Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc, első szülésnél én féltem volna olyan dokinál szülni, akit esetleg akkor látok először, de így hogy már tudom, hogy egy komplikáció-mentes szülésnél mennyi a doki dolga, ezért nem fogok közel 100 ezret fizetni.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Én az elsőt is olyan dokinál szültem,akit akkor láttam először :D:D:D...ugyanis a fogadott dokim éppen szabin volt (2 héttel előbb jött a fiam) és meg volt beszélve,hogy átad a kollégájának,ha esetleg akkorra esne a szülés.Igaz,pont az a doki volt az ügyeletes is,így tk mindegy lett volna,de ott sem volt fennakadás.Annyi volt talán plusszban,hogy a doki minden nap bejött hozzám,pedig akkor már ő is szabin volt,mert az édesanyját bevitték a belgyógyászatra,aki később meg is halt...Szl "lelkiismeretes" volt.
Az az igazság,hogy szt sokkal jobban kellene propagálni a szülés témát,hogy a nők higyjenek magukban,hogy meg tudják szülni,hogy többet tudjanak a szülésről,mert az az érzésem,hogy sokan,akik odakerülnek,igen nagy vonalakban tudják csak,hogy mi fog velük történni.Így pedig nyilván ragaszkodik mindenki legalább egy olyan emberhez,akihez állandóságot társít....és persze mindennek függvénye a későbbiekben,hogy milyen élményekkel tér haza az első szülésről... :roll:
Szl összetett és érdekes dolog :).
ezek szt Rékával simán ment minden :)...

anyapoc

Tontica
Miért vetted le a tickert?? :?: Csak nem vmi nagyobb vérzés adódott?

Anyapoc
Hát remélem kalapevésre nem kerül sor! :) Kíváncsi vagyok,holnap mennyit mérek. :wink:
Szülész :nekem fontos ,hogy a választott dokim legyen,mert tudom,nem mindegyik kollégája egyenrangú vele szakmailag.Mellesleg nálam szülésnél is volt probléma(lepényvisszamaradás,amire hajlamos vagyok megint ),most meg egy 20 hetes vetélés.........., szóval én foggal-körömmel.

Athiz
Tényleg,van már nevetek???Gyorsan a listát!!

Junko
Na,és örök harag anyuéknak amiért nem engedtek el a Bonanza búcsúkoncertjére. :evil: Te voltál??? :?:

Angyalka,Ancsa
Köszike,hogy helyettem is bizakodtok!
:)

KépKép

KépKép
okr

Mar csak barnazgatok de azert meg nem bizom el magam, felve megyek a vecere mindig. Gondolom most mar csak az alvadt ver jon ki de semmi nagy verzes, nagy darabok, nyugi!
Azert vettem le a tickert mert tegnap este nagyon kibuktam es mar azert sirtam hogy ha el kell menniuk menjenek el rogton de ne kelljen igy szenvednem, majd szerdan visszarakom uh. utan ha minden ok lesz.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, elképzelhető, hogy a méhlepényed egy pici darabja vált le, és ez okozott vérzést, az pedig akkor jó, hogy kiürült. Drukkolok neked/nektek szerdára, én úgy érzem, megmaradtak a babócák, de egy tutira. Ha tévedek, mert sajna én is tévedhetek, akkor bocsánat, de reménykedem, hogy mégsem! :wink:
Elhiszem, hogy kibuktál, de a ticker ne tehet semmiről, arról sem, ha ott maradnak a babócák, meg arról sem, ha netán mégsem!

Okr, sajna a párom hihetetlenül hajthatatlan, hiába könyörgök neki, hogy válasszon már nevet a kismanónknak, azt mondja, majd választ, hisz megígérte. Csak kérdés, mégis mikor. :roll: Én már úgy kiválasztanám! De egyedül nem akarom. Elvégre neki is köze van a dologhoz.
Vendég

Robcsi, Anyapoc! :wink:
Nagyon köszi az infot! Én is úgy tudtam, hogy köteles elengedni a munkahely. De ebben a változó világban inkább megkérdezem.

Kriszti! :)
Még nem akarok táppénzre menni. Egyrészt jól vagyok. S otthon azon agyalnék, hogy még dolgozhatnék(lehet, hogy munkamániás vagyok?), másrészt így a szülési szabit később kezdem, tovább lesz jobb pénzem.

