Új privát üzeneted érkezett!

Kép

skrisz72

Bébike,
ezt Till blogján találtam: http://index.hu/belfold/2009/06/30/fake ... 56&rnd=383

Ez választ ad a kérdésünkre.
:)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Hú,annyit írtatok,lehet jegyzetelnem kellett volna :roll:

Puszi,a fene :evil: mikor tudsz biztosabbat?

Bómami,ez a dodge nagyon szép :D én is akaroooook :D

Mabe,Szezsó csini pocik,gratu a 30.héthez :wink:

Estike,tessék jelentkezni!!!!

Bridget,akkor küldjük újra pirit...de most utoljára,okés? :D

Májuska,Juhar drukkok mennek!!!

Baba,hajrá tüszikék! :D

Katavirág,Csomee,remélem lassan véget ér ez a bizonytalanság,és lehet örülni :wink:

Dezsinám,van újabb teszt?

Ma senki ne menjen hivatalba,önkormányzat,apeh és társai,mert nem dolgoznak.

jajj,nem tudom mit akartam még...na majd később jövök még.
Vendég

sziasztok!
:D
dezsina

Nyuszkó, kismamis feledékenység?

Szia Dezsina! :D

Lolával vajon mi lehet? :roll:

Drukkjaim mennek mindenkinek!

skrisz72

Gyors helyzetjelentés: holnaptól Gonal 150-nel indul.

babaimádó
Kép
babaimado

Bridget,
eddig sajnos nem még.
Még választ sem kaptam a kérésemre, de szerintem megint felteszem nekik.:)

Pedig annyira jó lenne az a kocsi.
A másikat amit előtte vettem meg feltettem a teszre és árulom. :wink:

Nyuszkó,
gondolom. Én még élőben láttam egy feketét jó pár hete elsuhanni mellettünk az utakon. ... na, akkor lettem bele szerelmes. :lol: :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Kislányok!

mindenkinek nagyon köszönöm az lh értékelést!
minden esetre, biztos ami biztos, én úgy vettem hogy volt pé. :P ha meg nem, akkor gyakoroltunk egy jót :)
elhatároztam a nyomás hatására, hogy a júliusi szabim alatt elmegyek IR-re....

Nyulaszom!
volt újabb teszt este, de nagyon halvány volt. 13-14. napon volt a legsötétebb :shock: , ami persze ahalvány volt. úgyhogy már csak a kövi ciklusban fogok tesztelni. 25db-ot vettem, hogy ne unatkozzam!

Bridget!
igazából beszkenneltem, nem a vaku miatt ilyen halvány, hanem tényleg ilyen halvány.... :lol:

Baba!
hajrá gonal!!!

Puszedli!
ez elég rossz hír! Mi a folytatás?

Mabe!
nagyon nagy a pocid!!!!

Szezsó!
csini poci :D :!:
dezsina

Skrisz!
Neked extra szia :!: :D :D :D :D
valahogy mindig kihagylak :P
dezsina

Sziasztok!

Hoztam a mai adag drukkot!
++++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Babácska! Akkor óriási drukk indul!

Csomee, neked is drukkolok holnapra meg holanputánra!

Rana,
azért annak a listának a felét se csináltam meg, amit te leírtál. A pajzsmirigyet még a kezdés előtt nézték a Kaáliban, azt mondták, addig nem lehet kezdeni, amíg rendbe nem tetetem.
IR-re az endokrinológusomtól könyörögtem ki egy beutalót, de marha nehéz beszerezni, másoknak nem adott. Itt Szegeden valóságos közelharcot kell vívni IR beutalóért. (én azért kaptam, mert a doki szerint - bőrtípus alapján - pco-gyanús vagyok, mondtam, hogy ezt már nőgyógyász is felvetette, de sose jártunk utána + mondtam neki, hogy mivel nekünk csak a lombik jöhet szóba, nem akarom, hogy ezen ússzon el az esélyem.)
A többit egyáltalán, azt se tudom, eszik-e vagy isszák?

