Új privát üzeneted érkezett!

Tilli, ez most mit jelent? Nem értek ehhez a témához.

Laptetőt vigyétek!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.06.30 11:08-kor.

skrisz72

Skrisz!
olyan körülményes... nem is tudom milyen dokit kell nyüstölni a beutalóért... nődoki? a Forgácsban? vagy ki a rák. Nem szeretnék már fizetni extra, habár nem tudom mennyibe kerül a magánban, mert már elfelejtettem, pedig mondtátok :oops:
dezsina

Dezsina, lehet, hogy erre nem is adnak beutalót. :? Szerintem kénytelen leszel megcsináltatni a Biovital-ban vagy a Mens-ben.

skrisz72

hihi :D enyém Skrisz laptetője :lol:
dezsina

Skrisz!
bakker, szerintem is ez lesz a vége! :evil:
megint feltüzeltek! :twisted:
dezsina

Pécsen a POTE meddőségi klinikán lesz a lombik, mert hozzánk az van a legközelebb.

Látom, ti aztán beindultatok! :shock: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Dezsina
Csak pozitívan, gondolj néha az én példámra. Nekem 2 és fél hónapra volt kb. a pé-m és láss csodát :lol: Ne görcsölj rajta, ha más nem megy, akkor bízz a csodában, tudod vannak :lol: :wink: Drukk a további tesztekhez :!: :wink:
mnzsani

hát tudod Dezsi, ezzel hogy nem voltál Ir vizsgálaton, engem is feltüzeltél :twisted: :? :roll:
nem tudom , miért, de azt hittem , ezt is kizártad.

Sajnos annyira sok múlik rajta :( Én is pco-s vok, pedig szabályíos ciklusaim vannak/voltak, csak így utólag jöttem rá, hogy vszinü nem volt pé sem. Én naiv, :oops: mindig azt hittem hogyha van menses-akkor pé is.

Nyulaszkám próbálj már hatni Rá!!!

Üdv itt Betty :)

megyek úgy csinálni, mintha dolgoznék

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok! Kezdem önző módon magammal :oops: : Nemrég kaptam a hírt, hogy 3 szépség indult osztódásnak :D , és mit írtam tegnap???? Azt, hogyha 2-nél több embrike lesz, akkor nagyon örülünk!!! Így is van! :D :D
Holnap 12-kor telefon, aztán ha minden igaz csütörtök du. beültetés!!! Fagyi nem lesz, az első 2-nél sem volt, de az akkori 1 és 2 embriók után most szép fejlődés a 3.
Mit szóltok??? Hogy hangzik a 3.lombik 3 embrióval???? Nekem tetszik ez a bűvös 3-as szám!!!
:wink:

Dezsi, az lh tesztet ne is nézd, inkább hozzon szerencsét a laptető, jó??? :wink:

Till, ugye teljesen jól megoldják azt az ellenanyag dolgot?? Csak nyugi, minden rendben lesz!!! :wink: Drukk+++++++++++++

Betty, üdv itt és előre is szép sikeres szeptembert, addig meg jó töltődést a nyáron!!!

De örülök én is Zsófikukackáék híreinek :D :D

Kép
majuska

Csajok,
kaptam ma egy kártyát amihez nem kell PIN kód :D

..... csak egy kocsi, benzinnel tele!!!
Olyan bőghetnékem van örömömben!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Majuska köszi :wink:

Szerintem nagyon jól hangzik a 3.lombik 3 embrióval!!
Bárcsak már én is itt tarthatnék...
Drukkhegyek mennek neked!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,üdv itt :D Ne akarj rögtön a harmadik lombiknál tartani,hátha elég lesz egy:wink: Veled minden rendben?

Dezsinám,nekem eddig nem sikerült hatnom rád,remélem a lányok most jól elzavarnak vv-re!Kérdezd meg a házidokid,meg a nőgyogyid is,hogy ki tud elküldeni téged...vagy kérj a háziorvostól beutalót endokrinológiára,asszem ő küldhet ilyen vizsgálatra tb-re.Nekem egyszerübb volt kiperkálni a tizest,vagy már nem is emlékszem mennyit,mint várni a dokikra,hol ide egy szabadnap,hol oda egy szabadnap.

