Új privát üzeneted érkezett!

Aisa: Gratulálok!

Még eclipse-nak akartam írni valamid, de elfelejtettem mire ezt a sok tudományos vackot leírtam. Mindjárt visszaolvasok, hátha eszembe jut... :oops:

hofeherke

Visszaolvastam, de nem jutott eszembe :(
Bocsi lányok, hogy én nem írok mindenkinek, de nem nagyon ismerem a társaságot, meg az aktuális történéseket, és közhelyeket meg nem szeretnék írni. De ha van valami, amiben úgy érzem segíthetek, akkor azt leírom.... Bocsi
Az is eszembe jutott, hogy nem ártana írnom magamról egy keveset, mert nyáron amikor irogattam még nem volt itt mindenki.
Mindjárt körmölök is valamit....

hofeherke

Szóval: Nyíregyházi vagyok, mint itt még néhányan rajtam kívül, és tanár is (ha jól tudom szintén nem egyedül a fórumon) amely létnek minden rossz tulajdonságát magamon hordom ;) remélem azért a jókból is néhányat :oops:
A mi sztorin akkor kezdődött, amikor egyetemistaként elmentem egy nőgyógyászhoz, hogy akkor most kezdjen velem valamit, mert az nem normális, hogy még 20 évesen sincs rendes ciklusom. Hormonpanellel kezdett, amiből magas proliaktin szint derült ki, és 3-4 év alatt sikerült is rendbe tenni bromokriptinnel, de a ciklusom nem rendszereződött. Akkor a kicsit magasabb tesztoszteron szintemre kezdtek gyanakodni, és a bromó mellett dianét is kaptam, mert babát még nem szerettünk volna... ezzel el is voltam vagy 2 évig, közben lecseréltem az akkori páromat a nagy Ö-re és már babát is szerettünk volna, elköltöztünk és orvost váltottam, ezért diane lefújva, de vérzés nem jelentkezett... aztán norcoluttal vegyesen jött a closty, de eredménytelenül. A doki elküldött meddőségi szakrendelésre, újabb orvosváltás, és kivizsgálások hada. Laparon kiderült, hogy endometriózisom van, PCT-n, hogy ellenanyagot termelek. leállították a hormonrendszerem az endó miatt negyed évre, aztán rögtön stimuláltak, így jött össze az első sikertelen inszem. Aztán várakozás, mert szabik, nyáriszünet... várakozás közben rávettek itt egy másik fórumon, hogy bár alkatilag nem jellemző nézessek utána az IR-nek. Ez nyáron meg is történt, és kiderült, hogy olyanom is van. Ősszel 2. inszem, de az is sikertelen. Aztán a petefészekben megjelent a PCO-ra jellemző gyöngysor, és produkáltam egy P4-es rákszűrést. Egy rakat immunerősítő után ismétlésre már P2 lett. Közben megjött a HPV szűrés eredménye, hogy olyanom nincs. Most lett volna a negyedéves kontroll....és innen már tudjátok minap történteket.

Hát ez nem lett rövid. Bocsi :oops:

hofeherke

És szerintetek ha elkezdeném a clostit a 3. napon úgy ahogy szoktam, akkor azt a doki észrevenné???

Kép

Kép
ranita1979

Hófehérke,
hú, az megint nem semmi ami veled történt.
Még magában a PCO is sok, na de ennyi minden.... Bocs :oops: , de minden elismerésem a tiéd :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Na ez egy nagyon jó kérdés :wink:

Kép

Kép
princzike

Huhh, Mara, ezt elolvasni sem volt könnyű, hát még megélni... :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Mara
TE jó ég :shock: . REmélem most már jobb kezekben vagy és hamarosan rendbe raknak!

Kép

Kép
princzike

Kacsi, Princzike,
igen ezek szép görbék, csak ezeket jó pár hónappal ezelőtt gyártottam :D . Hogy most milyen lesz, arra én is kíváncsi leszek. De ajánlom, hogy valami ilyesmi :roll: .

Napvirág,
és ha bemásolom az aláírásba, akkor az frissíti magát mindig???

Kép

Kép
ranita1979

Napvirág! Még csak két hete szedem!

Hófehérke! Ezek után már csak jó történhet veled! Egyébként eredetileg én is nyíregyházi vagyok, 9 éve élek Pesten.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Ranita: Szerintem észrevenné...

princzike: Nem olyan sok minden ez, vannak, akiknek sokkal rosszabb. AMi igazán rossz, hogy ennyit kell várni. Bár ezek után már meg se kottyan egy-két hónap. Azt hogy mennyire vagyok jó kezekben nem tudom, de a környéken ennél jobb kezek nincsenek. Ha váltani akarok, akkor utazni kell...

Kacsi: Én csak Nyíregyháza környéki voltam, meg ide jártam középsuliba, de mióta dolgozom ideköltöztünk. Laktam Debrecenben is korábban (az egyetem alatt) és sokat járunk Pest környékére is, mert a férjem Pest megyei. Mér az sem kizárt, hogy később odaköltözünk.

hofeherke

Mara,
akkor nem teszem. Így is sokat okoskodok, nem akarom kihúzni a gyufát :D .

