Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, bejelentkeztem dokihoz (végül is Dr. Vizer Miklósnál maradtam), jövö hét keddre kaptam idöpontot. Nagyon izgulok, hogy mi lesz és már alig várom!

Most sajna egy kicsit dolgoznom is kell, de remélem még tudok jönni!

Orsi
Orsi

Jázmin!!Hajrááááá!!!!

Kriszti,nem kellene már csinálni valamit ezekkel a baromi hosszú ciklusokkal?

Szonjával mi van?

Mariann
Mariann

Sziasztok,
Mamamica gratulalok a kepekhez, nagyon szepek vagytok.Kép Kép Mi azzal lottuk el,hogy nem csinaltattunk muvesz kepeket, hanem csak pillanatkepeket, es van amelyik jo, de van amelyik nem jo. Ez van. Gyonyoru vagy rajta.Kép

Ancsi,
A vers az nagyon meghato, palyatevesztett vagy, tudtad?

Engem nem irtatok fel,bar ritkabban irok, az igaz, de most ujbol megadom az adataim.
Erika 13c, 12 cn, Erdely,27 ev
Erika

Erika,
pályatévesztett? hát igen, lehet...Kép
tulajdonképpen hivatásos anyukának kéne lennem.
De azért köszi.
Tudod az ilyen tragédia mindig megindítja az embert, valahogy kijön az emberekbõl.
Belõlem így távozott (remélem végleg) az érzés, mert nem igazán találtam megértõ fülekre.
Mindenki sajnált, de senki nem "értette".

Na mindegy,
NEM AKAROK TERHES LENNI, MÉG CSAK AZ KÉNE!!!

pussz,
Ancsi
Ancsi

Elõször is: Nadin, bocsánat, hogy elkotyogom az SMS-ed tartalmát, de nagyon sokan érdeklõdnek utánad!

Lányok, Nadin tegnap kora délutáni SMS-ének szövege:

"Ez a teszt sem erõs 2 csíkos.( De még mindig nincs mensi, sõt már a barna izé is alig.) Holnap doki. Szija, Nadin"

Beja
Beja

Mamacica!

Nagyon aranyosak vagytok a képen, illene
már oda egy baba is.

PK!

Köszi a linkeket, nagyon jók és sok hasznos
tanácssal szolgálnak. Köszi

Jázmin.
A két petesejt ilyen gyakran nagy remek
a szervezetedtõl. Irigyellek érte. Minden
esélyed megvan ezek szerint a babára.

Nadin!

Mi újság? Hol vagy? Írj!!!!!Kép

Kriszti

Míg meg nem jön fel ne add. Kérlek.
Nagyon szorítok.
Éva

Mamacica,Mariann,Eva!

Tuti nem vagyok babas,voltam orvosnal,csinaltam tesztet,amiota abbahagytam a fog.gatlot,egyre hosszabbodnak a ciklusaim.Nemsokara keszen lesznek a hormoneredmenyek,akkor okosabbak leszunk.Kulonben+ en mar eljutottam oda,hgy az sem baj ha csak par ev mulva jon ossze,ugyanis nagyon beindultam az epitkezesre,igy pedig meg 2-3 evet sem artana dolgozni.De ha jon hat jojjon.NNa ilyenkor szoktak a lanyok teherbe esni!

Pusssssszzz Kriszti
kriszti

Erika,
rajta voltál a listán, de nem jelentkeztél, mi már a ciklusod 40.napja körül jártunk, kérdezgettem, hogy mi van veled, de nem írtál. Aztán Barbi írta, hogy új ciklust kezdtél, de azt nem, hogy mikor, ezért nem tudtuk az adataidat.
Legalább a ciklusok végén jelentkezz, légyszi, hogy tudjuk mi van veled (teszt, új ciklius..).De magadat is be tudod írni ám, ha máskor ilyen lesz.