Dezsi,
én is megszavazom neked az IR vizsgálatot, ártani biztos nem fog.
És megszavazok neked egy zebracsordát is, minél előbbre!
De hallod 25 teszttel végignyomhatod az egész hónapot... :lol:

Nyulasz,
képzeld, ma én se dolgozok! Sőt, a középfőnök megpróbálja kilobbizni a főfőnöknél, hogy pénteken se kelljen menni, mert a múlt pénteken mindenkit extra berendeltek du. 5-től (kivéve engem :D )
(hanem a vízvezetékszerelőt várom, mert apa megszavazott nekem egy mosogatógépet :D és próbálok beletanulni az internetes bankolásba, remélem Skriszék rendszere elég stabil... :? , ősbizalmatlan vagyok.)

Málnának és Matyinak jó egészséget kívánok! És puszi Zsófinak!

Szezso,
sajnálom :( Bosszantó az ilyen. De aztán már semmi jelentősége nem lesz, ha kezdetek és sikerül. 1 hónap ide vagy oda, nem mindegy?

Bridg,
azért nyílunk, mert pudingból vannak az izmaink, és nagy súly nehezedik rá. Nekem fájni is szokott, na nem a nyílás, hanem ahogy nekifeszül az izmoknak, de a magnéziummal elég jól elmúlik.

Puszi és drukk mindenkinek,
különösen most azoknak, akik akcióznak vagy akciózni fognak.

Kép
kisbuta

Skrisz
Ez a kismamis tablicsku mutatosabb :wink: koszi :D

Kisbuta
Aha :o de ez a lombikosok izmaira vonatkozik csak vgy normal jelenseg :roll:

Nyulasz
Megbeszeltuk :!:

Dezsi
Nekem nem a csikerosseggel volt bajom hanem tenyleg maga az egesz kep vilagosnak tunt :roll: Most spontankodtatok :?: hajra IRmeg en sem jutottam el de a csajok mar nekem is ragtak miatta a fulem :oops:

Annmari
Kép

Hajnoca
Mier az nem jott be? :roll: gondolom milyen nehez egy babakocsi kivalasztasa mert meg ranezesre hagyjan de hogy ugy is szuperaljon ahogy szeretnenk :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Májuska, Puszi:holnapra nagy drukk és még akinek kell.

babaimádó
Kép
babaimado

Bri,
használtan vettem egy sport babakocsit és utólag rájöttem, hogy nem volt jó választás. Főleg, mert 'elkapkodtam". .. és már nem is tetszik.
Kép

Ez az Esprit jobban bejön, még akkor is ha kerékhibás ... bár majd ha ott leszünk úgyis eldől, hogy mennyire jön be még a hibája ellenére. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Köszönöm a pocakdicséreteket :-) Az ikres barátnőm ma átküldte a szülése előtt 2 hónappal készült pocakfotóját (38.héten szült), pont akkora a pocakom és én is 2 hónappal vagyok szülés előtt kb. :-)

Puszi: sajnálom a cisztát, most azonnal cisztaeltüntető drukkok indítva!!!

Kisbuta: ezt nem nekem szántad szerintem :wink:
[quote="kisbuta"]
írta:
kisbutaSzezso,
sajnálom :( Bosszantó az ilyen. De aztán már semmi jelentősége nem lesz, ha kezdetek és sikerül. 1 hónap ide vagy oda, nem mindegy?

