Új privát üzeneted érkezett!

Szisz!!! Nagyon csini vagy!!!

Szparanghen!!! Te mikor lettél zebra???? Most láttam a vonalzódon, hogy márciusi mama leszel!!??? Én maradtam le? Nem emlékszem mikor írtad!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Előkerültem :-) Már a 60. lapnál tartok, hamarosan mindent elolvasok! Remélem csupa jó dolgot fogok találni!
(Szisz, mintha te írtad volna az 58 környékén, hogy a babácskád megfordult. Állítólag fel kell stócolni a medencét, Mexikói fekvés, ezzel lehet bíztatni a befordulásra. Nekem nem jött be :-) De azért csináltam. Bocs, ha közben nem aktuális már... tényleg hamarosan mindent el fogok olvasni :-) )

Mi jól vagyunk! Ati már 2 hete felállt, kergetjük a kutyákat itthon. Imád a szobák között rohangálni :-) Most szombaton a 3. foga is kibújt. Szóval minden rendben. Most olvasok tovább, ha tudok. Meg még be kell fejeznem a fűnyírást, mert tegnap elmosott az eső :?
almi

Helloka!

Ildi!
Meggyőztél, a saját elképzelésemben :lol: Amúgy meg nem mi kölcsönözzük a ruhát :lol:

Sziszkó!
Dehogyis, szombaton, majd 08.15-én :lol: De már nagyon rá vagyunk izgulva, főleg Bogi :lol: :lol:

Nita!
Akkor a hitelt megkaptátok? Én még ott tartok, hogy elbírálás alatt van :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, örülök, nekem mind a 4 kiskoszorúslányom megedzette a ruháját, nem lett belőle baj :lol: Bogi is bizti élvezni fogja. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Almi, gratulálok a felálláshoz! Egyből másképp látja a világot :wink:

Húúú, nálunk a felmászás van soron. Tegnap rájött, hogyan kell az étkezőszékre felmászni... Ha érdekel valakit a mutatvány, itt megnézheti: http://ungvariek.freeblog.hu/

Reggel beszélgettünk apával, hogy hú de jó, hogy magas ágyunk van, mert oda nem bír felmászni. Egyszercsak nagy örömujjongás a hálóban. Benéztünk, és a gyerek ott csücsül az ágyunk közepén. Hááát nem mondom, hogy örültem neki. Tegnap akkorát zakózott a székről, hogy megijedtem. És mivel ma sem lett jobb, már körberaktam a széket habtapival, hogy ha esik, puhára essen :?

Na most rohanunk fodrászhoz. Olyan hosszú már Marci haja, hogy nem akarom, hogy ebben a melegben szenvedjen tőle. Nem akarom tarkopaszra, azt nem szeretem, de a tarkóján legyen rövid. Remélem megérti a fodrász, hogy milyet szeretnék neki :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
Mintha Kristófot látnám. Ő is ugyanígy felmászik mindenhová, csak ő rafináltabb, ha valamire nem tud felmászni megoldja, oda tolja a porszívót, kipakol a játszóasztalból, bele áll és már meg is van amit akart. A hajam az égnek áll tőle. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!!!!
megjöttem!!!!!!!!!
voltam védőnőnél.........
másfél kilót híztam.....111cm a haskörfogatom...........
de sajna a vérnyomásom/hála anyósnak/ az egekbe..........158/80 és 104 a pulzusom.....
igy most napi 2x vérnyomást kell mérnem!!!!!!!

Szisz Újpestre megyek 4d-re!!!!!!!!!!
te is nagyon szépen gömbölyödsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gani még nem vettünk fel hitelt........apukám segít amiobe tud....ő kőműves!!!!!!!!anyagilag sokat segít spórolni..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!!
Akkor nem vesztek házat, hanem ott anyósodnál csináljátok meg a magatok részét???

Susy!!! hogy érzed jöhet a baba??? mert akkor neki állok szurkolni!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Jaj, Susy, mi itt még szerencsére nem tartunk. Ehhez még okosodnia kell, de ami késik, nem múlik :?

Nitácska, elég magas a vérnyomásod :cry: De ha "csak" felhergelted magad, és nem tartós, nem lesz komoly gond belőle. Most próbáld meg kerülni anyóst, amennyire tudod :wink: A másfél kiló meg tök jó! Összességében hol tartasz?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ronci igen maradunk.....sajna pár hét alatt nem tudtunk 3 millát előkeríteni...így inkább ezt megcsináljuk magunknak....anyóst meg megpróbáljuk elvitetni innen!!!!!!!!!!!reméljük sikerűl!!!!!!!!
Hékás sajna elég sokat idegeskedek anyós miat....melyik nap éjjel fél 4kor felkeltem mert üvöltözött .....sírtam....zokogtam...........megpróbáljuk a gyámhatóság által elvitetni...veszélyezteti az én a Barnika és a Máté egészségét is........mindannyian feszűltebbek vagyunk!!!!!!!!!

hízással összességében eddig +4 kilónál tartok!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Úristen, Nitácska, az napról napra szörnyűbb. Remélem sikerül elintézni :wink:

És ez a 4 kiló! Tökéletes!!! Nagyon ügyi vagy, gratulálok!