Éva,
a múlt havi a "saját termésem" volt, most a Clostitól. De azért így is jó!Kép

Orsi, Mariann
köszi.Kép

Rita,
már írtam neked erröl, hogy mitöl van. Ezt a progeszteron hiány (sárgatest elégtelenség) okozza, ami a megtapadásért felelös. Ez azt jelenti, hogy nincs rendben valami a hormnháztartásoddal. Ilyenkor a méhnyálkahártya vastagsága sem szokott megfelelö lenni(de lehet), és a megtermékenyített petesejt nem képes arra, hogy megtapadjon.Kép Ez 100%, hogy így van, mivel nekem progeszteron hiányom van (a méhnyálkahártyám rendben van most, de ez attól függetlenül lehet) és ezért szokott lenni, a doki mondta. És Ö profi!Kép

Kriszti: 8 c 43 cn Galagamacsa 29 év
Krita: 6 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Ancsi: 4 c 29 cn Adács 27 év
Anna: 5 c 25 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 24 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 22 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 20 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 15 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 13 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 13 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 12 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 11 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 11 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 5 cn Calgary 26 év
Puszi
Jázmin

Mamacica!
Én is szereném megnézni a képeiteket hol találom?
Hivatásos fotós fényképezett Benneteket? Hol csinálta a képeket? Hol volt a lakodalom?
Bocsánat, hogy ennyire OFF vagyok, de ehhez tudni kell, hogy a férjem szolnoki és van egy kétpetéjü ikerpárja (ugye jól emlékszem, hogy a Te férjednek is van?) aki Szolnokon lakik és most szombaton fog férjhez menni. Mi is részt veszünk a szervezésben (a férjem fog fényképezni is) és ehhez lenne szükségem erre a sok infora.

Elöre is nagyon köszönöm és még egyszer bocsánat!!!

Andi
Andi

Szonja,
veled mi a helyzet? Még mailt sem kaptam. Kép

Picur,
és nálad alakulnak a dolgok? Remélem nemsokára jó hírekkel jelentkezel!Kép
Nemsokára írok is. Kép

Puszi
Jázmin

Sziasztok!
Jázmin!
Nagyon jó hír, hogy 2 petesejted is megérett meg a méhnyálkahártya is olyan vastag! Ebből csak egy (2?)aranyos babuci sülhet ki. KépKép
Annyira szurkolok! Vizsgálod majd, hogy mikor lesz ovul.,ugye?

Amúgy énértem mostanság nem kell izgulni, tehát nem igazán "járunk most együtt". Mi augusztusig "természetes fogamzásgátlással" élünk, vigyázunk. Lehet, pont ezért jön majd össze a babuci.Kép

Jázmin, te már akkor rég a terhesgondozóba fogsz járniKépKép, mikor mi még csak próbálkozni fogunk.

Mamacica!
Olyan különös volt a képeket látni, mert nem tudtalak előtte elképzelni. De pont olyan barátságos, szeretetteljes a kisugárzásod a képeken, mint a hozzászólásaid.
Nagyon tetszettek a képek, különösen a hajad és a ruhád. Olyan romantikus lehetett minden, mint ahogy az esküvők nagykönyvében meg van írva! Gratula még egyszer!Kép

Ancsi!
Örülök, hogy most már rendszeresen jelentkezel. Márcsak azért is, mert itt mindenki előrefelé tekint, bizakodik a jövőben, és próbálunk nem gondolni többé a megtörtént rossz dolgokra.

Szóval, bármi történjék is, inkább jelentkezz, mint "magadban nyalogasd a sebeidet" De többé erre ugysem kerül sor, mert ugye ha nem akarunk terhesek lenni, akkor richtig bejön a babuciKép

OFF!
Ancsi, az unokatesóm viszneki, a férje meg adácsi! Jó tudni, te is onnan vagyKép

Én olyan boldog vagyok! Képzeljétek itt a messzi északon ma +17 fok volt, holnap már +21 lesz, tűz a nap és én ennek annyira örülök, hogy ti ezt el sem tudjátok képzelni! Az ember lányának meg fiának ilyenkor egyből beindul a VÁGYKÖZPONTJAKépKép
Pussz mindenkinek Zsófi
Zsó-fi

Zsofi!
Nalunk ma esett a ho!!!!!

PK
petrakovacs50

Petra!
Jézusom!!!!! Merre laktok Svájcban, csak nem a hegyekben?????
Remélem, nemsokára hozzátok is beköszönt a tavaszKép

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Lányok!

Ma megbeszéltem az új dokival, hogy szerdán
1-re kell mennem az uh-ra.
Mikor felhívtam telefonon, hogy megbeszéljük
az idõpontot és mondtam a nevem, egybõl tudta
hogy ki vagyok és hogy milyen vizsgálatom
lesz. Jó érzés volt, hogy emlékszik rám.
Úgy hogy szerdán 1 órára megyek.
Már elõre félek.
Akkor lesz a 14.nap. Tehát már akkorra
érett petesejtemnek kell lennie.
Ilyen uh.-t még csak Closti szedése idején
végzett nálam még az elõzõ dokim.
Most pedig nem szedek semmit. Kíváncsi
leszek, hogy így gyógyszer nélkül milyen lesz
a méh nyálkahárty és a petesejt.
Tudjátok, az elõzõ dokim majdnem 5 cm-es
petesejtet látott (??).!!
Most fogjuk élni az akciózások korát.
Mindent megteszünk a babáért. És meglátjuk,hogy
mit mond majd az orvos szerdán.

