Új privát üzeneted érkezett!

Bali!
:mrgreen: Nagyon vicces fiú a férjed. :mrgreen:
Ezen nagyon sokáig el fogok vihogni.
Pályázatok most anniyra még nincsenek. Így punnyadok, amit szintén nehezen viselek.

Kriszta!
A 37 azért elég jó!

Kokusz!
Ja, hogy multkor is megrepedt magától? Akkor mindenképpen jól döntöttél!

Tonti!
Tegnap vettem magamnak teát, és láttam, hogy a citromfű jó herpesz vírus esetén. Nem mellesleg nyugtató hatású... Bár nem hiszem, hogy komolyabb vírus esetén hatásos, de hátha jót tesz a kis lelkednek. Mézzel fincsi.

Képzeljétek,
tegnap rosszul lettem, tök durva.
Persze a férjem azt hitte, ez már az :shock: ...sajnos csak 8 cn-en vagyok. (de jó is lenne, ha jövő hét után lennének ilyen rosszulléteim)
Vendég

Jo reggelt!

Bali de jot nevettem a parodon!!!!!!!!!! :lol:
Tuti a fogak okozzak a galibat, 4 honaposan mar siman lehet! Kepeket! :D

Kriszti miert csak hasit? Ugy nem is latszik meg semmi nem? Multkor is benti volt (nem tudom hogy mondjak). Ma megyunk vissza a herpesz miatt nem tudom nezik-e a babakat! Kezdek felni es probalom megszokni a gondolatot hogy esetleg azt mondjak egyik baba sem el nehogy leessek a szekrol ott. :cry:
Szerintem ha beteg lennel nem maradna ilyen szep egyenletes a hod!

Junko: Koszi az otletet, utananezek a citromfunek! Hogy voltal rosszul? Hanyinger?

KépKép
KépKép
tontica

Üdv!

Kriszta,
arra értettem, hogy írtad, megállt a vonalzód! :)

A frenetikus PÉ nálam nem a stimu következménye, csak az oldalváltás! :roll:

Bali,
apa nem semmi! :mrgreen: Igazi pasis beszólás volt! :shock:

Na ja, jó ez a száni, még a végén hiányozna, ha már nem lennék az :D

Fogacska :?

ÉS FIGYELEM: baromi optimista vagyok, dícséretet kérek: egy másik fórumon vki tegnap eladásra ajánlott egy rakat progiszuri ampullát, és én lecsaptam rá! :D Naaa??? Remélem még megvan! :shock: Vagy ez az igazán száni? 8)
angel37

Angyal!
Sztem nagyon ügyes vagy. :)
Ez nem száni, már ne is haragudj. :)

Tonti!
Azt hiszem a légköri alacsony nyomás csapott agyon. Melegem lett, nem nagyon kaptam levegőt, és államtitkár asszonyunk jelenléte nélkül is kivert a víz. No meg a kezem remegett mint egy idült alkoholistáé. Mondtam is a boltban, hogy majd fél óra mulva visszajövök. Remélem nem gondolták azt, hogy egy felest csapok be a sarkiban. :shock:

Ezek a gyógynövény teák nem sokat használnak, csak egy kicsit a tudatnak, de az is sokat számít.
Átérzem hogy kivagy. Én nem is tudom hogy lehet ezt a bizonytalanságot kibírni...
Vendég

Sziasztok!

Valamelyik nap írtam ide egy csomót, elszállt, újra, megint elszállt, ezután az agyam is úgyhogy befejeztem az irkálást.

Tontica, remélem a babókkal minden rendben lesz a vizsgálaton és azért kéne hasi uh inább, nehogy a fertőzést bekerüljön a babákhoz.

