Sziasztok!
Én is melózom ezerrel, meg az edzés, meg a külön dolgok, amiket estére besuvasztgatok
Ma voltam szemésznél, és nem kell már a szteroid
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jövő hónapban még egyszer megyek és hurrá!!!! Most már semmit nem kell szednem, gyakorlatilag megvagyunk, de egy utolsó kontroll még lesz
Annyira örülök. A jobb szemem 0-ás, a bal reggel 0, estére 0,25. És ez annyira jó, hogy kiszedik a jogsimból a szemüveggel vezetet
Végre, végre, végre! Egész úton hazafelé vigyorogtam, mint a tejbe tök. Nagyon boldog vagyok.
Bendike már nagyon hiányzik, de hétvégére hazajön és megyünk megnézni a Jégkorszak 3-at.
Imádom a Diego-t.
Nitácska, próbálj meg nem idegeskedni. Lesz@rom tabletta bevesz (az sem baj, ha citromfű teának hívják). Nagyon nehéz most neked, mert ilyen anyóssal... Én lehet, hogy már fejbe vertem volna valamivel...
Sziszkó, a cukros lötyi nekem sem esett anno rosszul, bár kétségekkel álltam neki, mert mindenki szidta. Édesszájúak előnyben.
Hékás, nagyon ügyesek vagytok már
Surmi, nagyon sajnálom, hogy ilyen tesód van. Ez hihetetlen és mérhetetlen gonoszság. És jól tetted, hogy megmondtad a magadét. Ildinek igaza van, jóslásban nem hiszünk, mert bedumáljuk magunknak és akkor valóban igaz lesz. Éppen a szemésznél olvastam, hogy a Groovehouse-os Judynak és a férjének egy nagyon menő jós (vagy asztrológus) megjósolta az esküvőjükön, hogy őket az ég is egymásnak...Már elváltak. Nekem most írta a horoszkópom, hogy pénz áll a házhoz: naná, a SZJA visszamenőlegesen... Azt hiszem, a helyedben most én sem hőmérőznék egy kicsit.
Anita, nekem a kosztümvásárlás munka
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Én is megyek esküvőre, de én ruhát veszek, mert a kosztümről csak a munkahelyem jut eszembe és van is egy halommal (mondjuk, mind fekete).
Menjél kicsit anyukázni
Én nagyon szeretek hazamenni, mert ott még egy kicsit kislány lehetek.
Encsike, én nem főzök (ma sem
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
). Párom olyan későn jön haza, hogy már nem eszik, én meg nem kívánok enni a meleg miatt. Rám is szóltak edzésen, hogy ilyen kevés kalória mellett nem lehet normálisan fogyni
Ronci, minden okés? Néha én is imádom a mekis kaját. Amíg nem az a mindennapi betevő,addig sztem okés.
Eddig bírtam visszaolvasni!
Mindenkinek jó pihit!
K.