Babim: hajrá kezdés! :-D

Hajnoca: vannak olyan dokik, akiknek egyszerűen nincs szeme a nemhez az UH-n. Vagy nem vallják be, hogy nem látszik rendesen, és csak mondanak valamit :-)

Rana: muti a pocid, nem hiszek Neked, múltkor is lebálnáztad magad :-D

Mabe: Tepocak is csini :-)

CSomee: drukk csütörtökre!!! :-)

Bridget: akkor a hadsereg készenáll :wink: nekem szerencsére nem nyílik a méhszáj, de sok mindentől nyílhat, pl. ikreknél nagyobb súly nehezedik rá, de egyes babáknál is van, hogy nem bírja a súlyt. A keményedések, görcsök sincsenek rá jó hatással. De ez egyéni, nem mindenkinek nyílik keményedéstől pl.

Skrisz: Lola elvileg nekem ír majd sms-t, eddig még nem kaptam. Mondjuk arra már nem emlékszem, hogy melyik topikba kell még megírnom a jó hírt :roll:

Dezsi: ez a beszéd :lol:

Májuska, Juhar: mi a helyzet??

Nyulasz: miért nem dolgoznak ma a hivatalokban??? :roll:

Jó a babás tábla, nem sok benne a fiú :-D Lapulevélkével mi lehet vajon? :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, gondolom a júliusi babavárósba. Asszem ott szokott feltűnni időnként Lola.

Babim, akkor holnaptól ezerrel ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kisbuta, jó a netbankunk, csak reggel elég lassú. Mindenki akkor szabadul rá.

skrisz72

Most kaptam ezt az sms-t Lolától :lol:

"Ma megszületett a kisbabánk fél 12-kor, 2950 grammal, 51 centivel! Nagyon édes a kis Panni!"

Skrisz ez a telepátia!!! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Köszönöm szépen az együttérző szavakat és a drukkokat, holnap du. remélem jó hírekkel jöhetek.

Lola: gratulálok Nektek Pannihoz, sok boldogságot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

[quote="hajnoca"]
írta:
hajnocaPedig annyira jó lenne az a kocsi.
A másikat amit előtte vettem meg feltettem a teszre és árulom. :wink:

Azt hittem a dodgeról beszélsz :lol: :lol: :lol:

Kisbuta,mosogatógép nagyon jó dolog...én imádom :D e-bank is jó,apának úgy intézem a dolgokat.Feltelepítéssel sz@rakodtam kicsit,de onnantól szuper.

Dezsinám,ha akkor volt a legsötétebb,akkor lehetett akkor pé.Bár állítólag legaláább ugyanolyan erősnek kell lennie a kontrollcsíknak,de azért a drukkok mennek!!!És hajrá Ir vizsgálat :D

Szezsó,asszem köztisztviselői nap,vagy mifene van.Ma akartam menni az okmányirodába,még jó,hogy hallgattam rádiót.

Bridget :D
Vendég

Lola,Isten hozta Pannit,gratulálok nektek!!! :D :D :D
Vendég

Ajaj,már csak ketten vannak elöttem a táblában :shock:

Kisbuta,téged nem számollak,met ha addig benn lesznek,akkor aug.8-körül csaszi.
Vendég

Nyulasz akkor még tényleg szerencse, hogy nem indultál el potyára...
én majdnem a bolttal jártam így, ott mondták, hogy nem tudtak időben kinyitni, de arra már minden oké volt, mire mentem...nem lett volna kedvem még 1x felmászni az ötödikre...

Beleolvastam a júliusi babavárósba kicsit, nagyon beindultak a bébik :-D valakinek 3-as ikrei lettek, mindhárom kislány, kettő közülük egypetéjű, és mind 2 kg felett születtek :shock: :) nem semmi...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Epp akartam irni a babastabla lattan,hogy Lola mar ngyon a vegen jar erre tessek :lol:

Lola igy ismeretlenul is 3szoros hipp hipp hurra Kép

Hajnoca
Pedig ngyon klafa ez a kek szin 8) es meg hasonlo a masik jarganyhoz is :roll:

Szezso
Igen katonak keszenallnak 8) :lol: ez a nyilasos dolog eleg ijeszton hangzik :shock: vigyazzanak a kismamik ezel a nyilassal ha lehet :!: :roll:

Puszi
Holnap johirekkel jonni am majd drukkolunk :wink:

Baba
Holnaptol neked is hajra szurik :D

En meg elmentem piplantani es mivel ugye a hotelben vgyunk a wc szinte a szobaban van :oops: es mikor piplantottam apacska meg szornyulkozott a csurgason ramtort a nevetes...es jobb oldali petefeszkem bebenyilalgatott a neveteskor :shock: tisztara betojtam,hogy most menjek meg el egy uhu-ra mielott teljesen lemondom a vasarnapi indulast :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Én mától már 3 in 1-be vagyok. 6-an pedig mentek a sítáborba. Ennyien jutottak el a blastoig.
Kérdés: A blastok kb. mikor ágyazódnak? Mikortól érdemes tesztelni?
Visszaolvasok.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

ŰIgen, bri, de az ESPRIT!! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Juhar,
szép kis termés!!

Táborozóknak hosszú telelést - hogy kistesóra keljen csak megszakítani a tábort - a 3 in 1-nek pedig rengeted drukk és sok HCG!! :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Juhar,szuper,babaragacsok mennek!Szerintem a 9.napig próbád kibírni :D

Bómami,olvastad,amit az elöbb írtam neked? :lol: :lol: :lol:

Bridget,hát én nem tudom... :roll:

Szezsó,bizony kezdődik a júliusi babaeső.

Májuska?
Vendég

Betty!
Üdv itt! :D

Majuska!
Gratula a 3 embrióhoz! Drukkok mennek!++++++++++++

Hajnóca!
Gratula a jogsihoz! :D

Puszi!
:( Remélem holnap jó hírekkel jössz!++++++++++++

Csomee!
Drukk!++++++++++++

Baba!
Hajrá kezdés! :D

Lola!
Gratulálok Pannikához!

Bridget!
Te mikor kezdesz?

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Sziasztok lányok, vagyok csak épp utolsókat simítom a lakáson, minél konfortosabb legyen holnapra :P !

Nekünk mára is maradt a hármasfogat :D , holnap 13 órára megyünk értük!!!!!!!!!! Bővült a 3-as szám: 3.lombik, 3 emrbio és 13 óra!! Misztikus :D

Juhar, nagy gratula és örülök, hogy maradt bőven fagyid, de ők majd kistesónak kellenek, mert most bebabásodsz :wink:
Meddig tervezel feküdni, pihenni??? Drukk és babaragacsok+++

Lola, ismeretlenül is nagy gratula és sok boldogságot meg a legjobbakat nektek!!! :D

Puszi, holnap jó hírt kapsz, ezt szuggerálom!!! Én is holnap kapom a kis édeskéket, tehát csak jó nap lehet :wink: :D

Lányok, újra kérdezem: meddig kell kímélő életmód beülti után????
Nekem egy régi lakóházban több emeletet kell megmásznom, mert itt nincs lift :shock: :? de le kellene járnom progiért! Szerintetek 4-5 nappal ETután már finoman nyomhatom a lépcsőket????? :roll:
Plíz help mííííííííííííííííííííí :wink: :lol:

Kép
majuska

Nyulaszka,
igen olvastam, csak közben a gazlapon is ügyködöm az orchidáimmal.
:? :D

... ha lesz dodgemem és eladósorba kerül fogok szólni. :lol:
két gyermek mellé fog is kelleni ekkora jószág!! 8) :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hali!

Lola
Hatlamas gratula!!! :D

Till
Én meg 0 nega vagyok. 10-én nekem is nézik megint az ellenanyagot, pedig nekem ez elvileg az első terhességem...de biztos ami biztos nekünk ezt vagy 4 x nézik a terhesség alatt.Neked vajon hogy lehet pozitív az anti d ellenére? :shock:

Hajnoca
GRatula a kártyához! :D

Mabe
Szépen nő ez a poci. :D Az enyém is nagyobb azátlagnál.Kit tudja milyen lesz 30 hetesen. :roll:

Drukkok mennek a rászorulóknak!!!+++

Pusz

Itt ma nagyon meleg van, a panel katlan lett. Csupaszon leizzadtam a du-i szunya közben.Kell már a ventillátor. :shock:

Kép
vizkriszisback

Bri,
melyik oldaladban volt az a nyavalya?