Bali, akkorát nevettem a férjeden, még jó hogy a nemüket nem állapította meg :D A chamomilla tényleg nagyon jó, éjjel ha szükség volt rá én a dentinoxot használtam nagyon hatásos. Egyszer a sógoromnak volt valami a fogával, kent rá a dentinoxból és totál lezsibbasztotta neki :)

Kriszti, köszi hogy hiányoltál. Én is szoktam Rékát Rozinak hívni :)

Képzeljétek a tesómnak a múlt hónapban volt hsg-je (pont félidőben), + a férjének kiskatonavizsi. Le is tettek erről a hónapról, erre a hétvégén +-at tesztelt. Ma voltak genetikai tanácsadáson, hogy a hsg-n (mert akkor már elméletileg megtermékenyült a petesejt) érhette-e a manót károsodás, de megnyugtatták őket szerencsére.

Athiz, drukk a mai uh-hoz. Ugye felteszed majd a képet a kiscsajról :D ? Képzeld ma reggel igazi magzatmozgással lepett meg Zsebibaba :D

Kókusz, remélem ezekből a szép tüszőkből szép baba is lesz :)

Kép
Kép
robcsi03

Junko,
most olvastam vissza rendesen :oops:
Hú, szegény :shock: Ez nem pánikroham-féle?

Nem vagyok száni, aszondod? :P

Tontica,
javul valamennyire a helyzet ott alul? :?
angel37

Tontica
Drukk a vizsgálathoz++++++++++++++++++++++++Robcsi megfogalmazta a gondolatomat!Be ne haggy dugni oda vmit most!
Transzvaginális-,vagy hüvelyi UH. :)
Rate jól van már??

Robcsi
Nekem is elszáll néha :( Olyankor hol sírok,hol őrjöngök. :oops:
Grat a magzatmozgáshoz!
Dentinoxot mi is használtuk,de a chamomilla jobban bevált :wink:

Angyalka
O.K értem már! :oops:
Egyáltalán nem száni a progiszuris dolog.Nagyon ügyes vagy!Nekem is van ám gyógyszertáram már itthon!Choragon,closty meg a szokványos szereim :oops: :P

Junko
Nincs gond a pajzsmirigyeddel?
Sajnálom,hogy így jártál!Lehet egy feles többet segített volna,mint a citromfű :D Kép
Hőjelentés csak neked:37! :P

Elmentem a körzetihez reggel a táppénzes papíromért,merthogy hétfőtől keményen melozni fogok.Több,mint egy órát vártam ,mire sikerült megkapnom,amíért egyébként sorba sem kéne állni elméletileg.300 Ft-t leperkáltam,csak egy kis gond adódott mert véletlenül Ada kártyáját adtam be,és nem találtak a rendszerben :shock: :D De lapot cseréltünk,és végre eljöhettem egy számlával ,meg egy rózsaszínű papírral karöltve.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az összes jókívánságot, már semmi bajom, kivéve, hogy hulla fáradtnak érzem magamat állandóan.
Néha alig vonszolódom, de muszáj! Bezzeg az éjjeleket szinte soha nem alszom végig!

Nem is tudom nagyon követni a topicot, és mély bocsánat érte!
De ha végre túl leszek majd a kreszvizsgán, többet tudok talán jönni. Már ha átmegyek.

Természetesen felteszem a babám képét, de lehet, hogy csak holnap, mert este 7-re megyünk.

Drukk, puszi, jobbulás, pocisimi, légyszi osszátok be! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nekem is elszallt a hozzaszolasom Mindenkihez es az agyam is!! :evil: Ugyhogy most csak a lenyeget mert ehes vagyok!

Voltam dokinal, nem sokat javultam ott lent igy antibiotikumot vagy mit kell szednem. A nagyobbik babanak dobog a szivecskeje :D a kissebbik is egyertelmuen nott latszik a kis zsakocska ami taplalni fogja (ujra csak nem tudom hogy hivjak) de baba meg nem latszik benne, en fonntartom azt hogy 2-3 nap kulonbseg van koztuk, ha nem lenne benne semmi nem none, nem? :roll: Azert en orulok ennek is kis szivecskenek is.
Huvelyi uh-ot csinalt (ne ijesztgessetek ezzel! :lol: ) mert a hasival nem latszott semmi de szerintem ha eddig nem okozott semmi bajt ezutan sem fog es kesz passz!!! A doki azt mondta amit Ti hogy ez csak szulesnel veszelyes, probalom elhinni!!! :wink:

Mostantol csak pozitiv gondolatokat vagyok hajlando elolvasni Mindenkitol, Angyal ez Neked is szol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legyunk mar egy kicsit bizakodoak es higgyjunk azzal nem veszthetunk semmit!!! :D En imadkozom!!!

