Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Skrisz!
olyan nagyon nagyon szépek vagytok :D :D :D mekkora hasad van :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Csomee!
drukkok mára!!! :wink:

Májuska!
nagyon durkkolok! :)

Nyulaszom!
úristen :P

képzeljétek elkezdtem a 11. napon az lh- teszteket :? hát, képzeljétek a 11. napon nagyítóval kellett keresni, tegnap a 14.napi még mindig szerintem halovány :shock: kicsit sokkolt, mert azt hittem óraműre vagyok beállítva :roll: szóval ma dobok fel este képet és kérekszépen véleményeket majd :oops: olyan borzasztó lenne, ha nem is lenne tüszőrepedésem... hogy lesz ebből baba :?:
dezsina

na tessék! laptető :?
dezsina

Dezsi,
nekem 17. nap a félidőm pedig 30 naposak a ciklusaim! :? :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Dezsinám,na kiváncsi vagyok.Persze lehet később is pé :wink: Laptetőnek meg tessék szépen örülni :D

Skrisz,beléptél a 37.hétbe :D
Vendég

Nyulasz, ne sokkolj mááá! Még nem vasaltam ki a ruhácskákat. És nem vagyok összepakolva sem.

skrisz72

Sziasztok!

Rana: 3. cn-től megy majd a Fraxiparin.

Skrisz: gratula a 37. héthez!

Juhar,Májuska,Baba: Kép

Csomee, Kata: babáitoknak ezer drukk!

Én holnap megyek uhura és vv-re, elvileg holnaptól megy a Gonal + a heparin,... :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Dezsina: Várom a tesztképeket!

Skrisz: Gratula a 37. héthez. Mostmár azért össze kéne lassan pakolni!

Puszi: Drukk!++++++++

Katavirág, Juhar, Majuska+++++++++++++

Vkrisz: Várlak az uh eredménnyel!

Nyulasz: Pihengess minél többet!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Nem tudtam vissza olvasni csak egy iras erejeig jottem 8) holnap koltozunk at a hotelbe....ott mar lesz internetem :wink:
Pusszantyu mindenkinek :D
Addigis a drukkjaim
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.06.29 11:19-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Májuska sms:
"Lett 4 petesejtem, nagyon boldog vagyok! Várom a holnapot, hogy megtudjam, mennyi osztódott! Már útban vagyok haza, este fórum! Üdv mindenkinek!"

Szupeeeer!!! Randidrukkok mennek!!!! Very Happy
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Majuska azta mindenit ezek jo hirek :D :D :D en is beerem majd 4-el :roll: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de én Skrisz vonalzóján még csak 36.-ot látok!!!

Skrisz,
azért ehhez is gratula és tessék lassan állandóra bepakolni pár cuccot a bőröndbe!! :D

hajnoca
Dunakeszi

Dezsi,
laptetőtől :? :roll:

Csomee,
akkor drukkolok továbbra is. Először nálam is csak egy pzs látszott, amire azt mondták, bármi lehet, de egy hét múlva már kalimpált a kisszive.

Juhar,
++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
neked is drukk a kezdéshez
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz,
akkor kvittek vagyunk. Csak én még dolgozom ezzel a 2100-zal, de már talán nem is sokáig. És utána sprint haza.
(illetve sprintelnék, ha nem kéne hol mosogatógépet nézni, hol függönyöket. - mert apa megszavazott nekem egy mosogatógépet.)
És azt mondják, a méhszáj nyílását nem lehet érezni. Amit én érzek, hogy ránehezedik babácska az izmokra.

Ja, amúgy én is két nődökihoz járok, mert a kiskönyvvel kötelező a központi nődokihoz menni, akit ugyan még soha nem láttam, csak a központi védőnő pecsétel a könyvembe. Viszont a magándokim mindig bejegyez mindent a kiskönyvbe.
Ahány város, annyi megoldás???

Kép
kisbuta

Bri,
hidd el úgy lesz és babásan mész majd újvilágot felfedezni. :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Bri kaptál tőlem vmit a blogra!!!

hajnoca
Dunakeszi

Majuska
ügyes voltál, drukk a randihoz
+++++++++++++++++++++++++

Meg drukk mindenkinek, akit nem említettem.