Sziszkó, Te elárulod a plusz kilók számát? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hát remélem 1x az élet még megkegyelmez nekem!!!!!!!!és nyugalomban élhetünk 4-en majd valamikor meg 5-en...... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="surmi"]S írta:surmizilvike, ezzel még lógok :oops:

Kép

Köszi:)
nem adom fel, én már bio, meg gyógy dolgokat is iszom, eszem...
Vendég

Sziasztok!

Nita
Nagyon sajnálom ezt a helyzetet, nem irigyellek. Bocsi a kérdésért, de anyósod nem százas? :oops:
A 4 kiló nagyon jó, ügyi vagy!!!
Remélem már le ment a vérnyomásod!

Ronci
Úgy beszéltük meg apával, hogy Júliusban még várunk, mert sokszor érzékeny a hasam belül, aztán bele csapunk a lecsóba. :)

Nálunk ma nem sok jó történt.
Nagymamám elesett otthon és betört a feje, és eltört a karja.
Kristóf délután meg magára rántotta a szennyestartót, és lement az orráról a bőr. :( Szegénykémet úgy sajnálom.

Lányok nálatok gyerek mellett van cica, vagy kutya? Mi szeretnénk Kristófnak, de kicsit bátortalan vagyok. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy, sajnálom a nagymamát is meg az orrsérülést is. Vigasztaljon a tudat, hogy Kristófnak már kutya baja, csak szépséghiba :wink:

Nálunk itthon se kutya, se cica. Nem engedünk be a lakásba. De anyuéknál van mindkettő. A cicától félek, azok olyan alattomosak, akármennyire is kedvelem őket. A kutyával nincs gond, imádják egymást. Még a bundatépést is elviselik :lol: Mondjuk az is igaz, hogy láttad már őket - bokáig ér mindkettő :lol: :lol: Nagyobbakkal nem lennék ilyen vagány :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nita, a plusz 4 kiló nagyon jó :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Hékás!
Persze elárulom,nem titok! :lol: :lol: :lol: :lol: Most tartok 3 kg-nál!De én pont egy hónappal vagyok "lemaradva" Nitától! :lol:
Remélem nem is sokat fog változni a kg-ok száma!Amúgy is hízásra hajlamos vagyok.Ha a terhesség végéig 10 kg-ot felszedek,akkor megleszek magammal elégedve! :lol: De többet nem kéne! :shock:

Susy!
Mi nem tervezünk se kutyit se macskát! Mi pici baba mellé semmiképp nem akarunk,de szerintem később se lesz,mert szépen megvan csinálva a kertünk,és azt egy kutyus széttúrná.És olyan helyünk nincs,hogy kenelt csináljunk neki. :cry: Pedig imádom a kutyákat,gyerekkoromban mindíg volt!

Na voltam ma a terheléses cukros vizsgálaton.Nekem nem is volt szörnyű az a lötty.Háromszorra húztam le.Én amúgy is édesszájú vagyok.(na jó,nem ennyire édesen iszom a limonádét :lol: ) Pénteken lesz eredményem.

Ronci!
Köszi a bókot! :lol: :lol: :lol:

Kismamik,hogy bírjátok ezt a pokoli hőséget :?: :?: :?: :?: :?:

Almi!
Nem tudom ki írta,de nem én voltam az akire gondolsz! :roll:
A keddi uh-n azt mondta a doki,hogy jelenleg fejfekvésű a picim! :lol: De szülésig még százszor körbeforog! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Susy sajna nem normális anyós...teljesen el van kattanva+alkoholista is!!!!!!!!

Lányok mit csináljak hogy ne idegeskedjek?????
most reggel is senki nem szólt hozzám de ugy érzem mindenen fel tudnék robbanni!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, tudom, nem nyugtat, de most a hormonok is játszanak veled. Esetleg próbáld teljesen lekötni magad. Ha Mátéval játszol, nem kapcsol ki? Vagy ha picit hűvösebb lene, mondanám, hogy sétálj egy nagyot.

Én jól bírom a meleget. Sétálni reggel 8-kor indultunk, hazaértünk, hideg ásványvíz és klíma :lol: Játszótér csak este lesz :shock:

Sziszkó, Te is nagyon ügyes vagy súly-ügyileg. Emlékszem, én is milyen büszke voltam magamra, hogy milyen keveset hízom.Aztán az utsó két-három hónapban megindult, és meg sem álltam 13 kilóig :?

