Új privát üzeneted érkezett!

Monyo,
és mit teszteltél??? Olyan titokzatos vagy :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Későbbiekben esetleg én is gondolkodnék majd emelésben, de azt nem tudom, hogy fogok annyi gyógyszert feliratni az orvosommal. Ha nem hivatalosan elem a doki, akkor a körzetis csak az 1-szert tudja írni, az meg elfogyna egy hónap alatt, és újat receptet nem írna egy hónapon belül. Vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

ranita ,szerintem nem vagyok titokzatos.

tegnap kertem drukkokat azert mert egy iciripiciri halvany csikot teszteltem,remeltem hogy mara erososdik.egy picit talan erosodott is,de ez meg nekem nagyon nem eleg igy meg szoritsatok.

valamiert nem engedi feltolteni a kepet,aki kivancsi ra az a szani topokban megtalaja.

Kép
monyo83

Monyo, én a tegnapi hírről lemaradtam, de nagyon drukkolok neked. Elvileg + irányban nem szokott tévedni, tehát ott bújkál valaki!!!

Kép
timcsi82

Kép

nagyon rossz minosegu a kep,eloben a felson is van csik.
a felso a tegnapi az also a mai.

timi nem arultam el tegnap hogy van pici csikon,csak drukokat kertem :wink:

Kép
monyo83

Monyo! Tegnap nem is mondtad!!!! :shock: Meg ma se. Így kell kiderülnie! :? Ez hatalmas dolog!!! :lol: :lol: :lol: Akkor millióval mennek a drukkok holnapra. :lol: Írj hamar holnap!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo,
azt tudom, hogy írtad, hogy kéred a drukkokat, de nem tudtam konkrétan mire :oops: . Azt nem írtad, hogy lett egy halvány csíkod, én arra emlékszem, hogy azt mondtad nem volt pé.
Biztos én nem figyeltem akkor, és mennek drukkok holnapra, hogy erősödjön a csík :D :!:
Hol lehet megtalálni a képet :shock: ???

Lucuzs,
én is gondolkoztam ezen. De ha azt mondom, hogy a doki azt mondta, hogy emeljem, ha bírom 2-re??? Szerinted???

Kép

Kép
ranita1979

Monyo! Húúú, nagyon izgatott lettem!!! Ez szuper, nagyon várom veled a holnapit! A mai egyértelműen erősebb!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Drága Monyo,
ennyire titokzatos vagy, amikor épp zebrát pisiltél?Igaz, hogy halvány még a csík, de én látom! :D :D :D :D :D
Sok-sok-sok drukkkkk, hogy ez a csíkocska egyre erősebb legyen! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Timcsi
Nagyon szép eredmény :)

Luzusz
Drukkolok ám :) Remélem meg lesz az eredménye... :lol:
Ez most a 28 napos előző cikklus után 30 naposra sikeredett. Valahol jó is, mert szerintem a 16-ik napon volt PÉ.

Eclipse
Nem elkeseredni. Lesz ez jobb is. Én pl tök boldog voltam, hogy a most lezárult ciklusomban volt spontán PÉ-m :lol: Igaz egy árva tüszőcskével, de már ez is haladás.
CSak most már egyre türelmetlenebb vagyok :)

Mókica
Kíváncsian várom a kukucs eredményt :) Biztos jót fognak mondani :)

Nocciola
Jól hangzik ez a csepp :) Bár nincs ennek egy másik tablettás vagy kapszulás változata, mert ugy ez alkholos oldatban van és én pl nem ihatok az IR miatt, és a gyógyi miatt sem :(
De látom alakul az a görbe :)

Aisha
Gyere többször :) Jó, hogy jól vagytok. Remélem a hányinger/hányás is hamarosan el fog múlni :) Mit jósolnak a dokik szülés terén? Mikor mentek?

Nyanya
Szia :) Üdv itt :)

Mara
GYere nyugodtan többször :) Minden kis apró történés érdekel minket :) Hogy alakulnak a vérvétel eredményeid pl :) Mikor lesz megk, stb :)

Timcsi
Sajnos én nem ismerem ezt a bogyót :( Viszont át tudom élni, hogy milyen s***r lehetett... Az nem jó.. Mi van a tájékoztatóban?
Német tanár vagy? De jó :)

