Új privát üzeneted érkezett!

Uazt,mint a wunsch.Mellékelem.Bocsika,de nem volt kedvem levágni,meg egyebek,így natúrban kapjátok:
Első mérést át kellett írnom,mert mindenáron a 10.cn-re tette a p.é-t! :shock: :shock: De átráztam. :D
Kép

Most akkor volt p.é-m,vagy nem volt?????????

KépKép

KépKép
okr

Tontica,
szegényem, gondolom, csíp mint állat :cry:

Azt meghiszem, hogy irgalmatlan rossz, éreztem már hasonlót, igaz más miatt. Már két és fél éve elég érdekes minden pisilésem - megint valami más miatt, és ez így is marad! :roll:

Kriszta,
PÉ? Várjunk a görbéddel pár napot, talán úgy okosabbak leszünk! :wink:

Katát jól megsürgettük! :)
Biztos, megijedt, hogy ő is száni lesz! 8)

Kata,
nem viccelődni akarok ám rajtad! :)
De tényleg, minél hamarabb, annál közelebb kerülsz a megoldáshoz! :D És azért közben az sem kizárt, hogy besikerül a dolog! :wink:
angel37

Köszönöm aranyosak vagytok!
Majd megírom mi lett a petekukucskán! :roll:
katica_75

Ja, Okr sztem. tök jó kis görbe ez! :)
katica_75

Okr, lehet ma fog beágyazódni a baba!

Kép
kata05

Azt hiszem egy szep alomnak ujra vege, sajnos verzek.
Nem tudom ilyenkor mi a teendo, be kell menni az ugyeletre vagy ugy sem tudnak csinalni semmit?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! Szerintem irány az ügyelet! Ki tudja mitől vérzel!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tontica! Azonnal ügyelet!

Kép
bettike
Eger

Tontica
Ne már!! :( :( :( :( Gyorsan menjetek az ügyeletre!!!!

KépKép

KépKép
okr

Tonti, nagyon szorítok nektek, hogy ne legyen nagyobb baj, és hogy a babák megmaradjanak! Lehet, hogy csak egy pici méhlepénybevérzés, legalábbis ezt remélem erősen!
Írj, amint tudsz! Drukkolok
Vendég

Nem mentunk be az egyeletre hanem lefekudtem pihizni, ugy sem tudnanak semmit sem csinalni. Most ugy latszik abbamarad, mar csak nagyon keves rozsaszin jon. Nem nagyon bizok, ez durva lesz de mar jobb lenne tullenni rajta es nem agyonizgulni magam.
Faj az egesz combom es fenekem, szerintem ez meg a herpesz miatt.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica!
Ha van ra lehetoseged inkabb ne is kellj fel csak ha nagyon muszaly!Nagyon-nagyon szoritok hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Tontica, most kerültem gép elé és látom mi történt :cry: Feküdj sokat, ne emelj semmit és azért hívjátok fel az ügyeletet, hogy mi legyen. Nagyon szorítok nektek!

Kép
Kép
robcsi03

Tontica
Remélem nem lesz semmi gond! :) Mennyire véreztél?Mint egy menstruáció,vagy épp egy-két pötty?
Pihenés jó ötlet mindenképp!

KépKép

KépKép
okr

Tontica
Gyorsan írj,hogy mi van Veletek!!!!!!Már itt lógok egy órája,hogy hátha írsz.

Bettike
Halk gratula! Kép Láttam a másikban :)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Komolyan,én ezt a feszültséget már nem bírom :shock: !

Tontica

Nagyon drukkolok!!!Nem ezért jövendöltem ám!!!Tessék pihenni (bár én ebben nem hiszek :roll:),és azért amint lehet,menj el dokihoz,hogy lássátok,mi a helyzet,mert a bizonytalanság rossz.
Előző írsáodra reagálva:egyszer asszem már írtam,hogy igazából sokkal több az ikerterhesség,mint gondolnánk,csak legtöbbször az egyik baba felszívódik még azelőtt,hogy elvileg észrevennék...Persze ez ma már nem állja meg annyira a helyét,mert ugye igen korán kiderül a turpisság és persze az is,mi a helyzet a pocakban ( a régebbi 8. héthez képest :D).Szl ha azt vesszük,még az is normális,ha így indul,de azért csak jól végződik :).
Nem semmi a dokinéni válasza :).
Jaj,ezek a pasik mindenbe bele akarnak dögleni :).Én is adagoltam a páromnak,mi lenne ha...hát hüledezett rendesen... :)

Angel

Köszi,ari vagy,én tablettát most nem láttam,már amennyire két, kiskocsival száguldozó gyerek mellett meg tudtam nézni :shock: ...
Mi van ezzel a pisiléssel????