Nálunk a terheléses cukor zsemle+tej után van. Csak akkor itatnak löttyöt, ha ez rossz értéket mutat. Mázli :lol:

Én a kombinált teszt eredményét várom most, elvileg holnapra van meg. Tuti minden oké, de mégis :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Persze,hogy minden rendben lesz,no para! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát én is az uccsó hónapoktól félek!!!!!Kiló ügyileg! :oops: :oops:

Nita!
Ha teheted inkább menj el Mátéval sétálni,ne legyél otthon,ha az anyós otthon van! :evil: Bár tudom,ebben a melegben nem épp sétálni a legjobb!Vagy menjetek el egy barátnődhöz,csak "őt" ne lásd ha nem muszáj! :roll: :evil: :evil:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Nita!
Húha, ez nem semmi! Nagyon nem jól hangzik ez az anyós téma :?
Sajnálom, hogy nem jött össze a hitel!
Azon meg egyetlen percig sem csodálkozom, hogy már reggel idegesen ébredsz és ingerlékeny vagy. Igyál citromfű levél teát! Az idegeket nyugtató hatású. Van akinél beválik. Próbáld ki! Ártani nem ártassz magatoknak vele, ez biztos.

Én egyedül vagyok, mert Bogi tegnap este óta a szüleimnél van, holnap Én is csatlakozom hozzá, ott maradunk pár napot.

Most olvasom, hogy mától vetítik a Jégkorszak 3. részét a mozikban. Meg kéne néznünk. Már az ősszel terveztük a Madagaszkár 2-t, de akkor Bogi pont náthás lett és így inkább nem mentünk el.
Moziban meg még nem voltunk. Ideje lenne már 3-asban is kipróbálni.

Anita
Kép

Kép
gani

Hékás Máté mostanába csak idegesít........felesel.nehéz vele.....de azért szoktunk játszani amennyit birok........
Szisz ez a baj hogy ilyen meleg van és hát tömegközlekedni ne a legjobb.........rosszul leszek!!!!!
Gani köszi......szerintem ki is probálom!!!!!!!!!!!!!!
a tv-be mondták van ez az actimel az is nyugtató hatásu.....??!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, mert a héten már dolgozok, és csináltak nekem rendesen munkát :)

Nitácska, szép a pocid! A 4 kg meg nagyon jó! Nem semmi az anyósod! Nálunk az én szüleim érdekesek kicsit...Egyikre sem bíznám rá a gyerekemet 1 percre sem.

Sziszkó, nagyon csini vagy! :)

Susy, sajnálom a mamádat, meg Kristófot is!

Gani, akkor pihentek kicsit a szüleidnél! El leszel te is kényeztetve most, nem csak Bogi :):)

Hékás, tuti minden oké lesz a teszttel! ;) Voltatok fodrásznál? Nem volt azóta újabb székes mutatvány? :)

Ronci, hogy vagy? Meleget hogy bírod?

Almi, tök jó, hogy már kutyákat keregettek :) De azért két kergetés között gyere hozzánk is! :)

Jessica, merre jársz?

Nálunk nincs semmi különös, tegnap hazaértem és egyből mentem a medencébe, felfújtam a matracot, na gondoltam ezen elleszek egy darabig... ráfekszem, erre hallom, hogy sziszeg :):) Negyed óránként fújhattam újra, mert állandóan leengedett :) Ezután sütöttem rétest, meg rántott sajtot....
Babaprojekt: még egy plusz hónapig lesz fog.gátlóm, mert a szülinapomra állítólag tandemugrást fogok kapni, és nem szeretnénk ha lenne már baba akkor... Többet valószínű úgysem leszek olyan bátor, hogy egy pasival a hátamon 4000m-ről urgáljak :)

Ki mit főz ma? (nincs ötletem mára :oops: )

Kép
encsike87

Sziasztok!!!

Encsike!!! a meleggel túl sok bajom nem volt tegnap, mert ugyan dolgoztam, de csodák csodájára nem voltunk sehol.. ugyhogy én ki sem mozdultam az épületből.. viszont rendesen émelygek, meg szédülök, meg ilyenek. mondtam páromnak, hogy remélem, hogy abba marad a 12.hétre, mert én ezt nem akarom végig... olyan rossz, főleg ha dolgozni megyek... tisztára bizonytalan vagyok olyankor, hogy na lesz kis vuk vagy sem... és nem szeretném, ha hamarabb jönnének rá, mint ahogy én szeretném!!! hát röviden ennyi..
hogy mit fözök??? elképzelésem sincs. nincs olyan kaja amire ha rágondolok azt mondanám, hogy hú, de megenném. bár van. big-mac, vagy Mc-s sajtburger. csak nem tudom miért!!! :lol: :lol: ugyhogy passszzzzz.