Junko! :wink:
Te még nem sielsz? Vagy már hazajöttetek? Párod hogy van?
Privi menni fog.

Tontica! Te pedig pihenj sokat!

A tickerem most jónak tűnik. Pont itt járok. Pocis képem még nincs. Párom hazajön és csinálunk képeket. Úgyis most indult meg a hasam a növekedéssel.

Kép
Kép
zsazsóka73

Tontica
Szerdára drukk++++++++++++++++++,addig is pihizz

ZSóka
Azért ne hajtsd túl magad!

Athiz
Az én férjem azt mondta,ő legközelebb akkor hiszi el,hogy babának lesz,ha megszületett. :wink: következésképp sem név sem ruha addig.

Te hányadik DPO-n teszteltél pozitívat?

Rosszul vagyok :( asszem nem kellett volna telezabálnom magam. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Okr, a 13. DPO-n teszteltem a zebrust anno:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 466.71.jpg

Jó, nálunk Szili mielőtt megszületett, előtte a párom kijelentette, hogy még véletlenül sem akar semmit venni előre a babának, mert az anyukája amikor megszülte az egyik babáját, az meghalt, és akkor ez még jobban elszomorítja az embert, ha ott vannak a megvásárolt holmik. Csak aztán bekerültem a kórházba a bevérzéssel, és ott töltöttem a karácsonyt, és akkor az egyik ajándék (aminek a legjobban örültem) egy pici Micimacis mamuszka volt a babának. És ezzel azt fejezte ki, hogy hisz abban, hogy ez a baba egészségben megszülethet. Azóta ehhez tartja magát.
A névvel inkább az a szitu, hogy neki nem sürgős, nem annyira fontos, mint nekem, hogy minél hamarabb meglegyen. Na de ami késik, ugyi nem múlik. :D

Izgulok ám érted! :wink:

Tonti, érted is, csak másért!

Zsazsó, vettem, akkor várjuk a képeket! Meg az UH-ost is, annak most kell lennie akkor.
Vendég

Köszike! :)
Jó magas volt a hőd! :shock:
Az én férjem a vetélés óta skeptikus.Addig nem volt az,sőtt! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok

Átjönnék ide, ha nem baj, és nem zavlak titeket a másik topicból! :)

Kép
elizabeth25

Okr, hát neked most épp annyi, 37.1, mint nekem amikor teszteltem. Csak a beágyazódáskor ment fel annyira. Mai görbéd?
Remélem, hogy magasan maradt. Egyébként gondoltam, hogy a párod azért ilyen, a események hatására. Az én férjem is azért volt ilyen (az anyukája szült egy babát, aki meghalt). Aztán a dolgok alakulása velem végül megenyhítette, meg a hit, pedig nem vallásos.

Eliza, engem nem zavarsz, a többiek nevében nem írhatok. Üdv!
Vendég

Sziasztok!

Zsazsó!
Privi menni fog...
Márc. 10-től megyek síelni.

Anyapoc!
Mit takar az egészséges ovi? Csak az étkezésben látszik ez meg, vagy a nevelésben is?

Kriszta!
Most mond meg, engem sem engedtek el a koncertre. :evil:
De az Utolsó hangos dal féle Ákos koncerten voltam a férjemmel. Azóta ő is szereti Ákost, mert "jól szólt a cucc" és hajlandó velem koncertekre jönni.

Tontica!
Hogy vagy?

Bee!
Vérvétel eredmény? Írj már mi a helyzet.
Vásárhelyi kórháznak van esélye?

TAKIDO!
Tényleg mi van veletek?
Vendég

Sziasztok!

Kriszta,
a szánik egymás helyett bizakodnak, tudod! :wink:
Igaz, Junko? :D

Meg különben is, szegény anyapoc, ne egyen már kalapot! :mrgreen:

Én párom megvette Ákos legutóbbi albumát, és nagyon odavan tőle! :)

Tontica,
azért az jó ha már "csak" barna!
Feküdj továbbra is, és szurk az UH-hoz!!! :)
angel37

Sziasztok!

Tontica

Drukk megy szerdára,de tuti,minden rendben van :):):)!