Kép

Amugy multkor tevedtem, a nagyban nem embrio latszott hanem ez a kis zsakocska es a masikban semmi, most viszont a nagyban zsakocska es embrio a kicsiben zsakocska, remelem jovo szerdan a kicsiben is ott fityeg majd az embriocska dobogo szivecskevel!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Szuper :):)!
Nem semmi :).
Minden rendben van,ez tuti,mert nőtt a kisebbik is.Valószínűleg pár nap eltérés van a fogantatás vagy a beágyazódás között :).
A kis zsákocska a szikhólyag :).

anyapoc

Egy kis stresszoldó :D!

Tisztelt Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam,hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt. Ezen felül a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et,ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Újpest 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül.

Mit tegyek?
Elkeseredett

Re. Elkeseredett
Kedves Elkeseredett!

Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be következő parancssort: C: Azt hittem, szeretsz [Enter] Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amellyel telepítheti a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejű' futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, mert ezek által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, mely Hangos Horkolás. Wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette, az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak és nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3) Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.

A legjobbakat: Technikai Segítség

anyapoc

Anyapoc halalra rohortem magam!!!!!!! De most mar tenyleg megyek kajolni! :lol: Meg kell tomnom a babokat! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Az "élet a vetélés után" topikba is ugorj be megnyugtatni a lánbyokat,mert már keresnek :)!
Örülök,hogy sikerült megnevettetni :)!
Ne tömd őket,majd nőnek maguktól :D:D:D!...Jujj,de irigy vagyok :roll: :wink:!

anyapoc

Na sziasztok

Végül nem adtam be a repiszurit. Ma felment 37,2-re a hőm. Apát elkaptam, aztán majd meglátjuk ....

Tontica örülök, hogy a babák jól vannak, de továbbra is drukkolok nektek hogy minden oké legyen.

Athiz hajrá kreszvizsga :)

Okr azért ez durva hogy ilyenért is fizetni kell ....

Anyapoc :lol:
kokusz

Kriszta,
akkor okés! :D

Szal átestél vizitdíjas tűzkeresztségen! Nem is akárhogy! :lol:

Nekem most minden ilyen cuccom egy dobozban nyugszik, egy narkós is megirígyelhetné! :mrgreen:

Tontica,
hát bizony ez KETTŐ! :) :)

Miért lettem kiemelve? :shock: Ma speciel tök pozitívat szóltam, egyébként meg nem gombnyomásra jönnek a dolgok! Ha majd rosszat írok, és nem tetszik, átugrod! :?

Anyapoc,
ez mi? :D
Asszem ehhez én most lassú vagyok :oops:
angel37

Kokusz

Szuper,hajrá ikrek :)!

Angel

Na csak olvasd el tüzetesen :D!Aztán rájössz :).Amúgy egyik ismerősömtől kaptam emailen :),semmi komoly :).
Ja,progi :):),ügyi vagy :).

anyapoc

Jut eszembe... :roll:

Általános körkérdés...:

Tud valaki olyan C vitamin készítményt,ami plussz cinket is tartalmaz és gyerek is szedheti? :roll:
Keresem,kutatom a neten,de egyenlőre semmi... :(
amit a gyógyszertárban ajánlottak, 9 éves kortól szedhető...
A dokit meg sem kérdeztem,mit ajánl,gondoltam,ha mondta,van is ilyen :roll:

anyapoc

Anyapoc,

DM-ben láttam! A többi ilyesmi cucc között volt, elvileg megtalálod! :)

Hogy kisgyerek szedheti-e, sajnos nem tudom!
angel37

Kokusz: de jo, akkor tuti maguktol megrepedtek es most mar vadorolnak a nehed fele ahova majd jo alaposan bevackoljak Magukat! Annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyapoc en meg irigy vagyok a gyonyoru kislanyodra, nekem mar tobben mondogatjak hogy tuti ket fiut kapok megint! :lol:
Nem ertek a vitaminokhoz.