Kép
Kép
ronci

Ronci, sok kismamától hallottam, hogy a mekis kaját kívánják :) Én is azt kívántam még anno... :) Csak hát azzal sokra nem megy az ember :)

Kép
encsike87

Ronci, szégyen vagy nem én Lilluval kívántam nagyon a mekis kaját, pedig előtte évek óta ilyen hely felé sem jártam :oops:

Ja és nálunk pont a hányás volt az egyik ok, amiért korán kellett Lilluról színt vallani (más kérdés, hogy nálam sajna ez 40. hétig eltartott :shock: )

KépKép

KépKép
beneildi

Hello!

Megjöttünk a vásárlásból. Bogi kapott egy kisruhát az esküvőre (ha levennénk a koszorúslány ruhát), Én is vettem magamnak egy kosztümöt. Apának inget vettünk, de nem lagzisat, csak ilyen nyárit.

Encsike!
Igen, most a szüleimnél Én is gyerek vagyok :lol:
Tandem ugrás? Érdekes élmény lehet. Én lehet, hogy befo@nék ugrás előtt 5 másodperccel :lol:
Az nem jó, hogy ilyenek a szüleid :cry:

Ildi!
Hú, végig hánytad a terhességet :?: Aztaaaa, nem irigyellek egyáltalán.
Lehet, hogy a 2. terhességem nekem is ilyen élménydús lesz... Boginál soha semmilyen tünetet nem vettem észre magamon.

Brigi!
Van már eredmény?

Anita
Kép

Kép
gani

A tandemugráshoz még annyit, hogy kapaszkodjon meg az a kötél, aminek engem kellene megtartania :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Hello Mindenkinek :D

hajnalban arra kelltem, hogy a saját izzadságomban főlök, ígybekapcsoltam a légkondit. Nem tudom, hogy emiatt vagy nem, de a sajna zuhant a hőm, így most már tutti a piri :cry:

Most azért már kicsit kezdek belefáradni 3 év és két lapar után meg azt a hülye hőmérőt is utálom. De amiért nagyon dühös vagyok, hogy a húgom és a nővérem megszámolni sem tudom, hogy hányszor volt abortuszon. És tegnap közölte velem, a húgom, hogy ne erölködjek, úgy sem leszek már terhes sose lesz fiam, viszont neki pár év múlva lesz, mert megjósólták neki, ketten is, bár ő nem akar több gyereket, de hát a sorsa megvan írva. Kissé elkeseredtem, de rá hagytam Én nem versenyezni akarok, hogy kinek lesz fia hamarabb, hanem magamnak szeretnék, de a húgom csak beszólógat állandóan. Így nem bírtam ki, hogy ne mondjam, neki azt, hogy ha megint terhes lesz úgyis elveteti mint a többit szokásához híven. (nagyon gonosz voltam? :twisted: ) Ki tudja már hány kis fiút vetett el

Na jó nem panaszkodom tovább :D
surmi
kockasfulunyul

surmi!!! kitartás!!! lesz saját kisfiad!!! nem Te voltál gonosz, hanem a húgod!!!! :twisted: :twisted: Hogy mondhat ilyet neked???!!!!!

A tandemugráshoz részemről annyit, hogy sokszor gondolkodtam már rajta.. mivel tériszonyom van, mindent akarok csinálni amivel esetleg leküzdhető .. bár mikor helikopteren dolgoztam, minden egyes alkalommal "kulcsra" zártam az ajtaját, annyira attól tartottam, hogy egyszer csak kinyilik az ajtó én meg kiesek.. :lol: :lol:
Mc-s kaja! mindenhol azt enném most.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Gani, annyira nem volt jó, de azért ki lehet bírni. Utólag sikerül még egy-két akkor szánalmasnak tűnő hányós sztorin jókat nevetnem is :lol: ha ez az ára az egészséges babónak, újra vállalom. Amúgy napi szinten kb. csak a 20. hétig hánytam, aztán heti 2-3-ból, majd a vége felé heti 1-ből is kijöttem :wink:

Surmi:
1. jóslásban nem hiszünk :wink:
2. hajítsd ela hőmérőt, legalább két hónap szünetet adj magadnak, azon semmi se múlik, nekem már a doki is ezt tanácsolta :lol: és ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne járj végére a problémáknak meg ilyesmi, de ennyire nem szabad görcsölni rajta...
3. abortusz/gyerekre vágyni érzéssel akkor találkoztam amikor februárban küzdöttem a babámért a kórházban, másik ágyon meg mellettem vetésforgóban jöttek az abortuszos csajok :shock: szar érzés volt küzdeni és nem kapni valamit, hogy láttam közben mások eldobják ugyanazt, amire én annyira vágyom...
de az igazság az, hogy volt olyan lány, akit én vigasztaltam, már nálam is rosszabb és elkeserítőbb volt a helyzete, sokkal nagyobb veszteség érte. Na itt egy életre elég bajt láttam 5 nap alatt :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kicsit eltüntem mostanában, csak a két hét szabim miatt kicsit el voltam havazva a melóval és mára sikerült utolérnem magam. :) Még alig-alig olvasgattam vissza kivel mi történt, de majd este bepótolom. Szinte csak ebbe az oldalba nézegettem bele.

