Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Fórumozók!

Molnár Marianna vagyok, a pcos témakörében írom a szakdolgozatomat, és a segítségeteket szeretném kérni. Március végéig legalább 70 kérdőívet ki kell töltetnem, ezért kérlek, ha van 10-15 szabad percetek, töltsétek ki, nagyon nagy segítség lenne.

Cserébe csak annyit tudok ígérni, hogy aki szeretne, annak küldök visszajelzést.

A kérdőív a következő linken elérhető:

http://spreadsheets.google.com/viewform ... WhyRnc6MA..

Nagyon köszönöm, kitartás, szép estét nektek!

Marianna

Még egy kérdés: szerintetek hova érdemes még feltenni, elvinni a kérdőívet?
molnar.marianna

Az én férjem katonái 12 millióval nőttek 2hónap maca vibe és e vitamin kúra alatt.

Kép
timcsi82

Timcsi:Az szép eredmény! :wink:

Kép

Kép
syl100

Kitöltöttem!

Kép
timcsi82

Jó éjszakát!

Sajna én még a munkahelyemen vagyok, és holnap éjjel is itt leszek! Pedig most olyan jó lenne apácska mellett a pihe-puha ágyban! :oops:

Nocciola,
az nagyon jó, hogy szép tiszta a petefészked! :P
Akkor következő ciklustól closty?De ugye lesz kukuccs is közben!?

Timcsi,
sajnálom az eredményeidet, de ne kenődj el!Valószínű, hogy a szurik is közrejátszottak, hogy így elcsúsztak a dolgok!

Mókica,
bocsi, de nem emlékszem, lesz kukuccs?Mikor? :oops: :roll:

Na, most már énis nyugovóra térek, remélem hamar reggel lesz! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jó reggelt mindenkinek!

Bocs, hogy este korán leléptem, de apa várt rám. :wink: Nem akartam kihagyni az estét, ha már tojci volt tegnap. :lol:
Ma reggel még mindig 36.2 a hőm, de most ez meg azért nem mérvadó, mert 2-től nagyon rosszul aludtam, sokszor felébredtem. Azt hiszem a pf-et éreztem, a jobbat, majd kiszakadt a helyéről úgy fájt. A fájdalomra ébredtem fel, el kellett fordulnom a másik oldalamra, mert nem is tudtam tovább úgy feküdni. Sokáig csak fészkalódtam, 5 is volt mire teljesen elmúlt. Azóta is csak a pé-n jár az agyam, hogy ez az lehetett? Mert a tojci is megvolt, de elég satnya, én produkáltam már ennél sokkal szebbet is. :lol:

Én is kitöltöttem a kérdőívet, hogy ez milyen hosszú volt. :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok lányok, szép reggelt!

Nocciola, gyönyörű lesz az új otthonotok! :D

Örülök h elment a dokinőhöz, és hogy korrekt volt. Gratulálok, és nagyon örülök h szép a petefészked. :D :D Ezt a metformin eredményezte?
Nekem sajnos múlt hétfőn katasztrofálisan nézett ki a mind2 pf-m :( :( :( Nagyon remélem, hogy pár hónap múlva nekem is javulni fog!
eclipse
Budapest

Jó reggelt!

Mai hőm 36,6. Szerintem még mindig nem volt pé. A 12. nap volt egy nagypróbálkozása, de ennyi. Majd csak a 19. napon lesz szerintem megint pém. Mint mindig. De a holnapi kukucs majd megmondja az igazat.

Eclipse, persze, hogy fogsz javulni.

Nocciola, grat a tiszta petefészkekhez. :lol: :lol:
mókica

Nocciola! Ezt találtam neked a cseppedről:
http://www.pirulapatika.hu/240040026/be ... on_cseppek

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, csak közben takarítok :D . Esik az eső, szobafogságon vagyunk :cry:

Mókica,
raksz majd egy görbét???

Eclipse,
helyre fogsz jönni te is.

Éjszaka nem kellett kelnem, de reggel egy jó fél órával előbb mértem a hőmet, mert annyira kellett pisilnem :oops: , nem bírtam tovább. Aztán visszafeküdtem, a szokott időben kíváncsiságból megmértem és másfél fokkal mutatott többet :roll: . Most akkor mit csináljak a többi hővel, mikor keltem???
Mindegy, hagyom, végülis most is olyan volt, mint eddig. Talán nem zavar be :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Hol vagytooook :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok,