Angyal: en nem ugy ertettem ha valaki negativat ir atugrom hanem magammal kapcsolatban gondoltam igy is tojok hogy baj lesz ezert szeretnek csak pozitiv dolgokat olvasni a babakkal kapcsoltban. Nem akartalak Teged megbantani!
Csak igy tovabb az optimizmus utjan! :D

Athiz most akkor 4D, hurra, nagyon varod mar, mi? Hu, en is mar tartanak ott, tok szupi, nagyon varom a kepeket!!!

OKriszti akkor ez pe. volt tenyleg, nagyon drukkolok!!!!!!!!!
Hetfotol melo!? Most orulsz ennek vagy meg nagyon nem erzed kesznek Magadat?

Robcsi koszike, vegul megis huvelyi volt de a doki csak tudja hogy mit csinal (bizom benne!!!) GRATULA A TESODNAK!!! Egyutt babazhattok, csucs! :lol:

Junko ez nekem is panikrohamnak tunik, nekem is volt amikor egyszer megszunt a munkahelyem, pihizz kicsit ha tudsz az helyrehoz!

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc, ez haláli volt :D

Tontica, én most nagyon pozitív vagyok :) Örülök, hogy babó ügyileg minden rendben, ez a herpesz meg csak elmúlik most már.

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
Kép
robcsi03

Hú,most hypergyors leszek:(közben mandarint hámozok,már a billentyűzetről is lehet enni)

Tontica
SZUPER!!!Nagyon örülök!!Látod kár volt izgulni!
Milyen gyógyszert szedsz??Remélem nem vmi hyper erős vírusölőt? :shock: Drágám,nézd már meg a papírját mit ír.De magyarra fordítva,mert spanyolt nem beszélni! :oops:

Anyapoc
A plussznak van C-vitamin ,cinkkel pezsgőtabi.azt biztosan lehet gyereknek is.Max megfelezed.

Kokusz
Remek hőd van!!!!!!!

Vizitdíjban az háborít fel,hogy a MÁV-k ,Volánosok ingyé utazgatnak ,a villamosipari dolgozók kedvezményét ne is említsem,és akkor mi eü-k fizetjük a vizitdíjat.Holott ez eltörpül a többi kedvezmény összege mellett,mégsem jár. :evil: Nem az összeg miatt morgom,hanem az ELV! :!:

Athiz
De jó,hogy minden jól alakul! :)

Múltkori internet a kórházban "cikkhez":Adná Isten.Tudnék legalább netezni. :D

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, mindjart megadom Neked a nevet, most megyek a gyogyszertarba erte mert meg kellett rendelni, a receptrol nem tudom elolvasni.
Nagyon huzta a szajat a gyogyszertaros hogy ez nagyon eros gyogyszer de megnezte a gepbe es azt mondta az etipusu gyogyszerek kozt ez a leggyengebb ami meg eppenhogy szedheto a terhesseg alatt.
A doki tudja hogy elveteltem ezelott es most nagyon szeretnenk ezeket a babakat szoval megbizom benne, gondolom nagyobb kart okozna a virus mint a gyogyszer.
Azt mondta a legjobb ha semmilyen gyogyszert nem szedunk a terhesseg alatt de van amikor muszaly!

Robcsi: koszike!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
O.K,csak tudod az első 12 hétben nem jó semmiféle gyógyi,de ha dokid mondja.
A herpesz egyébként nem meglepő,hogy még nem múlt el.Nekem a számon 10 nap,mire eltűnik,de pörk még akkor is van.Ha rólam lenne szó,én bizti csak helyileg kezelném,illetve van homeos szer rá.Már legalábbis az ajakherpeszre de ez hasonló szerkezetű,mint a genitális,bár nem uaz.
A vírus egyébként benned marad sajnos,és folyton előjön,ha legyengül a szervezeted. :(
Tényleg ne vedd úgy,hogy okoskodom,csak féltelek. Kép A döntés természetesen a Tiéd,én csak elmondom az aggályaimat.