Encsike:

Ennyire nem jösz ki a szüleiddel? Az nem jó, sajnálom. De azért drukkolok hátha jól alakul majd!
Egyik barátnöm volt már tandemugráson a férjével, hát neki nem volt túl jó élménye, de nem részletezem, remélem nektek jó lesz.
jessica28

Sziasztok!

Én is melózom ezerrel, meg az edzés, meg a külön dolgok, amiket estére besuvasztgatok :)

Ma voltam szemésznél, és nem kell már a szteroid :) Jövő hónapban még egyszer megyek és hurrá!!!! Most már semmit nem kell szednem, gyakorlatilag megvagyunk, de egy utolsó kontroll még lesz :) Annyira örülök. A jobb szemem 0-ás, a bal reggel 0, estére 0,25. És ez annyira jó, hogy kiszedik a jogsimból a szemüveggel vezetet :) Végre, végre, végre! Egész úton hazafelé vigyorogtam, mint a tejbe tök. Nagyon boldog vagyok.

Bendike már nagyon hiányzik, de hétvégére hazajön és megyünk megnézni a Jégkorszak 3-at. :) Imádom a Diego-t.

Nitácska, próbálj meg nem idegeskedni. Lesz@rom tabletta bevesz (az sem baj, ha citromfű teának hívják). Nagyon nehéz most neked, mert ilyen anyóssal... Én lehet, hogy már fejbe vertem volna valamivel... :evil:

Sziszkó, a cukros lötyi nekem sem esett anno rosszul, bár kétségekkel álltam neki, mert mindenki szidta. Édesszájúak előnyben.

Hékás, nagyon ügyesek vagytok már :)

Surmi, nagyon sajnálom, hogy ilyen tesód van. Ez hihetetlen és mérhetetlen gonoszság. És jól tetted, hogy megmondtad a magadét. Ildinek igaza van, jóslásban nem hiszünk, mert bedumáljuk magunknak és akkor valóban igaz lesz. Éppen a szemésznél olvastam, hogy a Groovehouse-os Judynak és a férjének egy nagyon menő jós (vagy asztrológus) megjósolta az esküvőjükön, hogy őket az ég is egymásnak...Már elváltak. Nekem most írta a horoszkópom, hogy pénz áll a házhoz: naná, a SZJA visszamenőlegesen... Azt hiszem, a helyedben most én sem hőmérőznék egy kicsit.

Anita, nekem a kosztümvásárlás munka :( Én is megyek esküvőre, de én ruhát veszek, mert a kosztümről csak a munkahelyem jut eszembe és van is egy halommal (mondjuk, mind fekete).
Menjél kicsit anyukázni :) Én nagyon szeretek hazamenni, mert ott még egy kicsit kislány lehetek.

Encsike, én nem főzök (ma sem :oops: ). Párom olyan későn jön haza, hogy már nem eszik, én meg nem kívánok enni a meleg miatt. Rám is szóltak edzésen, hogy ilyen kevés kalória mellett nem lehet normálisan fogyni :roll:

Ronci, minden okés? Néha én is imádom a mekis kaját. Amíg nem az a mindennapi betevő,addig sztem okés.

Eddig bírtam visszaolvasni!

Mindenkinek jó pihit!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!!! Megjöttem a doki bácsitól, van szép kis szívverésünk, meg szép nagyok vagyunk: 5mm./CRL/ Nekem nem csinált semmi mást csak 1 hüvelyi ultrahangot, mondta, hogy Ő ezt nem zaklatja jobban, minden rendben van. Elmondtam mit szedek, azt mondta, hogy tökéletes, kérdezte van-e kérdésem, mondtam, hogy nincs, ha baj van jövök, egyébként meg a 12.héten jövök megint.. Ő csinálja a nyakiredő mérést, UH-ból van PhD-je.
Hát ennyi, mindjárt rakok fel egy képet is róla! /csak szokás szerint tölteni kell az aksikat.

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Először gyorsan két jó hír:
1. ,megvan a kombi teszt eredménye. negatív :lol: Down: 1:25000, Edwards-kór kevessebb, mint 1:50000 :lol:
2. KISTESÓ MEGMOZDULT :lol: :lol: :lol: :lol:

Nitácska, hogy vagy? Nyugodtabb vagy egy pici fokkal, vagy ma is pocsék nap volt?