Májuska,hú,ez tényleg nagyon jó hír :D És még holnapra a negyedik is beindulhat,másnapra nekem csak kettő volt,beültire meg már három embrike.Ügyesek voltatok nagyon :D

Bómami,milyen kártyát?Hitelkártyát? :roll:
Vendég

Bogyimami, Renault? :D

skrisz72

Dezsina, én is az MMben voltam, és 7000 ft volt a kétpontos vérvétel. Nekem ez enyhe IR-t mutatott, a minimális adat met-et szedem. Eddig ugyan még nem segített, de hát ezen ne múljon

Till, nagyon sajnálom ezt az ellenanyag-dolgot. Ez a korábbi szülésednél még nem így volt? :shock: Nem akartam ám titokzatoskodni vagy okoskodni az előbb, igazság szerint én az Eü. Minisztériumban dolgozom,sok infó eljut hozzám az intézetekről, és hát mivel nagy pénzek vannak a "meddőségiparban", sajnos sokszor olyanokat is hallok, amiket jobb lenne, ha nem tudnék :shock:

Hajnoca, gratulálok a jogsihoz, szerintem erre gondoltál, nem? :lol:

Májuska, ez nagyon jó hír, drukkolok!

Szerintetek ha kacskaringós a petevezeték, akkor vajon van még értelme tovább inszemezni? GYakorlatilag akkor ugyanolyan nehéz eljutni a petesejtnek a méhbe, mint spontánkodással, nem? :roll:
bébike4

Ó,Bébike megfejtette a rejtvényt :lol: Bómami,gratu a jogsihoz,és kívánok neked egy autót,tele tankkal. :D

Bébike,én sajna nem értek hozzá.
Vendég

Nyulasz
Velem minden rendben, hormoneredményeim határon belüliek, a ciklusom teljesen rendben 28 napos pontosan mindig, mérem a hőmet, teljesen jól kivehető minden,LH-zom, most volt laparom is, mindkét petevezetőm átjárható.

betty615

Dezsi! Tuti be tud utalni valaki (nőgyógyász, diabetológus, belgyógyász, de talán még házidoki is) INGYENES cukor- és inzulinterhelésre!!!!!! Én vagy háromszor voltam eddig összesen, mindannyiszor ingyen!! Sztem badarság nem elmenni. Lehet, hogy ezen múlik a siker (nekem nagyon kicsit volt emelkedett a terheléses inzulinom, és a mettel sikerült a lombik. Hogy ettől vagy nem ettől nem lehet tudni, de ártani nem árt...)

Betty! Üdv itt! Remélem, nem sokáig maradsz pocaktalan! :wink: TE milyen vizsgálatokon voltál eddig? (Lásd pl a fenti témát. Mi is úgy indultunk, hogy én makkegészséges vagyok, Apának meg kevés a katonája, aztán oda lyukadtunk ki, hogy nekem egy csomó nyavalyám van, ami önmagában is akadályozhatja a babásodást, Apának meg kitűnő lett az eredménye... :roll: ) Nem ilyesztgetni akarlak, de szeptemberig még van időd ezeket kideríteni!! :wink:

Bébike! Én nem vagyok szakember, de sztem is felesleges inszemezgetni kacskaringós p.vezetővel (én legalábbis nem tenném). Bár gondolom attól is függ, mennyire kacskaringós.... Kérdezz meg több dokit is, nézz utána a neten!!!

Hajnoca, én se értettem, de mostmár igen! Gratulálok! :D

Till, remélem minden rendben lesz! :D Nekem a vércsoportos papíromat elkavarta valahova a védőnő (azt állítja, ő már odaadta az orvosnak). Még szerencse, hogy régebben beutalt a hematológus, így tudom, hogy RH+ vagyok! :) Bár az első terhességnél azt hiszem nem is számít.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ááááá, azt hittem Bogyimami kapott egy Renault-t. Azokat kártyával kell indítani, nem kulccsal. :oops:

skrisz72

Rana
az üzid fölött leírtam :wink:
Egyébként ez a 3.-dik clostis hónapom, utána 1 hónap pihi, és indul a lombik.
Azt momndta a doki, fölösleges a szervezetemet tovább clostis kezekésnek kitenni, mert nem sikerül ez sem... :roll:
De majd lesz ez még így se!