Kriszti

Naná,hogy volt PÉ!!!!Ez kérdés???Olyan egyértlemű,hogy még!!!És simán lehet beágyazódás!És nem elhajózás,de bizony a kishajó nekem fiús :wink:!
Utazás:na igen,őszintén szólva az utazási kedvezmények iylen jellegű szigorításával nem értek egyet.Azzal talán igen,hogy mondjuk a nappalis diákok ne az egész ország területén használhassák a kedvezményt,csak az otthon és a "munkahely" között (mint nekünk volt régen),de hogy a levelezősöktől megvonni :shock: ...ez badarság. :( Inkább a MÁV vezetést kéne rendberakni :(.egyik jóbarátunk a MÁVnál dolgozik informatikusként,rajta keresztül mennek a levelezések a főnökség közztt...hát érdekes dolgokat mesélt :(.
Csak egy édes példa : agyik főnök nem értette,miért kell 50km pályaszakaszra 100 km sint lerakni...mire elmyagarázták neki,hogy mert ugye 2 sínen fut a vonat... :D:D:D... hát ennyit a vezetésről :D!
Varrás :D!gyakorlat teszi a mestert :).Én a szabással állok hadilábon :?...

Katica

Drukk :).Hajrá :)!

Junko

Elfelejtettem írni a múltkor,hogy dehogy bántanám a kuytut,az a dóóóga,hogy ugasson :).

anyapoc

Anyapoc
Én is rágom a körmöm ,ebben az izgalomban.Tonti írhatná már egy mondatot!

Utazási kedvezmény:Megmarad a levelőzösöknek is,uúgy 50%lesz,mint a nappalin.Régen is ennyi volt,és ez sztem korrekt így.

100 km sín Kép Apával most ezen kuncorászunk.

P.é.,hát remélem igazad van! :D Mondjuk hasam fájogatott anno
most meg a mellbimbóm fájogat.....még pár nap ,és kiderül.

Vásárlás gyerekkel/gyerekekkel elég bonyolult.Én sem tudtam nézelődni,mikor vittem Adát. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica,
jelentkezz! :shock:

Kriszta,
jó kis hormonműködésre utaló jelek! :) Volt itt pé! :wink:
Mai hő?

Anyapoc,
lapos forma dobozban volt, de sajnos sem a színére sem a nevére nem emlékszem... :oops:

Na igen, én legalább tudok nézelődni! :wink:

100km sín! :lol: Jujjujúj! :shock:

A pisit majd megírom privát!
angel37

Angyalka
Azt privit elküldöd nekem is??!!Nem tudom arról van-e szó,amire én gondolok. :oops:
Hőm 37,1 :D

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,

A 37.1 tuti! :D

Dobtam neked is privit, épp elkészültem vele! :)
angel37

Sziasztok, fekudnom kell, fenyegeto veteles, most mar csak pecsetelek de SZIGORU AGYNYUGALOM! Mindket babanak dobog a szive. :D Mindeketto 2,7 mm.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
gratuláció két kis szívhez! :)
És feküdj, feküdj!!! Elnézzük, ha nem írsz! :wink:
angel37

Tontica
Szuper!Mármint hogy dobog a szívük! :) Úgy izgultunk értetek!!!
Feküdj csak nyugodtan,elmúlik ez a vérezgetés tuti! :)

Angyalka
Már válaszoltam is! :)
Hát,ha még 6 napig 37,1 maradna tényleg jó lenne! :D Hű,de telhetetlen vagyok! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Tontica
Szuper!Mármint hogy dobog a szívük! :) Úgy izgultunk értetek!!!
Feküdj csak nyugodtan,elmúlik ez a vérezgetés tuti! :)

Angyalka
Már válaszoltam is! :)
Hát,ha még 6 napig 37,1 maradna tényleg jó lenne! :D Hű,de telhetetlen vagyok! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
6 napig??? Ez nem telhetetlen! :D Inkább 9 hónapig! :wink:
angel37

Tontica

Juhééééjjj!
Jaj,megnyugodtam :).Tessék laptopot vetetni Apával :D:D:D!
Szuper,hogy dobog mindkét szivecske :).Az ikrek úgylátszik,ilyen tréfásak :D!