KépKép

KépKép
okr

Okr, a Mávosok sem utaznak már ingyen!

Kép
kata05

Kriszti, koszi, megkerdezunk egy masik dokit mit mond (az uram baratja) en is nagyon felek! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Kata
Akkor jó!Most úgy vagyok dögöljön a más tehene is :twisted: :D Egyébként mikor szüntették meg?

Tontica
Szuper!Kíváncsi vagyok mit mondd.Majd írd meg,és bocsika,hogy parázok itt helyetted is. :oops: .

KépKép

KépKép
okr

Megkerdezned a ferjed, O mit tenne! /Ha nem nagy keres!/
Mindjart hozom a gyogyit es irom a nevet!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
OK,OK! :)

Csak pozitívan: hatni fog az antibogyó, és nem lesz semmi rossz mellékhatás! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Biztos így van, ahogy írod, a vírus nagyobb kárt csinálna! Mondanám, hogy ne félj, vagyis mondom is, pedig én is biztos félnék... (affene, csak idepofátlankodott egy kis nega).

Kriszta,
Nem tudom, mi a helyzet most a MÁV-os stb kedvezményekkel, de egyetértek! AZ ELV! :!:

Tetszik, amit írtál a kórházi netről! Csak praktikusan! :lol:
angel37

Okr, most jan 1-től! Ez úgy mükszik, hogy akinek visszavonásig volt érvényes azoknak megmaradt, pl: nálunk apumnak, aki már nyugdíjas, de a többiektől fiataloktól mindenkitől megvonták! Az elveddel én is egyetértek! De a BKV soknak megmaradt! :evil:

Kép
kata05

Angyal koszi, nehogy azt hidd en nem felek, hasmenesem van vagyis szo szerint besz@rok a felelemtol. :( Dehat ez van, ilyen az elet, mit lehet tenni!

Kriszti: A gyogyi: FAMVIR 250 mg. 8 orankent kell szednem 7 naon keresztul es valami csodaszer lehet mert receptel 80 euro. :shock: Beszelt a gyogyszertarosom a dokimmal, jo fej mi? Nagyon alapos! Allitolag nem lesz semmi baj! Hat, ha egy doki es egy gyogyszertaros mondja akkor elhiszem! :wink: Gondolom tudjak ha megis baj lesz ugy feljelentem a Oket hogy azt nem felejtik el egykonnyen!!! :evil:
Kibujt belolem az anyatigris! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Most en is rohogtem egy jot, mutatom a fiamnak az uh. kepet es erre O: babaaaaaaaaaaaaaaaa, itt a szeme, itt a szaja, itt az arca :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nini, mit látok :D ! rég jártam erre,kicsit megkésve de tiszta szívemből örülök Nektek!
Ne aggódj, ott bent mélyen, biztosan minden rendben! :lol:
katica_75

Tontica
Férjem amint hazaér megkérdem :D Még kb 1 óra van addig. :x
A vírus elleni szerek roppant drágák nálunk is.
Látod, a gyerek tudja mi újság odabennt! :D Az én gyerekem a cicimet fogdossa mostanában.Ez vajon mit jelenthet?! :shock: Mondjuk nagyon fájnak,lehet megint a prolaktin a gond. :?

Angyalka
Ja,milyen jó lenne éjszakásban itt lógnék ,na persze szigorúan pihenőidőmben :D Másképp úgyis zabálok,hogy el ne aludjak. :lol:

Kata
Tényleg,a közalkalmazotti MÁV-os igazolványról is most döntenek 22-én.Év eleji megszorításhalmaz. :(
BKV-hoz innen vittek igazgatót.Lesz ott jajj! :twisted:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: azt jelenti hogy jo tapizni a cicijeidet! :wink: :lol: Amugy az en fiam is, nyugi, es kozben kuncog es mondja hogy cici, hihi. :lol: De amikor meglatja az apja kukijat! Hat akkor nagyon elamuldozik! :mrgreen:

Most mar nem kell megkerdezni a ferjedet, koszi, ha mar megvettuk 20000 ft.-ert beszedem, amugy mar be is vettem egyet. Nem lesz semmi baj!! :roll:

Katica: KOSZI!!! Veled mi van?

