Sziasztok
Judyt
Gyönyörűek a srácok
Látom, ők is imádnak mosolyogni
Stella
Biztos van már pocid
, én úúúúgy szeretnék pocakos képet látni rólad
Nicol
Szerintem a dokid csak arra mondta a kórházat, hogy ha ennyire nem akar enni a Vivi, akkor max. ki lehetne vizsgálni, nincs-e valami baja.Persze biztos nincs, egyszerűen csak rossz evő, dehát a dokiknak ez a dolguk.
Övsömörnek próbáltam utánaézni a játványtankönyvemben, de nem találtam semmi adatot arról, hogy meddig fertőz.
Bár én azt furcsállom, hogy a dokid szerint a bárányhimlőbe belehalhat egy csecsemő, mert éppenhogy a gyerekeket nem viseli meg annyira a bárányhimlő, és a felnőtteknél szokott súlyosabb lefolyású lenni. (én is pici koromban estem át rajta)
Egyébként pedig, nem tudom mennyire kap még anyatejcsit Vivien, de én úgy tudom, hogyha az anyuka volt már bárányhimlős, akkor az anyatejjel átjutnak védőanyagok a babába a betegség ellen.
Edina
Miért mondod, hogy nem hiányolt seni?
Ez nem igaz. Max. nem említette meg senki.
Ebbe a topikba szerintem az még teljesen belefér, hogy valaki nem ír 1, akár 2 hétig se, hisz nincs rá időnk.
Ezért vettük természetesnek, hogy most épp te nem írtál.
De én örülök, hogy írtál
Ha netán sor is kerül Vikike lenőtt nyelvecskéjének felvágására, ne aggódj, 2-3 mp az egész, és semmi vérzéssel nem jár, egy pinduri metszés az egész, mire már észreveszi a baba, vége is.
Nálunk a kórházban rögtön szülés után 1-2 nappal meg szokták ezt csinálni, ha le van nőve a baba nyelve.
Szóval ahány kórház és ahány orvos, annyiféleképpen mondja és csinálja.
Én konkrétan még nem gondolkodtam azon, hogy mit kap Kristóf karácsonyra. De azt már tudom, hol fogjuk megvenni neki, bármi is legyen az.
Pesten a Gulliver Játéknagykereskedésben, hétvégén voltunk ott. Hát én annyi játékot egy helyen még életemben nem láttam, vettünk is egy párat Kristófnak, 10oooFt-ért egy zsák játékot kapott (szó szerint,mert egy zsákba pakolták
)
Kapott kis bébitaxit, zenélő szőnyeget, csodateknőcöt, kisdömpert építőkockával, fából készült húzogathatós kiskukacot, és még egy kockát amibe állatalakzatokat kell bedobálni. (plussz még magunknak egy pár apróságot)Mindezt kereken 10ooo-ért, szerintem nem volt sok érte.
Úgyhogy tuti karácsony előtt is ide jövünk majd ajándékokat venni
Teszek fel pár képet Kristófkámról
Babus