Encsike, tandemugrás???? wow!!!!! én tuti betojnék... én ma nem főztem, anyuéknál voltunk. Pecsenyicska volt ebédre :lol: :lol: Holnap meg szerintem szilvás gombóc lesz. Fodrásznál voltunk, háááát érdekes volt, maradjunk ennyiben. Nem reklámozom a blogunkat, de ott leírtam részletesen, miért, itt nem akarom ezzel feleslegesen szaporítani a szót :? A székes mutatvány folyamatos, azóta már ágyas is van :twisted:

Surmi, hogy mondhatott ilyet a hugod??? A legfájóbb pontján sebezni meg valakit :twisted: Egyébként a baba-témától eltekintve mennyire vagytok jóban?

Kinga, ez szuper hír. Hurrá gyógyulás :lol: :lol: Jégkorszak nekem is nagy favorit, de nem azt nézzük meg hétvégén :oops:

Ronci, ugye milyen jó érzés a szívhang???? Én akkor nyugodtam meg, amikor lett. Mert az első UH-n még csak petezsák volt. És már nincs 2 hét, és megyek 4D-re a lába közé kukkolni :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát íme a topikunk februári babája: /nem túl jó a minőség, de most csak ilenre futotta/ :lol:
Kép

Kép
Kép
ronci

Sziasztok Lányok!

Micsoda jó hírek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hékás!
Gratula a pici mocorgásaihoz! :lol: Hallottam,hogy a második babánál hamarabb megérzi a kismama,ne de hogy már a 13.-ik hétben!!!!??????Ez tök jó! :lol: :lol: :lol: Én épp mondtam páromnak,olyan furi lesz ha megszületik és már nem fog mozogni a hasamban semmi! :lol: :wink: :wink:
Grat a jó eredményhez! :lol:

Ronci!
Jujj,szívhang!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nincs is annál szebb és jobb! :lol: :wink: :wink:
Nem akarlak megijeszteni,meg lehet Nálad másképp lesz,de nekem ez az időszak nagyon lassan ment! :roll: És readásul én voltam uh-n a 9.-ik héten is,de olyan nehezen akart eljönni a 12.-ik hét! :roll: :shock:

Kinga!
Gratulálok a szemed javulásához!!!!!Ez nagyon jó! :lol: :lol: :lol:
Majd valamikor én is szeretném megműttetni a szemeimet.Nekem most mind a kettő 2.75-ös. :roll: De a kontaklencsét felváltva hordom a szemüveggel.Mikor milyen hangulatom van! :lol:

Surmi!
A hugodat lődd fel a holdra! :evil: :evil: Már bocs,de hogy lehet ilyet mondani :?: :?: :?: :?:
Én örülnék ha lenne tesóm,eszembe se jutna hasonlókat mondani neki! :shock: :roll:

Encsike!
Köszi a bókot! :lol: :lol: :lol:
Tandemugrást én is kipróbálnám egyszer! :lol: Párom azt mondta ő nem vállalja be! :roll: Félős pasik! :lol: :wink:

Nita!
Helyzet milyen otthon?Feszkó van? :roll: :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!!!!!!!!!!
nagyon nagy élmény volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 1 órát bent voltam!!!!!!!!!!!!!!

Még mindíg fiú!!!!bár eblém hozták a frászt,....nagyon szégyenlős..........folyamatosan takarta az arcát.....

Szóval a méretek!!!!!!!!!

Egy élő magzat fejvégű fekvésben!!!!! /vissza fordult a drágám/:)
Placenta a fundusban tapad.
Magzatvíz átlagos mennyiségű.
Köldökzsinórban 3 ér.

Négyüregű szív,jó ritmusú szívműködés.
Koponya,gerinc épnek tűnik.Rekesz ép.Gyomor és hólyagtelődés látható.
Mindkét vese ábrázolódott,üregrendszeri tágulat nem látszik.
Hiánytalan végtagok,élénk magzatmozgás.

BPD: 70MM
OFD: 90MM
HC: 255MM
TAD: 74MM
AC: 223MM
FL: 50MM
EFW: 1018GRAMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

méretei alapján 27+2.hetes!!!!!!!!!!!!!!!

szóval tökéletes gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga már én is gondoltam hogy például véletlen lezuhan a lépcsőn........de lebeszéltek róla......

Hékás tegnap tökéletes napom volt!!!!!!!!
annyi roszz hogy a párom beteg:(fájlalja a tüdejét/rohadt bagó/ este 38.1 volt a láza reggelre 38.6 lett.....nem engedem dolgozni...elzavartam kínok kínján az orvoshoz!!!!

