Sziasztok,
Ranita, Meli,
igen, mindkét doki, akinél jártam, az előzmények ismeretében, ennyi met után a clostis rásegítést javasolja, a különbség a progi támogatás elkezdésének idejében (autom.pé után v. csak +terhességi teszt után). Az nem kérdés, h.jellemzően alacsony a progiszintem, és ez önmagától a mettől nem lesz jobb.
Természetesen lesz UH cikluskövetés, anélkül be nem szedném a clostit! Ha méltóztatik megjönni 3. napon kezdem a clostit.
Lucuzs,
természetes, h. leléptél este, remélem sikerrel jártok, nagyon valószínű, h. van pé., nem szabad elszalasztani az alkalmat!
Eclipse, Mókica,
Valószínű, h. a mettől hosszabb távon javult a pf. állapota, bár nekem előtte is volt néha pé-m, és most sincs mindig spontán.
Kicsit megijedtem, h. mi az h. a fundusnál kiszélesedő méh? Azt mondta, h. kicsit szív alakúnak tűnik, miután nagyon-nagyon sokáig nézte. De végül azt mondta ő is, h. a hormonális megalapozással foglalkozzunk...
Na és végül, a mai hőm (piri sehol még mindig, ha Ranitának igaza van 2 napon belül várom - jó hosszú a ciklus megint
):
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 38400_.png
Bocsi, jó hosszú lettem, de mindenkinek vissza akartam reagálni, remélem nem hagytam ki senkit.