Ranita
Jól emlékszel inszemeltünk, hogy végre összejöjjön a baba, csak akkor még nem voltam tisztában az IR-mel :(. Most a doki néni szerint jók lettek az erdmények, csak a 120 perces inzulin 32,36 lett, ő meg azt mondja jobban örülne, ha 25 körül lenne. Most egy kicsit tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán érdemes lenne-e elmenni megint egy inszemre vagy várjam ki a 3 hónapot a következő kontrollig, hogy jobb lett-e az eredmény ezzel a bogyóval :roll: De szerintem, ha nem is ebben a hónapban, de a következőben azért csináltatok egy teljsen hormonsort a nődokival kontroll képpen. Már egy éve volt az első, azóta meg egy csomó dolgon vagyok már túl :)
Tényleg... ti mit tudtok? Melyik gyógyi jobb vagy egyforma: Metformin 850mg vagy Merkformin 500 XR. Ugyanolyan erős vagy mi a különbség a kettő között. Remélem, hogy nem fogja lerontani az eddig elért eredményeimet....
Doki néni szerint tök jó lesz... bocsi egy kicsit elbizonytalanodtam... :roll:

Monyo
Már nagyon várjuk a pozi teszteredményeket :)

Kép

Kép
princzike

Monyo,
a felsőn nem, de az alsón látom a csíkot én is :D . Húúúú, de jó lenne :D .

Kép

Kép
ranita1979

Monyo,
holnap mikor tesztelsz?
Mert ha korán, akkor addig nem fekszem le reggel, amíg nem láttam a zebrácskádat!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Monyo
Remélem holnapra már a fényképen is látszami fog a szuper erős teszt dupla csík :lol:
Mennek a drukkok és a sok ++++++++

Kép

Kép
princzike

Mire jövök!!! :shock: :shock: :shock:
Monyo:Én is látom a csíkodat,nagyon-nagyon örülök neked!!!
Várlak holnap !Igaz talán 2 naponta duplázódik a Hcg a szervezetben,de már bizti holnap is erősebb lesz! :wink:

Kép

Kép
syl100

Ranita! Nem tudom ez menne-e a dokinál? Hát ha kipróbálod és bejön, az érdekelne. :wink:

Monyo! Nem tudok észhez térni!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo, dejó! szép zebra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Megy a további pozítív erő, hogy erősebb legyen. Pár kell Aishának!

Timcsi, nekem se kellett a pajzsmirigyre gyogyit szedni. Sajna nem ismerem ezt.

Nyanya, üdv itt. Kérdezz nyugodtan. Valaki mindig mond okos dolgokat!

Csajok, köszi a drukkokat! Majd uhu után jelentkezem, de még lehet napközben is holnap.
mókica

Sziasztok!

hat ez aztan a hir Monyo...udv zebra par es persze mennek a drukkok :)

Üdv.
Aisha
aisha

Jó éjt lányok! Reggel korán itt leszek! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Timcsi nem írtam el semmit. Tényleg 100 felett volt a TSH-m, ezért mondtam, hogy nagyon durva volt. Rögtön adtak soronkívül időpontot is. De mindez 2007 januárjában volt, azóta már be van állítva, most februárban 0.36 volt :D Én is olvastam erről, hogy a vetélés kockázata nagyobb, de csak ha nincs a megengedett intervallumon belül a TSH.
Az általad említett gyógyszert nem ismerem sajna. Én L-thiroxint szedek a pm-re most napi 75 mg-ot. Akkor ezekszerint neked is alulműködésed van? És téged mivel stimulálnak? Clostival? Annak a tájékoztatóján rajta van, hogy pm-esek ne szedjék. Én ezért vagyok megijedve tőle :roll:

Princzike szia! :lol:
Sajnálom azt a hülye pirit. Pedig úgy drukkoltam neked.

Kép
Kép
nyanya77

(ezt kedden irtam,egy hete)
[quote="monyo83"]
írta:
monyo83
szerintem nem jott ossze ez a honap,ma teszteltem negat.valoszinu pem sem volt de volt egy belso megerzesem hogy terhes vagyok,hat csalnak a megerzeseim.

ne kerdezetek hogy hogy de en ezt tudtam,ereztem ezert is irtam le,csak a teszt akkor meg nega volt,mondjuk nem is csoda.

az lessz az igazi orom ha erosodik mert nekem ilyen halvany pozitiv teszt elofordult egy parszor.
holnap 8.30kor hozom az eredmenyt.nem varok sokat csak leglabb olyan legyen mint a mai es ne halvanyodjon.

koszi a drukkokat nagyon aranyosak vagytok.

Kép
monyo83

Jó reggelt! Ígértem, hogy reggel korán jövök, hát itt vagyok! :D

Monyo! Ez aranyos, anyai ösztön...nagyon drukkolok! :lol:
fél 9 körül itt leszek mindenképp!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

És magamról:
Éjszaka megint görcsöltem, de ez most nem pf volt, hanem metes görcs. :? :cry: De legalább nem tartott sokáig.
Viszont ami jelenleg sokkal jobban foglalkoztat, hogy tegnap este 35.7-35.9 :shock: volt a hőm (szex után :oops: )!!!! Ez mi? Többször is megmértem egymás után, és ennyi. Pedig tegnap mértem napközben is, mert érdekelt az ébredési hőtől való eltérés és akkor 36.7-36.9 volt. Szerintekek a 35-ösek az együttléttől lehettek? Na majd legközelebb leellenőrzöm! :wink:

Mókica! Megy a drukk az uh-ra!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hello,
már én is itt vagyok, de látom csak később lesz hír.