Most mennem kell haza.

Mindenkinek szorítok, aki most akciózik és
aki most nem várja.

Puszi
Holnap jövök.

Sziasztok

Éva
Éva

OFF - bocs....

Andi!

Hivatásos fényképész készítette a képeket. Fotózott a Tisza-parton, a házasságkötő teremben és a lakzin is és videózott is. A lakzi a Hozam Klubban volt (Mária utca), gyönyörű hely és nem drága.
Jól emlékszel, az én páromnak is van ikertesója, Kétpetéjűek.
Szivesen segítek ha írsz: edo@technoid.hu

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Mamacica!
Köszi a választ! Hol nézhetem meg a képeiteket????

Andi
Andi

Mamacica

Mamacica!
Nagyon szépek vagytok a képeken mind a ketten! Köszi a segítséget, a külsö fényképek helszíneit felismertem!

Andi
Andi

Lányok!

Köszi az érdeklödést!Ahogy Beja irta,ugy áll a helyzet.Annyit tennék még hozzá,hogy ma voltam dokinál,UH-n nem látott semmit,de elküldött vérvételre,aminek holnap du lesz eredménye+szednem kell naponta 6 szem duphastont,mivel vérzek is.
azt mondta,lehet,hogy most megy el a baba,de az is lehet,hogy én is azok közé tartozom,akik a mensi idején terhesen is véreznek.

Nadin
Nadin

Mamacica!

Gyönyöruek a képek, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! Kép Már tényleg csak a babócák hiányoznak mellőletek! Kép

Anna!

Örülök, hogy elokerültél. Sajnálom, hogy hólyaghurutod volt, jobbulást kívánok!

Ancsi!

A vers tényleg gyönyöru, biztos vagyok abban, hogy akinek ilyen gazdag lelkivilága van, abba nagyon hamar bele fog költözni egy kis lelkecske... Kép Kép Kép

Puszillak benneteket: Laura
Laura

Nadin!
Nagyon drukkolok neked, hogy az utobbi legyen - es minden a legnagyobb rendben legyen!
Annak idejen nalad vegetek valamifele vizsgalatot a veteles okanak kideritesere?
Tiszta szivembol szoritok nektek!

Ancsi!
Nagyon szep a vers amit irtal, en is megsirattam; ahogy a tobbiek is irtak fo a pozitiv gondolkozas es minden rendben lesz! Leszel te meg foallasu anyuka!

Mamacica!
Nagyon szepek vagytok a kepen! Gratulalok a hazsassagkotesetekhez es sok boldogsagot kivanok utolag is!

Jazmin!
Majd tajekoztatlak! Kép
De addig is irj! Kép Drukkolok es nagyon jok az eselyeid!

Picur
Picur

Nadin!

Nagyon szorítok, hogy ne menjen el a baba.
Úgy örülnék, ha sikerülne neked!!!!
Ha meglesz a vérvizsgálat eredménye, ugye
megírod azonnal?

Puszi mindenkinek?

Éva
Éva

Nadin!

Nagyon szorítok, hogy megmaradjon a babád! Mikor tudsz majd többet?

Orsi
Orsi

Jó reggelt!
Kedves Laura!
Köszönöm a tegnapi "bókot".
Úgy éreztem át kell adnom Nektek ezt a verset,
mert itt jónéhányan ÉRTIK is, mirõl szól.

Zsófi!
Nahát, milyen kicsi a világ! Lehet, hogy ismerjük
is egymást az unokatestvéreddel + férjével???

Egyébként igazad van, jobb, ha egymás sebeit is
nyalogatjuk, hamarabb begyógyul. Kép

Ancsi
Ancsi

Mamacica!
Én is megnéztem a képeket, nagyon aranyosak
vagytok együtt! Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nadin, szija! Nagyon drukkolok Nektek, hogy az utóbbi történjen, azaz, hogy babát vársz, csak menstruálsz... Vajon miért nem látott semmit a doki? A vérzés miatt? Nagyon kíváncsi vagyok a vérvétel eredményére, ahogy tudsz, írd le, hogy mi volt!!! A Duphaston mire jó? Nem ismerem ezt a gyógyszert...

cupppppp mindenkinek
Beja
Beja

Jo reggelt!