betty615

Köszi mindenkinek aki próbálkozott a rejtvénnyel. :lol:

Skrisz,
Rönó? ... :lol: :D inkább egy Nissan Qashqai vagy a Q+2!!!
Esetleg egy Dodge JOURNEY!!!:D :D

http://www.dodge.hu/09_journey/index.html

Egy benzinkút is kell majd hozzájuk!
Lehet apát más vállalkozásra fogom kényszeríteni és veszünk egy benzinkutat? :lol:
Az alsó szomszéd úgyis arab és fejes is... állítólag. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Szerintem az IR-nek egy kissé nagy feneket kerítenek, de azért nem árt megnézetni. nekem a mettől nem javult az enyhe IR-em, de a met abbahagyása után, csak egy kis mozgást beiktatva az életembe, teljesen rendeződött. A barátnőmet B.B. küldte el vv-re, illetve íratta ki neki a klinikán, és neki is magasabb volt egy kicsivel a terheléses inzulinja (28 körül), de B.B. csak legyintet rá. A pajzsmirigyét kellett rende rakni, és rögtön sikerült is neki a lombik.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Betty! APC-rezisztencia, pajzsmirigyhormonok (fT3, fT4), foszfolipid antitest, sperma elleni antitest, inzulinterhelés, stb is megvoltak? :roll: Nem akarlak idegesíteni, de ezek is megérnek egy kört (vagy misét)! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Dezsikém, Forgács tanár úr nekem adott a múltkor beutalót (csodálkozom, hogy neked nem adott, úgy tűnt most eléggé rá van kattanva a témára...) egy budai laborba, de mondta, hogy az is fizetős így a Mens-be mentem, és 3 pontos cukor és inzulin vizsgálatot kértem (alapból csak 2 pontosat szoktak, de nálam a cukor 60 percesnél volt nagyon gáz 1 éve, ezért meg akartam most nézetni) E-mailben elküldték az eredményemet is szóval szerintem megéri oda menni!

Babaimi, örülök, hogy megjött a mensid; nagyon drukkolok!!!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Egyébként az engem is érdekelne, hogy milyen vizsgálatokat érdemes még megcsináltatni.
IR, pajzsmirigy, trombózis....???

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Rana!
Ezek milyen vizsik?
foszfolipid antitest, sperma elleni antitest

Bumi

bumi1979

Sziasztok!

Puszi: hajrá, nagyon drukkolok!!!! :-D

Babim: szerdán várjuk a jó híreket az indulásról!!!! :-)

Majuska: ügyik vagytok :-)

Juhar: osztódós drukkok mennek :-D

Nyulasz: a Diaphyllint a keményedésekre kell szednem :-)

Mabe: örülök, hogy te is bírod a gyógyszert. Segít?

Bumi: azért ez még nem a finis, remélem :-D 10 hetem még van :-)

Csomee: mizujs? Mikor lesznek újabb jó hírek? :-)

Bébike: nekem a lapar nem zavart be a ciklusomba, de nálam nem kellett hozzányúlni semmihez, mégcsak nem is véreztem utána. Téged elég jól megbolygattak, lehet az befolyásolni fogja, hogy mikor jön meg.
Én 1-2 inszemnél többet nem vállalnék be a helyedben, ennyit szerintem viszont mindenképp érdemes megpróbálni, főleg hogy ilyen alaposan "rendetrakott" a dokid odabent :wink:

Skrisz: a kolléganőm úgy járt, hogy végig lányt mondtak neki, aztán a szülésnél derült ki, hogy fiú :wink: ja, mondjuk szerintem az ő babóját nem látta annyi szem, talán csak a kötelező UH-kon volt. :-)

Vkrisz: örülök, hogy oké volt minden, bár ezt a nem dolgot nem értem :roll: lehet úgy értette, hogy 100%-ra nem tudja megmondani...na, de sehol sem 100%-ra mondják... :roll:

Rana: nekem is kék eres a pocim :wink: ahogy kifeszül a bőr, úgy lesz egyre jobban látható...Teszek pocakfotót, azon is látszik.