Kriszti

Szülész:erre akartam írni,hogy ugye nme vagyunk egyfomrák,de az olyan snassz lett volna :?.Tuti,ha nálam is lettek volna komplikációk,másként élem meg,de így...Na meg az anno fogadott orvosom sem tudta,ki vagyok,mert olyan ritkán kellett mennem :D:D:D...
Hát nem ennék kalapot... :?...
Ja,persze,elrontottad a gyomrod,mi? :wink:
Apa és a szkeptikusság :(....én az ilyesmit mondom magamról,hogy realistán optimista :mrgreen: ...Az jobban hangzik,nem?

Junko

Egészséges étkezést és nevelést is jelent.A mi csoportunkban van gyümölcsnap,amikor a szülők vihetnek 1 szem gyümit a gyerkőcnek (nem köteleznek rá :)),de egyébként minden nap kapnak gyümölcsöt,nem is keveset :).Másrészt járnak usziba,atlétikára (na nem olyan véres,csak olyan kis ugribugri és ügyességfejlesztő),meg van különtorna,hogy ügyesedjenek és mozogjanak.Amint tudják,viszik őket az udvarra :).Sajnos az egészségnevelésig még nem nagyon jutottunk el,de majd ha én elvégzem a szakomat,akkor nyomulok :D:D:D....

Angel

Köszi,hogy aggódsz :?...azért gondolom,megnéznéd :mrgreen: ....

Eliza

Üdv :)!

anyapoc

Anyapoc,
naná! :mrgreen:

De Kriszta miatt megbocsátom, ha elmarad a műsor! :wink:
angel37

Angel

Köszi :?

Kriszta

Hőőőő??????

anyapoc

Anyapoc,
naaa, most megharagudtál? :(

Biztos te is megnéznéd, ahogy én megeszem! :wink: Jó mozi lenne Villőnek és Bulcsúnak is! :D
angel37

Jaj, gyerekek! Lerágom a körmöm... :roll: :oops: És töretlenül bízom! :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Hőm 37
Sajna már van rózsaszínezés :( ,és a hasam is olyan "megjövős"

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

Hőd még szuper,amíg nem jön meg rendesen és nem esik a hőd,addig bízzunk!!!!!
Előtte szokott leesni???A megjövős fájdalom meg nem jelent semmit!!!!!

Angel

Jaj,dehogy,engem csak késsel lehet megsérteni :mrgreen: ...
Naná,hogy megnézném :).Na de azért a gyerekeknek ilyen horrort :shock: ... Hát van neked szíved????? :?

anyapoc

Tontica, hogy vagy?

Anyapoc, okés augusztus, a dokit meg megjártam már, persze amint látszik a tickeremből, persze nem jókedvemből! :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

20,73 ng/ml. - progim

Bee

(bocsi de rohanásba vagyok!)
beebeey

Anyapoc
Előtte kezd szépen lefelé araszolgatni,és mensi napján zuhan.Holnap kiderül,megjön,vagy sem.
Egyenlőre mintha elmúlt volna Kép A gyomromat sztem a melo készíti ki,szokatlan rossz szagok,tudjátok... Kép Ma sem bírtam,csak reggelire enni egy kicsit. :oops: Még pár nap ,és belejövök.
Kalapról:egyszer a TV-ben láttam,hogy ették.Persze tortából formázott volt. :lol:

Bee
Sztem tök jó progid! :D

Angyalka
Újabb kolléganőm terhes.Nagyon száni voltam ma,mert úúúggyy irigyeltem.Ronda mód! :oops:
Ha kalapevés lesz,arról azért fotót majd kérünk,jó?!De hátha elmarad.!

Junko
Akkor ezek a szülők egyformák! :evil:
A másik konertért is irigy vagyok.De ha véletlen még lesz egy Bonanza koncert újra vmikor én ott leszek!!! :) Viszem anyut is,hátha megbánja,hogy otthon tartott!

Athiz
Akkor ha vissza megy 37.1-re én is dobok egy tesztet!

Bali
Miért írsz ilyen ritkán??Nincs mesélnivalód?! :shock: Mert azt nem hiszem ám!Fotókat is régen láttunk már Nándi babáról,meg azt sem tudjuk szopival mi újság,és egyéb női dolgok!

Takido,Robcsi,Zsóka,Ildi(mindkettő) ?????????????????

