Szóval a hétvégénkre a megfelelő szó, a fantasztikus!Nem is emlékszem rá, mikor éreztük ennyire jól magunkat utoljára.Apácska végig nagyon aranyos volt, mindenben a kedvemre tett!
Tehát:
Péntek reggel indultunk, kb.fél9fele.Szerettünk volna megállni Tihanyba, meg Keszthelyen, de sajna esett az eső, úgyhogy a kis kirándulásból nem lett semmi.Fél 11fele értünk Kehidára.Ott elfoglaltuk a szállást, ami első osztályú volt(köszi Ranita
)
Aztán elindultunk, hogy felfedezzük a környéket!Nagyon sokat sétáltunk, legalább 2és fél órát!Hogy ott mennyi gyönyörű ház van!
Délután elmentünk a fürdőbe.Még a csúszdán is lecsúsztam, nagyon jó volt, bár egy kicsit féltem, mikor felmásztunk a tetejére!
Nagyon gyorsan tellett az idő, sajnos.Szombaton egész nap csak pihiztünk, meg fürödtünk.Hát, el tudnám viselni, ha csak ebből állna az életem!
Vasárnap jó sokáig pihiztünk, délben meg elindultunk hazafelé.Mivel csodálatos idő volt, végre meg tudtunk állni Keszthelyen, meg Tihanyban is!Nagyon jó volt!
Mindjárt rakok fel pár képet!
Ja, és mikor tegnap 5körül hazaértem, úgy éreztem magam, mint egy hulla.Nagyon kifárasztott ez a pihenés!
Ja, és azt majd elfelejtette, hogy szombat este pezsgőztünk is egy kicsikét! Szóval nagyon szuper volt!Tényleg, mint az ifjú házasok!