Nadin draga!

Annyira szoritok nektek,hogy sikeruljon megtartani a babat.Ha tucc jelentkezz,hogy mi van veletek.

Anna!

Neked van fogalmad arrol,hogy a holyaghurut mitol is alakul ki,mert en felek,hogy a gyogyiktol.Nekem 2 hete volt,kaptam vizeletfertotlenitot,de most ugy tunik ujra kiujul.Lecci vilagosiccs mar fel ha tucc errol tobbet.Ja most jut eszembe nekem volt mar,az elso szules utan 3 hetttel aszontak akkor,hogy nem volt tul steril minden a szulesnel.De persze ez egyaltalan nem biztos mert ahany doki annyi velemeny.

Eva!

Ugye mar sokkal jobban erzed magad???

Kriszti: 8 c 44 cn Galagamacsa 29 év
Krita: 6 c 31 cn Nyíregyháza 26 év
Ancsi: 4 c 30 cn Adács 27 év
Anna: 5 c 26 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Mónika: 7 c / 9 hó 25 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 23 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 21 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 16 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 14 cn Györ 24 év
Lotti: 4 c 14 cn Budapest 31 év
Éva: 20 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Erika 13c 13 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 12 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 12 cn Pécs 22 év
Barbi: 1 c 6 cn Calgary 26 év

Bogi,Lotti,Eva,Erika,Zsofi,Jazmin!

Rajtatok a vilag szeme!!!!KépKépKép

pusssssz Kriszti
kriszti

Nadin!
Nagyon vigyázz magatokra, ne csenálj semmi
megerõltetõt, amíg ki nem derül, hogy valóban
egy baba lakozik odabenn!

Szorítok!

Ancsi
Ancsi

A "csenálj" csinálj akar lenni! Kép Kép

Ancsi
Ancsi

Kedves Kriszti!

TE már a 44. napnál tartasz. Mikor nem kellett
volna megjönnie? Vagy a hólyaghurut játszik
közre valamit?
Kérlek írd meg mi újság veled!

Amúgy köszi, már jobban vagyok. Fõleg most
hogy újra itt vagyok a ciklus közepén és
most eldõlhet minden.
Ma reggel lement a hõm 36,5-re és fáj a
jobb oldali petefészkem is. Ez most a peteérés?
Szerintetek a ma esti akcióból még lehet baba?
Mert utoljára vasárnap du. voltunk együtt, és
elvileg még azok a fickók is életképesek, mert
még nem telt el 48 óra.
Ti mit gondoltok?

Mindenkinek nagyon drukkolok.

Ti Lányok, akik ott vagytok fenn a lista
tetején. Ti mikorra nem várjátok?
Mikor csináltok tesztet?

Hajrá mindenkinek!!!!Kép

Éva
Éva

Lanyok!

Megvannak a leleteim,du. megyek a korhazba,holnap beszamolok mit is mutat.Ugy izgulok!!!

Eva!

vsz.nalam hormonproblemak miatt nem jon meg,ez ma kiderul(remelem).Szerinted a holyaghurut(HH.)miatt is keshet?En mar bevettem ujabb 2 doboz Clostit amiota mar meg kellett volna jonnie,de sehol semmi.Tegnap elmeseltem a ferjemnek,hogy itt a lanyok szerint a szex elorebb hozhattya a mennsit.Hat rajtunk nem mulhat!Tucc valamit errol a HH-rol???Lecci ird meg,mitol lehet,marha tudod.
Szerintem a mai napot semmikepp ne hagyd ki!!!!!KépKép

pussssssszzz Kriszti
kriszti

Nem marha,Már ha Bocs!

Kriszti
kriszti

Halihó,

Nadin,
Remélem nem nagyon vérzel, csak éppen hogy, mert olyan esetleg előfordulhat babóca mellett is. Mindenképpen aggasztó a vérzés és szerintem ha baba menni akar akkor jobb ha megy, mert esetleg beteg. Tudom, hogy ez borzasztó, de bármilyen kegyetlenül hangzik is, a természet akaratába inkább ne szólj bele.