Kép
kisbuta

Sziasztok, bekukk, köszönöm a drukkokat, megvolt a lapar, hát tényleg kispista a hisztero ehhez képest, de most már sokkal jobban vagyok. :roll: A petevezeték könnyedén átjárható, de volt benneegy pici hegesedés, ezt megszüntették és azt mondta a doki, hogy nagyon kanyargósak p.vezetékek, ez jelenthet gondot? ---és multicisztás mindkét petefészkem, ennek ellenére van peteérésem, de a fölösleges cisztákat leégette, így állítólag intenzívebb lesz a peteérés. A méhnyaknál (vagy méhszájnál? elég kába voltam még, mikor mondta) az átlagosnál nagyobb a vérbőség, ez okozhat alhasi fájdalmat, de teherbeesést állítólag nem befolyásolja. Szóval ezek jó hírek, csütörtökön megyek Kováts drnőhöz a Kaáliba megbeszélni a hogyantovábbot, és még elmegyek a círisbe is a dokimhoz, mert szeretem egyébként, semmi gondom vele, csk sajnos drágák a tb támogatás hiánya miatt :cry:

Bocsánat, hogy nem tudok visszaolvani, így ülve fájdogál a sebem :( Meddig fogok vajon vérezgetni? még mindig van?
puszi és drukk mindenkinek! +++++++++++
bébike4

Május: gratula, csak így tovább!

Bridget: írsz blogot?

Bébike: jó, hogy túl vagy rajta! Jobbulást, pihengess!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bébike, pihenjél. A kacskaringós petevezetők nehezítik a bejutást, de nem gátolják. Inszemmel simán lehet babátok!

Puszi, jó kis vonalzó!

Lányok, még nem vagyok 37 hetes. Ma töltöttem a 36. hetet és ezzel beléptem a 37.-be. Gondolom így akarta írni Nyulasz.

Májuska, csúcsszuper! Jó randizást!

skrisz72

Épp most olvasom, hogy a dokim ott akarja hagyni a Círist! :shock: Zsunak és Hajnocának is Kósa a dokija, Ti tudtok erről valamit? Pedig úgy szeretem... Lehet, hogy ez egy jel a Kaáli felé? Ott Kováts drnőnél van időpontom, róla mi a tapasztalatotok? Van még várólist a Kaáliban?

Ez a círises cikk

http://www.weborvos.hu/lapszemle/sajat_ ... et/137134/
bébike4

Bébike,
én már 2005-ben otthagytam Kósa dokit (nem szakmai, hanem emberi és anyagi okok miatt :oops: ) és jól döntöttem, mikor a Kaálit választottam :P - de persze ez csak az én véleményem :roll:

Ha Te ragaszkodsz a dokihoz, kérdezd meg, hová megy, és biztosan lehet követni!
(Pesti Kaális várólista régebben 6 hónap volt, ha jól tudom, most csak kb 4...Többiek? :roll: )

tillidian

Még egy kérdésem lehet? Ugyanúgy jön meg lapar után, mint egyékbként A 12. napon volt a műtét.
bébike4

Till, a személyével kapcsolatos okok miatt hagytad ott? Volt nála lombikod?
NAgyon túlterhelt, az tény, de én eddig azt tapasztaltam, hogy lelkiismeretes, én mobilon is bármikor elértem, és a círisben azért is volt jó, mert ott mindig tartják az időpontot, soha nem kellett várnom. Ellenben a magánrendelésen őrület, mi van, órákat kell várni. Szerdán megyek hozzá, egyelőre a Círisben sem tudtak mondani semmit. Biztos, hogy a Kaáli is nagyon jó, oda is bejelentkeztem, (épp az anyagi okok miatt), Kováts drnőt javasolták nekem többen is, hozzá megyünk konzira. Csak valahogy megszoktam-megszerettem a círist. (Egyébként hozzáteszem, hogy nagyon rosszat tettek a círis hírnevének Somody, a tulajdonos meg Vereczkey doki sajtóbeli akciói a tb támogatott lombikok csökkentéséről, stb. , mert az ott dolgozó orvosok-nővérek-biológusok maximálisat nyújtanak, tényleg rendkívül kellemes hely, figyelnek rád, és jók az eredményeik, a laborjuk meg annyira szuper, hogy más országokból jönnek, hogy tanulmányozzák a tecknikai felszereltséget. CSak hát a sajtóba csak a rossz jut el. Sajnálom az én dokimat is, hogy ennek esik áldozatául, én elégedett voltam vele.) Steven G. Kaáliról is hallottam egy-két egyáltalán nem pozitív dolgot (olyan helyen dolgozom, ahová sok ilyen infó eljut, de én nem orvos vagyok! :) ), ennek ellenére a Kaáli intézetet választanám most én is, ha a círisbe nem tudok menni anyagi és doki-hiány :P miatt.
Na, bocsánat az offért, csak annyira sok rosszat olvasni a Círisről itt a babaneten is, pedig az ott dolgozók aztán tényleg kiteszik a lelküket,
bébike4

