, mert hát csak megy a helyedre valaki, nem? :)

Málna,
nem is tudtam, hogy Angliából írsz! Merrefelé vagy? :) Voltam kint bébiszitterkedni, meg nászúton is körbejártuk, meg a főnököm is odavalósi :)

Kép

Kép
sz.veronika

korenka:

Miért nem kérted meg a főnöködet, hogy segítsen megfogalmazni a kommentet? Két legyet ütöttél volna egy csapásra. :wink: :D :P :P
Augusztus hanyadukán is szülsz? Én 23-ra írtam volna ki magam.

Nem érzek semmit se, ezért nem vagyok annyira optimista a tapadást illetően. :roll: :(

"virslit eszel akkor nem eszel húst" :D de nem ám! Viszont egy kis zsír van benne....az is valami. 8) :D :D

Kép

Kép
mirci09

sz.viktória: nem hiszem, hogy lesz utódom... az állásomra több mint 1 évig nem volt jelentkező :D Szuper állás. Sok meló, kevés pénz. Hát nem tolonganak az emberek. :) Gyes után muszáj voltam ide jönni, mert nem volt jobb ajánlat, itt is ragadtam :D Szeretem a munkámat, de a takarítónővel azonos a bérem..... pedig én 3 település költségvetéséért vagyok felelős... hát nem ugyanaz a kettő, de mit panaszkodom, legalább dolgozom... :?
korenka
Szár

Sziasztok
Leeds-ben elunk (eszaki resz), es a virsli itt is ugyanolyan, sott en a magyar virslit imadom.
Sajnalom Vera, hogy megjott, de a laptetod es mi, hatha szerencset hozunk erre a honapra.... Mirci en meg nem kenodnek el nagyon a helyedben...hanyas erzekenyseguvel teszteltel?
Mellesleg megjegyzem, 4 teszt sem mutatta ki a nagylanyomat. Pedig az elmaradt utan teszteltem. Azt mondta a vedo neni, hogy egy kesoi peteeres lehetett a dragam. Jot bulizott az osztalytarsaival, az en ferjem is erte ment, de diszkreten a kocsiban varta...
Lassan fel kene kelnem dolgozni nem gondoljatok? Itt meg 9.55 van....Visszabujtam, miutan elment a family :D
Tegnap ejfelig neztuk a Szex es New York 2-t.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

mirci09: van amelyik kalkulátor augusztus 23-at mond, van amelyik 26-ot. Nekem bármelyik jó lesz :lol: :lol:
korenka
Szár

Korenka jol hangzik a munkad. Pont most kell babasodnod-ugy erzem... Kép

malna5

malna5: valamelyik nap jött a lányom is a disco témával. Mondom neki 18 éves korodig hallani sem akarok róla. Erre a férjem: Még meg kell vennem a vadászpuskát, és le kell fűrészelnem a csövét. :D:D majd azzal elkísérlek a discóba!! Jót röhögtünk. Nagyon félti, de én is persze.
korenka
Szár

malna5: én is úgy érzem! :D:D:D
korenka
Szár

Mirci,
én az előző terhességemnél a 8-ik hétig nem éreztem semmit, pedig akkor is ennyire tervezve volt, tehát figyeltem... úgyhogy ez sem jelent semmit!

Korenka,
az én melóm meg viszonylag jó pénz, hullámzó (most éppen kevés) meló, viszont teljesen bizonytalan, hogy meddig tart... nem tudom mi a jobb...
Az elírásodat a nevemet illetően meg isteni sugallatnak veszem, hogy jó lesz a Viktória lánynévnek! :D

Málna,
Leeds, először azt hittem jártunk ott, mert rögtön beugrott, hogy Leeds Castle, de azt hiszem csak a prospektusban nézegettük, mert annyira nem mentünk fel. Mióta vagy kint és hogy érzed kint magad? Itthonról együtt költöztél ki a családdal, vagy egyedül mentél ki és ott ismerkedtél meg a férjeddel?

