Új privát üzeneted érkezett!

Angyal
Ez jol hangzik koszi...nalad csinalt sok tuszit :roll: Ugy legyen,hogy nemsokara kismami legyek :wink:

A cisztad meg monnyon le meg mindig :twisted: mikor lesz a lapar :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget :!:

Igen nekem 8 töszőm volt a GonalF 300-tól és mellette még kaptam Decapeptylt is.

Ugy lesz drága, nemsoká a kismamák táborához fogol tartozni :D

Jövő hónapban megyek vissza ciklus utáni 20-22. napon UH-ra majd akkor irja a dokim a Klinikára a beutalót a laparra.

Ugy november 20-a körül számitok rá.
Vendég

Nalatok mi volt a baj amugy? :roll:

Cisztadat akkor meg iden megoldjak es jovore indultok tovabb?

KépKép
bridget0801
Kulfold

A nálam a kiujult endosciszta a probléma.

Igen januárban nekivágok a már sikeres, akadálytalan második lombiknak:)))

puszaa
Vendég

Bridget, a 20.napon kellett elkezdeni a decapeptylt, a rá 13 napra menetem először uh-ra, akkor derült ki, hogy van cisztám, így még 3 napig kellett szúrni a decát, aztán mefgint mentem uh-ra, és szerencsére kisebb lett a ciszta, így már lőhettem a tüszőérlelős szurikat (gonal és menopur), de a decát is kell, úgyhogy 3 szurival indítok reggel.
Vendég

Hú Zsu
nem csodálom, hogy nincs már hely a hasadon :o
Drukkolok.......

Angyal
köszi előre a drukkot, elraktam :lol:
Én is nagyon szorítok nektek :!:

Bri
Csak akkor írok be, ha valami történés van.... :wink:
Mint most pl. : megjött piri :twisted:

Csajok, mindenkitől kérdem:
pirit, ha este 18:00 után jön meg, akkor már holnapnak kell számolni az első cn.-t
De ha pont 18:00-kor?
Akkor is holnapnak vegyem 1. cn.-t, vagy mának?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, igen holnaptól kell számolnod az első napot! Ha délig megjött volna, akkor ma lenne az első nap!Én legalábbis így tudom!
Vendég

Sziasztok csajok!

Betty!
Holnaptól számold!Én is így tudom.

Mindenkinek drukkolok akinek kell!Kinek ezér-kinek azért.

Puszi nektek,nálam a hétvége a munkáé.Ez a véndéglátás :(

Kép
cukigabi
Budapest

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2010.02.15 12:49-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi, gratula a barátnődnek a babához! Milyen komplikáció volt, ha megkérdezhetem?
Vendég

Gabi
gratulálok barátnődnek a bébihez :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2009.10.17 19:50-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi, ez szörnyű lehetett... :(
Mégegyszer gratula a babához!
Vendég

Sziasztok lányok :!:

Kellemes hétvégét :!:

betty :!:

Szivesen:))

én is köszönöm a drukkot:))

Megvolt a nyaki UH, hál Istennek nincs semmi elváltozás a pajzsmiriggyel.

Igy tényleg csak egy baj van az endósciszta, azt meg jövő hónapban kiszedi a dokibám, és utána szabad a pálya!!

Igen délig számit első napnak majd ha utána jön meg akkor a következő nap lesz az első.

Ezt nekem is a kaális recepciós csajok mondták.

Cukigabi :!:

Gratulálok a barátnőd babájához:)
jó egészséget kivánok Mindkettőjüknek.

Merre vagy?

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes délutánt lányok!
Vendég

Angyal
Ja igen az a franya endo :twisted: :roll: Elvoltam tegnap barinomnel babalatogatoban elotte valo nap a masik barinomnel babalatogatoban...ma meg kerianyumnal 8) holnap pihi van itthon leszek :wink:

Zsu
Es mikor lesz a nagy nap? 8)

Betty
Akkor keszitsd a tolladat....akarom mondani az ujjaidat mert hamarosan joooo sokat irhatsz :wink: Kuld tovabb pirit 8) En is varom mint a messiast 8)

Gabi
Nagy gratula barinodnek :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, még nem tudom, hogy mikor lesz a nagy nap, hétfőn remélem megtudom az uh-n, ez attól függ, hogy mennyire indulnak be a petéim, meg a mnyh.
Ma akartam venni méhpempőt,hogy növesszem a mnyh-t, de itt a környéken nem lehet kapni! Majd hétfőn megpróbálok venni pesten.
Vendég

Bri
piri itt van teljes életnagyságban, küldöm feléd is :wink:

betty615

Zsu
Hetfoig kuldjuk a tuszonovelo es mnyh erositot 8)

Betty
Koszi mar ngyon varom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kellemes vasárnapot lányok :!:

Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian:))

További szép délutánt:))
Vendég

sziasztok

Köszönöm az erősítőket!!