Éva,
Ha fáj a petefészked akkor az lehet, hogy a peteérés jele. Nekem szombaton fájt, viszont tegnap este volt nyúlósabb nyák (ez a peteérés jele ha rosszul tudom...Kép ) Mi a párommal együtt voltunk mostanában minden nap. Éljen a szerelem!!!

Mindenkinek nagy puszika!

Mamacica
Mamacica

Éva!
Én azt gondolom, hogy most és az elkövetkezö napokban minden esélyetek megvan a babára! Nekem azt mondták a Családtervezési tanácsadóban, hogy akkor érdemes próbálkozni amikor leesik a hömérsékleted és az utána következö pár napon amikor emelkedni kezd.
A múlt hónapban nekem a 11. napon leesett a hőm 36.1-re és az utána következö napokon fokozatosan emelkedni kezdett: 36.4,36.4,36.5,36.6,36.7. Ezeken a napokon mindegyiken együtt voltunk és siker koronázta az erőfeszítéseinket!
Nagyon örülök neki, hogy, már jobb kedved van! Mindent bele és szeressétek nagyon egymást!
Ugye holnap mész újra az új dokidhoz?
Andi
Andi

Kedves Éva!

A tüneteid szerint ez valóban petesejt kilökõdés lehet, úgyhogy a tuti siker érdekében ajánlom a ma esti akciót is! Kép

Én is a lista tetején vagyok, én 26-27-re nemvárom, mert 33 naposak a ciklusaim.
Talán, ha a héten nem jön meg.....Kép
...meg a jövõ héten sem, meg még 9 hónapig..Kép

na jó, eldugulok.

Ancsi
Ancsi

Kriszti!

Nem tudok neked segíteni a HH-val kapcsolatosan.
Nekem hála Istennek még nem volt ilyen, de
nem is szeretném.
Szerintem a hormonproblémád miatt nem jön meg
a mensid, bár lehet, hogy a HH is tesz még rá
egy lapáttal. Bocs, de nem tudok errõl semmit.
De szorítok, hogy végre megjöjjön és akkor
újra lesznek esélyek a babócára.

Andi!

Igen, holnap megyek az új dokihoz. Ez lesz az
elsõ vizsgálat, amit õ nálam végezni fog.
Úgy izgulok, hogy mi lesz.

Lányok!
Nálatok hányadik napon csináltak hüvelyi uh.-t?

Ancsi!

Nagyon szorítok Neked is meg Többieknek is.
Mikor csinálsz tesztet? Hétvégén?
Ma este mi is beleadunk apait-anyait!!!!!

Puszika mindenkinek

Írjatok

Éva
Éva

Eva,Anna!

Bocsant Annatol akartam kerdezni a HH-rol!!Ne haraguggy.
Aze koszi!

Kriszti
kriszti

Nadin,

Nagyon drukkolok Neked!!!!

Udv
PK
petrakovacs50

Sziasztok!

Picur,
nagyon izgulok ám!Kép Küldtem mailt.

Kriszti,
rajtam lehet is! Mármint a világ szeme!Kép

Zsófi,
én tényleg mindent elolvasok, de nekem kimaradt valami. Hogy jött ez a természetes fogamzásgátlás? Miért? Én nagyon nem bírom, ha valaki figyelmetlen és hülyeségeket kérdez, föleg a 100x megbeszélt dolgokról, de most kénytelen vagyok ezt tenni én is.Kép

Nem vizsgálok magamon semmit, a hömet sem mérem, mert teljesen felesleges. Az akciózástól esek teherbe nem a hömérözéstöl!:-D
Múlt hónapban is felment 37,3-ra, aztán semmi, a menzim napján 37 volt, 2.nap 37,, aztán 37, úgyhogy semmi értelme. UH-on néz mindig a doki, hogy van-e peteérés és tüszörepedés, az a legbiztosabb. Ennél megbízhatóbb forrás nem kell! Kép És nincs is. Kép
Akkor nem izgulunk együtt? Kép

Éva,
veled is egyhuzamba vagyok! Nekem csütörtök a 14.nap és én is megyek UH-ra.Kép Eddig is együtt haladtunk, remélem, most sikeresen haladunk!KépKép

Puszi:
Jázmin
Jázmin

Kedves Jázmin!