Monyo,
nagyon-nagyon drukkolok :D :D :D .
Tegnap picit hülyén éreztem magam, azt hittem ilyen figyelmetlen vagyok, hogy azt sem tudtam mihez kell drukkolni, meg hogy volt egy halvány csíkod. De aztán megnyugodtam, mert láttam nem csak én nem vagyok képben :D
Ezt a megérzést megértem, a Hannával már a hónap elején éreztem, hogy igen, ez lesz az a hónap :D . És úgy is lett.
Másodszor is tudtam, de azt bár ne is tudtam volna :cry: .

De láttátok, hogy összefutott mindenki erre a hírre :P :P :P :?:

Móki,
gyere majd uhu után. Is :D . Persze jöhetsz előbb is :D .

Lucuzs,
délután, este ne mérj már hőt :!: Semmire jelentősége nincs , csak azt éred el vele, hogy felhúzod rajt magad.

Én is nagyon szarul voltam este. Olyan, de olyan hányingerem volt, hogy megmozdulni sem bírtam, mert különben elhányom magam. Sz** volt. Lehet a met???

Kép

Kép
ranita1979

Én is teszek egy görbét, bár sok mérés még nincs rajt. Háááát, eléggé fura :roll:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4

Kép

Kép
ranita1979

Olyan semilyen, szinte mindig ugyanazt mérem :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Szia Ranita! Szerintem az jó, ha kiegyensúlyozott, de hogy most milyen magas az alaphőd!!! :shock: Régen nem így volt, ugye?

Ja, és ígérem nem folalkozom a napközbeni hőkkel, de azért néha megnézem. :wink: De csak addig amig fel nem húzom rajta magam. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ja, a hányingert sajnálom :cry: , tegnap már 2 metet vettél be?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
igen, kettőt, ma nem tudom mit csináljak :roll: .

Általában ilyen magas, mindjárt keresek görbét.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Látom már, akkor ez nálad nem eltérő, jó kis görbe lesz ez! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.

koszonom a sok drukkot de a mai tesztem negativ.

Kép
monyo83

Monyo! :cry: óóóóóóó, sajnálom, de amíg nincs piri, ne add fel!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo,
neeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: .
Milyennel csináltad???

Kép

Kép
ranita1979

Monyo, neee mááááááááár. :( :cry: :cry: Sajnálom. De igaza van Lucuzsnak: nem feladni. Amíg nincs piri bármi lehet!

Ranita, szerintem jó ez a görbe. Ne aggódj! Bár egy kicsit tényleg magas az alaphőd, de mindannyian mások vagyunk... :)

Mai hőm is 36,7.....Na mindegy...A doki szerint meg volt a pé. És majd az uhu is igazolni fogja. :lol:
mókica

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 24800_.png

teszek egy görbét. Mily meglepő: a ciklus is febr.28-ra teszi a pét. :shock:
mókica

Mókica! Most már három helyről ugyanaz a pé időpont! Ez jó! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo:Na,erre aztán tényleg nem számítottam! :( Sajnálom! :(

Mókica:Te legalább biztos lehetsz benne,hogy meg volt a pé-d! :)
Én nem!De szerintem nekem nem volt... :cry: Ez a görbe siralmas...

Kép

Kép
syl100

Syl, szerintem neked is meg volt a pé. De nem a 13.napon. Én 15-16.napra tenném. Alakul ez. Nyugi.

Lucuzs, igen most már három helyről ugyaz a pém. Csak a cikluson csodálkozom, sokszor téved, és most ugyan azt mondja mint a ferty és a doki. :D
mókica

Syl! Egy anovus ciklus nem ilyen! Osztom Mókica véleményét, hogy megvolt már a 16. nap körül. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok,