Holnap du osztálkyértekezlet vizitdíj témában.Hát kíváncsi vagyok.Az adminisztráció a naplósorszám és társaival spékelve már ember feletti.Vajon meddig fog ez így működni???1 ember egész nap a számítógépnél ül,és pötyögtet. :x

KépKép

KépKép
okr

Hőjelentés:36.95
Szépen csökken.Egyenlőre estétől nem volt pecsét,de ma már biztosan lesz. :(

KépKép

KépKép
okr

Okr, a fene vinné! Pedig drukkoltam! Na hátha csoda történik! :wink:
Vendég

Okr!
Ne máááá', az csak 5század...! Várjunk még! :lol: Még csak szopi van, szerintm jól megy, mert kb. 8,5 kg. :lol: Nagyon fáj a hátam! :oops: mesélni valóm épp volna, de most is itt ül az ölemben és írni akar! Gyere, hallgasd meg élőben a mondanivalómat! :lol:
Na, hagyom írni egy kicsit:

nnnnnnnnnnnőŰ
á

,,.......küiiiipoök

Livi

bali78

mesélnivaló :oops:

Livi

bali78

Sziasztok

Elég rég jártam erre de követem az eseményeket.

Tontica remélem minden rendben van veletek, nagyon szurkolok!!!!

Okr, jó ez a görbe ... tessék optimistának lenni (mondom én)

Bali :) téged se sokszor látni

Itt mindenki Ákos és Bonanza rajongó? Hmmm én annyira nem vagyok oda értük ... :oops:

Én ma reggel borzalmas méhgörcsökre ébredtem ... ilyet még sosem éreztem, nagyon rossz volt. Elmentem uh-ra, de semmi baj nincsen. 13,8 mm a nyálkahártya 6. dpo.

Anyapoc ez az ovi tök jó lehet ... szeritem nem sok ilyen van

Zsazsó már biztos jó nagy a pocid :)

Junkó, Angel veletek mi a helyzet?
kokusz

Sziasztok,

Már hogyne lenne! :D Na jó, akkor csak te látnád! :wink: Egyébként meg nem is nekem kéne megenni... :?

Kriszta,
azért én is még bízom, hogy nem lesz kalapevés! :)

Szt ez az irígység a szániknak már meg van engedve! Aki nem így érezne, az füllent... :roll:

Kokusz,
köszi, velem ez van: 0 (egy nagy nulla) :roll:

Drukk neked! Még 8 DPO! :wink:
angel37

Na, hülye vagyok rendesen! :oops:

A "sziasztok" után az első mondatok Anyapocnak szólnak! :)
angel37

okr:
Elutaztunk a hetvegen es alig birtam visszaolvasni. Annyira megorultem a szep gorbeden, de latom koran orultem neki. :( Azert meg ez is elegge magas ho, hatha visszaballag. :roll:

bali:
Tetszik a hozzaszolasa. :lol: 8,5 kilo WOW!!!

Tontica:
Hu nagyon megijesztettel! Orulok, hogy mar csak barnazas van. Meg a ket szivhangnak is nagyon nagyon orulok! Drukkolok a ket kis pottynek ezerrel!!!

kokusz:
Na nekem, amikor most bebabasodtam, olyan hasgorcseim voltak, hogy ihaj! Allitolag a stimutol is lehet ilyen... 6DPO pont lehet most fog bebugyolalodni...

Bee:
Nekem 22 volt a progim, amikor potlast kaptam :roll: Nekem azt mondta a doki ez meg jo ertek, de mivel elotte egy hettel 30 folott volt, ezert esesnek szamitott. Amugy ugy tudom en is, hogy 15 folott jonak szamit. Azert biztos, ami tuti meg nezessed meg nehany nap mulva. :roll: Drukk, drukk!!!

athiz:
Tetszik az ocsibaba megszolitas :P Gratulalok a kisfiuhoz! Nem semmi kepecskek! :) Hol voltatok a vegen?
Amugy en is a Szent Imreben fogok szulni :D Meg az is lehet epp egyszerre leszunk bent. Hetfon voltunk szuloszoba latogatason. nagyon szimpi volt a szulesznonk es a korhaz hangulata is tetszett...

elizabeth:
:P Szia itt is!

baratodildi

Hali!