KépKép
KépKép
tontica

Sajnos a helyzet változatlan.
El van záródva a bal p.v.-m és fél év spontánra lettünk ítélve.Most telt el a 4. hónap :roll:
Valami meddőségi kp. után kellene néznem mert eddig csak sztk-ban vizsgálgttak.Összeségében 1 éve próbálkozunk így nem nagyon kapkodtunk még.Hát ennyi...
katica_75

Tontica
Így van,nem lesz baj! :)

Katica
Nem nagyon értem,ha egyik el van záródva miért pont 6 spontán hónap? :shock:

Felrakom a görbémet.A múltkori rendrakás egy női táskában akció során megtaláltam a papírt,amire Debrecenben írtam az adatokat,és ennek alapján javítottam egy értéket,bár nem bef. semmit. :oops: A ferty pedig kivette a p.é-t a mai hőm miatt. :x
Kép

KépKép

KépKép
okr

Hali!

Csak szeretnélek megörvendeztetni benneteket a képecskékkel, amiket ígértem:

Kép Kép Kép Kép

Nos, tehát elemezve láthatjátok csicsikálni, a lábacskáit keresztbe rakva, mosolyogni, és na mit még, hát a fütyköst. Szóval tuti pasi! :D Viszont nem hízott túl sokat, most 372 gramm. De nagyon virgonc volt, integetett, ásított, ivott a magzatvízből, vakarózott. Annyira tuti!

Remélem, tetszenek! Pusza
Vendég

Athiz nagyon tünemény ez a baba! :D És ahogy mosolyog!Nagyon édes.A fütykös kép egy kicsit rejtéj nekem, de persze ez az én hiányosságom :shock:

Okr
Nem tudom miért pont 6?Mennyi az "ideális" ilyenkor?
Kicsit elakadtunk asszem, de a férjem türelemre int,mert szerinte túlságosan rá vagyok indulva a témára.Ezért nem merek ide sem gyakrabban jönni...félek hogy megint hőmérő függő leszek :lol:
De olyan jó látni hogy ilyen szépen összetartó csapat vagytok!

Mindenesetre meg akarom ultrahangon kukucskálni a köv. peteérést.
Hányadik napon is szokták azt kezdeni?28-31 napos ciklusnál 13.nap kb?
katica_75

Athiz, nagyon édi a kis tökös :D Szépen megmutatta milye is van neki :)

Rékának is nagyon bejön a baba :D

Kép
Kép
robcsi03

Kriszti buta ferty nem tudja hogy ez beagyazodas! :D
En is mindig olyanokat talalok a taskamba hogy csak nezek. :lol:

Katica: hat, en ezekhez nem ertek, 1 ev nekem vegtelen soknak tunik de mar csak 2 spontan honap aztan tovableptek.

Athiz: jok a kepek, a kukis kepen en sem latok sokat :lol: a mosolygos a legjobb!!!

Ma reggel kicsit hanyingerem van.

KépKép
KépKép
tontica

Athiz
Ez a kisfiú egy gyönyörűség! :) Gratula hozzá!!

Tontica
ÁÁ,már máskor is volt épp ilyen görbém.Engem már nem ráz át.Nincs itt semmiféle beágyazódás. :wink:
Nem baj,csak jönne már meg mielőbb.Asszem nincs is p.é-m.A múltkori görbébe sem rakta be a ferty,anovulációnak vette,és ezt is.Biztos így is van. :(

Katica
Az ideális sztem 0.Vmi kis stimu,meg UH-s kukkolás.Én nagyon türelmetlen fajta vagyok. :oops:
A meddőségi kp. jó ötlet! :)

KépKép

KépKép
okr

Kénytelen voltam ciklustickert váltani.A kedvenc tivckeres programon vhogy nem működik rendesen. :( A Drága kis Adásat viszont nem volt szívem lecserélni. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Athiz

Nagyon aranyos a pasi :).Gondolom,nagy élmény volt :).Szili is látta?