Dezsi: azért randi volt Apával, ugye? :wink: nem tudom, mennyi LH tesztet vettél, de én úgy gondolom, nem működik mindenkinél. Vagyis ha nem lesz pozitív, attól még simán lehet peteérés. Én elég sok ciklusban használtam, de igazából sosem lett teljesen pozitív, aztán volt normális pé-m, többször UH-val is igazolva.
Úgyhogy nehogy elkeseredj, ez nem annyira megbízható módszer, hogy messzemenő következtetéseket lehetne belőle levonni.
Szerintem diabetológus tud beutalni IR vizsgálatra.

Katavirag: örülök a jó hírnek :-D

Árnika: hajrá inszem! :-D

Betty: üdv itt! :-D

Zsófiéknak mennek a drukkok! Nyulasz köszi a híreket! :-)

Hajnoca: gratulálok! :-D

Pocak-30. hetes:

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Az melyik vizsgálat, ahol azt nézik, hogy az immunrendszer termel e ellenanyagot a petesejt ellen?

Bumi

bumi1979

anti-TPO?

Bumi

bumi1979

Szezso!
Milyen kis csini pocid van!

Bumi

bumi1979

Bumi,
ugorj be a blogomra!
Rögtön fent balra találsz egy letölthető listát, amin a Lányokkal összeszedtük, milyen vizsgálatokat ajánlott végigcsinálni!

Szezso,
nagyon csini vagy! :D

Májuska
itt is gratulaaa! :D Osztódás, hajrá!+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Puszedli :P

IR:
szerintem a terheléses inzulin - úgy tudom - 30ig normális. Nekem Mettel is 60 felett volt 5 hónap után, de legalább a 9-es cukromat levitte...nem tudom, de szerintem ez is hozzájött, hogy most 6 év után végre sikerült!!! :P

betty,
lemaradtam: mi is akkor a meddőségi ok? Azt írod, Te rendben vagy :roll:

Lányok,
kösz az ellenanyagos együttérzést!
Skrisz, nem tudom én sem, mit jelent ez az egész, de ha nem tartják valahogy kordában, károsíthatom a babát :oops: de ugyen nem fogom??? :roll: :P :P

tillidian

Szezso, tényleg csini pocak.
Olyan jó nézni a pocakotokat. :D

Egy bő félévvel ezelőtt nem voltak képeink, most meg annyira jó, hogy ennyi kismamink és pocakunk van!!!
A zebra csorda ideért akkor ősszel.
Lassan megint lehetne nekik szólni. :lol:

Skrisz: a kolléganőm úgy járt, hogy végig lányt mondtak neki, aztán a szülésnél derült ki, hogy fiú :wink: ja, mondjuk szerintem az ő babóját nem látta annyi szem, talán csak a kötelező UH-kon volt. :-)

Húúúú, az ciki ... és kellemetlen.
De azért egy uhus orvosnak azért illik fütyköst látni ahol van.
azért az a kis zsákocska nem olyan kicsi a lába között, hogy ne lehessen észrevenni. :wink:

Nekem K. doki már a 13. heti uhun megmondta, hogy kislány, pedig csak sima 2d uhut csinált!!
A 4dsen is simán megmondta a dokinő, hogy kislány. :)

hajnoca
Dunakeszi

Dezsi,
szerintem biztos jele annak, hogy van volt péd az lehet, ha pisiléskor egy tojásfehérje szerű anyagot látsz a WC papíron. olyan nyúlós is, mit a tojásfehérje és olyan átlátszó is.
Én innen tudom, hogy mikor van volt félidőm.

'Méhnyak-nyák vizsgálat: a ciklus termékeny napjain a méhnyak-nyák üvegszerűvé, nyúlóssá válik. Ezekben a napokban, ha tárgylemezre kikenve megnézzük, megszáradás után páfránylevél-rajzolatot mutat Ezen alapszanak a termékenységi minimikroszkópok is. Hüvelygyulladás esetén nem értékelhető.