Bébi,
szerintem nyugodtan kérdezz rá nála.
Ha úgy van, akkor inkább kövesd őt, ha bízol benne és jó dokinak tartod.
Az tény, hogy nyílt és őszinte. Én pont ezért szeretem őt.
Már nekem is esedékes lenne felkeresni a magánrendelésen.
Jobb lesz a helyzeted, ha már babával mész oda.
Akkor nem kell kivárni a minimum 2 órát. :cry: :D

A Vereczkey egy bunkó, pénzéhes doki. Kósa már az én időmben (mostmár kb 6 éve) - még az inszemek alatt - kimutatta, hogy a nőkért és a gyerekekért van.
Amúgy a szegedi egyetemen tanult és dolgozott a Kaáliban is anno.
nekem legalábbis ezt mesélte.
Zsuzsika is mindig azt mondta, hogy a nőkért van a dokink.
szerintem pont ezért fog eljönni, mert nem tudja nézni, hogy mit művelnek a nevük alatt.
Végre lett egy jó hely és akkor a pénzéhes alapító jól elbarmolja az egészet. :evil: Monnyon le!!!

hajnoca
Dunakeszi

Majuska!
Gratula!!!Randi drukkok mennek!!++++++++++

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Hajnoca, én már sok mindenről beszélgettem Kósával, és említette, hogy milyen viszonyban van a V.dokival és másokkal a Círis éléről, ami nem éppen a legjobb kapcsolat. Szerdán majd többet tudok, nem tudom, hogy vajon hová megy. SAjnálom, mert ő annyira bízott és hitt a Söfiben, azóta szerintem csak úgy keresgeti a helyét. Igen, tényleg dolgozott néhány évig a Kaáliban.
Én mennék utána szívesen, de ha olyan helyre tud menni, ahol nincs tb támogatott lombik, akkor nem tudom, mit tudok csinálni :shock:

Én is nagyon drukkolok az akcióban lévőknek++++++++++
bébike4

Májuska!
hipi szupi! drukkok ezerrel a randihoz!!

Nyulaszom!
este 15. napi teszt és fotó :roll: kiváncsi leszek mit mondtok :roll:

Bébike4
örülök, hogy minden rendben! ne aggódj, bekanyarognak a fiúk és máris ott a baba :D :!:

Kisbuta!
:?: micsoda a laptetőtől?

Bridget!
:)

Csomee!
:)
dezsina

Bébi,
értem én.
Tényleg azóta csak 'úgy csapong". Na jó nem a szó soros értelmében, de még nem találta meg azt a helyet, ahol érdemes lenne gyökeret verni és meg is egyezik az ő mércéjével.

Bánhatják, hogy egy ilyen szakembert 'kigolyóztak". Még ha nem is konkrét elküldésről, hanem inkább megválásról, eljövetelről van szó.

Ilyen miliőben nem lehet rendesen dolgozni.
Eddig sem kellett menjek a Cirisbe, de ezek után nem is fogok. :?

hajnoca
Dunakeszi

[quote="skrisz72"]
írta:
skrisz72Lányok, még nem vagyok 37 hetes. Ma töltöttem a 36. hetet és ezzel beléptem a 37.-be. Gondolom így akarta írni Nyulasz.

...és én azt is írtam :wink:

[quote="nyulasz"]
írta:
nyulaszSkrisz,beléptél a 37.hétbe :D

Bébike,dejó,hajrá tovább.A Kaáliban én csak egyszer vártam,igaz akkor majdnem egy órát,egyébként max 10 perc csúszás volt.