Ronci édes a kis manókád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello mindenkinek!
Ronci!
Nagyon kis édes a babucikád. Már most gyönyörű baba :lol:

Nita!
A Te kisfiad pedig egyszerűen tökéletes. Pontosan annyi idős, mint amilyennek számolják. Szót fogadó gyerek lesz :wink:
Férjed jobban van már? Mi a baja? Mit mondott a doki?

Kinga!
Végülis, kosztüm, de kicsit lazább műfaj, mint a bankosoknak szokás :wink:
Jaj Én a mozi miatt tiszta stressz vagyok. Mi lesz ha Bogi végigdumálja majd a filmet (sanszos a dolog) vagy pisilnie kell közben...
Még sosem volzunk vele moziban, eddig mindig halogattuk :oops:

Sziszkó!
Te is egyke vagy? Nekem sincs tesóm :cry:

Brigi!
Örülök a jó eredményeknek!
Ezek a vizsgálatok mindenhol változhatnak? Mert nekem nem volt anno ilyen vizsgálatom :roll:
Kistesóhoz pedig gratulálok! Az egyik barátnőm is pontosan ennyi idősen érezte megmozdulni a 2. babáját.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani tüdőgyulladása van...most el kellett mennie tüdő röntgenre......

ime a kis 1 kiló 18 dekás sós zsákom:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, milyen fiús arca van Barnabásnak :shock: Nagyon édes. Az eredmények meg tényleg tökéletesek! Gratulálok hozzá. A párodnak meg jobbulást, vigyázz, nehogy elkapd!

Gani, kíváncsi vagyok, mennyire jön majd be a mozi. Nekem mindig az a félelmem, hogy túl hangos nekik. Oké, ha valami akciót ezerrel dübörögtetnek, de egy mesefilmet miért kell??? Mi holnap megyünk moziba, persze csak apával kettesben. Amikor Marcit vártam, szédültem egy-egy jelenetnél. Kistesóra akkor kezdtem gyanakodni, amikor elmentünk moziba, és megszédültem egy-két üldözéses jelenetnél. Másnap teszteltem is :lol:

A vizsgálatok között vannak eltérések. Vannak kötelezők, de vannak, amik nem azok. A kombinált teszt nem kötelező, sőt 30.000 körül van a legtöbb helyen. De a kórház szerződést kötött a sejtbankkal, így aki ott szül, annak ingyen megcsinálják. Egy vérvételt meg megér így, nem? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nita!
Nagyon édes Barni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gani!
Igen én is egyke vagyok!Ha leszámítom a féltesómat.Anyukám első házasságából van egy bátyjám,de nem tartja velünk a kapcsolatot!Pedig anyum egyedül nevelte fel! :? Én kb 3 éves voltam,mikor utoljára náluk voltunk.Miskolcon laknak.És az akkori látogatásunk után közölték anyummal,hogy nem kíváncsiak ránk.Pontosabban a kedves felesége.Érdekes történet. :? :? :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Brigi!
Hogyne érne meg egy vérvételt! Azt tudom, hogy a genetikei uh 35 (???) éves kortól kötelező, de hallottam már olyat, hogy valamelyik intézmény minden kismamának megcsináltatja ezt a vizsgálatot, életkortól függetlenül. Nekem ilyet sem csináltak.

Sziszkó!
Miskolci? Akkor földim :lol:
Tréfát félretéve! Tényleg nem szép tőle. Szépen megköszöni, hogy anyukád felnevelte.

Nita!
Nagyon kis szívdöglesztő Barnuska :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

nagyon rég voltam, örülök, hogy még megvan itt a pörgés!

Egy tanácsért jöttem elsősorban: ki hogyan vágott neki a szobatisztaságra nevelésnek? Volt, aki egyből wc szűkítőzött? Hogy ment?

Surmi,
nálunk is hasonló a helyzet, az unokatesóm versenyez velem (én nem, ővele :roll: ), én előbb estem teherbe 2007-ben, erre ő kikötötte, hogy a másodikat ő szüli előbb. Most 3 hós terhes, pedig a fia mégcsak most egy éves.. Én csak azt mondom, egészségére.. ..majd, ha a két gyereket cipeli fel a negyedikre és kel éjszakánként 5-ször... :lol: :lol:

Susy,
sajnálom a nagymamád! Jobban van már? Kórházban van, gondolom? Ha hazajön, hogy lesz, veletek lesz, vagy otthon?
Az enyémmel is hasonló dolog történt 2éve, a küszöbben esett el. :(
Mi is szeretnenk kutyát, én csak attól tartok, hogy szegényre nem marad elég időm, attól nem, hogy nem jönnének ki a gyerekkel. Bár van, hogy egy kutya nem bírja a gyerekeket (mint az enyém is, aki Anyuméknál lakik és már öreg), de ha a kölök ezt tiszteletben tartja, akkor nem lehet baj. Milyet szeretnétek?