...
Cervixnyák: a méhnyak (cervix) hengerhám borításának sűrű, nyákszerű mirigyváladéka. A váladék mennyisége és minősége a menstruációs ciklus különböző szakaszaiban más és más. Szerepe a belső nemi szervek felszálló fertőzésének védelmében van."

'Méhnyak-nyák vizsgálat

Az ovuláció idejének meghatározásának természetes, viszonylag egyszerű, de rendkívül bizonytalan módszere a cervix-nyák vizsgálata. Nyákot nyerhetünk belső vizsgálattal a hüvelybe mélyen, a méhszájig felnyúlva (tiszta kézzel!), vagy (ha ettől a módszertől idegenkedünk), akkor vizeletürítés előtt papír zsebkendővel vagy vécépapírral a hüvely bemenetét megtörölve. A ciklus első felében nyák alig termelődik, hüvelyi szárazságérzet tapasztalható. A száraz napok után a nyák mennyisége megnő, állaga ragacsos, morzsalékony, tésztaszerű. A tüszőrepedés környékén a nyák mennyisége jelentősen megnő, állaga tojásfehérjéhez hasonlít, és kis mintát véve a két ujjunk között hosszúra nyújtható. Ezek a napok a legalkalmasabbak a fogamzásra, a hüvelyváladák ilyenkor az ondósejtek számára jól átjárható. A fertilis (termékeny) napok után a nyák mennyisége újra csökken, lehetséges, hogy még mindig “tojásfehérjés”, de ilyenkor már nem nyújtható, a szálak könnyen elszakadnak. A tüszőrepedés után, a ciklus második felében a nyák újra tésztaszerű, mennyisége csökken.

Figyelem: közösülés után 24 órával a nyáktünet nem értékelhető, mivel az ondóváladék ilyenkor még fokozatosan ürülhet, és ez befolyásolhatja az eredményt.

A nyák állagát szintén befolyásolhatják a hüvelyi fertőzések. (Fehér vagy halványsárga színűtől eltérő vagy szagos hüvelyváladék esetén forduljunk orvoshoz!)"

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... elenesevel

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... tervez%E9s

Bumi,
szerintem inkább ez: Postcoitalis teszt - PCT
Nekem is volt ilyenem. ... még régen ... aztán Bó bebizonyította, hogy nem mindenkire!!!

illetve ez lehet még: Immunológigi vizsgálatok - spermium ellenes ellenanyagok a serumban
http://www.oviklub.hu/betegeknek/1_kiv.php

hajnoca
Dunakeszi

hajnoca
Dunakeszi

Bumi!
Anti-TPO: pajzsmirigy elleni antitestek (immunológián vagy endokrinológián nézik): autoimmun folyamat, amikor a szervezet saját pajzsmirigye ellen termel ellenanyagot. Ezt is érdemes megnézetni.
Az anya szervezete szervezet nem a petesejt, hanem a sperma ellen termelhet ellenanyagot. Ez kétféle lehet: sperma elleni antitest (vérből, immunológia) vagy a méhnyak is termelhet ilyet (post-coitalis teszt). Ez utóbbi inszemmel könnyen orvosolható. Illetve van egy olyan eset, amikor a már megfogant embriót tekinti idegen anyagnak az anya teste, de ezt csak habituális vetélőknél szokták nézni, alleloimmun-vizsgálattal.
APC-rezisztencia= hemofília illetve trombofília vizsgálat (vérből).
A foszfolipid-antitest a trombózishajlamot erősíti, ha jelen van a szervezetben. Ez is autoimmun folyamat, vagyis a szervezet saját maga ellen (nem tudom pontosan, mi ellen) termel ellenanyagot, és ez okozza a fokozott trombózishajlamot.
nálam még azt hiszem néztek CMV-EVB vírust is, ez is okozhat meddőséget. Majd előkaparom a papíromat, mit néztek még. (Bocs Till, már nem emlékszem, ti mit küldtetek, pedig én is kértem az anyagot... :oops: ) Meg persze Fülöp doki honlapján is van egy csomó vizsgálat, amiket speciálisan ő kér ahhoz, hogy tovább lehessen lépni. Ha nem sikerült volna ez a lombikunk, azok következtek volna, plusz hiszteroszkópia, plusz genetikai összeférhetőségi vizsgálat.