Májuska,ügyesek voltatok,randidrukkok mennek!

Dezsinám,várom! :wink:
Vendég

Nyulasz, a lényeg, hogy mi értjük. :wink: Eszter is tudja. :D Apropó, azt álmodtam, hogy mégis fiam született. :o

skrisz72

[quote="hajnoca"]D írta:hajnocaezsi,
nekem 17. nap a félidőm pedig 30 naposak a ciklusaim! :? :D

Ez teljesen normális!!!!!

"A 28 napostól eltérő ciklusok esetén az ovuláció -- amennyiben egyáltalán létrejön -- annyi nappal hamarabb, vagy később történik, amennyivel rövidebb, vagy hosszabb a ciklus. (A sárgatest fázis hossza állandó: 14 nap.)"
(Lampé László: Szülésznők könyve)
Vendég

Hali!

Bocs, hogy nem rohantam a hírekkel...de ebéd után szunyáltam...meg nem is volt semmi izgi.
18+5 vagyok ma.Értékeim:bpd 4,3 ac 14,4 fl 2,9.Ezen kívül meghallgattuk a szívhangját és slussz-passz. :shock: A nemére kérdezés nélkül is annyit mondott, hogy "A nemét ilyenkor még nem tudjuk megmondani." :roll: A képen amit adott meg látszik egy kör a fej nél és egy másik a hasa...ennyi. :? Úgyhogy párom sem maradt le semmiről, majd megyünk Ózdra megint a közeljövőben.

Amúgy a méretei megfelelőek, bemásolom amit egy 19 hetes magzatról írnak a neten:

"A 19 hetes magzatnak már nő a haja. Bőre még mindig átlátszó, így a hajszálerek még láthatóak. Pici testén védő viaszréteg, ismertebb nevén magzatmáz képződik. A baba kortyolgat az őt körülvevő vízből. A magzatmázból leváló darabkákat a magzatvízzel együtt lenyeli, s ebből képződik majd az első béltartalom, a meconium, más néven magzatszurok. Ehhez a mája és az epehólyagja termelik az első emésztőnedvet. Szíve 140-et ver percenként. Újabb 60 grammot hízott egy hét alatt, a 22 cm-es magzat súlya már 260 gramm.

19 hetes magzat méretei (Hadlock féle számítás):
BPD: 4,4 cm; AC: 14 cm; HC: 16 cm; FL: 3,1 cm"

Till, Májuska
Drukk a randikhoz!!!+++ :D

Kép
vizkriszisback

Kriszi, a lényeg, hogy rendben van a gyerek. :wink:

skrisz72

Sziasztok lányok!

Till, köszönöm a hírhozást!!! :wink: :D
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, sokat jelentett!! :D
Punkció után görcsölt a hasam, meg szúrt nagyon, de itthon újra :D aludtam és már sokkal jobb. :D
A holnap azért is izgalmas, mert ugye most derül ki, hogy a kiskatonák hogy élték túl a megpróbáltatást, meg különben is eddig mindig a fele termékenyült meg! Ha most is lesz 2, én már nagyon boldog leszek!!! Ha több, akkor meg egyenesen repdesek a boldogságtól! :wink: Meglátjuk.....

Skrisz, gratula a 37.héthez!!!! Közeleg az egyik legszebb nap az életedben, amikor először kezedben tarthatod Esztert!!! :D

Megyek tovább pihengetni, aztán legkésőbb holnap jobban visszaolvasok és persze megírom, hogy sikerült a randi :wink: :D

Köszönök mindent!!!!!!!!

Kép
majuska

Itt vagyok én is, kidögölve, mert egész nap dolgoztam mint állat.

Májuska, grat a négyesfogathoz!!!!

Nyulasz igen, két nőgyógyihoz járok, mint Kisbuta. Illetve nem teljesen úgy: Egyik a körzeti, aki soha nem néz meg sehogy se, csak megkérdezi, mi a panasz, megnézi az UH és vv eredményeket és felírja, amit kell. Meg belefirkant a kiskönyvembe (nem tudom mit, nem tudom elolvasni, talán csak az aláírását). A másik a magándoki, aki UH-n alaposan mindig megnéz (leméri a babákat, megnézi a méhszájat meg a veséimet), megnézi a leleteimet és válaszol a kérdéseimre, de a kiskönyvembe még sose írt bele (sztem nem is írhatna...). Nem tudom, miért írt szigorúpihit, nekem szóban csak azt mondta, pihenjek sokat, mert ez kritikus időszak. Dehát ezt eddig is tudtam. Ennyi.
A számítógépet nem nagyon tudom fekve használni, pláne nem úgy, hogy nincs itt Apa,és mindenért fel kell ugrálnom....
:roll: Nade TÉNYLEG próbálok sokat pihizni.