Tontica

Biztos nem lesz semmi baj :). Itt a dokinak kell tudni dönteni,hogy melyiknek nagyobb a kockázata...
Amúgy egyáltalán belegondoltál már a 2 babába???Én asszem azért elsőre ledobnám a láncot :D:D:D:
nyugi,neked is simán lehet lányod,énegem is fiús anyukának mondtak,amíg meg nem tudtuk,hogy lányunk lesz :wink:.Szt ez hülyeség :).

Kriszti

Jó a görbéd,most van a beágyazódás? :wink:
Én ezekkel a kedvezményekkel úgy vagyok,ha az adott cég kontójára megy,ám legyen...de a mi zsebünkből... :? Pedig közalkalmazottként nekem is járt az 50% MÁV ...MAx akkor tudnám elképzelni,ha munkaügyben kellene utazni,továbbképzés,gyerekek kísérése versenyre stb... De az energiaipari dolgozók sztrájkján megdöbbentem... :(
Jó az új ticker,látom,fiút vársz :wink:!
Ja,köszi a tippet,ponr azt vettem tegnap,felezem,bár ha jól emlékszem,pont a gyerekek napi adagja van benne,lehet,hogy nem kéne... :roll:

Robcsi

Grat a család bővüléséhez :).

Angel

Én is DM-re tippeltem,pezsgőtablettát találtam :).Más nem volt... :(

Farsang:

Képzeljétek,megszültük a jelmezötleteket,Bulcsú szellem lesz,Villőt meg beöltöztetjük Flinstone Enikőnek :D:D:D...
Úgyhogy megint vehetem elő a varrógépet... :?
Ja,Bulcsú eredetileg Mikrobi akart lenni,de sehogy nem tudtam kiötelni,hogyna csináljam meg...Aztán Apa bedobta a tuti ötletet :).

Na pusz

anyapoc

SZiasztok!

Tontica,
Úgy látszik a férfiak hasonlóan látják az UH-képet! :lol: :lol:

Remélem javulgatsz odalent! +++++++++++++++++ És minden oké odabent! :)

Kriszta,
Éjszakai netezés ügyeletben nem is lenne rossz! :D Bár az evés sem az! :lol:
Biztos jól mérted a mait? :? Vagy egy gyakorlott hőmérőstől ilyet ne is merjek kérdezni? :oops:

Kata,
azt javaslom, hogy minél hamarabb keress fel egy meddőségit, nem nagyon érdemes húzni! Egy db átjárható petevezetővel meg elég lutri, hogy épp esélyes-e egy ciklus... :?

Bár megértelek, mert hsg előtt a doki azt mondta, hogyha nem vagyok elzáródva, akkoris inszemre küld (ez egy év próbálkozás után volt), én meg elméletben kisírtam egy fél évet! :wink:

Anyapoc,
amit a DM-ben láttam nem pezsgőtabletta volt, hanem bogyó v. kapszula! Ha arra járok megnézem! :) Sajnos én hülye nem melékszem a nevére, pedig vettem is! :oops:
angel37

Ezt nezzetek, vegre valaszolt a szakerto a 15-ei kerdesemre! :lol:

Kedves Doktorno!

6 hetes terhes vagyok es kb. 2 hete nemi ferpesz virussal fertozodtem, mennyire veszelyes ez az embriora?
Masik kerdes: ket petezsak lathato az uh-on, mennyi az esely hogy mindketto megmarad?

Honnan tudja, hogy most fertőződött? Mert hogy a hólyagok megjelentek, az csak a kiujulását jelzi. Gondolom nem a pozitiv teszt hatására kezdett uj kapcsolatba. :lol: :lol: :lol: DE!!! :shock: /Ha ezt Apanak elmondom! :lol: /
Szüléskor gond a herpeszfertőzés, csaszármetszés indokolt.
Mennyi az esély? 50-50%, vagy igen, vagy nem. /jesssssss! :lol: /

Anyapoc: meg nem gondoltam bele csak az uram, O azt mondta akkor hamar megozvegyulok mert nemcsak de. es du. kell majd dolgoznia hanem ejjel is! :lol: Hat, ez a ferfiak duga, nem?! En egyenlore csak arra tudok gondolni hogy a jovo het szerdan ket szivecske dobogjon. Van egy lany a 2007 oszieknek /Hajni/ aki ugyanigy kezdte a kisfiaval, ket petezsak, novekedett is csak nem kezdett el dobogni az egyik baba szive es felszivodott.
Tudsz varrni? De ugyi vagy! En is ugy szeretnek de senki nincs aki megtanitson igy mi vesszuk majd a jelmezt. Rakjal am majd kepeket!