Kép

Kép
sz.veronika

bbercsi még nem jelentkezett az új témával, addig is lenne egy röpre kérdésem: gátizomzat torna... szabad pont ilyenkor elkezdeni újra, vagy várjak vele... (hátha) terhes vagyok??
korenka
Szár

sz.veronika: észre sem vettem az elírást! :D:D:D elnézést, de ez tényleg nagyon jó!!! Isteni jel tőlem neked! :D
korenka
Szár

sz.veronika: (most nagyon vigyáztam leírni a nevedet :) ) mi a munkád? Ha nem indiszkrét a kérdés..
korenka
Szár

Korenka,
hú, nagyon kemények vagytok! Én már 16 éves koromtól voltam bulizni... Ehhez képest csak 21 évesen voltam először pasival, nem ettől függ... sőt, szerintem jobb, ha a többiekkel kezd bulizni és belerázódik, mintha akkor csöppen bele, mikor már más elvárások vannak a többiek részéről... meg ha vágyik rá, akkor nem jó tiltani...

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: a 18 vicc volt, épp úgy mint a lefűrészelt csövű puska. Engem mindentől tiltottak, sehova nem mehettem. 18 évesen intettem egy helót a szüleimnek és elköltöztem otthonról. Albérletben éheztem, de legalább a magam ura voltam. Ha újra kezdeném akkor is így csinálnám. Legalább jó alakom volt :lol: :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót: én pont ezt nem akarom a lányommal kapcsolatban, de nagyon nehéz dolog.....
korenka
Szár

Egy angol pasinak dolgozom, lakásokat vesz-elad a belvárosban, havonta egyszer jön pár napra, ő nézi ki mit vegyünk meg és hogy újítsuk fel, a többit én intézem (ügyvéd, szerződéskötések, bank, könyvelő, hitel, lakások ügyeit, felújítás után lakberendezését). Eleinte sok meló volt, viszont mióta nem megy az ingatlanpiac, azóta elég nagy anyagi gondjai vannak, most próbáljuk eladogatni, már csak 3 lakás van, ha az is elmegy nem tudom bele vág-e még újba, vagy befejezi itteni működését...

Gátizom torna... de jó, hogy ilyenekre is odafigyelsz... én olyan lusta vagyok :oops:

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka,
akkor jó :) nekem is van egy barátnőm, akit így tiltottak, ugyanez volt a reakciója, 18 évesen lépett... sajna ő egy pasihoz menekült, hozzáment, jól pórul járt... de ez más kérdés...

Azt gondoltam, hogy a lefűrészelt csövű puska vicc, csak a mondat első felét értettem félre :D

Kép

Kép
sz.veronika

Mi eddigi eletemben rengeteg orszagban eltunk, 5 evenkent uj orszag, Angliaban epp 1 eve. Magyar a parom, a lanyok is meg otthon szulettek, csak aztan kezdtuk ezt a vandorlast.

malna5

[quote="sz.veronika"]K írta:sz.veronikaorenka,
akkor jó :) nekem is van egy barátnőm, akit így tiltottak, ugyanez volt a reakciója, 18 évesen lépett... sajna ő egy pasihoz menekült, hozzáment, jól pórul járt... de ez más kérdés...

Azt gondoltam, hogy a lefűrészelt csövű puska vicc, csak a mondat első felét értettem félre :D

..hát igen én is pasival menetem, és én is jó pofára estem... :D de minden rendbe jött utána. Megismertem a férjemet... :D:D és boldogan éltek míg meg nem haltak... :D
Ez a meló tök jó! Én nagyon szeretném.... reméljük felélénkül a gazdaság, és újra jó sok meló lesz még! ... akkor nagyon vágod az angolt! Én most tanulom. Jövő ilyenkorra középfokú bizonyítványt szeretnék.....sóhaj
korenka
Szár

Hát ez izgi, és merre voltatok még? A környezetemben én vagyok a nagy "külföldön élős", de ez akkor hozzátok képest semmi. 7 hónap Anglia, 4 hónap Norvégia és 2 hónap Svájc és Németország. A párom meg egy évig élt Ausztráliában :)

Kép

Kép
sz.veronika

malna5: miért kell ennyit vándorolnotok? Akkor értem már miért vágysz haza karácsonyra.... a férjed titkos ügynök? :)
korenka
Szár

Kint készülsz nyelvvizsgára vagy itthon? Szerintem jobb a kinti, nincs fordítás... én elsőre azon véreztem el... angolul jól beszéltem, magyarul is, csak a kettőt nem tudtam összehozni :) Azt még külön meg kellett tanulnom egy tanártól, miután Angliából hazajöttem, és úgy sikerült csak másodjára a nyelvvizsga.

Viszont a kintit honosíthatod, én mindenképp azt ajánlanám!