Bébike, jó hírek. Bár a kanyargós petevezető nem a legjobb a spontánkodás szempontjából.
:?

Dezsikém csak semmi szontyolodás, hisz azért LH-tesztelsz, hogy kiderüljön, mikor van az az eisprung vagy mi... :roll:

Krisz, grat a 36. héthez! (És egyben a 37. kezdéséhez is!) :wink: Én is úgy számolom, hogy már a 23. hétben vagyok. Hiszen a 22. már betöltöttem, akkor a 23-kat töltöm, nem?? :roll:

Vkrisz, örülök, hogy minden rendben. :D

Kismamik, nektek is áttűnnek kék erek a pocakotok bőrén? :shock: Ma vettem észre. Először azt hittem, striák, de aztán láttam, hogy erek. Elég sok. :shock: Ez normális? (Fotón még nem látszana, ahhoz még halvány)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

kislányok! itt van ni az lh tesztem...
Kép

nézzétek nagyon béna. tökre kivagyok :(

Mabe!
köszi ezt nem is tudtam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dezsina 2009.06.30 08:31-kor.
dezsina

Dezsi,
nem hőmérőzöl mellette? :roll: Cervyx - fronton hogy állsz?

Májuska,
ez csak természetes! :P Nagyon drukk holnapra!!!!! Mikor telcsizel? :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babi, Puszika, :P
fej-fej mellett hajrá!!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike,
igyekszem nagyon kedvesen fogalmazni, mert a legfontosabb, hogy aki egy orvost kiválaszt, az bízhasson benne...
Igen, 2 inszem, 1 leállított lombik és 1 beültis lombik (2 petesejtből 1 embi lett) volt nála. Kedves, humoros ember, de számomra szinte elérhetetlen volt mobilon is, és nehezen toleráltam, hogy 4-5 órát kellett rá várni...(és sajnos már elfogyott a pénzünk, annyit kellett zsebbe is nyomni :oops: )
A Kaáliban ezzel szemben max 20 percet vártam, kulturált volt, higiénikus, diszkrét és mindenki kedves, keresznéven szólítják a pácienseket :P Mindenről számlát kaptam, hálapénz nélkül!!!

tillidian

Vkrisz: Szép méretei vannak a picurinak! Örülök,hogy minden rendben vele.
Majuska:++++++++++++++++
Dezsina: Nekem is volt ilyen tesztem középidőben és nekem is mindig 28 napos ciklusaim voltak. Aztán 2 nap múlva, meg tök pozitív lett. Úgyhogy még tesztelj tovább, hátha csak később van péd.

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok! Most csak par sor erejeig jovok. Mar sokkal bizakodobb vagyok, ugyanis valoban terhesnek erzem magam es vegul is a 2UH kozotti fejlodes normalis volt. Allitolag tenyleg lehet lombikosoknal is kesoi megtapadas.

Csomee, nagy drukkok! Kitty egy hetes lemaradasa most pozitiv pelda nekem. Talan tenyleg nincs semmi baj. Neked most nagyon szurkolok, lehet, most nalad ugyanez a helyzet.

Akciozoknak drukkok!

Vkrisz, Skrisz, szep pocakok!

Nem leszek egy darabig, koltozunk. De majd jelentkezem idovel. Puszi!
katavirag

Dezsinám,nyomasd tovább,ez még nem pozitív.De egy évben 1-2 alkalommal lehet anovulációs ciklus,ki tudja.Nem szomorkodni!!!

Katavirág,az tök jó,hogy szépen fejlődik...nem lesz semmi baj lustikával :D

Májuska,randidrukkok!!!
Vendég

sziasztok!

