Szilcsi
Hát nem olcsók a kismamarucik, az igaz. De én pl. a felsőimet el tudom hordani majd nyáron, nem annyira terhesesek.
Ja, és én kismami fürdőrucit is vettem, de azt is lehetne hordani simán. Mondjuk, ha tök lapos hasam lenne. Mert ha most venném fel, tuti azt hinnék, hogy megint babát várok.
Én nem tartom fölösleges beruházásnak a ruhákat, mert szeretnék még babát, kb. ugyanakkorra, mint Fici született, így megint tudnám őket hordani. Vazze! Hányszor írtam, hogy hordani!
Amúgy már szoptatás alatt le fogsz fogyni. Sőt, a Te testalkatoddal már szülés után nem lesz rajtad fölösleg. Szerintem.
Ja, itt egy kép, ugyancsak 26+2; de mennyit tesz a ruha szabása. Sokkal nagyobbnak látszik a pocim, mint amekkora volt.
Wish
Hát, én nem irigyellek a bentfekvés miatt. Én baromira tudtam unatkozni. A szülőszobán ráadásul vasárnaptól péntekig egyedül voltam, fel nem nagyon kelhettem. Már minden létező pletykalapot elolvastam. Közben meg baromira izgultam, mert egyre közeledett a péntek.
Ja, mellékesen végighallgattam párszáz szülést is.
Na, de a gyerekágyon már nem unatkozik az ember.
Emma
Tényleg úgy van vele az ember, hogy ha már ennyit küzdött és várt a babára, akkor a fenét se érdekli, mennyit szed fel, meg hogy néz ki. A lényeg odabent van!!
Amica
Majd ha lesz időd, akkor azért lécci írjál nekem Ágnes napi rutinjáról!! Kösziköszi!!
Pelusügy??
A hülye szülinapi vonalzómról már megint lemaradt 1 hét.