Ranita, Meli,
igen, mindkét doki, akinél jártam, az előzmények ismeretében, ennyi met után a clostis rásegítést javasolja, a különbség a progi támogatás elkezdésének idejében (autom.pé után v. csak +terhességi teszt után). Az nem kérdés, h.jellemzően alacsony a progiszintem, és ez önmagától a mettől nem lesz jobb.
Természetesen lesz UH cikluskövetés, anélkül be nem szedném a clostit! Ha méltóztatik megjönni 3. napon kezdem a clostit.
Lucuzs,
természetes, h. leléptél este, remélem sikerrel jártok, nagyon valószínű, h. van pé., nem szabad elszalasztani az alkalmat! :D
Eclipse, Mókica,
Valószínű, h. a mettől hosszabb távon javult a pf. állapota, bár nekem előtte is volt néha pé-m, és most sincs mindig spontán.
Kicsit megijedtem, h. mi az h. a fundusnál kiszélesedő méh? Azt mondta, h. kicsit szív alakúnak tűnik, miután nagyon-nagyon sokáig nézte. De végül azt mondta ő is, h. a hormonális megalapozással foglalkozzunk...
Na és végül, a mai hőm (piri sehol még mindig, ha Ranitának igaza van 2 napon belül várom - jó hosszú a ciklus megint :( ):
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 38400_.png

Bocsi, jó hosszú lettem, de mindenkinek vissza akartam reagálni, remélem nem hagytam ki senkit.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita!
"Én itt vagyok ám, csak közben takarítok. Esik az eső, szobafogságon vagyunk." :lol: :lol: :lol:

Olvastam, hogy másfél fokkal mértél többet másodszor. :shock: Az nem semmi! :shock: Nekem egész nap fél fok eltérés van az ébredésihez képest. Szerintem sem kell a többi hődet figyelmen kívül hagynod, amikor éjjel keltél.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica,
nagyon kivi vagyok mit láttok holnap UH-n! :roll:

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,

a pcos honlapon Tamara78 szedte ezt a cseppet, és kövi hónapba +-at tesztelt.

Majd még jövök, de most rohanok Pusza
Vendég

Lucuzs,
Köszi, ez szuper: homeopátiás cucc. Akkor lehet ezért van néha a mellfeszülést mensi előtt (pl. most is)? Elvileg progi elégtelenséget is kiegyensúlyozza (az is bizonyítottan jellemző rám, sajna). Az agnus castis - tartalma tetszik: a premens-ben is ez van, és tavaly 2 év teljes sikertelenség és 1 hónap szedés után spontán teherbeestem.
Szóval megpróbálom!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lucuzs,
igen és nem is volt alacsony, 36.95 :shock: . A reggeli meg 36.7 :roll: Hopp, az több is.
Nem értem, miért ilyen magas. Lehet, hogy tényleg valami gyulladásom van és az befolyásolja???

Nocciola,
pedig milyen szép a hőd. Még azért ki tudja mi lesz belőle :roll: .
Szerintem jobb lenne midjárt pé után elkezdenéd a progit. Én is ezt szeretném megbeszélni a dokival és akkor talán nem barnáznék.

Kép

Kép
ranita1979

Szerintetek az is jelent valamit, ha ilyen magas az alaphő??? A pajzsmiriggyel összefügghet, azt tudom, de azzal semmi bajom nincs :roll: . Legalábbis nem tudok róla :roll: .
Vagy ez azért nem gond???

Kép

Kép
ranita1979

Loviné! Te fejből tudod az összes pcos-portálos történetet? :wink: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 38400_.png
Ranita, csak neked. De nekem nem tetszik.

Nocciola, én is kíváncsi vagyok a holnapi kukucsra. Meg arra, hogy mit mond ma a doki a múlt heti uhu-ra.
mókica

Ranita,

én is attól félek, h. az alacsony progi miatt nem tudnak rendesen beágyazódni a szép tüszőcskéim (és ezért szakad meg a terhesség) :( , ezért is konzultáltam most egy másik dokival erről.
Remélem neked is sikerül dűlőre jutnod a dokival, majd érdekelnek a pro-kontra érvek.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Imádom a biosz és az orvosi dolgokat. És rengeteget olvasok ilyen dolgokat.Én kiveséztem ezt a betegséget is 2 hó alatt. :wink:
Ja és a hormonokból érettségiztem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móki,
türelem szép görbét terem... :D Még lehet ebből vmi., sztem. érdemes még pár napot várni a kiértékeléssel. Tudom-tudom, h. baromi nehéz! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita,
szerintem nem gond a magasabb alaphő, úgy gondolom az a lényeg, h. bifázisos legyen a görbe, látni lehessen, h. mensi előtti 11-14 napban magasabb a hő 2-3 tizeddel, mint előtte.
Én pl. különböző (akár pé-s) ciklusokban különböző (36.2-36.6) alaphőről indítok, onnan nő.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola, köszi. Nem vagyok ideges miatta, mert closty nélkül is olyan 16-19 nap szokott pé lenni. Csak fura, hogy az a nagy tüsző nem repedt volna meg? :shock: :roll:
Na mindegy holnap okosabb leszek ez ügyben.
mókica