Till!
nem hőmérőzöm, de a kövi ciklusban kipróbálom azt is. cervixileg sem állok jól. szerintem ez a hajó elúszott. :evil:

Csomee!
nagyon drukkolok továbbra is!!! :wink:
igen, csinálok még pár tesztet.... meglátjuk :roll:

Katavirág!
ez az! drukkhegyek :!: :!: :!:
dezsina

Nyulaszom!
gondolod, hogy PONT most kifogtam ezt a hónapot :?: :!: Ekkora szerencsém hogyan lehet? Vajon terhes mikor leszek ekkora szerencsével :?: :lol: :?:
dezsina

SZiasztok

Nem tudom emlékeztek-e még rám? :) :oops: :wink:
Szoktalak olvasni benneteket, csak sajnos időm az nem túl sok, és sokszor olyan fáradt vok hogy alig látok.

Látom sok kismami nemsoká célegyenesben.
Skrisz tündéri szép pocid van, és látszik rajtad a kiegyensúlyozottság, boldogság.

Nyulasz sok pihi, de eddig is nagyon ügyi voltál.

Katavirág akkor hogy csinálunk nálatok talit , ha elköltözöl?? :lol:

Kukackáékról nem tudtok vmit??

Vkrisz Neked is nagyon beindult poci. :)

Dezsi még ebből lehet pé, nincs mindig pontosan középidőben. nyugalom!!! esetleg küldj le egy naptárat :wink:
nem hőmérőzöl???
és nem emlékszem , bocsi, te voltál inzulin terhelésen???

Csomee drukk++++++++++++++++

Rana ment pü.

Puszi sok sok drukk+++++++++++

Májuska neked is drukk a randihoz.++++++++++

Én kövi ciklusban kezdem újra inszemet, remélem most nem kell leállítani hétvége miatt.
a lelkem szinte teljesen helyrejött, nem érzem már magam hasznavehetetlen, szerencsétlen embernek . nagyon sokat segített hogy dolgozom.

bocsi akinek nem név szerint, de drukkolok kinek mihez szükséges.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Dezsi olvastam ,
esetleg cickafark és palástfű teát nem próbáltad még, nekem nagyon erős , szép pé csinál :?

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

Till, köszönöm, hogy leírtad a véleményed, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok K. dokinál, de most már nyilván mindenért kárpótol Lencse baba :lol: Érzem, hogy azért a szavaid mögött még több negatívum is lenne :? , és persze minden orvosról van olyan, aki rosszat mond és van, aki imádja. Gondolom még a Söfiben jártál hozzá, de a Círisben már "rend" van, soha nem kell várakozni, és ott is nagyon kedvesek, tudják a keresztneved, felhívnak az időpontod előtt, hogy el ne felejtsd, számla van, hálapénz tilos, szóval kb. egyforma lehet. Itt soha nem kellett még 10 percnél többet várnom rá és a második inszemet megcsinálta vasárnap is, úgy hogy péntek este kilencre bementem a magánrendelőjébe, ahová csak amiatt bement, hogy beadja nekem a tüszőrepit. (Choragont kaptam és azt magamnak nem tudtam beadni) Szóval itt a círisben szerencsére már más a rendszer, gondolom, a söfi még ebből a szempontból nem volt túl szervezett. Ezt a zsebbe fizetést sem igen értem, itt szó sincs erről, ez egyébként szörnyű, hogy az állami intézetekben tényleg mindenért elvárják a hálapénzt, most a lapar után is, na, meg amit a szülésért is zsebbe fizet az ember lánya, áááá :roll: Amúgy is úgy tűnik, hogy a végén Kaális leszek, ha lombikra kerül a sor, sajna nincs rá többszázezrem, hiába védem a dokit :D (Sajna tudnék arról is írni, hogy ki és melyik intézet lobbizik nagyon azért, hogy a círis ne legyen tb támogatott :shock: )

Dezsi, esetleg az inszem nem kavarhatott be? nekem az inszemek utáni hónapban igen későn volt peteérésem, a szokásos 30 nap helyett vagy 36 napra jött meg.