Till, én 17-es terheléses inzulin értékre kaptam metet.... Eltérőek a dokik véleményei abban, hogy mi az, ami már nem normális... :roll: Sokáig gondolkodtam, hogy szedjem-e, de aztán szedtem, mert lehet, hogy segíthet(ett) a babásodásban.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meg látom az is hasznos oldal, amit Hajnoca belinkelt. Bár időpocsékolásnak tűnnek, de sztem megéri végigmenni ezeken a vizsgálatokon, mert pár hónap alatt megvannak, és vagy megnyugszik az ember, hogy minden okés, vagy ha megvan(nak) az ok(ok), akkor az(oka)t lehet kezelni, és így sokkal nagyobb eséllyel indul az ember lánya a következő lombiknak. :roll:

Ja Szezso, látom az ereidet! Nekem is ilyesmik vannak! (Meg ilyesmi pocakom.... :oops: :oops: :oops: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, Till!
Köszi!
A barátnőmnek volt valami ilyen, és emiatt már a ciklus első napjától szednie kellett a Medrolt, meg a beülti előtt volt egy szteroidos méhátöblítése. Innen emlékeztem az anti-TPO-ra. De lehet, hogy rosszul.

Rana!
Az APC-rezisztencia vizsire emlékeztem, hogy mondtad, elő is kerestem a korábbi eredményemet, az rendben van. Úgy tudom ez nem változik.

Bumi

bumi1979

PCT nekünk nem volt, mert a férjem spermaképe miatt szóba se került a spontán. Na meg nem egyszer hallottam már, hogy pozi PCT mellet valaki terhes lett.

Bumi

bumi1979

Akciózóknak nagy drukk megy!
Vendég

Kép
Kép

30. hét :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Megnéztem a vizsgálati listát, és nekem még eddig soha nem néztek se thireoglobulint, se thyreoidea-peroxidázt. Ezeket nem csak akkor nézik, ha az sTSH, T3, T4 rossz?

Bumi

bumi1979

Mabe!
Szép nagy pocid van! :)

Bumi

bumi1979

Mabe, hatalmas!

IR vizsgálatra TESSÉK ELMENNI! Nyulasz jól mondja!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Árnika: inszemedhez drukkkkk!!!! ÉS persze, hogy emléxünk!

Betty: üdv és hajrá!!!!

Zsófi: de jó, csak így tovább!!!!! Drukk a Babákoknak!

Májuska: drukkdrukk a 3 babnak!

Szezso, Mabe: csini pocók!

Till: :(

Sajnos én nem kaptam jó híreket ma. K. dr. cisztát látott az uhun, majd a vv. is megerősítette ezt, ösztradiol 950. (200 alatt kéne lennie) Így nem kezdhetem a Gonalt, csüt. újra uhu és vv., aztán meglátjuk. Még semmi sincs veszve, de én eléggé kiborultam. Persze nagyon reménykedem,....

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mabe, akkora a pocid, mint nekem! :lol: Együtt szülünk?

Puszika, :(

skrisz72

Kép

skrisz72

[quote="skrisz72"][ írta:skrisz72b]Mabe, akkora a pocid, mint nekem! :lol: Együtt szülünk?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Én Szezsóval szülök együtt... :lol: :wink:
Vendég

Bumi,
én kapásból úgy indítottam, hogy elmentem a Mensbe és a TSH mellé kértem Ft4, Ft3 és thireoglobulint, thyreoidea-peroxidázt is. Igaz, fzettem jócskán, de így legalább kiderült egyből: egyik sincs a helyén...Nekem Farkasok nevű sorstársunk ajánlotta egy másik topikból, hogy ha jót akarok magamnak, megcsináltatom...

Puszika :oops:
így van, nincs veszve semmi!!! Megadrukkolunk!!!++++++++++++++

Minden akciózósnak+++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Jó estét!

Szezso, Mabe: Gratula a 30. héthez! Nagyon szép a pocakotok!
Puszi: Remélem csütörtökön jobb híreket kapsz!
Katavirág: Nagyon örülök, hogy rendeződött a helyzet és jó híreket kaptál!