Nem ebben?
Mert akkor lehet, hogy kipukkadt a 'cisztának" nevezett oriástüsző vagy mi az.

Nekem is volt hasonló, de ezt már megbeszéltük msnben!!

:)

hajnoca
Dunakeszi

Lolaéknak hatalmas gratula Pannikához.
Sok tejcsit és egészséget.

hajnoca
Dunakeszi

Bómami, :lol:
Mi van az orchideáddal?

Májuska,én most legutoljára semmit sem tudtam pihenni,családi okok miatt.Ha akarnak,úgyis megtapadnak,ha nem,akkor bármit tehetsz.Ha nem akarsz az alagsorban aludni,nyugodtan lépcsőzz haza :lol: Lassabban,kíméletesebben.Ez mindenre vonatkozik :wink: Hajrá hármaskák :D
Vendég

Köszönjük a pocak dicséreteket!

Akciózoknak hatalmas drukk!
Vendég

Májuska,hamár annyira bejön ez a hármas szám:

Kép
Vendég

[quote="szezso"]M írta:szezsoost kaptam ezt az sms-t Lolától :lol:

"Ma megszületett a kisbabánk fél 12-kor, 2950 grammal, 51 centivel! Nagyon édes a kis Panni!"

Skrisz ez a telepátia!!! :-)

Gratulálok!

Kép
Vendég

Lola!
Óriási Gratula! Puszi a hasára Pannikának, és majd gyere a szülés-sztorival - igyekszem nem megijedni...

Szezso :oops:
Ezt Puszinak szántam.... Nagyon gáz... Bocsi!

Bri,
igen, ezzel vigyázni kell. De a klinikán azt mondták, hogy ha óvatos az ember, akkor 2100-as méhszájjal még túl is lehet hordani a babát.

Baba, Juhar és Majuska,
ezer drukk megy

és még Dezsinának is.

Skrisz,
sikeresen vettem az első akadályokat :D . - tudod, apának ugyan van rendelkezési joga a számlám felett, de alkalmatlan bárminek az elintézésére, úgyhogy gondoskodnom kellett a hozzáférésről...

Nyulasz,
én is szeretni fogom, mert utálok mosogatni. - Mondjuk amikor Amerikában voltunk, ott sosem használtam, mert az egész apartmanban összesen valami 4 tányér és pohár volt, azt meg gyorsabb volt kézzel...

Kép
kisbuta

Nyulaszkám, nahát de kedves vagy a gólya-meglepivel :D és nagyon vicces az alagsorral :lol: :lol:
A kis kedvenceim ugyan a mókusok (gondolom ez nem meglepő az avatar és a vonalzó után :lol: ) de most a gólyáknak nagyon-nagyon megörültem!!!
Bevallom, magam is most a nem fekvősre voksolok, az előző 2 lombiknál keményen feküdtem, de hiába....ráadásul utána derült ki, hogy a véralvadásos gondjaimnak sem jó a sok fekvés :shock:
Úgyhogy a clexane mellé megy a vérkeringésjavító komótos mászkálás is :wink:

Kép
majuska

Kisbuta: augusztusban nem lesz a dokibácsim, így ha most nem kezdhetem a Gonalt, akkor 2 ciklust csúszunk. :(

Május: nagy drukk holnapra!

Baba, Juhar, Dezsi: Nektek is!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Isten hozott Panni! :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Május: hajrá a 3 Kismókusnak! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

LOLA!