Kókusz, nagyon tuti a méhnyálkahártyád mérete! Remélem, hogy babát rejt majd! :wink:

BIldi, elképzelhető tényleg, hogy "együtt" szülünk majd! :lol: Ki is a szülésznőd? Tutira benn lesz? Mármint nem lesz szabin vagy ilyesmi?
A Schörpf-Mérei kórházban voltunk 4D-n, és nagyon tuti a gépecskéjük. Igaz, a csaj iszonyú csiga, de ezekért a képekért nagyon megérte!
Szóval tetszett a szülőszoba? Én az Ikeásban kezdtem anno, és a sárga simában szültem.
Vendég

athiz:
Pont azt neztuk meg a legjobban. :P Igen, a szuleszno bejon, ha beindulnak a dolgok, Kondor Kata lesz. :D
A Schöpfiben tenyleg jo a gep.

baratodildi

Vagyok én is!
Csak kicsit elhavazódtam munkailag. :shock:

Kriszti! Nagy drukk!
És mindenki másnak is!!!

Pocifotó majd készül, de még nincs itthon a párom.
Viszont néhány nap alatt akkorát nőtt a babám... Édes baby! :wink:
Hétfőn genetikai UH, utána majd a saját dokinál megjelenek.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Minden ok, mindkettonek hallottam hogyan dobog a szive :D egyik: 6,8 mm a masik: 7,4 mm.
Kép
Nem latszik rendesen mert sotet van majd holnap lekapom normalisan. Nekem is irtak fol utrot a huvelybe kell folteni reggel es este.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :D :D

Kép
Vendég

Tontica:
:D Ez szuper!!!!

baratodildi

Tontica, na látod, tudtam én! :D
Vendég

Tontika
Kép apa megbarátkozott már az ikrek gondolatával? :wink: herpesz elmúlt már?

Kép
gaby25

Sziasztok!

Tontica!
Ilyen sokaig megvaratni!!! :roll:
Nagyon-nagyon orulok!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Kép Kép

Mikor kell menni megint?Van meg barnazgatas??

Kriszti!
Helyzet??????????

Kép
Kép
ancsa81

Koszike mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azert varattalak meg Benneteket ennyire mert 6-ra kellett mennunk de fel 9-kor ert oda a doki, addig csaszarozott. :evil: Aztan hazajottunk es vegig kellett hivnom az egesz csaladot, most pedig hulla vagyok es hanyingerem van. :roll: Apanak pedig ugy latszik most esett le mert tiszta durci es lefekudt aludni egy szo nelkul. :oops: :( Na, majd holnapra helyrejon! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Ez ám a jó hír!!!!!Bocs, ezek ám a jó hírek! :lol: :lol: :lol: :lol:
katica_75

Tontica
ÚÚgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Van egy rossz hírem,főleg a kíváncsibb tipusú topiklakóknak :( Anyapoc lemondhat a fini kalapról,már ami legalábbis a HCG-t illeti. :lol: :D Kép
Bizony-bizony,két csíkom lett ma.Azt nem állítom,hogy egyforma,de igen határozott két csík. :D
Azt már csak mellékesen,hogy tegnap sem volt pecsét,és a hőm újra 37.
KépFotót rakni nem tudok,mert gép Debrecenben maradt.Na de ami késik,is eljön egyszer

KépKép

KépKép
okr

Okriszti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
beebeey

Krisz :) :)

Kép

(Irígy,irígy...... :D :D)
Vendég

Okr, grrrraaaaaaaaaaaaattttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

kriszti,kriszti kriszti bakker.
jaj de jo,most kigordult egy konycseppem.anyira orulok,
huh.ez igen.
gratulalok.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Olyan jó ilyen jó híreket olvasni!

Tontica, örülök, hogy minden renben van a bébikkel és a kisebbik is hogy behozta a lemaradását látod? Puszi

Kriszti, hatalmas gratula a 2 csíkoshoz! nagyon örülök neked/nektek :D

Most ennyi majd még jövök.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok! :)
Bocsánat a betolakodásért!

Tonti!
Nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben van a babákkal és hogy egyszerre kettő is! :D :D Gyere, írd meg a tavaszi topicba is, a lányok is örülnének neked! Vagy megírhatom én? Úgy szeretném... :P :P

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Most csak egy gyorsat!!!

Kriszti

Uggggyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeee??????????
Nekem kell hinni :wink:!!!!!

Tontica

Szuper!!!!!!Család mit szól????Hányinger,hallod,nem csodálom :wink:!

Többiekhez jövök pár óra múlva :)!

Pusz

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?