Sziasztok!
Babácska! Akkor óriási drukk indul!
Csomee, neked is drukkolok holnapra meg holanputánra!
Rana,
azért annak a listának a felét se csináltam meg, amit te leírtál. A pajzsmirigyet még a kezdés előtt nézték a Kaáliban, azt mondták, addig nem lehet kezdeni, amíg rendbe nem tetetem.
IR-re az endokrinológusomtól könyörögtem ki egy beutalót, de marha nehéz beszerezni, másoknak nem adott. Itt Szegeden valóságos közelharcot kell vívni IR beutalóért. (én azért kaptam, mert a doki szerint - bőrtípus alapján - pco-gyanús vagyok, mondtam, hogy ezt már nőgyógyász is felvetette, de sose jártunk utána + mondtam neki, hogy mivel nekünk csak a lombik jöhet szóba, nem akarom, hogy ezen ússzon el az esélyem.)
A többit egyáltalán, azt se tudom, eszik-e vagy isszák?
Dezsi,
én is megszavazom neked az IR vizsgálatot, ártani biztos nem fog.
És megszavazok neked egy zebracsordát is, minél előbbre!
De hallod 25 teszttel végignyomhatod az egész hónapot...
Nyulasz,
képzeld, ma én se dolgozok! Sőt, a középfőnök megpróbálja kilobbizni a főfőnöknél, hogy pénteken se kelljen menni, mert a múlt pénteken mindenkit extra berendeltek du. 5-től (kivéve engem
)
(hanem a vízvezetékszerelőt várom, mert apa megszavazott nekem egy mosogatógépet
és próbálok beletanulni az internetes bankolásba, remélem Skriszék rendszere elég stabil...
, ősbizalmatlan vagyok.)
Málnának és Matyinak jó egészséget kívánok! És puszi Zsófinak!
Szezso,
sajnálom
Bosszantó az ilyen. De aztán már semmi jelentősége nem lesz, ha kezdetek és sikerül. 1 hónap ide vagy oda, nem mindegy?
Bridg,
azért nyílunk, mert pudingból vannak az izmaink, és nagy súly nehezedik rá. Nekem fájni is szokott, na nem a nyílás, hanem ahogy nekifeszül az izmoknak, de a magnéziummal elég jól elmúlik.
Puszi és drukk mindenkinek,
különösen most azoknak, akik akcióznak vagy akciózni fognak.