Sziasztok!
Nemvolt billentyűzetem napokig, már komoly elvonási tüneteim kezdtek kialakulni, hogy csak olvasni tudok írni nem. Táblát is csak azért tudtam feltenni, mert ahhoz elég volt az egér
De most már vagyok
Köszi a tábladicsiket csajok, örülök, hogy tetszik
Szilvi!
Millió drukk! Tök jó, hogy jelentkeztél
Azóta már te is kismama vagy
Kokusz!
Drukk hétfőre
Mozgalmas lesz az október, remélem tengernyi zebrát oszthatok ki
Nagyon arikat találtam
Mami!
Hogy vagy? Ugye nem méred a hődet?
Málna!
Tojásfehérje nem csak az ovuláció napján van, hanem előtte is, szóval nyugi! Remélem ügyködtetek szorgalmasan, így hétfőre is maradnak ám srácok, sőt, így lesz a legjobb
Vicuska!
Te ilyen sok mindent kaptál inszem utánra? Én annak idején csak jótanácsokat, azt jónapot
Se progipótlást, se semmit. Furcsa. Hát kíváncsi leszek, hogy most hogy lesz, ha egyáltalán végre-valahára eljutunk odáig.
Szezso!
Írjál most is
Nincs kedved visszacsatlakozni? Esetleg a táblába kerülni?
Anyo!
Hallgass apára! Nálunk is ő a baromi pozitív
Szerintem nem korai a 13. nap hsg-re , az a lényeg, hogy a ciklus első felében legyen.
Tényleg nagyon együtt haladunk, nekem is most jött meg
Lehet, hogy még a hsg is egy napon lesz, hehe
Nálunk annyi az újdonság, hogy megvan apa időpontja a srácvizsgálatra, csütörtökön reggel megy 3/4 7-re. Én is felhívtam a dokimat, hogy mikor legyen a hsg, azt mondta, hogy egyeztet a röntgennel, és legkésőbb kedden visszahív, és megmondja az időpontot. Végre megint történik valami, nem csak üres várakozással telnek a napok. Miknek nem tud az ember örülni, nem?