Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most sikerült visszaolvasnom mindent, de már elvesztettem a fonalat! :)

Meli! Örülök, hogy jól telt a nászút!

Lucuzs! A tojásfehérjés nyák nagyon jó jel! Örülök, hogy ilyen jól bírod a metet, nekem 2 hét kellett hozzá, hogy megszokjam!

Nagyon szorítok mindenkinek, aki a napokban tesztel, vagy dokihoz megy!

Velem nem tudom, hogy épp mi történik, de kezdem azt hinni, hogy volt pé-m. A ciklus.hu-ról átpakoltam az adatokat a fertility-re, régebben is azt használtam, állítólag sokkal megbízhatóbb. És életemben először bejelölte a pé-t, ráadásul pont akkorra, amikor a legjobban éreztem! :) Azért nem merem elkiabálni, mert a ciklus 12. napjától szedem a metet és eléggé cikkcakkosnak indult a görbém, de lassan elkezdett felfelé kúszni és a mellbimbóim napok óta nagyon fájnak, nem lehet hozzáérni.
Szóval nem tudom, hogy mi van velem... Egyébként ma a 31. ciklusnapon vagyok, mensinek semmi jele.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi! Mutizol egy fertilitys görbét?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Megpróbálom beszúrni a képet. A mai napi 1 tizedes visszaesés szerintem azért van, mert 1 órával korábban mértem mint máskor. Az első fele nagyon cikkcakkos, de most kezd egész jól helyreállni. Az viszont biztos, hogy ennyire nekem még soha az életben nem ment fel a hőm!
Kép

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Az értékeket nem látom, de tényleg magasan van. Csak így tovább!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
36.8! Az alaphőm 36.3-36.4.

Kacsi

kacsi80

Kacsi, csak nem... :D ?????? Így tovább! Szerintem 1 tized nem oszt, nem szoroz, a görbe alakja a lényeg.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok lányok,
jó sportos tegnapom volt, barlangászni vittük a párommal a kollégáimat :)
Mindenkinek szurkolok az aktuális tesztjéhez, vizsgálatához!

Melinda84,
én is most szedem a Duphaston-t, azért hogy sok hónap után végre legyen piri. Most tartok a 4. napnál, és sajnos azóta rendszeresen rám jön hányás, hasmenés, szédülés, izzadás. :(
A tájékoztatóban nem szerepelnek ezek a mellékhatások. :(
Te jól vagy tőle?

A Duphastonnal egyszerre kezdtem szedni a cickafarkfű tablettát.

Lehet h az tesz be nekem? :?

Ti mit gondoltok? :?

Köszi!
eclipse
Budapest

Nocciola! Nem az egy tizeden parázok, csak remélem, hogy fent marad még a hőm, mert akkor biztosan volt pé-m! :)

És most vettem észre, hogy még egy laptetőt is lőttem! :)

Kacsi

kacsi80

Másik buta kérdésem is lenne.
Van valami tünete annak ha peteérés van? Mire kell figyelni? Mármint a hőmérőzésen kívül.
Azon gondolkodom, ha az elmúlt hosszú hónapokban, nem volt pirim, de volt néha néhány furcsa tünetem, mellfeszülés, érzékenység, furcsa érzések a pociban.
Köszönöm a választ.
eclipse
Budapest

Kacsi, szorítok, h. így maradjon a hőd, ja és ne parázz! Nekem eddig tetszik a görbéd :D

Eclipse,
ez a barlangászás izgin hangzik. Merre voltatok?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Eclipse,
pé. tünetek:
Nyák pár napig tojásfehérje-szerű (átlátszó, nyújtható lesz), elvileg ennek utolsó napján van az ovu, utána besűrűsödik, megvált.az állaga,
Az addig alacsonyabb hőd ovu-kor még lejjebb eshet (de ezt ritkán lehet elcsípni), aztán pár tizedfokot emelkedik és a mensiig, v. az előtt 1-2 napig ott is marad (10-14 nap, amíg fenn van a hő, utána meg kéne jönnie, v. baba gyanú van! :D )
Én se mindig, de néha szoktam érezni vmelyik pf-ben enyhe szúrkálást.
Ezeken kívül vannak még a tesztek, pl. a nyák megváltozásakor érdemes ellőni naponta 1-1 LH tesztet.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Eclipse,

ja még néha lehet hallani ovu vérzésről (csak pici pecsételés).