Angel

Nézd meg,hogy ment-e a válaszom,mert kidobott,de kétszer nem küldeném el :).
Na,tudod mennyi lapos doboz van a DM-ben? :mrgreen:
De ha látod,feltétlen jegyezd meg :).
És ne félj,hamarosan Te sem fogsz tudni nézelődni :wink:!

Kriszta

Ez tutti PÉ volt,és persze beágyazódás,ha most visszament a hőd :).
Jujj,de nagyon izgulok most meg érted :).
Ehhh,vásárlás még hagyján,de nézelődni :roll:....
Kedvezmény:na ennek örülök :).Látod,ennyire nem tudom már követni a napi eseményeket,én lemaradtam... :roll: Meg persze már elegem is volt.... :( De egyetértek,szt is így korrekt :).Persze akinek az érdekei sérülnek,nem így látja :roll:.6 nap múlva teszt? :)

anyapoc

http://www.youtube.com/watch?v=n2G6tFPZvU8

Ezt nézzétek meg,ha van kedvetek :).

Ezt szeretnénk előadni (ha minden igaz) a következő ovisbálon az anyukákkal :).

anyapoc

Anyapoc
Legyen igazad!Sztem 6 napot nem bírok a teszttel várni :oops: ,asszem úgy hét közepén ellövök egyet. :oops:
A youtube nálunk most szakaszosan megy.Adának szoktam innen zenét lejátszani,de ma nem ment az sem. :( Lehet túl van terhelve?

Angyalka
ÁÁ,terhesen megelégszem 36 fokos lázban égni! :D
Válasz is ment! :)

Előző hsz-t nem akartam ám 2X elküldeni! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Csak nehogy így járjon,mint a tavaly áprilisi:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr! Köszi! :wink: Remélem te is követsz!+++++++

Tontica! Juhéjjj, jipijájjjé! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Kriszti

Hát nehogy így járjon :wink:!Nem fog :twisted: !
Én véletlen akadtam erre az oldalra,mikor kerestem ilyen táncokat :).
Milyen zenéket hallgat rajta Ada? :roll:

Betti

Boldog névnapot :).
Gratulálok én is :).
Lassan vonalzót is cserélhetsz :):):)....

anyapoc

Ákost,és Bonanzát :oops: a többit nem szereti,de ehhez is hangulat kell neki.(Véletlenül az anyja is ezt szereti :oops: )

Na meg tegnap itt a babaneten hallgattuk a babazenét.Mondjuk a CD is megvan,régen nagyon imádta,mostanában azomban már idegesíti. :wink:De tegnap pont ehhez volt kedve. :P

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc köszi, figyelmes vagy! Bár a nevem Bettina, ezért a köszöntést augusztusig spájzolom! :wink:

Kép
bettike
Eger

Tontica!
Pihenj és vigyázz magadra!

Mindenkinek drukk!!!! :wink:

Kép
Kép
zsazsóka73

Mar faj mindenem a sok fekvestol de muszaly mert sajna a mai napom is ilyen: ver, rozsaszin, barna, ver, rozsaszin, barna stb. :( Nem tudom miert van ez.

Kriszti
nagyon drukkolok!!! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontika, örülök a két kis szívverésnek! Látod, ott az a két pici babóca, és ott is maradnak, csak tényleg komolyan kell venned az ágynyugalmat. Csak WC-re kéne, hogy kijárj, mást nem szabadna! És tényleg polcold jól fel a lábadat, meg a csípődet! Antibiot nem adtak? Van, aki segítsen neked ellátni a teendőket? Drukkolok továbbra is!

Okr, neked is drukkolok nagyon, hogy sikerüljön az a 6 nap, ahogyan szeretnéd, és még legalább 8 hónap mensi nélkül! A hőd igencsak beágyazódás-gyanús! :wink:

Anyapoc, tök jó, hogy ilyen is van, mint ovisbál. Kezdelek irigyelni! :D

Zsazsó, veled mi újság? Jól vagytok? Vizsgálatokkal hogy állsz?

