Edi,
a cicáknak mindenképpen féreghajtót kell adatni, és ezt háromhavonta ismételni (mi most éppen jócskán késésben vagyunk, és valószínűleg férges is az egyik cicánk, holnap megyünk neki gyógyszerért). Nektek meg esetleg nem ártana egy széklettenyésztés, hogy kiderüljön, átkerült-e belétek (nem minden megy át, de van, ami tud), és ha igen, ti is kaptok rá gyógyszert. Megértem, hogy hiányoznak!
Bea,
a próféta szóljon Princzikéből!
És egyszer már talán írtam, de a barátnőm három héten át folyamatosan negatívakat tesztelt, elment a dokihoz, és hét hetes terhes volt!
Princzike,
nemcsak embere, de babája is válogatja, hogy mit érzel, amikor terhes vagy. Nekem mindhárom terhességem teljesen más volt. Kíváncsi vagyok, a negyedik milyen lesz.
(Remélem, nem hányós, mert hányni szerencsére egyikkel sem hánytam.
)
Drukkolok holnapra!
Nyanya,
van itt a babaneten egy lány, aki kétszer elvetélt, és csak utána nézték meg a pajzsmirigyét, amiről kiderült, hogy alulműködött. Ezt beállították neki, utána nagyon hamar terhes lett, és minden gond nélkül kihordta a babát, aki egészségesen megszületett! Úgyhogy ne aggódj, az a fontos, hogy amikor babás leszel, olyan dokihoz menjél, aki otthon van a témában!
Én meg holnap megyek megint vérvételre, aztán a házidokihoz, és megszereztem egy szakember telefonszámát is, akit felhívok majd, szóval haladnak a dolgok.
Jó éjt!
E.