Én a mellfeszülést, hasi feszülgetést inkább mensi előtt, v. baba beágyazódása környékén-után tapasztaltam, ovukor sose.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Eclipse,
nekem holnap fogy el a duphaston, de én eddig semmi mellékhatást nem vettek észre!Remélem már nem is lesz, jön piri, aztán végre a következő ciklus!Már nagyon várom!
A pé-t Nocciola nagyon jól leírta szerintem! :D

Kacsi,
tényleg sokat szépült a görbéd!Reméljük, hogy fent marad az a hő! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 52000_.png
a mai görbém.

Kacsi, ígéretes a görbe.
mókica

Mókica, alakulgat ez szerintem, kívánom neked is, h.így görgüljön felfelé tovább, ha szép lassan, az sem baj. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Mindenki ebédel? :D

Nocciola, köszi!
mókica

mi épp most végeztünk! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Melinda84,
szerencsés vagy, örülök és szurkolok.
Sajnos én attól tartok, hogy hiába lesz elérve a piri ebben a hónapban végre, a peteérés garantáltan nem fog még elindulni :((

Nocciola,
köszi szépen az infókat. Ez alapján nekem az elmúlt hónapokban a pirit megelőző tüneteim lehettek néhány alkalommal, vérzés azonban nem volt egyszer sem.
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Nincs ma kedvem írkálni, de olvaslak benneteket.
Fogorvosnál voltam, kihúzta a fogamat, és az érzéstelenitőtől kómás vagyok.
Majd jövök, de azért figyelek kivel mi történik és drukkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Kép

Itt vagyok :D .
Elmentem a dokihoz, mert ez a jobb oldali érzékenység, fájás csak nem akart elmúlni. Szerinte megfázás, gyulladás. Írt fel augmentint meg cataflamot :cry: . Hétfőn megyek majd uh-ra. Viszont ami még zavar, hogy 4 napig tartott a mensi és még tegnap is, meg ma is (5.6. nap)volt egy pici barnázás. Nektek elő szokott ilyen fordulni??? Már megőrülök, hogy mi a fene van velem :evil:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita:Nekem is még mensi után szokott lenni 2 nap barnázás!Szerintem ez normális!Engem inkább a mensi előtti sok napig tartó barnázások aggasztanak!

Hoztam a mai hőmet,mit mondjak eléggé elkeserített... :( :( :(

Kép

Kép
syl100

Én is itt vagyok, a helyemen ebédeltem. Lusta dög vagyok, ma nem gondoskodtam magamról, utsó pillanatban rendeltem egy olasz 5 sajtos salátát, könnyű ebéd (legalább nem alszom el itt ülve- uis. ma iszonyúan álmos vagyok), ámde a sali isteni finom volt :D

Loviné,
jobbulást a fogdoki után! :D

Ranita,
sajnálom a híreket, cickafarkot is igyad, az jó felfázásra, pf.gyulladásra, v. ülőfürdőt is vehetnél belőle!

Képzeljétek, most, h. már ingatlanosok is látják a kecóm hirdetését, folyamatosan csörög a telefonom, de sajna szinte csak a közvetítők pörögtek még csak rá, a héten minden napra "bekönyörögte" magát 1-2. Remélem azért potenciális vevőt is tudnak majd hozni. Jó lenne, ha hamar el tudnánk adni, bár ebben a jelenlegi helyzetben nem sok reményt fűzök hozzá.... :(

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Syl,
fel a fejjel, sztem. 1 napi kilengés még nem a világ, pár nap múlva okosabb leszel...ja, és ne parázz! (tudom könnyű mondani) :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Tudom-tudom igazatok van!De tényleg nem könnyű nem paráznom!
Ezért is készít ki ez a hő méricskézés is! :?