Junko, Angel, benneteket is puszillak ám!

Meg mindenkit, aki fellelhető eme topicban. Ja, tényleg, Gerdáról azért feltehetne időnként képet az anyukája, ha olvassa!
Vendég

Tontica, örülök, hogy már mindkét picurka szive dobog, viszont nagyon-nagyon vigyázz magatokra! (Bár tudom rajtad csak annyi múlik, hogy fekszel nyugiban)

Athiz, te ugye már júli 1-je után fogsz szülni? Csak azért kérdezem, hogy lesz-e fogadott orvosod. Én el nem tudtam/tudom képzelni, hogy mi lesz, ha nem szülhetek annál a dokinál akinél én akarok, de nekünk nem lesz csak 100 ezrünk a szülésre. Abban reménykedek, hogy mivel itt a helyi kórház kis kórház, ezért nem sok olyan "beteg" lesz, aki perkálni fog a kórháznak is meg az orvosnak is, ezért majd az ügyeletes próbál minél jobban teljesíteni, hogy valami üsse a markát. (bár egyenlőre olyan állásponton vagyok, ha ügyeletesnél kell szülnöm nem fogok pénzt adni neki, de legalábbis nagyon-nagyon elégedettnek kell lennem hozzá, hogy kapjon valamit)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, elvileg előtte szülök, júni 30-ra vagyok kiírva, de szerintem hamarabb meglesz a bébim. Remélem! :D
Amúgy már nem tudom, mit akarnak behozni törvénybe, de a kórház elvileg benne lesz a kötelezőkben, hogy a dokival mi lesz, halvány lila bogyóm sincs! :roll:
Vendég

Robcsi!
Július után még mi változik ezzel a szüléssel? Én már nem tudom követni egyáltalán....

Jól vagyok. A pocim most nagyon elkezdett nőni és persze a baby is.
Csütörtökön védőnő, akkor kapok valami vizsgálatra beutalót, ami a női klinikán lesz.

Egyébként ezekre a vizsgálatokra kötelezően el kell engednie a munkahelynek szerintetek?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó, szerintem nem kötelező elengednie a munkahelyednek! Sajna! Most hányadik hétben is vagy? Csak mert jó múltkor azt írtad, hogy a tickered nem a valós időt mutatja. Mert a 18-20. hét között csak UH-os szűrés ami kellhet, utána csak a 24. héten kell menni vércukor vizsgálatra. Pocis képet nem tudsz feltenni, hogy csodálhassuk? :D
Vendég

Zsóka
Miért nem mész már táppénzre?Legalább pihennél kicsit.A baba születése után már úgysem tudsz egy darabig.
Drukk a vizsgálathoz+++++++++++++++++++++++++++++

Athiz
Az alsó topikos linked nagyon tuti! :)

Tontica
Azért vigyázz magadra,és keveset mocorogj! :)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok hétalvók!!!
Kép Én már megyek is dolgozni :( :?
Hőm a hajnal 4-es mérés,és a 5 óra alvás kétrészletben ellenére is 37.1! :D
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Micsoda izgalmak. :shock:

Tontica!
Jajj Istenem kijárna már neked, egy kis nyugodt boldogság!
A lényeg, hpgy dobognak azok a kis szivek.
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!

Kriszta!
Hohó, érzékeny cicik és magas hő? Mi lesz ebbül?
:roll:
És szereted Ákost és a Bonanzát...egyre jobb fejnek tartalak. :D

Anyapoc!
Ez a két sín dolog jó! :)

Angyal!
A privit hozzám is ekűdheted. :)

Zsazsó!
Na és hogy volt a munkahelyi fogadtatás? Mesélj egy kicsit. Ha gondolod e-mailban is elküldheted.
Vendég

Athiz!

Nagyon szép a babád. Főleg a mosolygós.
A fütyijét én nem látom. :roll:
Vendég

Sziasztok, meg egyben, tegnap este egy kicsit kibuktam de most mar jobb.
Kriszti ez a gorbe szuper!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kriszta,
ez a hő ez igencsak nem semmi! :D

Junko,
küldöm! :wink:
Mikoris mentek csusszanni?

