Timcsi
Nagyon szép eredmény
Luzusz
Drukkolok ám
Remélem meg lesz az eredménye...
Ez most a 28 napos előző cikklus után 30 naposra sikeredett. Valahol jó is, mert szerintem a 16-ik napon volt PÉ.
Eclipse
Nem elkeseredni. Lesz ez jobb is. Én pl tök boldog voltam, hogy a most lezárult ciklusomban volt spontán PÉ-m
Igaz egy árva tüszőcskével, de már ez is haladás.
CSak most már egyre türelmetlenebb vagyok
Mókica
Kíváncsian várom a kukucs eredményt
Biztos jót fognak mondani
Nocciola
Jól hangzik ez a csepp
Bár nincs ennek egy másik tablettás vagy kapszulás változata, mert ugy ez alkholos oldatban van és én pl nem ihatok az IR miatt, és a gyógyi miatt sem
De látom alakul az a görbe
Aisha
Gyere többször
Jó, hogy jól vagytok. Remélem a hányinger/hányás is hamarosan el fog múlni
Mit jósolnak a dokik szülés terén? Mikor mentek?
Nyanya
Szia
Üdv itt
Mara
GYere nyugodtan többször
Minden kis apró történés érdekel minket
Hogy alakulnak a vérvétel eredményeid pl
Mikor lesz megk, stb
Timcsi
Sajnos én nem ismerem ezt a bogyót
Viszont át tudom élni, hogy milyen s***r lehetett... Az nem jó.. Mi van a tájékoztatóban?
Német tanár vagy? De jó
Ranita
Jól emlékszel inszemeltünk, hogy végre összejöjjön a baba, csak akkor még nem voltam tisztában az IR-mel
. Most a doki néni szerint jók lettek az erdmények, csak a 120 perces inzulin 32,36 lett, ő meg azt mondja jobban örülne, ha 25 körül lenne. Most egy kicsit tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán érdemes lenne-e elmenni megint egy inszemre vagy várjam ki a 3 hónapot a következő kontrollig, hogy jobb lett-e az eredmény ezzel a bogyóval
De szerintem, ha nem is ebben a hónapban, de a következőben azért csináltatok egy teljsen hormonsort a nődokival kontroll képpen. Már egy éve volt az első, azóta meg egy csomó dolgon vagyok már túl
Tényleg... ti mit tudtok? Melyik gyógyi jobb vagy egyforma: Metformin 850mg vagy Merkformin 500 XR. Ugyanolyan erős vagy mi a különbség a kettő között. Remélem, hogy nem fogja lerontani az eddig elért eredményeimet....
Doki néni szerint tök jó lesz... bocsi egy kicsit elbizonytalanodtam...
Monyo
Már nagyon várjuk a pozi teszteredményeket