Mókica,

azt olvastam vhol., h. személyenként különböző gyorsasággal nő a hő a növekvő progi szint hatására. Bocsi nem emlékszem, h. neked mindig ugrik egyből? :oops:

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

sziasztok!

nem sok idom van visszaolvasni sajnos...Moki ne temesd a ciklust :) mert van kereszted, nezz csak ra a fertility baratunkra :)

egyebkent en jol vagyok, valtozo hanyi jon es megy, cicifajas jon es megy...:) marcius 26. ujabb uhu :)

Üdv.
Aisha
aisha

Szia Aisha! :lol: Jó, hogy néha bekukkantasz, és feldobsz minket! :lol: Örülök, hogy jól vagy, a hányira meg azt mondják, az működik a legjobban aki hányik. :)
Amúgy mi a bűvös dátum? szeptember-október? :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Most írok először ebbe a topicba és a segítségeteket szeretném kérni. Igazából pajzsmirigy problémám van, de annak a topickak a vévén olvastam, hogy inkább ez az életrevalóbb topic, így ide jöttem.

Szóval az első terhességemet követően alakült ki a pajzsmirigy alulműködésem. Elég durva volt, mert 100 felett volt a TSH-m. Azóta már szépen beállt, de július óta próbálkozunk sikertelenül összehozni a második babát. Éreztem, hogy valami nincs rendben nálam, mert anno a kisfiam rögtön az első hónapban összejött és most ki is derült, hogy alacsony a progi szintem. Valszeg a pajzsmirigy miatt. Csakhogy az a problémám, hogy az endokrinológusom azt mondta nem szedhetem a clostyt, mert egy ciklusban szedtem és kimozdult a tsh-m a megadott értékből. Most a dokim puragon injekciót ajánlott helyette, ami elég drága és azt mondta ezeken kívül nem nagyon van más.
Nektek volt már clostival valamilyen tapasztalatotok? Tényleg nem lehet szedni pajzsmirigy problémával? Van valaki, akinek alulműködése van és nincs pé-je?

Köszi a segítséget

Kép
Kép
nyanya77

Nyanya,
szia :D :D :D
Én erre nem tudok válaszolni, de majd jönnek nálam tájékozottabbak :D

Aisha,
szia :D . Jó, hogy jöttél :D .

Móki,
én is azt mondom, hogy megvolt a pé, nem rossz ez a hő :wink: . De majd holnap úgyis kiderül. Mondjuk nem értem a ciklus miért nem rak be keresztet :roll: . Nem vezeted máshol is???

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
rád is kíváncsi vagyok, jól lement a hőd, dolozzatok csak az ügyön :D

Kép

Kép
ranita1979

Monyo???
Princzike???
Kacsi???
És a többiek???

Kép

Kép
ranita1979

Szia Nyanya! De jó neved van. Itt vagyok én pm problémával és stimuban is tüsző nélküli hónappal. Épp tegnap kaptam Letrox 50 nevú gyógyszert a pm-emre, igaz nekem "csak" 5,6 lett az eredményem. Neked hogy lehet 100?? Nem írtál el valamit? Vagy esetleg az valami másik mértékegység szerint???

Nekem tegnap azt mondta a doktornő, hogy ilyen tsh értékkel nem érdemes stimuzni sem , mert ugy is eredménytelen lesz, ami be is bizonyosodott. Illetve olvastam , hogy alulműáködő pm mellett nagyobb a vetélés kockázata illetve a valamilyen fogyatékossággal születés lehetősége.

Kép
timcsi82

Ranita! Rajta vagyunk!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Nyanya! Pajzsmirigyből nem vagyok otthon, bocs. Remélem hamarosan találtok megfelelő megoldást!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Lucuzs: Jól esett, hogy hiányoltál, de engem ilyenkor felmorzsolnak a hétköznapok... :oops:
Ha történik valami majd megírom, addig meg a háttérből figyelek ;)

Minden jót mindenkinek!

hofeherke

CSak egy gyors bekukk és helyzetjelentés, mert most nincs időm visszaolvasni.

Szóval reggeli hőm már csak 36,7 volt (zuhant) és a teszt is nega lett. Így már délutánra már meg is érkezett piri.
Egy kicsit azért el voltam kenődve.
Na de majd márciusban :)

Majd még jövök ma...

Kép

Kép
princzike

Princzike! :( Akkor ez most hány napos ciklus lett? 30-31? Az nem rossz!!! :lol: Hajrá március!!! :wink:

Mara! Azért részletesebben is írhatnál magadról. Vérvétel megvolt? Hasmenés elmúlt, ha jól emlékszem, és mikor kezded az új gyógyszert? Vége a felvételizetésnek, az volt, nem? Hányadik ciklusnapon vagy most?