Katavirág, én is nagyon drukkolok!
bébike4

Sziasztok!
Én is csatlakozhatnék hozzátok?
Előreláthatólag szeptemberben lesz a lombikom, 31 hónapja próbálkozunk a férjemmel.
Én 31, férjem 37 éves.
A problémánk a kevés spermiumszám.
Szeretnék kiokosodni addig ebben a témában is :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsófikukac hírek:

Málna és Matyi is jól vannak,már kikerültek az intenzív osztályról.Elkezdte Zsófi ciciből is etetni őket,de úgy még kevés megy,ezért külön is kapják a tejcsit.
Málna 1030 gramm,már 300-at hízott összesen.Matyi 1245 gramm.Neki volt egy műtétje a múlt héten,egy ér nem zárult(bota vezeték)csak Zsófi nem akart titeket rémisztgetni.Itt voltak pesten,de már újra Egerszegen.Köszöni a sok drukkot,most nincs netje,de ha lesz megint,akkor ír.Puszil mindenkit.

...persze mennek a drukkok ezután is picurkáknak! :wink:

Dezsinám,vagy csak csúszik...PONT most...ki tudja :roll:

Árnika,már hogyne emlékeznénk...miért te már nem emlékszel ránk?Drukk az inszemhez! :D Dezs nem volt Ir-en,nem sikerült meggyőznöm a fontosságáról :evil: pedig az lenne!!!
Vendég

Árnika,
olyan vicces-aranyos vagy, mindig megkérded, emlékszünk-e Rád :lol:
(ezt inkább nekem kellene kérdezgetnem :oops: :roll: :P )
Megadrukk az induló inszemhez! :D

Betty,
üdv itt, jó Csapatba jöttél! :wink:
Drukk!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katavirág,
lemaradtam. szabad akkor most gratulálni? :roll: :roll: :P (összehúztam magam kicsire, úgy kérdezem :P :lol: )

Bébike,
így van, ahogy mondod: tudnék még mesélni :oops: de inkább "csak a szépre emlékezem" :lol:
Örülök, hogy túl vagy a laparon, gyorsan gyógyulgass és hajrá folytatás...mindegy, hogy hol, ahol Te biztonságban érzed magad! :P

Nyulaszka,
köszi a hírt Kukacékról :D reméljük, hamar megerősödnek mostantól!!!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
én annyira de annyira drukkolok Neked folyamatosan!!!!!+++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Összeszurkoljuk Neked is a babát!!! Ugye, Lányok, :wink:

Májuska???
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, Baba :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee,
Nálad mizu? :roll:

(nálam röviden: sajnos pozitív lett az ellenanyag szűrésem, mert ugye B nega vok :?, hiába kaptam antiD-t a 9. héten az ikerterhesség miatt??? :roll: Most majd további vizsgálatok jönnekááááááááááá :oops: - de Apa is mehet vérvételre :lol: )

tillidian

Köszike az üdvözlést :wink:
Próbállak majd gyorsan megismerni benneteket, hogy minél előbb képbe legyek.
Bridgetet ismerem már egy másik topicból.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Árnika!
Hát persze, hogy emlékezünk :!: :!: :D Drukkok az inszemhez!
köszi a tanácsot!!! nem voltam IR-en, pedig Nyulasz is mondta. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy egy ilyen IR lenne a bűnös. A házidoki nem tud kiírni ilyenre csak mittoménmilyen orvos.... Talán elmegyek, ha Nyulasz is nyúúúúzzzz miatta!

Nyulaszom!
:D hát igen, pont most... talán, lehet :lol:

Bébike!
erre én is gondoltam! Jó lenne, ha az inszem kavarna be... :)

Betty!
Üdv közöttünk! :wink:
hova jártok?
dezsina

Málna, Matyi, hajrá kicsikék!!!

Szia Betty! Üdv a csapatban! Mesélj még magatokról. Melyik intézetbe jártok, ki a dokid?

Májuska, randidrukkok mennek!!!!

Katavirág, de jó! Akkor betehetlek a babás táblába?

Csomee, most te jössz! :wink:

Dezsina, tényleg elpasszoltad az IR vizsgálatot? Nem szép dolog! Most komolyan! Annyit próbálkoztatok már. Nem érné meg egy vérvétel? Lehet, hogy csak ez gátolja a megtapadást. Lécci nézesd meg! Lécci, lécci!

Árnika, végre! Már azt hittük elvesztél!

Rana, az én hasam tökre kéklik az erektől. Főleg a két oldalán. De ez természetes, nyúlik és vékonyodik a bőr. Átlátszik.

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?