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: én itthon élek :D Itt tanulok, itt vizsgázok
korenka
Szár

Jaj, már elvesztettem a fonalat :) Közben videókat nézek :D Jobban meg kell néznem kinek válaszolok :D

Kép

Kép
sz.veronika

USA, Emiratusok, Olaszorszag, Franciaorszag, Anglia -a sorrend nem biztos, hogy jo.
Az osszes nyelvet megtanultam, ahol eltunk. Mindegyikbol csinaltam is felsofokut. Ugyhogy barhova megyunk, nekem uj kihivas, de imadom. Szerintem ezutan Amerika jon megint, vagy Ausztralia. A gyerekek is 4 nyelven nyomjak.
Kutato a parom.

malna5

korenka
"a takarítónővel azonos a bérem"
Itt a megoldás: "Szeretem a munkámat" :wink: :)
Ez is nagyon fontos dolog, szörnyű lehet minden nap gyomorideggel kelni. Csak kár, hogy a boltban nem lehet vele fizetni. :? Én is szerettem/szeretem a munkát, nekem csak egy feltételem szokott lenni...hagyjanak kibontakozni. :roll: 8)

Aug. 23.: Lehet, hogy egy napon szültünk volna. :D :D :D

Gátizom: Nem tudok hozzászólni ehhez, nem csináltam soha ilyen tornát és császárral szültem. Egyébként jó a téma. Akkor nekem is van egy mára: síma szülés vagy császár? Ki ellenzi az utóbbit?

"Legalább jó alakom volt" Engem sem engedtek sehova, de én még pár évig otthon maradtam. Viszont nem volt jó alakom :D ....tehát itt van a kutya elásva. :D :D :D
Tényleg nem lehet könnyű eldönteni a mai világban, hogy mi az, amire nemet mondasz és mivel tudod jó úton tartani a gyereket. Ez lesz ám csak a kihívás! :)

malna5:
Gondoltam, hogy külföldről csevegsz,mert hiányoztak az ékezetek. :wink: Jaa, hogy Anglia! :D :D :D
Köszi, ez tényleg jól hangzik, hogy neked se mutatta ki a teszt... Nem tudom hányas az érzékenysége, annyira nem értek a tesztekhez még. Majd áttanulmányozom még egyszer a csomagolást.

Diszkréten ült az autóban....ééédes. :)

Kép

Kép
mirci09

Málna,
WOW!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2010.12.10 11:52-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Minden elismerésem!!!

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
nekem császár volt az első, ezután már a második is az lesz.

Kép

Kép
sz.veronika

" a férjed titkos ügynök?" Málna új neve: Bondné :D :D :D :D

Azta! Micsoda világlátott topic! De jó nektek, irigy, irigy.. :D

Asszem malna5...én nem találom a szavakat...magyarul sem. :shock: :shock: :shock: :shock: :wink:

Kép

Kép
mirci09

De jó csönd van! Mármint itthon. Ma megbuggyant a gyerekem, vagy inkább fáj a foga....nyüszít szegény egész nap. Pedig már előkapkodtam a kedvenc mesekönyveit, segítettem beparkoltatni a gépkocsi állományt...stb, semmi nem volt elég jó. :roll:
Csajok! azt hiszem puffad a hasam. Ennek ne örüljek annyira, igaz? :shock:

bbercsi nyilván ma vizsgázik, mert még be sem kukkantott. Szorítunk neki. :wink: :)

Kép

Kép
mirci09

Tenyleg hogy szultetek? Nekem 2 csaszar, ugyhogy a harmadik mar be lesz programozva...
Mi probaltuk a masodikat termeszetesen, de nem haladt elore.
Most nyaron siman szultem a kisfiam es nem lett semmi baja a hegeknek -mondjuk nem is volt olyan nagy, 800g.

malna5

malan5: 800g????????????

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
kened neki valamivel a fogacskáját? Nekünk a Dologél (homeopátiás) nagyon bevált. Minden lefekvés előtt bekenem neki, délután is és este is. Még 4 fog van hátra...

Málna,
ezt nem értem. Szóval 3 gyereked van, az első kettő császár volt, így programozott császár lett volna a harmadiknál, de mégis természetesen jött - gondolom korán, hogy ilyen kicsi lett?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2010.12.10 12:10-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Megnyugodtam...azt hittem, hogy meglincseltek a császár miatt.