Hát, igen, mi együtt vesszük az akadályokat
úgy látom.
Olyan jó lenne együtt kismamának lenniKépKép
De nem merem elbízni magam.
Te is a 14. napon mégy uh.-ra. Legalább ez
egyezik az én visgálataimmal. Tudod, az elõbbi
dokim nem volt egy nagy szám.
Ugye megírod majd mi volt az uh-n?

cuppp

Éva
Éva

Éva!
Nekem eredetileg a 13. napon akartak (a 14. nap hétvégre esett), de ez elmaradt, így a 18. napon csinálták. Ekkor már csak a sárgatestet látták és a 14mm-es nyálkahártyát (elvileg már 4 napos terhes voltamKép)

Orsi
Orsi

Éva!
Ha a héten nem jön meg, talán hétfõn csinálok
tesztet.
Nem akarom elhamarkodni, mert csalódtam már
egy párszor.
(általában a teszt utáni napon jött meg)
Most babonából várok inkább legalább egy hetet.

Persze most nagy a szám, ha már késik, akkor úgyis
meg fogok õrülni a kíváncsiságtól. Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Lia vagyok, most találtam rá erre a klassz helyre.

Nekem már van egy kis kétéves csibész kislányom, és most szeretnénk neki kistestvért. Múlt hónapban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és most várjuk, hogy lejárjon a 3 hónap várakozási idő, aztán hajrá!

Ővele már a terhesség előtt szedtem az Elevitet, mivel elmentünk családtervezésre, és ott ezt ajánlották. 9 hónapra, született makk egészségesen, 3,95 kg-mal, és 57 cm-rel.

Lia
Névtelen

szija Lia!

Udv a csapatban!Kép

Kriszti
kriszti

Szia Lia!
Üdvözlünk ebben a csodálatos csapatban,
meglátod nagyon jól fogod magad érezni közöttünk.

Hajrá a kistesóért! Kép

Ha szeretnéd, hogy a névtelen helyett a neved jelenjen meg, az üzeneted alatt lévõ azonosító felirat mellé írd be a neved, a jelszóhoz nem kell semmit írni.

Képzeljétek, most hívott az egyik ismerõsöm, hogy éjszaka megszületett negyedik gyermekük, egy kislány!
Micsoda öröm lehet! Kép
(én meg egy csúf, sárga, irigy béka vagyok!
pfujjj...)

Ancsi
Ancsi

Szia Lia!

Örülök, hogy ránk találtál és bõvült ez a
szuper csapat.
Nagyon jó lesz itt neked. Meglátod.
Nektek az elsõ baba simán összejött? Vagyis
nem kellett semmi cécó, meg vizsgálat vagy
bogyó?

Lécci írj magadról!
Hány éves vagy? Hol laksz?

Lotti, Bogi hol vagytok?

Sziasztok

Éva
Éva

Ancsi,
akármit írsz, én nem hiszem el, hogy csúf, sárga béka vagy!KépKép

Éva,
nálam mindig a 14.napon néz UH-al a doki, ha hétvégén van, akkor is bejön.Kép
Most azért nézett meg elöbb is, mert Clostit szedtem és ezt UH.al kell ellenörizni, hány tüszö érett meg, mekkorák...
De holnap már nem fogsz izgulni utána, és legalább tudod mi folyik benned. Én nagyon szeretem az UH-ot, az 100%-osan megbízható. Úgyhogy jó helyre kerültél, ha UH-ozni akar a doki, úgy sok mindent megtudsz. Kép

Zsófi,
világosíts fel engem a homályból!Kép
Jázmin

Jázmin!
Pedig elhiheted! Kép Kép
Már szinte minden ismerõs családban ott tipegnek a gyerekek...1,2,3..vagy 4. Nálunk meg egy sem.. Kép

Csúnya, ronda sárga fejem van, mint ez: Kép

Ancsi
Ancsi

Szia Lia!

Biztosíthatlak, hogy a lehetö legjobb helyre kerültél! Remélem te is jól fogod érezni magad nálunk!

Orsi
Orsi

Ancsi!
Nekem is hihetetlenül hangzik, hogy csúnya, sárga béka lennél, ez: Kép pedig nem is olyan csúnya sárga! Nekem a sárga az egyik kedvenc színem! Egyébként az irigység jót tesz és nagyon tud ösztönözniKép, én is nagyon irigykedtem, ahogy sorra estek teherbe és szültek a barátnöim, és láss csodát, nekem is sikerültKép! Lehet, hogy már te sem sokáig sárgulsz! Azért a helyedben most már óvatosan sárgulnék, mert már kezd fogni a nap, és még a végén narancssárga leszelKép!

Orsi
Orsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?