Na újabb zuhany a derült égből!! :lol: :lol: :roll:
Vendég

Mango, nálunk is a fiam 13 hónapos, én meg 3 hónapos terhes vagyok. 19 hónap lesz közöttük. Én úgy vagyok vele, hogy amíg az ember nem szokja meg, hogy átalussza az éjszakát, hogy nem kell pelenkázni stb, addig sokkal könnyebben kezdi újra. Szerintem ha 3 év körül lenne Marci, sokkal nehezebb lenne visszazökkennem.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás,
szia, azt hiszem, mi még nem találkoztunk! :D
Nyilván mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmesebb. Én csak azt nem értem, ha valaki más miatt akar gyereket ilyen sürgősen.. Meg a "versengjünk, hogy melyikünk gyereke tud többet" dologtól is kiütést kapok (az a kissrác pl már 7 hósan krumplistésztát evett sültvirslivel, a mézről nem is beszélve, és ezt az anyukája úgy mesélte nekem, hogy "igen, ők már eléggé ELŐRE vannak az evéssel".. Én kajatémában betartom a szabályokat, főleg mióta egy barátomon 35 évesen jött ki a mogyoróallergia, és most pl meg is halhat egy kicsitől is..
Az én gyerkőm 4 hós kora óta alussza át az éjszakát, szóval én biztos nehezen kezdem majd újra, de annak pláne nem örülnék, ha a kicsi még a nagyot is felkeltené mindkétszer.. :D Egy háromévessel azért már sokkal könnyebb a helyzet, arról nem is beszélve, hogy egyedül feljön az emeletre :lol: )
Marci hányszor ébred? És mindig át is pelenkázod?
Vendég

Marci még csak most kezdi átaludni az éjszakákat, most tartunk ott, hogy heti 1-2x már alhatunk. Ezt a versengést én is utálom. Az én fiam nagyon korán kezdett mindent csinálni (6 hósan felállt, 10 hósan elindult), ezért mikor mindenki dicsekedett, én inkább bőszen hallgattam :lol:

A kajában én annyira komolyan nem tartottam be, mert ő első pillanattól tápszeres volt sajnos. Ezért a védőnő megengedte, hogy kicsit rohanjunk. De pl tejet nem kapott még, nem kapkodunk már. Bőven van miből válogatni ebédnél :wink:

Ja, és éjjel nem pelenkázom át. Este elalvás előtt kap tisztát, olyan 9-10 között, és kb reggel 8-ig alszik, akkor kap tisztát. Első pillanattól csak akkor pelenkáztam éjjel, ha muszáj volt.

Mázlista vagy, hogy Neked ilyen hamar átaludta. Drukkolok, hogy kistesónak is ilyen jó alvókája legyen :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás
attól tartok a majdani kistesó rám üt majd :lol: én ugyanis nem vagyok jó alvó, bezzeg a férjem! :lol:
Igen, mostmár én is jobban szeretem, így, hogy egyévesen már sokfélét ehet. Tejet 1 hete kezdtünk, laktózmenteset, én a tésztával várok még pl.
Furcsa, én azt hittem, a tápszertől a babák jobban alszanak, mert mi is adtunk neki, és elképesztően bekómázott tőle :lol: a saját gyártmányú tejemmel sosem tudtam így kiütni :lol:
Felállás, elindulás nekünk is akkor :) de asszem ez az átlagos, legalábbis mostanában. Bezzeg a wc-zésben óriási eltérések vannak. Szerinted, ti mikor kezditek? Mi 2-3 hétre a telekre megyünk nyár végén, azért gondoltam, hogy megpróbálom, ott mégiscsak elmegy a kisebb-nagyobb "baleset" a fűben :lol: De bilit pucolni nincs kedvem, akkor már a pelus sokkal egyszerűbb és majd-majd egyből a wc.. Szerinted?
Vendég

Mango!
Szerintem is könnyebb, ha a nagyobb gyerek már önálló. Dehát ettől vagyunk különlegesek, mi emberek, hogy mindenki más egy kicsit :wink:
Én lányom 1,5 éves korától szobatiszta nappalra, éjjelre is 2 éves korától. Nekünk a bili elő volt véve már 8-9 hós korától.A bili után wc-szűkítőnk volt. Van olyan ismim, akinek a kisfia egyből a wc-szűkítőre szokott rá, a bilit Ők kihagyták.
Különben nem nagy durranás a bilimosás :wink:
Bogim is 10 hós korától jár, az éjjeleket pedig 2 hós korától alusszuk át. Addig az éjszakázás azt jelentette, hogy 2 óránként ébredt, Mi ágyunkba átvettem, szopott, kiságyba vissza, szunya 2 órán át.

Itt rendesen lehült a levegő, esik 14 órától egyfolytában :evil:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!!!!
köazönöm a dicséreteket Barnus nevében is!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?