Kép

Kép
syl100

Syl, megértem, néha én is így érzek a méricskéléssel kapcsolatban, de mégis csinálom hónapról hónapra, mert azért jó ha képet kapok azokról a ciklusokról, amikor nincs UH-követés.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Syl,
hát kíváncsi leszek hogyan alakul ez a továbbiakban. Én már nem is mondok semmit, nem tudom lehetett e pé. Nem egyértelmű :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Loviné! Te szegény, nem irigyellek a foghúzás miatt! :cry:

Ranita! Szóval felfázás, tényleg. :cry: Legalább a gyógyszer majd rendbetesz.
Nekem azt mondta a doki, a barnázás nem jó, sem előtte sem utána, hormonzavar. De ki tudja pontosan? :roll:

Syl! Ne keseredj el, a visszaesés még nem bizonyít semmit. Pár nap és okosabb leszel!

Nocciola! Látom nálatok meg beindul a lakásvásárlás-eladás miatt a pörgés! Tervezgetés, azt én is nagyon szeretem. :lol: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mara! Ma eljutottál a vérvételig? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág! Merre vagy?

Timcsi! Remélem este jelentkezel! :D

Eclipse! Sajnálom a rosszullétet. :cry: Nem tudom mitől lehet. :?

Princzike! Új gyógyszer?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
Igen, de még jobb lenne, ha már a vevő-jelöltek jönnének.
Mondjuk májusnál előbb nem reális az át/kiköltözés, de ha ezen múlna, akkor borzasztóan rugalmasak tudnánk lenni. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola! Vannak képek az új lakásról? Szívesen megnézném! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

éppen hétvégén voltunk méricskélni, tervezgetni és lőttünk pár képet, lássuk, be tudom -e csatolni?

Kép Ez lesz a nappali-étkező-konyha

Kép Kilátás a leendő hálóból :D

Kép Kiskertünk (leendő játszótér), a teraszról

Hát még kell majd rajta dolgozni, de jók az adottságai.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola! Hát leesett az állam! :shock: :lol: Ez nagyon szép már most is! :lol: :lol: :lol: Jújjj de jó lesz nektek! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi Lucuzs,

Kifogtuk, nagy szerencsénk volt. Nagyon várom én is, h. átköltözzünk. Mindketten kis-kertes házban nőttünk fel, és már évek óta érezzük, h. hiányzik legalább egy picike kertkapcsolat, ahova esténként ki lehet ülni. Te éltél Pesten, tudod, h. milyen agymenés van itt - főleg hétközben, itt könnyebben kikapcsol az ember. :roll: :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lányok,

most búcsúzom, 1/2 6-kor randim van egy ingatlanossal...
További szép estét nektek!
Ha nem végzek túl későn a nődokinál, akkor megírom mi volt (azért nem várok csodát).

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lucuzs,
hát ez az, én is attól félek :cry: .
Más se hiányzik nekem, mint egy kis hormonzavar :evil: .

Nocciola,
ez nem semmi ház, már ennyiből is megállapítottam :D :D :D Mekkora??? 150-200nm???

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok! Visszaolvastam, de nem sok mindenre emlékszem.
Nocci! Szép a ház, egy álom....

Amit ma intéztem: az inzulin mellett magas a tsh is, kaptam rá gyógyszert: Letroxot. A metet meg kell emelnem 3x850re. Mához egy hétre pajzsmirigy uh, és vérvétel, 6 hét múlva kontroll. Már a szeptemberi hp-ben is látszott a pm alulműködés, tehát csak egy félévet vesztettem :(. Nem is lett volna szabad a Gonalt elkezdeni.