Princzi,
gyere majd doki után :!:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Mire végigolvastam elfelejtettem mindent szinte.

Lényeg:

Aisha,
Gratulálok!

Mókica,

ejha,szép tüsző, jó tüsző tessék megtermékenyíteni.

Lucuzs,

a gyógyszertárba mondták nekem, h ez a legerősebb.Hosszú hatóidejű nem olyan mint a többi, h közvetlen evéssel kell bevenni és akkor szívódik amennyi kell a többi ürül.

Anita,

lombiknál ezt a stimut úgy magyarázták, h kinek milyen magas az ösztradiol értéke attól függ mikortól kezdik a stimut.Mert a női szervezetben 1-5 napján emelkedik természetesen ez a hormon és az orvosok ezt használják ki.
Vendég

Ja,és Marához csatlakozom a Pcos IR témában.
Vendég

Loviné! Köszi az infót a gyógyszerről, sokat segítettél vele! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita:Nem frissíti magát sajnos!
Én is mindennap belinkelem a profilomhoz az aznapi görbuszom linkjét.

Loviné:Akkor te is olyan metet szedsz mint Lucuzs?

Kép

Kép
syl100

Syl,

nem olyat szedek, csak élelmes vagyok és szereztem mielőtt felírták volna nekem,Így Dec 1-től azt szedtem majd hivatalosan 9-től áttértem a másikra.
Vendég

De mi az a másik amit most szedsz?

Kép

Kép
syl100

meforal
Vendég

mókica

Ki lesz Aisha párja????
mókica

Mókica! Ezen nics is mit elemezgetni!!! Ez egyértelmű!!! PÉ!!! :lol: :lol: :lol:
De azért kíváncsian várom a holnapi és későbbi hőket! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica: hát TE!

A kép amire mindenki vár :)

Kép

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, szép! gratula....
A másik pedig: hihihihi....majd kiderül....van itt nagyobb esélyes itt mint én...
mókica

Aisha! Hát erre nincs is szó!!!!! Szívdobbanás... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha,
szívből gratulálok Nektek!Nagyon szép a babócád!És most már tessék megnyugodni!

Lányok,
ma egész nap készülődök, pedig csak 3napra megyünk! :oops: Remélem mindent elcsomagoltam!
Megváltoztattuk az utitervet, nem a Balaton déli részén megyünk, hanem az északin!Meg szeretnénk egy kicsit állni Tihanyba!Olyan régen voltunk!
Jajj, már olyan izgatott vagyok!Biztos jó lesz!
Még pezsgőt is csomagoltam, lehet majd egy kicsit romantikázni! :P
Na, megyek, mindent átnézek újra! :P

Ranita,
privi ment! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli érezd magad nagyon jól, kellenek az ilyen napok :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meli! Szupi lesz nektek! Aranyos az izgatott készülődésed! :lol: Jó hétvégét nektek! Aztán majd gyere mesélni! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli, jó hétvégét!!! Majd mesélj milyen volt! :D
mókica

Meli,
ment privi :D .

Majd még jövök, megvacsiztatok :D .

Kép

Kép
ranita1979

Aisha, drága
ez egy gyönyörüség!

Mókica,
tessék most már magadat is besorolni!
Megérdemled!

Meli,
érezzétek nagyon jól magatokat!
Vendég

Meli:Nagyon irigyellek most ám!!!Érezzétek jól magatokat!

Móki:Nagyon hasonlít a görbéd az enyémre! :wink: Már csak mind a kettőnknél az hiányzik,hogy szépen elkezdjen felfele ívelni!

Ma délben mégsem kezdtem el emelni a met adagomat fél szemmel,mert ebéd előtt elkezdett menni a hasam! :?

Csajok!Ti a kávét reggel mivel szoktátok inni?Hogy készítitek el?
Mert én csak tejesen tudom meginni ezt az instant kávét!
És ugye ez reggel nem valami nyerő... :?

Ti 7 körül szoktatok reggelizni?
Mert én olyan 9 körül reggelizek és utána már 12-13 óra körül az ebéd jön.Szóval 1 kaja így kimarad!

Kép

Kép
syl100

Aisha:Nagyon boldogok lehettek most!!! :D

Kép

Kép
syl100

Aisha,
hát, mit is mondjak :D . Egyszerűen gyönyörűséges :D

Mókica,
ez eddig tankönyvbe illő :D . Kíváncsi vagyok a holnapi hődre :D .

Kép

Kép
ranita1979

Nem tudnátok nekem segíteni?
Felakarnám ide tenni nektek az Lh tesztemet...
De nagy a méret és akár hogy kicsinyítem nem fogadja el! :?
Mivel kicsinyítsem,hogy jó legyen?