Kép

Kép
mirci09

Mar irtam korabban, meg az elejen. O sajnos meghalt.
Ezert probalkozunk most ujra, 4 honap utan. erre irtam, hogy most kaptuk meg az engedelyt.

malna5

sz.veronika
Homeopátiás golyókat szoktam neki adni, de pont most nincs itthon. Délután lesz egy utam a patikába. Köszi az infót, ezt a Dologélt nem ismerem. Kipróbálom. Daninak még csak 8 foga van. :oops: :D

Kép

Kép
mirci09

Es ha most osszejon, meg var ram egy mutet a 12. heti genetika utan, ahol osszevarjak a mehszajamat, nehogy megint kinyiljon korabban... Raadasul gerinc-erzestelenitesben csinaljak, ahogy a csaszarjaimat is. Ki nem alhattam. ez volt szamomra a legrosszabb resze a szulesnek.

malna5

Bocsánat, szerintem mi azokat az oldalakat nem olvastuk Én is azt hittem, hogy elírás. sajnálom.

Kép

Kép
mirci09

Te Mirci rendesen szultel? Es te Korenka? (Biztos dolgozol most, mert nagy a csend)
Bbercsi szoritunk am erted!!!!

malna5

Tényleg...mit meg nem tesz egy nő a gyerekért! Le a kalappal előtted. Különösen, hogy már van kettő és bevállalod.

Nekem nem volt gondom az érzéstelenítéssel, illetve semmivel, ami a császárt illeti. Én előtte vajúdtam 8 órát (5 percesekkel kezdtem) és semmit nem tágultam. Nekem megváltás volt, hogy betoltak a műtőbe. Leesett a Dani szívhagja és nem kockáztattak.

Kép

Kép
mirci09

malna5
Korenkának ott liheg a főnöke a nyakán biztos, azért hallgatott el ennyire. :D :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
mirci09

De erezted, amikor a hatadba szurtak a tut?

malna5

Málna,
értem már. Még akkor valószínű nem voltam, mikor írtad.
Olvastam erről a méhszájösszevarrásról, mert nekem is Pálmánál elkezdett rövidülni, félő volt, hogy kinyílik, pihennem kellett, meg NAPI 6 Magne_B6-ot beszednem. Hál istennek az megállította.

De nekem meg még az is lehet, hogy ez közrejátszott a császárnál, és ezért nem tágultam, bár a picúr is nagyon fent volt...

Gerinc-érzéstelenítésnél a beadás rossz, vagy utána, fejfájás, stb?
Nekem altatásban volt a császármetszés, mert terhesség alatt végig becsípődgetett a derekamban az ideg (kizárólag a terhesség alatt, állítólag ez is a terheshormonok miatt, hogy ellazulnak a szövetek), szóval nem lehetett emiatt gerincszuri. De akkor lehet, hogy jobban is jártam...

Nekem a kézfejemben a branül volt a legrosszabb élményem, maga a betétele is, és az hogy utána még vagy 2 napig benne volt, és még kivétel után is fájt napokig :(

Kép

Kép
sz.veronika

Nem éreztem a tűt, igaz folyamatosan fájásaim voltak. Semmit nem éreztem, csak a megnyugvást, hogy nem görcsöl a hasam.
Utána 2 óra hosszáig nem szabadott felemelni a fejem, max. forgatni és folyamatosan kaptam a fájdaklomcsillapítót. Semmim nem fájt. Az első felkelés volt szörnyű nekem. Úgy éreztem, hogy az összes szervem mélyrepülésban van.

Kép

Kép
mirci09

Nekem mar korabban is gond volt a mehszajjal, de ez most 1 het alatt megadta magat.Elozo heten meg semmi, 1 hetre ra mar nem lehetett mit csinalni. De azt is bevallom toredelmesen, hogy nem a fekvos kismama tipus voltam es mivel ugy tunt, minden rendben van, nem is kimeltem magam. Ha csak lassan rovidulget, persze, hogy en is jobban figyelek.

malna5

Húú...én az altatástól félnék nagyon. Vár rám nemsokára egy pajzsmirigy műtét...és hááát...ettől nagyon félek. :?

Kép

Kép
mirci09

Nekem a csaszar maga, kellemes elmeny volt. Orultem, hogy vegre ott a baba, egeszseges, kozben erztem huzast, nyomast, de azt mondtak ez nem baj. utana igen... az elso felules az emberes volt.

malna5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?