Sziasztok!
Komolyan,én ezt a feszültséget már nem bírom
!
Tontica
Nagyon drukkolok!!!Nem ezért jövendöltem ám!!!Tessék pihenni (bár én ebben nem hiszek
),és azért amint lehet,menj el dokihoz,hogy lássátok,mi a helyzet,mert a bizonytalanság rossz.
Előző írsáodra reagálva:egyszer asszem már írtam,hogy igazából sokkal több az ikerterhesség,mint gondolnánk,csak legtöbbször az egyik baba felszívódik még azelőtt,hogy elvileg észrevennék...Persze ez ma már nem állja meg annyira a helyét,mert ugye igen korán kiderül a turpisság és persze az is,mi a helyzet a pocakban ( a régebbi 8. héthez képest
).Szl ha azt vesszük,még az is normális,ha így indul,de azért csak jól végződik
.
Nem semmi a dokinéni válasza
.
Jaj,ezek a pasik mindenbe bele akarnak dögleni
.Én is adagoltam a páromnak,mi lenne ha...hát hüledezett rendesen...
Angel
Köszi,ari vagy,én tablettát most nem láttam,már amennyire két, kiskocsival száguldozó gyerek mellett meg tudtam nézni
...
Mi van ezzel a pisiléssel????
Kriszti
Naná,hogy volt PÉ!!!!Ez kérdés???Olyan egyértlemű,hogy még!!!És simán lehet beágyazódás!És nem elhajózás,de bizony a kishajó nekem fiús
!
Utazás:na igen,őszintén szólva az utazási kedvezmények iylen jellegű szigorításával nem értek egyet.Azzal talán igen,hogy mondjuk a nappalis diákok ne az egész ország területén használhassák a kedvezményt,csak az otthon és a "munkahely" között (mint nekünk volt régen),de hogy a levelezősöktől megvonni
...ez badarság.
Inkább a MÁV vezetést kéne rendberakni
.egyik jóbarátunk a MÁVnál dolgozik informatikusként,rajta keresztül mennek a levelezések a főnökség közztt...hát érdekes dolgokat mesélt
.
Csak egy édes példa : agyik főnök nem értette,miért kell 50km pályaszakaszra 100 km sint lerakni...mire elmyagarázták neki,hogy mert ugye 2 sínen fut a vonat...
:D:D... hát ennyit a vezetésről
!
Varrás
!gyakorlat teszi a mestert
.Én a szabással állok hadilábon
...
Katica
Drukk
.Hajrá
!
Junko
Elfelejtettem írni a múltkor,hogy dehogy bántanám a kuytut,az a dóóóga,hogy ugasson
.