Napvirág? Monyo? Syl?

Kacsi! Érik a teszt? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Csak egy gyors bekukk, mert megint jöttem éjjelre! :evil:

Mókica,
ne temesd még ezt a ciklust, hiszen még keresztet is kaptál! :wink:

Lucuzs,
lh tesztet nem lőttél el?Hátha az is mutatná a pét? :wink:

Princzike,
azért ne kenődj el, legalább volt egy szép ciklusod, most reméljük 9hónapig nem lesz több! :P

Na, lépek is, majd jövök!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szijjasztok!

Ma ugy látszik csupa meglepetés a nap. :D

Voltam dokinál. Kielemezte a görbém: február 28-án volt pé.....( a ciklus még nem adott keresztet). Gondoltam hülye a doki, hisz pé után nekem 36,9 körül mozog a hőm( volt mikor lassan kúszott fel). De majd holnap az uhu megmondja a tutit.
Boltban is voltam. Csupa vigyor és kedves mindenki.
Hazaérek, és Aishának örök hála, amiért a fertyn vezeti a görbém. Ott vigyorog a pét jelző kereszt. Február 28-án, mikorra a doki mondta. Aztán kiderül mit alkotttunk.
mókica

Lányok hallott már itt valaki a Letrox nevű gyogyóról?
Ma vettem be az első fél szemet reggel. Az első órám egy kisfiúval volt, aki magántanuló és olyan rosszul lettem. Fura szaga volt, nem mondanám rossznak, de felkavarodott tőle a gyomrom és olyan hányingerem lett meg fejfájás, hogy azt hittem ott halok meg. Ilyen rosszat még nem éreztem soha.

Kép
timcsi82

Meli! Épp ebben a pillanatban gondolotam végig, hogy nem ittam és nem pisiltem 2 órán belül, úgyhogy lehet ellövök egyet. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica! Nekem már feltűnt, hogy a ferty megajánlott már 3 dpo-t, mikor te még keseregsz. :) Uh mikor lesz? Délelőtt, délután?

Timcsi! Hát nem irigyellek!!! :( Micsoda megpróbáltatások!
Amúgy nem ismerek a Letroxot.
Angol tanár vagy, vagy teljesen rosszul emlékszem?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Német.

Kép
timcsi82

:) Bocs.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sehol senki :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ja, ellőttem egy ovutesztet: negatív

Régebben sokat használtam, de egy ciklus alatt 4-5-ször is pozitiv volt, most már tudom miért. Azt hiszem nem fogok visszaszokni rá, lhet, majd néha ellövök egyet-egyet.

Várom már a holnap reggeli hőmet, olyan jó, hogy nem cikázik már, végre lehet értelmezni. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica,
na ugye :D .

Princzi,
fenébe pirivel :evil: . De legalább volt egy tök szép ciklusod :D :D :D . Nemsokára ott lesz a baba is :D .
Ha jól emlékszem, ti inszemeltetek, ugye? Azt most nem próbáljátok meg??? Vagy akkor anno azt miért csináltátok???

Timcsi,
én sem ismerem ezt a gyógyszert. De nem lehetett kellemes amit éreztél :cry:

Én mától napi 2*500 metet szedek. Eddig nem volt bajom, kopp-kopp :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Az adagemelést az orvos írta elő? Vagy magadtól emelsz?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.

hulla vagyok disznovagason voltam.

mokica szerintem jo ez a gorbe,a pe elotti ket 36.7es ho kesobb lett merve es ezert lehet magasabb ha azt a ket hot nem veszuk figyelembe akkor szepen latszik hogy magasabb a hod pe utan.

a gyogyikhot tsh hoz nem tudok hozzaszolni.

princzike:(sajnalom.

nocciola tutiiii a hazatok.mar most drukkoloka kovetkezo ciklusra,meglasd az lesz a sikeres.

lucuzs nem olyan rossz ez a gorbe.az enyem regen olyan egyenes volt mint a vonalzo,azon paraztam hogy miert.

na ennyi,ma is teszteltem es holnap is fogok.

Kép
monyo83

Lucuzs,
háááát :oops: :oops: :oops: .
Nem az orvos írta elő :oops: . Ő azt mondta 1*500 elég lesz. Én emeltem meg 2-re. Végülis nincs IR-em, de szerintem az egy akkor sem elég, mondták még itt a lányok is annak idején. Ezt még bírom, de azért a 3*-val nem próbálkozok. Meg valaki azt is írta, azt hiszem Princzike, hogy ebből a 2 olyan, mint a másikból a 3* 850.

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?