Kép

Májuska! Drukk a kismókusoknak, hogy mindhárom ügyes legyen és holnaptól jól kapaszkodjanak! :D Pihire okosabbat nem tudok mondani, mint Nyúlanyó.
Kép Kép Kép

Juhar! A te kisjuharjaidnak is babaragik mennek! :wink: (kisjuharképem nincs) :lol:

Szezso, nem tudtam magam lefotózni, mert bevillan a tükör. De majd Árnika tanúsítja, hogy HATALMAAAS lett a pocakom. :roll: (Most ment el az előbb, jót dumcsiztunk :D ) De két hét múlva majd rakok képet (Apa majd fotóz), és akkor majd leesik az állatok...

Puszi, szemét ciszta. :evil: De majdcsak feladja, és akkor kezdhettek.

Bridget, kösz jól vagyok. :D A babák is azt morzézik a rugdosással, hogy ők is jól vannak. :D :D Hasam hordó. :shock: Akkor most te is szalma?? :cry: Jaj, de át tudom érezni. Apa 16 nap múlva jön. Igen, már vágom a centit (sőt, kettőt is, egyet Apa hazaérkezéséig, egyet meg szülésig).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszom,
van pár lepi orchideám és az egyik ledobálta a virágait és próbálok bezacskózással életet lehelni bele.
Már van 2 új levélkéje és mintha egy virágszárat is hozna.

Egy másik meg pont ma kezdi ugyan ezt a folyamatot. Látom rajta, hogy lefogja dobálni a virágokat. :?

S van egy amelyik épp bimbót hozott.

Csak nem értesz hozzájuk? :lol:

Itt az új kezdemény:
Kép

Kép

Zöld lepi
Kép

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Puszi, Rana, most nagyon meghatódtam :oops: :D annyira tetszenek a képek!!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!!

Rana, kitartást a várakozáshoz, tulajdonképpen ti is hármasban várjátok apát, nem? :wink: A hordót én nem hiszem, múltkor is bálnáztál, holott egy édes kis pocit láttunk!!!! Igaz, ha Árnika a tanú hinnem kell :oops:

Puszi, cisztaűző képeim nincsenek, de tudod mit? Ezt küldöm a cisztádnak, hogy takarodjon!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem megijedt és holnapra eltakarodik!!! :wink:

Kép
majuska

Szezso, látod-látod! Tudtam én, hogy készülőben van valami!

Lola, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Juhar, már a 8. napon is látható a csík, ha szerencséd van.

skrisz72

Májuska :D

Bómami,nem értek hozzájuk,de nagyon szépek.Amikor anyósomnak vettem,és elvirágzott,nagyon szomorú volt.És sokáig semmi nem történt.Én meg megkérdeztem egy virágboltban,hogy lehet,hogy a virágosoknál mindig ilyen szépek,és akkor mondta,hogy fél évig virágzik,fél évig pihen.Azóta tényleg folyamatosan hozza az új szárakat,ahogy leszárad az előző.De azt sajna nem tudom,neked mi lehet a baj :(

Puszi,nagyon-nagyon drukkolok,hogy ne kelljen kihagyni most a lombikot!!!
Vendég

Rana,kapcsold ki a vakut,és úgy fotózz! :wink:
Vendég

Nyuszkó,
szerintem semmi. Csak pont az alvó időszak jön neki.
Végül is mire mi megvesszük a virágot ő már akkor kitudja mióta virágzik.
Majd legközelebb bimbósabbakat fogok venni. :D

Azért nem fog a kukában landolni. .... csak a zacskóban és folyton rákukkantva, meglocsolgatva, hogy minden okés-e. :D

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz, vaku nélkül homály a kép... Na majd még holnap reggel megpróbálom vaku (és Apa... :cry: ) nélkül. (A jó gépet Apa elvitte, itthon egy kis klikk-klakkot hagyott csak. )

Orchideákhoz én nem értek, de elnézegetem őket, mert szépek... :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?