Kép
timcsi82

Timcsi:Úgy látom akkor most már nagyon jó kezekben vagy! :)

Kép

Kép
syl100

Syl, ez érdekes görbe... nem is tudom mit mondjak rá.... :roll:

Timcsi, az jó, hogy katál gyógyszert a TSH-ra. Drukk, hogy alakulj minnél előbb!

Nocciola, szép ház.... :D

Ranita, felfázás nem jó. Gyógyulj hamar! Cickatea tényleg jó, és kamilla. Ebből ülőfürdő...

Loviné, foghúzás? Jaj te szegény! :)
mókica

Timcsi! Igaza van Sylnek, hogy most már jó kezekben vagy!

Mara?

Nocciola! Többszörözöm a drukkokat! Gyere ha hazaértél! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

A hétvégén böngésztem a neten, hogy meddőségre milyen gyógynövényket ajánlanak: cickafarkfű, palástfű, barátcserje, málnalevél, meg még macavibét is. Ezeket meg is vettem és iszom és szedem is már.
Férjemet is szeretném feltúrbózni és neki vitaminokat vettem: C,E, Cink,Q10 koenzin. :wink:

Ti is iszogattok hasonlókat?

KépKép
charlott

Szia Charlott!
Én ittam cickafarkot palástfűvel keverve 3-4 hónapig, aztán lett Bogi, most pár hónapja inkább felváltva a kettőt.
Régen próbáltam a málnalevelet, az nem jött be nekem.
A barátcserjét már 4 hónapja szedem, nekem a premens vált be, amit a gyógyszertárban kapni.
A macavibét most hallom először. :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: tök jó, hogy gyakorlatban is fel lehet mutatni a teafüvek eredményét! :-)
Macavibe immurendszer erősítő gyógynövény Peruból származik. Sok helyről hallottam, hogy a férfiak katonái ettől megerősödnek. :wink:

KépKép
charlott

Persze utólag nem lehet tudni, hogy mi segített...de Bogi van és ez megmásíthatatlan. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok, itt vagyok újra! :D

Szóval...Ranita a ház lakóter. br.120 nm, bőven elég (majd még a gyerkőcökkel is-ha egyszer végre összejön), főleg, h. van +80nm garázs, tároló, háztartási helység a szuterénben.

Charlotte,
1 hónapig szedtem korábban a Premenst (barátcserje), abban a hónapban terhes lettem (sajnos elhalt).
Most 1 hónapja pé-ig cickaf.tea, utána palástfű, hát eddig nem tudom, mit tett velem, most jó hosszúra nyúlik egyenlőre a ciklus.

Na és a lényeg: voltam dokinál, tartott v. 15 percig csak az UH. Pf-ben ciszta nincs, semmi kóros, 10 mm a méhnyálkah. (ciklus végének megf.), rendes nagyságú a fundusnál kiszélesedett méh (????). Szóval vszínűleg meg fog jönni rövidesen, aztán clostit javasolt, progi támogatással ovu.után. Ennyi.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Illetve bocsi,
Mastodynon csepp-et javasolt még, van vkinek tapasztalata ezzel?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola!
:(
Viszont, hogy nincs ciszta és hogy semmi kóros, az nagyon jó hír!!! Ez azt jelenti van hely a további tüszőérésnek!
a "rendes nagyságú fundus", az mi is?

Bocs, de lépnem kell, holnap beszélünk!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola,
akkor nekünk lesz igaz és a 30.napon volt a pé :D . A lénye, hogy nincs semmi gond. Most kezded is majd a clostit??? UH??

Charlotte,
én ittam a cickát is meg a palástot is, szedem a barátcserjét már jó régóta, de semmi érdemi változást nem tapasztalok, sajnos. Szerintem ez is egyéntől függ.

Timcsi,
reméljük most már helyreteszenek :?

Princzike,
teszt nem volt ma?

Kép

Kép
ranita1979

Mastodynon :arrow: ammeg mire jó?

Kép

Kép
ranita1979

Jó éjszakát! :D