Tontica,
örülök, hogy jobb!
Reméljük odabent is minden OK! :)
angel37

Sziasztok!

Tontica!
HOL A TICKERED???????????? :shock:
Vigyazz nagyon magadra,pihenj sokat!!!!

Kriszti!
Huuuhaaa!!!!!! :D :D Drukkolok nagyon!!!! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Helló!

Junko, köszi, hát én is alig tudtam kivenni, az UH-os csajszi mondta és mutatta, merre is kell keresni a fütyit. :lol:
Ha jól megnézed, akkor látsz a képen 2 csontos kis lábat, rajta egy csontos kis medencével, na és azon, mint egy kis akasztó kampó olyan a kukaca. :lol:

Tontika, tényleg, hová tetted a tickert? Inkább levetted? Megértelek, hátha elriasztod vele a "szörnyeket"!
Jobbulást nektek!

Okr, hű, ez a görbusz eddig nagyon hasonlatos az én terhesgörbuszomra! :wink: Ha netán esne egy tizedet a hőd, azért ne lepődj meg! Óriási drukk!
Vendég

Sziasztok!

Zsóka az változik júli 1-jével, ha fogadott orvosnál akarsz szülni és ő éppen nincs ügyeletben, tehát be kell hívni, akkor a szülés TB által megállapított árának 30 %-kát ki kell fizetned a kórháznak. Ez ha jól emlékszem sima szülésnél kb. 30 ezer, császárnál 50 körül mozog.
Azt a kismamát, aki dolgozik a munkáltatója KÖTELES elengedni a kötelező vizsgálatokra. Ennek én annó utánanéztem (bár engem mindig simán elengedtek) és nem hiszem, hogy ez azóta változott volna. Ez valamelyik törvényben le van írva.

Kriszti, nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Mikor tesztelsz?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Kriszti

Ez a görbe szuper!!!!!Ha ebben nincs baba,akkor megeszem a kalapom!!!!!!!!! Jujj,de izgulok a teszt miatt :)!
Ákos,Bonanza :shock: ...Még jó,hogy nálunk Apa nem hallgattat velük Slayert :lol: :lol: ...na jó,az régen volt :).Na meg azért más kaliberű zene :).
Babazene :).Nálunk nincs nagy zenehallgatás :roll:...de Villő amint zenét hall,táncol :).

Athiz

Jó az ovi,ez tény,de sokan így is elégedetlenkednek :(.PL. az ovi benne van az egészséges ovik szövetségében (vagy mi :roll:),tehát az étkezés extrán gyerekbarát,de néhol a szülők eléegedtlenkednek és nehéz velük megértetni,hogy nem az ő,hanem a gyerekük igényeinek készül a kaja.Az én fiam soha nem panaszkodik... :roll:
A bál dolog tényleg csúcs,na meg a többi sok izgalmas program :)....
Na,én sem láttam a fütyit,de hiszek a szonográfusnak :wink:!Név????

Zsóka

Én is azt akartam írni,mint Robcsi,hogy szt köteles a munkáltató elengedni ilyen esetben,akár az egész napról is!!!!Nálunk ebből sosem volt gond :).Jujj,Te is hol tartasz már :).Pocifotó? :roll:

Junko

No,most mondd meg,ilyenek vezetik a MÁV-ot :shock: !

Tontica

Nyugi,ez lehet,hogy csak az időbeni vérzés lenne,ezért csinálja a szervezeted.Nem most lenne mesni? :roll: Na meg lehet,hogy egy kicsit megterhelő a 2 baba hirtelen a méhednek...De szt amíg nincsenek nagy görcsök,sok vér,addig semmi nagy gond nem lehet :).

Robcsi

Ügyeletesnél szülni :erről tudnék mesélni :).Nálunk már évek óta így van,de asszem,ezt már írtam...Nekem nem volt gondom,mindent megkaptam,nromális volt a doki,igaz semmi komplikáció nem volt,de nem éreztem különbséget a fogadott orvosnál és ügyeletesenél való szülés között.És nem fizettem a dokinak semmit... :roll:

Betti

Akkor aug-ban visszatérünk rá :).Mikor mész dokihoz?

Na megyek jelmezt varrni :shock: !

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?