Én csütörtökön megyek vv-re, pénteken uh és remélem végre lezárul ez a bizonytalanság!

Mindenkinek akinek kell, mennek a drukkok!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Tillidian
a kiskatonákkal van gond "csak".
Épp ezért nagyon bízok a lombikban.

Rana
pajzsmirigy hormonok megvoltak.
A többi azt se tudom mi fán terem.. :roll: :lol: de majd utána járok!

Szépek a pocakok!
:wink:

betty615

Na visszaolvastam 8) Bocsanat az eltunesert de nem volt netunk :twisted: visszakellett adni meg mielott kikoltoztunk :? matol viszont megint van 8)

Till
:D Mi az az ellenanyag szures :roll:

Dezsi
:D nekem 25naposak a ciklusaim es 11.nap van pe-m :roll: marha eros de ez gondolom fugg a teszttol is :? probaltam nezni a tesztjeidet de nekem ngyon vilagosnak tunik a kep a vaku miatt igy nem tom :roll: nincs ujabb kep :?:

Betty
Szijjja itt is :D hajra lombik latom nem huzod tovab te se a dolgokat...torteto vgy teis 8)

ZSofi@
Tovabbra is mennek a drukkok ngyon szepen gyarapodnak a manok :D

Nyulasz
Ezt most csak felvette a doki egyertelmu ha pl lesz 3peti nem megyek bele :roll: de errol a kettos beultirol nem hallotam sokat :? de mondjuk ha 4van 1et visszatesz es 3mat megprobal elvinni blasztoig....bar egyenlore legyen patim aztan majd tanakodunk mi legyen :wink: mehszajad rendben volt?na most olvasom...akkor vizszint es meg 3hetig nem szulni :!: :wink: koszonjuk az infot Zsofirol :!:

Skrisz
Tablicsku donoruszegesz :P kismamisat is kerunk mert lassan beindul a babaeso a topikban tudnunk kell kiert mikor kell izgulni 8) :D jaj de edi pocifoto... :P tenyleg sugarzol :wink:

Szezso
Valaki kerdezte szal nem konkretan irtam hanem valakinek cimkeve :wink: nem baj ha megkerded meg1szer nekem semmibol nem telik megirni :) es jelentem hetfon katonak lefagyasztva :wink: Latom neked is pihi van :roll: mitol nyilik a mehszajatok csajok :? :idea: Nadon cini a pacak :D

Majuska
3peti az szupi :D vgy 4 most olvasom :shock: 3.lombik 3 embrioval ngyon jol hangzik :wink: Drukkok neked mennek holnapra ha jol tom :roll:

Hajnoca
Az a tv mese link ngyon ari :P jo a jargany megvettetek Bonak :?: Kartyacskadhoz meg nagy gratula Kép aha most mar ertem mit kaptam a blogra :wink: ird ma meg priviben most mi csinaljak vele :roll:

Vkrisz
Szepen gombolyodsz :D Koszonom a jokivansagot...ugy legyen :wink:

Mabe
Barinodnek 3szoros hipp hipp hurra :!: Kép jaj de szep pocak es hat igen a sugarzasod is megmaradt 8)

Csome
Ha lassan is de latom haladsz :wink: sok drukk neked mara :!:

Juhar 14petesejt ugyi vgy :D hajra blasztobabak es drukk a mai beultihez :!: 13megtermekenyult huhaaa :shock:

Puszi
En is ugy varom pirit mint a messiast :lol: orulok,hogy vegre kezdhettel :wink: mostmar akkor teis az elmezonyben vgy 8) igen irok 8) miert te is irsz :shock: :D basszus puszi most olvasom mi van veled :twisted: ez marhara nem jo :( es nem igazsag :roll: hogyhogy meg nincs minden veszve :?: en mikor meghallottam az 1200valamennyis 3.cn-es vv eredmenyt azt hittem hanyattvagodom :x

Bebike
Orulok a jo hireknek :D

Rana
Hogy vgytok?Vagod mar a centit 8) A lenyeg,hogy zart vgy :wink: a tobbihe nem ertek :oops:

Kismamiknak gratula az epp betoltott hethez akciozoknak pedig egy nagy kalappal :!: :!: :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?