Draga kis Kriszti, :D tudod, nekem is sokara lett pe-m a veteles utan, turelem!!! De szerintem siman lehet hogy ez az volt!

Angyal:
Koszi, janulgatok csak lassan, senkinek sem kivanom ezt a betegseget mert ahanyszor vecere megyek potyognak a konnyeim a fajdalomtol. :oops: :?

KépKép
KépKép
tontica

Hát ... azt hiszem igazatok van, Okr , Angel.
Nincs itt idő csodára várni.Elhatároztam jövőhéten elmegyek az sztk-s dokihoz a petenézés miatt... aztán meg úgyis a Forgáchba akar zavarni majd. :cry: állok elébe.(azé kicsit tele a gatyám)

Tontica, te kis hamis hol jártál? :lol:
Akkor tényleg benned lehetett már a vírus, és ahogy kicsit legyengült az immunrendszered betámadott.
katica_75

Anyapoc
Ügyes,vagy,hogy tudsz varrni.Én már próbáltam,és megy is cikcakkban :wink: Jelmezt nem tudnék csinálni! :( A két gyerkőc biztos nagyon édes lesz,majd tegyél képet!

Utazni én suliba akartam vele,mert a diákomon lévő címet sajnos a kaluzok nem tudják elolvasni :shock: ,így igen parázs viták kerekednek időnként.Elég ciki. :oops: Ezért gondoltam,inkább a MÁV-al mennék,de hát már nem lesz valószínűleg.

Beágyazódás lenne????Á,nem hiszem,de majd meglátjuk 7 nap múlva.
A hajó miatt gnodolod ,hogy fiú :D :D ,vagy az is lehet elhajózik minden remény nyugat felé.(vagy kelet?)

Tontica
Húú,gondolom milyen rossz lehet WC-ni! :x :x Remélem gyorsan rendbejössz!
Biztosan azért most jött ki,mert a két baba sokkal jobban legyengíti az immunredszered,mint eddig bármi.
Hát én szeretnék ikreket!Régen a hátam közepére sem kívántam volna,de változik az ember. :wink:

Rakd már fel légyszi ezt az utolsó görbédet mégyegyszer.Arra vagyok kíváncsi látszik-e rajta a két baba?! :D

Angyalka
Jól mértem,sőtt még korábban sem keltem,mint egyébként :?
Hallod jól megfertőztük Katicát a türelmetlenkedésünkkel! :D :D De,sztem szániknál ez erény! :D :D

Katica
Én már 4 hónap sikertelenség után ott ültem a dokinál. :oops: Így is másfél évre sikerült.Hátha még akkor sem mentem volna.......Ne félj,belejössz a vizsgálatokba,meg mindenbe ami vele jár.Főleg ha mire oda jutnál babás leszel.... :D

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: sajna nem latszik mert nem mertem rendesen. :cry:
(megfigyeltem hogy akkor jon ossze a baba amikor nem merem a homet. ) :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: írtam privit...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tontica
Olyan,mintha az egyik baba a 10.,másik a 14. DPO-n ágyazódott volna be. :) Szted?

Ha a rendetlen mérésen múlik,akkor én is babásodom. :D Nem voltam vmi pedáns eddig sem,és asszem hétfőtől megint nem leszek,mert hajnal 4-kor úgysem lenne értelme :D (eddig 6.30-7 körül mértem)

Nekem is van ilyen Ferty circle görbém is.Már napok óta nem írtam bele.Mindjárt megnézem ő mit mondd!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?