Kép

Kép
syl100

Képzeljétek!
Mondtam ugye, hogy még mindig fáj, szúr a jobb oldali pf. Meg úgy tűnt, hogy elkezdtem sokat járni pisilni. Tegnap meg ma is beleültem jó forró kamillás vízbe és már sokkal jobb. Lehet, hogy fel voltam fázva??? Azt érezhettem a petefészken???

Kép

Kép
ranita1979

Syl,
én innét töltöttem le a képkicsinyítőt:
http://igris.freeblog.hu/archives/2007/ ... szerubben/

Nagyon egyszerű, csak kiteszed az asztalra, rádobod a képet és már le is kicsinyíti akkorára, hogy fel tudod ide tenni :wink:

Kép

Kép
ranita1979

Syl! Hát ez fogas kérdés, nem is tudom rá a választ. :oops:

Ranita! Örülök, hogy segített a kamillás víz! :D Felfázás meg a patefészek fájás kapcsolatáról még nem hallottam, de el tudom képzelni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Anita,

elképzelhető, főleg h most új hónap kezdődik és újra duzzad a petefészked.Sok folyadékot javaslok még az ülőfürdő mellé, h átmossa a vesét.(c vitaminnal)
Vendég

Aisha
gyönyörűséges kép! Gratulálok! :lol:

Mókica
Szeritnem ez akkora PÉ, hogy csak na. Apára fel! :lol: :oops:

Syl
Én azt szoktam még csinálni, hogy levágok a képből. Aztán ha még mindig nagyon nagy, akkor átméretezem.
Most egy kicsit nem vagyok képben, hogy mire szeded a MET-et, mert én IR-re de nekem sajna konkrét étkezési előírással rendelkezem, így pl a kávés dologra sem szeretnék hülyeséget mondatni, mert nekem reggelire pl kapásból tilos mindegy "gyors" kaja. Mármint ami gyorsan szívodik fel, ráadásul reggel 7-kor kajaidő :(

Ranita
Lehet. A kamillás fürdő csodákra képes :)

Kép

Kép
princzike

Ranita:Köszönöm szépen a segítséget!!!Én meg itt küszködök már mióta! :lol: Kép

Kép

Kép
syl100

Kép

hát lehet semmi nem fog belőle látszani, de én a Microsoft Picture Manager-rel szoktam bűvészkedni kép ügyileg :)

Kép

Kép
princzike

Syl,

és itt szórakozol ilyen Lh teszt mellett?Apácska mit csinál? :lol:
Vendég

Princzi,
mi volt a dokinál???

Loviné,
sokat is iszom és szedem a c vitamint is :D

Bevettem a bogyóimat :D . 1 met, 1 barátcserje, 1 c vitamin és egy grepofit - ezt anyukám tukmálja mindig, mert hogy az milyen jó :? . Jól belehúztam. Ezt apának nem szabad látnia, mert kiakad :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Princzike,

miért nem használod a linket ami a diagram alatt van?
Ez ciklus.hu-s, vagy tévedek?
Vendég

A dokinál kaptam hideget és meleget is....
A jó hír, hogy meg lettem dícsérve, hogy jók az eredmények, bár a 120 perces inzulinom lehetne kevesebb is a 32,36-nál, mondjuk úgy 25 körül. Doki szerint ez is jó, de ő jobban szeretné a 25-öt..
A rossz hír, hogy kaptam másik gyógyszert, mert mostanában gyomorgörcseim voltak. Na most meg kellett mutatnom, hogy hol.... erre az volt a válasz, hogy a gyógyszertől kifejezetten itt gyomorgörcs és így nem igazán jellemző. Ezért most kaptam a Meforal 850mg helyett Merkformin 500 XR-t. Holnaptól ezt kell szednem. Aztán meglátjuk, hogy elmúlik-e a rosszullét.
Ha nem, akkor nagy valszeg, hogy ledugnak egy bazi csövet a torkomon, hogy bent is körbe tudjanak nézni a gyomromban.
Na ettől egy kicsit be*v#-tam.

Kép

Kép
princzike

De jó,sikerült!
Szerintem ez még nem pozi!Szerintetek?

Princzike:Én is ezt a diétát próbálom tartani amit te!Nekem Zazzy küldte át!
Csak ez a rossz,hogy én sosem reggelizem 7-kor,és a tízórai így ki is marad!Nincs IR-m,a terheléses cukim lett egy kicsit magasabb!
Csak azért próbálnék valahogy reggeli után kávéhoz jutni,mert nagyon alacsony a vérnyomásom és szédülök egész nap miatta! :?

Kép

Kép
syl100

Syl! Loviné rátapintott a lényegre! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Syl,
szerintem egyforma a 2 csík, úgyhogy hajrááááá :D .

Kép

Kép
ranita1979

Princzi,
úúúú, ez nem hangzik túl jól :shock: . De szerintem ezzel a másikkal nem lesz gond. Én is azt szedem ,pont ma beszéltük, hogy elvileg ennek van a legkevesebb mellékhatása.

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?