Reggel megyek uh-ra, kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőttek!

További szép estét Mindenkinek!
Vendég

Angyal
neked is szép napot, vagyis már estét :!: :wink:

Zsu
nagy drukk neked holnapra :!: ++++++++++++++++++

Bri
pirivel mivan :?: Meglátogatott már :?:

Gabi
mizu?

betty615

Neeem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu!
Drukkolok!!!!Gyere majd.

Betty!
Neked már csak 2 naaaaaap! :lol:

Bri!
Addig nincs szuri amíg nem jön?

Én még várakozóban.Ha minden igaz 30-án mejön,akkor kérek időpontot.

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
várunk a hírekkel!!

betty615

Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni, igaz Én nem lombikos vagyok, hanem inszemes :?: :roll: , ha megengeditek :?: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sijjja Szuzy
itt is :D
Persze, miért ne csatlakozhatnál :?: :wink:
Kép
Hogy álltok most :?:

betty615

Helló Suzy!
Üdv :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!
Köszi, hogy jöhetek!
Szijjjjja Betty!
Ma voltam uh-on, a 12cn-en és még kicsi a tüszőcske az előzőekhez képest!18x16mm, nykh 11mm!
Ha minden igaz akkor szerdán és csütörtökön indul a 3. inszem!
Ebben a hónapban már nem Clostit kaptam, hanem Puregon szurit, magamat kellett volna szúrnom, de hála istennek mindig volt, aki beadta!Ez egy toll szuri volt, egyáltalán nem fáj, meg sem éreztem!
Azóta, hogy kaptam a puregont fáj a fejem, gondolom ettől van, a Clostitől hőhullámom és hányingerem volt, most meg ez...hát mindig van valami!

Betty, szerdán konzi... nagyon fogok szorítani!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszike Szuzy :!: :wink:
18x16-os tüsző az jó, mit akarsz...és milyen vastag a mnyh. :shock: :?:
Biztos ettől fáj a fejed :!:

Gabi
Mi újság te friss házas :?: :lol:
Na, milyen a házasélet :?: :idea:

betty615

Betty, tudom, hogy jó, csak a múltkor 38x36mm volt :!: , mnyh 11mm!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:shock:
Az tuti fájhatott :!:
Az már nagyon nagy....ha azt nézed, hogy alapjáraton 20-22mm-esen repednek.

betty615

Kellemes délutánt lányok :!:

Remélem, hogy a rossz idő ellenére jól vagytok Mindannyian:))

Szia Suzy :!:

Üdv a csapatban :D

Sok sikert az inszemhez:))
Vendég

Angyal, köszi!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!

Még jó,remélem sokáig így marad.Ma megkaptam a lakcímkártyámat,új név-új cím.Személyi és jogsi jővőhéten lesz meg.Aztán még intézhetem a TAJ és adókártyát,ja meg a forgalmit is.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Suzy, üdv itt!!! Te melyik kórházba jársz?

Most értünk haza.... nincsenek jó híreim..padlón vagyok! :cry:
Le kellett állítani a lombikot, van két 8mm-es és egy 13 mm-es, a mnyh is csak 5mm-es volt, úgyhogy ez semmire sem jó! Azt mondta a dokinéni, hogy kár erre a ciklusra több pénzt pazarolni, mert nincs értelme, ha le is tudnák szívni akkor sem biztos hogy meg tudnák termékenyíteni.Most 3 hétig fogigátlót kell szednem :evil: , pedig megfogadtam anno, hogy soha többet!!! Utána kell visszamennem, a következő az már nem longos lesz, hanem short.
Vendég

Suzy :!:

:D :D

Zsu :!:

Nagyon sajnálom, kitartás drága legközelebb már szép tüszőidnek kell lennie :!:
Vendég

Zsu, szegedi női klinika!

Szívből sajnálom, hogy nem mehet a lombik tovább! :cry:
Akkor Én most nem szólok semmit... azt gondoltam, hogy kicsi a tüszőm ...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
nagyon sajnálom a dolgot :( ez nagyon nem jó hír most :!:
És azt mondta a dokinő, hogy a short hatásosabb, mint a long :?:
Kitartás, fel a fejjel :!:

Mindenkit pusszantok :!:

betty615

Jó éjt Lányok, elmentem aludni, nagyon nem jól érzem magam :cry: fáj a gyomrom, szurkál a bal oldalam, remélem reggelre elmúlik!!!
7-re megyek uh-ra!

Bri, holnaptól szuri :?: végre!

Zsu, fel a fejjel, drukkolok nagyon!

pusszantás Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi mindenkitől az együttérzést!