Hát hogy micsoda hírekre jövök. :D
Monyo,
sajnálom a mai tesztet, de én inkább szurkolok és nagyon szorítok neked, h. most legyen az a hónap, amikor sikerül. :D Tesztelj a következő napokban is, v. ha tudsz, menj el vv-re, ahol pontosan megmérik a hcg-t, progit. Kívánom, h. beigazolódjon a megérzésed!
Princzike,
sajnálom a pirit, viszont kicsit irigylem a szép szabályos ciklusodat. Biztos, h. ebből rövidesen baba lesz!
Nyanya,
sajnos a pm. témához egyáltalán nem tudok hozzászólni, mert nincs ilyen problémám.
Mókica,
az a 36.7 nem rossz, eddig szép görbe, így tovább!
Helyzetjelentés: mensi sehol, mellek feszülnek, hőm átlagban középfenn stagnál:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 24800_.png
Most már meg kell jönnie, ez az utolsó hőleesés utáni 14. nap!!!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Syl,
sztem. is volt péd, ahol leesett a hőd ott, méregesd tovább, jó lesz az! :D
Princzike,
Igen van benne alkohol, de 15 csepp/alkalmat írt a doki, a 30 cseppben lévő alkoholtart. bomlik le 4 perc alatt egy átlag testalkatú embernél. Én ennyit bevállalok, csak vmi. használjon már! :( Amúgy az agnus castus (=barátcserje) az egyik hatóanyaga cseppnek, az van pl. a Premens tablettában is. (Én arra írtam korábban, h. már szedtem 1 hónapig, csak aztán abbahagytam, mert 2 év sikertelen próbálkozás után spontán teherbeestem.) Nem tudom, h. az segített-e, de lehet.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

De jó lenne lányok ,ha igazatok lenne! :)
Legalább még,ha a baba nem is jön össze,de legalább működjek!
Már 3.napja veszek be délbe is fél szem metet,ha hétvégéig fogom bírni,akkor emelem napi 3x500mg-ra az adagot!
És szerintem én meg is fogok állni ennyinél. :roll:

Noccolia:Milyen szép még mindig a görbéd! :wink:

Kép

Kép
syl100

Mókica,
szép ez a görbe,
de szerintem a 21.és 22.ei hőt kizáthatnád, akkor sokkal később mértél, és az a kettő érték, ami magasabb.Ha az nincs, akkor a mostani hőd naggggyon szép! :wink: Csak így tovább!
Mennek a drukkok az uhu-hoz!

Monyo drága,
ugyanolyan teszttel csináltad, mint tegnap?jól írták itt az előbb a lányok, nem elkeseredni!Amíg nincs piri, addig bármi lehet!

Syl,
ne temesd ezt a ciklus!Szép a görbuszod!
És már lassan 3x500mg-nál tartasz?Hát én hol maradtam ennyire le? :shock: ?Remélem jól bírod majd!Mellékhatások vannak még?

Lucuzs,
sajnálom a metes görcsöket!Ettél talán valamit este, amit nem szeret a gyógyszer?

Ranita,
most már 2szer szeded a metet?A retardot?Annál hogy megy az emelés?Nem lehet, hogy hirtelen sok volt? :roll:

Nocciola,
lehet, hogy ez a ciklusod hosszabbra nyúlt, de azért irigylésre méltó, ne keseredj el! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!
És nálad mi a helyzet? Elfogyott már a Duphaston? Piri?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
igen, tegnap elfogyott délben, úgyhogy türelmetlenül várom pirit! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!
Van egy kis időm bejelentkezni, de visszaolvasni csak futólag tudtam!

Monyo! Jelent valamit az a halvány tegnapi csíkocska! Szerintem is várj még pár napot!

Valaki kérdezte tőlem, hogy nem érik-e a teszt... Hát nem tudom eldönteni!!!!!! Tegnap 37 volt a hőm, ennyi még soha nem volt! Ma viszont csak 36.8, de korábban mértem majdnem egy órával. Én már kezdek teljesen beleőrülni ebbe a hőmérőzésbe!!! Minden éjjel tök nyugtalanul alszom és nézem az órát, hogy mikor lehet mérni! Valamelyik éjjel fél 3-kor azon vettem észre magam, hogy a számban van a lázmérő!!! Szerintetek ez nem beteges már? :)
Amúgy tesztet már vettem, de a mai csökkenés miatt nem mertem ellőni... Ja, és persze mensi sehol... Mellek feszülnek és a hasam is fájdogál, de csak nagyon enyhén. Mintha meg akarna jönni...
Szerintetek mit csináljak? Próbálok feltenni egy görbét.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Itt a görbe:
Kép

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi,
nyugi 8) 8) 8) , ez mind jó jel! Egy 36.8-a érték amúgy szépen ívelő görbénél teljesen jó lehet! Azért arra figyelj, h. aludj előtte min. 6 órát, mert az is befolyásolja az eredményt, és hogy kb. egyidőben mérj.
Kb hányadik napja van fenn a hőd (hány nap DPO?).

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Kacsi,
ebből a görbéből még bármi lehet!
Metet mióta is szeded?Eddig kb hány napos ciklusaid voltak?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mókica,
néha a ciklus is beletrafál, hogy mikor volt pé! :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?