Betty,

Az, hogy hatásosabb-e a short, azt nem lehet tudni, csak azt, hogy a long nálam nem jött be! :(
Vendég

Zsu
értem :arrow: mindenesetre és nagyon drukkolok neked továbbra is :!:

Zsu
holnapi UH-hoz drukk :!:

Bri
neked a holnapi szurikezdéshez mennek drukkjaim :!:

Kép

betty615

Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
errol nem beszelt a doki..azt mondta tuti megjon es kedden szuri...olyanrol nem beszeltunk mi van ha nem :roll:

Suzy
Szia itt is 8) na mostmar nem kell priviznunk legalabb :wink: Neked ki adta be?En lehet az ocsemet kerem meg :roll:
38*36 az oriasiiiii :shock: az mar inkabb cisztanak mint tuszonek mondhato :shock: :o :oops: te jo eeeg az nagy :roll: 20-22mm-es az tok normalis no para :wink:

Gabi
Jaj ez a sok papirmunka...nem tudom hol intezted de a Lurdyban sitty sutty megvan minden irat 8)

Zsu
Meselj...meg a tuszik beerhetnek :roll: vgy hanyadik napon is vgy?Mindig elfelejtem nehez fejben tartani a sok lanyet itt a bneten ezert is lenne jo egy vonalzi!Ne hari,hogy mindig kerdezgetem :oops: Fogigatlot ne is mond nekem par napja vegre nincs :!: ezek viszont nem jo hirek...latod ezert vagyok en is mindig ideges...barmikor barmi kozbe johet :?
Kép

Betty
Latod ezt mondtam meg rakell jonni melyik protokoll valo az ember lanyanak es neha csak 2-3.ra sikerul eltalalni. :roll: mondjuk az en nehezen stimulalhato p.feszkemre az enyem az joooo lesz 8) Es koszonom holnaptol tuszonovelesbe lendulok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, a tüszik már nem érhetnek be sajnos, a héten kellett volna őket leszívni, de sajnos nem nőttek meg akkorákra, amekkorákra kellene, meg a mnyh sem vastagodott.Úgyhogy most 3hét fogigátló, aztán uh, és ha mindn jól megy akkor dec. közepe felé újra nekikezdhetünk!Arra gondoltam, hogy esetleg nem fog összejönni az első lombik, de arra végképp nem gondoltam, hogy el sem jutok addig :( :cry:
Ma még szomorkodok egy pohár 5 puttonyos mellett :) , de holnaptól már szeretnék a következőre készülni, remélem menni fog!

Drukk a tüszőnövesztésre!!!
Vendég

Zsu!

Nagyon sajnálom :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
jól teszed, csak igyááá, az ilyenkor jót tesz :!: 8)

betty615

Zsu
Figyu ezt ugy kell felfogni,hogy ez a stimulasal kilove nalad!Nem te vgy ezert a hibas :roll: sajnos elore nem lehet tudni melyikre hogyan reagalunk csak egyes esetekben lehet kizarni nemelyiket...mint pl nalam total kivan zarva a long protokoll...szal ez nem a te hibad!Nekem a clostis protokollom se volt nagy szam 1 es fel tuszo :? azert az a fel mert meg leszivtak de nem volt hasznalhato :? :roll: Szal erre rakell jojjenek es akkor meg mindig egy csomo mas dolognak is egyezni kell de ez most nem a te hibad olt!Oke?Holnaptol pedig akkor keszulunk veled egyutt lelekben a kovi lombikra 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, én is ezzel próbálom nyugtatni magam, hogy nekem ez a stimu nem jött be, és remélem a másik be fog!Ez az endometriózis nagyon szemét dolog, meg főleg a ciszta, ami bekavart most! :evil:
A dokinéni, is azt mondta, hogy örüljünk, hogy ez most derült ki, és nem a leszívás után, hogy nem lehet a tüszőket használni! Igaza van, így legalább nem használtunk el egy lehetőséget sem az 5ből!

És mindenkinek köszönöm, hogy velem vagytok, ez sokat segít nekem!
Vendég

Zsu
persze, hogy veled vagyunk, itt mindenki van mindenkivel....erről is szól a dolog....nagyon fontos a lelki része ...
És igen, tényleg akkor jobb így, mintha leszívás után derült volna ki...

betty615

Zsu
A beultis topikban van egy lany neki is endo akarmi baja volt es ment a lombik...es mar nem is tudom miert lett leallitva a dolog...az a lenyeg hogy ok nem hagytak uszni es radolgoztak otthon :arrow: az eredmeny ott figyel a pocijaban 8) 35hetes babas most ha gondolod irj neki egy privit es kerdezd meg tole.Neki is mar nem tom mennyi lombikon tul volt erre spontan sikerult neki :D Egy levelet meger...Vkrisznek hivjak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?